ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Εμπιστεύεστε κάθε εμβόλιο που σας προτείνουν οι παιδίατροι ???

Σημείωση: Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο Μέλος για να αποστείλετε μία απάντηση.
Για να εγγραφείτε, κάντε click εδώ. Η Εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ!

Ανάλυση Οθόνης:
Όνομα Μέλους:
Password:
Διαμόρφωση: Bold Πλάγια Υπογραμμισμένα Κεντρική Στοίχιση Εισαγωγή Υπερσυνδέσμου Εισαγωγή Email Εισαγωγή Εικόνας Εισαγωγή Κώδικα Εισαγωγή Αποσπάσματος Εισαγωγή Λίστας Εισαγωγή Smilie
   
Μήνυμα:

* HTML ΑΝΕΝΕΡΓΗ
* Κώδικας Forum ΕΝΕΡΓΟΣ

 
Μέθοδος:
Επιλέξτε για να συμπεριλάβετε την ψηφιακή Υπογραφή του Προφίλ σας.
     
Α Ν Α Σ Κ Ο Π Η Σ Η     Σ Υ Ζ Η Τ Η Σ Η Σ
Αρχική Τοποθέτηση
Veralnicky Απεστάλη: 25/04/2016, 18:30:41
Θέλω να μιλήσουμε για το εμβόλιο της Ηπατίτιδας Β που οι "σοφοί" Ιατροί συστήνουν να το κάνουν μικρά παιδιά, ακόμη και βρέφη!

Ο μαζικός εμβολιασμός των βρεφών έναντι της ηπατίτιδας Β εφαρμόζεται στη χώρα μας από την 01/01/1998 μετά από απόφαση του ΥΥΠΚΑ(Υ1/Οικ.4543/10-9-97). Σύμφωνα με το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού, χορηγούνται τρεις δόσεις εμβολίου από την πρώτη βρεφική ηλικία.

Αν δεν έχετε ψάξει καθόλου ιατρικά θέματα, το πιο πιθανόν είναι να εμπιστευθείτε τον παιδίατρό σας όταν σας πει ότι πρέπει να γίνει και αυτό το εμβόλιο και προφανώς θα χαρείτε διότι θα νομίζετε ότι νοιάζεται πολύ για την υγεία του παιδιού σας. (Αχ τι καλός άνθρωπος!!!)

Ας δούμε καταρχάς το πώς κολλάει κανείς αυτήν την ασθένεια και η γνώση θα διώξει τους φόβους και θα μας σώσει…

Ο ιός της ηπατίτιδας Β μεταδίδεται είτε με τη σεξουαλική επαφή, είτε παρεντερικά (δηλαδή με κοινή χρήση βελόνας), είτε μεταφέρεται από την μητέρα στο παιδί κατά την κύηση ή τον τοκετό! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος!

Άρα, αν η έγκυος μητέρα έχει κάνει εξέταση αίματος και δεν νοσεί από τον ιό, τότε το παιδί δεν μπορεί να κολλήσει ηπατίτιδα Β με κανέναν τρόπο! Διότι ούτε Σεξουαλικές επαφές έχει προφανώς, αλλά και ούτε ναρκομανής μπορεί να είναι το μωρό ώστε να χρησιμοποιήσει κοινή σύριγγα και να μολυνθεί!!!

Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι ο εμβολιασμός δεν κρατάει για μια ζωή! Κατά μέσο όρο ένας άνθρωπος έχει αντισώματα από το εμβόλιο για 10 άντε το πολύ 15 χρόνια!! Για παράδειγμα οι νοσηλεύτριες που δουλεύουν στα νοσοκομεία κάνουν συχνά έλεγχο αντισωμάτων για Ηπατίτιδα Β ώστε αν χρειαστεί να ξανακάνουν τις δόσεις του εμβολίου, διότι φοβούνται ότι μπορεί για παράδειγμα να τραυματιστούν κατά λάθος από κάποια ένεση που θα κάνουν στον ασθενή, μπορεί δηλαδή να αγγίξουν την μύτη της βελόνας και να τρυπηθούν.

Αφού το εμβόλιο κρατάει για μια δεκαετία πάνω κάτω, και στην παιδική ηλικία το παιδί δεν υπάρχει περίπτωση να νοσήσει. Άρα όταν κι αν το χρειαστεί στην ζωή του, τότε θα του είναι άχρηστο σαν να μην το έκανε ποτέ!!!

Την περίπτωση να κολλήσει ηπατίτιδα Β από την μητέρα την εξαιρέσαμε, διότι η έγκυος θα ξέρει ότι είναι καθαρή με μια απλή εξέταση αίματος. Σε αυτήν την περίπτωση και να το είχε η μητέρα άλλωστε θα έχει κολλήσει ήδη το μωράκι, άρα σε τί θα ωφελούσε το εμβόλιο;;;

Η περίπτωση το παιδί να κολλήσει στην εφηβεία αν γίνει ναρκομανής, μάλλον αστεία φαίνεται διότι αν φτάσει σε αυτό το στάδιο ούτως ή άλλος παίζει με τον άμεσο θάνατο, συν ότι με τις σύριγγες κολλάνε τα πρεζάκια και χειρότερα πράγματα όπως ο ιός HIV ή ο ιός της Ηπατίτιδας C.

Τώρα όσων αφορά την σεξουαλική επαφή που μπορεί να έχει το αγόρι ή το κορίτσι στην εφηβεία, με την χρήση προφυλακτικού δεν υπάρχει κίνδυνος. Άλλωστε χωρίς προφυλακτικό υπάρχουν δεκάδες άλλοι κίνδυνοι, να κολλήσει ιό HIV, να κολλήσει κονδυλώματα HPV, να κολλήσει Ηπατίτιδα C, Σύφιλη και άλλα πολλά!!! Επίσης μιας και μιλάμε για παιδιά της εφηβείας, πόσο σπάνιο θα είναι να έχει το άλλο Ηπατίτιδα Β;;; Για σκεφτείτε το!!

Οι φαρμακευτικές εταιρίες δεν νοιάζονται αν δίνουν χωρίς λόγο εμβόλια και φάρμακα στον πληθυσμό, όλοι ξέρουμε το πως λειτουργούν. Τα κέρδη τους σε παγκόσμιο επίπεδο ξεπερνούν ακόμη και τα έσοδα των πετρελαϊκών εταιριών! Βγάζουν περισσότερα και από τις βιομηχανίες όπλων.

Είναι γνωστό ότι οι εταιρίες στέλνουν φαρμακευτικούς επισκέπτες στους γιατρούς και τους δίνουν δώρα και μπόνους ώστε να πουλήσουν στον κόσμο τα φάρμακα και τα εμβόλιά τους. Ας μην γελιόμαστε, προφανώς έχουν επιρροή και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, και μπορούν να επηρεάζουν τα σχέδια των κυβερνήσεων στον τομέα της υγείας.

Επίσης ο παιδίατρος σας αν έκανε λιγότερα εμβόλια στα παιδιά θα έβγαζε λιγότερα χρήματα, δείτε το κι έτσι! (Αν δεν έκανε καθόλου, ίσως να το έκλεινε το μαγαζάκι). Έτσι λοιπόν συντηρείται η Συνομωσία της Σιωπής, με την χρήση της τεχνικής του Καρότου και του Μαστιγίου. Από την μία έχουν τα δώρα και τα μπόνους, από την άλλη έχουν τον φόβο ότι θα χάσουν τους πελάτες και τα χρήματα που τους δίνουν. Για αυτό δεν μιλάνε! Επίσης φοβούνται ότι θα χάσουν την ιατρική άδειά τους αν επαναστατήσουν ενάντια στις οδηγίες του Κατεστημένου που ελέγχουν οι Φαρμακευτικές Εταιρίες, για αυτό δεν τολμάνε να μιλήσουν δημόσια και να πουν τέτοιες αλήθειες.

Τώρα όμως ας δούμε και τους πιθανούς κινδύνους του εμβολίου για την Ηπατίτιδα Β, διότι μπορείτε να πείτε «εεε και τι έγινε που το κάναμε, δεν χάσαμε και τίποτα...» Κι όμως υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να χάσετε πολλά!!! Χιλιάδες άνθρωποι υποφέρουν επειδή το έκαναν.

Το ξέρετε ότι μπορεί να διαταράξει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να δημιουργήσει Σκλήρυνση κατά Πλάκας σε εσάς ή στα παιδιά σας;;;

Στην περίπτωση της ηπατίτιδας Β, ο ιός της περιλαμβάνει στη δομή του κοινά στοιχεία με τη μυελίνη (σ.σ. η ουσία αυτή περιβάλλει τα νεύρα), γεγονός που εξηγεί τα κρούσματα σκληρύνσεως κατά πλάκας που έχουν κατά καιρούς καταγραφεί, ύστερα από εμβολιασμούς εναντίον της συγκεκριμένης ηπατίτιδας. Έτσι, η εισαγωγή στον οργανισμό μας είτε του ιού της νόσου είτε του εμβολίου, θα ενεργοποιήσει έναν εσωτερικό μηχανισμό με απρόβλεπτες συνέπειες.

Επιπλέον, είναι η πρώτη φορά που συνιστάται μαζικός εμβολιασμός εναντίον μιας χρόνιας νόσου με γενετικώς παρασκευασμένο εμβόλιο. Όπως όμως υποστηρίζει ο δρ. Αλαίν Σωθ. πρόεδρος του ιατρικού συνδικάτου "Ιπποκράτης" που εδρεύει στο Αλέ στη Γαλλία, αυτού του είδους τα εμβόλια κρύβουν ορισμένους κινδύνους, καθώς ενδέχεται να μεταδώσουν στον οργανισμό:

1) Καρκινογόνες ουσίες σε μεγάλες ποσότητες.

2) Ορισμένα κυτταρικά στοιχεία που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη γενετική επεξεργασία των κυττάρων από τα οποία δημιουργήθηκε η πρωτεΐνη του εμβολίου (ένζυμα, μόρια πυρηνικών οξέων κ.α.). Τα στοιχεία αυτά μπορεί ανά πάσα στιγμή να προκαλέσουν αλλοιώσεις των γενετικών μηνυμάτων στο σώμα του εμβολιασμένου ατόμου, με πιθανή συνέπεια καρκίνο, αυτοάνοσα νοσήματα (σκλήρυνση κατά πλάκας, διαβήτη, σοβαρούς ρευματισμούς, αιμορραγικές εξελκώσεις στο παχύ έντερο κλπ.) ή τερατογενέσεις. Ενδέχεται, επίσης, να αλλοιώσουν ιούς που βρίσκονται σε λανθάνουσα κατάσταση στο εσωτερικό των κυττάρων του ανθρωπίνου σώματος ή ακόμα και να τους ενεργοποιήσουν προκαλώντας τελικά ασθένειες, οι οποίες μπορεί να είναι εξίσου τρομακτικές με το AIDS.

3) Ιούς ή prions (σ.σ.: σύνθετη λέξη, προερχόμενη από τις λέξεις "πρωτεΐνη" και "ιός" και η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή με την υπόθεση των "τρελών αγελάδων"), που ενδέχεται να μολύνουν κάποια στιγμή τις κυτταρικές καλλιέργειες από τις οποίες παρασκευάζονται τα εμβόλια, και οι οποίοι δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνουν ανενεργοί.

Για να εμβολιαστεί λοιπόν κανείς, θα πρέπει αφενός να αντιμετωπίζει αυξημένο κίνδυνο μολύνσεως με τον υπαίτιο μικροοργανισμό, αφετέρου να είναι πάντοτε πολύ σοβαρή η νόσος που τον απειλεί. Στα βρέφη και στα μικρά παιδιά σας απέδειξα ότι ο κίνδυνος μόλυνσης είναι μηδενικός!!!

Μην εμπιστεύεστε κανέναν γιατρό λόγο της ταμπέλας του και μόνο! Νομίζετε είναι τυχαίο που η θανατηφόρος Σκλήρυνση κατά Πλάκας θερίζει τα τελευταία χρόνια;;; Όχι βέβαια. Επαναλαμβάνω ότι στην σκλήρυνση κατά πλάκας το ανοσοποιητικό σύστημα θεωρεί λανθασμένα ότι η μυελίνη είναι εχθρική για το ανθρώπινο σώμα, την πολεμάει και την καταστρέφει! Η μυελίνη είναι όμως αυτή που προστατεύει τα νεύρα του ανθρώπου, οπότε όταν το αποδιοργανωμένο (από το εμβόλιο) ανοσοποιητικό την καταστρέψει γίνονται ζημιές στο νευρικό σύστημα και ο ασθενής μπορεί ακόμη και να τυφλωθεί ή να μείνει παράλυτος για πάντα.

Επειδή η μυελίνη έχει κοινή δομή με τα αντισώματα του εμβολίου της Ηπατίτιδας Β, ένα μεγάλο μέρος των συνανθρώπων μας θα την πατήσει. Μπορεί να εμβολιαστούν εκατομμύρια και να νοσήσουν από Σκλήρυνση κατά Πλάκας μερικές χιλιάδες μόνο, μπορεί τα ποσοστά να είναι ας πούμε χαμηλά, όμως αυτές οι χιλιάδες ανθρώπων θα αναγκαστούν να ζήσουν ένα μαρτύριο άδικα και χωρίς λόγο, επειδή κάποτε τους χορηγήθηκε ένα άχρηστο εμβόλιο. Τι φταίνε;;; Γιατί να είναι θύματα των φαρμακευτικών συμφερόντων;;;

Θέλω να κλείσω το κείμενό μου με το εξής. Αν μια γυναίκα ασχολείται με την πορνεία (αναφέρομαι στην νόμιμη μορφή της), αν ένας άνθρωπος είναι ναρκομανής (ας απευθυνθεί σε κάποιο ειδικό για να τον βοηθήσει να απεξαρτηθεί), ή αν κάποιος δουλεύει σε επαγγέλματα υγείας, όπως οι Γιατροί και οι Νοσοκόμες, τότε επιβάλλεται να κάνει το εμβόλιο για προστασία.

Φυσικά ψάξτε κι εσείς στο διαδίκτυο να δείτε τους τρόπους που μπορεί να κολλήσεις την Ηπατίτιδα Β και θα δείτε ότι λέω αλήθεια. Και μετά αναρωτηθείτε γιατί δεν σας τα είπαν αυτά οι προσωπικοί σας γιατροί. Μήπως υπάρχουν κι άλλα που δεν μας λένε;;;

Δεν είμαστε πρόβατα, δεν αφήνουμε τον εαυτό μας να πέσει θύμα κανενός. Είμαστε έξυπνοι άνθρωποι που πρέπει να ρωτούν τα πάντα! Μόνο η Γνώση και η Αφυπνισμένη Συνείδηση θα μας Σώσει.

ΟΙ 7 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ (** Από την Νεώτερη στην Παλαιότερη **)
PY8AGORAS Απεστάλη: 26/05/2022, 13:42:45
Τον καιρό που υπήρχε λογική, σκέψη και άποψη:

quote:
Heretic

Απεστάλη: 26/04/2016, 19:04:17

Κι εγώ που συνήθως κράζω ατεκμηρίωτες κινδυνολογίες και θεωρίες συνομωσίας, πρέπει να πω πως σύμφωνα με μερικά που διάβασα πρόχειρα, ειδικά με το Engerix υπήρξαν όλα τα παραπάνω θέματα. Γενικά δεν συνιστούν σε κάποιον μη υψηλού κινδύνου να το κάνει, ακόμα και όταν το χρειάζεται (πχ νοσηλευτές) να αναζητήσει κάποιο άλλο σκεύασμα. Για να πλακώσεις το παιδί σου σε ότι μ... πρωτοκυκλοφορεί δεν θα το σκεφτόμουν ούτε για πλάκα.


Bέβαια το τι έχει αλλάξει από το 2016 έως την σήμερον μόνο ο ίδιος το ξέρει.

Τώρα που από τη μια λένε ότι γενικώς οι κάτω των 30 και ιδίως τα παιδιά/μη ενήλικες κάτω των 16 δεν κινδυνεύουν/δεν έχουν ανάγκη από αντι-Covid εμβόλια, κι όμως εκεί τους μπήκε το ζόρι ολονών να τα φορτώσουν με περιττά (και απούλητα?) εμβόλια, έτσι...με το στανιό και 'γιατί έτσι!'

Οσονούπω έρχεται και εμβόλιο για την Ευλογιά των ....Πιθήκων
για τους (ανθρωπόμορφους) πιθήκους.

Μάλλον ήρθε η εποχή που το Τρολάρισμα έχει αποκτήσει και θεσμικό ρόλο πλέον, μέσω του ΠΟΥ , των φαρμακοβιομηχανιών, και όλων των παρατρεχάμενών τους..
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

Heretic Απεστάλη: 17/05/2016, 14:00:14
Η πρώτη καταδίκη στην Ελλάδα για είδηση hoax

DSM Απεστάλη: 28/04/2016, 00:55:50
Εδώ έχουμε εμπιστευθεί τα παιδιά μας στον ΓΑΠ και τον Αλέξη, τα εμβόλια μας μαράνανε...

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.

PY8AGORAS Απεστάλη: 27/04/2016, 17:53:28
quote:
Παραλείπει το σημαντικότερο (που δεν παρέλειψες) - με την κοινή χρήση προσωπικών αντικειμένων (ξυραφάκια, οδοντόβουρτσα,
νυχοκόπτες)

αν και το είπε ήδη ο Αιθέρας

quote:
Κοίτα, άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τα εμβόλια.
ένας σωστός γονέας ποτέ δεν θα δώσει την οδοντοβουρτσα του
σε μικρο παιδί... ουτε το ξυραφάκι του (τι να το κάνει αλλωστε)
ουτε θα το αφήσει να παίζει σε εγκαταλελειμμένα σπίτια που μπορεί να βρει το οτιδήποτε...

πραγματικά αυτός ο τρόπος μετάδοσης είναι πιο κρίσιμος (δεδομένου ότι οι άλλοι αφορούν, πολύ ειδικές πρακτικές και καταστάσεις παρά το γενικό σύνολο μάλλον)
αλλά ακόμα και στη χειρότερη εκδοχή του θα αφορά οικεία πρόσωπα, πχ. οικογένειες ή ζευγάρια,
διότι δεν φαντάζομαι να υπάρχει πουθενά γενικευμένη χρήση και "κοινοκτημοσύνη" σε τέτοια προσωπικά είδη, όπως ξυραφάκια, οδοντόβουρτσες ,κλπ.
Αλλά ακόμα και αν υπάρχει θα είναι μεταξύ των ενηλίκων μελών (πχ ανδρας προς γυναίκα) παρά προς τα παιδιά, και το εμβόλιο αναφέρεται σε γενικό παιδικό πληθυσμό, οπότε....


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

AitheroVamon Απεστάλη: 27/04/2016, 17:29:40
quote:
Παραλείπει το σημαντικότερο....

Κοίτα, άσχετα αν συμφωνώ ή διαφωνώ με τα εμβόλια.
ένας σωστός γονέας ποτέ δεν θα δώσει την οδοντοβουρτσα του
σε μικρο παιδί... ουτε το ξυραφάκι του (τι να το κάνει αλλωστε)
ουτε θα το αφήσει να παίζει σε εγκαταλελειμμένα σπίτια που μπορεί να βρει το οτιδήποτε...

Γενικότερα, σε θέματα που αφορούν την υγειά σπάνια εκφέρω γνώμη
γιατί είναι ενα πολυ ευαίσθητο θέμα το οποίο ο καθένας πρέπει να συζητά μόνο απευθυνομενος στον κατά περίσταση ειδικό ιατρό...
κι αν δεν τον "καλύπτει" αναζητά απαντήσεις/γνώμες απο περισσοτέρους... πάντα όμως ιατρούς.

panpam Απεστάλη: 27/04/2016, 13:44:57
quote:

Αν εξαιρέσεις τον όρο "παρεντερικά" που είναι αδόκιμος
Ολα τα υπόλοιπα panpam σε γενικές γραμμές ισχύουν (όσον αφορά τον τρόπο μετάδοσης του ίου)
που ακριβώς είναι η ένσταση σου;
...
Παραλείπει το σημαντικότερο (που δεν παρέλειψες) - με την κοινή χρήση προσωπικών αντικειμένων (ξυραφάκια, οδοντόβουρτσα,
νυχοκόπτες)


...ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ

PY8AGORAS Απεστάλη: 27/04/2016, 13:39:37
Τα εμβόλια είναι ένα μεγάλο θέμα. Τεράστιο.

Και ο σκεπτικισμός που υπάρχει είναι σωστός και δικαίως υπάρχει.

Σε έναν "αγγελικά πλασμένο κόσμο" (sic)
-αν υποθέσουμε ότι υπήρχε τετοιος κόσμος κατά πρώτον, και αν υπήρχαν και ασθένειες σε αυτόν κατά δεύτερον-
τότε ναι,
θα ακολουθάγαμε τυφλά ό,τι μας πουν/έλεγαν οι καλοί γιατρούληδες, οι καλοί νοσοκόμοι, οι καλοί φαρμακοποιοί, οι καλοί οργανισμοί Υγείας, τα καλά νοσοκομεία, τα καλά κράτη,
που φροντίζουν και μεριμνούν 24/7 για την υγεία και την ακεραιότητά μας, ανιδιοτελώς, αφιλοκερδώς, και με βαθιά ανθρωπιστική συναίσθηση....

Αν ξυπνήσουμε βεβαίως από το όνειρο και το ιδεατό,
τότε προφανώς και θα αναγνωσρίσουμε ότι σε όλους αυτούς τους χώρους, και με τόσους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα,
όταν βγαίνει καπνός συνήθως υπάρχει και φωτιά κάπου, κάπως, κάποτε,
και άρα το βαράτε στα αυτιά ό,τι εμβόλιο βρείτε και ό,τι σας λέγουν ολοι οι παραπάνω "για το καλό σας"
μάλλον πρέπει να τίθεται και σε δεύτερες/τρίτες σκέψεις και να μη γίνεται δεκτό αβασάνιστα.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι όλοι οι γιατροί είναι αλμπάνηδες,
όλες οι φαρμακευτικές στυγνά αρπακτικά, όλοι οι νοσοκομοφαρμακοτρίφτες 'βαποράκια' και τα νοσοκομεία πρακτορεία των πολυεθνικών,
αλλά δεν μπορούμε να γενικεύουμε ούτε για τη μια ούτε για την άλλη μπάντα....


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.046875
Maintained by Digital Alchemy