ΓΕΩΠΑΘΟΛΟΓΙΑ


Τι είναι η Γεωπαθολογία

Γεωπαθολογία είναι η μελέτη της φύσης των Γήινων γραμμών, των υπόγειων υδάτινων ρευμάτων, των Γήινων ατελειών, των ενεργειακών δινών καθώς και της επίδρασης όλων των παραπάνω στην υγεία μας και την καλή μας διαβίωση.

Ο όρος Γεωπαθητικό στρες περιλαμβάνει τις επικίνδυνες ενέργειες όλων των ειδών, φυσικά δίκτυα, γήινες αρνητικές γραμμές και φλέβες ύδατος, όπως επίσης και ηλεκτρομαγνητικά πεδία (EMF) καλωδιώσεων και πολλές οικοκυρικές συσκευές (φούρνοι μικροκυμάτων, τηλεοράσεις, ραδιόφωνο) με ειδική έμφαση στα ασύρματα τηλέφωνα, τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τις οθόνες τους.

Πολλές ιατρικές μελέτες που έγιναν στην Γερμανία τα τελευταία 70 χρόνια δείχνουν μια ισχυρή αλληλεπίδραση μεταξύ των χρόνιων προβλημάτων υγείας και των γεωπαθητικών ζωνών που βρίσκονται ακριβώς από κάτω. Για παράδειγμα, το κρεβάτι ενός ασθενούς ή το γραφείο εργασίας. Για μια μεγάλη χρονική περίοδο αυτές οι επιβλαβείς ενέργειες όχι μόνο αδυνατίζουν τις ενέργειες ενός ατόμου αλλά και μπλοκάρουν την επιτυχία των ιατρικών θεραπειών είτε είναι της παραδοσιακής ιατρικής είτε της εναλλακτικής.

Πώς εντοπίζονται οι γεωπαθητικές ζώνες και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Αυτό γίνεται με τη χρήση ηλεκτρονικών συσκευών για τη μέτρηση της ηλεκτρικής επιβάρυνσης, σαν ηλεκτρικά, μαγνητικά και υψηλών συχνοτήτων πεδία. Για τη μέτρηση των βλαβερών επιδράσεων στο σώμα κάποιου χρησιμοποιείται η μέθοδος “dowsing” καθώς και μια μέθοδος που καλείται “AK-Testing” (τεστ εφαρμοσμένης κινησιολογίας).

Πώς να προστατευθούμε από τις βλαβερές γήινες ενέργειες.

Ο πρώτος κανόνας είναι να απομακρυνόμαστε από αυτά τα σημεία. Μετακίνησε το κρεβάτι ή το γραφείο, αν είναι δυνατόν. Αν δεν είναι δυνατή η αλλαγή της θέσης, κάποια φυσικά υλικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικό βαθμό προστασίας ανάλογα με το υλικό και την ποιότητα. Τα παλιότερα χρόνια η κατασκευή των σπιτιών με φυσικά υλικά παρείχε προστασία. Τα νέα υλικά χτισίματος, όπως το μπετόν, δυστυχώς, παρέχουν πολύ μικρή προστασία. Οι Γερμανοί συγγραφείς, Wilhelm Gerstung και Jens Mehlhase, M.D., έχουν ξοδέψει χρόνια έρευνας εξετάζοντας αυτές τις ενέργειες και τα υλικά προστασίας από αυτές.


Ποια είναι τα κυριότερα ζητήματα υγείας που συσχετίζονται με το γεωπαθητικό στρες.

Γενική εξάντληση, ακόμα και μετά από ένα μακρύ νυχτερινό ύπνο ενώ θα έπρεπε να νοιώθεις φρέσκος, αλλά αντίθετα είσαι κουρασμένος ή νοιώθεις σα να σ’ έχουν δείρει.

Συνεχής πόνος στην πλάτη.

Ημικρανίες.

Κάθε χρόνιο πρόβλημα υγείας: αλλεργίες, αρθρίτιδες.

Υψηλή αρτηριακή πίεση.

Παθήσεις του θυρεοειδούς αδένα.

Χρόνιες δερματικές παθήσεις, νευροδερματίτιδα.

Βρογχικό άσμα.

Καρκίνος.

Η μελέτη έγινε σε 8200 ασθενείς: Kopschina, Daun – ΓΕΩΠΑΘΟΛΟΓΙΑ, Γερμανία 1995.

Παρατήρηση: Γενικά το γεωπαθητικό στρες δεν προκαλεί την αρρώστια, αλλά μάλλον αδυνατίζει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού το οποίο μετά από καιρό οδηγεί στην κατάρρευση των ανοσοποιητικών λειτουργιών του σώματος.

Συμπερασματικά μπορεί να ειπωθεί ότι η Γεωπαθολογία ομοιάζει με την Τέχνη και Επιστήμη του Feng shui, με την διαφορά ότι η δεύτερη έχει τις ρίζες της στην αρχαία Κίνα, ενώ η πρώτη είναι καρπός της Δυτικής επιστήμης.

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ:

1. The complete feng shui health handbook, Gerstung/Mehlhase, M.D.
2. http://www.schurg.de.en.htm/body_protection.html

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ