12 και 13 Μαρτίου 2005
Σεμινάριο με θέμα:

Κοσμική Συνείδηση και Πνευματική Δεκτικότητα.
To Βιβλίο της Ουράντια
"Κλειδί" για το ταξίδι στο Σύμπαν


Ομιλητής:
Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος
(Αντιπρόσωπος του "Urantia Foundation" στην Ελλάδα)

 

Ξενοδοχείο GOLDEN AGE,
Λεωφόρος Μιχαλακοπούλου 57
(Μετρό Μέγαρο Μουσικής)
Ώρα έναρξης 9.30΄ το πρωί


Πληροφορίες - Συμμετοχές :

http://clubs.pathfinder.gr/UrantiaBook_GreekReaders

τηλέφωνα: 6946268664 και 6973008848
e-mail: chioni15@otenet.gr και sani@frl.auth.gr

Ομάδα των Ελλήνων αναγνωστών και μελετητών του Βιβλίου της URANTIA 

 

 

Ολόκληρο το πρόγραμμα του Σεμιναρίου σε αρχείο .doc

Εξήντα υπερνοήμονες προσωπικότητες παρέδωσαν -υπό μορφή βιβλίου- για πρώτη φορά στην ανθρωπότητα μια εποχιακή αποκάλυψη, προκειμένου να αναπτύξουν την κοσμική συνείδηση του ανθρώπινου γένους και να επεκτείνουν την πνευματική δεκτικότητα της νέας γενιάς των ανθρώπων.

Κανείς γήινος συγγραφέας δεν διεκδικεί το περιεχόμενο των 2097 σελίδων του, το οποίο επέλεξαν συλλογικά πνευματικές οντότητες και το παρουσιάζουν ολοκληρωμένο, για όσους είναι σε θέση να ανακαλύψουν κλειδιά στα νοήματά του και να αφομοιώσουν τις συμπαντικές αξίες που προβάλλει και που συνοψίζονται στην τριάδα Αλήθεια- Ομορφιά- Αγαθότης.
Πρόκειται για ένα Βιβλίο που διδάσκει την αναγέννηση του ανθρώπου από το πνεύμα, με την άσκηση μιας προσωπικής σχέσης με τον Πατέρα-Δημιουργό, μακριά από τον φανατισμό, την εκκλησιαστική οργάνωση και κάθε δογματική άποψη.
Στις σελίδες του δίνονται σαφείς απαντήσεις σε υπαρξιακά, φιλοσοφικά και θρησκευτικά ερωτήματα που τέθηκαν σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας, συμπληρώνονται κενά στην ανθρώπινη κατανόηση καθώς περιγράφεται η δημιουργία από μια συμπαντική άποψη.

Στο πνεύμα του Βιβλίου διάχυτη είναι η αιώνια και άπειρη αγάπη του Δημιουργού προς τα δημιουργήματά του, ο σεβασμός Του στις επιλογές μας, καθώς και το έλεος και η μεγάλη αναμονή Του για την ένωσή μας μαζί Του στο αιώνιο Φως!

Αναγνώστες του περιγράφουν το βίωμά τους ως εμπειρία μιας ζωντανής σχέσης με το Βιβλίο και ως εμπειρία "μετουσίωσης" του απλού θνητού σε ένα λατρεμένο παιδί του Συμπαντικού Πατέρα, που δημιουργείται στιγμή τη στιγμή, μέρα τη μέρα κατά την ανάγνωση.

Στο Διήμερο σεμινάριο θα γίνει παρουσίαση του περιεχομένου στα τέσσερα κεφάλαια του Βιβλίου, με έμφαση στην αποκάλυψη του υπερπλανητικού πανοράματος και στον τρόπο με τον οποίο οι συγγραφείς του μας καθοδηγούν για την ανάπτυξη της πνευματικής μας ενόρασης.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με Έλληνες αναγνώστες για τις εμπειρίες τους από την ανάγνωση και τη μελέτη του Βιβλίου.

Κόστος συμμετοχής : 30 ευρώ

Πληροφορίες - Δήλωση συμετοχής :

http://clubs.pathfinder.gr/UrantiaBook_GreekReaders
τηλέφωνα: 6946268664 και 6973008848
e-mail:
chioni15@otenet.gr και sani@frl.auth.gr