Εκτύπωση Σελίδας | Κλείσιμο Παραθύρου

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983

Εκτύπωση από: ESOTERICA.gr Forums !
URL Θέματος: http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7585
Ημερ/νία Εκτύπωσης: 22/05/2018

Θέμα:


Συγγραφέας Μηνύματος: indian28
Θέμα: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983
Απεστάλη: 13/12/2005 14:51:38
Μήνυμα:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1983.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11/12/2005 ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ESPRESSO.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1983.ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΛΕΓΕ:

ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ "ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ 1983, ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ IQ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1983 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1982, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΚΥΝΙΚΩΝ ΤΑΥΜΑΤΩΝ.ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΥΝΙΚΑ ΤΑΥΜΑΤΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΕΣΤΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΑΚΟ ΧΩΡΟ, ΣΤΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ.ΤΟΤΕ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΣΤΡΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ Η ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΜΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΕΙΤΕ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ ΕΙΤΕ ΚΟΜΙΤΗΣ Η ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΦΘΟΥΝ ΦΩΤΟΧΥΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΞΑΝ Η ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ Η ΜΕΤΕΒΑΛΛΑΝ ΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΣΠΕΡΜΑ.

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΕΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΠΙΟ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΗΡΩΔΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΑΙ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Απαντήσεις:


Συγγραφέας Μηνύματος: medtech
Απάντησε την: 13/12/2005 16:25:05
Μήνυμα:

Ο μύθος των ξεχωριστών αυτων παιδιών γεννήθηκε στην Αμερική.Μια μητέρα που τα παιδιά της παρουσίαζαν χαρακτηριστικά που ανταποκρίνονται σε μια ψυχοπαθολογία της παιδικής ηλικιάς,εμποτισμένη με τς new age ιδέες,πίστεψε οτι τα παιδιά της είναι ξεχωριστά (μετασχηματίζοντας το παθολογικό τους σύνδρομο σε θετική ιδιαιτερότητα)και έκατσε και έγραψε τις αηδίες που μας σερβίρει τωρα ο κος Χαρδαβέλλας και η Εσπρέσσο...
Οι Αγγλοι ε?Και εγω που νόμιζα μας κυνηγούσαν οι Δρακόνιοι...


Συγγραφέας Μηνύματος: durden_alie
Απάντησε την: 13/12/2005 17:41:25
Μήνυμα:

Αγαπητή indian28 (Κατερίνα),

Καταρχήν καλωσήλθες στο Esoterica...

Πέρα από τα όσα...εξωτικά έγραψε η "εγκυρότατη" εφημερίδα που επικαλείσαι, να σε ρωτήσω εγώ κάτι;

Λες ότι έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο του '83 : Ε εσύ λοιπόν έχεις παρατηρήσει κάτι..."παράξενο" στον εαυτό σου;


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 13/12/2005 18:45:49
Μήνυμα:

Αγαπητή indian28

Καλώς ήρθες και από μένα !

quote:
durden_alie
Λες ότι έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο του '83 : Ε εσύ λοιπόν έχεις παρατηρήσει κάτι..."παράξενο" στον εαυτό σου;

Θα συμφωνήσω με τον αγαπητό durden_alie.

Απ’ ότι άκουσα ξεχωρίζουν κάποια παιδιά (νομίζω 53 αγόρια και 53 κορίτσια). Αν θέλεις γράψε ή στείλε μου την ημερομηνία, τον τόπο και την ώρα γέννησής σου, να δούμε αν φαίνεται «κάτι» στο ωροσκόπιό σου.Φιλικά, η


karma


Συγγραφέας Μηνύματος: XD
Απάντησε την: 13/12/2005 21:31:21
Μήνυμα:

Κατερίνα καλωσόρισες!

Με ενημέρωσαν για το συγκεκριμένο άρθρο και δίχως να εισέλθω περαιτέρω σε αυτό, έχω να διατυπώσω μερικά ερωτήματα.. κοινής λογικής:

1ον)Άραγε ποια έρευνα ή στατιστικά στοιχεία (πέραν από τα λεγόμενα διάφορων «ερευνητών» που πουλάνε και βιβλίο για το θέμα) υποδεικνύουν ότι τα συγκεκριμένα παιδία διαθέτουν ανεπτυγμένο IQ σε σχέση με τον μέσο όρο;

2ον)Επίσης από πού συνάγουμε τα γενικά χαρακτηριστικά τους; Μήπως τα μαζέψαμε όλα και τα εξετάσαμε στο Εθνικό τους Φρόνημα; (τρέμε Lombroso!!)

3ον)Επίσης ποία στατιστικά στοιχεία υποδεικνύουν την ανωτερότητα τους μεταξύ τους αλλά και σε σχέση με τα υπόλοιπα παιδία του επόμενου έτους ή του επόμενου μήνα εκείνου του έτους;

4ον)Πως ένα υποτιθέμενο άγνωστο ουράνιο σώμα επιδρά στα γονίδια αυτών των παιδιών; .. Ακόμα και αν αποδεχθούμε αυτό τον εξωφρενικό συλλογισμό (άσε το πώς πλησίασε την Γη δίχως να το πάρουμε χαμπάρι..) θα πρέπει να αναρωτηθούμε που έγινε η σύλληψη τους; Μήπως εις την ύπαιθρο ή στο αμάξι, στην βάρκα ή στην ταράτσα (αχ αυτά τα Ρετιρέ) ώστε να υπάρξει έκθεση στην ανάλογη ακτινοβολία; (έλεος!!!)

Υ.Γ.
Δεν επιθυμώ να είμαι επιθετικός όμως αυτή η ιστορία βλέπω ότι παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν την συγκεκριμένη περίοδο (ξέρετε τι επικίνδυνο είναι να πιστεύει κανείς ότι είναι ο Superman? ή ακόμα χειρότερα να του μπουν ιδέες ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις –ESP για παράδειγμα; .. ), οπότε κάπου πρέπει να σταματήσει πριν ορισμένοι από αυτούς (δεν απευθύνομε σε σένα Κατερίνα) αφού φουσκώσει το μυαλό τους . . . πετάξει μακριά προς Σείριο μεριά!

Edited by - XD on 13/12/2005 21:53:30


Συγγραφέας Μηνύματος: skeptic
Απάντησε την: 13/12/2005 22:06:38
Μήνυμα:

Να μας πεί όποιος γνωρίζει για τις οργιαστικές σεξουλιακές τελετές που έγιναν προσφάτως για την παραγωγή "ημίθεων" από τα παιδιά του 83, οργανωμένες σε "ειδικά μέρη" από τις παραμασονικές ομάδες των Έψιλον (και το κακό συναπάντημα)......

Ο Φουράκης κάτι ξέρει ο πονηρούλης.......

Edited by - skeptic on 13/12/2005 22:08:22


Συγγραφέας Μηνύματος: nossoforos
Απάντησε την: 13/12/2005 22:31:47
Μήνυμα:

quote:
Να μας πεί όποιος γνωρίζει για τις οργιαστικές σεξουλιακές τελετές που έγιναν προσφάτως για την παραγωγή "ημίθεων" από τα παιδιά του 83, οργανωμένες σε "ειδικά μέρη" από τις παραμασονικές ομάδες των Έψιλον (και το κακό συναπάντημα)......

...

και εγω του 83 είμαι,γιατι δεν με φώναξαν?κλάψ...
φοβήθηκαν μη κολλήσουν τίποτα(νόσο-φόρος)θα έλεγε ο johnnie!

Απ΄τη μέθη του πόθου γλιστρώ ξανά στην ηδονή...

Κι όσο μεθώ απο ηδονή,τόσο ξανά φουντώνει ο πόθος...
Φάουστ


Συγγραφέας Μηνύματος: THORNAX
Απάντησε την: 13/12/2005 23:03:42
Μήνυμα:

KALHSPERA! KAT'ARXAS ZHTW SYGGNVMH GIA TA GREEKLISH. EYELPISTW PWS SYNTOMA 8A XRHSIMOPOIW ELLHNIKA.
AGAPHTH KATERINA, XAIROMAI POY ANOIKSES AYTO TO 8EMA. MOY GENNH8HKAN APORIES POY 8A H8ELA NA MOY LYSEIS: H LEKSH 'TAYMATA' TI SHMAINEI, GIATI EGW STO EGKYROTATO LEKSIKO LIDELL-SCOTT DEN THN BRHKA. MIA PERAITERW APORIA EINAI H EKSHS: AFOY EISAI GENNHMENH TON APRILIO TOY 83 KAI EISAI 50% PIO EKSYPNH APO TON MESO ORO (ALH8EIA POIOS EINAI O MESOS OROS?) PWS EKSHGEIS TO GEGONOS OTI YPOLEIPESAI THS GNWSHS TWN STOIXEIWDWN ORWN OR8OGRAFIAS KAI SYNTAKTIKOY? DEN NOMIZW NA YPHRKSE SKOTEINOS DAKTYLOS EBRAIWN, AGGLWN, GALLWN, PORTOGALWN, PARA MONO TEMPELIA KAI NW8ROTHTA. AN MIA NEA GYNAIKA DEN KSEREI NA EKFRAZETAI SWSTA KAI NA GRAFEI OR8A, PWS 8A ME PEISEI OTI H IDIA KAI OI SYNOMILHKOI THS 8A PRWTAGWNISTHSOYN STIS EKSELIKSEIS POY ANEFERES?

8A XARW NA AKOYSW TA EPIXEIRHMATA SOY.

STOYS YPOLOIPOYS ANAZHTHTES TOY FORUM, KALWS SAS KSANABRHKA!

EYXARISTW


Συγγραφέας Μηνύματος: Dying_Incubus
Απάντησε την: 13/12/2005 23:11:05
Μήνυμα:

Αγαπητή indian28, αν θές κοίτα και τα παρακάτω topics μήπως και σε βοηθήσουν για να δείς κι άλλες απόψεις επί του θέματος...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ "INDIGO "

Νεα Γενιά ( indigo )

In anticipation of my resurrection...


Συγγραφέας Μηνύματος: BlackCrow
Απάντησε την: 14/12/2005 00:35:52
Μήνυμα:

εγω παντως που κοιταξα αυτα τα λινκ δεν καταλαβα και πολλα πραγματα. εκανα και ενα τεστ με κατι κιτρινα κοκκινα...anyway
εγω θελω να μαθω απο τα ατομα που ειναι στην κοινοτητα μασ και εχουν σχεση με την συγκεκριμενη ημερομηνια αν εχουν ζησει κατι αναλογο με αυτα που περιγραφει η Κατερινα.

Κατερινα εχεισ προσωπικες εμπειριες;
παντως το να διαισθανθει καποιος κατι που θαα γινει στο μελλον δεν ειναι κατι σπανιο.

και μια τελευταια σημειωση το ΙQ αναφερεται στην ικανοτητα να βρισκει κανεις λυσεις και οχι στην απομνημονευση κανονων.


Όπου δεν πέφτει φως είναι σκοτάδι
μα όπου δεν πέφτει σκοτάδι...
δεν είναι φως!


Συγγραφέας Μηνύματος: νιντζα
Απάντησε την: 14/12/2005 01:41:34
Μήνυμα:

συμφωνω


Συγγραφέας Μηνύματος: Mysthrios
Απάντησε την: 14/12/2005 05:33:47
Μήνυμα:

Μιας και η τελευταια εκπομπη του χαρδαβελα ειχε ακριβως αυτο το θεμα, μηπως ξερει κανενας ποτε μπαινει σε επαναληψη γιατι την εχασα.


Edited by - Mysthrios on 14/12/2005 05:40:39


Συγγραφέας Μηνύματος: nossoforos
Απάντησε την: 14/12/2005 12:05:21
Μήνυμα:

φίλε Mysthrios πάρε κανενα βιβλίο του Φουράκη καλύτερα...οτι λέει στα βιβλία τα λέει και στην εκπομπή.
προτείνω να μαζευτούμε όλα τα παιδια και μέλη του εσοτέρικα που γεννήθηκαν το 83 και να δούμε ποιοι έχουν περισσότερες γνώσεις,τι λέτε?!?

Απ΄τη μέθη του πόθου γλιστρώ ξανά στην ηδονή...

Κι όσο μεθώ απο ηδονή,τόσο ξανά φουντώνει ο πόθος...
Φάουστ


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 14/12/2005 14:13:03
Μήνυμα:

quote:
Απ’ ότι άκουσα ξεχωρίζουν κάποια παιδιά (νομίζω 53 αγόρια και 53 κορίτσια). Αν θέλεις γράψε ή στείλε μου την ημερομηνία, τον τόπο και την ώρα γέννησής σου, να δούμε αν φαίνεται «κάτι» στο ωροσκόπιό σου.
karma πώς μπορείς να δείς κάτι τέτοιο στο ωροσκόπιο κάποιου υπάρχει συγκεκριμένη σύνοδος πχ ?
Συγνώμη που ρωτώ κατι εκτός θέματος...

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 14/12/2005 15:10:10
Μήνυμα:

quote:
karma πώς μπορείς να δείς κάτι τέτοιο στο ωροσκόπιο κάποιου υπάρχει συγκεκριμένη σύνοδος πχ ?
Συγνώμη που ρωτώ κατι εκτός θέματος...

Αγαπητέ Peronosporos

Δεν είσαι εκτός θέματος, γιατί, σε τελική ανάλυση, όλα είναι σχετικά. Σ’ ένα γενέθλιο χάρτη μπορούμε να δούμε, ειδικά μέσα από τις καρμικές όψεις, το παρελθόν μίας ψυχής και την αποστολή της στη γη, στην τωρινή ενσάρκωσή της. Για περισσότερες πληροφορίες στο forum της ιστοσελίδας μας, www.greekastrology.gr το http://astro.forumup.com/ όπου έχει τεθεί ανάλογο θέμα και εξηγεί τις όψεις.

Υ.Γ. Ένας από τους Site Admin μας έλαβε μέρος στην πρώτη εκπομπή και ανάλυσε το θέμα μέσα από την αστρολογική σκοπιά.Φιλικά, η


karma


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 14/12/2005 16:01:44
Μήνυμα:

Ευχαριστώ θα το δώ....
Φιλικά
Πεπονόσπορος

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος


Συγγραφέας Μηνύματος: indian28
Απάντησε την: 15/12/2005 12:28:17
Μήνυμα:

προτείνω να μαζευτούμε όλα τα παιδια και μέλη του εσοτέρικα που γεννήθηκαν το 83 και να δούμε ποιοι έχουν περισσότερες γνώσεις,τι λέτε?!?
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ IQ.ΕΧΩ ΦΙΛΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ "ΚΑΤΩ".

Κατερινα εχεισ προσωπικες εμπειριες;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.
ΕΝΑ Π.Χ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΣ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΠΟ ΜΠΕΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓ.ΨΑΡΑΣ.ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ.ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ,ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2 (ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1983 ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ).ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΝΑ.ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ.


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 15/12/2005 13:34:24
Μήνυμα:

quote:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΝΑΩ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.
ΕΝΑ Π.Χ. ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΗΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΣ.ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΠΟ ΜΠΕΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓ.ΨΑΡΑΣ.ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΣΟΚ.ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΕΙ 5 ΜΕΡΕΣ,ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2 (ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1983 ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ).ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΩΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΝΑ.ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣΩΣΤΑ.
Ωραία, έχεις λοιπόν πολύ καλή αντιληπτική ικανότητα και μαθαίνεις γρήγορα. Όσο για το αν "βάζεις κάτω" κάποιους γνωστούς σου με επιχειρήματα, αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα, ούτε και αν μιλάς με 2 ακόμη άτομα με ολόσωστα επιχειρήματα (σκέφτηκες ποτέ ότι αν ένας έκανε λάθος στα επιχειρήματά του θα τέλειωνε η συζήτηση πολύ νωρίτερα ).
Αυτά δεν στα λέω γιατί έχω κάτι μαζί σου αλλά δυσπιστώ πολύ στο ότι επειδή γεννήθηκαν κάποιοι μια συγκεκριμένη περίοδο είναι τελείως ξεχωριστοί. Αν πχ ισχύει αυτό που έγραψες τόσο "ελαφρά"
quote:
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΑ ΤΩΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ IQ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.
Τότε πρέπει να έχεις IQ τουλάχιστον 150. Πίστεψέ με ούτε που διανοείσαι πόσο πολύ είναι αυτό.... και για του λόγου το αληθές, απόδειξέ μας το, κάνε το iq τέστ στο παρακάτω site και στείλε μας τα αποτελέσματα με εικόνα. Άμα βγάλεις 150+ θα πεισθώ, μέχρι τότε άσε με να αμφιβάλλω.
http://web.tickle.com/tests/uiq/index-pop.jsp?sid=1443&supp=160x600_IQ_bugs_noborder&z=
Φιλικά
Περονοτέτοιος

τὰ δὲ πάντα οἰακίζει Κεραυνός - Ηράκλειτος


Συγγραφέας Μηνύματος: dim.kar
Απάντησε την: 15/12/2005 19:47:28
Μήνυμα:

quote:
Φιλικά
Περονοτέτοιος

Kαρντάσι, όσο πάει κι ανεβαίνεις στην εκτίμηση μου...

Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό για σένα δεν το ξέρω...


dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!


Συγγραφέας Μηνύματος: angi
Απάντησε την: 15/12/2005 20:37:32
Μήνυμα:

Επειδη χαριν της τηλεθεασης, η οποια δεν υπολογιζει τιποτα, κι επειδη μερικων τα μυαλα εχουν παρει αερα, θα ξαναποσταρω ενα αρθρο που διαβασα.
Αγαπημενα μου παιδια, που θεωρειτε οτι ειστε ιδιαιτερα, θα πρεπει να σας πω οτι ολοι οι ανθρωποι εχουν ιδιαιτεροτητες και ικανοτητες-δυνατοτητες σε καποιους συγκεκριμενους τομεις.
Το αρθρο ειναι το παρακατω:

Σας παραθετω μια δημοσιευση που διαβασα προσφατα.
Το αρθρο ειναι της Συμβουλου Αστρολογιας,
κ. ΛΙΛΙΑΝ ΣΙΜΟΥ:


quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Ο πλανήτης Quaoar και μία ιδιαίτερη γενιά παιδιών? - 07-12-2005, 02:22

--------------------------------------------------------------------------------

Ποια είναι τα παιδιά Indigo?

Με αφορμή ερώτηση μέλους σχετικά με την πρόσφατη εκπομπή της τηλεόρασης στην οποία αναφέρθηκε μία γενιά παιδιών τον Απρίλιο του 1983, γράφω το άρθρο αυτό, που ίσως έχει μία σύνδεση με το θέμα της εκπομπής. Δεν είδα την εκπομπή, αλλά με ενημέρωσαν φίλοι που την παρακολούθησαν. Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να δεχθώ πως μόνο σε ένα μήνα ενός έτους, υπάρχουν άτομα με ιδιαιτερότητες. Δεν το αποκλείω, καθώς δεν διαθέτω στοιχεία προς έρευνα, αλλά εξακολουθώ να έχω σοβαρές επιφυλάξεις.

Ωστόσο, μπορώ να παραθέσω πληροφορίες που διαθέτω, μετά την ανακάλυψη ενός από τους πλανήτες που ονομάζονται «γενιάς», δηλαδή αφορούν σώματα μακρινότερα του Πλούτωνα και σχετίζονται με θέματα ομάδων ανθρώπων, κι όχι ιδιαίτερα με το ατομικό μας ωροσκόπιο.

Ο Quaoar, είναι ένα τέτοιο σώμα, το οποίο μου κέντρισε το ενδιαφέρον από την αρχή σχεδόν της ανακάλυψής του. Θα αναφερθώ σε ένα μελλοντικό άρθρο για τον πλανήτη αυτόν.
Ο πλανήτης συνδέεται με μία γενιά παιδιών, που αποκαλούνται Indigo παιδιά (παιδιά με το χρώμα του λουλακιού!). Ας μην φανεί αστείο το χαρακτηριστικό του χρώματος, γιατί το συγκεκριμένο χρώμα σχετίζεται με το τσάκρα του τρίτου ματιού, επομένως εννοούν οι ερευνητές ότι αυτά τα παιδιά θα έχουν ικανότητα χρήσης του τρίτου ματιού και των ψυχικών δυνάμεων που σχετίζονται με αυτό.

Τα παιδιά ανήκουν στην δεκαετία του 1980 σε μικρό αριθμό, σε μεγαλύτερο αριθμό στη δεκαετία του 1990 και λίγα ενσαρκώθηκαν προς το τέλος του 2002. Εννοείται, φυσικά, πως δεν μιλάμε για όλες τις γεννήσεις αυτών των περιόδων. Αλλά αυτές οι περίοδοι, έχουν σε ασυνήθιστο βαθμό και συχνότητα, ενσαρκώσεις ατόμων με ψυχικές δυνάμεις.

Τα Indigo παιδιά λέγεται πως είναι μοναδικά. Οι δάσκαλοι, οι γονείς, το περιβάλλον τα θεωρούν «διαφορετικά», αν και δεν είναι σε θέση ακόμη κάποια από αυτά να δείξουν την διαφορετικότητά τους. Δονούνται και δέχονται δονήσεις υψηλές και θα ξεχωρίζουν από αυτά που έχουμε ως τώρα δει. Αν μπορούσαμε να περιγράψουμε το αστρολογικό τους αποτύπωμα, θα λέγαμε πως είναι ένας συνδυασμός των βαρέων πλανητών, δηλαδή του Ουρανού, του Ποσειδώνα, του Πλούτωνα και του Quaoar. Στην ουσία, ο Πλούτωνας και ο Quaoar είναι οι δείκτες αυτής της γενιάς.

Η σειρά αυτή των παιδιών θεωρείται πως ξεκίνησε το 1983, όταν οι δύο αυτοί πλανήτες εισήλθαν στο ζώδιο του Σκορπιού (άραγε είναι σύμπτωση η συνύπαρξή τους στο ζώδιο της αναγέννησης, του αποκρυφισμού και της μύησης?). Εκείνη τη χρονιά μάλιστα, τα δύο αυτά σώματα έκαναν τη πρώτη τους σύνοδο μετά τη δεκαετία του 1940. Δηλώνουν ενδεχόμενα την έναρξη μίας ακόμη σημαντικής γενιάς, που θα χαρακτηρίσει κάποια μελλοντική εποχή. Λέγεται πως στην ώριμη ηλικία τους, θα είναι σε θέση να βοηθήσουν στον μετασχηματισμό του πλανήτη μας!

Η γενιά αυτή παίρνει μεγαλύτερη ώθηση και αυξάνεται, κατά την δεκαετία του 1990, όταν οι δύο πλανήτες είναι σύνοδο, ανοιχτή στην αρχή (8 μοιρών πάνω-κάτω) και φθάνουν σε στενή σύνοδο 2-3 μοιρών στο τέλος του 1993. Συνεχίζουν να είναι σε σύνοδο, αλλά καταλαμβάνουν δύο ζώδια, τον Σκορπιό και τον Τοξότη. Ως το 1995, είναι σε σύνοδο άλλοτε στον Σκορπιό κι άλλοτε στον Τοξότη (λόγω ανάδρομης κίνησης), οπότε και μπαίνουν και οι δύο στον Τοξότη από τον Ιανουάριο του 1995 και για επτά χρόνια ως τον Νοέμβριο του 2002.

Με τις έντονες αυτές επιδράσεις, τα άτομα που αναφέρω, θα βιώνουν στον εσωτερικό τους κόσμο το χάος και την ανάγκη για ριζική αλλαγή, πλήρη μετασχηματισμό. Λόγω της διαφορετικής ποιότητας κι απόκλισης της όψης, θα έχουν μεταξύ τους διαφορές, αλλά πάντα με μία ψυχική ικανότητα που θα τα χαρακτηρίζει και θα τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Στην γενιά αυτή, συμμετέχει η σύνοδος του Ουρανού με τον Ποσειδώνα, από τον Ιανουάριο του 1990 ως τον Δεκέμβριο του 1996. Ο ιδεαλισμός που επαναστατεί ή ανατρέπεται, στο ζώδιο του Αιγόκερου, των κοινωνικών και συντηρητικών μας θεσμών. Σε εξάγωνο η σύνοδος του Ουρανού και του Ποσειδώνα με τη σύνοδο του Πλούτωνα με τον Quaoar, έχουμε μία γενιά ανθρώπων με εξαιρετικές δυνατότητες δονήσεων, βαρέων πλανητών και μεταφυσικής δυναμικής. Θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν τριγμούς στο σαθρό σύστημα της κοινωνίας μας και να κάψουν κυριολεκτικά κάθε τι το σάπιο και το αρρωστημένο. Θέματα φιλοσοφίας, γνώσης, επιστήμης, ιατρικής, ιδεολογίας, θεσμών κοινωνικών, θα περάσει από την εξονυχιστική έρευνα και μελέτη αυτών των ατόμων και θα αλλάξει ριζικά. Το κατεστημένο θα αλλάξει, θα μετασχηματιστεί και θα αναγεννηθεί.

Τα τελευταία Indigo παιδιά, θα έχουν τη σύνοδο Πλούτωνα και Quaoar στον Τοξότη, αλλά θα τους λείπει το εξάγωνο με τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα. Ο μεγάλη μεταλλαγή, θεωρητικά πάντα μιλώντας, πρέπει να βασιστεί στη γενιά αυτή του Σκορπιού, με το εξάγωνο των δύο προαναφερθέντων πλανητών. Αυτό μοιάζει να είναι το πλέον ισχυρό σχήμα. Αλλά τα τελευταία Indigo, θα έχουν την αποστολή να επεκτείνουν την νέα φιλοσοφία ζωής που θα προκύψει.

Η ενέργεια της συνόδου του Πλούτωνα, αυτού του τόσο σημαντικού πλανήτη μας με τον νέο-ανακαλυφθέντα Quaoar, χαρακτηρίζει και την είσοδο στον 21ο αιώνα. Αυτά τα δύο σώματα μοιάζουν να στεφανώνουν με την ισχύ τους και την αργή και βαθιά δράση τους, τη νέα χιλιετηρίδα. Θεωρείται από τους ερευνητές, πως η γενιά των Indigo παιδιών τελειώνει γύρω στο τέλος του 2002, ενδεχόμενα με τη σύνοδό τους τον Νοέμβριο. Αλλά, δηλώνουν πως πρέπει να ερευνηθεί η στιγμή της αναχώρησης του Πλούτωνα από τον Τοξότη το 2008 και του Quaoar το 2017. Πιθανοί σταθμοί σημαντικών γεγονότων, ή η πρώτη μας αντίληψη για τη γενιά των Indigo? Γιατί δεν αποκλείεται τα παιδιά αυτά να είναι η έναρξη μίας εποχής με ανθρώπους διαφορετικούς, ίσως να είναι προάγγελοι γι' αυτούς της εποχής του Πλούτωνα και του Quaoar στον Αιγόκερο. Μία εποχή αρκετά δύσκολη και σκληρή.

Αυτό που φαίνεται για τη γενιά που περιγράφω, είναι πως καθορίζουν μία μεταβατική περίοδο. Θα μπορούν να κατανοήσουν το χάος και να δημιουργήσουν νέες μορφές μέσα από αυτό. Δεν θα διστάσουν να αλλάξουν τον κόσμο, ίσως μέσα από ένα συμβολικό θάνατο και μία εκ βαθέων αλλαγή. Μπορεί να μας διδάξουν την παροδικότητα όλων των πραγμάτων και το τέλος μίας ολόκληρης εποχής, στο κατώφλι του Υδροχόου. Να αναζητήσουν την απελευθέρωση από την πλεονεξία, την κτητικότητα, την θρησκοληψία, το σαθρό πολιτικό σύστημα, την μόλυνση του περιβάλλοντος. Ο Πλούτωνας θα τους ωθήσει να θέσουν τέλος. Ο Quaoar να ανακαλύψουν μέσα στο χάος, μία νέα αχτίδα ελπίδας και ζωής.

Ωραίο ακούγεται… Μακάρι η γενιά αυτή να είναι πρωτεργάτες μίας νέας εποχής!


Μην εστιαστειτε στο αστρολογικο περιεχομενο τοσο, αλλα στην ουσια


Συγγραφέας Μηνύματος: medtech
Απάντησε την: 15/12/2005 22:57:05
Μήνυμα:

Παραθέτω εδω το κείμενο απο το skepdic που αφορά τα παιδιά Ιndigo. Tο αρθρο περιγράφει πως ξεκίνησε η υστερια με τα δηθεν ξεχωριστά αυτα παιδιά.

Indigo child
The term "Indigo Child" comes from psychic and synesthesiac Nancy Ann Tappe, who classified people's personalities according to the hue of their auras.

Usually each universal age is accompanied by a preponderance of people with that life color. For instance now most adults are either Blue or Violet, the two colors with the attributes most needed in this the Violet Age of transition. During the next age, the Indigo Age, Indigo colors will be the norm (Understanding Your Life Through Color 1982).

According to Tappe,

The Indigo phenomenon has been recognized as one of the most exciting changes in human nature ever documented in society. The Indigo label describes the energy pattern of human behavior which exists in over 95% of the children born in the last 10 years … This phenomena is happening globally and eventually the Indigos will replace all other colors. As small children, Indigo’s are easy to recognize by their unusually large, clear eyes. Extremely bright, precocious children with an amazing memory and a strong desire to live instinctively, these children of the next millennium are sensitive, gifted souls with an evolved consciousness who have come here to help change the vibrations of our lives and create one land, one globe and one species. They are our bridge to the future.*

According to Peggy Day and Susan Gale, the emergence of the Indigo children was foretold by Edgar Cayce long before Tappe's aura labeling.

The Indigo Children is a book by Lee Carroll, a channeler for an entity he calls Kryon, and his wife Jan Tober.

Carroll was an economics major who ran a technical audio business for 30 years until a visit to a psychic prompted a New Age midlife crisis. He found religion and started traveling around the world giving "self-help" seminars. Accompanying him was Tober, a practitioner of metaphysics and hands-on healing as well as a jazz singer who had toured with Benny Goodman and Fred Astaire (Krider 2002).

Kyron has revealed such important messages as "love is the most powerful force in the entire universe." Carroll and Tober travel the world putting on Kryon seminars. Kryon has many interests, including the Universal Calibration Lattice and EMF Balancing (empowerment through knowledge of your electromagnetic nature, i.e., how to manage your energy field which consist of "fibers of light and energy").

One thesis of The Indigo Children seems to be that many children diagnosed as having attention deficit disorder (ADD) or ADHD (attention deficit hyperactivity disorder) represent "a new kind of evolution of humanity."* These children don't need drugs like Ritalin, but special care and training. The book consists of dozens of articles by authors from many walks of life. It is, accordingly, inconsistent and uneven in quality of analysis and advice. Nancy Ann Tappe is a contributor. One of the authors is Robert Gerard, Ph.D., whose piece is called "Emissaries from Heaven." He believes his daughter is an Indigo Child. He also thinks "Most Indigos see angels and other beings in the etheric." He runs Oughten House Foundation, Inc., and sells angel cards. Another contributor is Doreen Virtue, an advocate of angel therapy who has found an even further evolved generation of children is now emerging: the Crystal children.

Not all the contributors are on the fringe of New Age metaphysics, however. For example, Dr. Judith Spitler McKee is a former preschool and elementary teacher and retired Eastern Michigan University professor. She spends her time trying to interest children in reading.

how to recognize the Indigo Child

The Indigo Child is recognizable by his or her aura and by certain other traits, according to The Indigo Children website (owned by Kryon Writings).

They come into the world with a feeling of royalty (and often act like it)
They have a feeling of "deserving to be here," and are surprised when others don't share that.
Self-worth is not a big issue. They often tell the parents "who they are."
They have difficulty with absolute authority (authority without explanation or choice).
They simply will not do certain things; for example, waiting in line is difficult for them.
They get frustrated with systems that are ritually oriented and don't require creative thought.
They often see better ways of doing things, both at home and in school, which makes them seem like "system busters" (nonconforming to any system).
They seem antisocial unless they are with their own kind. If there are no others of like consciousness around them, they often turn inward, feeling like no other human understands them. School is often extremely difficult for them socially.
They will not respond to "guilt" discipline ("Wait till your father gets home and finds out what you did").
They are not shy in letting you know what they need.
(For some examples of a few parents in the Houston area who have identified their children as Indigos, see Krider 2002. The children don't necessarily agree with the parents' assessments.)

One can understand why many parents would not want their child to be labeled as ADD or ADHD. The label implies imperfection. Some may even take it to mean the child is "damaged." Specifically, it means your child's behavior is due to a neuro-biological condition. To some, this is the same as having a malfunctioning brain or a mental disorder. Understandably, emotions run high here. Treatment of children with problems is a hot button issue for the mass media, attack lawyers, talk show hosts, columnists, and others not known for their role in clarifying complicated scientific or medical matters. Many jump on the bandwagon and attack the drug industry and psychiatrists for overdrugging our children. Opposition is fruitless, because few will listen to those who would defend those who “abuse” children. Fewer still will bother to investigate to see whether the critics know what they are talking about.

The National Institute of Mental Health says that ADHD is the most commonly diagnosed childhood disorder. It affects some 3 to 5 percent of all school-age children. (David Kaiser says 10% of school-age children have been diagnosed with ADD/ADHD and that in some parts of the country 50% of the children are so diagnosed.) With so many children affected, it should be easy to find cases of misdiagnosis, inappropriate treatment, adverse drug reaction, and so on. Anecdotes of abuse, however, should not substitute for scientific studies or clinical observations by the professionals who treat these children on a daily basis. But we all know that an anecdote told on Oprah or Larry King Live by Arianna Huffington or Hilary Clinton is much more powerful than a controlled scientific study. Yet, those scientific studies must be done. Ritalin has been around since 1950, yet there are no long-term studies I am aware of that show it is safe, effective, or better than any alternative. The support for its prescription comes mostly from those in the trenches, the practitioners who treat the millions of children and adults with AD/HD. Support also comes from Ritalin's manufacturer, New Jersey-based Novartis Pharmaceuticals Corp., which says the drug "has been used safely and effectively in the treatment of millions of ADHD patients for over 40 years," attested by the results of 170 studies (Donohue). However, Novartis is hardly a disinterested party.

In any case, no matter how many long-term studies are done that find nothing spectacularly wrong with Ritalin, there will always be the possibility that the next one will find something horrible. For example, "researchers at the University of California, Berkeley, say their study, tracking ADHD youths into adulthood, has found a connection between Ritalin use and later abuse of tobacco, cocaine and other stimulants (Donohue 2000). Is the connection strong enough to warrant worry? How can we be sure it wasn't the ADHD, rather than the Ritalin, that was the main basis for the connection?

The hype and near-hysteria surrounding the use of Ritalin has contributed to an atmosphere that makes it possible for a book like Indigo Children to be taken seriously. Given the choice, who wouldn't rather believe their children are special and chosen for some high mission rather than that they have a brain disorder? On the bright side, at least Kryon doesn’t prescribe blue-green algae, a popular “alternative” to Ritalin, even though there are no long-term studies on what effects algae might have on a developing child’s brain (“The Algae AD/HD Connection: Can Blue Green Algae Be of Help with Attention Deficit/Hyperactivity Disorder?” by John Taylor, Ph.D.).
Συγγραφέας Μηνύματος: Avallon
Απάντησε την: 15/12/2005 23:01:05
Μήνυμα:

quote:
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ 2 (ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 1983 ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ).

Είναι φυσιολογικό γλυκιά μου... Είστε Κριοί... το πλέον εγκεφαλικό ζώδιο... (το πιο δυνατό σημείο του Κριού είναι το κεφάλι...βλ.κέρατα). Δεν έχει να κάνει με το 1983 αλλά με το ζώδιο!


"Vivere pericolosamente και κινδύνευε φρονίμως..."


Συγγραφέας Μηνύματος: angi
Απάντησε την: 15/12/2005 23:07:27
Μήνυμα:

ΜΕ ΤΥΦΛΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!
Τετοια ωρα, ειναι να βγαζουμε τα αγγλικα λεξικα;


Συγγραφέας Μηνύματος: Ostria
Απάντησε την: 15/12/2005 23:09:51
Μήνυμα:

Χμμ, τώρα η angi είπε να μην μείνουμε στα αστρολογικά, αλλά έλα που έχω μερικά ερωτήματα και είμαι και άσχετη περί τα αστρολογικά γι αυτό τα ρωτάω (αν ρωτάω βλακείες παρακαλώ να μου το πείτε)

λέει το άρθρο

quote:
Η σειρά αυτή των παιδιών θεωρείται πως ξεκίνησε το 1983, όταν οι δύο αυτοί πλανήτες εισήλθαν στο ζώδιο του Σκορπιού (άραγε είναι σύμπτωση η συνύπαρξή τους στο ζώδιο της αναγέννησης, του αποκρυφισμού και της μύησης?). Εκείνη τη χρονιά μάλιστα, τα δύο αυτά σώματα έκαναν τη πρώτη τους σύνοδο μετά τη δεκαετία του 1940.

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά ανάλογη ήταν και η γενιά του 40; Εφ όσον μπορούμε να επισημάνουμε χρονολογία και μήνα για το 83, δεν μπορούμε να το κάνουμε για την δεκαετία του 40 να δούμε αν επιβεβαιώνεται αυτή η θεωρία;
Είχαμε το ΄40 γεννήσεις ομάδων ανθρώπων με ιδιαίτερες ψυχικές δυνάμεις; (σημειωτέον ότι μιλάμε για ανθρώπους που σήμερα έχουν ηλικία γύρω στα 60 (55 με 65))

quote:
Η γενιά αυτή παίρνει μεγαλύτερη ώθηση και αυξάνεται, κατά την δεκαετία του 1990, όταν οι δύο πλανήτες είναι σύνοδο, ανοιχτή στην αρχή (8 μοιρών πάνω-κάτω) και φθάνουν σε στενή σύνοδο 2-3 μοιρών στο τέλος του 1993. Συνεχίζουν να είναι σε σύνοδο, αλλά καταλαμβάνουν δύο ζώδια, τον Σκορπιό και τον Τοξότη. Ως το 1995, είναι σε σύνοδο άλλοτε στον Σκορπιό κι άλλοτε στον Τοξότη (λόγω ανάδρομης κίνησης), οπότε και μπαίνουν και οι δύο στον Τοξότη από τον Ιανουάριο του 1995 και για επτά χρόνια ως τον Νοέμβριο του 2002.

Τώρα, πώς γίνεται από το 40 μέχρι το 83 να μην έχει γίνει καμιά άλλη σύνοδος των δύο πλανητών (άσε που ο Quaoar δεν είναι πλανήτης) και από το 83 και μετά να έχουμε τόσες συνόδους; (1993, 1995, 2002)

Τώρα πάνω στην ουσία, δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να μας εντυπωσιάσει τόσο μια γενιά η οποία

quote:
Θα μπορούν να κατανοήσουν το χάος και να δημιουργήσουν νέες μορφές μέσα από αυτό. Δεν θα διστάσουν να αλλάξουν τον κόσμο, ίσως μέσα από ένα συμβολικό θάνατο και μία εκ βαθέων αλλαγή. Μπορεί να μας διδάξουν την παροδικότητα όλων των πραγμάτων και το τέλος μίας ολόκληρης εποχής, στο κατώφλι του Υδροχόου. Να αναζητήσουν την απελευθέρωση από την πλεονεξία, την κτητικότητα, την θρησκοληψία, το σαθρό πολιτικό σύστημα, την μόλυνση του περιβάλλοντος

Αυτό δεν είναι το ζητούμενο από κάθε νέα γενιά; (βγάζω στην άκρη περί της εποχής του Υδροχόου).


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-


Edited by - Ostria on 15/12/2005 23:12:07


Συγγραφέας Μηνύματος: angi
Απάντησε την: 15/12/2005 23:19:35
Μήνυμα:

quote:
Είστε Κριοί... το πλέον εγκεφαλικό ζώδιο... (το πιο δυνατό σημείο του Κριού είναι το κεφάλι...βλ.κέρατα).

Στο πρωτο διαφωνω ( ο εγκεφαλος δεν ειναι το ιδανικοτερο ατου ενος
Κριου)
Στο δευτερο...
Απο ποιον και σε ποιον το κερατο...


Συγγραφέας Μηνύματος: Telekinesis
Απάντησε την: 15/12/2005 23:34:48
Μήνυμα:

Γειά σου Κατερίνα,

quote:
ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ESPRESSO

Μάλλον ατυχές περιστατικό αγαπητή μου, αυτές οι φυλλάδες ξέρεις δεν απευθύνονται σε πολλύ νοήμονες ανθρώπους, (συγνώμην κι' όλας).

quote:
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΡΙΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΗΡΩΔΗ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ.

Άμα σε πειράξει κανένας, έλα στα Εξάρχεια να με βρεις.

quote:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ

Μπορεί να εννοούν....μπα λες να εννούν εμάς τους ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ???
Μήπως την ομάδα αυτή την λένε "Πιράνχας"???

Πάντως αν θέλεις μπορούμε να σε εκπαιδεύσουμε...καλά.

Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 16/12/2005 00:04:38
Μήνυμα:

Κατά την άποψή μου, ανά καιρούς "κατεβαίνουν" φωτισμένες ψυχές στη γη (που έχουν έρθει με μία αποστολή για το καλό της ανθρωπότητας). Και δεν είναι υποχρεωτικό να έχουν στο γενέθλιο χάρτη τους μόνο συνόδους (μπορεί π.χ. να έχουν το Βόρειο Δεσμό τους - που αντιπροσωπεύει την αποστολή μας στη γη - σε στενή όψη με έναν πλανήτη τους κ.λ.π.). Στην προκειμένη περίπτωση, στην περίοδο της σύλληψης και της γέννησης, βλέπουμε κάποιες συνόδους. Ίσως κατέβηκε μαζικά ένα κύμα ψυχών, με μία συγκεκριμένη αποστολή και κοινά τα περισσότερα αστρολογικά τους στοιχεία. Σημαντικές σύνοδοι, επίσης, έχουν συμβεί και σε άλλες χρονικές περιόδους.

Υ.Γ. Η φίλη μας δεν ξέρουμε αν είναι Κριός ! Μπορεί να είναι και Ταύρος.... Ας μας γράψει την ημερομηνία της να τη μελετήσουμε...Φιλικά, η


karma


Συγγραφέας Μηνύματος: medtech
Απάντησε την: 16/12/2005 00:06:13
Μήνυμα:

Απολογούμαι για το οτι παράθεσα ενα αρθρο στα αγγλικα η αληθεια ειναι οτι βαριόμουν να το μεταφράσω.
Κατα την γνωμη μου απο όσα διάβασα τα παιδια που αναφέρονται ως Indigo πάσχουν απλα απο μια διαταραχή της συμπεριφοράς και η οποία παρερμηνευτηκε απο μια ομάδα New Agers που βέβαια προτιμουσαν να σκέφτονται οτι τα παιδιά τους είναι ξεχωριστά παρά το οτι πάσχουν απο μια διαταραχή.
Και όσο γιαυτα με τους σωτήρες και τις πεφωτισμένες ψυχες έχουμε χορτάσει απο απεσταλμένους.


Edited by - medtech on 16/12/2005 00:14:13


Συγγραφέας Μηνύματος: Telekinesis
Απάντησε την: 16/12/2005 00:28:32
Μήνυμα:

medtech,

Μήπως έχεις καμιά σχέση με την meditech?

Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.


Συγγραφέας Μηνύματος: Αχαιός
Απάντησε την: 16/12/2005 01:16:47
Μήνυμα:

Ma ti ine afta pou lete re pedia?
Exo apirous filous pou ine genimenoi to 1983 poli ek ton opion ton Aprilio kai ine oloi tous pera vrexei atoma. To poto to tsigaro kai to podosfero ine i zoi tous oli .
Oute pnevmatikes oute psixikes oute alou idous ikanotites exoun.
Esi Katerina de mporis na katalaveis ama exeis tetoiou idous ikanotites. Den nomizeis pos ama ixes tha to ixes katalavei mexri tora.
Mia poli filiki simvouli min diavazeis tin en logo efimerida ine oti xirotero kikliforei kata tin apopsi mou afti ti stigmi.
KATHAROS KITRINOS TIPOS...
kai fisika min pisteveis oti diavazeis kai akous xoris prota na skefteis poli kala.


ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ


Συγγραφέας Μηνύματος: cassiopeia
Απάντησε την: 16/12/2005 13:33:56
Μήνυμα:

Μην πανικοβάλεστε με τα παιδια του Απρίλη '83.

Εγώ είμαι Ιούνιο .. τα υπόλοιπα δεν θα σας τα πώ ..

Πάντως αν κάτι θα γίνει το 2012 να είστε σίγουροι ότι θα έχουν βάλει το χέρι τους για να γίνει .. θα το έχουν σπρώξει πολύ το θεμα αυτοί που το ξεκίνησαν.Μέτα χίλια ζόρια...

Και ξέρετε γιατι?

Για την δόξα!!

Για να πούν ότι αυτοί το ήξεραν ..

Αν είναι να γίνει κάτι συγκλονιστικο να ξέρετε ότι αυτά τα άτομα μόνα τους θα είχαν ενεργήσει/θα ενεργήσουν .. και δεν θα τους είχαν πιάσει απο το χεράκι .

Υπάρχει χαλαρότητα...

Κρίμα που σήμερα για να μάθεις 5-10 πράγματα ...
πρέπει να έχεις λεφτα..υπολογιστή..modem.

ΜΠΑ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ?

Γι αυτό η αλήθεια είναι μέσα σας .. και όχι σε αυτό που λένε τριγύρω!

Ψάξτε μέσα σας....


Ό,τι δε γράφει η μοίρα δεν μπορεί να το φτάσει το χέρι σου
και ό,τι είναι γραμμένο θα σ'εύρει όπου κι αν είσαι..


Συγγραφέας Μηνύματος: nossoforos
Απάντησε την: 16/12/2005 15:27:50
Μήνυμα:

quote:
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ IQ.ΕΧΩ ΦΙΛΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΖΕΙ "ΚΑΤΩ".

Μάλλον δεν κατάλαβες το ύφος του μηνύματος και ίσως φταίω εγώ για αυτο.τέλος πάντων.
εγώ δεν είχα την "τιμή" να είμαι Απρίλιο καθώς είμαι Δεκέμβριο.
όσο για το ύφος του μηνυματός μου,ήταν απόλυτα ειρωνικό.
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ(στα παιδια του Απριλίου)ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΙΘΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΩΓΝΩΣΤΕΣ.εγω γνωρισει πολλα τέτοια παιδιά.


Απ΄τη μέθη του πόθου γλιστρώ ξανά στην ηδονή...

Κι όσο μεθώ απο ηδονή,τόσο ξανά φουντώνει ο πόθος...
Φάουστ


Συγγραφέας Μηνύματος: medtech
Απάντησε την: 16/12/2005 15:36:18
Μήνυμα:

quote:

medtech,

Μήπως έχεις καμιά σχέση με την meditech?

Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.Το παρωνύμιο medtech είναι συντομογραφια του medical laboratory technologist=τεχνολόγος ιατρικών εργαστηρίων και ουδεμία σχεση έχω με την meditech.


Συγγραφέας Μηνύματος: nossoforos
Απάντησε την: 16/12/2005 17:09:01
Μήνυμα:

quote:
Ma ti ine afta pou lete re pedia?
Exo apirous filous pou ine genimenoi to 1983 poli ek ton opion ton Aprilio kai ine oloi tous pera vrexei atoma. To poto to tsigaro kai to podosfero ine i zoi tous oli .


έχουν βρεί απάντηση σε αυτο ομως,"δεν είναι ολα τα παιδια αλλα μερικά!"αλήθεια,ο Αριστοτέλης και ολα τα επιχρυσα μυαλά Θα διαβαζαν εσπρέσο?
και μη μας πεις οτι κατα τύχη έπεσε στα χέρια σου...γιατι αν ήταν έτσι είμαι σίγουρος οτι θα έλεγες οτι ο Φουράκης είπε αυτο κι εκείνο και οχι η ...εσπρέσο!

το μέλλον θα μας δείξει τι θα προσφέρουν τα παιδια του 83...

Απ΄τη μέθη του πόθου γλιστρώ ξανά στην ηδονή...

Κι όσο μεθώ απο ηδονή,τόσο ξανά φουντώνει ο πόθος...
Φάουστ


Συγγραφέας Μηνύματος: Gabriel
Απάντησε την: 17/12/2005 09:23:30
Μήνυμα:

Γεια !

Μια απορία που μου γεννήθηκε είναι η εξής: Οταν επικεντρώνουμε την προσοχή μας σε ένα συγκεκριμένο σημείο μίας στατιστικής μελέτης, μοιραία ανακαλύπτουμε σχετικά αποτελέσματα. Θα μπορούσε για παράδειγμα να ρωτάει πόσοι έχουν καστανά μαλλιά, και έτσι αναμενόμενα κάποιο ποσοστό θα έβγαινε με θετική απάντηση. Αυτό είναι κατά την γνώμη μου ένα πρόβλημα της στατιστικής. Κάτι αντίστοιχο πιθανόν να συμβαίνει και με το επίμαχο ερωτηματολόγιο. Επίσης κάποιες από τις ερωτήσεις που είναι ψυχιατρικού ενδιαφέροντος νομίζω πως κακώς παρερμηνεύονται σαν μεταφυσικού περιεχομένου. Για παράδειγμα το αν κάποιος "ακούει φωνές" προσπαθεί απλά να εντοπίσει (πάντα κατά την γνώμη μου) αν κάποια άτομα έχουν ψευδαισθησιακές διαταραχές. Ολα τα υπόλοιπα πιστεύω πως ανήκουν στην σφαίρα της ατελείωτης παραφιλολογίας και συνομωσιολογικής θεώρησης της πραγματικότητας.


Συγγραφέας Μηνύματος: THORNAX
Απάντησε την: 17/12/2005 23:04:01
Μήνυμα:

KALHSPERA SE OLOYS TOYS SYNOMILHTES! AGAPHTH KATERINA SE RWTHSA KAPOIA PRAGMATA, ALLA DEN PHRA APANTHSH. EPEIDH EISAI KSEXVRISTH OPWS ISXYRIZESAI, DEN KATADEXESAI NA PARA8ESEIS EPIXEIRHMATA GIA NA YPOSTHRIKSEIS TA GRAFOMENA SOY? DWSE MOY APANTHSEIS, PES MOY TI EINAI TA KYNIKA TAYMATA, KANE TEST IQ KAI DEIKSE MAS TA APOTELESMATA KAI TELOS, APODEIKSE MOY OTI SAS KYNHGOYN OI AGGLOI K OI EBRAIOI, ALLIWS KLEISTO TO RHMADI, NA MHN EKTEI8ESAI. EYXARISTW K PERIMENW ME ANYPOMONHSIA


Συγγραφέας Μηνύματος: THORNAX
Απάντησε την: 17/12/2005 23:05:37
Μήνυμα:

Ολα τα υπόλοιπα πιστεύω πως ανήκουν στην σφαίρα της ατελείωτης παραφιλολογίας και συνομωσιολογικής θεώρησης της πραγματικότητας.

SYMFWNW AGAPHTE GABRIEL


Συγγραφέας Μηνύματος: kost
Απάντησε την: 18/12/2005 01:59:40
Μήνυμα:


Μιας και πιάσατε τα αστρολογικά ακούστε τη σημαντικότερη πληροφορία του θέματος:


Ο θρυλικός Έντγαρ Κέισι είχε γράψει πολύ σωστά ότι ο πλανήτης Δίας ενεργοποιεί το 3ο Μάτι.


Η ισχυρότερη θέση του Δία είναι όταν βρίσκεται στον Τοξότη,το ζώδιο που κυβερνά.

Γι'αυτό και άτομα που έχουν το γενέθλιο Δία στον Τοξότη παρουσιάζουν σχετικά αυξημένη ενόραση και δείγματα ανώτερης ευφυίας.

Το 1983 ο Δίας εισήλθε στο ζώδιο του Τοξότη.

Στις 29 Μαρτίου 1983 ο εν λόγω πλανήτης έγινε ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ.

Ως γνωστόν,η ανάδρομη πορεία κάθε πλανήτη ενεργοποιεί τις απόκρυφες ιδιότητές του.

Επιπλέον,το ίδιο διάστημα, ο Δίας συνάντησε τον επίσης ανάδρομο Ουρανό στον Τοξότη(ο Ουρανός σχετίζεται και αυτός με απόκρυφες ιδιότητες όπως η τηλεπάθεια).


Εδώ λοιπόν εντοπίζεται η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ξεχωριστότητα του Απρίλη του 1983.

Ωστόσο η εν λόγω σύνοδος συνεχίστηκε και το Μάιο,τον Ιούνιο,τον Ιούλιο κτλ.


Ίσως όμως η γενιά του Απρίλη να ξεχωρίζει λόγω της εγκεφαλικής ανωτερότητας των Κριών.

Αυτά...


Συγγραφέας Μηνύματος: Cosmos2001
Απάντησε την: 18/12/2005 10:03:45
Μήνυμα:

Ξέρω ένα παιδί του 83 το οποίο μερικές φορές με νικάει στο σκάκι, και καμμιά φορά όταν βλέπουμε τηλεπαιχνίδια γνώσεων, λέει την απάντηση πριν από μένα!

Άσε που διαβάζει αρκετά για την ηλικία του!!!

Αυτά δεν είναι ατράνταχτες αποδείξεις για το ότι τα παιδιά του 83 είναι ανώτερα?


Συγγραφέας Μηνύματος: Gabriel
Απάντησε την: 18/12/2005 10:26:50
Μήνυμα:

Οταν αναφερόμαστε σε ζωδιακές αναλύσεις δεν μπορούμε να θεωρήσουμε οποιοδήποτε ζώδιο ανώτερο άλλου, αυτό θα υποτιμούσε την δική μας θεώρηση και αποδοχή των άλλων. Ο Κριός δίνει πράγματι σημασία σε αυτό που του λέει το "κεφάλι" του, αλλά δεν πρόκειται για εγκεφαλική ανωτερότητα. Είναι ο παρορμητισμός που τον χαρακτηρίζει και σαν ζώδιο της Φωτιάς στην ουσία είναι το θυμικό του που παίρνει τον έλεγχο και κάνει του "κεφαλιού" του. Τα ζώδια του Αέρα απ' την άλλη (Δίδυμοι,Ζυγός,Υδροχόος) λειτουργούν έχοντας σαν προτεραιότητα την καθαρά εγκεφαλική τους δραστηριότητα. Αυτό δεν τους κάνει πιο έξυπνους, ούτε πιο χαζούς απ' τους άλλους. Θα πρέπει να το θυμόμαστε αυτό. Πόσο μάλλον όταν σε κάθε άνθρωπο σημασία έχει η διάταξη ολόκληρου του γενέθλιου χάρτη και όχι μόνο το ζώδιο στο οποίο γεννήθηκε. Η στατιστική επιστήμη είναι μία απ' αυτές που κατεξοχήν, τέλος, αρνούνται την επίδραση των ζωδίων στον άνθρωπο. Θα ήταν λοιπόν, εντελώς παράλογο να δοθεί ερωτηματολόγιο με αστρολογική βάση και οπτική.


Συγγραφέας Μηνύματος: Ostria
Απάντησε την: 18/12/2005 10:36:48
Μήνυμα:

quote:
Ξέρω ένα παιδί του 83 το οποίο μερικές φορές με νικάει στο σκάκι, και καμμιά φορά όταν βλέπουμε τηλεπαιχνίδια γνώσεων, λέει την απάντηση πριν από μένα!

Άσε που διαβάζει αρκετά για την ηλικία του!!!

Αυτά δεν είναι ατράνταχτες αποδείξεις για το ότι τα παιδιά του 83 είναι ανώτερα?


Καλά δεν το συζητώ! Ατράνταχτες αποδείξεις!

Τέλος πάντων, έχετε σκεφτεί ότι ο λόγος που ξεκίνησε όλη η αυτή η ιστορία είναι εκείνος ο κατάλογος που τους δόθηκε με τις ερωτήσεις; Και κυρίως οι "περίεργες" ερωτήσεις; Μήπως θα έπρεπε να επικεντρωθούμε σε αυτές για να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα; Είναι όντως τόσο παράξενες όσο μας φαίνονται με το πρώτο άκουσμα, ή μήπως έχουν κάποια πιό λογική εξήγηση;

Ας πούμε ο/η Gabriel, είπε κάτι λογικό.
" Επίσης κάποιες από τις ερωτήσεις που είναι ψυχιατρικού ενδιαφέροντος νομίζω πως κακώς παρερμηνεύονται σαν μεταφυσικού περιεχομένου. Για παράδειγμα το αν κάποιος "ακούει φωνές" προσπαθεί απλά να εντοπίσει (πάντα κατά την γνώμη μου) αν κάποια άτομα έχουν ψευδαισθησιακές διαταραχές."
Εγώ δεν θα έλεγα ότι είναι μόνο ψυχιατρικού ενδιαφέροντος αλλά γενικότερα πνευματικού (δηλ για να δουν την πνευματική τους ανάπτυξη αλλά και τα πνευματικά τους ενδιαφέροντα). Αν ήταν μεταφυσικού περιεχομένου δεν θα υπήρχε και μια ερώτηση σχετικά με το αν πιστεύουν στον Θεό ή πώς βλέπουν το Θείο κλπ; (νομίζω ότι τέτοια ερώτηση δεν υπάρχει, έτσι δεν είναι;)


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-


Συγγραφέας Μηνύματος: kost
Απάντησε την: 18/12/2005 15:54:35
Μήνυμα:


Gabriel εγώ τόνισα κυρίως τη σπουδαία σύνοδο των ανάδρομων Δία-Ουρανού στον Τοξότη(παρεμπιπτόντως,ο Τοξότης θεωρείται ο "γκουρού" του ζωδιακού,όντας ζώδιο με αυξημένη "διδασκαλική" και γενικά καθοδηγητική ικανότητα).


Όσο για τον Κριό είναι όντως ζώδιο επιπόλαιο και παρορμητικό όμως οι ανώτεροι τύποι Κριού διαθέτουν μία ευφυία που προσωπικά δεν έχω συναντήσει σε κανένα άλλο ζώδιο.

Η ευφυία τους είναι πρακτική και όχι θεωρητική.Στη θεωρητική ευφυία όντως τα ζώδια του Αέρα έχουν τον πρώτο λόγο.


Όσο για τη στατιστική επιστήμη που αναφέρεις ή δεν κάνει σωστά τη δουλειά της ή εξάγει συμπεράσματα περιορισμένου εύρους.


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 18/12/2005 20:44:08
Μήνυμα:

Θα συμφωνήσω με τον/την αγαπητό/ή Gabriel. Και θα προσθέσω ότι στη σύγχρονη Αστρολογία δεν υπάρχει καλό ή κακό ζώδιο, καλός ή κακός πλανήτης. Η Συμπαντική Δύναμη τα έχει φτιάξει όλα με σοφία. Όσο για τους Κριούς, παραδοσιακά, θεωρούνται άτομα πρωτοπόρα, πρωτότυπα, που ανοίγουν δρόμους και θέλουν να ξεχωρίζουν.

Στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι ήταν πολύ σημαντική και η περίοδος της σύλληψης (ο Αύγουστος του ’82). Παραθέτω εδώ τους δύο χάρτες, της σύλληψης και της γέννησης με ημερομηνία εκκίνησης τις 15, το μέσον, δηλαδή του μήνα.


Και στις δύο περιπτώσεις βλέπουμε τις συνόδους (τις στενές όψεις των πλανητών) που σχηματίζονται.

Περίοδος σύλληψης : Στενή όψη Κρόνου - Πλούτωνα και Δία - Άρη (αν η σύλληψη έγινε κοντά σε αυτή την ημερομηνία. Επίσης, ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται στον Αιγόκερω.

Περίοδος γέννησης : Στενή όψη Δία - Ουρανού, Νότιου Δεσμού - Ποσειδώνα και Κρόνου - Πλούτωνα. Επίσης, ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται στον Τοξότη.Φιλικά, η


karma


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 18/12/2005 21:36:55
Μήνυμα:

το βασικο ειναι εαν εσυ αισθανεσαι 50% πιο εξυπνη απο τους αλλους και εαν εως τωρα εχεις αιστανθει "ιδιαιτερα" χαρισματα.


εχεις?

να περιμενουμε εναν νεο αινσταιν?

μια νεα μανταμ κιουρι?

μια νεα αστραλ προτζεκτ?


ε? ε?

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 18/12/2005 21:39:52
Μήνυμα:

παιδια μην το ψαχνετε ζωδιακα. το δικο μου πχ λεει οτι θα γινω ο νεος νοστραδαμος οταν θα μεγαλωσω....

(σε διακοσια χρονια δηλ)

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: kost
Απάντησε την: 18/12/2005 23:41:57
Μήνυμα:


Karma,λες τα αυτονόητα.


Εννοείται ότι δεν υπάρχουν καλά-κακά ζώδια ή καλοί-κακοί πλανήτες.


Όντως,η Συμπαντική Σοφία τα έχει προγραμματίσει τέλεια(ή σχεδόν τέλεια) και γι'αυτό έχει ορίσει το κάθε ζώδιο να αποτελεί ένα ΤΕΛΕΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ και να έχει έναν ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΡΟΛΟ.

Ο Κριός έχει προγραμματιστεί να είναι "Η Κεφαλή του Κόσμου" όπως ορθά τον ονομάζουν οι αποκρυφιστές.


Δεν θα πω άλλα,συνεχίστε...


Συγγραφέας Μηνύματος: froufrou_9
Απάντησε την: 18/12/2005 23:52:03
Μήνυμα:

quote:

...ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΟΜΠΟ ΜΠΕΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΜΠΕΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΜΑΘΕ...

opws leme mpetoniera??

Allo frouto...


Συγγραφέας Μηνύματος: Mushroom
Απάντησε την: 19/12/2005 05:12:58
Μήνυμα:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΑΛΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ(ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΙΛΑΜΕ).
πχ.ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΓΙΝΕ;ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ 4ου ΤΟ '83;ΟΛΟΙ;ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ '83 ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥΣ.ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.(ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ).ΕΓΩ ΕΧΩ ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΩΝΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ '84.ΑΓΑΠΩ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΤΡΕΥΩ)ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΘΑΥΜΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ(ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΗ).ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ(ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ)ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ.ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΟΡΑΣΗ Η' ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ(Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΜΟΥ),ΙΣΩΣ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ "Α" % NΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ '83 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ Η' Ο,ΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.
Υ.Γ.ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ FORUM ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ).


ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΣΥΝΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ.
:)


Συγγραφέας Μηνύματος: dim.kar
Απάντησε την: 19/12/2005 08:35:10
Μήνυμα:

Καλημέρα σε όλες και όλους!

Νομίζω πως οι διάνοιες και υπεράνθρωποι του 1983 καλό θα ήταν να μάθουν πρώτα λίγη ορθογραφία και συντακτικό...

Γράφουν:

quote:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΑΛΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΑ(ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΜΙΛΑΜΕ).
πχ.ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΓΙΝΕ;ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ 4ου ΤΟ '83;

του 4ου του '83

quote:
ΟΛΟΙ;ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;ΥΠΑΡΧΟΥΝ;
ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ '83 ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥΣ.ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΣ

γενικώς, γενικώς

quote:
ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ.(ΕΙΠΑ ΚΑΠΟΙΑ).ΕΓΩ ΕΧΩ ΙΣΧΥΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΩΝΙΜΑ

Φρόνιμα. Κατά το "πατέρα κάτσε φρόνιμα"

quote:
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ '84.

Οπ, αυτός/ή πρέπει να είναι πιο διάνοια...

quote:
ΑΓΑΠΩ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΤΡΕΥΩ)ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΘΑΥΜΑΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

Δημιουργήματα μάλλον θες να πεις... Φαίνεται άλλωστε από το σεβασμό που δείχνεις προς ένα από τα ζωντανά "δημιουργήματα" τους: την ελληνική γλώσσα...

quote:
ΤΟΥΣ(ΟΣΑ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΗ).ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ(ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ)ΤΑ ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ.

Εγώ που δεν καταλαβαίνω ούτε τα τρέχοντα;

quote:
ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΕΝΟΡΑΣΗ Η' ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ.ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ(Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΜΟΥ),

Προφανώς αφού δεν καταλαβαίνει κανείς τίποτε αποδεικνύεται το βάθος της σκέψης σου! Έγραψες διάνοια του '84!

quote:
ΙΣΩΣ,ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ "Α" % NΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΕΙΤΕ

Προείτε... Τι άραγε να θέλει να πει ο ποιητής; Μάλλον "πρόκειται"... Αλλά αυτό το Α% τι νάναι; διαφορικός λογισμός; ανώτερα μαθηματικά... Ας με φωτίσει κάποια διάνοια...

quote:
ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ '83 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΕΡΕΙ

Αναιρεί κατά το "επαιτεί" (όπως εμείς επαιτούμε λίγο σεβασμό στα ματάκια μας που βλέπουν στο esoterica τόσα και τόσα...)

quote:
ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΞΗΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ Η'

Η απόστροφος στο διαζευτικό ήτα προηγείται

quote:
Ο,ΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.

Το κόμμα έγραψε... Κανονικά τώρα θα έπρεπε να υπάρχει υπογραφή διότι ακολουθεί υστερόγραφο αλλά είπαμε, διάνοια...

quote:

Υ.Γ.ΑΠ'ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ FORUM ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.

Μόνο που έπρεπε να προστεθεί και στο ο,τιδήποτε...

quote:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ.

Καλή μέθοδος... Βοηθάς για να μάθεις... Πας στο Πανεπιστήμιο, βοηθάς (π.χ. στο σκούπισμα) και μαθαίνεις

quote:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ).

Και μεις... Και μεις...

quote:
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΣΥΝΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ.

Προσπαθούμε, προσπαθούμε...

Και σαν υστερόγραφο: εάν συνεχίσουμε ως κοινωνία αυτό το κατήφορο, σε λίγο δεν θάναι είδηση οι πέντε δέκα μαθητές αλβανικής καταγωγής που θα κρατούν τη σημαία, αλλά οι πέντε δέκα έλληνες... Έλεος ρε παιδιά!!!

Όσο για τον/την mushroom: κόψτα, σε πειράζουν...

Ελείψει Vrilη ας γίνω εγώ ο κακός...

dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!


Συγγραφέας Μηνύματος: Angelos
Απάντησε την: 19/12/2005 08:51:56
Μήνυμα:

dim.kar

Αν ήξερε συντακτικό, γραμματική, ορθογραφία και ιστορία θα είχε αρκετή αυτοεκτίμηση ωστέ να μην χρειάζεται παραμυθάκια της οκάς για να νιώσει κάτι σημαντικό.

Ομως υπάρχει ελπίδα.

Πολλοί άνθρωποι νιώθουν εντάξει με τον εαυτό τους και ας μήν ξέρουν συντακτικό, γραμματική, ορθογραφία και ιστορία. Κάτι τέτοιο θα ήταν μια λύση για την προκείμενη περίπτωση.

Αγγελος

Υ.Γ. Μην γίνεσαι κακός, ο ρόλος είναι πιασμένος.


Συγγραφέας Μηνύματος: Gabriel
Απάντησε την: 19/12/2005 09:35:25
Μήνυμα:

To ζητούμενο αυτής της στατιστικής μελέτης (ως προς την ανωτερότητα ή όχι των συγκεκριμένων παιδιών) θα είχε νόημα εφόσον ερχόταν σε αντιδιαστολή με άλλα εξίσου τεκμηριωμένα δεδομένα. Για παράδειγμα, για να μπορέσουμε να βγάλουμε ένα τέτοιο συμπέρασμα θα έπρεπε να υπάρχουν ερωτηματολόγια και για τα παιδιά του 80, του 81, του 82, του 84 κ.ο.κ. Για να γνωρίζει κανείς ότι τα παιδιά του 83 για λόγους αστρολογικούς, βιοχημικούς ή άλλους έχουν κάποια διαφοροποίηση. Τώρα το μόνο που υποθέτει κανείς είναι πως σε αυτή την ομάδα υπάρχουν κάποιοι με διαταραχές ψυχιατρικού ενδιαφέροντος, κάποιοι που έχουν πράγματι χαρίσματα, κάποιοι που έχουν καρδιοπάθειες, κάποιοι που θα κάνουν φαλάκρα και τα λοιπά. Το ίδιο συμβαίνει δυστυχώς πολλές φορές και με την αστρολογική ανάλυση εκ των υστέρων, δεδομένων χρονικών περιόδων. Μπορεί κανείς να βρει τέτοιες όψεις (που πράγματι υπήρχαν) που να δικαιολογούν το ενδιαφέρον ή να δημιουργούν ένα νέο. Στην αέναη κίνηση των άστρων οι μεταξύ τους όψεις είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο. Το ποια όψη θα υπερισχύσει άλλης (ακόμη και αν δεν μας κάνει εντύπωση εξαρχής) δεν είναι πάντα ασφαλές προς κρίση. Ειδικά όταν αναφερόμαστε σε ολόκληρες γενιές. Μην ξεχνάμε τέλος, πως κατά τον Απρίλιο του 83 (όπως και κάθε Απρίλιο φυσικά) έχουμε τόσο Κριούς όσο και Ταύρους και ότι κάθε ένα από τα παιδιά αυτά έχει εντελώς προσωπική διαμόρφωση γενέθλιου χάρτη (σύμφωνα με την ώρα και τον τόπο γέννησης) και έτσι η κάθε όψη επηρεάζει και εντελώς διαφορετικό τομέα της ζωής τους.


Συγγραφέας Μηνύματος: dim.kar
Απάντησε την: 19/12/2005 11:22:40
Μήνυμα:

Kαλημέρα και πάλι!

Πληροφοριακά θυμάμαι πως όταν πήγαινα στην έκτη τάξη του δημοτικού στο 8ο δημοτικό σχολείο Παλαιού Φαλήρου (σχολικό έτος 1980-81 δηλαδή), είχαμε συμπληρώσει και εμείς ανάλογο ερωτηματολόγιο. Πώς το θυμάμαι; μου είχε κάνει εντύπωση η ερώτηση "αν θεωρούμε πως είμαστε αρχηγοί στο παιχνίδι;"

Ερμηνείες: α. λόγω του ότι το συγκεκριμένο δημοτικό σχολείο συνεργαζόταν με την Μαράσλειο (οι φοιτητές έρχονταν και έκαναν πρακτική - ένα παιδί αυτά δεν τα ξεχνά: ήταν σαν να πηγαίναμε εκδρομή...) εγίνοντο και διάφορες στατιστικές έρευνες, τα αποτελέσματα των οποίων είτε χρησιμοποιήθηκαν σε διδακτορικά, μονογραφίες και λοιπά βαρετά επιστημονικά πράγματα.

Ή: β. Και τα παιδιά του 1969 - ειδικά του Ιουνίου - και μάλιστα της 14ης Ιουνίου - όπως συμπτωματικά - μα εντελώς συμπτωματικά είμαι κμι εγώ - είναι τα πιο όμορφα, τα πιο έξυπνα, τα πιο διαισθητικά, τα πιο ΤΕΛΕΙΑ!!!

Φυσικά δεν νομίζω να αμφιβάλετε για το ποια ερμηνεία είναι η σωστή...

Όσο για το γεγονός της έρευνας στο 8ο Δημ. Παλ. Φαλήρου, με μια σχετική δυσκολία μπορεί να επιβεβαιωθεί η αλήθεια ή όχι των γραφομένων μου. ΑΝ την αμφισβητήσει κάποιος φυσικά...


dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!


Συγγραφέας Μηνύματος: τυχερουλης
Απάντησε την: 19/12/2005 15:49:39
Μήνυμα:

quote:Ή: β. Και τα παιδιά του 1969 - ειδικά του Ιουνίου - και μάλιστα της 14ης Ιουνίου - όπως συμπτωματικά - μα εντελώς συμπτωματικά είμαι κμι εγώ - είναι τα πιο όμορφα, τα πιο έξυπνα, τα πιο διαισθητικά, τα πιο ΤΕΛΕΙΑ!!!


dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!λαθος αγαπητε ,λαθος!
του φεβρουαριου του 69 ειμαι βεβαιος οτι εννοεις!

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!


Συγγραφέας Μηνύματος: katia
Απάντησε την: 19/12/2005 16:14:52
Μήνυμα:

quote:

[quote]
ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ(στα παιδια του Απριλίου)ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΗΜΙΘΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΩΓΝΩΣΤΕΣ.εγω γνωρισει πολλα τέτοια παιδιά.ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ?


Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ


Συγγραφέας Μηνύματος: Telekinesis
Απάντησε την: 19/12/2005 22:25:07
Μήνυμα:

Λοιπόν Κάτια, μάλλον είσαι παιδί του 83

Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.


Συγγραφέας Μηνύματος: kondoras
Απάντησε την: 20/12/2005 01:09:56
Μήνυμα:

quote:

[...]
Όσο για τον/την mushroom: κόψτα, σε πειράζουν...

Ελείψει Vrilη ας γίνω εγώ ο κακός...

dim.kar


Φίλε Δημήτρη.

Εκτιμώ τον τρόπο σκέψης σου, όπως και τα γραφόμενά σου σε άλλα θέματα στο forum. Όμως στην προκειμένη περίπτωση, εκτιμώ ότι τον "έσκισες" τον φουκαρά τον mushroom! Το παιδί δεν ισχυρίστηκε ότι είναι μέλος της "μεγάλης του '83 γενιάς", παρά ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για το θέμα.
Δέχομαι ότι έκανε συντακτικά και ορθογραφικά λάθη. Και ποιός δεν κάνει (ΟΚ, όχι με τέτοια συχνότητα );

Νομίζω ότι δεν κατάφερες να γίνεις κακός, ούτε Vril. Έγινες "κακός" Vril!

Φιλικά, Στέφανος

Αν δεν καώ εγώ, αν δεν καείς εσύ, αν δεν καούμε όλοι, πώς θα βγει απ'τα σκοτάδια φως;


Συγγραφέας Μηνύματος: Telekinesis
Απάντησε την: 20/12/2005 15:05:46
Μήνυμα:

Κάτια, να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί δεν θέλω να γίνει καμιά κοτσάνα.

Όταν είπα πως είσαι παιδί του 83 αστειευόμενος εννοούσα οτι είσαι έξυπνη και έπιασες το νόημα του πειράματος.
Σε καμιά περίπτωση δεν υπονόησα οτι είσαι κομπλεξικιά κ.τ.λ.

Φιλικά.

Υπέρτερον πάντων αγαθών, η υγεία της διανοίας.


Συγγραφέας Μηνύματος: katia
Απάντησε την: 20/12/2005 16:10:47
Μήνυμα:

NΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ 76.ΛΕΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.


Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΛΥΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΑΣ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 20/12/2005 19:52:42
Μήνυμα:

νομιζω τελικα οτι τα πιο εξυπνα παιδια, ειναι αυτα της 01/03/1970 και ειδικα αυτα που γεννηθηκαν πειραια κατα τις 00:20 το πρωι...

και τα πιο ταλαντουχα

για να μην σας πω και τα πιο ομορφα.

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: Mantis Religiosus
Απάντησε την: 28/12/2005 21:36:33
Μήνυμα:

Για οσους ενδιαφερονται ας ψαξουν και για τα παιδια που γεννηθηκαν αρχες του 1980 οταν οι αρης-διας-κρονος βρισκονταν αναδρομοι σε ανοιχτη συνοδο στο ζωδιο της παρθενου.

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 28/12/2005 21:41:34
Μήνυμα:

εσυ εισαι ο 666?

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: Mantis Religiosus
Απάντησε την: 28/12/2005 22:01:28
Μήνυμα:

Σσσσς ησυχια.Θα μας ακουσει ο Χριστοδουλος!

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH

Edited by - Mantis Religiosus on 28/12/2005 22:09:44


Συγγραφέας Μηνύματος: valgraph
Απάντησε την: 30/12/2005 09:53:48
Μήνυμα:

Αν είναι έτσι τα μοντέλα του '83 φαντάζομαι να νέα μοντέλα 2006 θα είναι σπέσιαλ!? Να βάλω μπρος γρήγορα!...

Είμαστε ότι νομίζουμε...


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 31/12/2005 11:18:41
Μήνυμα:

ναι θα είναι δεκαεξαβάλβιδα....

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: Ευστράτιος
Απάντησε την: 02/01/2006 12:08:03
Μήνυμα:

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία σε όλους.

Συγνώμη που διακόπτω την ωραία συζήτηση ,αλλά μήπως έχουμε κάτι και για τα παιδία του Μάρτη του '74 ;(13 συγκεκριμένα).
Σας ευχαριστώ.


ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!

Στράτος


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 02/01/2006 19:02:08
Μήνυμα:

quote:
Συγνώμη που διακόπτω την ωραία συζήτηση ,αλλά μήπως έχουμε κάτι και για τα παιδία του Μάρτη του '74 ;(13 συγκεκριμένα).
Σας ευχαριστώ.

Αγαπητέ Ευστράτιε

Κάθε γενιά έχει να δώσει, να προσφέρει και να βάλει το «λιθαράκι» της στο κοινωνικό σύνολο. Η αποστολή της δικής σου γενιάς έχει να κάνει με τη πνευματική καλλιέργεια και την προσωπική ανάπτυξη. Προέρχεται από ενσαρκώσεις στις οποίες είχε αναζητήσει τη γνώση ή είχε διαδώσει τις ιδέες της, μέσα από τη συγγραφή, τη διδασκαλία κ.λ.π. Η στενή σύνοδος του Κρόνου με το Νότιο Δεσμό δείχνει ότι έχει έρθει στη γη για να συνεχίσει τη μετάδοση της γνώσης και για να εξελιχθεί πνευματικά.Φιλικά, η www.greekastrology.gr


karma


Συγγραφέας Μηνύματος: Ευστράτιος
Απάντησε την: 03/01/2006 10:33:59
Μήνυμα:

karma η παρέμβαση μου ήταν κάτι μεταξύ σοβαρού κι' αστείου.
Χαίρομαι που εσύ έπιασες το "σοβαρό" και σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Μερικά όμως πράγματα είναι λίγο τραβηγμένα και θέλουν και λίγο χιουμοριστίκη αντιμετώπιση για να μην παρθούν πολύ στα σοβαρά από κάποιους και γίνουν επικίνδυνα ποιό πολύ για τους ίδιους.

Γιατί εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με "παραξενες" ιστορίες και θεωρίες με ΑΤΙΑ, εξωγήινους, δρακονιανούς, ενδογήινους ,φαντάσματα, πνεύματα, εβραίους, ομάδα Ε, 2012 κτλ που στο κάτω κάτω ο καθένας μας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει και μαγκιά του.

Αλλά με ανθρώπους που ακόμη μαθαίνουν και πλάθουν την προσωπικότητα τους.Και είναι μεγάλο ρίσκο να μεγαλώνουν νομίζοντας ότι έχουν ιδιαίτερες ικανότητες γιατί θα θεωρούν ότι αξίζουν και ιδιαίτερη αντιμετώπιση απ' τους άλλους (και είναι και λογικό).
Και οι άλλοι βέβαια ενδέχεται να τους βλέπουν κάπως περίεργα (και είναι και αυτό λογικό).

Και ΑΝ δεν ισχύει τίποτα απ' όλα αυτά;
Ποιός είναι το θύμα;


ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!

Στράτος


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 03/01/2006 10:45:53
Μήνυμα:

quote:
Αλλά με ανθρώπους που ακόμη μαθαίνουν και πλάθουν την προσωπικότητα τους.Και είναι μεγάλο ρίσκο να μεγαλώνουν νομίζοντας ότι έχουν ιδιαίτερες ικανότητες γιατί θα θεωρούν ότι αξίζουν και ιδιαίτερη αντιμετώπιση απ' τους άλλους (και είναι και λογικό).
Και οι άλλοι βέβαια ενδέχεται να τους βλέπουν κάπως περίεργα (και είναι και αυτό λογικό).
Σωστόςςςςςςς


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 03/01/2006 15:14:09
Μήνυμα:

Αγαπητέ Ευστράτιε

Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που γράφεις ! Από την προσωπική μου εμπειρία και μελέτη, μπορώ να πω ότι έχω εντοπίσει και άλλες αξιόλογες γενιές ή ανθρώπους, με πολλά χαρίσματα, που με τη σειρά τους και αυτοί θα συμβάλουν στην εξέλιξη, ειδικά την πνευματική, της ανθρωπότητας (και ίσως με πιο «δυνατά» στοιχεία από τη γενιά του ’83). Τώρα το γιατί έχει δοθεί έμφαση σε αυτή τη γενιά, μόνο το μέλλον θα δείξει...Φιλικά, η www.greekastrology.gr


karma


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 06/01/2006 09:06:31
Μήνυμα:

Αγαπητή Κάρμα,

Εαν ακολουθήσουμε τα τεστς τα διάφορα, με τελευταίο ένα που βρήκα στο σαιτ σου, τότε εγώ είμαι κάτι μεταξύ μητέρας τερέζας και γκάντι.
Ξεχειλιζω από αγάπη προς όλον τον κόσμο..

αλλα θα μου πεις, δεν είμαι εγώ αγγελουδι???

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 06/01/2006 15:59:12
Μήνυμα:

quote:
μεταξύ μητέρας τερέζας και γκάντι.
ΑΜΑΝ!!! εσύ δεν βλέπεσαι!!!! τόσο άσχημη είσαι .

Πλάκα κάνω ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες

I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 06/01/2006 16:17:20
Μήνυμα:

Αγαπητή null_n_void

Η μητέρα Τερέζα ήταν Παρθένος και ο Γκάντι Ζυγός ! Υπάρχουν στο ωροσκόπιό σου τα δύο αυτά στοιχεία ; Για να σου βγάλει το τεστ τις ιδιότητες αυτές σημαίνει, ότι κάπου υπάρχουν κρυμμένες μέσα σου και όταν δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία θα βγουν προς τα έξω... Αν θέλεις, στείλε μου την ημερομηνία, τον τόπο και την ώρα γέννησής σου να κοιτάξω την αποστολή σου στη γη...

Υ.Γ. Αγαπητέ Περονόσπορε, μ’ αρέσει το χιούμορ σου !!!!Φιλικά, η www.greekastrology.gr


karma


Συγγραφέας Μηνύματος: BARLOG_DRAGON
Απάντησε την: 07/01/2006 01:41:00
Μήνυμα:

γεια σας παιδια και καλη χρονια.μου γεννηθηκε μια απορια μεσα σε ολα αυτα που διαβασα..αν καποιος γεννηθηκε εφταμηνητικος και αντι να γεννηθει τον απριλιο του 83 γεννηθηκε ποιο νωρις??
τοτε τι γινεται?αν οντως συμβαινει στα παιδια του 83 κατι σε αυτα τα παιδια θα συμβαινει το ιδιο???


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 07/01/2006 03:49:36
Μήνυμα:

Αγαπητέ BARLOG_DRAGON

Σωστή η παρατήρησή σου ! Στην εκπομπή λέχθηκε ότι ήταν πολύ σημαντική και η περίοδος της σύλληψης (αν κοιτάξεις τις δημοσιεύσεις θα δεις ότι έχω κάνει αστρολογική ανάλυση και για τότε). Αλλά και εφταμηνίτικος να γεννήθηκε κάποιος, δεν αλλάζει κάτι, γιατί οι πλανήτες που έκαναν στενές όψεις τον Απρίλιο του ‘83 ήταν «αργοί» και λίγο μετακινήθηκαν από δύο ή τρεις μήνες πριν.

Μη ξεχνάς, όμως, ότι υπάρχουν και άλλες, αξιόλογες γενιές...Φιλικά, η www.greekastrology.gr

karma


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 07/01/2006 10:18:00
Μήνυμα:

quote:

quote:
μεταξύ μητέρας τερέζας και γκάντι.
ΑΜΑΝ!!! εσύ δεν βλέπεσαι!!!! τόσο άσχημη είσαι .

Πλάκα κάνω ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες

I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.


Για σε παρακαλώ εγώ έχω αγγελική ομορφιά

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 07/01/2006 10:19:52
Μήνυμα:

quote:

Αγαπητή null_n_void

Η μητέρα Τερέζα ήταν Παρθένος και ο Γκάντι Ζυγός ! Υπάρχουν στο ωροσκόπιό σου τα δύο αυτά στοιχεία ; Για να σου βγάλει το τεστ τις ιδιότητες αυτές σημαίνει, ότι κάπου υπάρχουν κρυμμένες μέσα σου και όταν δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία θα βγουν προς τα έξω... Αν θέλεις, στείλε μου την ημερομηνία, τον τόπο και την ώρα γέννησής σου να κοιτάξω την αποστολή σου στη γη...

Υ.Γ. Αγαπητέ Περονόσπορε, μ’ αρέσει το χιούμορ σου !!!!Φιλικά, η www.greekastrology.gr


karma


ευχαριστώ πολύ καλή μου κάρμα.

λοιπόν 01/03/1970 ωρα 00:20,

αντε αντε για να βουλωσουν τα στοματα ορισμενων εδω μεσα, που δεν εχουν καταλαβει τι λαμπρη ψυχη κατεχω....

υ.γ.
και μια και έχω κεφάκια έβαλα βιτάλη στο cd που λέει τα παρακάτω:


Γεννήθηκα στην Κιβωτό, μαζί με τ' άλλα ζώα
και τώρα εδώ σας τραγουδώ, δαιμόνια και αθώα
Γεννήθηκα και μου 'δωσα για προίκα μια μαγκούρα
να τη βαράω με δύναμη στου νου μου την καμπούρα

Είμαι εξάρτημα εγώ της μηχανής σας
κι ο γιος μου τ' ανταλλακτικό

Θα 'ν' εντάξει μια ζωή στη δούλεψη σας
είναι από άριστο υλικό

Γεννήθηκα με ένα "γιατί" μες την καρδιά κρυμμένο
ποιους μάγκες εξυπηρετώ, ποιοι μ' έχουν κουρδισμένο
Με φέρανε και μου ‘πανε, ποτέ μιλιά μη βγάλω
πως είναι πως γεννήθηκε προνόμιο μεγάλο

Γεννήθηκα στην Κιβωτό, εννιά και δεκατρία
την ώρα που οι πλανήτες μου βαράγαν μα...
Μαρία με τα κίτρινα με βάση τα δεδομένα
εδώ ο πλανήτης σφάζεται και συ το παίζεις γκόμενα

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)

Edited by - null_n_void on 07/01/2006 10:27:10

Edited by - null_n_void on 07/01/2006 10:27:58

Edited by - null_n_void on 07/01/2006 10:28:41


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 08/01/2006 02:32:16
Μήνυμα:

quote:
αντε αντε για να βουλωσουν τα στοματα ορισμενων εδω μεσα, που δεν εχουν καταλαβει τι λαμπρη ψυχη κατεχω....

Αγαπητή null_n_void

...Και για να βουλώσουν τα στόματα !

Από τη μελέτη του ωροσκοπίου σου προκύπτει ότι έχεις έρθει στη γη για μία συγκεκριμένη αποστολή. Η αποστολή σου αυτή σχετίζεται με την προσφορά προς το συνάνθρωπο (μέσα από φιλανθρωπίες, την υποστήριξη προς τους αδύναμους κ.α.). Δείχνεις να προέρχεσαι από ενσαρκώσεις στις οποίες είχες αναζητήσει τη βαθύτερη γνώση και την πνευματική καλλιέργεια ή είχες διαδώσει τις ιδέες σου, μέσα από τη συγγραφή, τη διδασκαλία κ.λ.π.Φιλικά, η www.greekastrology.gr

karma


Συγγραφέας Μηνύματος: Mantis Religiosus
Απάντησε την: 08/01/2006 13:43:11
Μήνυμα:

Αντε και σε ρολο Δαλαι Λαμα η null_n_void!

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 08/01/2006 15:35:45
Μήνυμα:

quote:
Αντε και σε ρολο Δαλαι Λαμα η null_n_void!

Αγαπητέ Mantis Religiosus

...Μήπως κρύβεις και εσύ έναν αναμορφωτή μέσα σου ;Φιλικά, η www.greekastrology.gr


karma


Συγγραφέας Μηνύματος: nomad
Απάντησε την: 08/01/2006 21:00:53
Μήνυμα:

Ti κακό ρε είανι αυτό με το Χαρβέλια ρε παιδί μου?
Στη χθεσινή του εκπομπή έκενε τα πάντα νε βγαλει ένε (πραγματικά μεγάλο) ορυχείο λαβύρηνθο. ολό το πάνελ ορυχείο λαβύρηνθο αυτός.

Και εν των παντων εν, και εξ ενος πάντα (Ηράκλειτος)


Συγγραφέας Μηνύματος: Mantis Religiosus
Απάντησε την: 08/01/2006 21:07:34
Μήνυμα:

Λετε;Παντως το ωροσκοπιο μου φαινεται να μην συμφωνει απολυτα.

ΥΓ:
"Σωστε τα κοτοπουλα"

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 08/01/2006 21:21:27
Μήνυμα:

Αγαπητέ Μάντη,

Προς ενημερωση σου, με το πουλι τα βρηκαμε....


Καρμα ευχαριστω για την αναλυση... Εως τωρα παντως η αποστολη μου δεν εχει ξεκινησει....

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: Mantis Religiosus
Απάντησε την: 08/01/2006 21:33:06
Μήνυμα:

Καιρος να ξεκινησεις την αποστολη σου κυνηγωντας κοτοπουλα και σωζοντας τον πλανητη απο τον κακουργο ιο της γριπης!Ποτε δεν ειναι αργα.Εξαλλου και το κυνηγι των πουλερικων ειναι μια αποστολη ισαξια με την αποστολη του Δαλαι Λαμα,εφοσον κρινεται το μελλον της ανθρωποτητας!

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH


Συγγραφέας Μηνύματος: The_illuminati
Απάντησε την: 08/01/2006 21:39:29
Μήνυμα:

Den xerw an ta pramata einai opws ta parousiazoun kai gi auto tha sas pw kati....An ta paidia auta eixan kapoies idieterothtes tote oi "megaloi" de tha to eixan afisei etsi...Polla apo ta paidia auta (ta pio idiaitera tha eixan apomonothei 100% giati se kamia periptwsi atoma me tetoies ikanothtes opws autes pou parousiazoun kapoioi parapanw de tha borousan na megalwsoun kai na zhsoun anamesa stous "koinous thnitous"!!!!!!!!!!


Συγγραφέας Μηνύματος: wolfowitz
Απάντησε την: 08/01/2006 21:50:20
Μήνυμα:

η παπαραμυθολογια αυτη οφειλεται σε κομπλεξ του φουμαρακη που μεσα στην ασχετοσυνη του παρεξηγησε αυτα που κρυφακουσε

στην πραγματικοτητα το θεμα αφορα τα παιδια του 65, και περαν αυτου δεν μπορω να αποκαλυψω αλλα προς το παρον

OVER


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 08/01/2006 23:56:35
Μήνυμα:

quote:
Mantis Religiosus
Λετε;Παντως το ωροσκοπιο μου φαινεται να μην συμφωνει απολυτα.

Να το κρίνουμε εμείς αυτό ; Δεκτή η ημερομηνία προς… μελέτη

quote:
wolfowitz
στην πραγματικοτητα το θεμα αφορα τα παιδια του 65, και περαν αυτου δεν μπορω να αποκαλυψω αλλα προς το παρον

Πες μας, τουλάχιστον, το μήνα να ρίξουμε μια ματιά !Φιλικά, η www.greekastrology.gr


karma


Συγγραφέας Μηνύματος: kost
Απάντησε την: 08/01/2006 23:59:15
Μήνυμα:


Με λίγη φαντασία,θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα Πείραμα που έχει σκοπό να δείξει τη δύναμη της Υποβολής.


Όταν 10.000 παιδιά ακούνε ότι είναι ξεχωριστά τότε 5-10 από αυτά ΟΝΤΩΣ θα γίνουν ξεχωριστά και θα αφυπνίσουν τις εσωτερικές τους δυνάμεις.

Άρα το πείραμα δεν γίνεται για να εντοπίσει αυτά τα παιδιά αλλά για να αφυπνίσει τις "κοιμώμενες" δυνατότητές τους.


Βλέπετε εμείς οι άνθρωποι για να πάρουμε τα πάνω μας συνήθως χρειαζόμαστε εξωτερική επιβεβαίωση και ώθηση...


Συγγραφέας Μηνύματος: Mantis Religiosus
Απάντησε την: 09/01/2006 19:43:32
Μήνυμα:

quote:
karma

Να το κρίνουμε εμείς αυτό ; Δεκτή η ημερομηνία προς… μελέτη

Αγαπητη karma τι λεει ο χαρτης;θα σωσω τον κοσμο,ή θα με σωσει ο κοσμος;

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH

Edited by - Mantis Religiosus on 09/01/2006 20:06:50


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 09/01/2006 19:47:56
Μήνυμα:

Καλημερα Αδολφε,

Τι κανει η Ευα?

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: Mantis Religiosus
Απάντησε την: 09/01/2006 22:31:51
Μήνυμα:

Βλεπω οτι ξεκινησες δυναμικα την αποστολη σου!
Τελικα ομως τι εκφραζεις,τον Δαλαι ή το Λαμα του;

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 09/01/2006 23:24:10
Μήνυμα:

quote:
Mantis Religiosus
Αγαπητη karma τι λεει ο χαρτης;θα σωσω τον κοσμο,ή θα με σωσει ο κοσμος;

Αγαπητέ Mantis Religiosus

Η αποστολή σου στη γη σχετίζεται με την προσφορά και την εξυπηρέτηση προς το συνάνθρωπο (ψυχολογική, οικονομική κ.α.).

Δείχνεις να προέρχεσαι από ενσαρκώσεις στις οποίες είχες αναζητήσει τη βαθύτερη γνώση και την πνευματική καλλιέργεια ή είχες θυσιαστεί για τα ιδανικά σου και τα πιστεύω σου.

Θα βάλεις, πάντως και εσύ το λιθαράκι σου στην εξέλιξη της ανθρωπότητας !

Υ.Γ. Έλα από τη γειτονιά μας να σου κάνω μία καρμική ανάλυση (το καρμικό σου ωροσκόπιο δείχνει να είναι πολύ ενδιαφέρον).Φιλικά, η www.greekastrology.gr

karma


Συγγραφέας Μηνύματος: Mantis Religiosus
Απάντησε την: 10/01/2006 00:18:48
Μήνυμα:

quote:

Αγαπητέ Mantis Religiosus

Η αποστολή σου στη γη σχετίζεται με την προσφορά και την εξυπηρέτηση προς το συνάνθρωπο (ψυχολογική, οικονομική κ.α.).Και το λεγα εγω...τι τα θελα τα ωροσκοπια;
Ουτε λιγο ουτε πολυ κατα τα λεγομενα της Karma βγηκα κατι μεταξυ μητερας Τερεζας και δανειων της Εθνικης Τραπεζας..
Πως θα γινει να ερθω και εγω στην γειτονια σας να μου γινει αυτη η καρμικη αναλυση;ε να μην μεινω με την απορια τι ημουν στην προηγουμενη ζωη μου..

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH


Συγγραφέας Μηνύματος: pappous_man0war
Απάντησε την: 10/01/2006 15:35:44
Μήνυμα:

Agaphtoi filoi geia sas,
exw genithei ton aprilio tou 1983 to onoma mou einai nikos etuxe na diabasw auth thn enothta suzhthshs kai amesws katalaba tis idikes ikanothtes pou exw.Apo mikros eimoun efuestatos afou milhsa stous 9 mhnes perpathsa 1 xronwn kai ekana bmx sta 2 mou.Exw epishs kalitexnikh fleva afou antegrapsa sxedon plhrws pinakes tou pikaso tragoudisa pavarotti xwris pote na kanw ma8hmata fwnitikhs.Aposti8iza othdipote mou edixnan eftiaxan faghta blepontas mono mia fora ton mamalakh na magireuei 8umomoun tis syntages apeksw! to dhmotiko to teleiwsa me 10 to gumnasio me 19 11/12 kai to lukeio me 19 11/13 spoudasa fusikh kai ma8hmatika me polu eukolia. Epishs exw aristes epidoseis sthn kolumbhsh kai ka8e fora pianw ton stauro sta 8eofania opws fetos!
Pote den katafera na brw eksigish gia ola auta kai eimai kataenthousiasmenos pou twra briskw ti htan autes h fwtoxysies pou anaferei h omoiopa8hs indian28 sunebalan wste to sperma tou mpampa mou na ginei super dunato.
H agaph mou gia thn ellada einai megalh.panta agapousa ta soublakia thn blaxikh ellhnikh glwssa,thn akropolh tous delfous kai otidhpote xei na kanei me thn istoria mas.
Polles fores dextika epi8eseis apo diaforous:
sta 5 mou enw gurnaga apo ta mpouzoukia 2 tupoi me maura epixhrhsan na me skwtosoun xwris apotelesma.

sta 12 epesa 8uma apagwghs alla me epstrepsan afou edwsan ta lutra oi goneis mou (mallon den exei sxesh me thn upo8esh ekswntwshs pou anaferei h indian28)

sta 18 epa8a troxaio ,mia gata petaxtuke ston dromo kai exasa ton elegxo tou autokinhtou. ypopsiazomai oti den htan atuxhma kapoios ebale thn gata na to kanei.

8elw na bre8w me osa atoma exoun geni8ei ton aprilio tou 1983 gia na suzhthsoume ta ypoloipa pou mallon eseis oi alloi den 8a katalabete opoios 8elei na epikoinwnhsei mazi mou thlepathika 8a einai dextos.euxaristw


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 10/01/2006 15:59:03
Μήνυμα:

quote:
sta 5 mou enw gurnaga apo ta mpouzoukia 2 tupoi me maura epixhrhsan na me skwtosoun xwris apotelesma.
Φαντάζομαι ότι ήξέρες και πολεμικές τέχνες στα 5 σου για αυτό τους απώθησες χωρίς να σε σκοτώσουν..
Δεν κάνουμε καμμιά δουλειά λέω γω
quote:
sta 18 epa8a troxaio ,mia gata petaxtuke ston dromo kai exasa ton elegxo tou autokinhtou. ypopsiazomai oti den htan atuxhma kapoios ebale thn gata na to kanei.
Είναι γνωστή η συμμορία του Μπάμπη του σουγιά, και του Μάκη του πεταλούδα που "σπέρνουν" γάτες δεξιά και αριστερά ώστε να προκαλέσουν ατυχήματα σε ανυποψίαστους περαστικούς. Μα καλά εσύ με τόση ευφυία δεν πρόβλεψες την ύπαρξη γάτας ?, δεν της έστειλες ούτε ένα τηλεπαθητικό μήνυμα να την διώξεις?

Εγώ πάντως στον ελεύθερο χρόνο μου αιωρούμαι ανάποδα και διαβάζω καθισμένος στο ταβάνι....
Είδες τί σου είναι τα παιδιά που ΔΕΝ έχουν γεννηθεί το 1983 (σαν τον υποφαινόμενο), σκέτη αποτυχία


I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.


Συγγραφέας Μηνύματος: -pRiMiTiVe-
Απάντησε την: 10/01/2006 16:23:58
Μήνυμα:

Kalhspera se olous...Parakolou8ontas to 8ema apofasisa na sas pw k egw
tin diki moy katastash!
Onomazomai Vasilhs kai eimai gennhmenos ton Aprilio toy 38!
Proseksa pws ta padia toy 83 xarakthrizontai apo idiotites oi opoies spanizoun...8aumazw auta ta paidia logw tis efuhas toys!
Egw exw na kanw omws mia ksexwristh parathrhsh poy den eida na kanei kapoios allos.
Opws eipa kai prin exw gennh8ei to 38.Auto exei ws sunepeia na eimai xamilou pneumatikou epipedou.Px ean kapoios poy gennh8hke to 83 mporei na aposth8isei ena keimeno entos 15 to para poly leptwn egw 8a xreiastw konta sta 45 lepta kai orismenes fores parapanw ean to keimeno periexei diskoles lekseis!
8ymamai xarakthristika pws gia na teleiwsw to lukeio ekana 7 xronia!
Parolauta polles fores niw8w pws kapoios me prostateuei kai apotrepei asxhmes katastaseis...!Arketes fores otan exw sto myalo moy px na paw kapou kai telika apofasisw na min paw panta ekei ginete kati poy den 8a xarakthriza euxaristo!!
Ektos apo emena omws auto exei perasei kai sta paidia moy!Sugkekrimena o megalos moy gios to dimotiko to teleiwse me 6 kai o mikros me 8!
Mhpws telika yparxei kapoia sovarh anti8esh edw?Mipws to 3 k to 8 den einai aploi ari8moi?
8a sas parakalousa na me enhmerwsete giati auto to 8ema me apasxolei idiaitera kai yparxei kapiios allos san emena as moy to pei na suzhthsoume!
Euxaristw prokatavolika


Συγγραφέας Μηνύματος: Mantis Religiosus
Απάντησε την: 10/01/2006 18:18:30
Μήνυμα:

Μηπως σε απηγαγαν και εξωγηινοι και πηγαν να σε βιασουν;

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 10/01/2006 18:39:33
Μήνυμα:

Αγαπητέ -pRiMiTiVe-

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός και έχει τη δική του αποστολή στη γη. Διαθέτει τα δικά του χαρίσματα, τις δικές του κλίσεις ή ταλέντα. Δεν μπορούμε να πούμε πως είναι χαρισματικός ή ιδιαίτερος ένας άνθρωπος ο οποίος τελείωσε το σχολείο με καλούς βαθμούς (μπορεί να είχε πιο ανεπτυγμένη την ικανότητα της αποστήθισης). Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Είχα μία φίλη αριστούχο, που όταν λέγαμε ανέκδοτα στην παρέα ...δεν τα καταλάβαινε ! Τα ταλέντα μας και οι ικανότητές μας είναι κυρίως μνήμες από προηγούμενές ζωές. Άλλη ψυχή έχει διαλέξει να εξελιχθεί μέσα από τη τέχνη, άλλη μέσα από τον επαγγελματικό στίβο, άλλη μέσα από την προσφορά προς το συνάνθρωπο κ.ο.κ. Είμαι σίγουρη πως και εσύ και τα παιδιά σου έχετε ο καθένας τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του χάρες. Όσο για τους αριθμούς, όλοι περιέχουν τη δική τους σοφία ! Οι χρονιές 1983 και 1938 βγάζουν τον αριθμό 3, ο οποίος σχετίζεται με την προσωπική ανάπτυξη και καλλιέργεια, τη δημιουργία και την εξωστρέφεια.Φιλικά, η www.greekastrology.gr

karma


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 10/01/2006 21:40:16
Μήνυμα:

Ιστορικο ανέκδοτο...

Ενας φίλος πήγε και έκανε αναδρομή....

Γυρνάει λοιπόν και μου λέει, ότι κατέληξαν με τον υπνοτιστή στο ποιος ηταν στο παρελθον... Η γυναίκα του Μεγάλου Θεοδοσίου μας προέκυψε ο Παναγιωτάκης...

Εψαξα λοιπον στην πάπυρος και βρηκα ότι την κα αυτήν την λέγαν Λαλία Φακίνα....

Εκτοτε το αστειάκι μας είναι, κα Φακίνα το Φακ πως το γράφετε.....

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: -pRiMiTiVe-
Απάντησε την: 10/01/2006 23:38:48
Μήνυμα:

Kalhspera k pali pros ola ta melh!
Filtath Karma s'euxaristw poly gia tin apanthsh soy panw sto provlima moy kai gia tin parathrhsh panw stous ari8mous :)
Exw na pw pws me boh8ises para poly me tin apanthsh soy.
Apo mikros eixa mia klish pros tin mousiki kai panta otan katapianomoun me ena organo ta kataferna arketa kala mporw na pw...Isws i diki moy psixi na ekfrastike mesw tis texnhs opws k esy eipes :)


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 11/01/2006 00:53:39
Μήνυμα:

Αγαπητή null_n_void

Ωραίο το «ανεκδοτάκι». Δεν μας είπες όμως, καμιά λεπτομέρεια από την αναδρομή του φίλου σου (πως ήταν η ζωή τότε, τα ήθη και έθιμα κ.α.). Πολλές φορές, τα ιστορικά βιβλία έχουν αποδειχθεί ελλιπή και μέσα από τις αναδρομές ζωής έχουμε μάθει πολλές λεπτομέρεις !


Αγαπητέ -pRiMiTiVe-

Να είσαι καλά ! Και όποια άλλη απορία έχεις μπορείς να τη γράψεις.

Υ.Γ. Το κομπιούτερ σου έχει ελληνικά ; Προσωπικά, δυσκολεύομαι με τα greeklish.Φιλικά, η www.greekastrology.gr

karma


Συγγραφέας Μηνύματος: Mantis Religiosus
Απάντησε την: 11/01/2006 01:19:31
Μήνυμα:

Αγαπητη Karma σχετικα με την καρμικη αναλυση του αριθμου 11 μπορεις να μας παραθεσεις καποια στοιχεια;

Προς αποφυγην παρεξηγησεων το σχολιο

quote:
Μηπως σε απηγαγαν και εξωγηινοι και πηγαν να σε βιασουν;

απευθυνοταν στα σχολια του Περονοσπορου στo thread του Παππου.Απλα αργησα κατα λιγο και δημοσιευτηκε ενδιαμεσα το thread του Primitive.

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 11/01/2006 15:05:51
Μήνυμα:

quote:
Mantis Religiosus
Αγαπητη Karma σχετικα με την καρμικη αναλυση του αριθμου 11 μπορεις να μας παραθεσεις καποια στοιχεια;

Ο αριθμός 11

Ο αριθμός 11 συμβολίζει τα οράματα, τα υψηλά ιδανικά, τον ιδεαλισμό και την πνευματική ανάπτυξη. Είναι ένας αριθμός που συναντάμε συχνά στους πολιτικούς αρχηγούς, τους φιλόσοφους, τους συγγραφείς, τους διδάσκαλους, τους αποκρυφιστές και τους αναμορφωτές. Δίνει στα άτομα αντίληψη και διαίσθηση και τα κάνει δίκαια, έντιμα και πονόψυχα.Φιλικά, η www.greekastrology.gr


karma


Συγγραφέας Μηνύματος: amalia
Απάντησε την: 11/01/2006 15:25:36
Μήνυμα:

pappous_man0war εντυπωσιακά όλα όσα μας γράφεις για σένα.
Εάν πράγματι έχεις τόσα ταλέντα, φαντάζομαι πως θα είναι παιχνιδάκι για σένα να ανταπεξέλθεις σε λίγες απλές συστάσεις, όπως:

- Να χρησιμοποιείς την ελληνική γλώσσα στη συγγραφή των μηνυμάτων σου στα forums

- Να κρατήσεις την διάθεσή σου για δούλεμα για τις περιστάσεις, οι οποίες είναι πιο κατάλληλες από αυτόν εδώ τον χώρο. Εάν βέβαια θέλεις να παραμείνεις ως μέλος εδώ.

Γενικότερα ισχύει η παρτατήρησή μου σχετικά με τα greeklish, αλλά και τη διάθεση για υποβίβαση της νοημοσύνης των συμμετεχόντων για όλους τους πιθανούς ενδιαφερόμενους...

κλικ me
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!


Συγγραφέας Μηνύματος: Mantis Religiosus
Απάντησε την: 11/01/2006 23:22:53
Μήνυμα:

Aγαπητη karma σε ευχαριστω για τα στοιχεια που παρεθεσες.
Απλα τυχαινει η χρονολογια/ημερομηνια γεννησης μου αθροιστικα να δινει τον συγκεκριμενο αριθμο.Τελικα μηπως πρεπει να κανω το καρμικο ωροσκοπιο;

A SIMPLE EXPLANATION IS ALWAYS CLOSER TO THE TRUTH


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 12/01/2006 02:06:19
Μήνυμα:

quote:
Mantis Religiosus
Aγαπητη karma σε ευχαριστω για τα στοιχεια που παρεθεσες.
Απλα τυχαινει η χρονολογια/ημερομηνια γεννησης μου αθροιστικα να δινει τον συγκεκριμενο αριθμο.Τελικα μηπως πρεπει να κανω το καρμικο ωροσκοπιο;

Αγαπητέ Mantis Religiosus

Ήρθες από τη γειτονιά μας αλλά... μάλλον ήσουν βιαστικός (για διάβασε τον ιστό «ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ» να βρεις και τους υπόλοιπους αριθμούς σου και τις ερμηνείες τους)... Όσο για το καρμικό... εσύ αποφασίζεις !Φιλικά, η www.greekastrology.gr

karma


Συγγραφέας Μηνύματος: beyond
Απάντησε την: 12/01/2006 17:47:21
Μήνυμα:

ΛΟΙΠΟΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΠΛΕΟΝ Η ΩΡΑ,ΚΑΘΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ,ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 1983..

20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1889 ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΤΙ ΙΔΙΟΦΥΙΑ,ΘΑ ΕΣΠΕΡΝΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..


ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΡΙΑ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ,ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΑ "ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ" DNA...

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ?
(ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ....
)

ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 1889...

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 12/01/2006 18:26:49
Μήνυμα:

emena mou fanhke san lougra me to moustaki


I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.


Συγγραφέας Μηνύματος: beyond
Απάντησε την: 12/01/2006 18:30:34
Μήνυμα:

ΜΠΑ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ...

Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 12/01/2006 19:40:23
Μήνυμα:

Τα παιδιά του Ηλιου, βρήκαν λες τον Χρυσό Βασιλιά τους????

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 13/01/2006 10:40:05
Μήνυμα:

quote:
ΜΠΑ,ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΕΞ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΖΕ...
Και τόσους Εβραίους τί τους έκανε δηλαδή δεν τους γ***σε την φάρα


I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.


Συγγραφέας Μηνύματος: beyond
Απάντησε την: 13/01/2006 13:24:36
Μήνυμα:

Ε,ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ..ΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ,Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΙΜΛΕΡ ΚΑΙ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ..

Ο ΧΙΤΛΕΡ ,ΤΟ 1ο ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ..ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΣΣΑ ,ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ..
ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ..


Ήρθα, είδα, νίκησα, είπε ο στρατηγός. Ανέβηκες, ξεκίνησες, έφτασες! ώρα να κατεβείς! λέει ο φιλόσοφος

Edited by - beyond on 13/01/2006 13:29:57


Συγγραφέας Μηνύματος: ZAF
Απάντησε την: 14/01/2006 14:33:14
Μήνυμα:

ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 83 ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΄΄ΟΥΣΙΩΔΗ΄΄ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 17 ΚΑΙ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΤΟΥ 83 ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ IQ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑΣ ΕΚΠΕΔΕΥΜΕΝΗΣ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕ ΤΣΙΡΚΟ...

MORTAR


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 14/01/2006 21:10:53
Μήνυμα:

quote:

Αγαπητή null_n_void

Ωραίο το «ανεκδοτάκι». Δεν μας είπες όμως, καμιά λεπτομέρεια από την αναδρομή του φίλου σου (πως ήταν η ζωή τότε, τα ήθη και έθιμα κ.α.). Πολλές φορές, τα ιστορικά βιβλία έχουν αποδειχθεί ελλιπή και μέσα από τις αναδρομές ζωής έχουμε μάθει πολλές λεπτομέρεις !


Αγαπητέ -pRiMiTiVe-

Να είσαι καλά ! Και όποια άλλη απορία έχεις μπορείς να τη γράψεις.

Υ.Γ. Το κομπιούτερ σου έχει ελληνικά ; Προσωπικά, δυσκολεύομαι με τα greeklish.Φιλικά, η www.greekastrology.gr

karma


Δεν σε ξέχασα. Οταν θα τον δω θα τον ρωτήσω. Αν και στις αναδρομές βλέπεις κομμάτια της ζωής, όχι ολόκληρη την ζωή.

Είναι σαν έναν άλλο φίλο που είδε ότι τον σκότωναν πειρατές. Στην αναδρομή στάθηκε σε αυτό το περιστατικό, όχι στην ζωή των πειράτων.....

Εάν δούλευε έτσι, πόσα πράγματα θα μαθαίναμε - όπως την αληθινή προφορά της γλώσσας μας που οι επιστήμονες οικάζουν ότι ήταν τραγουδιστή...

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: Χρήστος Κ
Απάντησε την: 14/01/2006 23:19:00
Μήνυμα:

Εγω παιδια λέω να προσγιωθουμε λίγο..Είμαι και 'γω παιδι του '83 και πιστέυω οτι δεν συμβαίνει τιποτα περιεργο..Απλα ξεκίνησε μια ερευνα για να διαπιστωθουν ψυχικα νοσήματα, και για να υπαρχει μια καλύτερη μελέτη διαλεξαν παιδια που γεννήθηκαν την ίδια εποχη..Πρεπει να πω επίσης οτι οι ερωτησεις που τους υπέβαλαν δεν εχουν σχέση με "μεταφυσικό" αλλα με ψυχικές νόσους..Πρότεινω λοιπον στα παιδια που ακουν άγνωστες φωνες ή που βλέπουν πραγματα που δεν υπάρχουν η νίωθουν οτι κάποιος τους καταδιώκει να ψάξουν να βρουν πληροφορίες σχετικες με
"ψυχωτικά συμπτώματα"..


Συγγραφέας Μηνύματος: Χρήστος Κ
Απάντησε την: 14/01/2006 23:28:33
Μήνυμα:

Προς τον φίλο μου τον skeptic που καποτε αναφέρθηκε στον Φουρακη:
Ο Φουράκης, γι 'αυτους που γνώρίζουν λίγο ψυχιατρική, πασχει απο μανεια καταδιώξεως..Κοινως, είναι για "δέσιμο"!!!
Και για να μην παρεξηγηθω, σεβομαι απόλυτα τα ατομα τα οποια πασχουν απο ψυχικές νόσους..


Συγγραφέας Μηνύματος: STELLOA
Απάντησε την: 15/01/2006 00:18:45
Μήνυμα:

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 1983 (ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ) ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ???????? ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ?????? ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 15/01/2006 15:46:59
Μήνυμα:

quote:
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ???????? ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ??????
1ον κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν ασχολείται με αυτά τα παιδιά, 2ον το πείραμα της φιλαδέλφειας είναι μύθος και δεν έγινε ποτέ....
Να κάνω εγώ μια ερώτηση τώρα: Ποιό πανεπιστήμιο και ποιοί καθηγητές διεξάγουν αυτή την έρευνα Μην ακούσω τίποτα περίεργα για "ερευνητικά κέντρα", για πανεπιστήμια κύρους μίλάμε και μόνο, τα άλλα είναι οδοντόκρεμες (μπορώ να ανοίξω και εγώ ερευνητικό κέντρο που να προσπαθώ να αποδείξω ότι είμαι απόγονος του Μεγάλου Κωνσταντίνου αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είμαι )....

Έτσι λοιπόν και να γίνεται ένα τέτοιο πείραμα, δεν σημαίνει ΤΙΠΟΤΑ από μόνο του. Υπάρχουν πολλά πειράματα που έτυχε να ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ τις εκδοχές που αρχικά ήθελαν να αποδείξουν. Άρα μέχρι να βγεί κάποιο αποτέλεσμα, να ολοκληρωθεί δηλαδή το πείραμα (αν όντως υπάρχει αυτό το υποτιθέμενο πείραμα) δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς τίποτα. Το παράξενο που είναι


I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.


Συγγραφέας Μηνύματος: angi
Απάντησε την: 15/01/2006 16:05:19
Μήνυμα:

quote:
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

Εγω θα ηθελα να ρωτησω το μελος Στελοα, απο ποια πηγη αντλησε αυτην την πληροφορια.

www.myhoroscope.gr


Συγγραφέας Μηνύματος: STELLOA
Απάντησε την: 15/01/2006 18:09:32
Μήνυμα:

ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΕ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ Η ΟΧΙ!!!!!!!!!! ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΕ ΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ..........ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ :Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ 1983 ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΩΓΙΟ . ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ!!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....


Συγγραφέας Μηνύματος: angi
Απάντησε την: 15/01/2006 20:21:11
Μήνυμα:

quote:
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ

Ενημερωση, δεν σημαινει να ακουμε αυτα που θελουμε να ακουσουμε.
Ξερεις ποσους δασκαλους εχω γνωρισει που δεν ξερουν να γραφουν σωστα
ουτε το ονομα τους;
Δυστυχως, συμβαινει στην Ελλαδα!


www.myhoroscope.gr

Edited by - angi on 15/01/2006 20:25:53


Συγγραφέας Μηνύματος: STELLOA
Απάντησε την: 15/01/2006 20:49:30
Μήνυμα:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΑΠΛΑ ΛΟΓΟΜΑΧΕΙΤΑΙ... ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ?ΑΝ ΟΧΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....


Συγγραφέας Μηνύματος: STELLOA
Απάντησε την: 15/01/2006 20:51:03
Μήνυμα:

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 83 ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....


Συγγραφέας Μηνύματος: Χρήστος Κ
Απάντησε την: 16/01/2006 00:22:50
Μήνυμα:

Φίλε μου Stelloa, δεν μπορει κανένας να αποδειξει τίποτα..Πολυ απλα γιατι δεν συμβαινει τιποτα περίεργο! Σε οποια αστρικα φαινόμενα και αν αναφερθουμε δεν αποδεικνυεται τίποτα! Ολα είναι ικασιες..Δεν υπαρχουν συνομοσίες και μυστικές υπηρεσίες μπλεγμενες..Είναι πολύ απλα τα πράγματα, απλα θελησαν να κάνουν μια έρευνα σχετικά με ψυχικές νοσους και διάλεξαν ΤΥΧΑΙΑ αυτα τα παιδια..Αν διαλεγαν π.χ τα παιδια του Ιούλη του 1985, θα βγαιναν παλι και θα λέγαν γιατι διαλεξαν εμας, και θα είχαμε την ίδια ιστορία!


Συγγραφέας Μηνύματος: STELLOA
Απάντησε την: 16/01/2006 00:27:03
Μήνυμα:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 16/01/2006 10:25:26
Μήνυμα:

quote:
ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΕ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΑΝ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ Η ΟΧΙ!!!!!!!!!! ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΕ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΕ ΤΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΤΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ..........ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ :Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ 1983 ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΩΓΙΟ . ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΜΕ ΑΓΝΟΗΣΕΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ!!!!!ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ


Ρίξε μια ματιά σε αυτό το άρθρο και διάβασέ το καλά να λυθούν οι όποιες απορίες σου...

http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=37
Συγνώμη στους διαχειριστές που κάνω link σε άλλο φόρουμ αλλά εκεί το βρήκα


I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 16/01/2006 10:37:17
Μήνυμα:

Και τώρα που το είδα πάλι ο Durden ζωγραφίζει σε απάντηση σε άλλο φορουμ:

quote:
08-10-05, 14:04
Junior Member

Προεπιλογή Ερωτηματολόγιο
Αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ

Η παρατήρηση που έχω να κάνω αφορά στο ερωτηματολόγιο το οποίο είδα να δημοσιεύεται στις σελίδες του Μεταφυσικού :

http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=27

Το ερωτηματολόγιο αυτό θυμίζει σε πάρα πολλά σημεία του το γνωστό MMPI (Minnesota Multiphasic Personality Inventory), ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο ψυχοτεχνικό τεστ, που χρησιμεύει για την έγκαιρη διάγνωση διαταραχών της προσωπικότητας ή και ψυχιατρικών νόσων. Όσοι υπήρξαν υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών (ΣΣΑΣ ή ΣΣΕ κλπ) αλλά και όσοι κατά τη στρατιωτική τους θητεία υπήρξαν υποψήφιοι έφεδροι αξιωματικοί (δόκιμοι) το έχουν συμπληρώσει. Δείτε κι εδώ για περισσότερα στοιχεία για το τεστ της Minessota :

http://www.pearsonassessments.com/tests/mmpi_2.htm
Απάντηση με παράθεση


Ελπίζω να έχω την άδεια του συγγραφέα αλλιώς θα το σβήσω


I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.


Συγγραφέας Μηνύματος: STELLOA
Απάντησε την: 16/01/2006 18:07:53
Μήνυμα:

ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΑ ΚΑΛΑ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 83 ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ :ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΤΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ 83ΚΤΛ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ (ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ)ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΑΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE!!!!!!ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ..............ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ............ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 16/01/2006 18:22:40
Μήνυμα:

Ψυχωτέτοιο τεστ, περνάμε σε τακτά διαστήματα και στην Τράπεζα. Η ημερομηνία γέννησης είναι αδιάφορη.....


ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 16/01/2006 21:57:27
Μήνυμα:

quote:
ΤΟ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ 83ΚΤΛ Η ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ (ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ)ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΩ ΑΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE!!!!!!
Εγώ δεν είμαι το site φιλενάδα αλλά ένα "φρούτο" που ξέρει κάποια πράγματα και γράφει σε αυτό... είμαι απλά ένας άνθρωπος, υπάρχω στην κοινωνία που ζείς και προφανώς είμαι μέρος της. Τα φόρουμ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας...
quote:
ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:ΚΑΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΕΙ Η ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΛΕΥΑΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ............ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΗ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.
Τί εννοείς??? Ο σκεπτικισμός μου σε ενοχλεί??? Γιατί ??? Επειδή δεν δέχομαι ότι υπάρχει ξεχωριστή γενιά και ότι έγινε το πείραμα της Φιλαδέλφιας είμαι αυτομάτως χλευαστικός στο πρόσωπό σου
Απλώς παρατηρώ ότι δέχεσαι πολλά πράγματα αβίαστα και χωρίς πολλή σκέψη , πράγμα που σημαίνει ότι είσαι ιδιαίτερα ευάλλωτη σε τέτοια "παραμύθια". Η επιθετική μου στάση σε προστατεύει (ναι και όμως!!!!) από λανθασμένες ερμηνείες που μπορεί να προκύψουν από αυτά που διαβάζεις και ακούς. Αλήθεια γιατί δεν έψαξες στο διαδίκτυο αλλού (άρθρα υπάρχουν άφθονα)

Πάντως δεν βγάζω νόημα από αυτά που γράφεις και ειλικρινά απορώ αν είμαι ηλίθιος ή πραγματικά δεν βγάζουν νόημα αυτά...

quote:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 1983 (ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ) ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ Η ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΟ ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ???????? ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ?????? ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....


Αυτά πάντως δεν βγάζουν νόημα, στην απάντηση που σου έδωσα σου είπα γιατί είναι "πατάτα" το πείραμα. Γιατί ήθέλες σώνει και καλά να μάθεις περισσότερα. Θα ήθελα να μάθω πάντως σε τί συμπέρασμα κατέληξες....

Η δική μου άποψη είναι ότι είναι ψυχολογικό τέστ (έχει συμπληρώσει και ο υποφαινόμενος στην 6η δημοτικού που δεν είναι του '83). Αυτά περί μοναδικότητας της γενιάς του 83 δεν πιάνονται με δυο τσάκνα που λένε και στο χωριό μου...
Και φέρνω σαν παράδειγμα αυτό που ειπώθηκε σε ένα άλλο φόρουμ :

quote:
12-12-05, 12:43
Ο χρήστης ΧΧΧΧΧ δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Εγγραφή: 11-12-2005
Μηνύματα: 4
Προεπιλογή
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΧΧΧΧΧ
"Πλάκα-πλάκα όσα παιδιά του Απριλίου του '83 έχουν εμφανιστεί ήταν άριστοι μαθητές! Για ψάξτε το λίγο το θέμα!"


Για να μην τρελαθουμε εντελως και εγω κ ενα φιλαρακι (γεννημενοι 15/4/83)ειμασταν και τα πρωτα ντουβαρια... αλλα να μου πεις και ο einstein ειχε κοπει ουκ ολιγες φορες στην φυσικη οταν πηγαινε σχολειο... Δειγμα ευφυιας!!!
Απάντηση με παράθεση


Τα σχόλια περι μοναδικότητας μπορούν να σταματήσουν μετά απο αυτό το μήνυμα....


I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.


Συγγραφέας Μηνύματος: STELLOA
Απάντησε την: 17/01/2006 00:10:02
Μήνυμα:

ΧΑ ΧΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 2 ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΜΙΑ ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΟ ΕΙΣΤΕ !!!!! ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΕ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 83 ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΠΡΩΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΦΙΑΣΚΟ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ)ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ. ΦΕΡΘΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ, ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, Η ΑΠΛΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕ!!!ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ...........ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΤΣΙ??? ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΣΑ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΑ!!ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!!( ΤΡΕΜΕ ESOTERICA)ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΙΔΕΑ (ΒΛΕΛΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ) ΝΑ ΜΟΥ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΔΙΦΟΡΑ...........ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΥΝΤΩΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ:ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 1983 ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!!ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΟ......ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 17/01/2006 02:02:29
Μήνυμα:

Αγαπητή STELLOA

Το παιδί της φίλης σου, που ανήκει σε αυτή τη γενιά και μια που το γνωρίζεις, διαθέτει κάποιες «ξεχωριστές» ικανότητες ; Επίσης, παρακολούθησες την εκπομπή για να βγάλεις ένα δικό σου συμπέρασμα ; Προσωπικά, μ’ εντυπωσίασαν οι μαρτυρίες που άκουσα στην εκπομπή (μπορεί, όμως, να πρόκειται και για μεμονωμένες περιπτώσεις. Δεν είναι υποχρεωτικό, δηλαδή, να βίωσαν τα άτομα αυτά τις ανάλογες εμπειρίες επειδή ανήκουν σε αυτή τη γενιά...).Φιλικά, η www.greekastrology.gr


karma


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 17/01/2006 09:20:20
Μήνυμα:

Μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά με σωστό συντακτικό που να βγάζουν νόημα και μετά διώξε με και από το φόρουμ. Όσο για το αν είμαι χαζός, οι περισσότεροι εδώ μέσα θα σου πούν το αντίθετο.
Να βγάζουν νόημα αυτά που γράφεις για να μην σε παρεξηγώ, γιατί ειλικρινά δεν βγάζουν νόημα....


I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.


Συγγραφέας Μηνύματος: STELLOA
Απάντησε την: 17/01/2006 17:38:56
Μήνυμα:

ΠΡΟΣ ΚΑΡΜΑ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΣΕ ΟΛΑ!!! ΑΠΛΑ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ..........!!!ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΙΟΛΑΣ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ(ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ).ΑΠΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ,ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ(ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ).ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ(ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....


Συγγραφέας Μηνύματος: STELLOA
Απάντησε την: 17/01/2006 17:55:11
Μήνυμα:

ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΕ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..........ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΗ!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ(ΕΑΝ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ)!!!ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ!!!!ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΣΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ 83 ΚΑΙ ΜΟΝΟ!!!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΡΑΜΑΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ???????????ΑΣΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ...........................ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΕ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 17/01/2006 22:40:30
Μήνυμα:

Αγαπητή STELLOA

Απ’ ότι έχω καταλάβει… μάλλον ψάχνουν για ορισμένα άτομα τα οποία γεννήθηκαν τη συγκεκριμένη χρονολογία (το γεγονός αυτό λέχθηκε και στην εκπομπή). Τώρα… το τι έχει συμβεί πραγματικά μόνο εκείνοι γνωρίζουν… Δεν υπάρχει, πάντως, καπνός… χωρίς φωτιά (και εννοώ το ερωτηματολόγιο). Αν ήταν, όμως, κάτι τόσο σοβαρό θα το κρατούσαν μυστικό και δε θα το άφηναν να βγει σε μία πανελλαδική εκπομπή... Ο καιρός, μόνο, θα δείξει…Φιλικά, η www.greekastrology.gr


karma


Συγγραφέας Μηνύματος: Χρήστος Κ
Απάντησε την: 17/01/2006 23:13:46
Μήνυμα:

Στέλλα μου, αν διαβασες το ερωτηματολόγιο θα είδες καποιες ερωτήσεις σχετικα με το αν βλέπουν πραγματα που δεν υπαρχουν, ακουν φωνες που δεν υπαρχουν, νιωθουν οτι καποιος παρεμβαινει στις σκέψεις τους, οτι ίσως οι σκεψεις τους δεν είναι δίκιες τους..(αυτα δεν εχουν να κάνουν με μεταφυσικό)
Για να μην περιαυτολογω ψαξε λίγο σε site που έχουν σχέση με:
ψυχώσεις, ψυχωτικα συμπτωματα, καταναγκασμους..


Συγγραφέας Μηνύματος: Χρήστος Κ
Απάντησε την: 17/01/2006 23:27:29
Μήνυμα:

Θα ήθελα να επισημάνω και κατι ακομη..Πρεπει να δείχνουμε πολυ μεγαλο σεβασμο σε ατομα με ψυχικά νοσήματα!Και πρεπει να ξερουν οι ανθρωποι που πάσχουν οτι όλα θεραπευονται με σωστη ιατρική παρακολουθηση απο πλευρας γιατρου, και θαρρος ειληκρίνεια και υπομονη απο πλευρας ασθενους..


Συγγραφέας Μηνύματος: STELLOA
Απάντησε την: 18/01/2006 00:56:37
Μήνυμα:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΕΥΚΡΗΝΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΣΕ SITE ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΨΥΧΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....


Συγγραφέας Μηνύματος: Dying_Incubus
Απάντησε την: 18/01/2006 07:49:17
Μήνυμα:

Θα ήθελα να συστήσω ψυχραιμία τόσο στον φίλο μας peronosporos όσο και στην φίλη μας STELLOA.
Απ' ό,τι βλέπω, αγαπητή STELLOA, ο φίλος peronosporos είχε μια χιουμοριστική διάθεση η οποία δεν σου έγινε αντιληπτή και παρεξηγήθηκε, οπότε θα ήταν καλό να πέσουν οι τόνοι κι από τις 2 πλευρές.
Θέλω να σταθώ όμως σε κάποιο σημείο, φίλη μου:

quote:
ΠΕΡΟΝΟΣΠΟΡΕ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΑΜΑΤΗ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..........ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΗ!!!!!!!!!!!!

Νομίζω οτι αυτό δεν χαρακτηρίζει κάποιο άνθρωπο ούτε φυσικά μειώνει τις γνώσεις και τις εμπειρίες που αποκομίζει από την ζωή του.

In anticipation of my resurrection...


Συγγραφέας Μηνύματος: dim.kar
Απάντησε την: 18/01/2006 10:51:35
Μήνυμα:

Καλημέρα σε όλες και όλους!

quote:
ΣΤΕΛΟΑ γράφεις:

(peronospore)ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ!!!!


Ε, όχι και το μόνο... Εμένα με έχεις διαβάσει; Μην κυττάς που έχω πήξει και δεν ασχολούμαι με τα μαργατάρια σας...


dim.kar

Eίπαν: "το αναρχοκουμμούνι ο dim.kar ... να ξέρει ότι είναι ο μεγαλύτερος ΦΑΣΙΣΤΑΣ από όλους όσους έχω δεί"
by Peronosporos

Τhanks!!!


Συγγραφέας Μηνύματος: Guardian Of The Blind
Απάντησε την: 18/01/2006 20:35:30
Μήνυμα:

.

Under A Pale Grey Sky We Shall ARISE!!!


Συγγραφέας Μηνύματος: Guardian Of The Blind
Απάντησε την: 18/01/2006 20:46:48
Μήνυμα:

Καλησπέρα σας εγώ βλέπω ότι ένα νέο μέλος μπήκε στο forum να ρωτήσει κάτι που του κίνησε την περιέργεια και η απάντηση του peronosporos κάθε άλλο παρά διαφωτιστική ήταν.Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι θα έπρεπε να μην είναι τόσο έντονη η χιουμοριστική διάθεση(απότομη θα έλεγα).

Under A Pale Grey Sky We Shall ARISE!!!


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 18/01/2006 21:09:39
Μήνυμα:

Βρε συ Κάρμα,

Εσύ που είσαι αστέρι στα αστρολογικά, υπάρχουν τίποτα περίεργες διελεύσεις εκείνη την χρονιά???

Διελεύσεις που θα μπορούσαν να "δώσουν" φως σε αυτήν την απορία???

Εάν ψάχνουν για κάποιο "ξεχωριστό" άτομο, αστρολογικά αυτό δεν θα μπορούσε να βρεθεί από τις τάσεις των πλανητών????

Θα μου πεις ψίλους στα άχυρα ζητάς. Ενας όμως έμπειρος αστρολόγος εάν πιάσει μέρα μέρα και γνωρίζοντας τα ωροσκόπια των διαταραγμένων προσωπικοτήτων του πλανήτη, δεν θα μπορούσε να πάρει μια ιδέα???

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: Mantis Religiosus
Απάντησε την: 18/01/2006 21:25:19
Μήνυμα:

Οταν καποιος κανει την τριχα..τριχια καταληγουμε να συζηταμε για παιδια του 1983.Οπως ολα τα παιδια ειναι


STOP BIRD FLU!


Συγγραφέας Μηνύματος: durden_alie
Απάντησε την: 18/01/2006 21:33:15
Μήνυμα:

quote:
Και τώρα που το είδα πάλι ο Durden ζωγραφίζει σε απάντηση σε άλλο φορουμ:
quote:
--------------------------------------------------------------------------------
08-10-05, 14:04
Junior Member


Προεπιλογή Ερωτηματολόγιο
Αγαπητοί φίλοι σας χαιρετώ

Η παρατήρηση που έχω να κάνω αφορά στο ερωτηματολόγιο το οποίο είδα να δημοσιεύεται στις σελίδες του Μεταφυσικού :

http://www.metafysiko.gr/epikairotita.php?id=27

Το ερωτηματολόγιο αυτό θυμίζει σε πάρα πολλά σημεία του το γνωστό MMPI (Minnesota Multiphasic Personality Inventory), ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο ψυχοτεχνικό τεστ, που χρησιμεύει για την έγκαιρη διάγνωση διαταραχών της προσωπικότητας ή και ψυχιατρικών νόσων. Όσοι υπήρξαν υποψήφιοι στρατιωτικών σχολών (ΣΣΑΣ ή ΣΣΕ κλπ) αλλά και όσοι κατά τη στρατιωτική τους θητεία υπήρξαν υποψήφιοι έφεδροι αξιωματικοί (δόκιμοι) το έχουν συμπληρώσει. Δείτε κι εδώ για περισσότερα στοιχεία για το τεστ της Minessota :

http://www.pearsonassessments.com/tests/mmpi_2.htm
Απάντηση με παράθεση


--------------------------------------------------------------------------------

Ελπίζω να έχω την άδεια του συγγραφέα αλλιώς θα το σβήσω


Με τις ευλογίες μου, τέκνον μου, Περονόσπορε... (Κι άργησα και να το δω το post σου!)

Η αλήθεια είναι ότι ήταν και το πρώτο μου post εκεί κι έγινε επειδή ακριβώς στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα είδα να δημοσιεύονται τμήματα του περίφημου ερωτηματολογίου, τα οποία μου φάνηκαν πολύ "οικεία"......Προσωπικά το έχω δώσει δυο φορές το συγκεκριμένο "τεστ", μία ως υποφήψιος της ΣΣΑΣ (κάναμε και χαζομάρες νέοι...) και μία στη στρατιωτική μου θητεία (καθώς υπήρξαμε και ΥΕΑ βεβαίως, βεβαίως!...)

Edited by - durden_alie on 18/01/2006 21:48:41


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 18/01/2006 22:34:18
Μήνυμα:

Ευχαριστώ πάτερ Durden!!
Gott mit uns!!!
Προφανώς οι στρατιωτικές σχολές επιστρατεύουν τηλεπαθητικούς και τηλεκινητικούς με τρομερές ικανότητες και ειδικά χαρίσματα αφού χρησιμοποοιούν ανάλογο τέστ

Πάντως χαίρομαι που την γλίτωσες από την στρατιωτική καριέρα

Υ.Γ. Και εγώ ήμουν ΥΕΑ αλλά σφύριζα αδιάφορα στο ερωτηματολόγιο (κοινώς δεν απαντούσα ) κάλλιο φαντάρι νόμιζα, αλλά δεν μου έκατσε, έπεσα σε στρατόπεδο περίπτωση
194 ΜΠΕΠ MLRS για όσους έχουν ακουστά και ξέρουν τί σημαίνει αυτό Σεξ και βία χωρίς βαζελίνη....

quote:
Καλησπέρα σας εγώ βλέπω ότι ένα νέο μέλος μπήκε στο forum να ρωτήσει κάτι που του κίνησε την περιέργεια και η απάντηση του peronosporos κάθε άλλο παρά διαφωτιστική ήταν.Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι θα έπρεπε να μην είναι τόσο έντονη η χιουμοριστική διάθεση(απότομη θα έλεγα).
Όταν βλέπεις εκείνο το ακατανόητο αρχικό ποστ της Stelloa εσύ τί καταλαβαίνεις ρε φίλε Ότι ψάχνει πληροφορίες Ναί αλλά για ποιόν λόγο Αν ψάξει το θέμα στο google θα βγάλει 300 sites και θα ενημερωθεί. Εγώ πρέπει να τα ψάξω για αυτήν δηλαδή!!?!?!?

Στο κάτω κάτω κανείς δεν μπορεί να σου πει τί συμβαίνει, μόνο όσοι έχουν οργανώσει αυτή την ιστορία. Τα υπόλοιπα είναι φήμες που κακώς κυκλοφορούν ανεξέλεγκτες.


I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.


Συγγραφέας Μηνύματος: karma
Απάντησε την: 18/01/2006 23:18:01
Μήνυμα:

quote:
null_n_void

Βρε συ Κάρμα,

Εσύ που είσαι αστέρι στα αστρολογικά, υπάρχουν τίποτα περίεργες διελεύσεις εκείνη την χρονιά???

Διελεύσεις που θα μπορούσαν να "δώσουν" φως σε αυτήν την απορία???

Εάν ψάχνουν για κάποιο "ξεχωριστό" άτομο, αστρολογικά αυτό δεν θα μπορούσε να βρεθεί από τις τάσεις των πλανητών????

Θα μου πεις ψίλους στα άχυρα ζητάς. Ενας όμως έμπειρος αστρολόγος εάν πιάσει μέρα μέρα και γνωρίζοντας τα ωροσκόπια των διαταραγμένων προσωπικοτήτων του πλανήτη, δεν θα μπορούσε να πάρει μια ιδέα???


Αγαπητή null_n_void

Πρώτα - πρώτα σ’ ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις (να μου τις γράφεις κάθε πρωί, να μου πηγαίνει καλά η μέρα) ! Σε προηγούμενη σελίδα έχω κάνει τις αστρολογικές αναλύσεις της περιόδου εκείνης (και της σύλληψης και της γέννησης). Αν θέλεις ρίξε μια ματιά. Σε πληροφορώ ότι όλη η ιστορία ξεκίνησε από τις κινήσεις των ουράνιων σωμάτων (και αστρονομικά και αστρολογικά. Έτυχε να παρακολουθήσω από κοντά την εκπομπή και να συνομιλήσω με τους καλεσμένους στο πάνελ. Άκουσα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα). Ακόμα, όμως, δεν έχω βγάλει συμπέρασμα, ίσως γιατί δε λέχθηκε όλη η αλήθεια... Σε γενικές γραμμές, πάντως, σε έναν αστρολογικό χάρτη μπορούμε να δούμε πολλά (ιδιαίτερα τις διαταραγμένες προσωπικότητες) !Φιλικά, η www.greekastrology.gr


karma


Συγγραφέας Μηνύματος: Guardian Of The Blind
Απάντησε την: 19/01/2006 00:00:48
Μήνυμα:

Όχι δεν πρέπει να ψάξεις εσύ για αυτήν απλά αν γνωρίζεις πρέπει να δώσεις απάντηση. Το να πετάς κάτι άσχετο δεν κάνουμε δουλειά.Αν ψάξει το θέμα στο google χάθηκε το νόημα. Σε έρευνα του θέματος στο google πρώτη επιλογή είναι

Αποτελέσματα 1 - 10 από περίπου 54.000 για παιδια του 1983. (0,26 δευτερόλεπτα)

ESOTERICA.gr Forums ! - ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 1983, Νέο Θέμα · Απάντηση στο Θέμα · Εκτυπώσιμη Μορφή ... ΤΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1983. ...
www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=7585 - 141k - Αποθηκευμένη Σελίδα - Παρόμοιες σελίδες

Οπότε άφησε το το google εκτός και αν πρέπει να κλείσουμε το forum και να μπούμε όλοι irc.

Under A Pale Grey Sky We Shall ARISE!!!

Edited by - Guardian Of The Blind on 19/01/2006 00:04:43


Συγγραφέας Μηνύματος: STELLOA
Απάντησε την: 19/01/2006 00:47:56
Μήνυμα:

Με βάση το ερωτηματολόγιο: Από πού προκύπτει επιστημονικά ότι μια συγκεκριμένη χρονική περίοδος επιδρά αποκλειστικά και μόνο σωματικά και πνευματικά μια κατηγορία ανθρώπων; Αυτά είναι αστρολογία. Και μάλιστα, επιβεβαιωμένα, αστρολογία από τη Ακαδημία Αθηνών και το Πανεπιστήμιο Αθηνών; Κάτι δεν πάει καλά…το ερωτηματολόγιο πως χαρακτηρίζεται ως «επιδημιολογική μελέτη» όταν ρωτάει για μάγια και τηλεπάθεια;

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....


Συγγραφέας Μηνύματος: durden_alie
Απάντησε την: 19/01/2006 05:15:10
Μήνυμα:

quote:
το ερωτηματολόγιο πως χαρακτηρίζεται ως «επιδημιολογική μελέτη» όταν ρωτάει για μάγια και τηλεπάθεια;

ρωτάς, αγαπητή STELLOA...

Όπως έγραψα και στη δημοσίευσή μου στο άλλο φόρουμ, που μετέφερε εδώ ο φίλος Περονόσπορος, το ερωτηματολόγιο αυτό είναι ένα ψυχοτεχνικό τεστ! Εκτός από τις ερωτήσεις για τα μάγια και την τηλεπάθεια, υπάρχουν και πολλές άλλες που οι επίδοξοι "κυνηγοί παράξενων φαινομένων" μπορεί να βρουν "περίεργες" όπως : "Ακούς φωνές;", "Νομίζεις ότι είσαι απεσταλμένος του Θεού;", "Ακούς περίεργους θορύβους τη νύχτα;", "Βλέπεις παράξενα όνειρα;" κοκ κοκ! Τέτοιες ερωτήσεις είναι συνηθισμένες σ' αυτού του είδους τα τεστ και χρησιμοποιούνται για ν' ανιχνευτούν μέσω των απαντήσεων στοιχεία ψυχοπαθολογίας ή διαταραχών της προσωπικότητας, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΣΤ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΝΟΣΟΥ Ή "ΠΑΡΕΚΚΛΙΣΕΩΣ"--και το τονίζω αυτό! Είναι απλά ένα χρήσιμο εργαλείο και τίποτε παραπάνω, ιδανικό δε για τέτοιου είδους επιδημιολογικές μελέτες, επειδή παρέχει τη δυνατότητα εξέτασης μεγάλου πληθυσμού ατόμων! Ρίξε μια ματιά και στο link που έχω δώσει για το τεστ της Minnesota...Ελπίζω να λυθούν οι απορίες σου ως προς το ερωτηματολόγιο!

Άντε και να χαλαρώσουμε λίγο!

Περονόσπορε :

quote:
Προφανώς οι στρατιωτικές σχολές επιστρατεύουν τηλεπαθητικούς και τηλεκινητικούς με τρομερές ικανότητες και ειδικά χαρίσματα αφού χρησιμοποοιούν ανάλογο τέστ

Δεν θα το 'λεγα...

quote:
Πάντως χαίρομαι που την γλίτωσες από την στρατιωτική καριέρα

Εγώ να δεις!!! ...Και στο "παρα-τσάκ", που λένε

quote:
Και εγώ ήμουν ΥΕΑ αλλά σφύριζα αδιάφορα στο ερωτηματολόγιο

Εγώ πάλι το συμπλήρωσα...Είχε πλάκα! ...Μ' έσωσε όμως το λερωμένο μου ποινικό μητρώο...Άσε, μεγάλη ιστορία!!

Και κάτι για το νέο φίλο Guardian Of The Blind, αφού τον καλωσορίσω στο Esoterica...: Last Candle εεεε;;; ...Εγκρίνω με χίλια!!!

Edited by - durden_alie on 19/01/2006 05:17:12


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 19/01/2006 09:59:52
Μήνυμα:

quote:
Κάτι δεν πάει καλά…το ερωτηματολόγιο πως χαρακτηρίζεται ως «επιδημιολογική μελέτη» όταν ρωτάει για μάγια και τηλεπάθεια;
Τα τέστ των στρατιωτικών σχολών είναι χειρότερα
π.χ.
  • "νομίζεις ότι είσαι Θεός?"
  • Αποφεύγεις να πατήσεις ανάμεσα από τα πλακάκια στο δρόμο ?
  • Νομίζεις ότι κάποιοι θέλουν το κακό σου και σε κυνηγούν να σε σκοτώσουν γιατί ξέρεις πολλά?
  • Νομίζεις ότι είσαι προφήτης ?
  • [*]Νομίζεις ότι οι άλλοι διαβάζουν τις σκέψεις σου ?

Δηλαδή κάτι παίζει και με τις στρατιωτικές σχολές προφανώς . Μάλλον ένα πολύ παρεξηγημένο τέστ είναι.

Το έχω πεί σίγουρα σε αυτό το φόρουμ. Ο άνθρωπος έχει όντως κάποιες περίεργες δυνατότητες αλλά δεν είναι κληρονομήσιμες, είναι προϊόντα εξάσκησης και είναι αδιάφορες από τον γονότυπο του ανθρώπου. ΌΛΟΙ μπορούν να τα κάνουν αυτά...


I'm going to enjoy watching you die, Mr. Anderson.


Συγγραφέας Μηνύματος: durden_alie
Απάντησε την: 19/01/2006 13:34:31
Μήνυμα:

Γεια σε όλους!

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ως προς το ερωτηματολόγιο :

Ερωτήσεις πχ, όπως αυτές που ανέφερε ο φίλος Περονόσπορος κι εγώ έχουν να κάνουν με :

quote:
Αποφεύγεις να πατήσεις ανάμεσα από τα πλακάκια στο δρόμο ?

Τυπική ερώτηση για την ανίχνευση της ψυχαναγκαστικής διαταραχής προσωπικότητας ή της ιδεοψυχαναγκαστικής νεύρωσης!

quote:
Νομίζεις ότι κάποιοι θέλουν το κακό σου και σε κυνηγούν να σε σκοτώσουν γιατί ξέρεις πολλά?

Ερώτηση που "ανιχνεύει" light καταστάσεις όπως πχ μια παρανοειδή διαταραχή προσωπικότητας ή και πιο..."βαριές" πχ ένα διωκτικό παραλήρημα στα πλαίσια άλλης ψυχοπαθολογίας.

quote:
νομίζεις ότι είσαι Θεός

quote:
"Ακούς φωνές;",

κλπ κλπ! Ανίχνευση τυπικών "θετικών" συμπτωμάτων σχιζοφρένειας, που έχουν να κάνουν με ψευδαισθήσεις κλπ!

quote:
όταν ρωτάει για μάγια και τηλεπάθεια

Ανίχνευση σχιζοτυπικής διαταραχής της προσωπικότητας που ένα από τα στοιχεία της είναι η υιοθέτηση παράξενων "μαγικοθρησκευτικών" αντιλήψεων.

Γενικά, υπάρχουν μέσα ερωτήσεις--δεν μπορώ να τις θυμάμαι κι όλες--που έχουν να κάνουν σχεδόν με όλο το φάσμα της ψυχοπαθολογίας, ερωτήσεις δηλαδή για την κατάθλιψη, για τη διπολική διαταραχή, για άλλου τύπου νευρώσεις κλπ κλπ! Προφανώς, ανάλογα με το αν το τεστ απευθύνεται σε ενήλικες, εφήβους ή παιδιά, προσαρμόζονται ανάλογα οι ερωτήσεις, τόσο ως προς τις μορφές ψυχοπαθολογίας που καλείται να ανιχνεύσει, όσο και ως προς τη διατύπωση των ερωτήσεων!

Δείτε κι εδώ : Διαταραχές Προσωπικότητας, μια ιστοσελίδα όπου υπάρχουν συγκεντρωμένες και εξηγούνται με απλά λόγια οι διαταραχές προσωπικότητας και θα αναγνωρίσετε ίσως που "στοχεύουν" κάποιες από τις περιβόητες ερωτήσεις!

Αυτά!

Edited by - durden_alie on 19/01/2006 14:41:06


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 19/01/2006 16:21:01
Μήνυμα:

Σιγά το τεστ. Πρέπει να δείτε αυτά που απαντάω εγώ και οι συνάδελφοι μου σε τακτά διαστήματα.

Μέχρι και πόσο πιστή είμαι και εάν έχω ηθικούς ενδιασμούς είχα ερώτηση....

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: Unseen
Απάντησε την: 27/01/2006 08:39:56
Μήνυμα:

Καλημέρα σε όλους

Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω πολύ πίσω και δεν ξέρω αν έχετε μιλήσει για το ενδεχόμενο τα παιδιά του 1983 να είναι τα αποκαλούμενα "indigo children", όμως θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή όσων ενδιαφέρονται στην προβολή ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο "Indigo Evolution" (υποτιτλισμένο), η οποία θα λάβει χώρα αύριο 28/1/2006 στις 18.00 στην αίθουσα διαλέξεων του ξενοδοχείου Museum (Μπουμπουλίνας 16 και Αλεξάνδρας). Η είσοδος είναι 12 ευρώ.

Έχω βάλει σχετικά ποστ και στο τόπικ με τα indigo children στην ενότητα "Η Ψυχή" και στον "Πίνακα Ανακοινώσεων".

Ευχαριστώ πολύ.
Unseen

******* By Art we live *******


Συγγραφέας Μηνύματος: Imperator
Απάντησε την: 29/01/2006 14:56:50
Μήνυμα:

Χαχαχχα ρε STELLOA μάθε λίγο ορθογραφία, χαχαχα πόνεσε η κοιλιά μου από το γέλιο, σε καλό να μας βγει. Ρε Περονόσπορε, τι κάθεσαι τώρα να βγάλεις άκρη με την κάθε κατίνα που μπαίνει εδώ μέσα και πάει να το παίξει και ιστορία. Μόνο για γέλια είναι χαχαχα...


Συγγραφέας Μηνύματος: Imperator
Απάντησε την: 29/01/2006 19:06:04
Μήνυμα:

Στο παραπάνω βέβαια ήμουν λίγο προσβλητικός προς τη STELLOA και επομένως, την προλαβαίνω πριν διαμαρτυρηθεί και ζητώ από εδώ δημοσίως συγγνώμη, καθώς αν μη τι άλλο θα έπρεπε να σεβαστώ τουλάχιστον το ότι έχει και κάποια ηλικία ( από ότι συμπέρανα ).
Η συγγνώμη μου προς αυτή θα είναι έμπρακτη, παρέχοντάς τις πληροφορίες για το θέμα που ενδιαφέρεται. Το θέμα με τα παιδιά του Απρίλη του 83 το θέτει ο Ιωάννης Φουράκης στο βιβλίο του "Κύδος Ελλήνων" εκδ. Τάλως, 2003.
Τις συνιστώ να το βρει και να το διαβάσει, καθώς εκεί μέσα θα βρει πολλές λεπτομέρειες για το θέμα που ψάχνει.
Από εκεί ορμώμενος άλλωστε ο Χαρδαβέλλας έκανε την εκπομπή του και ο Φουράκης ήταν καλεσμένος. Δυστυχώς ο Χαρδαβέλλας ( όπως κάνει σε πολλές εκπομπές), θέλοντας να συμμαζέψει το θέμα δε καταπιάστηκε σε αυτό, αλλά το έθεσε πιο πεζά όπως "τα ψυχολογικά προβλήματα που θα έχουν τα παιδιά από αυτού του είδους τις ερωτήσεις" κλπ. για να μη δώσει την εντώπωση ότι ασχολείται με παραμύθια.
Θα πω με δυο λόγια λοιπόν τι συμβαίνει με αυτή την ιστορία ( πάντα απευθυνόμενος στη φίλη μας STELLOA ).
Τον Αύγουστο του 1982 οι κινήσεις των οθρανίων σωμάτων ήταν τέτοιες που άνοιξαν κάποιες "πύλες" και ασκήθηκαν κάποιες επιρροές στον ελλαδικό χώρο. Οι πύλες αυτές επέτρεψαν την είσοδο στον κόσμο μας με ανθρώπινο γονόττυπο και φαινότυπο 49 ( ή 48 δε θυμάμαι ακριβώς) "Ηρώων" ή "Ημιθέων" οι οποίοι έχοντας λάβει την ανθρώπινη μορφή , συνελήφθησαν τον Αύγουστο του 82 και ετέχθησαν τον Απρίλιο του 83.
Το θέμα συνδέεται με τη νεομυθολογία για την ομάδα Ε, το Σείριο , το 2012 κλπ πράγματα που είναι γνωστά λίγο πολύ στους αναγνώστες του forum.
Ο Φουράκης ισχυρίζεται ότι οι "Ήρωες" αυτοί έχουν ως αποστολή να προετοιμάσουν το έδαφος για τη μελλοντική "έλευση των Ελλήνων Θεών".
Οι αντίπαλοι του ελληνισμού , οι οποίοι κινούν τα νήματα στα τεκταινόμενα παγκοσμίως και δύνανται να επηρεάσουν πολλά και σημαντικά πράγματα σε πολλούς τομείς , σχεδίασαν ( με διαφορετικό αντικειμενικό σκοπό, την εφεύρεση άλλης αιτίας και βέβαια την παγίδευση των λαμβανόντων μέρος ) τη συγκεκριμένη έρευνα με σκοπό : τον εντοπισμό των συγκεκριμένων 48 ,49 ή τέλος πάντων όσων είναι "ηρώων" και την εφουδετέρωσή τους. Δλδ το θέμα δεν αφορά όλα τα παιδιά τα γεννημένα τον Απρ 83, αλλά μόνο αυτά με αυτές τις ιδιότητες. Και αυτό το σκοπό είχε η έρευνα, φορέας της οποίας στην Ελλάδα ήταν το Παμεπιστήμιο Αθηνών και η Ακαδημία Αθηνών. Στην έρευνα έλαβαν μέρος επίσης η Αγγλία, η Δανία και η Φινλανδία (όχι για τον εντοπισμό "ηρώων" αλλά πιθανότατα γιατί όντως εκεί υπήρχε ανάγκη για έρευνα, δε θα ερχόντουσαν να πουν "ξέρετε ψάχνουμε για αυτό" πάντα λοιπόν υπάρχει μια άλλη αιτία για ένα γεγονός) Τα υπόλοιπα της έρευνας φαντάζομαι είναι γνωστά στη φίλη STELLOA.
Αυτή είναι με δυο λόγια η ιστορία με αυτά τα παιδιά παίρνοντας υπόψη την πηγή της που είναι το βιβλίο του Φουράκη. Θέλω να πω για αυτό έγινε πανελλήνια γνωστή και κατάντησε "ύποπτη" και άξια να ασχολούμαστε τώρα εμείς εδώ στο φόρουμ. Διαφορετικά αν δε την είχε θίξει ο Φουράκης, ούτε ο Χαρδαβέλλας θα την έβγαζε, ούτε θα αντιμετωπιζόταν ως κάτι περίεργο από όλους εμάς (παρόλο που πολλοί μπορεί να την έμαθαν μέσω του Χαρδαβέλλα). Τώρα από εκεί και πέρα καθένας βγάζει ότι συμπέρασμα θέλει. Εγώ αυτά πίστευα ότι έπρεπε να μεταφέρω στη STELLOA, ας πάρει αν θέλει το βιβλίο να δει.


Συγγραφέας Μηνύματος: Dying_Incubus
Απάντησε την: 29/01/2006 20:09:08
Μήνυμα:

quote:
Χαχαχχα ρε STELLOA μάθε λίγο ορθογραφία, χαχαχα πόνεσε η κοιλιά μου από το γέλιο, σε καλό να μας βγει. Ρε Περονόσπορε, τι κάθεσαι τώρα να βγάλεις άκρη με την κάθε κατίνα που μπαίνει εδώ μέσα και πάει να το παίξει και ιστορία. Μόνο για γέλια είναι χαχαχα...

quote:
Στο παραπάνω βέβαια ήμουν λίγο προσβλητικός προς τη STELLOA και επομένως, την προλαβαίνω πριν διαμαρτυρηθεί και ζητώ από εδώ δημοσίως συγγνώμη, καθώς αν μη τι άλλο θα έπρεπε να σεβαστώ τουλάχιστον το ότι έχει και κάποια ηλικία ( από ότι συμπέρανα ).

Χαίρομαι που αντελήφθηκες, φίλε μου Imperator, το λάθος σου και μάλιστα μόνος σου.
Ελπίζω να μην το επαναλάβεις μόνο...

In anticipation of my resurrection...


Συγγραφέας Μηνύματος: STELLOA
Απάντησε την: 02/02/2006 22:30:53
Μήνυμα:

κατίνα βλαμμένε είσαι και φαίνεσαι..................από τις ερωτήσεις που έκανα για το θέμα εσύ τα ορθογραφικά λάθοι είδες?? γι αυτό μπήκες στο site? με κάτι μαλάκες σαν και εσένα χαλάνε οι συζητήσεις........ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ(για τον λόγο δηλαδή που δημιουργήθηκε το site!!!!!!!)

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ....


Συγγραφέας Μηνύματος: durden_alie
Απάντησε την: 02/02/2006 23:05:43
Μήνυμα:

quote:
κατίνα βλαμμένε είσαι και φαίνεσαι..................από τις ερωτήσεις που έκανα για το θέμα εσύ τα ορθογραφικά λάθοι είδες?? γι αυτό μπήκες στο site? με κάτι μαλάκες σαν και εσένα χαλάνε οι συζητήσεις........ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ(για τον λόγο δηλαδή που δημιουργήθηκε το site!!!!!!!)

Το ότι λίγο μετά σου ζήτησε δημόσια συγγνώμη δε σου λέει τίποτα;

Το ότι κάποια μέλη προσπαθήσαμε να δώσουμε κάποιες απαντήσεις σχετικά με το ερωτηματολόγιο και πάλι δε σου λέει τίποτα;


Συγγραφέας Μηνύματος: Dying_Incubus
Απάντησε την: 03/02/2006 08:36:13
Μήνυμα:

Αγαπητή STELLOA, θα σε παρακαλούσα να ηρεμήσεις και να προσέχεις τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς.
Ο Imperator όντως ήταν αρκετά προσβλητικός στο πρώτο του post, μετά ζήτησε συγγνώμη για το ατόπημα του.
Ξέρεις, φίλη μου, το πιο δύσκολο σε μια "επίθεση" που δεχόμαστε δεν είναι να ανταπεξέλθουμε σε μια καλή άμυνα.
Είναι να βρούμε την δύναμη να συγχωρήσουμε.
Εάν παρόλα αυτά δεν σου είναι αποδεκτή η συγγνώμη του φίλου μας, ας είναι!
Ας ηρεμήσουν τα πνεύματα όμως...

In anticipation of my resurrection...

Edited by - Dying_Incubus on 03/02/2006 08:38:33


Συγγραφέας Μηνύματος: tpt
Απάντησε την: 03/02/2006 09:42:32
Μήνυμα:

Tσ,τσ,τσ!!!Απο το επιπεδο καταλαβαινω οτι μονο μια κατινα θα μπορουσε να εκφραστει ετσι!

Συνεχιζω επι του θεματος.
Ερωτηση:
Εχει κανεις ασχοληθει με την ψυχολογικη κατασταση και ομαλοτητα-ανωμαλια της προσωπικοτητας του Φουρακη και του καθε Φουρακη που καθε λιγα χρονια εμφανιζεται στο προσκηνιο-παρασκηνιο με καθε λογης θεωρια?


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 03/02/2006 12:29:32
Μήνυμα:

quote:
Ερωτηση:
Εχει κανεις ασχοληθει με την ψυχολογικη κατασταση και ομαλοτητα-ανωμαλια της προσωπικοτητας του Φουρακη και του καθε Φουρακη που καθε λιγα χρονια εμφανιζεται στο προσκηνιο-παρασκηνιο με καθε λογης θεωρια?
Να κάνουμε ένα τηλέφωνο στο Δρομοκαΐτειο καλύτερα ή στην Ιατρική σχολή στην έδρα της ψυχιατρικής??
Κάτι θα έχουν υπόψιν τους για αυτό το "φρούτο"


O Μέγας Απο-συντονιστής και σεντονιστής!!!
Περονόσπορος


Συγγραφέας Μηνύματος: null_n_void
Απάντησε την: 03/02/2006 16:23:42
Μήνυμα:

Ούτε στο Δρομοκαιτειο είναι, ούτε στο Δαφνί.

Εχω γνωστούς εκεί.

Σε καμιά Γαλήνη, ίσως....

ορεξη να χετε να διαγραφετε :)


Συγγραφέας Μηνύματος: Imperator
Απάντησε την: 06/02/2006 17:58:50
Μήνυμα:

Είνα κρίμα να βλέπει κανείς τέτοιες εκφράσεις στο φόρουμ...Λίγος σεβασμός στο χώρο που μας φιλοξενεί και μπορούμε να λέμε τις απόψεις μας αλλά και να ενημερωνόμαστε δε βλάπτει... Το σπορ του τσακωμού και της μαγκιάς μέσω ίντερνετ δε μου αρέσει και πολύ, κ ζητώ άλλη μια φορά συγγνώμη από τα μέλη αυτή τη φορά γιατί έγινα αφορμή να πέσει έστω και για λίγο το επίπεδο του φόρουμ.Όποιος θέλει να μου τα ψάλει, ας το κάνει από κοντά, θα τον ικανοποιήσω, δε χαλάω χατήρι σε κανέναν...

Αρκετά, στο θέμα μας τώρα. Ανέφερα το Φουράκη και το βιβλίο του γιατί θεωρώ ότι από εκεί ξενίνησε το θέμα με τα παιδιά του 83.Δεν παρακοπούθησα την εκπομπή του Χαδαβέλλα και δε μπορώ να πω εάν ο ίδιος το είχε παραδεχτεί ότι από το Φουράκη ορμώμενος έκανε την εκπομπή. Ο φουράκης λοιπόν κατέστησε ένα σθγκεκριμένο γενονός ως θέμα το οποίο αποτελεί αντικείμενο αναζήτησης για τους ερευνητές του παράξενου.
Αλλιώς δε βλέπω για πιο λόγο ο Χαρδαβέλλας να έκανε μια εκπομπή για ένα θέμα καθαρά "πεζό". Μια έρευνα ιατρικής φύσεως για μια ηλικιακή ομάδα για ερευνητικούς σκοπούς.
Δύο είναι οι περιπτώσεις που πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του επομένως. 1ον ότι είναι απλώς μια έρευνα και τίποτα παραπάνω και επομένως δε συντρέχει ΤΙΠΟΤΑ με κανένα παιδί του 83 και 2ον ότι αυτή η έρευνα είναι ¨"ύποπτη" και "παράξενη" οπότε πρέπει να ερευνηθεί.
Επειδή όμως εδώ δε νομίζω ότι κανένας θα θεωρούσε από μόνος του ύποπτη αυτή την έρευνα , το έναυσμα το έδωσε ο φουράκης, για όσους θέλουν να τη βλέπουν ύποπτη. Δλδ, αυτοί που τη θεωρούν ύποπτη έχουν υπόψη τους το βιβλίο του φουράκη.Αυτό σημαίναι ότι η έρευνα τους πρέπει να λάβει υπόψη όλα αυτά που ανέφερα στο προηγουμενο post μου, δηλαδή να δει στην κατεύθυνση των λεγομένων περί των ελλήνων , έψιλον, κλπ. Δε λεέω ότι όλα αυτά είναι σωστά, απλά αν κάποιος απορρίπτει αυτή την εκδοχη΄που αναφέρει ο φουράκης, τότε δε βλέπω για πιο άλλο λόγο το θέμα αυτό να κεντρίζει το ενδοαφέρον ενός ερευνητή του παράξενου.


Συγγραφέας Μηνύματος: durden_alie
Απάντησε την: 06/02/2006 20:17:16
Μήνυμα:

Αγαπητέ Imperator...

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν είναι ανάγκη να ασχολείσαι με τις υβριστικές επιθέσεις του καθενός, γιατί, από τη στιγμή που εσύ ζήτησες συγγνώμη και ο άλλος δεν θέλει να καταλάβει, ε, πρόβλημά του!

Στο θέμα μας : Δεν έχει τύχει να διαβάσω το βιβλίο του Φουράκη για τα παιδιά του '83 και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη επ' αυτού. Επειδή όμως, αν πρόσεξες από προηγούμενα μηνύματά μου στο τόπικ αυτό, έτυχε να δω τμήματα του ερωτηματολογίου το οποίο κλήθηκαν υποτίθεται να απαντήσουν, είπα την άποψή μου γι' αυτό, ότι δηλαδή πρόκειται για ένα πολύ συνηθισμένο ψυχοτεχνικό τεστ και τίποτε "περίεργο".

Τυχαίνει επίσης να γνωρίζω προσωπικά άτομα γεννημένα το 1983 (και μάλιστα τον Απρίλιο, την "κρίσιμη" δηλαδή περίοδο) που μου διέψευσαν κατηγορηματικά ότι έχουν περάσει από οποιουδήποτε είδους έλεγχο!

Κάτι άλλο στο οποίο θα 'θελα να σταθώ είναι και το εξής : Η αξιοπιστία του συγγραφέα! Είπα λοιπόν ότι δεν έχω διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο για να μπορώ να μιλήσω γι' αυτό, αλλά πως είναι δυνατόν να εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο, ο οποίος σε άλλες του δηλώσεις έχει μιλήσει για πράγματα όπως "τρίκλωνο DNA των Ελλήνων", "κατασκευή της φυλής των Άγγλων από το πυρίτιο" και άλλες τέτοιες εξωφρενικές ιστορίες;


Συγγραφέας Μηνύματος: skeptic
Απάντησε την: 06/02/2006 21:48:00
Μήνυμα:

Όπως έχω ξαναπεί το πιο σοβαρό για αυτό το θέμα είναι η γνώση και εμπλοκή(?) του Φουράκη και της παρέας του στο θέμα των οργιαστικών τελετουργικών βιασμών αυτών των παιδιών για την παραγωγή δήθεν των "ημίθεων" από τις παραμασωνικές ομάδες και το υπαρκτό κύκλωμα των "Ε". (Προφανώς αυτών που έκαναν και την τελετή στον Μυστρά)

Απλά, αναρωτιέμαι αν έχει επέμβει εισαγγελέας για το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς οι φήμες οργιάζουν...


Ε.Ο. Ανδρομέδιος ]+[ http://andromedios.blogspot.com


Συγγραφέας Μηνύματος: Imperator
Απάντησε την: 07/02/2006 00:21:03
Μήνυμα:

Φίλε Durden Alie (και λοιποί φίλοι) συνοψίζεις αυτά που είπα πιο πριν.
Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με τα παιδιά του 83 δε συμβαίνει τίποτα κατά τη γνώμη μου και ακόμη και αν πάρει κανείς την "εκδοχή φουράκη" αφορά κάποια συγκεκριμένα παιδιά και όχι όλα.Τώρα το θέμα της αξιοπιστίας του συγγραφέα πιστεύω είναι υποκειμενικό, έχει να κάνει καθαρά με τις προκείμενες του κάθε αναγνώστη.
Με άλλα λόγια , τρέχει κάτι για αυτά τα παιδιά μόνο για αυτούς οι οποίοι θεωρούν αξιόπιστη πηγή το φουράκη και τις απόψεις του και την κοσμοθεωρία του και το θέμα αυτό συνδέεται με όλα αυτά. Διαφορετικά αν κάποιος δεν τα αποδέχεται όλα αυτά τότε δε χρειάζεται κατά τη γνώμη μου καμία διερεύνηση το θέμα. Το αν είναι ή όχι αξιοπιστη πηγή ο Φουράκης δε θα ήθελα να το θίξω εδώ, ούτε να εκφέρω την άποψή μου σε αυτό το topic.Πιστεύω πως αν κάποιοι φίλοι ενδιαφέρονται μπορεί να ανοιχτεί άλλο topic για να συζητηθεί. Αυτό για λόγους πρακτικούς για να υπάρχει τάξη στο φόρουμ και να συζητάται ο κάθε θέμα εκεί που πρέπει ξεχωριστά.


Συγγραφέας Μηνύματος: Peronosporos
Απάντησε την: 07/02/2006 11:41:52
Μήνυμα:

quote:
Κάτι άλλο στο οποίο θα 'θελα να σταθώ είναι και το εξής : Η αξιοπιστία του συγγραφέα! Είπα λοιπόν ότι δεν έχω διαβάσει το συγκεκριμένο βιβλίο για να μπορώ να μιλήσω γι' αυτό, αλλά πως είναι δυνατόν να εμπιστευτούμε έναν άνθρωπο, ο οποίος σε άλλες του δηλώσεις έχει μιλήσει για πράγματα όπως "τρίκλωνο DNA των Ελλήνων", "κατασκευή της φυλής των Άγγλων από το πυρίτιο" και άλλες τέτοιες εξωφρενικές ιστορίες;
Εγώ είχα την εντύπωση ότι έλεγε για δωδεκάκλωνο dna όπως κάτι "φρούτα" πριν από λίγο καιρό εδώ στο φόρουμ. Καλά όσοι ξέρουν στοιχειώδη βιοχημεία θα έχασαν όλα τα μαλλιά τους όταν τα άκουσαν αυτά (ο καθηγητής βιοχημείας μου στο πανεπιστήμιο ήταν "γλόμπος", λες να τα είδε αυτά πουθενά ).

Κάτι μπορεί "να παίζει" αλλά μην περιμένετε την έλευση των "Ε". (Εγώ προσωπικά θα ήθελα να γίνει η έλευση των "Γ" που κάνουν και για σύνθημα)


O Μέγας Απο-συντονιστής και σεντονιστής!!!
Περονόσπορος


Συγγραφέας Μηνύματος: Angelos
Απάντησε την: 07/02/2006 12:01:57
Μήνυμα:

quote:

Απλά, αναρωτιέμαι αν έχει επέμβει εισαγγελέας για το συγκεκριμένο ζήτημα καθώς οι φήμες οργιάζουν...

Ο εισαγγελέας επεμβαίνει βάση στοιχείων και οχι βάση φημών. Αν έχεις στοιχεία και
δεν τα έχεις παραδώσει στον εισαγγελέα είσαι συνένοχος. Αν ΔΕΝ εχέις στοιχεία
και αναπαράγεις τις φήμες είσαι συκοφάντης (και γι´αυτό υπάρχει σχετικός νόμος).
Σε βλέπω πολύ ριψοκύνδινο

Αγγελος.Συγγραφέας Μηνύματος: durden_alie
Απάντησε την: 07/02/2006 13:38:56
Μήνυμα:

quote:
Εγώ είχα την εντύπωση ότι έλεγε για δωδεκάκλωνο dna όπως κάτι "φρούτα" πριν από λίγο καιρό εδώ στο φόρουμ.

Μα μήπως βγάζει ποτέ κανείς άκρη μ' αυτούς, φίλε Περονόσπορε;

Τα περί "τρίκλωνου DNA" τα έχει πει σε συνέντευξή του σε κάποιο περιοδικό που είχα διαβάσει όταν έψαχνα γενικώς, τότε που ο Skeptic άνοιξε το θέμα με την "παράξενη απομαγνητοφώνηση"!

Ποιος ξέρει, μπορεί οι έλικες να αυξάνονται χρόνο με το χρόνο...


Συγγραφέας Μηνύματος: nosce_te_ipsum
Απάντησε την: 04/04/2006 23:51:12
Μήνυμα:

Καλησπέρα σε όλους σας..:)..

Κατ' αρχάς να σας πω, πως έχω διαβάσει τα περισσότερα post, όχι όλα λόγω πονοκεφάλου..:)..

Ακούω για το θέμα των παιδιών του Απρίλη του '83 πολύ καιρό.. Αρκετά πριν βγει στη δημοσιότητα μέσω της εκπομπής του Χαρδαβέλλα..

Έχω γεννηθεί τον Απρίλη του '83.. Έμαθα προπαίδεια μόνο με μία ανάγνωση (έτσι θυμάται η δασκάλα που με ρώτησε αμέσως αφού την έγραψε στον πίνακα).. Πήρα ξενόγλωσσα πτυχία στο 1/4 του χρόνου από τον προβλεπόμενο.. Με ξεχώριζαν από μικρό επειδή μιλούσα λίγο κι όταν έπρεπε μόνο όπως έλεγαν οι μεγαλύτεροι.. Εν ολίγοις, δε φλυαρούσα και δεν ενοχλούσα (γιατί το κάνω τώρα?:P).. Τα αρχαία ελληνικά τα λάτρευα αλλά τελικά επέλεξα να ασχοληθώ με τα Μαθηματικά.. Το iq μου όσο αυτό είναι εφικτό να υπολογισθεί, λέγεται ότι δεν πέφτει κάτω από 148 σε κάθε μέτρηση.. το 148 ήταν στα 19 μου.. Δε θα πω για την τελευταία φορά που έκανα το διάσημο τεστ της διάσημης οργάνωσης..
Ναι κάνω αστρικές προβολές.. ναι έχω μπει σε περίεργα πεδία κι έχω ξυπνήσει μάλλον φοβισμένη από αυτό αλλά με τη γνώση..
Οι αναδρομές από διάσημη Ελληνίδα που ζει χρόνια στο Θιβετ, υπέδειξαν ενδιαφέρουσες ζωές!..
Κάποτε με πλησίασαν άνθρωποι κάποιας οργάνωσης.. Δε θα πω το όνομα.. Θα πω μόνο πως μου μίλησαν για το "Ε" στους Δελφούς και για ένα τρίγωνο κάπου στην Εύβοια.. Εκεί ήθελαν να πάμε για να μου δείξουν κάτι..
Δεν πήγα ποτέ.. Τους είδα λίγες φορές και μετά εξαφανίστηκα.. Άλλαξα τηλέφωνο σπίτι και τα πάντα..
Μπορεί να σας φαίνονται όλα αυτά παραμυθάκια.. Δεν είμαι εδώ για να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.. Δημιούργησα λογαριασμό για ν' απαντήσω μόνο στο θέμα αυτό.. Μπαίνω συχνά αλλά προτιμώ μόνο να διαβάζω κι όχι να καταθέτω..:)..

Θα σας πω μερικά πράγματα που μου συνέβησαν από νεαρή ακόμα ηλικία..
Όταν ήμουν περίπου 4 ετών (το θυμάμαι λόγω θανάτου κάποιου προσώπου), καθόμουν στο σαλόνι.. Ξαφνικά και χωρίς ν' ακούσω κάτι απλά ήθελα ν' ανοίξω την πόρτα του σπιτιού.. Την άνοιξα και κοίταζα έξω.. Ορκίζομαι πως είδα 2 άντρες στα μαύρα να κατεβαίνουν τις σκάλες προς το ισόγειο (μέναμε στον 1ο).. Μπήκα μέσα στο σπίτι και φώναξα γρήγορα του γονείς μου για να τους πω τι είδα .. Σκέφτηκαν μήπως ήταν κλέφτες.. Πετάχτηκαν έξω, ο πατέρας μου έκανε ολόκληρο το τετράγωνο και δεν παρατήρησε το παραμικρό..
Μετά από 15 λεπτά περίπου έφτασε ασθενοφόρο.. Ο κύριος στο ισόγειο είχε πεθάνει..:).. Και δεν ήταν στα τελευταία του..:)..

Μπορεί να μου πείτε "ήσουν παιδί.. είδες όνειρο".. θα σας πω "ήμουν παιδί.. όχι ψυχασθενής":).. Όταν ανέφερα το περιστατικό αυτό και στην κυρία Βάσω από το Θιβετ αλλά και στους ανθρώπους της "οργάνωσης" μου είπαν πως "είδα καλά.. είδα πολύ καλά"..

----

Δεύτερο περιστατικό.. Είμαι 18.. Ξαπλώνω να κοιμηθώ.. Έχω όλη αυτή την ενέργεια.. Βλέπω πως βρίσκομαι στο σπίτι ενός φίλου.. τον βλέπω να κάθεται με τη γυναίκα του και με έναν κοινό μας φίλο.. Ρώτησα την επόμενη ημέρα που ήταν.. Ναι, ήταν εκεί, εκείνη την ώρα και καθόντουσαν όπως ακριβώς τους είδα..:)..

Το ίδιο επαναλήφθηκε αρκετές φορές έως σήμερα.. Μου ζήτησαν να το "μάθω" να το "ηρεμήσω" και να το "προκαλώ" γιατί έχω πολλά να μάθω..
Δεν το έκανα.. Όταν μου συμβαίνει προσπαθώ να ηρεμήσω.. Και πιστέψτε με, συμβαίνει πολύ συχνά.. Υπάρχουν βραδυές που δεν μπορώ να κλείσω μάτι..:)..

Την τελευταία φορά που βγήκα απ το σώμα μου, είδα άσχημα πράγματα.. Μπήκα σε άσχημο πεδίο μου είπαν.. "Να μην είσαι τόσο ανήσυχη από τώρα σε παρακαλώ", μου είπε η Κυρία του Θιβετ..:)..

Είμαι Ελληνάρα μέχρι το κόκκαλο.. Έχω ό,τι μπορεί να κυκλοφορήσει γύρω από Αρχαία Ελληνική Επιστήμη.. Αλλά διαβάζω και αποκτώ γνώση όχι για να κατακλύζω forums με posts για τους Μεγάλους Αρχαίους Έλληνες, αλλά για να δω τι μπορώ να κάνω εγώ ως Νεο Έλληνας και να εξελιχθώ..:)..

(Ναι, πηδάω από το ένα θέμα στο άλλο.. Δεν τη συγκρατώ τη σκέψη αυτή)..

Και ξέχασα.. Έχω και γαλανά μάτια.. Κι αυτό το λέω επειδή υπάρχει η θεωρία των κρυστάλλινων παιδιών!.. :).. Εκείνων με τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά..:).. Τα έχω όλα αυτά..

Όλα αυτά που προανέφερα.. (σχολείο-επιδόσεις-iq-οργανώσεις) μπορούν να αποδειχθούν.. Μπορώ να δώσω τηλέφωνα, ονόματα και χαρτιά..:)..

Που θέλω να καταλήξω όμως?..
Στο ότι θα πρέπει όλοι μας, να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με θεωρίες ανθρώπων οι οποίες απλά εξάπτουν τη φαντασία μας..:)..
Θα πρέπει να ξεκολλήσουμε από τη μεγάλη ιδέα των Αρχαίων Ελλήνων που μας έχει φτάσει στο σημείο να θεωρούμαστε τόσο σπουδαίοι που "κάποιοι" προσπαθούν να μας καταστρέψουν!...

Δε θα μιλήσω για το αν ισχύουν όλα αυτά..
Θα πω μόνο, πως αν η εξέλιξή μας επιταχυνόταν, τότε σίγουρα θα μπορούσαμε να "βοηθήσουμε" όλοι στην "ασφάλεια".. Δε νομίζετε?..
Ας μη χάνουμε χρόνο με θεωρίες του βουνού.. πάμε και λίγο θάλασσα..:)..

Κάτι τελευταίο και κλείνω...
Δε θα μας "σώσουν" τα παιδιά του '83 αν "κινδυνέψουμε"...
Θα μας "βοηθήσουμε" όλοι μαζί, αν έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας γεμάτο γνώση..:)..

Σας αφήνω.. Θα έγραφα πολλά περισσότερα αλλά δε θα ήθελα να κουράσω κανέναν..:)..

Συνεχίστε τις όμορφες συζητήσεις και θα σας παρακολουθώ πάντα ως logout!:)))

Φιλικά


Συγγραφέας Μηνύματος: medtech
Απάντησε την: 05/04/2006 00:25:51
Μήνυμα:

quote:

Tσ,τσ,τσ!!!Απο το επιπεδο καταλαβαινω οτι μονο μια κατινα θα μπορουσε να εκφραστει ετσι!

Συνεχιζω επι του θεματος.
Ερωτηση:
Εχει κανεις ασχοληθει με την ψυχολογικη κατασταση και ομαλοτητα-ανωμαλια της προσωπικοτητας του Φουρακη και του καθε Φουρακη που καθε λιγα χρονια εμφανιζεται στο προσκηνιο-παρασκηνιο με καθε λογης θεωρια?


Ελα ντε..

Αυτο που εχω παρατηρήσει με τον Φουράκη είναι οτι δεν είναι ΚΑΝ πρωτότυπος.

Τους σαυροειδεις και την σχεση των εβραιων με αυτους τους βούτηξε απο τον DAVID ICKE

Τα Indigo τα βούτηξε απο το αντρόγυνο Lee Carroll και Jan Tober.

Την ιδεα περι αρχαιων αστροναυτων απο τον Von Denikhen.
Και τα λοιπά.

διαβάστε εδω τι συμβαίνει με τα INDIGO,πώς δημιουργηθηκε αυτός ο μυθος,πώς αυταπατόνται οι άνθρωποι και πως επιδεξιοι τσαρλατάνοι τα αρπάζουν απο γονείς καθυστερημένων και ανάπηρων παιδιώ

http://www.skepticreport.com/mystics/twyman.htm


Edited by - medtech on 05/04/2006 00:28:45


Συγγραφέας Μηνύματος: Φ α ί δ ρ α
Απάντησε την: 14/01/2007 11:07:40
Μήνυμα:

Τελικά ο Χαρδαβέλλας δεν το βάζει κάτω!
Πάλι για τα παιδιά ιντιγκο είχε ως θέμα για την εκπομπή του χτες το βράδυ.
Αλήθεια, μου έκανε εντύπωση πώς τόσοι γονείς αλλά και ψυχολόγοι δείχνουν να συμφωνούν με τη θεωρία περί παιδιών-ίντιγκο.
Κι αυτή η μόδα να παίζουν όλο και συχνότερα σε τηλεοπτικες εκπομπες
θεματα που παλιότερα μόνο σε χώρους σαν το εσωτέρικα θα μπορούσες να συναντήσεις, πώς την εξηγείτε;
Τώρα ακόμα και η Δρούζα θα τα περιλάβει ανάμεσα σε εκπομπές περί μαγειρικής και παχυσαρκίας!


Συγγραφέας Μηνύματος: Ostria
Απάντησε την: 14/01/2007 12:26:48
Μήνυμα:

quote:

Τελικά ο Χαρδαβέλλας δεν το βάζει κάτω!
Πάλι για τα παιδιά ιντιγκο είχε ως θέμα για την εκπομπή του χτες το βράδυ.
Αλήθεια, μου έκανε εντύπωση πώς τόσοι γονείς αλλά και ψυχολόγοι δείχνουν να συμφωνούν με τη θεωρία περί παιδιών-ίντιγκο.
Κι αυτή η μόδα να παίζουν όλο και συχνότερα σε τηλεοπτικες εκπομπες
θεματα που παλιότερα μόνο σε χώρους σαν το εσωτέρικα θα μπορούσες να συναντήσεις, πώς την εξηγείτε;
Τώρα ακόμα και η Δρούζα θα τα περιλάβει ανάμεσα σε εκπομπές περί μαγειρικής και παχυσαρκίας!


Δεν ξέρω για σένα αλλά εγώ που έκανα το τεστ, βγήκα -ένα μεγάλο-indigo παιδί!
Τελικά είναι λίγο τρομαχτικό να βλέπεις τέτοιες ανοησίες να εξαπλώνονται στην κοινωνία, θα έλεγα ότι αυτές οι ιδέες είναι αρκετά επικίνδυνες.
Σκέφτομαι αφ ενός τι προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουν μεθαύριο τα άτυχα παιδιά αυτών των γονιών που τόσο τα θαυμάζουν και "μαθαίνουν από αυτά". Τι θα γίνει όταν ένα σημερινό παιδί μεγαλωμένο με τέτοιο τρόπο (την γλίτωσαν τα παιδιά του 83 που σήμερα είναι 24 ετών και δεν μεγάλωσαν με την ιδέα ότι είναι ιδιαίτερα) βγει στην κοινωνία και ανακαλύψει ότι στην ζωή του υπάρχει και η αποτυχία, ότι δεν είναι το πιό έξυπνο, το πιό προικισμένο ή ο "σωτήρας" που το έκαναν να πιστεύει οι γονείς και το άμεσο περιβάλλον του;

Επίσης τι θα γίνει αν όντως κάποιοι παρανοϊκοί, με σημαντική θέση στην κοινωνία (υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι) θελήσουν να μας επιβάλλουν μία εξουσία indigo ανθρώπων στο μέλλον;


'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-


Συγγραφέας Μηνύματος: medtech
Απάντησε την: 14/01/2007 12:29:30
Μήνυμα:

Παιδιά Indigo.

Ο όρος «Παιδί Indigo” προέρχεται από τηνpsychic και synesthete(ένα είδος μέντιουμ δηλαδή)Nancy Ann Tappe που ταξινόμησε τις προσωπικότητες των ανθρώπων σύμφωνα με την απόχρωση των αυρων τους.Mας αναφέρει οτι:

«Συνήθως κάθε συμπαντική εποχή συνοδεύεται από μια αριθμητική υπερίσχυση ανθρώπων με ταυτόσημο (με την εποχή)χρώμα ζωής.Για παράδειγμα σήμερα οι περισσότεροι ενήλικες είναι είτε μπλε είτε μοβ,τα 2 χρώματα με τις ιδιότητες που χρειάζονται περισσότερο σε αυτή την μοβ εποχή της μετάβασης»(Understanding Your Life Through Color 1982).

(ορισμενες απορίες που προκύπτουν:Από που η Tape συμπέρανε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι μοβ/βιολετί;Εξέτασε όλους τους ανθρώπους για να δει ποιοι είναι μωβ/μπλε ή όχι ή τουλάχιστον ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της ανθρωπότητας;Από που συμπέρανε ότι κάθε κοσμική εποχή έχει και άλλο χρωμα;Ποιος κατέγραψε και με ποια μέθοδο το χρώμα των προηγούμενων κοσμικων εποχών;Τι είναι μια «κοσμική εποχή»;Επίσης από πού αποδεικνύεται η ύπαρξη της αυρας;Η Κιρλιαν δεν δείχνει την αύρα.Το φαινόμενο της αύρας που παρατηρούν ορισμένοι άνθρωποι εξηγείται επιστημονικά (έχει παθολογικά αιτία) και καμία σχέση δεν έχει με την υποτιθέμενη ζωτική ενέργεια.).

ας συνεχίσουμε ομως:

Σύμφωνα με την Tape:

«Το φαινόμενο Indigo έχει αναγνωριστεί (από ποιους;από τους τσαρλατάνους?) σαν μια το πιο συναρπαστικές αλλαγές στη ανθρώπινη φύση που έχουν ποτέ καταγραφεί στην κοινωνία.Η ταμπέλα Indigo περιγράφει το μοτίβο ενέργειας της ανθρώπινης συμπεριφοράς (προσέξτε την χαρακτηριστική New Age ψευδοεπιστημονικη ορολογία) που υπάρχει στο 95% των παιδιών που γεννήθηκαν τα τελευταία 10 χρόνια.Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει παγκοσμίως και τελικά θα αντικαταστήσει όλα τα αλλά χρώματα.Όταν είναι μικρά παιδία,τα Indigos αναγνωρίζονται εύκολα από τα ασυνήθιστα μεγάλα,καθαρά μάτια τους. Εξαιρετικά ευφυή,πρώιμα ανεπτυγμένα παιδία με μια θαυμαστή μνήμη και με μία δυνατή επιθυμία να ζήσουν ενστικτωδώς,αυτά τα παιδιά της επόμενης χιλιετίας είναι ευαίσθητες,προικισμένες ψυχές με μια εξελιγμένη συνειδητοτητα που έχουν έρθει (από πού και ποιος τους έστειλε?) για να βοηθήσουν να αλλάξουν τις δονήσεις ( ω πόσο αγαπάνε οι New Age τσαρλατάνοι τον όρο «δόνηση»)των ζωών μας και να δημιουργήσουν μια χώρα,μια σφαίρα και ένα είδος (wow δεν είναι ήδη οι άνθρωποι ένα είδος;)..Είναι η γέφυρα στο μέλλον μας. (και πάλι ποια πειράματα και ποιες μελέτες έκανε η κύρια Tape για να επιβεβαιώσει όσα ισχυρίζεται;Προφανως κανένα,τα κατέβασε όλα από την προικισμένη με ζωηρή φαντασία New Age κεφάλα της ).

Σύμφωνα με τις Peggy Day και Susan Gale,η ανάδυση των παιδιών Indigo προφητεύτηκε από τον Edgar Cayce πολύ πριν από τον διαχωρισμό των αύρων της Tappe.


Το βιβλίο The Indigo Children γράφτηκε από τον Lee Carol,έναν διοχετευτη (δική μου απόδοση του όρου chaneller.Έτσι ονομάζουν οι New Agers άτομα τα οποία υποθετικά καταλαμβάνονται από υπερφυσικές οντότητες των οποίων το σώμα χρησιμοποιούν για να επικοινωνήσουν με τον κόσμο μας -πρόκειται για ένα είδος μέντιουμ δηλαδή)μιας οντότητας που αποκαλεί Kryon και την γυναίκα του Jan Tober. (τρομερά αξιόπιστες πήγες δεν συμφωνείτε?Ενα μέντιουμ και η γυναίκα του).

«Ο Caroll είχε ένα πτυχίο στα οικονομικά και διεύθυνε μια επιχείρηση τεχνικής ήχου για 30 χρόνια μέχρι που μια επίσκεψη σε ένα μέντιουμ προκάλεσε μια New Age κρίση μέσης ηλικίας.Ανακάλυψε την θρησκεία και άρχισε να ταξιδεύει ανά τον κόσμο δίνοντας σεμινάρια «αυτό-βοήθειας». Συνοδός του ήταν ο Tober,που εξασκούσε την μεταφυσική και την θεραπεία με επίθεση χεριών και ήταν επίσης και τραγουδιστής Jazz που είχε κάνει τουρνέ με τους Berry Goodman και Fred Aster “(Krider 2002).

Ο Κryon έχει αποκαλύψει τρομερά σημαντικά μηνύματα όπως «η αγάπη είναι η πιο δυνατή δύναμη στο σύμπαν».Οι Caroll και Τοbber ταξιδεύουν τον κόσμο διοργανώνοντας σεμινάρια με τον Κryon.O Kryon έχει πολλά ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένης της Ρύθμισης της Παγκόσμιας Δοκού και εξισορρόπησης του EMF (ενδυνάμωση μέσω επίγνωσης της ηλεκτρομαγνητικής σου φύσης πχ.πώς να διαχειρίζεσαι το ενεργειακό σου πεδίο που αποτελείται από ίνες «φωτός και ενέργειας»).

Μια θέση του βιβλίου The Indigo Children φαίνεται να είναι ο ισχυρισμός ότι πολλά παιδία που έχουν διαγνωστεί με σύνδρομο ανεπάρκειας της προσοχής (attention deficit disorder-ADD) ή ως υπερκινητικά (attention deficit hyperactivity disorder ADHD) αντιπροσωπεύουν «ένα νέο είδος εξέλιξης για την ανθρωπότητα».Αυτά τα παιδιά δεν χρειάζονται φάρμακα σαν το Ritalin αλλά ειδική φροντίδα και εκπαίδευση.Το βιβλίο αποτελείται από δωδεκάδες άρθρων από συγγραφείς από διάφορους τομείς της ζωής.Κατά συνέπεια είναι αντιφατικό και άνισο στην ποιότητα της ανάλυσης και της συμβουλής.Η Nancy Ann Tappe είναι ένας από αυτούς που συνέβαλαν στην δημιουργία του.Ένας άλλος είναι ο Robert Gerard Ph.d που το άρθρο του τιτλοφορείται «Πρέσβεις Από Τον Ουρανό».Πιστεύει ακόμα ότι η κόρη του είναι παιδί Indigo.Επίσης πιστεύει ότι «τα περισσότερα Indigos βλέπουν αγγέλους και αλλά όντα στο αιθέρικο».Διευθύνει το Ίδρυμα Oughten House Foundation Inc και πουλάει κάρτες με αγγέλους.Ενας άλλος που συνέβαλε στην συγγραφή του βιβλίου είναι η Doreen Virtue,μια οπαδός της αγγελοθεραπείας που ανακάλυψε ότι αναδύεται ένα είδος ακόμα πιο εξελιγμένων παιδιών τα «Crystaline Children» (και επειδή η μλκ των New Agers δεν έχει όρια σε λίγο πιθανόν να ανακαλύψουν και τα Sapphire children,τα Golden children και ίσως και τα Tzatziki Children).

Όμως δεν είναι όλοι όσοι συνέβαλαν στην συγγραφή του βιβλίου οπαδοί της New Age μεταφυσικής .Η Dr Judith Spitler McKee είναι μια πρώην δασκάλα δημοτικού και συνταξιούχος καθηγήτρια του Πανεπιστήμιου του Ανατολικού Michigan.Περνάει τον χρόνο της προσπαθώντας να κεντρίσει το ενδιαφέρον των παιδιών για το διάβασμα.


Πώς να αναγνωρίσετε ένα παιδί Indigo


Το παιδί Indigo,σύμφωνα με την Ιστοσελίδα Των Παιδιών Indigo (ιδιοκτησίας των γραφών Kryon) αναγνωρίζεται από την αύρα του και από συγκεκριμένα αλλά χαρακτηριστικά:


-έρχονται στη ζωή με ένα αίσθημα βασιλικής υπέροχης και συχνά συμπεριφέρονται έτσι.

-έχουν την αίσθηση «ότι τους αξίζει να βρίσκονται εδώ» και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν μοιράζονται την ίδια αίσθηση.

-Η αξία του εαυτού δεν είναι μεγάλο ζήτημα για τα Indigos.Συχνά λένε στους γονείς «ποια είναι».

-Έχουν δυσκολία με την απόλυτη εξουσία (εξουσία χωρίς εξήγηση η επιλογή).

-Απλά δεν μπορούν να κάνουν ορισμένα πράγματα-όπως να περιμένουν στην ουρά.

-Δυσανασχετούν με συστήματα που είναι τελετουργικά προσανατολισμένα και δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη .

-Συχνά βλέπουν καλύτερους τρόπους για να γίνουν διάφορα πράγματα,τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο,που τα κάνει να μοιάζουν με «καταλύτες-καταστροφείς του συστήματος» (δηλαδή ότι δεν συμμορφώνονται με οποιοδήποτε σύστημα).

-Φαίνονται αντικοινωνικά εκτός αν βρίσκονται παρέα με το δικό τους είδος.Αν δεν υπάρχουν άλλοι με παρόμοια νοοτροπία-συνειδητότητα ανάμεσα τους,συχνά γίνονται εσωστρεφή,νιώθοντας ότι κανένας άλλος άνθρωπος δεν τα καταλαβαίνει. Το σχολείο είναι συχνά εξαιρετικά δύσκολο για αυτά κοινωνικά.

-Δεν ανταποκρίνονται στην πειθαρχία μέσω «ένοχων» («Περίμενε μέχρι να έρθει ο πατέρας σου σπίτι και ανακαλύψει τι έκανες»).


-Δεν νιώθουν ντροπή στο να σου αποκαλύψουν τι χρειάζονται.

Κάποιος μπορεί εύκολα να καταλάβει γιατί πολλοί γονείς δεν επιθυμούν να πάρει το παιδί τους την ταμπέλα του συνδρόμου διαταραχής της προσοχής ή του συνδρόμου ανεπάρκειας της προσοχής λόγω υπερκινητικότητας (ότι πάσχει δηλαδή από ADD ή ADHD.Η ταμπέλα υπονοεί την ατέλεια.Μπορει κάποιοι ακόμα και να το εκλάβουν ότι σημαίνει ότι το παιδί τους «είναι χαλασμένο».Πιο συγκεκριμένα σημαίνει ότι η συμπεριφορά του παιδιού τους οφείλεται σε μια νευρο-βιολογική διαταραχή.Για κάποιους αυτό είναι το ίδιο με το να έχουν έναν εγκέφαλο που δυσλειτουργεί η μια πνευματική διαταραχή.Η θεραπεία των παιδιών με προβλήματα είναι ένα καυτό θέμα για τα ΜΜΕ,τους επιθετικούς δικηγόρους, τους τηλεπαρουσιαστές των ταλκ-σοου,διάφορους αρθογράφους και άλλους που δεν είναι γνωστοί για τον ρόλο τους στην διευκρίνιση περίπλοκων επιστημονικών ή ιατρικών θεμάτων.Πολλοί ακολουθούν την τάση και επιτίθενται στην φαρμακοβιομηχανία κα στους ψυχίατρους για υπερχορήγηση φαρμάκων στα παιδιά μας.Η αντίθεση δεν φέρνει αποτελέσματα γιατί λίγοι θα ακούσουν αυτούς που θα υπερασπίσουν αυτούς που «κακοποιούν» παιδιά. Ακόμα λιγότεροι θα μπουν στον κόπο να διερευνήσουν εάν οι ασκούντες κριτική ξέρουν για τι μιλάνε.

To αμερικανικό Εθνικό Ινστιτούτο της Πνευματικής Υγείας αναφέρει ότι το ADHD είναι η πιο συχνή στην διάγνωση διαταραχή της παιδικής ηλικίας.Προσβάλει ένα ποσοστό 305 % των παιδιών σχολικής ηλικίας.(ο David Kaiser αναφέρει ότι 10% των παιδιών σχολικής ηλικίας έχουν διαγνωστεί με ADD/ADHD και ότι σε ορισμένα μέρη της χώρας 50% των παιδιών έχουν διαγνωσκονται ότι πάσχουν από την ίδια διαταραχή).Με τόσο μεγάλο ποσοστών παιδιών που προσβάλλονται από αυτή την διαταραχή,δεν θα είναι δύσκολο να εντοπιστούν περιπτώσεις λάθους διάγνωσης, ακατάλληλης θεραπείας,αντίδρασης στα φάρμακα και ούτω καθεξής.Οι ανέκδοτες περιπτώσεις όμως,δεν θα έπρεπε να αντικαθιστούν τις επιστημονικές μελέτες ή τις κλινικές παρατηρήσεις από τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την θεραπεία αυτών των παιδιών σε καθημερινή βάση.Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε μια ανέκδοτη υπόθεση που αναφέρθηκε στην Oprah ή στον Larry King από την Arianna Huffington ή την Hilary Clinton ( ή στον Χαρδαβελα,στην Ελλη Στάη,στον Κούσογλου όπου πρόσφατα με έκπληξη τον είδα να παρουσιάζει την ομοιοπαθητική και την Αγιουβερδα,τους τσαρλατάνους ψυχικούς χειρουργους,τον τσαρλατανο Gerson! χωρίς ουσιαστικό αντίλογο και έχασα πάσα ιδέα για την αντικειμενικότητα και την σοβαρότητα της εκπομπής του) έχει πολύ μεγαλύτερη επίδραση στο κοινό από μια ελεγχόμενη επιστημονική μελέτη. Όμως αυτές οι επιστημονικές μελέτες πρέπει να γίνονται.Το Ritalin κυκλοφορεί από το 1950 αλλά δεν υπάρχουν μακροχρόνιες μελέτες από όσο γνωρίζω για να δείξουν ότι είναι ασφαλές,αποτελεσματικό ή καλύτερο έναντι οποιαδήποτε άλλης εναλλακτικής θεραπευτικής λύσης.Η υποστήριξη για την συνταγογράφηση του προέρχεται κυρίως από αυτούς που ασχολούνται με την θεραπεία των εκατομμυρίων παιδιών και ενήλικων που πάσχουν από AD/HD.Η υποστήριξη επίσης προέρχεται από την κατασκευάστρια εταιρία του Ritalin,την Novartis Pharmaceuticals Corp. που εδρεύει στο New Jersey.που λέει ότι το φάρμακο «έχει χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα τα τελευταία 40 χρόνια σε εκατομμύρια ασθενείς με ADHD» όπως επικυρώνεται από τα αποτελέσματα 170 μελετών (Donohue).Παρόλαυτα η Novartis δύσκολα θα θεωρούνταν κριτής ανεπηρέαστος από το συμφέρον.

Σε κάθε περιπτωση,όσες μακροχρόνιες μελέτες κι αν έχουν γίνει που δεν βρίσκουν κάτι εντυπωσιακά λάθος με το Ritavil,θα υπάρχει πάντα η πιθανότητα ότι η επόμενη θα βρει κάτι φριχτό για το φάρμακο.Για παράδειγμα «ερευνητές στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας Berkeley, ανέφεραν ότι η μελέτη τους που παρακολούθησε νεαρά άτομα κατά την διάρκεια της ενήλικης ζωής τους βρήκε μια διασύνδεση μεταξύ της χρήσης του Ritalin και την μετέπειτα κατάχρηση καπνού, κοκαΐνης και άλλων διεργετικών ουσιών» (Donohue 2000).Είναι η διασύνδεση αρκετά ισχυρή για την πρόκληση δικαιολογημένης ανησυχίας ; Πως μπούμε να είμαστε σίγουροι ότι δεν ήταν το ίδιο το ADHD περισσότερο παρά το Ritalin που ήταν η κύρια αιτία για την διασύνδεση;

H μόδα και η οριακή υστερία που περιβάλλουν την χρήση του Ritalin έχει συνεισφέρει στην δημιουργία μιας ατμόσφαιρας που κάνει δυνατό να ληφθεί σοβαρά ένα βιβλίο σαν το Indigo Children.Ποιος δεν θα προτιμούσε να πιστέψει ότι το παιδί του είναι ξεχωριστό και επιλεγμένο για κάποια υψηλή αποστολή παρά ότι πάσχει από μια εγκεφαλική διαταραχή?

Σύνοψη του άρθρου:Η ιδέα περί Ιindigo Children δεν υποστηρίζεται από σοβαρές επιστημονικές μελέτες αλλά από μέντιουμ και chanellers.Εχει μεγάλη επιτυχία γιατί τα χαρακτηριστικά που περιγράφουν την προσωπικότητα ενός Indigo,ταυτίζονται με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας παιδιών που πάσχουν από σύνδρομα που σχετίζονται με διαταραχή της προσοχής. Δεδομένου ότι η ιδέα ότι το παιδί τους είναι ξεχωριστό παρά ότι έχει κάποιο πρόβλημα είναι πιο ευχάριστη στους γονείς με τέτοια παιδία και σε συνδυασμό με την υστερία που περιβάλει την χρήση του φάρμακου Ritalin που χορηγείται στα παιδία με αυτή την διαταραχή,ορισμένοι γονείς απορρίπτουν την επιστημονική διάγνωση και φροντίδα και ασπάζονται την μη τεκμηριωμένη από επιστημονικές μελέτες μεταφυσική ιδέα περί Indigos..

Το άρθρο είναι από το www.skepdic.com.Η μετάφραση,τα σχόλια με κόκκινο και η σύνοψη είναι δικά μου.


Παραμυθια της χαλιμας λοιπον τα δηθεν ξεχωριστα παιδια του 83 που δεν ειναι παρα μια μεταφορα αλα Ελληνικα μιας New Age νεομυθολογιας που ξεκινησε απο τις ΗΠΑ...


Συγγραφέας Μηνύματος: medtech
Απάντησε την: 14/01/2007 12:35:42
Μήνυμα:

quote:
Τι θα γίνει όταν ένα σημερινό παιδί μεγαλωμένο με τέτοιο τρόπο (την γλίτωσαν τα παιδιά του 83 που σήμερα είναι 24 ετών και δεν μεγάλωσαν με την ιδέα ότι είναι ιδιαίτερα) βγει στην κοινωνία και ανακαλύψει ότι στην ζωή του υπάρχει και η αποτυχία, ότι δεν είναι το πιό έξυπνο, το πιό προικισμένο ή ο "σωτήρας" που το έκαναν να πιστεύει οι γονείς και το άμεσο περιβάλλον του;

To λιγοτερο που μπορει να παθει ειναι να δοκιμασει μια τεραστια απογοητευση.Εαν ειναι δυνατος χαρακτηρας θα συνεχισει παρολη την πικρα.Αν ειναι αδυνατος...Φυσικα ενδεχεται να ειναι τοσο ψωναρα που ακομα και τις αποτυχιες του να τις ερμηνευει ως αποτελεσμα της ιδιαιτερης φυσης του (πχ οτι του βαζουν εμποδια οι "εχθροι").Οποτε μπορει καλλιστα να κανει καριερα ως γκουρου.


Συγγραφέας Μηνύματος: gigenis
Απάντησε την: 14/01/2007 14:25:59
Μήνυμα:

-έρχονται στη ζωή με ένα αίσθημα βασιλικής υπέροχης και συχνά συμπεριφέρονται έτσι.

ειναι αληθεια εγω δεν εβγαινα μεχρι που εστρωσαν κοκκινο χαλι


-έχουν την αίσθηση «ότι τους αξίζει να βρίσκονται εδώ» και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν μοιράζονται την ίδια αίσθηση.

πριν 2 χρονια ενα παιδι 6 ετων μου ειπε οτι ειμαι μεγαλος για να παιζω στην παιδικη χαρα
η εκπληξη μου ηταν μεγαλη αν και μετα απο 28 χρονια στην γη ειχα ακουσει παρα πολλα περιεργα

-Η αξία του εαυτού δεν είναι μεγάλο ζήτημα για τα Indigos.Συχνά λένε στους γονείς «ποια είναι».

καθε φορα που περνω τηλ λεω στην μανα μου ελα μανα τι κανεις εγω ειμαι ο γιος σου

-Έχουν δυσκολία με την απόλυτη εξουσία (εξουσία χωρίς εξήγηση η επιλογή).

ε γι αυτο δεν χρειαζεται να πω τιποτα ειναι γνωστο

-Απλά δεν μπορούν να κάνουν ορισμένα πράγματα-όπως να περιμένουν στην ουρά.

ειδικα οταν προκεται για το wc

-Δυσανασχετούν με συστήματα που είναι τελετουργικά προσανατολισμένα και δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη .

γι αυτο αποφεγω τον γαμο

-Συχνά βλέπουν καλύτερους τρόπους για να γίνουν διάφορα πράγματα,τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο,που τα κάνει να μοιάζουν με «καταλύτες-καταστροφείς του συστήματος» (δηλαδή ότι δεν συμμορφώνονται με οποιοδήποτε σύστημα).

ουτε γι αυτο χρειαζετε να πω κατι

-Φαίνονται αντικοινωνικά εκτός αν βρίσκονται παρέα με το δικό τους είδος.Αν δεν υπάρχουν άλλοι με παρόμοια νοοτροπία-συνειδητότητα ανάμεσα τους,συχνά γίνονται εσωστρεφή,νιώθοντας ότι κανένας άλλος άνθρωπος δεν τα καταλαβαίνει. Το σχολείο είναι συχνά εξαιρετικά δύσκολο για αυτά κοινωνικά.

εγω ειμαι τυχερος βρισκω παντου στρουμφακια(ατομα με μπλε αυρα)

-Δεν ανταποκρίνονται στην πειθαρχία μέσω «ένοχων» («Περίμενε μέχρι να έρθει ο πατέρας σου σπίτι και ανακαλύψει τι έκανες»).

ποτε δεν χρειαστικε να αντιμετωπησω μια τετοια κατασταση
η τιμωρια ηταν παντα αμεση
"γιαυτο που εκανες θα πας για τιμωρια στο δωματιο μας"
στο δικο μου δεν με εστελναν γιατι εκει ειχα ολα τα παιχνιδια
ενω στο δικο τους κανενα

-Δεν νιώθουν ντροπή στο να σου αποκαλύψουν τι χρειάζονται.

θελω
1)ενα δικο μου νησι
2)500 εκατομυρια ευρο
3)σπιτι 350τ με εσωτερικη θερμαινομενη πισινα
4)τζακουζι
5)σαουνα
6)σαλε στην ελβετια

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του


Συγγραφέας Μηνύματος: jonniebegood
Απάντησε την: 14/01/2007 16:34:41
Μήνυμα:


-έρχονται στη ζωή με ένα αίσθημα βασιλικής υπέροχης και συχνά συμπεριφέρονται έτσι.

ειναι αληθεια εγω δεν εβγαινα μεχρι που εστρωσαν κοκκινο χαλι

9 μηνες και δυο βδομαδες εκατσα, επειδη περνουσα καλα, μεχρι που ακουσα τον γιατρο να μιλαει για τεχνητους πονους και αποφασισα να βγω


-έχουν την αίσθηση «ότι τους αξίζει να βρίσκονται εδώ» και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν μοιράζονται την ίδια αίσθηση.

πριν 2 χρονια ενα παιδι 6 ετων μου ειπε οτι ειμαι μεγαλος για να παιζω στην παιδικη χαρα
η εκπληξη μου ηταν μεγαλη αν και μετα απο 28 χρονια στην γη ειχα ακουσει παρα πολλα περιεργα

την περασμενη Τεταρτη ενας δεκαχρονος συνΟλυμπιος φιλος μου μου ειπε: "εμεις ειμαστε φιλοι γιατι εχουμε τα ιδια μυαλα, δεκάχρονου" - ειλικρινα εκπλησομαι που δεν το καταλαβαινουν ολοι


-Η αξία του εαυτού δεν είναι μεγάλο ζήτημα για τα Indigos.Συχνά λένε στους γονείς «ποια είναι».

καθε φορα που περνω τηλ λεω στην μανα μου ελα μανα τι κανεις εγω ειμαι ο γιος σου

τους τοπα και απο τοτε με κοιτανε περιεργα


-Έχουν δυσκολία με την απόλυτη εξουσία (εξουσία χωρίς εξήγηση η επιλογή).

ε γι αυτο δεν χρειαζεται να πω τιποτα ειναι γνωστο

εχω ως γνωστον αλεργια στην εξουσια, και παιρνω παντα μαζι μου τα solucortef


-Απλά δεν μπορούν να κάνουν ορισμένα πράγματα-όπως να περιμένουν στην ουρά.

ειδικα οταν προκεται για το wc

που να δεις αναμονη σε στενωμα σε σπηλαιο στα 175 μετρα (αν θυμαμαι καλα), με τα δοντια σου να χτυπανε απο το κρυο


-Δυσανασχετούν με συστήματα που είναι τελετουργικά προσανατολισμένα και δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη .

γι αυτο αποφεγω τον γαμο

ειμαι ηδη σεσημασμενος...


-Συχνά βλέπουν καλύτερους τρόπους για να γίνουν διάφορα πράγματα,τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο,που τα κάνει να μοιάζουν με «καταλύτες-καταστροφείς του συστήματος» (δηλαδή ότι δεν συμμορφώνονται με οποιοδήποτε σύστημα).

ουτε γι αυτο χρειαζετε να πω κατι

ειπαμε, σεσημασμενος...


-Φαίνονται αντικοινωνικά εκτός αν βρίσκονται παρέα με το δικό τους είδος.Αν δεν υπάρχουν άλλοι με παρόμοια νοοτροπία-συνειδητότητα ανάμεσα τους,συχνά γίνονται εσωστρεφή,νιώθοντας ότι κανένας άλλος άνθρωπος δεν τα καταλαβαίνει. Το σχολείο είναι συχνά εξαιρετικά δύσκολο για αυτά κοινωνικά.

εγω ειμαι τυχερος βρισκω παντου στρουμφακια(ατομα με μπλε αυρα)

εδω κανουν λαθος - μπερδεψαν τις ερωτησεις - αυτη ειναι για τα αυτιστικα παιδακια


-Δεν ανταποκρίνονται στην πειθαρχία μέσω «ένοχων» («Περίμενε μέχρι να έρθει ο πατέρας σου σπίτι και ανακαλύψει τι έκανες»).

ποτε δεν χρειαστικε να αντιμετωπησω μια τετοια κατασταση
η τιμωρια ηταν παντα αμεση
"γιαυτο που εκανες θα πας για τιμωρια στο δωματιο μας"
στο δικο μου δεν με εστελναν γιατι εκει ειχα ολα τα παιχνιδια
ενω στο δικο τους κανενα

μεχρι να ερθει ο πατερας μου περνουσα καλα - μολις ερχοταν τις ετρωγα ως ανεμενετο, και μολις κοιμοταν για μεσημερι του ξεβιδωνα το ξυπνητηρι για να παρω τα γραναζια που χρειαζομουν


-Δεν νιώθουν ντροπή στο να σου αποκαλύψουν τι χρειάζονται.

θελω
1)ενα δικο μου νησι
2)500 εκατομυρια ευρο
3)σπιτι 350τ με εσωτερικη θερμαινομενη πισινα
4)τζακουζι
5)σαουνα
6)σαλε στην ελβετια

1. ενα μεγαλο νησι και ενα βουνο
2. 1500 εκατομμυρια ευρα - τα 1000 θελω να τα μοιρασω σαν αγιος βασιλης (παιδικο απωθημενο)
3. σπιτια σε διαφορα μερη του κοσμου (αμα δεις το Νεπαλ πχ, θα θελεις ενα-δυο και εκει)
4. μια πισινα μεσα σε πισινα
5. ινδιανικη σαουνα στην ερημο Σονορα
6. μια συλλογη απο αεροπλανα (ενος σηχωκ και ενος F16 συμπεριλαμβανομενων)


ΥΓ. ρε γηγενη τι γινεται, τελικα υπαρχουν πολλοι Ολυμπιοι σαν κι εμας?
και γιατι μας λενε ιντιγκο ρε γαμωτο - λες να μας βριζουν?


ΥΓ.2 η πιστοποιηση της λουλακι αυρας που γινεται?
δεν εχω δει ακομη καμια φωτογραφια με την αυρα αυτων των παιδιων και πιστευω οτι προκειται περι συνομωσιας, για να μας φανε τον Ολυμπο


Edited by - jonniebegood on 14/01/2007 16:52:39


Συγγραφέας Μηνύματος: PREDATOR
Απάντησε την: 14/01/2007 18:18:58
Μήνυμα:

Παραμυθακια της Χαλιμας...


BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...


Συγγραφέας Μηνύματος: gigenis
Απάντησε την: 14/01/2007 20:44:20
Μήνυμα:

quote:
ΥΓ. ρε γηγενη τι γινεται, τελικα υπαρχουν πολλοι Ολυμπιοι σαν κι εμας?
και γιατι μας λενε ιντιγκο ρε γαμωτο - λες να μας βριζουν?

υπαρχουν πολλοι που θελουν να μας μιασουν
αλλα ειμαστε μοναδικοι

ιντιγκο δεν ξερω γιατι μας λενε αλλα αν αποδηχτει οτι μας βριζουν το 2012 θα το πληρωσουν πολυ ακριβα

quote:
ΥΓ.2 η πιστοποιηση της λουλακι αυρας που γινεται?
δεν εχω δει ακομη καμια φωτογραφια με την αυρα αυτων των παιδιων και πιστευω οτι προκειται περι συνομωσιας, για να μας φανε τον Ολυμπο


ντοντ γορι συνολυμπιε
η μαγκια δεν ειναι αν θα μας φανε τον ολυμπο η μαγκια ειναι αν θα μπορεσουν να τον χωνεψουν

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του


Συγγραφέας Μηνύματος: aspirin
Απάντησε την: 14/01/2007 23:58:59
Μήνυμα:

Οποιαδήποτε θεωρεία κατεβάζει ο καθένας πρέπει να την ενστερνιστούμε?

Για τα ούφο έχουμε το δικαίωμα να μιλάμε όσο φανταστικά κ αν ακούγονται γιατί έχουμε ενδείξεις.
Για indigo, σωτήρες, πύλες κ άλλες τέτοιες μπούρδες ποιές ενδείξεις υπάρχουν? Μόνο κούφιες θεωρίες μερικών τρελών. Ο καθηγητής ψυχιατρικής στο πανεπιστήμιο, μας είχε πεί να μη φοβόμαστε τους τρελούς που έχει η κλινική του. Να προσέχουμε τους τρελούς που κυκλοφορούν εκεί έξω :-))) Πόσο δίκιο είχε...


Συγγραφέας Μηνύματος: a_mas1900
Απάντησε την: 15/01/2007 05:14:36
Μήνυμα:

Καλημέρα σας,

συγνώμη που θα ξεφύγω από την συζήτηση αλλά που μπορώ να βρω τίτλους των βιβλίων του κυρίου Φουράκη (αν δεν κανω λάθος το όνομα του )ερευνητή - καθηγητή που έχει εκφράσει την θέση του για τα παιδιά του 1983 και τα παιδιά ιντιγκο σε βιβλία .... και για άλλα θέματα???

Ευχαριστώ.


a_mas1900


Συγγραφέας Μηνύματος: PREDATOR
Απάντησε την: 15/01/2007 10:24:40
Μήνυμα:

Πιστευεις οτι αυτος ο "καθηγητης" ο κυριος Φουρακης, ειναι σωστος?

Μπααα... δεν τον κοβω για γνωστικο


BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...


Συγγραφέας Μηνύματος: stanfromgreece
Απάντησε την: 15/01/2007 17:15:09
Μήνυμα:

Καλά φίλοι μου... τί πλάκα έχω κάνει με αυτό το θέμα που παρουσίασε ο Χαρδαβέλλας δεν λέγεται! Μιλάμε, πως όποιος είδε την εκπομπή και απάντησε στο ερωτηματολόγιο ήταν Indigo! Τελικά πόσοι είμαστε? Μήπως τελικά οι Indigo είναι περισσότεροι από τους κοινούς θνητούς? Τελικά τί έίναι πιο σπάνιο? Να είσαι Indigo ή normal παιδί? Φίλοι JBG και gigenis,με προλάβατε! πάνω κάτω και εγώ τα ίδια σκεφτόμουν! Τελικά... μήπως να κάνουμε καμία δικιά μας οργάνωση και να τα κονομήσουμε? χεχε... καλά δεν θα ήταν? Οσο για τον Κο που είχε εκεί ο Χαρδαβέλλας... δεν ξέρω... σαν να γυάλιζε λιγο το μάτι του!


Συγγραφέας Μηνύματος: PREDATOR
Απάντησε την: 15/01/2007 17:30:16
Μήνυμα:

Kαι που ξερει ο κος Χαρδαβελλας, οτι οι Indigo ειναι μονο για καλο σκοπο??? Αντε ρε, αυτος ειναι ευκολοπιστος, οτι του λενε τα πιστευει... δεν υπαρχει περιπτωση να μην πιστεψει καθε βλακεια που θα του πουνε...

Κανονικα ο Δημοσιογραφος δεν υποστηριζει μονο την μια πλευρα... πρεπει να ειναι αδιαλλακτος!

Τωρα, αν στην εκπομπη του, εχει μονο την μια πλευρα, αυτος πρεπει να κανει τον συνογορο του διαβολου, ητοι να δειξει χαρη στην αντιθετη γνωμη...

αλλα που αυτος... τον "Χαρδα" του...


BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...


Συγγραφέας Μηνύματος: medtech
Απάντησε την: 17/01/2007 00:03:26
Μήνυμα:


Αλλο ενα αρθρακι απο το CISCOP.Το μισο αρθρο περιπου απομυθοποιει την αυρα (υπενθυμιζουμε οτι το πιο κυριο διακριτικο χαρακτηριστικο των παιδιων Indigo συμφωμα με τους οπαδους αυτης της ιδεας ειναι η "λουλακι αυρα τους").

Αύρες Και Παιδιά Ιndigo


Οι δοξασίες που αφορούν διάφορα παραφυσικά φαινόμενα,τείνουν να παρουσιάζουν μια κυκλική πορεία,όπως ακριβώς το μήκος των γραβατών στην μόδα.Οι δοξασίες που λαμβάνουν μια επιστημονικοφανή μεταμφίεση είναι από τις πιο γελοίες δοξασίες,αλλά και από τις πιο εύκολες να διαψευστούν.Μια από αυτές είναι η ιδέα,που άρχισε να έχει αποδοχή στις αρχές του 20 αιώνα ότι όλοι παράγουμε μια αύρα φωτεινών χρωμάτων γύρω από τα σώματα μας.

Σύμφωνα με αυτή την ιδέα,η αύρα είμαι μια εκπομπή ακτινοβολίας που παράγεται από την ενέργεια που υποθετικά πηγάζει από όλα τα έμβια όντα και τα περιβάλλει.Η αύρα δεν μπορεί να γίνει αντιληπτή από την κανονική όραση αλλά μόνο μέσω ενόρασης.Δεν υπάρχουν δοκιμασίες που μπορούν να αποδείξουν την ύπαρξη της.Αντίθετα πολλά πειράματα αποκαλύπτουν ότι αυτοί που ισχυρίζονται ότι έχουν την ικανότητα να παρατηρούν τις αύρες των ανθρώπων είναι ανίκανοι για παράδειγμα,να προσδιορίσουν με ακρίβεια εάν στέκεται ή οχι ένας άνθρωπος πίσω από ένα τραπέζι ή ένα φράγμα που περιορίζει την όραση του περιγράμματος του σώματος του αλλά αφήνει την ζώνη οπού υποθετικά η αύρα μπορεί να παρατηρηθεί ανεμπόδιστη και αδιατάρακτη.Kανένας από τους προικισμένους με υπερφυσικές δυνάμεις διαίσθησης δεν μπορεί να μαντέψει σωστά, υψηλότερα από τα αναμενόμενα επίπεδα των πιθανοτήτων,εάν το υποκείμενο του πειράματος είναι παρόν εκεί ή όχι.

Μια αυτοαποκαλούμενη «ιατρική διαισθητικός»,ονόματι Caroline Myss (1997),ισχυρίζεται ότι μπορεί να περιγράψει την φύση όλων των ασθενειών οποιαδήποτε ανθρώπου,απλώς με το να διαβάσει το ενεργειακό πεδίο του και προτείνει θεραπείες,τόσο στο σωματικό όσο και στο πνευματικό πεδίο.Αποκαλεί αυτή την τεχνική «ενεργειακή θεραπεία» αλλά δεν έχει ποτέ δώσει επιστημονικά στοιχεία που θα μπορούσαν να αποδείξουν τις υποτιθέμενες δυνάμεις της.

Είναι μια νέα μόδα στο Μεξικό (όχι πια νέα και όχι μόνο στο Μεξικό) να καταγράφονται υποθετικά οι αύρες μικρών παιδιών,σύμφωνα με τα κριτήρια ενός προικισμένου ενορατικού και αυτά που παρουσιάζουν μια κυανωπή (μπλέ) χροιά στις αύρες τους να θεωρούνται αυτό που αποκαλούν «Παιδιά Indigo»: Διανοητικά ανώτερα,παιδία θαύματα,προικισμένα με υπερφυσικές δυνάμεις.Ετσι,δημιουργήθηκε μια πραγματική,επικερδής επιχείρηση,αφιερωμένη στο να απομυζά προσεκτικά τα λεφτά των γονιών αυτών των «Indigo» παιδιών.


Οι αυτοανακηρυγμένοι εκπαιδευτές ισχυρίζονται ότι αυτά τα αγόρια και τα κορίτσια έχουν την ικανότητα να βλέπουν πέρα από το φάσμα του ορατού φωτός-δηλαδή πέρα από τις ακτινοβολίες του υπεριώδους και του υπέρυθρου,μπορούν να ακούσουν υπέρηχους και υπόηχους,ακόμα και την κυκλοφορία του αίματος τους-κάτι που κάθε άνθρωπος μπορεί να κάνει-και ακόμα να επιδείξουν αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι ένα είδος εξαιρετικής υπερευαισθησίας της αφής.

Η Maria Dolores Paoli,μια ειδικός σε κάτι που ονομάζει Ψυχοπνευματικοτητα, μας διαβεβαιώνει ότι τα παιδιά Indido,παρόλο που το όνομα μπορεί να το υπονοεί,δεν έχουν κυανωπής χροιάς δέρμα.Ονομάζονται έτσι επειδή η αύρας τους ή το πεδίο ενέργειας τους τείνει να αντανακλά κυανωπά ή Indigo (λουλακί) χρώματα,που υποδεικνύουν ότι χρησιμοποιούν τα ενεργειακά τους κέντρα συχνότερα.

Μια άλλη περιγραφή των Indigo παιδιών,κατασκευασμένη από την Connie Okelberry και δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα της: www.indigochild.com τους αποδίδει τις ακόλουθες ιδιότητες:

-έρχονται στη ζωή με ένα αίσθημα βασιλικής υπέροχης και συχνά συμπεριφέρονται έτσι.

-έχουν την αίσθηση «ότι τους αξίζει να βρίσκονται εδώ» και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν μοιράζονται την ίδια αίσθηση.

-Η αξία του εαυτού δεν είναι μεγάλο ζήτημα για τα Indigos.Συχνά λένε στους γονείς «ποια είναι».

-Έχουν δυσκολία με την απόλυτη εξουσία (εξουσία χωρίς εξήγηση η επιλογή).

-Απλά δεν μπορούν να κάνουν ορισμένα πράγματα-όπως να περιμένουν στην ουρά.

-Δυσανασχετούν με συστήματα που είναι τελετουργικά προσανατολισμένα και δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη .

-Συχνά βλέπουν καλύτερους τρόπους για να γίνουν διάφορα πράγματα,τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο,που τα κάνει να μοιάζουν με «καταλύτες-καταστροφείς του συστήματος» (δηλαδή ότι δεν συμμορφώνονται με οποιοδήποτε σύστημα).

-Φαίνονται αντικοινωνικά εκτός αν βρίσκονται παρέα με το δικό τους είδος.Αν δεν υπάρχουν άλλοι με παρόμοια νοοτροπία-συνειδητότητα ανάμεσα τους,συχνά γίνονται εσωστρεφή,νιώθοντας ότι κανένας άλλος άνθρωπος δεν τα καταλαβαίνει. Το σχολείο είναι συχνά εξαιρετικά δύσκολο για αυτά κοινωνικά.

-Δεν ανταποκρίνονται στην πειθαρχία μέσω «ένοχων» («Περίμενε μέχρι να έρθει ο πατέρας σου σπίτι και ανακαλύψει τι έκανες»).

-Δεν νιώθουν ντροπή στο να σου αποκαλύψουν τι χρειάζονται.

Ένα μάτσο κακομαθημένα παλιόπαιδα αν θέλετε την γνώμη μου!

( τα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς που αποδίδονται στα Indigos πραγματικά ούτε αξιοπερίεργα είναι ούτε ασυνήθιστα.Σε έντονο βαθμό αποτελούν χαρακτηριστικά του συνδρόμου διαταραχής της προσοχής που μπορεί να λάβει θεραπευτική αγωγή.Βασικά κάθε παιδί νιώθει στην αρχή της ζωής του ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος και θέλει να περνάει μόνο το δικό του και μέσω της διαδικασίας κοινωνικοποίησης καταλαβαίνει ότι αυτό δεν ισχύει…Τα περισσότερα παιδιά αλλά και ενήλικες νιώθουν άνετα μόνο όταν βρίσκονται παρέα με όμοιους τους.Τα περισσότερα παιδία αντιμετωπίζουν δυσκολίες προσαρμογής στο κοινωνικό περιβάλλον του σχολείου.Πραγματικά δεν βρίσκω τίποτα αξιοπερίεργο στα κριτήρια συμπεριφοράς που χαρακτηρίζουν τα Indigos.)

Η εκμετάλλευση των ανηλίκων,με την απόδοση σε αυτών υπερφυσικών δυνάμεων,είναι κοινή πρακτική,αλλά μπορεί να τους προκαλέσει σοβαρή ψυχολογική ζημιά αφού στην πραγματικότητα το μόνο που τους διδάσκει είναι πώς να συνεργάζονται σε μια ηθελημένη απάτη.Αυτό επιδείχτηκε πριν από περίπου 20 χρόνια,όταν ήταν κοινή η δοξασία ότι είναι δυνατό να διδαχτεί στα παιδιά η δερμοόραση,δηλαδή,πώς να διαβάζουν και να αντιλαμβάνονται τυπωμένες (όχι ανάγλυφες) εικόνες με τα μάτια τους καλυμμένα,χρησιμοποιώντας απλώς το δέρμα των χεριών τους ή των προσώπων τους.Ελεγχόμενα πειράματα που πραγματοποιήθηκαν στην Σχολή Ψυχολογίας του Πανεπιστήμιου του Μεξικού από τους James Randi και Dr. Serafín Mercado Doménech,,πίσω στο 1982,έδειξαν ότι τα παιδιά απλά κατασκόπευαν μέσω των καλύπτρων.

Οι υποστηρικτές αυτής της ιδέας ισχυριζονται επίσης ότι τα παιδιά Indido κατέχουν εξαιρετική διαίσθηση,κατι που τα οδηγεί στην ανάπτυξη της τηλεπάθειάς τους,την δύναμη να προβλέπουν το μέλλον και ακόμα την ικανότητα να αναγνωρίζουν την παρουσία αιθέρικων πλασμάτων όπως οι νεράιδες και τα ξωτικά.Επιπροσθέτως οτι κάποιοι ανήλικοι έρχονται στον κόσμο με το χάρισμα της θεραπείας.

Φυσικά,δεν έχει ποτέ δημοσιευθει μια ελεγχόμενη μελέτη με παιδια Indigo,που να διεξάγει από σοβαρούς ψυχολόγους,οι οποίοι να εργάζονται στην επιστημονική έρευνα ή σε ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα.Αυτός είναι επαρκής λόγος για να συσταθεί αρκετή προσοχή σε όλους τους γονείς τέτοιων παιδιών και να τους δοθεί η συμβουλή να μην πληρώνουν για κάτι που μπορεί να είναι απλά άλλη μια απάτη.

Το ανθρώπινο σώμα εκπέμπει ένα είδος πεδίου,που αποτελείται από συγκεκριμένες ακτινοβολίες,που περιλαμβάνουν την θερμότητα και ασθενή ηλεκτρομαγνητικά σηματα,τα οποία προέρχονται από την ηλεκτρική δραστηριότητα των νεύρων.Επίσης παράγει χημικές εκκρίσεις,όπως η σωματική οσμή και κάποια ηχητικά κύματα.Κάποιοι παραψυχολόγοι μας διαβεβαιώνουν ότι αυτές οι εκπομπές είναι η βάση της αύρας.Ομως δεν εξηγούν γιατί είναι απόλυτα αόρατο και το γεγονός ότι μόνο ορισμένοι άνθρωποι με κάποιον τύπο πνευματικών δυνάμεων μπορούν να τις αντιληφθούν.Στην πραγματικότητα,οι ενορατικοί ποτέ δεν συμφωνούν ως προς την φύση και τα χαρακτηριστικά της αύρας που ισχυρίζονται ότι παρατηρούν,του ίδιου ατόμου και την ίδια στιγμή.

Σε ελεγχόμενα πειράματα αυτοί οι παρατηρητές της αύρας,χωρίς να έχουν έρθει σε καμία προηγούμενη επαφή ο ένας με τον άλλο,ποτέ δεν συμφωνούν σε αυτή την αίσθηση.Σε κάποια «πανηγύρια με pchycis» στις ΗΠΑ,μπορούν να ληφθούν φωτογραφίες που υποθετικά απεικονίζουν την ανθρώπινη αύρα.Σε αυτές τις περιπτώσεις οι φωτογράφοι χρησιμοποιούν μια περίπλοκη διαδικασία που απαιτεί πρώτα την λήψη μιας φωτογραφίας του υποκειμένου που το χέρι του βρίσκεται πάνω στην πλάκα,κάτι που πραγματοποιείται με την εφαρμογή ενός ηλεκτρικού πεδίου στο χέρι του πελάτη.Μετά κάνουν μια μέτρηση της έντασης του ρεύματος που μεταφράζεται μέσω υπολογιστή σε μια οθόνη υγρών κρυστάλλων,ικανή να παράγει χρώματα.η οποία βρίσκεται μέσα στην φωτογραφική μηχανή.Τα χρώματα,αυθαίρετα επιλεγμένα,προβαλονται κατόπιν στο περίγραμμα του σώματος του υποκειμένου και μετά τυπώνεται το αντίτυπο.Μια έρευνα που διεξάγει από τον Joe Nickell,έναν ειδικό στον εντοπισμό της απάτης,έδειξε ότι το ίδιο άτομο θα λάβει 2 διαφορετικές αύρες,κατασκευασμενες σε απόσταση λίγων λεπτών με την ίδια κάμερα.

(να προσθέσω εδώ ότι η περίφημη φωτογραφία Κirlian δεν δείχνει αύρες)

H συμβουλή λοιπόν για όλους τους γονείς είναι να μην λαμβάνουν σοβαρά όλες αυτές τις θαυμαστες διαβεβαιώσεις.

Θα ήθελα να τονίσω ότι η ζημιά που γίνεται στα παιδιά και στους γονείς με τα παιδιά με αυτή την New Age Indigo απάτη είναι μεγάλη.

1. Οι γονείς που εμπιστεύονται τους Indigo προαγωγούς,παραλείπουν ωφέλιμη εάν όχι σωτήρια για την ζωή θεραπεία παιδιών με πνευματικές ή νευρολογικές διαταραχές.

2.Τα παιδία των οποίων τα μυαλά φουσκώνουν με την Indigo ταυτότητα,αποκτούν μια εσφαλμένη αίσθηση ανωτερότητας με όλα τα συνεπακόλουθα.

3.Κάποιοι υποστηρικτές του Indigo κινήματος αποτρέπουν τους γονείς από το να εμβολιάσουν τα παιδιά τους με τον ψευδή ισχυρισμό ότι ο εμβολιασμός θα χαλάσει το ενεργοποιημένο πολύκλωνο DNA τους που τους δίνει αυτή την ξεχωριστή ταυτότητα!Δεν θα είμαι καθόλου ευγενική:Είναι αμόρφωτοι εγκληματίες!Ο εμβολιασμός δεν προκαλεί καμιά μεταβολή στο DNA,προκαλεί απλά την παραγωγή αντισωμάτων (πρωτεϊνών) εκμεταλλευόμενος την φυσική λειτουργία των λεμφοκυττάρων (διέγερση με αντιγόνο-->παραγωγή αντισώματος).Η συνεισφορά του εμβολιασμού στη πρόληψη και καταπολέμηση πολλών λοιμωδών ασθενειών,αληθινών μάστιγων για την ανθρωπότητα είναι ανεκτίμητη!Και τώρα έρχονται αυτοί οι NEW AGE τσαρλατάνοι και τον στερούν από αυτούς που τον χρειάζονται με τις ψευδείς δηλώσεις τους!.

4.Χανεται χρήμα,κόπος και χρόνος που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί προς πραγματικό όφελος των παιδιών.Τα σχολεια με κοκκινο και μαυρο ειναι δικα μου.


Συγγραφέας Μηνύματος: gigenis
Απάντησε την: 17/01/2007 00:45:09
Μήνυμα:

quote:
medtech
Ένα μάτσο κακομαθημένα παλιόπαιδα αν θέλετε την γνώμη μου!

κακομαθημενη εισαι εσυ παλιο δρακονιανη πρακτορισα
που θα πεις εμενα και τον τζονυ κακομαθημενους

εγω ξερω οτι ολα τα παιδια εχουν τον προσωπικο τους γυμναστη
την μανικουριστα τους,τον διαιτολογο τους,τον μασητη τροφης
μια ομαδα απο ατομα που συνεχως τα προσκηνανε και τους λενε

"δεν ειμαστε αξιοι να σας κοιταμε στα ματια,
ω!! ιντιγκο η λαμψη της αυρα σας μας τυφλωνει"

και διαφορους αλλους που ζουν μονο για να τα υπηρετουν

αλλα ετσι να σκασεις να σκασεις να σκασεις εσενα δεν θα σε παιζουμε (εκτως και αν φερεις και το μαστιγιο σου μαζι)


Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του


Συγγραφέας Μηνύματος: medtech
Απάντησε την: 17/01/2007 01:07:20
Μήνυμα:

quote:
κακομαθημενη εισαι εσυ παλιο δρακονιανη πρακτορισα
που θα πεις εμενα και τον τζονυ κακομαθημενους

LOL gigenis!Aν και δεν ειμαι εγω αυτη που τα αποκαλει κακομαθημενα,αλλα ο συγγραφεας του αρθρου το οποιο μεταφρασα,(o οποιος ειναι ενας μεξικανος σκεπτικιστης μελος του CISCOP).

quote:
αλλα ετσι να σκασεις να σκασεις να σκασεις εσενα δεν θα σε παιζουμε (εκτως και αν φερεις και το μαστιγιο σου μαζι)

μμμμ....


Συγγραφέας Μηνύματος: gigenis
Απάντησε την: 17/01/2007 01:14:42
Μήνυμα:

quote:
LOL gigenis!Aν και δεν ειμαι εγω αυτη που τα αποκαλει κακομαθημενα,αλλα ο συγγραφεας του αρθρου το οποιο μεταφρασα,(o οποιος ειναι ενας μεξικανος σκεπτικιστης μελος του CISCOP).


τοτε το παιρνω πισω και λεω
κακομαθημενος ειναι αυτος ο παλιομπουριτοφαγος(μπουριτο σλρουπ σλρουπ*)
και εσυ μια δρακονιανη πρακτορισα που βρηκε ενα αρθο και νομηζει πως θα καταστρεψει τα στρουμφακια εεε σορυ τα ιντιγκο ηθελα να πω

quote:
μμμμ....

μμμμ....
ναι;
η
μμμμ....
οχι;
για να ξερω τι φατσουλα να βαλω
αυτη
η
αυτη

*τρεξιμο σαλιων

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του


Συγγραφέας Μηνύματος: medtech
Απάντησε την: 17/01/2007 01:53:37
Μήνυμα:

quote:
μμμ....
ναι;
η
μμμμ....
οχι;
για να ξερω τι φατσουλα να βαλω

Δεν εχεις αυτην που το ενα emoticon μαστιγωνει το αλλο με πολυ αυταρχικο υφος ?


Συγγραφέας Μηνύματος: jonniebegood
Απάντησε την: 17/01/2007 02:08:12
Μήνυμα:


quote:

quote:
medtech
Ένα μάτσο κακομαθημένα παλιόπαιδα αν θέλετε την γνώμη μου!

gigenis

κακομαθημενη εισαι εσυ παλιο δρακονιανη πρακτορισα
που θα πεις εμενα και τον τζονυ κακομαθημενους


μας λενε ιντιγκο, μας λενε και κακομαθημενους?

γιατι μας βριζουτε κυρια?


quote:

εγω ξερω οτι ολα τα παιδια εχουν τον προσωπικο τους γυμναστη
την μανικουριστα τους,τον διαιτολογο τους,τον μασητη τροφης
μια ομαδα απο ατομα που συνεχως τα προσκηνανε και τους λενε

"δεν ειμαστε αξιοι να σας κοιταμε στα ματια,
ω!! ιντιγκο η λαμψη της αυρα σας μας τυφλωνει"

και διαφορους αλλους που ζουν μονο για να τα υπηρετουν


γιατι υπαρχουν παιδακια που δεν ζουν ετσι???


quote:

αλλα ετσι να σκασεις να σκασεις να σκασεις εσενα δεν θα σε παιζουμε (εκτως και αν φερεις και το μαστιγιο σου μαζι)


να σου πω συνΟλυμπιε, μεταξυ μας, επειδη τα φοβαμαι τα μαστιγια στα χερια των γυναικων, ειναι και ευεξαπτη η μεντεκ (αν θυμηθει τα μορφογεννετικα πεδια τι γινεται? ) μηπως ναφερνε και καμια φιλη της μαζι? (χωρις μαστιγιο! )


ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr


Συγγραφέας Μηνύματος: jonniebegood
Απάντησε την: 17/01/2007 02:10:53
Μήνυμα:


μπορω επισης να βιντεοσκοπησω το μαστιγωμα, μπας και βγαλουμε κανα φραγκο απ το δικτυο

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr


Συγγραφέας Μηνύματος: gigenis
Απάντησε την: 17/01/2007 02:24:24
Μήνυμα:

quote:
Δεν εχεις αυτην που το ενα emoticon μαστιγωνει το αλλο με πολυ αυταρχικο υφος ?


sory αλλα οχι

quote:

μας λενε ιντιγκο, μας λενε και κακομαθημενους?

γιατι μας βριζουτε κυρια?


μην σε νοιαζει εχω φτιαξει λιστα με τους ιβριστες μας

quote:
γιατι υπαρχουν παιδακια που δεν ζουν ετσι???

ολα τα δρακονιανακια

quote:
να σου πω συνΟλυμπιε, μεταξυ μας, επειδη τα φοβαμαι τα μαστιγια στα χερια των γυναικων, ειναι και ευεξαπτη η μεντεκ (αν θυμηθει τα μορφογεννετικα πεδια τι γινεται? ) μηπως ναφερνε και καμια φιλη της μαζι? (χωρις μαστιγιο! )


σκοπος ειναι να φερει ολες τις δρακονιανες πρακτορισες που με τα καληγραμα κορμια τους παρασερνουν τους αντρες
δεν εχουν ολες μαστιγιο
εξαλου ποτε δεν ειπα οτι θα κατσω να με μαστιγωσει
αλλα αν αρχισει τιποτα περιεργα θα παρω για ασπιδα τον πανο και ενω θα πεφτουν πανω στην ιντιγκο αυρα του οι 9 βιονικες ουρες απο το μαστιγιο της ο πανο θα λεει
"δεν ποναω δεν ποναω"
και ετσι με την θετικη του σκεψη δεν θα παθει τιποτα

quote:
μπορω επισης να βιντεοσκοπησω το μαστιγωμα, μπας και βγαλουμε κανα φραγκο απ το δικτυο

εχω μεγαλη φωτογενια

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του


Συγγραφέας Μηνύματος: medtech
Απάντησε την: 17/01/2007 02:26:13
Μήνυμα:

quote:
μηπως ναφερνε και καμια φιλη της μαζι?

Nαι,να φερω την υψους 1 και 80,"φιλη" μου που ειναι τοσο γεροδεμενη ωστε κανει πολλους ανδρες να την κοιτανε και να νιωθουν μειονεκτικα!That would be fun,αθλιοι Ανδρομεδιοι!

quote:
αλλα αν αρχισει τιποτα περιεργα θα παρω για ασπιδα τον πανο και ενω θα πεφτουν πανω στην ιντιγκο αυρα του οι 9 βιονικες ουρες απο το μαστιγιο της ο πανο θα λεει
"δεν ποναω δεν ποναω"
και ετσι με την θετικη του σκεψη δεν θα παθει τιποτα


Θα του κανουμε αρνητικες παρεμβολες απο το Α του Κενταυρου (το οποιο κατακτησαμε προσφατα),για να μαθει το ατιμο Indigo που τολμαει να αμφισβητησει την κυριαρχια της ενδοξης δρακονιας αστροκρατοριας!!

Edited by - medtech on 17/01/2007 02:30:18


Συγγραφέας Μηνύματος: gigenis
Απάντησε την: 17/01/2007 02:49:31
Μήνυμα:

quote:
Nαι,να φερω την υψους 1 και 80,"φιλη" μου που ειναι τοσο γεροδεμενη ωστε κανει πολλους ανδρες να την κοιτανε και να νιωθουν μειονεκτικα!That would be fun,αθλιοι Ανδρομεδιοι!


1)ολυμπιος και οχι ενας απλος ανδρομεδιος σε παρακαλω εχω και ενα επιπεδο

2)οι μονοι που θα νιωθουν μειονεκτικα κοιτωντας την "φιλη" σου ειναι οι δρακονιανοι γιατι ειναι γνωστο οτι οι δρακονιανοι ειναι ποιο μικροκαμομενοι απο τις δρακονιανες
εγω ειναι γνωστο οτι ειμαι ενας αδωνις με απολλωνιο κορμι

quote:
Θα του κανουμε αρνητικες παρεμβολες απο το Α του Κενταυρου (το οποιο κατακτησαμε προσφατα),για να μαθει το ατιμο Indigo που τολμαει να αμφισβητησει την κυριαρχια της ενδοξης δρακονιας αστροκρατοριας!!

οκ φερε το μαστιγιο και εγω τον πανο και θα δουμε ποιος θα κερδισει
ο χαμενος θα κερασει μελοκρασο

Κανεις δεν εμαθε σκοποβολη πυροβωλοντας το κεφαλι του


Συγγραφέας Μηνύματος: medtech
Απάντησε την: 17/01/2007 03:48:25
Μήνυμα:

quote:
οι μονοι που θα νιωθουν μειονεκτικα κοιτωντας την "φιλη" σου ειναι οι δρακονιανοι γιατι ειναι γνωστο οτι οι δρακονιανοι ειναι ποιο μικροκαμομενοι απο τις δρακονιανες
εγω ειναι γνωστο οτι ειμαι ενας αδωνις με απολλωνιο κορμι

Οχι μετα απο τετραωρη "επεξεργασια" του κορμιου σου αθλιε Ανδρομεδιε με το αγαπημενο μου βιονικο μαστιγιο...

quote:
οκ φερε το μαστιγιο και εγω τον πανο και θα δουμε ποιος θα κερδισει
ο χαμενος θα κερασει μελοκρασο


Οκ,αν χασεις εσυ,κερασε μελοκρασο και 2 Ανδρομεδιους σκλαβους για "προπονηση",αν χασω εγω κερναω σφηνακια στο Draconian Lair,το γνωστο μπαρακι στην ζωνη των αστεροειδων.


Συγγραφέας Μηνύματος: stanfromgreece
Απάντησε την: 17/01/2007 10:29:11
Μήνυμα:

Χαχαχαααχαχαχα...μπράβο ρε παίδες! με κάνατε και γέλασα με την ψυχή μου! Μου φτιάξατε την μέρα!!!
Πάντως πλάκα πλάκα, αυτά που λέει η φίλη medech, πως δηλαδή γονείς που κάθονται και ακούν αυτές τις βλακείες μπορούν να κάνουν τεράστιο κακό στα παιδιά τους είναι πολύ άσχημο! Μπορεί να γίνουν φριχτά πράγματα από την καθοδήγηση αυτών των μπαρουφολόγων... από το να δημιουργήσουν τεράστια ψυχικά τραύματα στα παιδιά τους μέχρι να τα οδηγήσουν στον θάνατο...
Φανταστείτε κάποιον γονιό που πιστεύει σε αυτά τα πράγματα να έχει 2 παιδιά, και να πάει να τραβήξει σε κάποιον μπαρουφολόγο μια απο αυτές τις "φωτογραφίες" για να δεί αν έχει indigo παιδιά.Αν αυτός ο μπαρουφολόγος της πεί ότι το ένα παιδί είναι indigo και το άλλο όχι,μπορείτε να φανταστείτε τί θα ακολουθήσει? Διάκριση ανάμεσα στα παιδία! Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και στα 2! (υπερπροστασία στο ένα, αδιαφορία για το άλλο και κομπλεξ ανωτερότητας και κατωτερότητας!). Ακόμα κάποιος σχιζοφρενής, θα μπορούσε ακόμα και να σκοτώσει το μή indigo παιδί του,στην ιδέα και μόνο πως... δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο...αυτό που θα ήθελε ο ίδιος σαν γονιός...
Αυτά είναι αρρωστημένα πράγματα...


Συγγραφέας Μηνύματος: medtech
Απάντησε την: 17/01/2007 18:06:06
Μήνυμα:

Δυστυχως φιλε Stan τα πραγματα μπορουν να ειναι ΠΟΛΥ χειροτερα απο αυτο.Μιλαμε εχουν καταληξει μεχρι και στην στυγνη εκμεταλευση παιδιων και γονιων τουλαχιστον στην Αμερικα.

Διαβαστε:

Ιndigo:Το Χρώμα Του Χρήματος.

της Lorie Anderson

Πολλοί είναι συνεπαρμένοι για την New Age ταινία «Indigo»,που την έγραψαν, παρήγαγαν και σκηνοθέτησαν τρία διάσημα άτομα που σήμερα κατοικούν στο Ashland-οι James Twyman, Neale Donald Walsch, και Stephen Simon .Οι ευκαιρίες για καριέρα,η συντροφικότητα της δημιουργίας ταινιών,η προώθηση της πνευματικότητας και μηνυμάτων ειρήνης και αγάπης είναι ελκυστικές.Οι υπέρμαχοι λένε ότι θα αναζωογονήσει την τοπική οικονομία και θα βοηθήσει τα σχολεία.Αλλά αφού εξέτασα το κίνημα των Indigo παιδιών και ειδικότερα τις δραστηριότητες του συγγραφέα/συμπαραγωγού James Twyman προβλέπω πιθανές συνέπειες για την κοινότητα-και για τα παιδιά.

Παιδιά Indigo.

Η όλη αντίληψη περί Ιndigo παιδιών αρχικά έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από το βιβλίο "The Indigo Children," που εκδόθηκε από το πρώην ανδρόγυνο Lee Carol και Jan Tober.Ο Carrol επίσης παρουσιάζει τον εαυτό του σαν chaneller του «Kryon»,μιας πνευματικής οντότητας που προέβλεψε τον ερχομό των Indigo παιδιών-δεν θα σταματήσουν ποτέ τα θαύματα;

Οι συγγραφείς λένε ότι «το παιδί Indigo» είναι ένα αγόρι ή ένα κορίτσι που παρουσιάζει μια σειρά από νέες και ασυνήθιστες ψυχολογικές ιδιότητες, αποκαλύπτοντας ένα μοτίβο συμπεριφοράς που γενικά δεν έχει καταγραφεί παλαιότερα.Για παράδειγμα συμπεριφέρονται σαν μικροί αυτοκράτορες,έχουν δυσκολία με την απόλυτη εξουσία εκτός εάν τους δοθούν επιλογές ή εξηγήσεις εκνευρίζονται εύκολα πχ όταν περιμένουν στην ουρά,δεν είναι ντροπαλά,έχουν δυσκολίες με την πειθαρχία που βασίζεται στην πρόκληση ένοχων,είναι αντικονφορμιστές,μπορεί να μοιάζουν αντικοινωνικά και προτιμούν να είναι παρέα με όμοιους τους και μπορεί να έχουν κοινωνικές δυσκολίες στο σχολείο. Εγώ δεν βλέπω τίποτα καινούργιο,ασυνήθιστο ή ανήκουστο σε αυτές τις ιδιότητες έλα ντε!

H ιδέα περί Indigo μπορεί να ακούγεται ωραία ειδικά στους γονείς με παιδιά που πάσχουν από διαταραχές της πνευματικής υγείας π.χ από ADD, ADHD,αυτισμό, διπολική διαταραχή,διαταραχή συμπεριφοράς ή από ένα δύσκολο ταμπεραμεντο.Οι υπέρμαχοι των Indigo στοχεύουν αυτούς τους γονείς που ανησυχούν για τις ταμπέλες και τα φάρμακα. Λοιπόν ποιο είναι το κακό στο να δίνεις στους γονείς μια θετική άποψη για τα παιδία τους-όπως το Indigo;

Εκτός από την πιθανότητα οι γονείς να παραλείπουν ωφέλιμη εάν όχι σωτήρια για την ζωή θεραπεία παιδιών με πνευματικές ή νευρολογικές διαταραχές,κάποιοι υπέρμαχοι του κινήματος Indigo,συμπεριλαμβανόμενου του James Twyman, εμποτίζουν τα παιδιά με ενα ψευδές συναίσθημα ανωτερότητας και μια παράδοξη υπερφυσική ταυτότητα. Κατακρεουργώντας την επιστήμη ενώ ισχυρίζονται ότι διαθέτουν επιστημονικές αποδείξεις,τα παιδιά καθοδηγούνται από ενήλικες τους οποίους εμπιστεύονται στο να πιστέψουν ότι γεννήθηκαν ως μέλη μιας νέας ράτσας της ανθρώπινης φυλής,ότι τα γονίδια τους τροποποιήθηκαν κατά κάποιο τρόπο-ίσως σαν αποτέλεσμα θεϊκής ή εξωγήινης παρέμβασης ή αυτόματης γενετικής εξαλλαγής που επιτεύχθηκε από κανέναν άλλο παρά από τα ίδια τα παιδιά.Κάποια παιδιά έφτασαν να πιστέψουν ότι είναι προικισμένα με παράδοξες δυνάμεις όπως μαντικές ικανότητες, εξωαισθηριακές ικανότητες,θεραπευτικές δυναμεις,ικανότητα ανακλησης προηγούμενων ζωών κτλ.Οι Tober και Carol μας λένε ότι τα Indigo δεν ταιριάζουν και νιώθουν άβολα όταν δεν βρίσκονται παρέα με άλλα Indigos.Ελάχιστα παράδοξο!

Ομοίως με το μοντέλο του Παιδιού Indigo,μπορεί να ακούσετε και για Τα Νέα Παιδιά,Τους Δασκάλους,Τα Ανερχόμενα Παιδιά,Τα Παιδιά Των Αστρων,Τα Κρυστάλινα Παιδια,Τα Μεταπροικισμένα Παιδιά,Τα Παιδιά Της Χιλιετίας,(ή τα σατανικά τους αντίστοιχα τα «Παιδιά Του Τέλους Του Κόσμου»),Τα Παιδιά του Νέου Ονείρου,Τα Παιδιά του AIDS (γενετικά τροποποιημένα παιδιά που έχουν ανοσία σε όλες τις ασθένειες) και τα Super Psychic Παιδιά.Ο James Twyman φαίνεται να προτιμάει τους όρους Παιδιά του Οζ ή Παιδία Psychic.

Όχι μόνο για ειρήνη και αγάπη.

O Twyman και άλλοι οπαδοί του Παιδιού Indigo,μπορεί να αποπειραθούν να εστιάσουν την προσοχή στο μήνυμα και την αποστολή αγάπης και ειρήνης των παιδιών αλλά ο Twyman πραγματικά κεφαλοποιεί (τις δικές του και των παιδιών) υποτιθέμενες υπερφυσικές ιδιότητες

O Twyman πουλάει βιβλία και προγράμματα σπουδών μέσω του Ιντερνετ βασισμένες στα Psychic Παιδιά.Οργανώνει ακριβά συνέδρια για τα Psychic Παιδιά,κατασκηνώσεις και πανηγύρια,χρεώνοντας γύρω στα 300 $ για τους ενήλικες για ένα σημαντικό συνέδριο.Προσφέρει ένα πρόγραμμα σπουδών μέσω του Ιντερνετ,με αντικείμενο το τηλεκινητικό λύγισμα κουταλιών.Υποτίθεμενα συζήτησε με τον Ιησού (Jeshua) που αποκάλυψε στον Twyman μέσω μιας «Θεϊκής Συνεργασίας» τα «μυστικά του Ουρανού και της Γης» τα οποία ο Twyman μετέτρεψε σε ένα πρόγραμμα σπουδών μέσω του Ιντερνετ με απαιτούμενες δωρεές-με μια προτεινόμενη τιμή των 150$.

Δηλώνει ότι έχει συχνά «συζητήσει» τηλεπαθητικά από το εξωτερικό με ένα Psychic Παιδί που αποκαλεί Thomas από την Βουλγαρία και άλλα Psychic Παιδία-προμηθεύοντας έτσι περισσότερο υλικό για βιβλία και προγράμματα σπουδών μέσω του Ιντερνετ.Μια «Μυστική Κοινωνία Πνευματικών Δασκάλων που αυτόαποκαλούνται «Απεσταλμενοι του Φώτος» υποτιθέμενα παρουσιάστηκαν με σάρκα και οστά στον Twyman στην Βοσνία (πριν εξαφανιστούν) και συζήτησαν τηλεπαθητικά με αυτόν για να δείξει στους άλλους τον Τρόπο-περισσότερο υλικό για προγράμματα σπουδών και βιβλία.

Ο Τwyman συχνά παρουσιάζει τις δικές του πνευματικές φωνές/σκέψεις και φαντασίες (παραισθήσεις;) σαν πραγματικά γεγονότα,τόσο αληθινά όσο εσείς που διαβάζετε αυτές τις γραμμές.Συχνά δεν κάνει διάκριση όταν επικοινωνεί,μεταξύ των υποτιθέμενων μυστικών αλληλεπιδράσεων και των αλληλεπιδράσεων με πραγματικούς ανθρωπους Όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με ύποπτες και ψευδείς παροχές πληροφοριών που παραδέχτηκε ότι έκανε,ισχυρίζεται ότι προτιμά να εστιάσουμε στην αλήθεια των μηνυμάτων του παρά στην αλήθεια των εμπειριών του-και αυτό φαίνεται να ικανοποιεί πολλούς ανθρώπους,αλλά για άλλους η τιμιότητα είναι προϋπόθεση για την αξιοπιστία.

Σε απάντηση μιας ερώτησης που έθεσε μια New Age Οργάνωση,αναφορικά με μια διερευνητική έκθεση πάνω στον Twyman το 1999,o Twyman έγραψε καθησυχαστικά: «…Όπως επανειλημμένα έχω πει σε αυτούς που θέτουν ερωτήσεις,οι Αποσταλμένοι του Φωτός δεν είναι οργάνωση και εγώ δεν είμαι Γκουρου.Δεν ζητάω δωρεές και δεν αποζητώ φήμη ή λατρεία.Αυτό δεν έχει σχέση με μένα.Έχει σχέση με την ειρήνη».

Λοιπόν,μετά βεβαιότητας ο Twyman ζήτησε και συνέλεξε έναν θησαυρό από δωρεές (τις οποίες συχνά απαίτησε και συνέλεξε χρησιμοποιώντας πίεση μέσω δημιουργίας ενοχών) και δίδακτρα.Ιδρυσε έναν «Καταχωρημένο Εκκλησιαστικό Οργανισμό» με την ονομασία Η Αγαπημένη Κοινότητα.Αγόρασε μια ιδιοκτησία 42 ακρών (acres) στην τοπική περιοχή για αναχωρήτηριο των Psychic Παιδιών,για να ξεκινήσει ένα μοναστήρι του τύπου Απεσταλμένων Του Φωτός και για να στεγάσει εργαστήρια για το νέο του «Σεμινάριο Πνευματικής Ειρηνοποιησης».Πρόσφατα ανακοίνωσε ένα πενταετή στόχο 50 εκκλησιών ανά τον κόσμο.Αφού αποφοιτήσουν από το σεμινάριο,O Twyman υπονοεί ότι οι απόφοιτοι μπορούν να δουλέψουν με τα Indigo και Psychic παιδιά.

Πιστεύω ότι οι ενήλικες είναι υπεύθυνοι για να αποφασίσουν τι να πιστέψουν αλλά καθώς οι υπερφυσικοί ισχυρισμοί παίζουν αποφασιστικό παράγοντα στην αυξανόμενη δημοτικότητα και εισόδημα του Twyman και καθώς βάζει στόχο ανήλικους ανά τον κόσμο,πιστεύω ότι οφείλουμε στα Παιδία του Οζ να τραβήξουμε την κουρτίνα του μάγου με το να εξετάσουμε εξονυχιστικά τους ισχυρισμούς του.

Παραπλανητικές Αναφορές Επιστημονικών Αποδείξεων.

O Twyman αναφέρει ότι υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις για αρκετούς ψευδείς ισχυρισμούς,συμπεριλαμβανόμενου εκείνου ότι τα παιδία αναπτύσσουν εξωαισθησηριακή αντίληψη (Extra Sensory Perception) στις συγκεντρώσεις του μετά από εκπαίδευση στην Εγκεφαλική αναπνοή (Brain Respiration-BR).Η BR δημιουργήθηκε από τον ILChi Lee,γνωστό και ως Seung Heun Lee,ιδρυτή των Dahn Centers και πολλών άλλων οργανώσεων.Οι Twyman και Lee ανέφεραν ότι το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Irvine,ειδικότερα το Κέντρο για την Γήρανση και την Παραφροσύνη,έχει διερευνήσει και «επιβεβαιώσει» τα αποτελέσματα της BR.Όμως αυτό το παράρτημα του UCL μου λέει ότι δεν έχουν καν διεξάγει έρευνες πάνω στο πρόγραμμα της Εγκεφαλικής Αναπνοής του Lee-πόσο μάλλον ότι έχουν βρει στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους υπερφυσικούς ισχυρισμούς του.

Psychic παιδιά με λιπαρό δέρμα.

Στις συγκεντρώσεις του Twyman για τα παιδιά,τα παιδιά πείθονται να πιστέψουν ότι η επικόλληση ενός ελαφρού κουταλιού στο μέτωπο τους είναι αποτέλεσμα μιας ψυχοκινητικής δύναμης.Το γεγονός είναι ότι ο καθένας μπορεί να κόλληση ένα ελαφρό κουτάλι στο μέτωπο του εάν πρώτα τρίψει το κουτάλι στο δέρμα του,ειδικά το μέτωπο και το σαγόνι,καλύπτοντας το κουτάλι με ελαφρώς κολλώδες σμήγμα.

Οραση ακτίνων Χ

Στις συγκεντρώσεις Phycic παιδιών του Twyman,γονείς πλήρωσαν για να δοκιμαστούν οι ESP ικανότητες των παιδιών τους (η χρέωση των υποκειμένων είναι ανήκουστη στην επιστημονική έρευνα) πριν και κατόπιν της συμμετοχής τους στο πρόγραμμα BR εκπαίδευσης του ILChi Lee.Ζητήθηκε από τα παιδιά να αναγνωρίσουν συγκεκριμένα σχήματα,χρώματα ή απλές λέξεις με δεμένα τα μάτια.Ο Lee δείχνει ένα βίντεο στην ιστοσελίδα του με παιδία με δεμένα τα μάτια που διαβάζουν βιβλία τα οποία κρατούν κοντά στο πρόσωπο τους.Αλλά οι καλύπτρες των ματιών δόθηκαν και τα τεστ διεξάγησαν από το προσωπικό του BR προγράμματος.Φυσικά οι Twyman και Lee αναφέρουν αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Ταχυδακτυλουργοί και ερευνητές του παραφυσικού έχουν επανειλημμένα εκθέσει την «όραση ακτίνων Χ» σαν απάτη π.χ. ίσως ο άνθρωπος με δεμένα τα μάτια μπορεί να δει μέσω ενός κενού μεταξύ του μαντηλιού και της μύτης,μια τρύπα σε μέγεθος καρφίτσας στο μαντήλι,ύφασμα που φαίνεται αδιαφανές αλλά είναι διαφανές όταν κρατείται κοντά στο πρόσωπο ή λεκτικά στοιχεία που παρέχονται από αυτούς που εκτελούν την δοκιμασία ή τους κράχτες.Κάποιες φορές είναι θέμα εκμετάλλευσης των πιθανοτήτων.Για παράδειγμα όταν ζητείται να διαλέξουν έναν αριθμό μεταξύ του ένα και του δέκα,οι περισσότεροι άνθρωποι διαλέγουν το επτά.

Χρησιμοποιώντας ανάπηρα παιδιά.

Ο Τwyman παρουσιάζει βαριά ανάπηρα παιδία και νεαρούς ενήλικες στις Psychic Children συγκεντρώσεις του-πχ μια νεαρά γυναίκα που καλείται «Γιαγιά Chandra» που είναι γνωστή για τις ψυχικές αναγνώσεις της χρησιμοποιώντας μια ταμπλέτα με το αλφάβητο ή διανοητική τηλεπάθεια (ακόμα και μέσω τηλεφώνου για το μικρό πόσο των 100$) και ένα εξάχρονο αγόρι ονόματι Nicholas που υποτίθεται ότι έχει γράψει ένα βιβλίο γεμάτο από πνευματικές συμβουλές σε επίπεδο ενήλικα (από την ηλικία των τριών) χρησιμοποιώντας μια ταμπλέτα αλφάβητου.O Twyman επίσης προσφέρει τηλεπαθητικώς ληφθέντα μηνύματα από ένα σοβαρά ανάπηρο παιδί από την Ιαπωνία ονόματι Koya.

Οι τηλεπαθητικές δυνάμεις μπορούν εύκολα να είναι προϊόντα φαντασίας ή απάτης ειδικότερα όταν ο υποτιθέμενος αποστολέας δεν είναι ικανός ή διαθέσιμος για να φέρει αντίρρηση.Οι ισχυρισμοί που αφορούν τις τηλεπαθητικές δυνάμεις δεν είναι δύσκολο να ελεγχθούν και έχουν αναιρεθεί πολλάκις.Η διανοητική τηλεπάθεια προκαλεί δυσπιστία και ως τέτοια το βάρος της απόδειξης (ή τουλάχιστον των αξιόπιστων στοιχείων) πέφτει σε αυτόν που κάνει τον ισχυρισμό.Χωρίς αξιόπιστες αποδείξεις μέσω αντικειμενικών,υπο προσεκτικό έλεγχο μελετών που μπορούν να αναπαραχθούν, μπορούμε δίκαια να υποθέσουμε την εξαπάτηση ή την πλάνη.

Η Υποβοηθούμενη Επικοινωνία όπου κάποιος βοηθάει έναν ανάπηρο άνθρωπο στο να χρησιμοποιήσει μια συσκευή επικοινωνίας,έχει αποδειχτεί τόσο συχνά ότι αποκαλύπτει τις σκέψεις του βοηθού (που είναι συχνά γονείς που δεν έχουν πρόθεση αλλά είναι γεμάτοι προσδοκίες) ώστε αυτή η μέθοδος δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη.

Σκεφτείτε πόσο στενάχωρο αν όχι σκληρό είναι το να έχεις κάποιον άλλο να ισχυρίζεται ότι οι δικές του σκέψεις είναι δικές σου ενώ εσύ παραμένεις ανίκανος να διαμαρτυρηθείς.Η τηλεπαθητική και υποβοηθούμενη επικοινωνία περικλείει υψηλό ρίσκο καθυπόταξης των αληθινών σκέψεων,αναγκών,συναισθημάτων και επιθυμιών ενός αβοήθητου ανθρώπου-και ένα υψηλό ρίσκο εξαπάτησης ενός γεμάτου εμπιστοσύνη κοινού.

Λύγισμα Κουταλιών.

Μέσω της Εγκεφαλικής Αναπνοής του ILChi Lee' και τo πρόγραμμα σπουδών μέσω Ιντερνετ του Twyman,ο Twyman διδάσκει ψυχοκινητικό λύγισμα κουταλιων.Ο Τwyman λέει ότι αν μπορείς να λυγίσεις ένα κουτάλι διανοητικά,μπορείς να λυγίσεις τον κόσμο προς την νοοτροπία της ειρήνης.Η λογική αυτού του ισχυρισμού μου διαφεύγει.

Υπάρχουν πιθανώς δωδεκάδες ή περισσότεροι τρόποι για να λυγίσεις κουτάλια π.χ. μια αόρατη εγκοπή ή αδύνατο σημείο στο κουτάλι,ειδικά προετοιμασμένα κουτάλια που πωλούνται στους ταχυδακτυλουργούς,χημικά που ελαττώνουν την σκληρότητα του μέταλλου,η αργή αποκάλυψη ενός κρυμμένου λυγισμένου κουταλιού,η επιδεξιότητα του χεριού,ο απροσανατολισμός της προσοχής-με νέες μεθόδους να εφευρίσκονται καθώς οι παλιότερες γίνονται ύποπτες ή ξεσκεπάζονται.Ακόμα και ο απατηλός πνευματιστής Uri Geller που τόσο θαυμαζει ο Twyman,κατέστει ανίκανος στο Johnny Carson's Tonight Show στις αρχές της δεκαετίας του 70 όταν ο σταθμός πήρε μερικά μέτρα ενάντια στην εξαπάτηση,όπως την χρησιμοποίηση των εργαλείων του σταθμού και όχι εκείνα από το σακούλι με τα κόλπα του Geler . (Παρακολουθήστε ένα βιντεοκλίπ από αυτό το σόου: www.skeptic.com/geller.html).

Tο λύγισμα κουταλιών κατά το πρόγραμμα διδασκαλίας του Twyman μέσω Ιντερνετ βασίζεται στην καθαρή δύναμη της υποβολής,διάλεξε ένα λεπτό μεταλλικό κουτάλι για αρχή,λύγισε το με το χέρι ξανά και ξανά (αδυνατίζοντας το μέταλλο) και ταρακούνησε το,όπως λεει ο Twyman «χρησιμοποίησε την δύναμη της βαρύτητας».Ψυχολογικό ναι, κινητικό ναι αλλά ξεκάθαρα όχι ψυχοκινητικό.Στην τέταρτη εβδομάδα λαμβάνουν οδηγίες να πάρουν ένα χαρτονόμισμα των 10$ ή των 20$,να το κρατήσουν σφικτά,να αισθανθούν πώς θα βοηθήσει τα παιδία να συνδεθούν μεταξύ τους,να διπλώσουν το χαρτονόμισμα σε ένα κομμάτι χαρτί,να το βάλουν σε ένα φάκελο και να το στείλουν στην οργάνωση του Twyman για να πληρώσει για τις συγκεντρώσεις των psychic παιδιών του.

Στην ιστοσελίδα του ο Twyman παρέχει μια επίδειξη λυγίσματος πιρουνιού σε βίντεο όπου λυγίζει ένα πιρούνι χωρίς καν να το αγγίζει απλά ακουμπώντας το λιγάκι με το δάκτυλό του-καταπληκτικό!Καταπληκτικά απατηλό δηλαδή.Το Μαγικό Εργοστάσιο του Ηank Lee πωλεί online ένα πιρούνι που λιώνει,στην τσουχτερή τιμή των 695$.Συνεχιστε αυτές της δωρεές αγάπης και ειρήνης παιδιά.

Put your mouth where the money is - $2.5 million!

Το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα του James Rhandi,προσφέρει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε «οποίον μπορεί να προσφέρει,κάτω από κατάλληλες συνθήκες παρατήρησης,απόδειξεις για οποιασδήποτε παραφυσική,υπερφυσική ή απόκρυφή δύναμη ή γεγονός».Παρόμοιοι οργανισμοί προσφέρουν επιπρόσθετα μεγάλα χρηματικά ποσά,που αριθμούν συνολικά γύρω στα 2,5 εκατομμύρια $.Ικετεύω τους Twyman,ILChi Lee και τους ακόλουθους τους ή μόνον έναν από τα υποτιθέμενα εκατομμύρια psychics ενήλικων και παιδιών να προσέλθουν και να πάρουν μέρος στις επιστημονικές προκλήσεις.Το οφείλετε στα παιδιά ανά τον κόσμο,όπως έχουν τα πράγματα στα παιδιά που τελικά θα πληρώσουν το τίμημα εάν εξαπατούνται ή εάν χρησιμοποιούνται για να εξαπατήσουν άλλους.

If Twyman can really bend spoons with his mind, which he reports he couldn't even stop doing after he met his first Psychic Child, he can certainly pass relatively easier scientific challenges. Twyman can use the money to further his stated goals of world peace and love, to save the dolphins. Winning would create a shock-wave throughout the scientific community - as none of the few who have ventured to apply has ever proceeded beyond the preliminary test.

As the New Age movement grows from marginal to mainstream, we need programs for New Age consumer protection. We must caution educators and parents about, and object to, programs with paranormal underpinnings, like the Indigo Child and Brain Respiration, which are fervently marketed to private and public schools. We need age-appropriate critical-thinking skills programs in education, starting in the early grades. We must educate ourselves and our children on the scientific method of inquiry, how to evaluate studies and spot pseudo-science and pseudo-scientists. We must help our children to develop radar to detect and avoid deceptive New Age profiteers - no matter how noble their stated cause.Συγγραφέας Μηνύματος: stanfromgreece
Απάντησε την: 18/01/2007 08:23:17
Μήνυμα:

Ερε τρέλα που κυκλοφορεί στον κόσμο... όλα στον βωμό του χρήματος... τί να πώ... έχω μείνει κόκκαλο...


Συγγραφέας Μηνύματος: PREDATOR
Απάντησε την: 18/01/2007 10:11:37
Μήνυμα:

Ο,τι και να πουμε ειναι λιγο...


BLACKHAWK

...and the Predators wll prevail...


Συγγραφέας Μηνύματος: ελθήτα
Απάντησε την: 05/02/2007 01:43:29
Μήνυμα:

Ποτέ δεν περίμενα να γελάσω τόσο σε φόρουμ.

Δεν ξέρω για τα παιδία του 83 αλλά σίγουρα οι ολύμπιοι φίλοι μας έχουν χιούμορ που σώζει ζωές.

Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι όλοι ζηλεύουν λίγο πολύ το ότι δεν είναι τα παιδιά του 83. Δεν ξέρω αν κάποιοι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να σώσουν τον κόσμο, εγώ από μικρή ήθελα αλλά δεν μπόρεσα να κάνω τίποτα ακόμη. Ξέρω όμως ότι αν όλοι ήθελαν να είναι αυτά τα παιδιά τότε σίγουρα δεν τα χρειαζόμαστε…γιατί μπορούμε να αρχίσουμε από τώρα.
Στο κάτω κάτω γιατί καθόμαστε άπραγοι βλέποντας την Ελλάδα να παρακμάζει. Κάποιοι σε αυτό το φόρουμ ισχυρίστηκαν ότι είναι από αυτά τα παιδιά. Εγώ δεν θέλω αποδείξεις αλλά να μου πουν τι πρέπει να κάνω για να τους δώσω ένα χεράκι μια ώρα αρχύτερα. Ίσως και οι υπόλοιποι που ασχολήθηκαν με το θέμα να ήθελαν το ίδιο.

Όσο για τα εύσημα…στη τελική τα δίνουμε και στον Φουράκη που πιστεύει τόσο στους έλληνες και τον ελληνισμό.

Με εκτίμηση προς τις ανησυχίες σας.

Υ.Σ. Παρακαλώ τους ολύμπιους να μου που σε ποια φόρουμ έχουν γράψει. Παιδιά θα γίνω φανατική μαζί σας αν πάντα έτσι γράφεται.


Συγγραφέας Μηνύματος: vanillic
Απάντησε την: 05/02/2007 01:55:06
Μήνυμα:

Ποιους ολυμπιους εννοεις ;;


Συγγραφέας Μηνύματος: vanillic
Απάντησε την: 05/02/2007 01:59:37
Μήνυμα:

και του Φουρακη τα βιβλια, μονο τα παιδια του 1883 θα μπορουσαν να τα διαβασουν... γιατι του 1983 δεν νομιζω να εμαθαν αυτη τη γλωσσα στο σχολειο!


Συγγραφέας Μηνύματος: Τσανάκαλος
Απάντησε την: 23/03/2008 01:33:15
Μήνυμα:

Είμαι και εγώ παιδί του Απριλίου του '83. Θα πάθω τίποτα? Θα πεθάνω?

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

Feel the anxiety hold off the fear...


Συγγραφέας Μηνύματος: amalia
Απάντησε την: 23/03/2008 02:19:53
Μήνυμα:

quote:
Είμαι και εγώ παιδί του Απριλίου του '83. Θα πάθω τίποτα? Θα πεθάνω?

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!Χμμμ, ποιος ξέρει.
Πάντως, 11.000 ήταν τα παιδιά στα οποία έγινε η έρευνα,
11.000 ήταν και τα παιδιά που έσφαξε ο Ηρώδης...
...ποιος ξέρει;

Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτάκια μας;Συγγραφέας Μηνύματος: medtech
Απάντησε την: 23/03/2008 02:57:29
Μήνυμα:

Καλα παλι ανεστησε την μπαρουφα με τα "παιδια του 83" η εκπομπη του Χαρδαβελλα.

Anyway...

Αμαλια βλέπω εισαι fun της ταινίας Blade Runner.Αυτα δεν ειναι τα τελευταία λόγια του αρχηγου των επαναστατημενων ανδροειδων (το οποίο υποδυόταν ο ηθοποιος Ρουντγκερ Χαουερ) την ώρα που πέθαινε μπροστά στον κυνηγό του τον Ντεκαρτ?

The plural of anecdote is not data.


Συγγραφέας Μηνύματος: amalia
Απάντησε την: 23/03/2008 04:43:49
Μήνυμα:

Καλώς την!

Ναι, αυτά ήταν τα λόγια. Ένα φοβερό μάθημα ανθρωπιάς από έναν "μη άνθρωπο". Καταπληκτική ταινία.
Συγγραφέας Μηνύματος: XD
Απάντησε την: 23/03/2008 09:25:51
Μήνυμα:

Αυτή η υπόθεση πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει διότι κάνει κακό στον ψυχισμό αυτών των ανθρώπων, δεν είναι πια παιδία αλλά ενήλικες 25 ετών που δυστυχώς φουσκώνει το μυαλό τους από όλα αυτά τα «παραμύθια» ή αν θέλετε τις υπερβολές με αντίκτυπο στην συμπεριφορά τους!
Έχω υπόψη μου μια περίπτωση ατόμου που αφού άκουσε για Indigo, παιδία του ’83, αρχαίους θεούς κτλ από τις εκπομπές του Κωστάκη (ένας είναι ο Κωστάκης) του την «βάρεσε» (ας μου επιτραπεί η έκφραση) και νομίζει ότι είναι «ημίθεος» ή υπέρ-διάνοια καταντώντας δυστυχώς γραφικός (κρίσεις μεγαλείου) .
Σε αυτά τα θέματα απαιτείται σύνεση και ψυχραιμία, προσώντα που δεν διαθέτουν όλα αυτά τα «χαρισματικά» παιδία, για αυτό προσοχή!

Edited by - XD on 23/03/2008 11:02:03


Συγγραφέας Μηνύματος: kostakis
Απάντησε την: 23/03/2008 11:51:34
Μήνυμα:

Καλημέρα σε όλους

Φίλε XD

quote:
Έχω υπόψη μου μια περίπτωση ατόμου που αφού άκουσε για Indigo, παιδία του ’83, αρχαίους θεούς κτλ από τις εκπομπές του Κωστάκη (ένας είναι ο Κωστάκης)

Μην αναφέρεις το όνομά μου επί ματαίω. Δεν κάνω εκπομπές για τα indigo...

Φιλικά
Κωστάκης

Εν οίδα ότι ουδέν είδα!


Συγγραφέας Μηνύματος: XD
Απάντησε την: 23/03/2008 16:42:31
Μήνυμα:

«Ου λήμψη τό όνομα κυρίου τού θεού σου επί ματαίω» (Δευτερονόμιο 5-11) μεν αλλά «Κωστάκης» (διότι επιμένω, ένας είναι ο Κωστάκης ) από “kostakis” έχει διαφορά

Υ.Γ.
Φιλικά πάντα, διότι πλακίτσα κάνουμε - μεταξύ μας, το θέμα άλλωστε την σηκώνει, εδώ που τα λέμε

Edited by - XD on 23/03/2008 16:57:07


Συγγραφέας Μηνύματος: avenisia
Απάντησε την: 16/04/2008 03:17:49
Μήνυμα:

καλησπερα σε ολους

Πρώτη φορά άκουσα γι αυτά τα παιδιά
είμαι γεννημένη το 83 και τελευταία αντιμετωπίζω κάποια περίεργα συναισθήματα όπως διόραση και τηλεπάθεια <τουλάχιστον εγώ συναισθήματα τα θεωρώ>. Εκτός φυσικά των ονείρων που βλέπω καθημερινά που με δυσκολεύουν να ξυπνήσω.Είμαι γεννημένη 11/11/83 με γενε8λιο Δία στο Τοξότη και ωροσκόπο Δίδυμο. Αρχίζει και με ταλαιπωρεί η όλη κατάσταση γιατί με αναγκάζει να σκέφτομαι συνέχεια. Φοβάμαι ότι μερικές φορές τρελαίνομαι.Τουλάχιστον δεν είμαι γεννημένη τον Απρίλιο.


Συγγραφέας Μηνύματος: Dying_Incubus
Απάντησε την: 16/04/2008 08:40:08
Μήνυμα:

Αγαπητή avenisia, καλωσόρισες στις Συζητήσεις του Esoterica.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια.

Είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί μια ολόκληρη ιστορία με τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλη του 1983.
Δεν θα αναλύσω τα πως και τα γιατί καθώς αυτά είναι αρκετά και το όλο θέμα είναι μεγάλο και πολυδιάστατο.

Σχετικά με τις ικανότητες της διόρασης και της τηλεπάθειας που αναφέρεις, πιστεύεις ότι τις κατείχες από πάντα ή αναπτύχθηκαν από κάποια στιγμή κι ύστερα;
Υπάρχουν αρκετοί συνάνθρωποι μας οι οποίοι μπορούν να πουν ότι έχουν τηλεπάθεια πχ με κάποιους άλλους ανθρώπους όμως αυτό μπορεί να οφείλεται και στην σχέση που έχουν αναπτύξει μαζί τους.
Η διόραση θα μπορούσε να μεταφραστεί και στην ικανότητα κάποιου ανθρώπου να "βλέπει" μελλοντικές καταστάσεις από κάποιες ενδείξεις του παρόντος λόγω μιας ανάπτυξης της διάκρισης του, τουλάχιστον σε κάποιους τομείς.

Από την άλλη, οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους γεννήθηκαν είτε πριν τον Απρίλιο του 1983 ή μετά.
Θα σου πρότεινα λοιπόν να μην εστιάζεσαι πάρα πολύ στην χρονολογία γέννησης σου και να μην την συνδέεις με τα όσα έχουν ήδη λεχθεί - ή θα ειπωθούν στο μέλλον - για τα παιδιά του Απρίλη του 1983.
Αν κάποιες φορές πιστεύεις ότι έχεις τηλεπάθεια με κάποιους ανθρώπους ή είσαι διορατική όσον αφορά κάποιες καταστάσεις, απλά βίωσε το και προσπάθησε να αποκομίσεις κάποια χρήσιμα μαθήματα κυρίως για σένα την ίδια μέσω της παρατήρησης του εαυτού σου.In anticipation of my resurrection...


Συγγραφέας Μηνύματος: avenisia
Απάντησε την: 16/04/2008 11:32:01
Μήνυμα:

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Άρχισα να καταλαβαίνω πράγματα από την εφηβεία.Πολλές φορές φοβήθηκα όταν είδα τις ικανότητες που είχα.Κι έτσι δεν το έχω ασκήσει γιατί το φοβάμαι.Ο φόβος μου είναι μήπως και δεν το χρησιμοποιήσω σωστά.Απλώς ταλαιπωρούμε. ¨όλη μέρα σκέφτομαι για τα πάντα.Λες και αυθυποβάλλομαι.Επίσης νιώθω ότι έχω δύο προσωπικότητες.Δεν μπορώ να το συζητήσω και με κάποιον δικό μου, για ευνόητους λόγους.Τελευταία η αλλαγή της προσωπικότητάς μου φαίνεται.Αυτό που καταπιέζω εδώ και χρόνια αρχίζει να βγαίνει προς τα έξω.


Συγγραφέας Μηνύματος: mike_17
Απάντησε την: 22/04/2008 20:13:28
Μήνυμα:

agapiti Katerina
dn ksero an ayto gia ta paidia tou 83 alitheyi alla 1 pragma exo na sou po....dn xriazete na ise paidi pou genithike to 83 gia na exis dinamis opos oi perissoteroi lene.Distixos-eytixos exo kapies perierges dinatotites apo tote pou gebthika.tha sou fanei periergo alla exo 2 ikanotites pou tis kribo apo ton kosmo giati fobamai tin antidrasi tous.exo kapia sxetiki tilekinisi kai problepo to ameso mellon.i tilekinisi emfanstike proti fora otan imoun 7 xronon otan i mama mou itan piso apo tin porta kai kratouse pagoto gia mena...alla dn mou tin anige kai tote i porta espase kai petaxtike sxedon 3 metra makria.meta apo tote dn ixa alles periptosis mexri prin 2 xronia pou pige na pesi 1 autokinito pano mou....tote egine to apisteuto.to aytokinito epase sti mesi kai ekane mia gouba brosta sto pabriz.to paidi pou to odigouse pethane kai i astinomia dn ebriske ti ti ktipise.ekeino to kalokairi gnorisa 1 paidi tou 83 pou ixe kai ayto tilekinisi kai me emathe kapos na to elegxo.ta ypolipa tha sou ta po alli fora....ta leme mexri tote.


Συγγραφέας Μηνύματος: Dying_Incubus
Απάντησε την: 23/04/2008 09:12:05
Μήνυμα:

Αγαπητέ mike_17, καλώς ήλθες κοντά μας.
Εύχομαι να έχεις γόνιμους διαλόγους.

Θα σε παρακαλούσα να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες στα μηνύματα σου κι όχι λατινικούς έτσι ώστε αυτά να είναι πιο ευανάγνωστα.In anticipation of my resurrection...


Συγγραφέας Μηνύματος: OmasEpsilon
Απάντησε την: 24/04/2008 00:35:45
Μήνυμα:

quote:

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Άρχισα να καταλαβαίνω πράγματα από την εφηβεία.Πολλές φορές φοβήθηκα όταν είδα τις ικανότητες που είχα.Κι έτσι δεν το έχω ασκήσει γιατί το φοβάμαι.Ο φόβος μου είναι μήπως και δεν το χρησιμοποιήσω σωστά.Απλώς ταλαιπωρούμε. ¨όλη μέρα σκέφτομαι για τα πάντα.Λες και αυθυποβάλλομαι.Επίσης νιώθω ότι έχω δύο προσωπικότητες.Δεν μπορώ να το συζητήσω και με κάποιον δικό μου, για ευνόητους λόγους.Τελευταία η αλλαγή της προσωπικότητάς μου φαίνεται.Αυτό που καταπιέζω εδώ και χρόνια αρχίζει να βγαίνει προς τα έξω.


Άστο να βγει μην το κρατάς.. κάποια στιγμή θα το ελέγχεις απόλυτα εφόσον εξικοιωθείς μαζί του.


Συγγραφέας Μηνύματος: ΥΠΝΟΣ
Απάντησε την: 12/05/2008 23:08:41
Μήνυμα:

Αδελφε μου 22,παρακολουθω επισταμενα τους διαλογους που συμμετεχεις,
και χαιρομαι παρα πολυ για τον συναιτο τροπο που ανταπεξερχεσαι στις ειρωνειες,επιθεσεις,προσβολες αλλα και υβρεις,δυστυχως??.Ομως θελω να
μετεχω και εγω με ενα καπως διαφορετικο τροπο,στις αμφιβολιες μερικων, αλλα και στις βεβαιοτητες καποιων αλλων, σ αυτη την διαμαχη αποψεων.Αλλωστε επιθυμω να αγγιξω,για οσο θα με διακρινη αυτος ο ΥΠΝΟΣ,και εσενα αγαπητε 22.Εσυ,ο Κυριακοπουλος,ο Λιακοφαν αλλα και σχεδον ολοι οι εμπλεκομενοι εχετε μια εμμονη στο ονομα του Αγιου Βασιλεως,οτι αυτο ειναι ΙΩΑΝΝΗΣ????,αυτο ειναι τελειως λαθος,και με αποδειξεις.Πολλοι απο σας,πιστευετε,επισης, οτι ο Αγιος ΙΩ.Βασιλευς(και οχιΙΩΑΝΝΗΣ),θα λειτουργηση στην Βασιλευουσα.Μα καλα πως τα λετε αυτα?? Λειτουργια μπορει να επιτελεση, μονον Αρχιερευς η Ιερευς.
Ο Βασιλευς Αυτος,παρακαλω πολυ να ξεκαθαρισετε μεσα σας, αν θα ειναι Λαικος η Κληρικος, του ΣΩΤΗΡΟΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. Και τουτο διοτι οι προ-
φητειες των αγ. Πατερων,και μονον,γραφουν,πως μονον ο Θεος και ο ιδιος,ο ελπιζομενος, γνωριζει το ονομα .Και τι σημαινει αγενειος,η γυνηκειον προσωπον,( αγ. Ανδρεας δια Χρ. Σαλος),οπως επισης,ποιος απο σας γνωριζει οτι,Αυτος ο Ειρηνικος Αναξ,θα εχη Γεννηθη στη ΣΙΩΝ,
????Επισης τι ρολο <<παιζει>>Ο ςαυρος, επι των επιθετικων προσδιορ-ισμων,που τοσο πολυ ο Λεων ΟΣΟΦΟΣ Θεοπνευστως τοποθετει ??.φιλε της
Αληθειας 22,υποταγμενε στα κελευσματα των Αγιων ΠΡοφητων,Εαν εχης
ΝΟΥΝ,ΨΗΦΙΣΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ
ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΗΣ ΚΡΟΥΟΜΕΝΗΣ Θ Η Ρ Α Σ.Ομως,ο τροπος και η φρασεολογια των
μεταξυ μας αντεκλησεων,θα πρεπη να ειναι ομοιος,με τον τροπο που χρη-
σιμοποιησε ο Αποστολος Παυλος,οταν κατεσεισε την χειραν εναντιον του
Απ. Πετρου.Δηλαδη ευσχημονως, οπως ταιριαζει σε μαθητες του Χριστου.
Βεβαιως στην Ιστοσελιδα,ειμαστε εκτεθειμενοι, και <<ΘΕΑΤΡΟΝ ΑΓΓΕΛΟΙΣ
ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ>>,Ευαγγελιζομενοι, δια των προφητειων,ακομη και σε
βαπτισμενους,που αφου δεν εχουν επιγνωσιν του Αγιου Βαπτισματος τους
πως θα μπορουσαν να ΜΥΣΤΙΚΟΜΕΤΕΧΟΥΝ, στην υποθεση του ΚΑΤΕΧΟΝΤΟΣ,
ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΟΣΙΩΠΑΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΤΡΥΦΟΝΤΑΣ, ΠΕΡΙ ΤΑΣ ΑΓΙΩΤΑΤΑΣ ΠΡΟΦΗ-
ΤΕΙΑΣ. Και ενα τελευταιο ερωτημα.Για ποιους γραφτηκαν οι προφητειες??
ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΗ ΝΑ ΝΥΣΤΑΖὬ ....Υ Π Ν Ο Σ.


Συγγραφέας Μηνύματος: amalia
Απάντησε την: 13/05/2008 23:17:51
Μήνυμα:

Γεια σου ΥΠΝΟΣ

Δυσκολεύομαι να αποσυμβολίσω τα γραφόμενά σου... υποψιάζομαι πως δεν είμαι η μόνη που δυσκολεύομαι

Επίσης, μήπως ήθελες να γράψεις σε κάποιο άλλο θέμα και έγραψες εδώ κατά λάθος;
γιατί δεν βλέπω κάποια σχέση αυτών που γράφεις (απ' όσα μπορώ με κάποια δυσκολία να καταλάβω) με το αντικείμενο του θέματος ...Συγγραφέας Μηνύματος: κατια-γατα
Απάντησε την: 19/06/2009 07:30:42
Μήνυμα:

geia sas eimai kainourgio melos kai thelo na asxolitho me ti tilekinisi !!! an thelete doste kamia idea me to kalutero dunato tropo pou tha mporouse na epitexuei!!! eimai 16 xrono kai asxoloume me ti metafusiki apo ta 9 ( exo patera pou asxoleit) thelo na dieurino tis gnoseis mou pano sto thema!!! an exete kati kalo thema na suzitoisoume tha ithela polu na po ti gnomi mou


κγ


Συγγραφέας Μηνύματος: starlight
Απάντησε την: 25/06/2009 02:17:48
Μήνυμα:

ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ!!ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΧΝΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ Η ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ..)ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ/ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...

ΑΧΧΧ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΟΥ '83 ΕΙΜΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠ'ΕΞΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ??ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΤΡΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ????

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΡΙΕΣ.ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΦΟΛΚΛΟΡ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ "ΑΠΙΘΑΝΑ" ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ "ΑΚΥΡΑ" ΑΠΟ ΤΑ "INDIGO CHILDREN"...

ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ,ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Η "ΑΝΩΤΕΡΟ" ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ.

ΔΕΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ Η ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΣ.ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΜΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΑΡ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΟΡΑΤΙΚΑ,ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ "ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ".ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1983 ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ OFF???

ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ/ΚΑΠΟΙΑ ΗΡΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ" ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ Ο/Η ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ '87 ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ "ΔΕΥΤΕΡΑΤΖΑ"????

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ,ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ...
ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΏ:ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟΣ?ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΑ ΟΧΘΗ!!!!

ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΛΙΓΑ ΜΗΝΑΚΙΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ....ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ "INDIGO"??????


Συγγραφέας Μηνύματος: helios2012
Απάντησε την: 25/06/2009 05:19:17
Μήνυμα:

Αχου λιονταράκι είσαι σύ?
Ζώδιο της Φωτιάς?
Λοιπόν επειδή σε συμπαθησα γλυκό Αστροφώς θα σου πω τα εξής και να τα λές σε όσους δεν σε θεωρούν παιδί-ίντιγκο.
Το θέμα των παιδιών του Απρίλη του 83 το ανέπτυξε ο Φουράκης ο οποίος τα θεώρησε ξεχωριστά γιατί είχαν συλληφθεί τον Αύγουστο του 82 όπου μαζί με τον Ηλιο ανατέλλει και ο Σείριος.
Για την περίπτωσή σου έχουμε και λέμε:
1.Η σύλληψή σου έγινε περίπου τον Δεκέμβριο του 82 όπου πάλι ο Σείριος ακτινοβολεί στον ουρανό μόνο που εμφανίζεται τη νύχτα...
(Και μιας και ήταν χειμώνας μάλλον νύχτα θα ενώθηκαν οι γονείς σου για να έρθεις εδώ οπότε πάλι δέχτηκαν τις επιδράσεις του Σειρίου, σύμφωνα πάντα με τη θεωρία του Φουράκη...)
2.Αντίκρυσες τον γαλάζιο πλανήτη Αύγουστο, που πάλι ο Σείριος βρίσκεται στον ουρανό και ακτινοβολεί...
3. Σαν κοριτσάκι που είσαι, τί καλύτερο απ'το να έχει πανσέληνο τη μέρα που γεννήθηκες και μάλιστα την Αυγουστιάτικη που είναι η πιό ισχυρή και σημαντική πανσέληνος ολόκληρου του έτους για πολύ κόσμο...
Ισως να έχεις ήδη παρατηρήσει ότι όταν έχει πανσέληνο τα πράγματα σου πάνε πολύ καλά ενώ όταν δεν υπάρχει φεγγάρι είναι δύσκολες μέρες για σένα...
Γενικότερα υπάρχουν αρκετές θεωρίες και παραλλαγές:
Είτε οι γονείς σου δέχτηκαν ευεργετικές επιδράσεις του Σειρίου κατα τη σύλληψή σου/ή και στη γέννησή σου, με αποτέλεσμα μετάλλαξη στο DNA σου, είτε ο Σείριος αποτελεί Πύλη μέσω της οποίας κατήλθες στον γαλάζιο πλανήτη, είτε γεννήθηκες Αύγουστο ώστε να είσαι παιδί της Φλόγας και χίλια δυό άλλα είτε...πληρείς όλες τις προϋποθέσεις για να είσαι ένα παιδί-ίντιγκο...εξάλλου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο πλέον μιας και για πολλούς και διάφορους λόγους γεννιούνται πολλά παιδιά με ξεχωριστές ικανότητες από πιό παλιά...μόνο μη με ρωτήσεις "γιατί" και "πώς" γιατί μόνο με "ίσως" θα σου απαντούσα π.χ. ίσως γιατί χρειάζονται τέτοια άτομα, ειδικά τώρα που κλείνει ένας κύκλος και θεώρησαν επιτακτική την ανάγκη να κατέβουν ως έκπτωτοι άγγελοι στον "γαλάζιο" πλανήτη και να δώσουν ενα χεράκι βοηθείας στους υπόλοιπους...ίσως πάλι για ένα τελευταίο ταξιδάκι πρότου φύγουν για πάντα απ'το "γαλάζιο" στο Φώς...Ποιός ξέρει???
Αλλά τί λέω...εσύ ξέρεις καλύτερα...φτάνει να θυμηθείς...
Ούτε καν το nick σου δεν ειναι τυχαίο...Starlight!

Όπως και να'χει, εμένα μου φαίνεσαι πολύ σπέσιαλ πλάσμα οπότε μην ακούς κανέναν παρά μόνο την καρδιά σου και το ένστικτό σου και θα τα πάς μια χαρά!
Wellcome!


Συγγραφέας Μηνύματος: XD
Απάντησε την: 25/06/2009 09:26:52
Μήνυμα:

quote:

ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΖΗΛΕΥΩ ΠΟΥ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΚΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΛΙΓΑ ΜΗΝΑΚΙΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ....ΕΓΩ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ "INDIGO"??????

Τι στεναχωριέσαι; Καλύτερα που δεν είσαι Indigo! Τουλάχιστον έτσι δεν κινδυνεύεις να την «ψωνίσεις» (ας μου επιτραπεί η έκφραση) όπως συνέβη με ένα «Παιδί του ‘83» που έτυχε κάποτε να γνωρίσω και το οποίο δυστυχώς ύστερα από την δημοσιοποίηση αυτών των αμφιλεγόμενων ισχυρισμών του κ. Φουράκη στα Μ.Μ.Ε., θεώρησε τον εαυτό του προικισμένο, ένα είδος αδικημένη μεγαλοφυΐας, οδηγούμενο σε αμετροεπείς ισχυρισμούς και μετατρεπόμενο εν τέλει σε φαιδρότατη προσωπικότητα (ήταν στραβό το κλίμα, ήρθαν και τα Indigo και έδεσε).


Συγγραφέας Μηνύματος: starlight
Απάντησε την: 28/06/2009 22:38:53
Μήνυμα:

ΤΟ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ",ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ,ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΩ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΜΟΝΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΙ" ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ.Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ.ΤΟ "ΚΑΛΟ" ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΙΣΕΙ,ΜΕ "INDIGO" H ΧΩΡΙΣ...
ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ "ΞΕΛΑΣΠΩΝΟΥΝ" ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ ΨΗΛΑ ΕΠΛΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.
ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ XD ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ...
ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ "ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ" ΠΑΙΔΙΑ,ΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΣΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ...
ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ "ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΟ" ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ...ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...
ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ HELIOS 2012,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΟΜΟΛΟΓΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΖΑ.ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ?ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΙ "ΚΑΛΟ" ΜΕΣΑ ΜΟΥ,ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΣΩΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


ΥΓ:ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ,ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ,ΟΥΤΕ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ,ΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΩ,ΠΟΣΟ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ,ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ ΧΙΟΥΜΟΡ(ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!)ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΑΡΑΘΕΣΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ...


Συγγραφέας Μηνύματος: dom1
Απάντησε την: 13/07/2011 16:42:44
Μήνυμα:

quote:

Μιας και η τελευταια εκπομπη του χαρδαβελα ειχε ακριβως αυτο το θεμα, μηπως ξερει κανενας ποτε μπαινει σε επαναληψη γιατι την εχασα.


Edited by - Mysthrios on 14/12/2005 05:40:39


εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=VjLSaBsC68U&feature=feedu


Συγγραφέας Μηνύματος: ntint
Απάντησε την: 01/05/2016 22:17:10
Μήνυμα:

δεν καταλαβαίνω γιατι ολοι εχετε πεσει σε μια παγιδα με τον μηνα Απριλιο του '83. Αφου το γεγονος αφορα την συλληψη αυτων που ειναι Αυγουστο του 1982. καντε το μετρημα...αρα?και γιατι οχι και νωριτερα ακομα?Μπορει να ειναι και καποιος 7μηνιτικος πχ..αρα παυουμε να μιλαμε για ημερομηνια γεννησης ακριβως.


Συγγραφέας Μηνύματος: DSM
Απάντησε την: 01/05/2016 22:26:03
Μήνυμα:

Από ποιό σύμπαν έρχεσαι ακριβώς?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.


Συγγραφέας Μηνύματος: ammophila
Απάντησε την: 01/05/2016 22:43:11
Μήνυμα:

quote:

Από ποιό σύμπαν έρχεσαι ακριβώς?

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.πάντως τα προγκάς άσχημα, και θα κόψουν το γάλα. Θα τα ρώταγα αν υπολογίζουνε από διακοπή περιόδου ( από το 2011), Χρόνια πολλά , καλή χώνεψη

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν


Συγγραφέας Μηνύματος: DSM
Απάντησε την: 01/05/2016 22:47:30
Μήνυμα:

ammophila

Δεν προγκώ. Σαλαγάω.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.


Συγγραφέας Μηνύματος: ammophila
Απάντησε την: 01/05/2016 22:51:15
Μήνυμα:

quote:

ammophila

Δεν προγκώ. Σαλαγάω.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.


Τα στέρφα και τα μαλάρια, δεν "φελάει" αλυσιτελές.

Μυρμηγκολέων ώλετο παρά το μη έχειν βοράν


Συγγραφέας Μηνύματος: DSM
Απάντησε την: 01/05/2016 22:58:01
Μήνυμα:

ammophila

Και λοιπόν? Η στάνη κάνει τον βοσκό, αλλά κι ο βοσκός την στάνη.

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.


Συγγραφέας Μηνύματος: Heretic
Απάντησε την: 01/05/2016 23:36:57
Μήνυμα:

Καλώς τον κομήτη ammophila
Χρόνια πολλά!

Edited by - Heretic on 01/05/2016 23:37:21


ESOTERICA.gr Forums ! : http://www.esoterica.gr/forums/

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Κλείσιμο Παραθύρου