ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ (αρχική σελίδα)

 


Αρθρα του συγγραφέα
στο ESOTERICA.gr:
"Αποδείξεις για τη μαθηματική κατασκευή της Ελληνικής γλώσσας"

"Λευτέρης Αργυρόπουλος"

 

Λίγα λόγια για το Συγγραφέα:
Ο Λευτέρης Αργυρόπουλος είναι ένας μαθηματικός που έχει ανακαλύψει 525 αποδείξεις του Πυθαγορείου θεωρήματος και πρόσφατα ανακάλυψε ένα νέο θεώρημα στη γεωμετρία, το οποίον θα ονομαστεί το σημείον του Αργυρόπουλου, καθώς και ένα νέο τρόπο υπολογισμού οριζουσών τετραγωνικών πινάκων. Επίσης, πρόσφατα απέδειξε το τελευταίο θεώρημα του Φερμά για την περίπτωση των αρτίων εκθετών. Η απόδειξή του αυτή είναι η πρώτη κλασσική απόδειξη για την περίπτωση των αρτίων εκθετών που παρουσιάζεται. Ο ίδιος μας λέει ότι είναι κοντά στην πρώτη γενική κλασσική απόδειξη του θεωρήματος αυτού. Αυτή τη στιγμή συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνές του στο Northeastern University της Βοστώνης.

Τίτλος: "Αποδείξεις για τη μαθηματική κατασκευή της ελληνικής γλώσσας"

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Σεπτέμβριος 2000 (χορηγία Εμπορικής Τράπεζας)

ΣΕΛΙΔΕΣ: 203

Ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος παρουσιάζει στο πρώτο του βιβλίο ορισμένες ενδείξεις αλλά και κάποιες αποδείξεις ότι η Ελληνική γλώσσας δεν είναι μια φυσική γλώσσα αλλά μια ευφυής μαθηματική κατασκευή. Η τρίτη έκδοση του βιβλίου που καλύπτει 203 σελίδες περιέχει αρκετά παραδείγματα λεξαριθμικών ισοψηφιών και τις λεξαριθμικές εξαγωγές των συμπαντικών μαθηματικών σταθερών π=3.14..., φ=1.61... και e=2.71...

Στο βιβλίο αυτό ο Ελευθέριος Αργυρόπουλος παρουσιάζει και αναλύει τη θεωρία ότι η κατασκευή της ελληνικής γλώσσας πρέπει να έχει γίνει από ένα υπέρτατο ον ή από κάποιο προηγμένο πολιτισμό, διότι υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι η Ελληνική γλώσσας γνωρίζει ακόμα και θεμελιώδεις νόμους της φυσικής και της κοσμολογίας.

Το βιβλίο εκδόθηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2000 με τη χορηγία της Εμπορικής Τράπεζας.


Τίτλος: "Η μαθηματική αποκωδικοποίηση της Ελληνικής Γλώσσης"

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ: Δεκέμβριος του 2001 (χορηγία Εμπορικής Τράπεζας)

ΣΕΛΙΔΕΣ: 314

Συνεχίζοντας την έρευνά του σχετικά με τους λεξαρίθμους, ο ερευνητής μαθηματικός Ελευθέριος Αργυρόπουλος παρουσιάζει αρκετές νέες λεξαριθμικές ισοψηφίες και με τη χρήση αυτών αποδεικνύει λεξαριθμικά θεμελιώδεις νόμους της φυσικής.Συγκεκριμένα αποδεικνύει ότι η οριακή ταχύτητα της ύλης είναι η ταχύτητα του φωτός και ότι το αποτέλεσμα της κρούσεως μεταξύ ύλης και αντιύλης οδηγεί στη παραγωγή φωτονίων.

Το βιβλίο χωρίζεται σε 12 κεφάλαια που καλύπτουν 314 σελίδες και στο δεύτερο κεφάλαιο αναλύονται μέσω των λεξαρίθμων οι έννοιες αξίωμα και θεώρημα καθώς και άλλοι νόμοι της λογικής.Και επιπλέον αποδεικνύονται λεξαριθμικά θεωρήματα της γεωμετρίας ενώ γίνεται κατανοητή ακόμα και η ορθότητα της εικασίας του Goldbach.

Επίσης παρατίθενται περισσότερα στοιχεία σχετικά με τις τρεις συμπαντικές σταθερές π,φ και e, ενώ στο έβδομο κεφάλαιο γίνεται λεξαριθμική εξαγωγή νόμων της φυσικής.

Στο δέκατο κεφάλαιο παρουσιάζεται μια φιλοσοφική λεξαριθμική θεώρηση και στο τέλος του βιβλίου εξετάζεται το ενδεχόμενο της προβλεπτικότητας της Ελληνικής γλώσσας.

Το βιβλίο εκδόθηκε το Δεκέμβριο του 2001 με τη χορηγία της Εμπορικής Τράπεζας.
Περισσότερες πληροφορίες για τον Λευτέρη Αργυρόπουλο μπορείτε να βρείτε στην ιστοτελίδα του
www.geocities.com/lefteris_02115 και όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση lefteris_02115@yahoo.com
Τα δύο βιβλία του Λευτέρη Αργυρόπουλου υπάρχουν στο βιβλιοπωλείο Πύρινος Κόσμος.

 

Κεντρική Σελίδα ESOTERICA.gr