ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Η ζωή εν μάσκα
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 9
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/07/2021, 00:13:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Να κάνω μια ερώτηση και όποιος γνωρίζει ας απαντήσει, η μάσκα προσώπου έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ μέχρι το 2020 σαν ιατρικό εργαλείο είτε προαιρετικά είτε με την βία όπως τώρα. Ρωτάω επειδή πριν τον COVID είχαν προηγηθεί πάρα πολλές πανδημίες με εκατομμύρια νεκρούς.

Aν και δεν αντιλαμβάνομαι πλήρως πού αποσκοπεί η ερώτησή σου, διότι δεν είναι σαφώς διατυπωμένη,
υποθέτω όμως ότι αναφέρεσαι στη μάσκα σαν μέσο προστασίας του κοινού συνόλου (λαός, πόπολο) και μάλιστα διά της επιβολής.
Διότι η μάσκα σαν μέσο προστασίας χρησιμοποιείται και εχρησιμοποιήτο ανέκαθεν σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους (γιατροί, χειρούργοι, νοσηλευτές, χημικοί, εργάτες σε συγκεκριμένες κατηγορίες βιομηχανίας, κλπ).
Όσον αφορά τη γενικευμένη λοιπόν επιβαλλόμενη χρήση νομίζω ότι είναι κάτι το πρωτοφανές, τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες.

Σε ότι αφορά τώρα το άλλο σκέλος της ερώτησης,
αν και πόσες 'πανδημίες' υπήρξαν πριν τον κορωνοϊό, πόσους νεκρούς είχαν η καθεμιά, τι διασπορά , μετάδοση, επικινδυνότητα κλπ,
είναι όντως μια μεγάλη κουβέντα, που δεν αφορά βεβαίως μόνο την τρέχουσα 'πανδημία'..
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/07/2021, 00:28:16  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αυτό στην ουσία σημαίνει πως όλοι όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο σήμερα για τον COVID-19, θα μπορούσαν κατ' αυτήν την έννοια να θεωρηθούν πατενταρισμένοι. Ναι, αλλά η πατέντα σε κάποιον ανήκει, έτσι δεν είναι ; Δηλ. ο πατενταρισμένος είναι στην ουσία "owned", δηλ. κατέχεται από κάποιον, βρίσκεται στην κατοχή κάποιου, ανήκει σε κάποιον.

Ένας τέτοιος λοιπόν άνθρωπος δεν μπορεί να θεωρηθεί "human".


Πατενταρισμένο είναι το εμβόλιο, ως παράγωγο γενετικής/βιολογικής μηχανικής ή έστω και ως μέθοδος θεραπείας/προστασίας.

Ο άνθρωπος-φορέας δεν είναι πατενταρισμένος.

Δέχομαι το transhuman στοιχείο που λές, και το οποίο είναι πολυεπίπεδο από τη στιγμή που η χημεία μπήκε για τα καλά στο κόλπο για την υποβοήθηση ή και την υπέρβαση της φύσης.

Η λογική είναι η ίδια πάνω κάτω σε όλη τη φαρμακοβιομηχανία, μόνο που απλώς υπάρχουν levels αποδοχής και κάποιες υποθετικές κόκκινες γραμμές (που βεβαίως δεν είναι για όλους οι ίδιες).

Τι θέλω να πω, ένα αντιπυρετικό ή ένα αντιφλεγμονώδες φάρμακο ή ένα απλό αντισηπτικό, χαίρουν ευρείας αποδοχής και χρήσης, γιατί θεωρούνται κάτι απλό και μη 'επεμβατικό' που λειτουργεί προστατευτικά και ενισχυτικά σε ένα μετριο ή καταπονημένο εγγενές ανοσοποιητικό σύστημα/οργανισμό.
Θα μπορούσαμε βεβαίως να αγνοήσουμε τελείως όλα τα φάρμακα και τα γιατροσόφια και να αφεθούμε πλήρως σε φυσικά και δαρβίνεια μοντέλα, όπου εμπιστευόμαστε απλώς τη φύση, ο γερός και δυνατός είναι υγειής και ζει και μακροημερεύει και ο καχεκτικός, αδύναμος, ευάλωτος, κλπ ψοφάει με την πρώτη δυσμενή συγκυρία, πάθηση, ιό, μικρόβιο, μύκητα, κλπ,κλπ, αν δεν το 'σηκώνει ' ο οργανισμός του.

Αυτό είναι η μια πλευρά, που δε νομίζω ότι χρηζει και πολλής ανάλυσης διότι είναι σχεδόν αυταπόδεικτη σήμερα.

Οι γκρίζες ζώνες αρχίζουν όταν πάμε στο...παραπέρα, και το παίζουμε Χίτλερ και Φρανκενστάϊν. Δηλαδή ευγονικές, υπεράνθρωποι, κλπ.

Πάρε παράδειγμα τις ντόπες.
Χημεία και φαρμακολογία, επίσημη ή 'μαύρη' δουλεύει ώστε να κάνει τον άνθρωπο υπεράνθρωπο.

Γι'αυτό και σήμερα δεν μπορείς να ορίσεις πχ ποια είναι τα όρια του ανθρώπου σε επιδόσεις αθλητικές, χειρωνακτικές, κλπ.

'Ομως ακόμα κι εκεί η πατέντα και το πατεντάρισμα πάει στη ντόπα αυτή καθαυτή, στο υλικό, στο μέσο, όχι στον φορέα/άνθρωπο/υποκείμενο - εν γνώσει ή εν αγνοία του πειραματόζωο.

Η αντιποίηση ή ακόμα και η υπέρβαση της φύσης δεν σημαίνει ότι πατεντάρει κανείς τη φύση. Πατεντάρει μεθόδους, τεχνικές, σκευάσματα και φίλτρα που επεμβαίνουν σε αυτήν, και αυτά βεβαίως έχουν κάποιον owner.


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/07/2021, 00:43:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Η διατύπωση της άποψης είναι η εξής : Η εξέλιξη του ανθρώπινου είδους μπορεί να θεωρηθεί μόνο ως μηχανική εξέλιξη. Τι σημαίνει "μηχανική εξέλιξη" : εξέλιξη άνευ συνειδητότητας, π.χ. εξέλιξη μιας μηχανής. Μια μηχανή μπορούμε να πούμε ότι εξελίσσεται (δηλ. ότι βελτιώνεται σ' αυτό που κάνει) αλλά δεν καταλαβαίνει η ίδια την εξέλιξή της. Από αυτό προκύπτει ξεκάθαρα πως όταν θέλουμε να μιλήσουμε για έναν εξελιγμένο άνθρωπο (δηλ. μία εξέλιξη στο ανθρώπινο είδος) απαραίτητη προϋπόθεση για να θεωρηθεί η εξέλιξή του ως πραγματική και ουσιαστική είναι να έχει συμβεί αυτή πρωτίστως συνειδησιακά. Διαφορετικά, θεωρείται ως μηχανική. Δηλ. μια εξέλιξη που ο ίδιος ο άνθρωπος δεν την καταλαβαίνει, δεν την συνειδητοποιεί, σαν να εξελίσσεται ένα μηχάνημα δηλ.

Εδώ υπάρχει και μια άλλη παράμετρος.
Η έννοια της μονάδας και η έννοια του συνόλου. Του όποιου συνόλου, κοινότητας, ή ατόμων με κάποια κοινά χαρακτηριστικά.
Στους ανθρώπους συμβαίνουν και τα δυο ταυτόχρονα.
Δεν έχουμε μόνο 'μηχανική εξέλιξη'. Ή τουλάχιστον δεν την έχουμε αυτή για όλους, για όλη την ανθρωπότητα.

Κάποιοι, ίσως λίγοι, ή και πάρα πολύ λίγοι/ελάχιστοι (σε αντιδιαστολή με τους μεγάλους αριθμούς του υπολοίπου πληθυσμού) έχουν Συνειδησιακή Εξέλιξη.
Είναι οι εφευρέτες, οι πρωτοπόροι, οι επιστήμονες, οι 'έχοντες τη Γνώση', αλλά πολλές φορές και να μην τα έχουν αυτά έχουν την ισχύ για να τα επιβάλλουν/διαδώσουν (άρα μπορεί να είναι και ηγέτες ή πολιτικοί ή άλλοι ταγοί, influencers που λένε τώρα και είναι και της μόδας, Δάσκαλοι, Μύστες του κάθε χώρου, από πνευματικούς έως τεχνοκράτες αναλόγως σε ποιο επίπεδο εξέλιξης αναφερόμαστε. Και βεβαίως και συνδυασμοί όλων αυτών γιατί δεν υπάρχουν πάντα στεγανά και καλούπια.

Παράδειγμα, σε ένα εξελιγμένο μέσο μεταφοράς, πχ αυτοκίνητο ή αεροπλάνο ή διαστημόπλοιο, κλπ
αυτός που το σχεδίασε και το έφτιαξε και το λειτουργεί
ξέρει αναλυτικά τα τι και πώς, είτε είναι Μηχανικός, είτε είναι πιλότος,κλπ

Αυτός που απλώς το χρησιμοποιεί, μπορεί να είναι και η κουτσή Μαρία ή ένα βλαχαδερό που δεν έχει ιδέα ούτε από φυσικές δυνάμεις, ούτε από άνωση ούτε από τριβή ούτε από επιτάχυνση ούτε από κινητήρες εσωτερικής καύσης ή αεριοπροωθητήρες.

Οι πρώτοι έχουν δημιουγήσει μια εξέλιξη ενσυνείδητα, και είναι οι φορείς της, για εαυτούς και αλλήλους (για λογαριασμό όλου του ανθρωπίνου γένους)

Οι δεύτεροι, οφελούνται από αυτό και είναι 'κοινωνοί'/χρήστες αυτής της εξέλιξης, αλλά βεβαίως όχι ενσυνείδητα, αφού δεν ξέρουν πού παν τα τέσσερα, και αυτοί υπάγονται στην κατηγορία της 'μηχανικής' εξέλιξης που λες, δηλαδή τους τραβάει έκοντες/άκοντες η Εξέλιξη (που εφηύραν και οδηγούν άλλοι) και τους παίρνει μαζί της χωρίς να την πολυκαταλαβαίνουν στα ενδότερα και να την αντιλαμβάνονται σε όλες τις λεπτομέρειές της, άρα σε αυτούς πάει το 'μηχανικά'.

Ως άνθρωποι και ως κοινωνία εξελισσόμαστε ατομικά και συλλογικά, σε διαφορετικούς βαθμούς και επίπεδα γι'αυτό συνυπάρχουν όλες οι αποχρώσεις και των εν πληρει συνειδήσει εξελισσομένων και των μηχανικά και αναγκαστικά εκ των συνθηκών αγομένων..
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/07/2021, 00:52:29  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ακριβώς. Όπως χθες το βράδυ για παράδειγμα, που ήμουν στη Βάρκιζα με την καλή μου. Γυρνώντας βλέπω μια θάλασσα από παρκαρισμένα αυτοκίνητα έξω από το Island:

Το κορωνοπάρτι στο οποίο κόλλησε όλη η Αθήνα (τη Δέλτα)

Εγώ ο μέρμηγκας που λέτε, βασικά σαν καλός εμβολιασμένος μλκας που είμαι, γύρισα σπίτι. Ενώ οι ανεμβολίαστοι τζιτζικες το έκαψαν μέχρι το πρωί. Το λογαριασμός της covid φυσικά, όταν τον εκδώσει η Commission (όπου να 'ναι έρχεται), θα έχει πολλά μηδενικά, τα οποία θα πληρώσω εγώ και οι άλλοι μλκες μέρμηγκας σαν κι εμένα. Μιας και οι τζίτζικες συνήθως ειναι άνεργοι, άεργοι, με κόκκινα δάνεια, έτερο-χρηματοδοτούμενοι και έχουν στην τσέπη μόνο τα λεφτά της βραδιάς. Τα οποία κατέθεσαν μάλιστα και πήραν δώρο ένα "εμβόλιο" του τύπου B.1.617.2. Είτε αγνό προϊόν νυχτερίδας είτε εμπλουτισμένο στα υπόγεια της Ουχάν.


Heretic, με αυτές τις τοποθετήσεις απλώς παίζεις το παιχνίδι τους.
Θεωρώ ότι διανοητικώς δεν είσαι στο κατώτατο επίπεδο του Κούλη και του Άδωνη αλλά αρκετά σκαλοπάτια παραπάνω.

Όποιος κινδυνεύει (πραγματικά ή φανταστικά) το ξέρει ή το υποθέτει και παίρνει τα αναλογα μέτρα και φυλάγεται.

Όποιος θέλει πάρτι πηγαίνει στα πάρτι και ουδέν κακόν εξ αυτού.

Επί 1,5 χρόνο τώρα έγιναν εγκλήματα επί της λογικής και μας ανάγκασαν να ζούμε σε οργουελικές καταστάσεις, σουρεάλ και γραφικές αν δεν είχαν και το στοιχείο του φασισμού και της επιβολής.

Το πλέον πρόσφατο παράδειγμα το καραγκιοζιλίκι με τη Μύκονο, άνοιξε κλείσε, σε 3 μέρες.
Ούτε ο Χριστός με το Λάζαρο έκανε τέτοια θαύματα!

Ε, κάπου έλεος με τους παραλογισμούς, έχει τραβήξει πολύ μακριά αυτή η ιστορία, και πραγματικά το χιλιοπαιγμένο έργο και η κοροϊδία είναι άνευ προηγουμένου.


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3625 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/07/2021, 02:29:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
https://www.kathimerini.gr/world/1091368/polemos-tis-maskas-kai-to-1918-me-tin-ispaniki-gripi/

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3118 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2021, 08:30:10  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πυθαγόρα, δεν υπάρχει πλέον κανένα παιχνίδι για να παίξω. Βρισκόμαστε εν μέσω πολέμου. Από τη μια βρίσκονται οι ψεκασμένοι ηλίθιοι, οι φασίστες, οι αντικοινωνικοί παρτάκηδες και οι συνωμοσιολόγοι της κακιάς ώρας και από την άλλη όλοι οι υπόλοιποι (πρώην δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί κλπ). Φαίνεται για την ώρα ότι κερδάνε οι δεύτεροι, δυστυχώς δεν είναι έτσι τα πράματα. Οι πρώτοι σε λίγο φτιάχνουν κόμμα εξουσίας, το συνονθύλευμα του λεγόμενου παπαροκεντρικού χώρου (copyright by heretic), που μπορεί να φτάσει μέχρι το κοινοβούλιο. Συσπειρώνονται με κύριο όχημα τις @ριες που διαβάζω καθημερινά γύρω από την covid, κάτι σαν κι αυτά που αναπαράγετε μερικοί από εσάς εδώ μέσα.

Στην Αμερική ο top american idiot (που έχαιρε και μεγάλης εκτίμησης εδώ μέσα) παρακίνησε ανεπιτυχώς σε πραξικόπημα, απλά είναι τέτοιοι οι θεσμοί και η οργάνωση εκεί που δεν του κατσε, έκανε κι ένα καλό deal (όπως συνηθίζει) και γλύτωσε το κλουβί. Στην Ελλάδα οι αντίστοιχοι θα επιχειρήσουν το ίδιο μετά την πρώτη πραγματική εθνική καταστροφή (πχ επίθεση της Τουρκίας) και θα πάρουν το κοινοβούλιο. Βαδίζουμε πλέον σε μαύρες μέρες, οπότε ναι. Οσους περισσοτέρους ξεπαστρέψει η covid, τόσο το καλύτερο για τους υπόλοιπους. Οπότε μαζί και εγώ: μην φοράτε μάσκες, μην "μπολιάζεστε" με τα "πειραματικά" εμβόλια του Bill Gates και της ΝτΠ που αλλάζουν το dna, κορωνοπάρτι στη Μύκονο καi στο Island μέχρι το πρωί και στα @ρια σας αν στείλετε τους 50+ στις ΜΕΘ (έτσι κι αλλιώς οι πρώτοι που πάνε είναι οι γονείς τους, οπότε κάπως μικρή η ζημιά). Και αυτό που δεν πέτυχε η επιστήμη και η κοινή λογική, θα το πετύχει ένας ιός νυχτερίδας, τροποποιημένος ή μη. Το επόμενο στάδιο της εξέλιξής μας, με τον παραδοσιακό "δαρβινικό" τρόπο της φυσικής επιλογής.

Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)

Edited by - Heretic on 23/07/2021 08:37:21Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/07/2021, 23:52:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
https://www.kathimerini.gr/world/1091368/polemos-tis-maskas-kai-to-1918-me-tin-ispaniki-gripi/

Aιθέρα, είδα το άρθρο που παραθέτεις και είναι αρκετά ενδιαφέρον, από πολλές απόψεις.

Βέβαια, να μην ξεχνάμε ότι μας χωρίζουν και εκατόν (100) τόσα χρόνια με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε διαφορές συγκοινωνιών, μεταφορών, τρόπου ζωής, τεχνολογιών, κλπ(το πιάνουμε εκτενέστερα αυτό αν θες στη συνέχεια)

Ναι, λοιπόν, και το 1918 κάποιοι, κάπου φορέσανε μάσκες....
άρα έχουμε μόλις 2 παραδείγματα στα 100 χρόνια.
Όμως, κοίταξε και αυτό:

quote:
'Οταν ένα μήνα αργότερα, το μεσημέρι της 21ης Νοεμβρίου, η υποχρεωτική χρήση μάσκας ήρθη, οι καμπάνες των εκκλησιών ήχησαν και ολόκληρη η πόλη γιόρτασε την ελευθερία της. Οπως ανέφερε η εφημερίδα The San Francisco Chronicle, πολλοί πέταξαν τις μάσκες τους στο έδαφος και τις ποδοπατήσαν. Τα μπαρ κερνούσαν τον κόσμο ποτά και τα παγωτοπωλεία χαρίζαν παγωτό.

Αν μη τι άλλο οι παππούδες και οι προπαππούδες μας ήταν πιο μαγκιώροι και αντιδραστικοί.
Εδώ στον 21ο αιώνα, 1,5 χρόνο παριστάνουμε τους μασκοφόρους μ@λάκες τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι (εκβιαζόμενοι καλύτερα)

-και εν τω μεταξύ φαίνεται πως ο Κοβιντ μπροστά στην Ισπανική γρίπη είναι...παιδική χαρά!

Αλλά ακόμα και τότε, για να δούμε πόσο τράτζικ ήτανε τάχαμου τα πράγματα:

quote:
Συνολικά, η πανδημία προκάλεσε τον θάνατο 675.000 Αμερικανών ή 30 ανά χίλιους κατοίκους του Σαν Φρανσίσκο, που επλήγη με ιδιαίτερη δριμύτητα
.

Δηλαδή 30 στους 1000, ή πέστο 3 στους 100.
Σκότωσε λοιπόν 3 στους 100, τότε και αυτό ήταν το ...τέλος του Κόσμου?

Ψάχνοντας λίγο παραπάνω θα βρούμε και άλλα ενδιαφέροντα:

παράδειγμα, ρίξε μια ματιά εδώ:
ΣΣ. Πώς τελειώνουν οι πανδημίες
https://www.naftemporiki.gr/story/1702637/pos-teleionoun-oi-pandimies

'Εχει ένα γράφημα για το 'death toll', που δείχνει τα εξής:


  • 1889 - Ρωσσική Γρίπη, νεκροί 1 μύριο
  • 1918 - Ισπανική Γρίπη, νεκροί 50 μύρια!
  • 1957- Ασιατική Γρίπη Η2Ν2, νεκροί 1.1 μύριο
  • 1968- Γρίπη Χογκ Κονγκ Η3Ν2, νεκροί 1 μύριο
  • 2021- Ο Κόβιντάς μας ο μάγκας, νεκροί
    2.6 μύρια

κάτι SARS, Mers, Ebola, Κλπ, είναι πούτσες μπλε, όπως βλέπεις δεν φτουρήσανε,
ο δε Ζίκο ή Ζίκα και κάτι άλλοι ούτε καν είναι στη λίστα
(τους αναφέρω αυτούς, διότι και κατά τα έτη 2002, 2005, 2009, 2012, 2014 όταν εμφανιζόντουσαν, κάποιοι ακόμα δεν τους είδανε Πανδημίες τους εβαφτίσανε, τέτοια σπουδή και πρεμούρα!)

Γιατί τα λέμε όλα αυτά? Γιατί ακριβώς το πεδίο της αντιπαράθεσης ή διαφωνίας αν θες, δεν είναι στο αν υπάρχει ο ιός, αν είναι επιδημία, πανδημία κλπ, αλλά στην αναντιστοιχία και στο Ασύμμετρο των πολιτικών μέτρων προστασίας που λαμβάνονται και έχουν προ πολλού περάσει τα όρια του γελοίου και του παραλόγου.


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/07/2021, 00:07:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Πυθαγόρα, δεν υπάρχει πλέον κανένα παιχνίδι για να παίξω. Βρισκόμαστε εν μέσω πολέμου. Από τη μια βρίσκονται οι ψεκασμένοι ηλίθιοι, οι φασίστες, οι αντικοινωνικοί παρτάκηδες και οι συνωμοσιολόγοι της κακιάς ώρας και από την άλλη όλοι οι υπόλοιποι (πρώην δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί κλπ).

Πού τον είδες τον πόλεμο ρε συ Heretic? Εκτός αν εννοείς τον πόλεμο κατά της λογικής, της ορθοκρισίας, του ορθολογισμού και της ελευθερίας που έχει ενσκύψει με όλους αυτούς τους 'σωτήρες' τύπου Άδωνη, Χαρδαλιά, κλπ.

Και σαφέστατα είναι απόλυτο και δογματικό, στην ισοπεδωτική λογική του άσπρο-μαύρο (και γι'αυτό λέω ότι ρίχνεις νερό στο μύλο τους), ότι όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας, κλπ,κλπ

Δηλαδή με άλλα λόγια ή είσαι ψεκασμένος ή είσαι με τον Κούλη και τους πραιτωριανούς του, ας πούμε.
Αυτό θες να μας πεις?

Ενδιάμεσες σκάλες δεν υπάρχουν? Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε κάποιες ή και όλες τις παραμέτρους του 'επίσημου' αφηγήματος για τον κορονοϊό, την αντιμετώπισή του ή τις συνέπειές του?
Δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα.

Και για να μην τα λέω μόνο εγώ, ρίξε μια ματιά κι εδώ,
τι λέει πχ. και ο Ταρζάν της δημοσιογραφίας (τυχαίο παράδειγμα, όχι ότι τον έχω και πρότυπο γενικώς, αλλά σε αρκετά τοποθετείται σωστά)
https://www.zougla.gr/apopseis/article/mia-apantisi-ston-akadimaiko-8eodosi-tasio-gia-tin-anageotita-tou-emvoliou

quote:
Επισημαίνω δύο τρία θέματα από όσα δήλωσε, τα οποία ακόμα και ένας δευτεροετής φοιτητής της Βιολογίας ή της Ιατρικής όφειλε να γνωρίζει:

1ον. Οι όποιες μεταλλάξεις του ιού τον καθιστούν ηπιότερο, μειώνουν τις πιθανότητες λοίμωξης και ταυτόχρονα κατεβάζουν τον δείκτη θνησιμότητας. Επομένως οι μη εμβολιασμένοι μπορεί να πει κανείς ότι μόνον καλές υπηρεσίες προσφέρουν στον συνάνθρωπό τους, εφόσον βοηθούν προς την κατεύθυνση των μεταλλάξεων σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο ακαδημαϊκός.

2ον. Όπως ενημέρωσαν πρόσφατα οι Ισραηλινοί, η κάλυψη του εμβολίου της Pfizer είναι της τάξης του 39% παρέχοντας βεβαίως στον εμβολιασθέντα το προνόμιο να μη νοσήσει βαριά.

3ον. Κάποιος τον πληροφόρησε επίσης λανθασμένα ότι οι εμβολιασμένοι συνάνθρωποί μας δεν μεταφέρουν τον ιό. Η αλήθεια είναι ότι όχι μόνο μπορούν να φέρουν μεγάλο ιικό φορτίο, αλλά έχοντας εμβολιαστεί βοηθούν κι εκείνοι προς την κατεύθυνση των μεταλλάξεων ευτυχώς.

4ον. Καμία ΠΑΝΔΗΜΙΑ στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν αντιμετωπίστηκε ποτέ με εμβόλια. Για ποιον λόγο ας μπει στον κόπο να ρωτήσει τους επαΐοντες και όχι τους κυβερνητικούς ιέρακες.

Υπάρχουν και άλλα σημεία που μπορεί να επισημάνει ως σοβαρά λάθη ο αναγνώστης, θέλω όμως να διαβεβαιώσω τον κ. Τάσιο ότι όλα αυτά τα οποία παραθέτω δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τους ψεκασμένους, ούτε με τους θρησκόληπτους που εμφανίζονται με κεριά και λιβάνια για να αποτάξουν τον σατανά, ούτε φυσικά με τα σενάρια συνωμοσίας.

Έχουν σχέση όμως με μία ύποπτη σπέκουλα από την πλευρά αρκετών κυβερνήσεων -μεταξύ αυτών και της δικής μας- οι οποίες περιέργως, ενώ βλέπουν ότι χάνουν το παιχνίδι με την αυταρχική συμπεριφορά τους, αφού διά της πειθούς δεν κατάφεραν να εμβολιάσουν την πλειοψηφία των πολιτών, συνεχίζουν το ίδιο βιολί αποσκοπώντας άραγε σε τι; Έχουν πάρει τη διαβεβαίωση από κάπου ότι δεν κινδυνεύουν από τους εξαγριωμένους πολίτες να καταστούν έκπτωτοι των αξιωμάτων τους; Αυτό ο ακαδημαϊκός όφειλε να το αφουγκραστεί…


Το πραγματικό πρόβλημα εδώ και καιρό δεν είναι η 'πανδημία'.
Είναι ο τρόπος που τη χειρίζονται, τα μέτρα επιβολής και καταστολής, αλλά και περαιτέρω ανούσιας ηλεκτρονικής παρακολούθησης, η χρονική διάρκεια/επέκταση αυτών, και όλα όσα μπήκαν κάτω από το χαλί με σημαία τον κορονοϊό, στη λογική του...βρήκαμε παπά να θάψουμε πεντέξι, τώρα που γυρίζει.

Και μάλιστα όταν αυτό ξεπερνάει τα όρια και τη σαχλαμάρα μιας μικρής Ελλαδίτσας αλλά διαπερνά οριζόντια τα περισσότερα κράτη σε όλη την υφήλιο (υπήρξαν και διαβαθμίσεις ή εξαιρέσεις σε κάποιο βαθμό, αλλά πραγματικά ήταν και είναι απορίας άξιο πώς αυτή η παράκρουση και το ντόμινο των παράλογων μέτρων διαδόθηκε και εφαρμόστηκε πιο γρήγορα και από αυτή την ίδια την πανδημία)


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AitheroVamon
Διαχειριστής

Greece
3625 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/07/2021, 13:52:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
φίλε PY8AGORAS
δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν για κατι, και δεν αναφέρομαι σε εσένα,
απλα ειδα τον Βόρειο που αναφέρθηκε στις μάσκες...
Τωρα για εμενα δεν ειναι δικαιο προς την σύγχρονη επιστήμη να συγκρίνουμε παλιότερες πανδημίες στις οποίες τα όπλα τους ήταν ελάχιστα.
Τώρα οσον αφορά τι θελει να πιστεύει ο καθένας και τι πρατει, ειναι καθαρα οπως αισθάνεται ο καθείς καλύτερα, με έναν αστερίσκο στο να μην πρήζει τους άλλους, ας κανει αυτο που θέλει και τέλος. ​

τονίζω και παλι οτι δεν απευθύνομαι σε εσενα, γενικά μιλάω για την ολη κατάσταση. γιατι αισθάνομαι οτι πολυ μας τα εχουν πρηξει και τα δυο ακρα,

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3118 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/07/2021, 15:26:00  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πυθαγόρα, εγώ ξέρεις συνηθίζω να τα λέω κάπως χοντρά και γραφικά, για να έχει ενδιαφέρον το αφήγημα. Πάμε άλλη μια γύρα:

Το καλύτερο παράδειγμα είναι η Βουβωνική Πανώλη του Μεσαίωνα. Άφησε πίσω της πάνω από 100 εκατομμύρια νεκρούς, ότι καλύτερο για ξεσκαρτάρισμα. Λέμε λοιπόν όχι στα πειραματικά εμβόλια που αλλοιώνουν το Ελληνικο dna , το πρότυπο μας ειναι ο Ελλην φραπεδόμαγκας που σου φυσάει τον καπνό από την τσιγαρούκλα του στη μάπα, εντός, εκτός και επί τα αυτά κλειστών χώρων, εμπλουτισμένος με άρωμα, με ή χωρίς covid. Όχι λοιπόν κύριοι, δεν υπάρχει φονική πανδημία με απροσδιόριστες συνέπειες για όσους ασθενήσουν. Οι κορωνοιοί δεν ειναι παρά μια γριπούλα (τάδε έφη ο δημοκράτης Μπολσονάρου). Άμα όμως σου αφήσουν glass ground στους πνεύμονες και long covid συμπτώματα, και δεις το προσδόκιμο της ζωής σου να φτάνει στα επίπεδα των αρχών του 20 αιώνα, άλλοι θα τραβάνε τα μαλλιά τους, όχι εσύ.

Και τι έγινε ρε αδερφέ heretic όμως; Λίγα χρόνια και καλά. Ταβερνούλα, ποτάκια, καμάκι και ποδόγυρος και οι μέρμυγκες θα πληρώσουν τα σπασμένα μας. Όταν λοιπόν σου λένε πάρτε μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης αυτοί που πέταξαν 10ετιες από τη ζωή τους στα θρανία, όλα αυτά ειναι πονηριές του Αδωνη και του Χαρδαλιά για να σε βάλουν στο μαντρί. Προφανώς όταν είσαι έξω από το μαντρί, τους κάνεις απροσδιόριστη ζημιά (ή μάλλον αόρατη). Ποια μπορεί να είναι αυτή;

Αντιλήφθηκαν λόγου χάρη, ότι το Δίκτυο Ελληνισμού συσσωρεύει δυνάμεις για αντεπίθεση στους εγκάθετους της ΝτΠ, γι αυτό μπορεί να γίνονται όλα. Ο Ελληνοκεντρισμός ειναι το πρόβλημά τους, γιατί στην Ελλάδα ξεκίνησαν όλα, όλοι θέλουν το κακό της Ελλάδας, μόνο την Ελλάδα ρε γμτ και να γμθει το σύμπαν. Και αυτοί που μιλάνε για @κεντρισμό, δηλαδή αποκαλούν την Ελλάδα, μάλλον τον μέσο Ελληναρά @ρα, ειναι οι εντεταλμένοι πράκτορες τηςΝτΠ, οι 0.60/msg του διαδικτύου.


Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/12/2021, 22:07:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πάει καιρός που έπαψε να είναι πλάκα, και έχει καταλήξει κουραστικό.
Φάγαμε το 2020, θα φάμε και το 2021
και τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου.

Απελπιστική κοινοτυπία και επανάληψη, αλλά... μαλακία και κοροϊδία που πιάνει, δεν την αλλάζεις! Και δώστου στο ψαχνό, το ίδιο χιλιοπαιγμένο έργο.

Είχαμε την Α, είχαμε τη Β, είχαμε την Ινδική, τη Δ τη Βρεττανική, την Μποτσουανική, την 'Ομικρον, και πάμε γι'αλλα.
Όλο ο ιός μεταλλάσσεται και όλο τα εμβόλια δεν πιάνουν (μετά το 3μηνο θεωρείσαι 'ανεμβολίαστος' ακόμα και έχεις κάνει 2 δόσεις πριν) - δηλαδή Επιστήμη όχι μαλακίες τώρα, τι να λέμε.
Δεν τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι που τα λένε.

Κατά τα άλλα, κορωνοϊός και μαύρη πανούκλα...
μαύρο φίδι που μας έφαγε.
Το μόνο λάθος ότι δεν ποντάραμε σε μετοχές των Φαρμακευτικών.
Θα ήμασταν όλοι ...συνταξιούχοι τώρα


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3118 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/12/2021, 09:16:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πυθαγόρα, ξέρεις... αναρωτιέμαι κάτι: Υπάρχει άνθρωπος στον περίγυρό σου που να κόλλησε covid; Αν εξαιρέσεις την περίπτωση του να γράφει κάποιος από τον ISS ή τη χαμένη Ατλαντίδα, δεν μπορεί... θα έχεις κάποιον γνωστό. Κάποιον φουκαρά, κάποιας ηλικίας ρε αδερφέ, να την τσίμπησε και να τον πήδηξε... δεν έχεις να ρωτήσεις τι σημαίνει covid; Όλα ψέματα; Όσο αρνητής της πραγματικότητας να είναι κάποιος, μήπως καλό είναι να αντιληφθεί ότι αυτό το "εναλλακτικό" παραμύθι δεν πουλάει πια παρά μόνο σε τέρμα χαζούς και αγράμματους; Μήπως πρέπει να αντιληφθεί ότι κάπου το τερματίσαμε με την καταστροφή του περιβάλλοντος και κάπου το οικοσύστημα της Γης "αποφάσισε" να μας μασήσει και να μας φτύσει; Και ότι δεν φταίνε μόνο οι "κακοί εξουσιαστές", η ΝτΠ και η Big Pharma για τα δεινά που συμβαίνουν, αλλά ότι η ευθύνη είναι συλλογική;

Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


622 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/12/2021, 11:22:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Μήπως πρέπει να αντιληφθεί ότι κάπου το τερματίσαμε με την καταστροφή του περιβάλλοντος και κάπου το οικοσύστημα της Γης "αποφάσισε" να μας μασήσει και να μας φτύσει;

Υπάρχει σύνδεση, απλά δεν έχει γίνει ακόμη πολύ ξεκάθαρη ...

Ας δούμε και την οικονομική πλευρά του θέματος

https://rumble.com/vqljpg-melissa-ciummei-at-iconoclast-one-to-one.html

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


622 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2021, 07:24:35  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
PY8AGORAS

Πατενταρισμένο είναι το εμβόλιο, ως παράγωγο γενετικής/βιολογικής μηχανικής ή έστω και ως μέθοδος θεραπείας/προστασίας.

Ο άνθρωπος-φορέας δεν είναι πατενταρισμένος.

Δέχομαι το transhuman στοιχείο που λές, και το οποίο είναι πολυεπίπεδο από τη στιγμή που η χημεία μπήκε για τα καλά στο κόλπο για την υποβοήθηση ή και την υπέρβαση της φύσης.

Η λογική είναι η ίδια πάνω κάτω σε όλη τη φαρμακοβιομηχανία, μόνο που απλώς υπάρχουν levels αποδοχής και κάποιες υποθετικές κόκκινες γραμμές (που βεβαίως δεν είναι για όλους οι ίδιες).

Τι θέλω να πω, ένα αντιπυρετικό ή ένα αντιφλεγμονώδες φάρμακο ή ένα απλό αντισηπτικό, χαίρουν ευρείας αποδοχής και χρήσης, γιατί θεωρούνται κάτι απλό και μη 'επεμβατικό' που λειτουργεί προστατευτικά και ενισχυτικά σε ένα μετριο ή καταπονημένο εγγενές ανοσοποιητικό σύστημα/οργανισμό.
Θα μπορούσαμε βεβαίως να αγνοήσουμε τελείως όλα τα φάρμακα και τα γιατροσόφια και να αφεθούμε πλήρως σε φυσικά και δαρβίνεια μοντέλα, όπου εμπιστευόμαστε απλώς τη φύση, ο γερός και δυνατός είναι υγειής και ζει και μακροημερεύει και ο καχεκτικός, αδύναμος, ευάλωτος, κλπ ψοφάει με την πρώτη δυσμενή συγκυρία, πάθηση, ιό, μικρόβιο, μύκητα, κλπ,κλπ, αν δεν το 'σηκώνει ' ο οργανισμός του.

Αυτό είναι η μια πλευρά, που δε νομίζω ότι χρηζει και πολλής ανάλυσης διότι είναι σχεδόν αυταπόδεικτη σήμερα.

Οι γκρίζες ζώνες αρχίζουν όταν πάμε στο...παραπέρα, και το παίζουμε Χίτλερ και Φρανκενστάϊν. Δηλαδή ευγονικές, υπεράνθρωποι, κλπ.

Πάρε παράδειγμα τις ντόπες.
Χημεία και φαρμακολογία, επίσημη ή 'μαύρη' δουλεύει ώστε να κάνει τον άνθρωπο υπεράνθρωπο.

Γι'αυτό και σήμερα δεν μπορείς να ορίσεις πχ ποια είναι τα όρια του ανθρώπου σε επιδόσεις αθλητικές, χειρωνακτικές, κλπ.

'Ομως ακόμα κι εκεί η πατέντα και το πατεντάρισμα πάει στη ντόπα αυτή καθαυτή, στο υλικό, στο μέσο, όχι στον φορέα/άνθρωπο/υποκείμενο - εν γνώσει ή εν αγνοία του πειραματόζωο.

Η αντιποίηση ή ακόμα και η υπέρβαση της φύσης δεν σημαίνει ότι πατεντάρει κανείς τη φύση. Πατεντάρει μεθόδους, τεχνικές, σκευάσματα και φίλτρα που επεμβαίνουν σε αυτήν, και αυτά βεβαίως έχουν κάποιον owner.


Ναι, ok, δεν διαφωνώ. Απλά, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις που αναφέρεις (φάρμακα, αντιφλεγμονώδη, ντόπες κτλ), υπάρχει μια διαφορά : Δεν έχουμε επέμβαση στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Δηλ. αν ντοπαριστείς, το DNA σου, δηλ. τα γονίδια σου (που περιέχουν όλες τις πληροφορίες του ζωντανού οργανισμού σου) δεν επηρεάζονται. Υπάρχουν βιολογικά φάρμακα (π.χ για τα αυτοάνοσα νοσήματα), οι λεγόμενοι "βιολογικοί παράγοντες" που δρούν απ' ευθείας στο κύτταρο (π.χ remicade). Ακόμη και αυτά, δεν επεμβαίνουν στο DNA. Το ερώτημα όμως που δεν έχει απαντηθεί ή τουλάχιστον έχει προκαλέσει μεγάλες αμφιβολίες είναι αν τα mRNA εμβόλια επηρεάζουν ή όχι το DNA.

Σύμφωνα με την "τεχνική" των εμβολίων, δεν το επηρεάζουν, καθώς απλώς είναι messengers δηλ. απλώς "εναποθέτουν" την συνταγή του τσελεμεντέ στα κύτταρα (αλήθεια, σε ποια κύτταρα ακριβώς ; - δεν ξέρουμε), αφήνουν τα κύτταρα να κάνουν ότι είναι να κάνουν, δηλ. να παράγουν μια πρωτεϊνη (της ακίδας του ιού δηλ.) και μετά γεια σας! χάνονται, εξαφανίζονται. Αυτό ξέρεις με τι μοιάζει ; Είναι σαν να είσαι εσύ διαβητικός (δηλ. τα κύτταρά σου να μην παράγουν ινσουλίνη) και να έρχεται κάποιος και να σου λέει "θα σου κάνω ένα εμβόλιο και μετά τα κύτταρά σου θα αρχίσουν να παράγουν ινσουλίνη". Ποια κύτταρα ; και σε τι ποσότητες ; Μόνο ινσουλίνη ή θα αρχίσουν να παράγουν και κάποια άλλη πρωτεϊνη που ΔΕΝ την χρειάζεται ο οργανισμός ;

Κατ' εμέ, ο μηχανισμός αυτός, θα μπορούσε να θεωρηθεί επέμβαση στο DNA. Δηλ. αν τα κύτταρά μου δεν παράγουν ινσουλίνη και με κάποιο τρόπο (π.χ εμβόλιο) τα "μάθω", τα "διδάξω" να παράγουν, τότε επεμβαίνω στο γονιδίωμά μου. Δεν τα αφήνω δηλ. μόνα τους να μάθουν (π.χ φυσική ανοσία) αλλά τα κατευθύνω εγώ. Έχουμε δηλ. έναν παράγοντα εξωτερικό που επεμβαίνει. Αυτός ο παράγοντας είναι πατενταρισμένος, ανήκει δηλ. σε κάποιον, η συνταγή είναι κάποιου, δεν είναι δικιά μου. Δηλ. τι συμβαίνει στην ουσία ; Βάζω εγώ μια συνταγή αλλουνού στο δικό μου DNA. Άπαξ και το κάνω, παύει το DNA να είναι δικό μου. Είναι δικό μου ΚΑΙ κάποιου άλλου. Εδώ ακριβώς βρίσκεται και ο προβληματισμός.

Ασ' το αυτό. Πάμε στο τομέα των τροφίμων. Αυτήν την στιγμή αλλά εδώ και κάποια χρόνια, στο εξωτερικό, η πλειοψηφία των ερευνών εστιάζεται στην παραγωγή συνθετικού κρέατος. (Θέλει ο άλλος να φτιάξει μπιφτέκια και μπριζόλες από μυρμήγκια, σου λέω τώρα, ένα από τα τελευταία projects που χρηματοδοτήθηκε στην Αγγλία). Επειδή η ανθρωπότητα (και αυτό συνδέεται με ότι παραπάνω λέει ο Heretic με την καταστροφή του περιβάλλοντος και την εξάντληση των φυσικών πόρων) έχει κατασφάξει τα ζώα, σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχει χοιρινό κρέας. Θα υπάρχει, μόνο σε λίγες ποσότητες για τους προνομιούχους, θα είναι πανάκριβο. Η πλειοψηφία θα τρώει συνθετικό χοιρινό. Αυτό δεν είναι επέμβαση στην φύση ; Θα τρώμε χοιρινό κρέας και θα λέμε "α, ωραίο το χοιρινό", αλλά αυτό θα έχει παραχθεί σε ένα εργαστήριο. Εκεί πάμε, δυστυχώς.

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


622 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2021, 07:40:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Η φύση, είτε μιλάμε για ανθρώπινο DNA, είτε γενικότερα για το περιβάλλον, τον πλανήτη, τους ζωικούς ή τους φυτικούς οργανισμούς, έχει τον δικό της τρόπο να αντιμετωπίζει κάποιες καταστάσεις. Είναι μια πολύ γενική θεώρηση φυσικά όλο αυτό, αλλά αν αρχίσεις και παίρνεις περιπτώσεις και περιπτώσεις και περιπτώσεις των περιπτώσεων ξεχωριστά, σ' αυτήν την θεώρηση καταλήγεις. Έχει ένα δικό της τρόπο. Αν εγώ επέμβω στο γονιδίωμα του καρχαρία, και φτιάξω έναν καρχαρία που μπορεί ας πούμε να μην γερνάει, δηλ. τα κύταρά του μόλις πεθαίνουν με κάποιο τρόπο να αναπαράγονται άλλα, καινούργια, τότε έχω έναν πατενταρισμένο καρχαρία. Είναι πατέντα καρχαρίας, δική μου, δεν είναι της φύσης.

Και η όλη ιστορία με τα mRNA εμβόλια, από εκεί έχει ξεκινήσει. Κάποιοι θέλαν ας πούμε να φτιάχνουν κύτταρα που να μην γερνάνε ή μόλις πεθάνουν, να αναπαράγονται με κάποιο μηχανισμό, νέα.

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3118 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2021, 10:22:32  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Το πως λειτουργούν τα mRNA εμβόλια έχει περιγραφεί πολύ αναλυτικά και όρεξη να χει κάποιος και τουλάχιστον μισή διαθέσιμη ώρα να παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό βίντεο. Το σίγουρο είναι ένα και αυτό θα το γράφω μέχρι εμπέδωσης: Τα mRNA εμβόλια δεν μεταλλάσσουν το DNA του εμβολισμένου, γιατί η δραστική ουσία του (ή κάποιο παράγωγό της) δεν μπαίνει στον πυρήνα του κυττάρου. Όποιος θυμάται τη βιολογία του λυκείου, εκεί βρίσκεται το DNA.
Ποιος μπορεί να το κάνει αυτό; Μαντέψτε; Ο ίδιος ο ιός! Αυτή είναι η καταστροφική του δράση, ότι μπαίνει στον πυρήνα του κυττάρου και στην καλύτερη περίπτωση το αποδιοργανώνει. Γι' αυτό κάνουμε τα εμβόλια για να προστατευτούμε με αντισώματα που θα αναπτύξουμε, ώστε να μην μπορεί ο ιός της covid να προσδεθεί στο κύτταρο.
Πώς πήγαμε τώρα από μια τεχνολογία εμβολίων στον transhumanism, αυτό θα ήταν απορίας άξιο, αν δεν είχα δει τους τόνους σαβούρας που υπάρχει στο διαδίκτυο, στο οποίο ο καθένας λέει κυριολεκτικά ότι να ναι. Το σίγουρο είναι πάντως ένα. Ο ιός της covid (και κάθε ιός) μπορεί να προσδεθεί μόνιμα στο dna. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό, είναι μια γνωστή πραγματικότητα σε όλους τους σχετικούς του χώρου και καλό είναι το ψάξετε λίγο, στα σωστά μέσα φυσικά.

Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


622 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2021, 12:07:45  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Το πως λειτουργούν τα mRNA εμβόλια έχει περιγραφεί πολύ αναλυτικά και όρεξη να χει κάποιος και τουλάχιστον μισή διαθέσιμη ώρα να παρακολουθήσει κάποιο εκπαιδευτικό βίντεο. Το σίγουρο είναι ένα και αυτό θα το γράφω μέχρι εμπέδωσης: Τα mRNA εμβόλια δεν μεταλλάσσουν το DNA του εμβολισμένου, γιατί η δραστική ουσία του (ή κάποιο παράγωγό της) δεν μπαίνει στον πυρήνα του κυττάρου. Όποιος θυμάται τη βιολογία του λυκείου, εκεί βρίσκεται το DNA.

Αυτή η σιγουριά σου ρε Heretic δηλ ... τέλος πάντων, συζητάμε, δεν είμαστε ειδικοί. Απλά, υπάρχουν πολλές απορίες γι' αυτήν την τεχνολογία των mRNA εμβολίων που δεν έχουν απαντηθεί. Λες, ας πούμε, η δραστική ουσία δεν μπαίνει στον πυρήνα. Κι εγώ ρωτάω - σοβαρά - και πώς ξέρει η δραστική ουσία πού να πάει ; έχει κά'να GPS ας πούμε ;

Θυμάσαι τον χαμό που είχε προκληθεί από τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα ; τα GMO's ; Είχαν γραφτεί τόμοι για τους κινδύνους που υπάρχουν σ' αυτά αν καταναλώνονται από τον άνθρωπο. Και σκέψου ... απλά και μόνο από την πρόσληψη τέτοιων τροφών, όχι δηλ. να πάρεις μια βελόνα και το βάλεις στα κύτταρά σου, τέλος πάντων.

Κι εγώ θέλω να πιστεύω ότι δεν επηρεάζει το DNA, έχω κάποιες αμφιβολίες όμως, δεν μπορώ να το πω με την σιγουριά την δική σου.

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"

Edited by - kangaro on 22/12/2021 12:16:15Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3118 Μηνύματα
Απεστάλη: 22/12/2021, 13:34:50  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αυτή η σιγουριά σου ρε Heretic δηλ ... τέλος πάντων, συζητάμε, δεν είμαστε ειδικοί.

Φοβάμαι ότι με παρεξήγησες. Τα παραπάνω δεν ήταν συζήτηση. Ήταν μεταφορά γνωστών πραγμάτων. Αν θέλετε να συζητήσουμε στο αν η Γη είναι επίπεδη ή αν η NASA πάτησε στο φεγγάρι, εκεί αλλάζει το πράγμα.

Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/12/2021, 00:17:13  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Πυθαγόρα, ξέρεις... αναρωτιέμαι κάτι: Υπάρχει άνθρωπος στον περίγυρό σου που να κόλλησε covid; Αν εξαιρέσεις την περίπτωση του να γράφει κάποιος από τον ISS ή τη χαμένη Ατλαντίδα, δεν μπορεί... θα έχεις κάποιον γνωστό. Κάποιον φουκαρά, κάποιας ηλικίας ρε αδερφέ, να την τσίμπησε και να τον πήδηξε...

Υπάρχουν 3-4 που γνωρίζω από πρώτο χέρι, δηλ. του άμεσου οικογενειακού & φιλικού περιβάλλοντός μου. Και φυσικά αρκετοί άλλοι για τους οποίους ακούω ή μαθαίνω μέσω τρίτων αλλά και των ΜΜΕ (πχ περίπτωση Τράγκα, και άλλες πριν από αυτόν, κλπ).

Αυτό όμως τι σχέση έχει με αυτά που διαπραγματευόμαστε?

Δεν μου αλλάζει την ιδέα ότι ο κορονοϊός είναι βεβαίως ένας υπαρκτός ιός (για την προέλευσή του ακόμα το συζητάμε)
και βεβαίως κυκλοφορεί ανάμεσά μας, αλλά είναι κάτι σαν μια κακή γρίπη, έστω σαν ένα πιο επίμονο χτικιό, που αναλόγως της γενικότερης φυσικής και παθολογικής κατάστασης του οργανισμού, σύν διάφορους άλλους παράγοντες (ηλικία, πάχος/περιττά κιλά, τρόπο ζωής, συννοσηρότητες, κλπ) άλλοι την περνάνε ελαφρά, άλλη ταλαιπωρούνται περισσότερο, και κάποιοι άλλοι δυστυχώς αφήνουν και το μάταιο τούτο κόσμο (όπως συμβαίνει ακόμα και με άλλες ασθένειες λιγότερο ή περισσότερο σοβαρές).


quote:
δεν έχεις να ρωτήσεις τι σημαίνει covid;

Αυτό ρωτάμε όλοι οι νουνεχείς και σκεπτόμενοι από την αρχή, αλλά απάντηση δεν παίρνουμε. Μόνο μισόλογα, αφορισμούς, και τσουβαλιάσματα.

Να μας πει κάποιος τι ακριβώς είναι αυτός ο ιός, πώς προήλθε, σε τι μοιαζει και σε τι διαφέρει από άλλους Κορόνες της οικογενείας του, πού είναι πιο μάγκας και πού είναι πιο δάγκας, τι σκατά κάνει ο πυρήνας του , οι ακίδες του, οι πρωτείνες του και όλο το γαμω-είναι του.
Αυτά να τα λιανίσουν και να τα αναλύσουν ένα ένα και να μας τα πουν.
Οι επιστήμονες. Οι σοβαροί Επιστήμονες.
Όχι ο Κούλης και οι δημοσιοκάφροι ή οι τηλεμαϊντανοί.
Ούτε οι πραιτωριανοί λοκνταουνολάγνοι που δεν ξέρουν πού παν τα τέσσερα.

quote:
Όλα ψέματα; Όσο αρνητής της πραγματικότητας να είναι κάποιος, μήπως καλό είναι να αντιληφθεί ότι αυτό το "εναλλακτικό" παραμύθι δεν πουλάει πια παρά μόνο σε τέρμα χαζούς και αγράμματους;

Χαζός και αρνητής της πραγματικότητας είναι όποιος αφενός πιστεύει ότι δεν υπάρχει ιός, αλλά αφετέρου και όποιος πιστεύει ότι το εμβόλιο, και δη κάποια από τα συγκεκριμένα είναι πανάκεια και σωτηρία.

Πόσες φορές έχουν αλληλοαναιρεθεί αυτά που έχουν ανακοινωθεί επισήμως τα τελευταία 2 χρόνια?
Πώς φτάσαμε στο σημείο από εκεί που το εμβόλιο ήταν η υψιστη σωτηρία και ελευθερία και κολοκύθια τούμπανα, να χρειαζόμαστε δόσεις και ξανά και ξανά, να γυρνάμε στο σημείο 0, να μην υπάρχει ανοσία, να εξισώνονται εμβολιασμένοι ανεμβολίαστοι, να μην βγαίνει ένας να πει αληθινά νούμερα, τόσοι από αυτό τόσοι από εκείνο, κλπ, να βγάλουμε ορθά συμπεράσματα?
Στα άλλα εμβόλια και στις άλλες αρρώστιες το ίδιο συμβαίνει?
Πόσες φορές στη ζωή σου έκανες το εμβόλιο κατά της ιλαράς ή της φυματίωσης? Έχεις ή δεν έχεις ανοσία για αυτά?


quote:
Μήπως πρέπει να αντιληφθεί ότι κάπου το τερματίσαμε με την καταστροφή του περιβάλλοντος και κάπου το οικοσύστημα της Γης "αποφάσισε" να μας μασήσει και να μας φτύσει; Και ότι δεν φταίνε μόνο οι "κακοί εξουσιαστές", η ΝτΠ και η Big Pharma για τα δεινά που συμβαίνουν, αλλά ότι η ευθύνη είναι συλλογική;

Αυτό το έχουμε αντιληφθεί με άλλα πράγματα. Με τα μικροπλαστικά και τις τοξίνες πχ, που βρίσκονται παντού, και τα καταναλώνουμε από αέρος, θαλάσσης και εδάφους. Με τις αλλοπρόσαλλες αλλαγές καιρού και ακραίων συνθηκών,κλπ.

Ο ιός μπορεί να έχει ή μπορεί και να μην έχει σχέση με αυτά. Δεν είναι απαραίτητα 'αντίδραση' του πλανήτη, ο οποίος μας δείχνει κυρίως με άλλους τρόπους τα νεύρα του και τις αλλεργικές αντιδράσεις του σε αυτά που τον τσιγκλάμε τόσα χρόνια σαν ανθρωπότητα.

Ο ιός αυτός, το πιο πιθανό είναι να είναι συνθετικός/μεταλλαγμένος/κατασκευασμένος/υβριδικός, από κάποια κρυφή πολιτική ή στρατιωτική μαλακία ΗΠΑ/Κίνας και κάποιων μαθητευόμενων μάγων, Δρ. Φρανκενστάιν ή Δρ.Μονρώ, και τώρα όλοι κυνηγάμε να μαζέψουμε τα ασυμάζευτα.

Αλλά ακόμα κι έτσι, αντί την ύστατη στιγμή να αποκαλυφεί η αλήθεια και να δουν το φως όλες οι παράμετροι και οι σκιές, μπάς και βρούμε καμιάν άκρη σε κανα εργαστήριο,
εμείς προτιμάμε τον πόλεμο και το διαχωρισμό μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων.


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/12/2021, 00:34:06  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Το σίγουρο είναι πάντως ένα. Ο ιός της covid (και κάθε ιός) μπορεί να προσδεθεί μόνιμα στο dna. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται αυτό, είναι μια γνωστή πραγματικότητα σε όλους τους σχετικούς του χώρου και καλό είναι το ψάξετε λίγο, στα σωστά μέσα φυσικά.

Δεν ξέρουμε αν αυτό είναι απολύτως ακριβές.
Ιολόγος/Βιολόγος δεν είμαι, αλλά σε αυτά που καταλαβαίνω από τη Βιολογία Λυκείου, συν την κοινή λογική και τις πληροφορίες του ιντερνετ, πχ

https://www.ethnos.gr/greece/article/95642/koronoiosposepitithetaioiosstoanthropinosomabhmabhmata13xtyphmata

νομίζω ότι στην ουσία ο ιός ΄μολύνει' ως ξενιστής κάποια συγκεκριμένα κύτταρα του οργανισμού μας, και μετά χρησιμοποιεί τους μηχανισμούς τους για δικούς του σκοπούς (θρέψη/αναπαραγωγή) και τα εκτρέπει από τις κανονικές λειτουργίες του -δηλαδή προκαλεί αλλαγές στη συμπεριφορά του κυττάρου και το κάνει να συμπεριφέρεται ανώμαλα.

Εδώ όμως έρχεται και ο ρόλος του Ανοσοποιητικού μας συστήματος και του πόσο Υγιές/κραταιό είναι.

Αν ο ιός είναι ένας οποιοσδήποτε κοινός/φυσικός ιός, ένα νορμάλ Ανοσοποιητικό τον αναγνωρίζει, αναγνωρίζει και τις ανωμαλίες που προκαλεί, και ...του ρίχνει στ'αυτιά!

Τώρα αν ο ιός είναι πιο μπελαλής, ή ολίγον τι μεταλλαγμένος, ή για κάποιον λόγο το Ανοσοποιητικό ΔΕΝ τον αναγνωρίζει, ή δεν είναι εις θέσιν να τον πολεμήσει επαρκώς -τότε Χιούστον, έχουμε πρόβλημα.

Αλλά για να πούμε ποια είναι η ενδεδειγμένη λύσις του προβλήματος πρέπει να γνωρίζουμε επακριβώς το πρόβλημα, τον ιό, το ανοσοποιητικό μας και κάθε εμπλεκόμενη παράμετρο για να βρούμε και την ορθή λύση.

Και σίγουρα η λύση δεν είναι Λοκντάουν, και μπείτε σπίτια σας από τις 9, και φάτε πρόστιμο 100 Ευρώ αν δεν εμβολιαστείτε, και οι λοιπές σπέκουλες και πολιτικής φύσης με δήθεν υγειονομικό προκάλυμμα μαλακίες.


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/12/2021, 00:42:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Τα mRNA εμβόλια δεν μεταλλάσσουν το DNA του εμβολισμένου, γιατί η δραστική ουσία του (ή κάποιο παράγωγό της) δεν μπαίνει στον πυρήνα του κυττάρου.

Είσαι 100% Σίγουρος και πέραν Πάσης αμφιβολίας γι'αυτό?
(που θα'λεγε και ο συγχωρεμένος ο Νικόμαχος).

Και μια που γίνεται τόσος ντόρος γι'αυτά Τα mRNA εμβόλια,
μήπως είναι άτοπο να τα συγκρίνουμε (οι υπερασπιστές των πασης φύσεως εμβολίων a ka Εμβολιαστές/Εμβολιασμένοι και δη λάβροι υπερασπιστές)
που λένε ως επιχείρημα (της πλάκας) ότι τάχαμου κάναμε τόσα εμβόλια ως παιδιά ή στο στρατό, κλπ, γιατί να μην κάνουμε άλλο ένα

τι είδους/τεχνολογίας εμβόλια ήταν εκείνα και τί είναι τα σημερινά?
Είναι ο μηχνισμός ο ίδιος?
Είναι όλα τα εμβόλια τα ίδια? Δηλ. της ίδιας τεχνικής/ισχύος/παρενεργειών κλπ?

Πότε εφευρέθηκε/δημιουργήθηκε το πρώτο mRNA εμβόλιο? Ως τεχνική και ως μέθοδος. Πότε πατενταρίστηκε, πού και σε τι κλίμακα εφαρμόστηκε? Για ποιους άλλους ιούς ή αρρώστιες?

Είναι όντως πιο αποτελεσματικό ή έξυπνο από το απλό 'κλασσικό' εμβόλιο που θέλει να έχει κάποια νεκρά στελέχη/άτομα του ιού για να τα φέρει προς ήπια αναγνώριση/αντίδραση στον οργανισμό (αυτό ξέραμε για τα 'παλιά' εμβόλια τουλάχιστον)?
Ερευνήθηκαν όλες οι παράπλευρες ενδείξεις ή στραβά σενάρια για το περίφημο mRNA?
Αυτά τα ερωτήματα δεν είναι πηγές προβληματισμού? Δεν χρήζουν πειστικής και τίμιας απάντησης?


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Italos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
1818 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/12/2021, 03:12:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πέρασε ο καιρός, ας μπω και γω στο θέμα, αν και δε θα ναι για καλό το βλέπω...

Λοιπόν, να πω αρχικά ότι δεν έχω κάνει το εμβόλιο.
Και δεν το έχω κάνει για δυο λόγους:
α)Δεν βλέπω το λόγο υγιής σε ηλικία κάτω των σαράντα και χωρίς υποκείμενα νοσήματα να το κάνω και
β)Και μόνο που μου το επιβάλλανε, προτιμώ να τους πληρώνω.
Και μόνο που οι ειδικοί που (ακουσα πολύ προσεκτικά, γιατί υποτίθεται ότι είναι σοβαροί) βγαίνουν στα κανάλια αλλάζουν γνώμη σαν τα πουκάμισα, αλλά πάντα έχουν το ύφος του φωτεινού παντογνώστη, προτιμώ να τους αγνοήσω.
Και μόνο που με είπε τζαμπατζή ο άεργος, ενώ δουλεύω από τα 18 μου ακόμα και 60 ώρες σερί, μετά από 5 18ωρα σερί στα καπάκια, προτιμώ να τον πληρώνω.
Και μόνο που με είπε εν δυνάμει δολοφόνο ο ποδηλάτης, ο μπουμπούκος και ο κωλοτούμπας ενώ παίρνω όλα τα μέτρα προστασίας εμού και των γύρω μου, και δεν έχω κολλήσει ούτε συνάχι δυο χρόνια τώρα, προτιμώ να τον πληρώνω.

Πέρα από τα παραπάνω, δεν έχω τίποτα ενάντια σε ένα εμβόλιο που στέκεται στη λογική και όχι στην παράνοια.

Αν θέλανε τα παιδάκια που παίζουν στη Βουλή με τα παιχνίδια τους, να προστατέψουν τον κόσμο, εκ του αποτελέσματος, θα μπορούσαν να προωθήσουν ένα εμβόλιο, ή τέσσερα, δεν έχει σημασία, στις ευπαθείς ομάδες, στους γηραιότερους, και σε όποιον θεωρεί ότι πρέπει να το κάνει, με ενημέρωση καθημερινή και όχι τρομολαγνεία, γιατί δεν έχουμε καθόλου ενημερωση είναι η αλήθεια για ούτε για τον ιό, ούτε για τα εμβόλια από τα μέσα μαζικής εξημέρωσης, παρά κάτι ψιλά και βουρ πάλι στην τρομολαγνεία, να κολλήσουν οι γενναίοι, και τώρα να τελείωνε το παραμύθι.

Αυτά τα να εμβολιάσουμε τα παιδάκια, για να σώσουμε τους ηλικιωμένους, εκτός από παράλογα -εκτός και αν κάποιος βλέπει τηλεόραση όλη μέρα και έχει γίνει το μυαλό του κουδούνι- μιας και το εμβόλιο είναι για την ατομική μας προστασία, ήταν τουλάχιστον, είναι και στάχτη για να καλύψουμε την πραγματική αδυναμία να αντιμετωπίσουμε τον ιό. Γιατί καλά καλά, ούτε τον ιό του έρπη δεν αντιμετωπίζουμε. Τον κουβαλάμε εσαεί.
Είναι επίσης και μια καλή ευκαιρία για τις φαρμακευτικές να γίνουν ακόμα πιο πλούσιες. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ούτε με τις φτωχές οικονομικές μου γνώσεις τι θα τα κάνουν τόσα λεφτά.
Οι ιοί ήταν εδώ πριν από εμάς, θα είναι και μετά μάλλον.

Όπως και να χει δεν είμαι κατά του εμβολίου όπως είπα. Είμαι υπέρ του εμβολιασμού, και κατά της παράνοιας.
Και όσοι έχουν θέματα με το ανοσοποιητικό τους, καλό θα είναι να πάνε να το κάνουνε μιας και τα ωφέλη μάλλον είναι περισσότερα από τα αρνητικά, ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Και για να προλάβω φίλε Αιρετικέ, γνωρίζω έναν άνθρωπο που αποδήμησε από τον ιό σε μεγάλη ηλικία με υποκείμενα νοσήματα, δυο τρεις με παρενέργειες εμβολίων, έναν που αποδήμησε μια βδομάδα μετά το εμβόλιο υγιή, έναν που την πέρασε βαριά με οξυγόνο και είχε υποκείμενα, και καμιά εικοσιπενταριά μικρότερης ηλικίας που την πέρασαν με μια μέρα 38 πυρετό και μετά τίποτα. Δυο τρεις είχαν και απώλεια όσφρησης γεύσης.

Συμπερασματικά, θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος ιός, ανεξάρτητα από που προήλθε και χωρίς να αναζητούμε μυστηριώδεις σκοπούς και άλλα περίεργα, είναι επικίνδυνος και εν δυνάμει θανατηφόρος όπως φαίνεται ξεκάθαρα. Δεν είναι όμως σημάδι της αποκάλυψης όπως παρουσιάζεται, και με μια λιγότερο οικονομικά συμφέρουσα αντιμετώπιση, και περισσότερο επιστημονική, δεν θα είχαμε φτάσει σε αυτό το χάλι που ζούμε σήμερα.

Είναι ολοφάνερο ότι έχει χρησιμοποιηθεί για πολιτικούς σκοπούς, και είναι εκνευριστικό το ότι ενώ δεν παίρνουμε απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του, παίρνουμε μέτρα παράλογα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτή.

Δεν είναι πχ δυνατόν να μην πειράζει το πήξιμο στα λεωφορεία τόσον καιρό, αλλά να κολλάει στα περίπτερα αν πάρεις αλκοόλ μετά τις δώδεκα.
Δεν είναι δυνατόν να μην κάνουν τεστ όλοι και με αρνητικό rapid να θεωρείσαι κάτι σαν μιαρός ένα πράμα, ενώ αν έχεις κάνει εμβόλιο και δεν έχεις κάνει τεστ να σαι κομπλέ και έτοιμος για τη διπλανή μπουζουκλερί.
Δεν είναι δυνατόν η Όμικρον να είναι τελείως διαφορετική από τον πρώτο κορωνοιό, και εμείς να τρέχουμε να προστατευτούμε από το αρχικό στέλεχος.
Δεν είναι δυνατόν νοήμονες ειδικοί να λένε η μάσκα είναι επικίνδυνη, μετά να λένε είναι απαραίτητη, μετά είναι προαιρετική, και μετά ότι πρέπει να φοράμε δυο, λες και είναι βρακάκι.
Δεν είναι δυνατόν ενώ ξέρεις τι σε περιμένει το χειμώνα, να διώχνεις γιατρούς, και να σουλατσάρει ο MRSA και η φυματίωση στα νοσοκομεία το έτος 2021.
Δεν είναι δυνατόν να μου βγάζουνε χάπι για 30% προστασία από τον ιό, ενώ φαίνεται ότι αλλοιώνει το DNA,με γνωστές παρενέργειες να μην τις πω καν, και να συζητάμε για έγκριση για ένα 30%, λες και ζούμε τον έρωτα στα χρόνια της πανούκλας.
Γενικά ζούμε μια παράνοια.
Ο Θεός, να βάλει το χέρι του, με αυτούς που έχουμε μπλέξει.


Νιάου νιάου νιάου φρρρρρρρ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kangaro
Μέλος 3ης Βαθμίδας


622 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/12/2021, 07:59:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αν ο ιός είναι ένας οποιοσδήποτε κοινός/φυσικός ιός, ένα νορμάλ Ανοσοποιητικό τον αναγνωρίζει, αναγνωρίζει και τις ανωμαλίες που προκαλεί, και ...του ρίχνει στ'αυτιά!

Τώρα αν ο ιός είναι πιο μπελαλής, ή ολίγον τι μεταλλαγμένος, ή για κάποιον λόγο το Ανοσοποιητικό ΔΕΝ τον αναγνωρίζει, ή δεν είναι εις θέσιν να τον πολεμήσει επαρκώς -τότε Χιούστον, έχουμε πρόβλημα.

Αλλά για να πούμε ποια είναι η ενδεδειγμένη λύσις του προβλήματος πρέπει να γνωρίζουμε επακριβώς το πρόβλημα, τον ιό, το ανοσοποιητικό μας και κάθε εμπλεκόμενη παράμετρο για να βρούμε και την ορθή λύση.


Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος : η ποσότητα του ιικού φορτίου που δέχεται κάποιος.

Καθημερινά είμαστε εκτεθειμένοι σε εκατοντάδες μικρόβια και ιούς. Ένα υγιές ανοσοποιητικό επεμβαίνει και δρα σχεδόν αμέσως μόλις εντοπίσει την είσοδο μικροβίων ή ιών στο αίμα και απομακρύνει την μόλυνση χωρίς να το καταλάβουμε. Όταν το ιικό φορτίο που δεχθούμε είναι σε ποσότητα μεγάλο, τότε απαιτείται από το ανοσοποιητικό περισσότερο έργο για την καταπολέμησή του (ανεβάζουμε πυρετό, αισθανόμαστε κόπωση), σημάδια που δείχνουν πως το ανοσοποιητικό μας εργάζεται "πυρετωδώς" για να απομακρύνει την μόλυνση. Αρκεί βέβαια, να υπάρχει ανοσοποιητικό σύστημα και να μην είναι αποδιοργανωμένο ή αδύναμο.

Ο οργανισμός μας έχει την ικανότητα να "κρατάει" ότι χρειάζεται. Κρατάει το ανοσοποιητικό σε λειτουργία όταν "δει" πως ένας άνθρωπος το χρειάζεται. Ένας άνθρωπος που ζει σε μια αποστειρωμένη γυάλα, απομακρυσμένος από το περιβάλλον και τις συνήθεις μολύνσεις, σε καραντίνα για μεγάλο χρονικό διάστημα, χάνει σιγά σιγά την ικανότητά του να έχει ένα ανοσοποιητικό σε εγρήγορση. Ο οργανισμός του, "βλέπει" ότι δεν χρειάζεται το ανοσοποιητικό και αρχίσει να το "παρατά" στην άκρη. Αυτός ο άνθρωπος είναι πιο "ευαίσθητος" στις μολύνσεις και μπορεί να έχει σοβαρό πρόβλημα κι από ένα απλό κρυολόγημα.

Πιτσιρικάδες, παίζαμε μέσα στις λάσπες και στους ασβέστες, χτυπούσαμε, ανοίγαν τα κεφάλια μας, σκίζονταν τα γόνατά μας και δεν πάθαμε τίποτε. Πίναμε νερό απ' όπου βρίσκαμε, βάζαμε τα χέρια μας σε λασπόνερα και βούρκους και δεν πάθαμε τίποτε.

"Ποτέ δεν ξέρεις με ποιον μιλάς", Berthold Brecht, "Η όπερα της πεντάρας"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/12/2021, 00:33:04  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
To Κείμενό σου Ιταλέ με βρίσκει σύμφωνω και το προσυπογράφω μέχρι και των...σημείων στίξης του!

Τέτοιες φωνές θα έπρεπε να είναι περισσότερες και να υπερκαλύπτουν το βόμβο και το θόρυβο των κινδυνολογούντων και των υπερασπιστών της παράνοιας.

Δυστυχώς όμως, αν κάτι έγινε σε αυτή την πανδημία, με αυτά τα μέτρα, είναι ο εξοβελισμός και ο παραγκωνισμός της Λογικής και του Ορθολογισμού (για να μην πάμε και στα πονηρά σενάρια με οικονομικές ή άλλες προεκτάσεις).

https://www.in.gr/2021/12/29/b-science/sars-cov2/omikron-pempto-kyma-den-tha-teleiosei-mexri-na-prosvlithei-megalytero-meros-tou-plithysmou/

Τώρα σιγά σιγά τα 'ανακαλύπτουν' και βγαίνουν και τα λένε και μόνοι τους.

Ακόμα δεν την είχανε δει την Ομικρον, τρέξανε να αναγγείλουν νέες δόσεις και booster και χάπια και τονωτικά, και δεν ξέρω γω τι.

Και αποδεικνύεται σιγά σιγά, και με τις μελέτες της Βρεττανίας ότι η Ομικρον ουσιαστικά είναι η ηπιότερη μετάλλαξη /φυσική κατάληξη του κύκλου των ιών, που προοδευτικά γίνονται μεταδοτικότεροι αλλά λιγότερο επικίνδυνοι/θανατηφόροι και καταλήγουν ενδημικοί και απλώς συμβιώνουμε μαζί τους,όπως έλεγαν τόσοι και τόσοι επιστήμονες αλλά τους στήνανε στον τοίχο μέχρι πρόσφατα γιατί χαλούσαν το επίσημο τρομολαγνικό αφήγημα.

Και ύστερα είναι και αυτό που λέει και ο kangaro:
Δεν αντιμετωπίζεις μια ασθένεια, ιό κλπ κλείνοντάς τους όλους στη γυάλα, σε αποστειρωμένο περιβάλλον. Αυτό που πετυχαίνεις έτσι μακροπρόθεσμα είναι να μειώσεις ακόμα και τις άμυνες των υγιών.

Με μία λελογισμένη έκθεση στις διάφορες περιβαλλοντικές συνθήκες, ιούς, βακτήρια, κλπ, εκπαιδεύεις το ανοσοποιητικό σύστημα και του κάνεις τα απαραίτητα updates με φυσικό τρόπο και χωρίς εμβόλια (πάντα μιλώντας για Υγιές άτομο, με Επαρκές/Υγιές Ανοσοποιητικό σύστημα).

Με όλη αυτή την παράνοια που κυριάρχησε από το επίσημο αφήγημα, στην ουσία περισσότερο βοηθήσανε τον ιό παρά τους ανθρώπους και καθυστέρησαν ίσως το φυσικό κύκλο του, καθυστερώντας παράλληλα και την ανοσία της αγέλης, που κατά τα φαινόμενα θα ερχόταν είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο, είτε φυσικά είτε 'εκβιαζόμενη'.

Αυτοί όμως κάπου έχουν χαθεί στη μετάφραση και ακόμα επιμένουν σε άνευ ουσίας και λογικής μέτρα, του τύπου Εμβολιάστε ό,τι κινείται, και Κλείστε τη μουσική γιατί ο ιός είναι χορευταράς και μερακλής.


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/01/2022, 17:33:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Kαλησπέρα και Καλή Χρονιά!

Βρισκόμαστε ήδη στο 2022
με την ελπίδα και τις ευχές όλων να είναι λιγότερο ζοφερό και περιοριστικό από τα προηγούμενα χρόνια, που λίγο ως πολύ μας συνήθισαν σε ...άλλα κόλπα, έκοντες άκοντες.

Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το θέμα ανοίχτηκε κάπου στο 2020,
και έκτοτε φάγαμε τα 3/4 του 2020 και
ολόκληρο το 2021 με την κορονολογία και τα συναφή παρελκόμενα.

Ας είναι λοιπόν αυτό το έτος κατά το οποίο όλα εκείνα θα αποτελέσουν παρελθόν και μια θλιβερή ανάμνηση.

Υγεία, Αγάπη, Κατανόηση, Ορθολογισμό και Ενσυναίσθηση
για να δούμε καλύτερες μέρες.


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
3118 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2022, 15:08:49  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Δεν ξέρω αν έχει νόημα αυτή η συζήτηση, κατέληξα ότι ακόμα και η παρουσία μου εδώ μέσα, ακόμα και με στο στυλ ανάγνωσης επιλεγμένων σχολίων, τελικά με φθείρει. Δυο κουβέντες θα γράψω, κυρίως για τους τρίτους που ενδέχεται να διαβάσουν όλα αυτά και θα αραιώσω, κάτι που έπρεπε να είχα κάνει πολύ νωρίτερα.

Θα ξεκινήσω απαντώντας στο γνωστό τροπάριο:

quote:
quote:
Τα mRNA εμβόλια δεν μεταλλάσσουν το DNA του εμβολισμένου, γιατί η δραστική ουσία του (ή κάποιο παράγωγό της) δεν μπαίνει στον πυρήνα του κυττάρου.

Είσαι 100% Σίγουρος και πέραν Πάσης αμφιβολίας γι'αυτό?
(που θα'λεγε και ο συγχωρεμένος ο Νικόμαχος).


Όχι, δεν είμαι 100% σίγουρος για αυτό. Είμαι σίγουρος όμως για κάτι άλλο. Πως αυτή η δήθεν "μετάλλαξη του dna από τα mRNA", ξεκίνησε μέσα από τις κούφιες κεφάλες διαφόρων άσχετων, ψεκασμένων, παρανοϊκών και λαμόγιων του κερατά, που πουλάνε "εναλλακτηλίκι" σε τύπους που ψοφάνε για τέτοια, όπως το τυπικό κοινό μέρους όπως αυτό που βρισκόμαστε.

Το δε κοινό αυτό, βρίσκεται εδώ γιατί νομίζει ότι αμφισβητώντας την κοινή λογική (αυτά που ισχυρίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των ειδικών του χώρου - είτε μας αρέσουν είτε όχι) γίνονται κάπως ξεχωριστοί. Βγαίνουν από το σωρό. Δυστυχώς δεν πάει έτσι. Άμα θέλεις να ξεχωρίσεις, πας να αραδιάσεις αυτά τα ευφυολογήματα που γράφεις εδώ (εσύ ο τρίτος εννοώ), σε φόρουμ φυσικών, βιολόγων, γιατρών και γενικά ανθρώπων που κάποιοι άλλοι πιστοποίησαν με την σειρά τους, ότι αυτοί έμαθαν πέντε πράγματα και δεν ζουν στον κόσμο τους με παρανοϊκές θεωρίες και αυτοαναφορικές αποδείξεις (= έτσι είναι επειδή το λέω εγώ) και μετά κάθεσαι να τους αντιμετωπίσεις.

Εδώ κλείνει η όποια απόπειρα απάντησης. Ακολουθεί επίλογος:

Για ένα όμως είμαι 100% σίγουρος, ότι πολλοί πήγανε και κάνανε το εμβόλιο (βλ. τύποι στυλ Κούβελα) και κάθονται και γράφουν ή λένε παπάντζες εδώ και εκεί. Δεν είναι τόσο αφελείς ή αντιδραστικοί όσο θέλουν να δείχνουν. Τρεις σοβαρές μεταλλάξεις, Αλφα, Δέλτα και τώρα Ομικρον, έγιναν σε χώρες που πήγανε να εφαρμόσουν την ανοσία της αγέλης ή δεν ήταν σε θέση να κάνουν τίποτα. Αντίστοιχα, Αγγλία, Ινδία και Νότιο Αφρική. Και ενώ δεν υπάρχει καμία ένδειξη ή απόδειξη ότι ο συγκεκριμένος ιός θα ακολουθήσει κάποιον γνωστό κύκλο (γιατί δεν είχαμε ποτέ πανδημία κορωνοϊού), ούτε η μέχρι τώρα πορεία της Ομικρον είναι φυσικά απόδειξη, έτρεξαν να βγάλουν αυτά τα "εκπληκτικά" συμπεράσματα.

Όποιος "ειδικός" όμως, δεν έχει κατανοήσει ότι η λεγόμενη "κανονικότητα" του 2019 τέλειωσε και δεν θα ξανάρθει ποτέ, μπορεί να συνεχίσει να ανοιγοκλείνει τη γαμημένη τη στοματάρα του και όταν μαζέψει 3-4 λοιμώξεις με τα παρελκόμενά τους, να πάει στον Κούβελα, τον Γάκη και τον Βόβολη να τον κάνουν καλά. Και εδώ μέσα... την πορεία την ξέρει, ψεκασμοί μέχρι τελικής πτώσης, όπως δίδαξαν και κάποιοι "πιονέροι" που δεν βρίσκονται πια μαζί μας.


Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός (Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2022, 15:29:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Δεν ξέρω αν έχει νόημα αυτή η συζήτηση, κατέληξα ότι ακόμα και η παρουσία μου εδώ μέσα, ακόμα και με στο στυλ ανάγνωσης επιλεγμένων σχολίων, τελικά με φθείρει.

Αυτό είναι κάτι που αφορά εσένα και τον εσωτερικό σου διάλογο.
Εσύ ξέρεις, εσύ κρίνεις, εσύ αποφασίζεις, για τον εαυτό σου.

quote:
Το δε κοινό αυτό, βρίσκεται εδώ γιατί νομίζει ότι αμφισβητώντας την κοινή λογική (αυτά που ισχυρίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των ειδικών του χώρου - είτε μας αρέσουν είτε όχι) γίνονται κάπως ξεχωριστοί. Βγαίνουν από το σωρό. Δυστυχώς δεν πάει έτσι.

Εδώ είπες τη μαγική λέξη: Κοινή Λογική

Δυστυχώς με αυτά που βλέπουμε και ακούμε από τους 'ειδικούς' αλλά κυρίως τον τρόπο που τα μεταφράζουν σε μέτρα οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι,
αυτός που δέχεται το πλήγμα είναι πρώτα από όλους και όλα η κακομοίρα η Κοινή Λογική.

Αυτήν επικαλούμαι κατά κύριο λόγο εγώ, αλλά όπως βλέπω και ο Ιταλός, και άλλοι μέσα και έξω από εδώ, βλέποντας αυτό το τσίρκο που γίνεται εκεί έξω, δήθεν με τις συμβουλές των ειδικών.

Αν έχεις προσέξει, η αντίθεση και η ανίδρασή μας δεν είναι στον ιό, ή στο όποιο υγειονομικό σκέλος,
αλλά στα μέτρα που ελήφθησαν και εξακολουθούν να λαμβάνονται εξ ονόματος του ιού και της πανδημίας. Εκεί είναι η κυριότερη διαφορά και διαφωνία μας.

Τα υπόλοιπα, περί ειδικών και περί πιστοποιημένων επιστημόνων, κλπ, τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές, ποιος δικαιούται να ομιλεί και μέχρι ποιου σημείου.

Όταν πάνω από τη μισή κουβέντα γίνεται σε όρους Μαθηματικών, Στατιστικής, Μοντέλων Προσομοίωσης, Ρυθμών Μετάδοσης, κλπ τότε από πού κι ως πού είναι περισσότερο Ειδικός και Ειδήμων ένας Γιατρός από ότι ένας Μηχανικός ή Μαθηματικός πχ? Εγώ ισχυρίζομαι ότι οι δεύτεροι είναι πολύ καλύτεροι γνώστες σε αυτά, από το μέσο γιατρό και δη τον τηλεμαϊντανό ή επιχορηγούμενο γιατρό που φωνάζει στα κανάλια σαν τενεκές αλλαλάζων.

Μη μας βγάλεις τώρα και τους Βασιλακόπουλους και τις Παγώνηδες επιστημονάρες που βρήκαν το ελιξίριο της ζωής με το να γίνονται δεκανίκια και φερέφωνα της κυβέρνησης για τα όποια βλακώδη μέτρα, λες και ο ιός πχ αντιμετωπίζεται με κλείσιμο της μουσικής ή ολομέτωπη επίθεση στον τομέα της εστίασης.

Και ο Κούβελας, και ο Ιωαννίδης και ο Γρίβας, και τόσοι άλλοι, γιατροί είναι κι αυτοί, αλλά το τροπάριο το λένε αλλιώς. Ποιο είναι το δικό σου κριτήριο για τους 'καλούς' ή 'λογικούς' γιατρούς?

Αυτούς που τα πάνε καλά και σιγοντάρουν τον Κούλη? Αυτοί είναι οι καλοί και οι άλλοι οι μαλάκες?


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2022, 11:05:43  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Δυστυχώς με αυτά που βλέπουμε και ακούμε από τους 'ειδικούς' αλλά κυρίως τον τρόπο που τα μεταφράζουν σε μέτρα οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι,
αυτός που δέχεται το πλήγμα είναι πρώτα από όλους και όλα η κακομοίρα η Κοινή Λογική.

Αυτήν επικαλούμαι κατά κύριο λόγο εγώ, αλλά όπως βλέπω και ο Ιταλός, και άλλοι μέσα και έξω από εδώ, βλέποντας αυτό το τσίρκο που γίνεται εκεί έξω, δήθεν με τις συμβουλές των ειδικών.

Αν έχεις προσέξει, η αντίθεση και η ανίδρασή μας δεν είναι στον ιό, ή στο όποιο υγειονομικό σκέλος,
αλλά στα μέτρα που ελήφθησαν και εξακολουθούν να λαμβάνονται εξ ονόματος του ιού και της πανδημίας. Εκεί είναι η κυριότερη διαφορά και διαφωνία μας.

Τα υπόλοιπα, περί ειδικών και περί πιστοποιημένων επιστημόνων, κλπ, τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές, ποιος δικαιούται να ομιλεί και μέχρι ποιου σημείου.

Όταν πάνω από τη μισή κουβέντα γίνεται σε όρους Μαθηματικών, Στατιστικής, Μοντέλων Προσομοίωσης, Ρυθμών Μετάδοσης, κλπ τότε από πού κι ως πού είναι περισσότερο Ειδικός και Ειδήμων ένας Γιατρός από ότι ένας Μηχανικός ή Μαθηματικός πχ? Εγώ ισχυρίζομαι ότι οι δεύτεροι είναι πολύ καλύτεροι γνώστες σε αυτά, από το μέσο γιατρό και δη τον τηλεμαϊντανό ή επιχορηγούμενο γιατρό που φωνάζει στα κανάλια σαν τενεκές αλλαλάζων.

Μη μας βγάλεις τώρα και τους Βασιλακόπουλους και τις Παγώνηδες επιστημονάρες που βρήκαν το ελιξίριο της ζωής με το να γίνονται δεκανίκια και φερέφωνα της κυβέρνησης για τα όποια βλακώδη μέτρα, λες και ο ιός πχ αντιμετωπίζεται με κλείσιμο της μουσικής ή ολομέτωπη επίθεση στον τομέα της εστίασης.


Tα λέγαμε και τα τονίζαμε βέβαια, σε κάθε ευκαιρία, και σε κάθε τόνο,
αλλά ευτυχώς σιγά σιγά αρχίζουν και το καταλαβαίνουν και άλλοι....

Αντιγράφω:

----
Θυμάμαι τον Τσιόδρα να λέει ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα ο κορονοϊός γιατί δεν έχουμε απευθείας πτήσεις από την Κίνα.
Θυμάμαι τον Παπαδόπουλο επί μήνες να έρχεται απ' έξω και να μας λέει να μείνουμε μέσα.
Θυμάμαι τον Χαρδαλιά να λέει ότι αν φορέσουμε όλοι μάσκες για 14 μέρες θα εξαφανίσουμε τον κορονοϊό. Τελικά εξαφανίστηκε αυτός.
Θυμάμαι τον Τσιόδρα να λέει ότι τα παιδιά έχουν ένα ένζυμο στην μύτη που τα θωρακίζει από τον κορονοϊό. Σε λίγο θα ανοίξει η πλατφόρμα για έμβρυα.
Θυμάμαι τον Βασιλακόπουλο να λέει ότι το Ισραήλ έχει κάνει ειδική συμφωνία με την Pfizer για να πάρει πολλές δόσεις και να κάνει πείραμα στον πληθυσμό.
Θυμάμαι τον Τσιόδρα και τον Γεωργιάδη να λένε ότι είναι λάθος η χρήση της μάσκας από υγιείς ανθρώπους.
Θυμάμαι να λένε ότι το καλύτερο εμβόλιο είναι το γρήγορο εμβόλιο και μετά από λίγες μέρες σταμάτησαν το Astra Zeneca για τους κάτω των 40.
Θυμάμαι τον Σύψα να λέει ότι οι μετανάστες στις δομές είναι νέοι και παιδιά και δεν κινδυνεύουν από τον ιό.
Θυμάμαι τον Χαρδαλιά να ενημερώνει για τον κορονοϊό φορώντας μάσκα και να ενημερώνει για τις φωτιές χωρίς μάσκα.
Θυμάμαι τον Σκέρτσο να λέει ότι δεν υπάρχει κάποια μελέτη που να δείχνει ότι οι αστυνομικοί μεταδίδουν τον κορονοϊό.
Θυμάμαι τον Πέτσα να αποκαλεί φορολογούμενους πολίτες ''τζαμπατζήδες'' για τα δωρεάν ράπιντ και να λέει ότι το να χάσει κάποιος το εισόδημά του είναι κίνητρο για να εμβολιαστεί.
Θυμάμαι την Παγώνη να λέει ότι δεν είναι και έγκλημα να εμβολιαστεί ένας 15χρονος κρυφά απ' τους γονείς του.
Θυμάμαι τον Πορτοσάλτε να λέει να μην παίρνουν σύνταξη οι ανεμβολίαστοι συνταξιούχοι.
Θυμάμαι τον Ευαγγελάτο να κοιτάζει ακτινογραφίες με το ένα χέρι στο πηγούνι και το άλλο στην τσέπη, και μετά να λέει ότι σε κάποια σημεία θα έπρεπε να είναι πιο σκούρες.
Θυμάμαι που μιλούσαν για ''έξυπνα μέτρα'' και έκλειναν τα περίπτερα 00:00-05:00 και επέτρεπαν το μπάνιο και όχι το ψαροντούφεκο.
Θυμάμαι τον Μόσιαλο να λέει ότι ΔΕΝ πάμε σε τρίτη δόση για όλον τον πληθυσμό αλλά κάποια στιγμή μετά από έναν χρόνο από την δεύτερη δόση μπορεί να χρειαστεί.
Θυμάμαι τον Γεραπετρίτη να λέει ότι αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ θα είχαμε περισσότερους νεκρούς.
Θυμάμαι την Παγώνη να λέει ότι τον Σεπτέμβριο του 2021 πετάμε τις μάσκες. Τον Δεκέμβριο στην εκπομπή του Μουτσινά αποφάσισε να φοράμε διπλή.
Θυμάμαι να λένε για πανδημία ανεμβολίαστων και οι 9 στους 10 εμβολιασμένοι που ξέρω είναι θετικοί. Καλή ανοσία.
Θυμάμαι που έλεγαν πως με τον εμβολιασμό θα εξαφανιζόταν ο κορονοϊός και έλεγαν κοινωνικά υπεύθυνους όσους δεν εμβολιαζονται. Τώρα μάλλον ανεύθυνοι είναι και οι εμβολιασμένοι που μεταδίδουν.
Θυμάμαι ότι το καλοκαίρι έκλεισαν μόνο την Μύκονο και μετά από δύο μέρες έπεσαν τα κρούσματα και την άνοιξαν πάλι.
Θυμάμαι την Παπαευαγγέλου να λέει ότι η κακοκαιρία ''Μήδεια'' θα μας δυσκολέψει και θα μας κλείσει μέσα στα σπίτια μας και έτσι αναμένεται μια περαιτέρω αύξηση των κρουσμάτων τις ημέρες που θα χρειαστεί αναγκαστικά να μείνουμε στο σπίτι.
Θυμάμαι που μιλούσαν για ''έξυπνα μέτρα'' και δεν μας άφηναν να πάμε από νομό σε νομό, ενώ όποιος ερχόταν απ' το εξωτερικό μπορούσε να πάει όπου ήθελε.
Θυμάμαι τον Σκέρτσο να λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να δημιουργήσουμε ένα πολυτελές σύστημα υγείας γιατί όταν τελειώσει ο κορονοϊός θα μας μείνουν οι ΜΕΘ.
Θυμάμαι τον Γώγο να εισηγείται να κυκλοφορούμε έξω ανάλογα με τον αν οι ταυτότητες μας λήγουν σε μονό ή ζυγό αριθμό.
Θυμάμαι να μας λένε ότι οι επόμενες δύο εβδομάδες είναι κρίσιμες και έχουμε μπει στον τρίτο χρόνο.
Θυμάμαι το τελευταίο μίλι και έχουμε τρέξει μαραθώνιο.
Θυμάμαι όλους τους "ειδικούς" να κουνάνε το χέρι στους πολίτες, ενώ από την αρχή της πανδημίας έχουν αλλάξει 10 φορές άποψη.
Θυμάμαι πως λέγαμε για προνόμια εμβολιασμένων και έχουμε φτάσει στον αποκλεισμό των ανεμβολίαστων εμβολιασμένων.

Θυμάμαι πάρα πολλά...

-------

Να χαιρόμαστε λοιπόν τους 'ειδικούς' και τους πολιτικούς....

Αν μετά από 2 και βάλε χρόνια, κάποιοι δεν εννοούν να καταλάβουν ότι αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες,
τότε τους αξίζουν οι Μητσοτάκηδες και οι Αδώνιδες
και να πάνε όλοι μαζί να ...!@$#@@$

(Το κακό είναι ότι παίρνουν κι εμάς στο λαιμό τους όμως...)


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2289 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/02/2022, 11:07:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Θυμάμαι πάρα πολλά...

Ελπίζω να τα θυμηθεί όλα αυτά και το πόπολο που έχει δικαίωμα ψήφου,
και να στείλει στον αγύριστο όλους αυτούς τους κρεττίνους, τους απατεώνες και τους καραγκιόζηδες!


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ALF
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
162 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/02/2022, 12:56:22  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας .

Δεν θα μπω σε λεπτομεριες τα ζουμε ολλοι μας καθε μερα θα ήθελα σχόλιο ομως πανο σε κατι που μου κανει εντύπωση .

Ορισμένοι άνθρωποι παντου στον πλανήτη εχουν μια ταση επαναστατική απέναντι στα μετρα και σε ολλο το θεμα κοβιντ ...

Τι συμβενει τελος παντον ?


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 9 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy