2002 - Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΥ

Πρόλογος

Το κινέζικο ημερολόγιο ή αλλιώς το ημερολόγιο των γεωργών, δεν είναι απλώς ένα ημερολόγιο που καταγράφει τον χρόνο, αλλά καταγράφει ταυτόχρονα και τα στοιχεία της φύσης, πώς δηλαδή τα στοιχεία αυτά ( νερό, ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο ) επηρεάζουν του ανθρώπους. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.
Το κινέζικο ημερολόγιο είναι χρησιμοποιείται επίσης για επιλογή κατάλληλης ημερομηνίας για έναρξη σημαντικών δραστηριοτήτων όπως υπογραφή συμβολαίων, γάμου, μετακόμιση κλπ.

Το γνωστό σύστημα "4 κολώνες του πεπρωμένου" ή "4 pillars of destiny" το οποίο αποκαλύπτει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες ενός ατόμου κατά την διάρκεια της ζωής του, είναι σύστημα που βασίζεται στις πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτό το ημερολόγιο. Οπότε η χρονιά, μήνας, ημέρα και ώρα που γεννήθηκε ένα άτομο μπορεί να εκφραστεί με αυτά τα στοιχεία (νερό, ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο) τα οποία πιστεύεται εδώ και 5 χιλιάδες χρόνια στην Κίνα ότι επηρεάζουν ολόκληρο το διάστημα και ότι υπάρχει μέσα σε αυτό.

Αναδρομή στο 2001

Ας κάνουμε καταρχήν μια σύντομη αναδρομή στο 2001, τη χρονιά του φιδιού, να δούμε πώς τα στοιχεία αυτής της χρονιάς επηρέασαν τα παγκόσμια γεγονότα.
Το 2001 η χρονιά του φιδιού, εκφράζεται με δύο χαρακτήρες, το γιν μέταλλο που "κάθεται" στο γιν φωτιά φίδι. Η φωτιά και το μέταλλο έχουν μεταξύ τους καταστροφική σχέση (η φωτιά λιώνει το μέταλλο).
Πράγματι, το 2001 ήταν μία χρονιά αναταραχών και έντονων διαμαχών μεταξύ του Ισραήλ και της Παλαιστίνης.
Επίσης ο Οζάμα Μπιν Λάντεν σημάδεψε με την έκρηξη των δύο πύργων της 11 Σεπτεμβρίου στο " World Trade Center" και την έκρηξη στο Πεντάγωνο στη Νέα Υόρκη την χρονιά 2001.
Το 2001 υπήρξε επίσης ιδιαίτερη ένταση των διεθνών σχέσεων μεταξύ Ηνωμένων Πολιτειών και Κίνας μετά από το αεροπορικό δυστύχημα στην Κίνα τον περασμένο Απρίλιο. Επίσης ο βομβαρδισμός του Ιράκ ήταν ακόμα ένα δείγμα εντάσεως μεταξύ κρατών. Η επίθεση στο "World Trade Center", στο Πεντάγωνο, η αντεπίθεση των Αμερικανών στο Αφγανιστάν, ο χημικός ύπουλος πόλεμος του στοιχείου Anthrax που μολύνει την Βορειοδυτική Αμερική.

Είναι ενδιαφέρον να αναφέρω ότι τα άτομα που προκάλεσαν την προσοχή ολόκληρου του κόσμου το 2001 ήταν ακριβώς ο Οζάμα Μπιν Λαντεν, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών και η νέα σταρ του Χόλυγουντ Αντζελίνα Ζολί. Αλλά τι έχουν κοινό αυτά τα τρία άτομα; Είναι όλοι γεννημένοι σε μέρα γιν μέταλλο που "κάθεται" σε γιν φωτιά φίδι, ακριβώς τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την χρονιά 2001!!!!!!

Όμως κατά την διάρκεια του 2001 δεν ζούμε ένα παγκόσμιο πόλεμο. Γιατί;
Γιατί η φωτιά βρίσκεται στην κάτω σειρά, και πάντα το στοιχείο που βρίσκεται στην κάτω σειρά είναι αρκετά ισχυρό εφόσον είναι η ενέργειά που προέρχεται από την γη και είναι αργή και σταθερή (γιν).
Αυτό σημαίνει ότι η φωτιά φίδι μπορεί εύκολα να καταστρέψει το αδύναμο μέταλλο που βρίσκεται στην πάνω σειρά, εφόσον πάντα η ενέργεια που προέρχεται από τον ουρανό είναι γρήγορη αλλά εξαντλείται πολύ γρήγορα.
Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η φωτιά φίδι δεν είναι τόσο εχθρός στο γιν μέταλλο καθότι μέσα στο Φίδι κρύβεται μέταλλο, δηλαδή ένας "φίλος" του γιν μετάλλου στην πάνω σειρά.
Όλα αυτά εξηγούν γιατί το 2001 ήταν χρονιά έντονων διαμαχών και συγκρούσεων στο διεθνές προσκήνιο. Όσο πλησιάζουμε στο 2002, τόσο περισσότερο δεχόμαστε την επιρροή του 2002.

Ας κοιτάξουμε τώρα τι θα γίνει στον κόσμο το 2002.

Ειρήνη ή πόλεμος

Στο κινέζικο ημερολόγιο το 2002 εκφράζεται με δύο χαρακτήρες, το νερό να "κάθεται" στην φωτιά άλογο. Έχουμε πάλι να κάνουμε με δύο στοιχεία που συγκρούονται, εφόσον έχουμε στα μάτια μας την εικόνα όπου το νερό στην πάνω σειρά σβήνει την φωτιά (άλογο) στην κάτω σειρά.
Οπότε το δυνατότερο στοιχείο από τα δύο που είναι το νερό, κάθεται σε ένα στοιχείο που μπορεί να κοντρολάρει, δηλαδή την φωτιά, αλλά δεν τα καταφέρνει πολύ εύκολα διότι αυτή η φωτιά βρίσκεται στην κάτω γραμμή και όπως εξήγησα προηγουμένως αυτή η ενέργεια που προέρχεται από την γη είναι δυνατή και αργή, ενώ το νερό που βρίσκεται στην πάνω γραμμή έχει να κάνει με την ενέργεια του ουρανού που είναι δυνατή μεν αλλά επιφανειακή και εξαντλείται γρήγορα.
Αυτή η επικίνδυνη διαμαχόμενη σχέση των δύο αυτών στοιχείων είναι ένα καθαρό σημάδι ότι όχι απλώς και το 2002 θα είναι χρονιά μη ειρηνική όπως και το 2001, αλλά θα είναι ακόμα χειρότερη, αφού τα στοιχεία αυτά δεν μπορούν να ισορροπηθούν και αντιμάχονται σχεδόν ισοδύναμα το ένα το άλλο!
Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτή η διαμάχη θα οδηγήσει σε ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, αλλά σίγουρα σημαίνει ένα πόλεμο ανάλογο με αυτόν στον Περσικό κόλπο το 1990.
Αξίζει επίσης να αναφέρω ότι η ανθρωπότητα έζησε ήδη παρόμοιες στιγμές με αυτές του μελλούμενου 2002.
Ήταν το 1942 όπου έγινε η απόβαση στο "Pearl Harbor" πριν από 60 ακριβώς χρόνια, μια χρονιά που στο κινέζικο ημερολόγιο εκφράζεται ακριβώς όπως το 2002, δηλαδή νερό που "κάθεται" στην φωτιά (άλογο)....
Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά δεν θα είναι ένας πόλεμος που ένα κράτος πολεμά ένα άλλο, αλλά ότι θα είναι ένας πόλεμος κατά της τρομοκρατίας.

Πού όμως θα ξεσπάσει μια τέτοια διαμάχη;


Κοιτάζοντας τώρα το Φενγκ Σούι του 2002, βλέπουμε ότι η χειρότερη ενέργεια της χρονιάς βρίσκεται στην Ανατολή, όπως π.χ. στην Ανατολική Ευρώπη, στην Μέση Ανατολή, η Κίνα και η Ταϊβάν.

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σχετικά τώρα με τις οικονομικές δραστηριότητες του 2002, προβλέπω ανάρρωση της αγοράς στην Ασία. Γιατί; Έχει παρατηρηθεί ότι η επίδοση της Wall Street εξαρτάται από την δύναμη της φωτιάς. Για παράδειγμα, τον περασμένο Αύγουστο 2001 η φωτιά είναι πεθαμένη(σύμφωνα με κανόνες του συστήματος " pillars of destiny"), με συνέπεια η διεθνής οικονομική αγορά να πέσει σημαντικά.
Η οικονομία της Ασίας εξαρτάται επίσης από την δύναμη της φωτιάς. Γιατί; Το κέντρο της Ασιατικής Οικονομίας βρίσκεται στα νοτιοανατολικά (Χονγκ Κονγκ, Σινγκαπούρη, Ταϊβάν) και κοντά στον Ισημερινό, δηλαδή σε ένα θερμό μέρος. Οι άνθρωποι που κατοικούν σε ένα τέτοιο θερμό μέρος απολαμβάνουν την φωτιά, και όταν η φωτιά αυτή είναι δυνατή οι κάτοικοι αυτοί είναι πιο ευτυχισμένοι, οπότε και η οικονομία τους είναι σε ανοδική πορεία.

Βέβαια, δεν είναι όλες οι εταιρείες που θα έχουν την ίδια επίδοση, κάποιες εταιρείες θα πάνε καλύτερα από κάποιες άλλες. Πως μπορεί κάποιος να ξέρει ποιες θα είναι αυτές;

Ας ξεκινήσουμε με την αγορά γης και ακινήτων, οι οποίες εταιρείες που έχουν την γη σαν αντικείμενο, ανήκουν στο στοιχείο γη και προβλέπω ότι θα βελτιωθούν. Η φωτιά του αλόγου το 2002 είναι πολύ δυνατή φωτιά που μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στα ακίνητα, κάνοντας την αγορά περισσότερο δραστήρια. Όχι όμως απλώς η αγορά γίνεται περισσότερο δραστήρια, αλλά και βγάζει και περισσότερα χρήματα, διότι στην πάνω γραμμή της φωτιάς βλέπουμε νερό. Για μια επιχείρηση γης το νερό σημαίνει χρήματα, αφού η γη κατακτά το νερό, και αυτό που κάποιος μπορεί να έχει κάτω από την κατοχή του και να το καταχτά είναι τα χρήματα.
Συμπεράνουμε οπότε ότι τα ακίνητα, οικοδομές θα βγάλουν μεγάλα κέρδη το 2002.
Άλλες επιχειρήσεις που ανήκουν στο στοιχεί γη και που το 2002 θα βγάλουν πολύ καλά κέρδη, είναι οι ασφάλειες, τα χημικά και τα λατομεία.

Άλλες επιχειρήσεις που θα πάνε καλά το 2002 είναι αυτές που έχουν σχέση με το νερό, δηλαδή η ναυτιλία, βιομηχανίες υγρών & ποτών, εταιρείες μεταφορών. Για μια επιχείρηση νερού, τα χρήματα αντιπροσωπεύονται από το στοιχείο φωτιά, το οποίο υπάρχει άφθονο την χρονιά της φωτιάς αλόγου.

Επιχειρήσεις που έχουν σχέση με το ξύλο, όπως η μόδα, υφάσματα, παραγωγή & επεξεργασία χαρτιού, η γεωργία, οι εκδοτικοί οίκοι, η λιανική πώληση. Διότι με την ίδια πάλι λογική όπως εξήγησα προηγουμένως, το ξύλο παράγει φωτιά, και η χρονιά 2002 έχει δυνατή φωτιά που κάνει αυτές τις εταιρείες ιδιαίτερα παραγωγικές.

Η βιομηχανία που έχει σχέση με την τεχνολογία, όπως και ο Nasdaq, αντιπροσωπεύονται από το στοιχεία μέταλλο και γη. Οπότε όταν το μέταλλο είναι πολύ δυνατό, η βιομηχανία hi tech δεν βγάζει κέρδη, αφού μια εταιρεία μετάλλου δεν θέλει να βλέπει και άλλο μέταλλο, δηλαδή και άλλους ανταγωνιστές.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Αύγουστος 2001 όπου ο δείκτης Nasdac έπεσε με σχεδόν ελεύθερη πτώση, καθότι ο μήνας Αύγουστος στο κινέζικο ημερολόγιο είναι μήνας πολύ δυνατού μετάλλου, και πάνω από όλα η φωτιά που είναι η κινητήρια δύναμη της παραδοσιακής παγκόσμιας αγοράς είναι νεκρή τον μήνα αυτό (αυτό το βλέπει κανείς από ειδικές φόρμουλες των 4 κολώνων του πεπρωμένου).
Συμπεράνουμε λοιπόν ότι όταν το μέταλλο είναι δυνατό, η αγορά high tech και ο Nasdaq πέφτει.

Το 2002 βλέπουμε νερό και φωτιά. Τι σημαίνει αυτό; Το νερό παράγεται από μέταλλο, οπότε και η αγορά high tech θα είναι δραστήρια, προοδευτική και δημιουργική. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και η αγορά τεχνολογίας θα βγάλει χρήματα. Διότι για μια βιομηχανία μετάλλου τα χρήματα αντιπροσωπεύονται από το ξύλο (μέταλλο κατακτά ξύλο) και το 2002 δεν έχει καθόλου ξύλο. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι το 2002 θα συνεχίσει μια ακόμα δύσκολη χρονιά για την τεχνολογία, η οποία θα προσπαθεί σκληρά με νέα προϊόντα και έντονες δραστηριότητες να επιβιώσουν έναντι των αντιπάλων εταιρειών.
Μετά από το ξεκαθάρισμα των αδύναμων εταιρειών τεχνολογίας το 2001, και την δραστήρια αγορά του 2002, η αγορά τεχνολογίας και ΙΤ θα είναι πλέον περισσότερο σταθερή και υγιής.

Ποιες άλλες επιχειρήσεις θα έχουν δύσκολη χρονιά το 2002;

Οι επιχειρήσεις που έχουν σχέση με την φωτιά. Η διασκέδαση, show business, τα clubs, οι αεροπορικές εταιρείες. Για μια επιχείρηση φωτιάς τα χρήματα είναι το στοιχείο που κατακτά η φωτιά δηλαδή το μέταλλο. Του χρόνου το μέταλλο είναι αδύναμο αφού δέχεται την επίθεση της φωτιάς και εξαντλείται από το νερό του 2002.

Πώς θα κυμανθεί η τιμή του πετρελαίου και γιατί;

Το πετρέλαιο είναι μορφή ενέργειας, οπότε ανήκει στο στοιχείο φωτιά. Μια επιχείρηση φωτιάς βγάζει κέρδος όταν βλέπει χρήματα(μέταλλο) για να τα κατακτήσει. Το 2002 δεν υπάρχει δυνατό μέταλλο.
Αντίθετα με το 2000, όπου το Αύγουστο με Οκτώβριο του 2000, η τιμή του πετρελαίου έπιασε ύψη ρεκόρ, μία χρονιά μετάλλου(χρονιά του μετάλλου που κάθεται πάνω στην γη δράκο) και τους μήνες που διέπονται από μέταλλο, δηλαδή χρήματα για τις επιχειρήσεις πετρελαίου και άλλων ειδών ενέργειας.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Ένα άλλο χαρακτηριστικό της χρονιάς που μας έρχεται είναι τα σκάνδαλα που έχουν σχέση με το σεξ. Επίσης θα γίνουν αρκετά ερωτικά εγκλήματα, θα υπάρξει έντονη κοινωνική ζωή και πάρτι, καθότι το άλογο που διέπει το 2002 έχει σχέση με αυτό που αποκαλούμε "ρομαντικό λουλούδι" που έχει να κάνει με το σεξ.

ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ

Το 2002 θα έχουμε φυσικές καταστροφές που έχουν σχέση με το νερό και την φωτιά.
Επειδή η φωτιά έχει σχέση με την ενέργεια, ατυχήματα που έχουν σχέση με πυρηνικά power plants, διυλιστήρια πετρελαίου κλπ θα συμβούν, καθότι το 2002 η φωτιά είναι πολύ δυνατή.
Άλλα φαινόμενα θα είναι πλημμύρες και πνιγμοί, ατυχήματα που έχουν σχέση με ταξίδια στο νερό και στον αέρα.

ΥΓΕΙΑ

Σχετικά με την υγεία, τα άτομα που έχουν προβλήματα καρδιάς και με το κυκλοφορικό τους σύστημα, θα πρέπει να προσέχουν ιδιαίτερα.
Σύμφωνα με την κινέζικη ιατρική, κάθε μέλος του ανθρώπινου σώματος έχει σχέση με κάποιο στοιχείο (νερό, ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο).
Οπότε το νερό είναι τα νεφρά, φωτιά είναι η καρδιά και το κυκλοφοριακό, ξύλο είναι το συκώτι και μέταλλο είναι οι πνεύμονες, το δέρμα και το αναπνευστικό.
Το 2002, η φωτιά είναι πολύ δυνατή, οπότε αυτοί που έχουν αδύναμη καρδιά ή τάση για υψηλή πίεση θα πρέπει να προσέχουν τις υπερβολές. Επίσης θα πρέπει να αποφύγουν τα πολύ καυτερά, πιπεράτα και πολύ ζεστά φαγητά.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ένα άλλο θέμα για το 2002 είναι η μόλυνση του αέρα.
Ο αέρας είναι κάτι που αναπνέουμε, και το αναπνευστικό σύστημα είναι στοιχείο μέταλλο. Η φωτιά του 2002 καίει το μέταλλο, από την άλλη πλευρά το νερό εξαντλεί το μέταλλο.
Και τα δύο στοιχεία του 2002 (νερό και φωτιά) κάνουν το αναπνευστικό σύστημα να υποφέρει. Για αυτό θα έχουμε και μόλυνση του περιβάλλοντος, εφόσον όταν υποφέρει το μέταλλο υποφέρει ο πνεύμονας και το αναπνευστικό.

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Συμπεραίνουμε τελικά ότι κοιτάζοντας αυτά τα δύο στοιχεία που χαρακτηρίζουν την χρονιά, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την λογική μας και να βγάλουμε συμπεράσματα τα οποία είναι αρκετά μεγάλης ακριβείας, βλέποντας από αυτά που συμβαίνουν κάθε χρονιά.

Κινέζικη αστρολογία

Παρόλο που η κινέζικη αστρολογία είναι αρκετά διαδεδομένη επειδή βασίζεται μόνο στην χρονιά γέννησης του ατόμου, δεν είναι αξιόπιστο σύστημα προβλέψεων γιατί είναι πολύ γενικό.
Οι 4 κολώνες του πεπρωμένου ή "4 pillars of destiny" χρησιμοποιούν το κινέζικο ημερολόγιο και είναι πολύ ακριβείς.
Σας δίνω παρόλα αυτά κάποιες γενικές πληροφορίες σχετικά με τις προβλέψεις αυτών που έχουν γεννηθεί κάτω από ένα συγκεκριμένο κινέζικο ζώδιο.
Αυτοί που έχουν γεννηθεί την χρονιά του ποντικού να περιμένουν μεγάλες αλλαγές στην ζωή τους την χρονιά του αλόγου, όπως αλλαγή δουλειάς, μετακόμιση, ταξίδια κλπ. Προτείνω να αποφύγουν να ταξιδεύουν στον ακριβή Νότο και ειδικά τον Ιούνιο που η φωτιά είναι πολύ δυνατή.

Άλλα άτομα που θα πρέπει να προσέχουν κρυμμένους κινδύνους και ασθένεια κατά την διάρκεια του 2002 είναι αυτοί που έχουν γεννηθεί την χρονιά του αλόγου.

Οι πιο τυχεροί από όλους είναι οι: τίγρης, κατσίκα και ο σκύλος, επειδή έχουν πολύ καλές σχέσεις με το άλογο. Αυτοί που είναι γεννημένοι την χρονιά του πετεινού, του φιδιού και του βοδιού θα έχουν κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες για ρομάντζο και αγάπη.


Το Feng Shui του 2002 - πρακτικές συμβουλές

Η ενέργεια του Φενγκ Σούι δεν παραμένει σταθερή αλλά αλλάζει στον χρόνο και στον χώρο.
Γνωρίζοντας τον τρόπο με τον οποίο αλλάζει αυτή η ενέργεια μπορούμε να προβλέψουμε τι, πότε και πού θα συμβεί αυτό το γεγονός σε ένα σπίτι, ένα κράτος ή μια πόλη.
Επίσης μπορούμε να προστατευτούμε από τις αρνητικές αυτές ενέργειες μειώνοντας τις συνέπειες που μπορούν να προκαλέσουν, όπως επίσης και να αυξήσουμε τα θετικά των καλών ενεργειών, και όλα αυτά με την βοήθεια των 5 στοιχείων (νερό, ξύλο, φωτιά, γη, μέταλλο).

Το 2002 η χειρότερη ενέργεια που αποκαλείται "5 κίτρινο" ή "5 yellow" βρίσκεται στην Ανατολή και προκαλεί ατυχίες, εμπόδια ή και καταστροφές.
Εάν η είσοδος του σπιτιού σας ή η κρεβατοκάμαρά σας βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του σπιτιού, προτείνω να κρεμάσετε έναν μεταλλικό μελωδό που να βγάζει μεταλλικό ήχο (μέταλλο να χτυπάει μέταλλο), ή μια μεταλλική καμπανούλα.
Η τέλεια λύση βέβαια θα είναι αν μπορείτε, να αποφύγετε να κοιμάστε στο ανατολικό τμήμα του σπιτιού σας και να μην χρησιμοποιείτε την πόρτα σας που βλέπει ανατολικά.
Η ενέργεια του 5 θα είναι διπλά χειρότερη τον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο, οπότε θα είναι καλά αν δεν μπορείτε να μετακινήσετε το κρεβάτι σας για όλο τον χρόνο να το κάνετε τουλάχιστον για αυτούς τους δύο μήνες.

Άλλο είδος αρνητικής ενέργειας είναι το σταρ 2, το οποίο συμβολίζει ασθένεια και το 2002 θα βρίσκεται στον Νότο.
Θα πρέπει λοιπόν για να μειώσετε την δράση αυτής της αρνητικής ενέργειας, να βάλετε 6 χάλκινα νομίσματα ίδιας αξίας το ένα δίπλα στο άλλο ενωμένα με διαφανή ταινία ή δεμένα με κόκκινη κλωστή στο Νότιο τμήμα του σπιτιού σας μόνο για το 2002(αν δεν θέλετε να τα βλέπετε μπορείτε να τα κρύψετε, είναι το ίδιο).

Επίσης το 2002 μια άλλη ενέργεια που λέγεται "Grand Duke" είναι και αυτή στον ακριβώς Νότο. Για να μην την ενοχλήσουμε ώστε να στραφεί εναντίων μας, θα πρέπει να αποφύγουμε να κάνουμε ανακαινίσεις, σκάψιμο, κατασκευές, προεκτάσεις και γενικά ότι "μετακινεί και σκαλίζει γη" στο Νότιο τμήμα του σπιτιού σας, της επιχείρησης σας ή ακόμα και του κήπου σας και πέρα από αυτόν.

Τέλος σας συμβουλεύουμε για το 2002 να μην κάθεστε με την πλάτη σας στον ακριβή Βορρά, για να μην κάθεστε με την πλάτη σας στραμμένη στην ενέργεια που ονομάζεται "3 killings" που βρίσκονται στον Βορρά.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΙΑΦΗ

Η Γεωργία Κιάφη είναι επαγγελματίας σύμβουλος και διδάσκαλος του Φενγκ Σούι και Πεπρωμένου(4 pillars of destiny) και ζει κοντά στην Βασιλεία Ελβετίας.

Η Γεωργία Κιάφη έχει σπουδάσει την τέχνη και επιστήμη του Φενγκ Σούι, το σύστημα 4 κολώνες του Πεπρωμένου( 4 pillars of destiny) όπως και το Ι Ching με παγκοσμίως αναγνωρισμένους Master όπως τον Grand Master Yap Cheng Hai και τον Master Raymond Lo.

Έχει εκπαιδευτεί προσωπικά από τον Μaster Raymond Lo στο Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Λονδίνο, Μελβούρνη και κατέκτησε τον τίτλο της επίσημης συνεργάτιδας συμβούλου Feng Shui του Master Raymond Lo, αντιπροσωπεύοντας το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματιών συμβούλων Feng Shui του Master Raymond Lo στην Ευρώπη.

 

2002 - Η χρονιά του Αλόγου

 

νερό


φωτιά
(άλογο)


1. Aναταραχές & διαμάχες παγκοσμίου επιπέδου

2. Καταστροφή σε σχέση με νερό & φωτιά

3. Ατύχημα που έχει σχέση με ενέργεια - πυρηνικές
εγκαταστάσεις

4. Ανάκαμψη της Ασιατικής Οικονομίας

5. Σεξουαλικά σκάνδαλα & εγκλήματα

6. Ασθένεια που έχει σχέση με καρδιά και αίμα

7. Μόλυνση του αέρα

8. Η αγορά ακινήτων καλυτερεύει

9. Βιομηχανία τεχνολογίας - χρονιά ανακαλύψεων

10. Επιχειρήσεις με κέρδη - ξύλο, γη, νερό

11. Επιχειρήσεις με δυσκολίες - φωτιά, μέταλλο


Flying Star 2002

BΔ

8

Β

3

3 killings

ΒΑ

1

Δ

9

7

Α

5

ατυχία

ΝΔ

4

Ν

2

ασθένεια
Grand Duke

 ΝΑ

6


Προσοχή

6 Ιουνίου - 7 Ιουλίου

8 Σεπτεμβρίου - 8 Οκτωβρίου

ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΙΑΦΗ
FengShui Life
georgiakiafi@hotmail.com

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ