ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 ΑΔΕΛΦΙΑ...ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΦΙΛΙΑΣ...
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 4
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Τσανάκαλος
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
198 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2004, 11:43:24  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Avallon, check mail please.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Just_A_Man
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
766 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2004, 19:58:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Just_A_Man  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Διάβασα όλα τα συνθήματα όλων, και οι κραδασμοί σας μου έφεραν δισαρμονια στην καρδιά μου και από ότι αισθάνθηκα και σε άλλες καρδιές.

Αλλά ο καιρός θαλάσσης στο ταξίδι της Ζωής είναι μια πραγματικότητα ότι μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Έτσι είναι και τα συναισθήματα μας.

Ό μόνος τρόπος για να είναι σταθερό το πλοίο μας (σαν κρουαζιερόπλοιο) στο ταξίδι της Αγάπης, θα πρέπει να το κατασκευάσουμε με όλες τις Αρετές ώστε κανένα συναίσθήμα να μην μπορεί να το ταρακουνήσει.

Και η βάση για αυτό το πλοίο είναι η Αγάπη που θα μας επιτρέψει με Ειρήνη να διανύσουμε το ταξίδι μας και να το χαρούμε.

Και τελικά για να δούμε πώς η Αγάπη στηρίζει την Ειρήνη και για να δώσομε τον ορισμό της Ειρήνης:

Ειρήνη είναι η αγαθή διάθεση Aγάπης προς τον συνάνθρωπο μας χωρίς διακρίσεις.

Είναι δηλαδή η Eιρήνη μια εσωτερική κατάσταση η οποία δεν πρέπει να μεταβάλλεται εύκολα από την περιστασιακή δυσαρμονία των συναισθημάτων των συνανθρώπων μας.

Για αυτό ας δούμε πιες αποσκευές θα πάρουμε για το ταξίδι μας

Αποσκευή 1η:
H Πίστη (Στην Φιλία), η οποία είναι επιθυμητή, είναι η διάθεση, ώθηση να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Αποσκευή 2η:
Η Αγάπη είναι η δύναμη που μας καθοδηγεί.
(Ένας μικρός διαλογισμός του Just: Σε ευχαριστώ Γλυκέ μας. Σε ευχαριστώ που μας δίνεις την δύναμη της καθοδήγησης.)

Αποσκευή 3η:
Η Ειρήνη στην καρδιά μας, είναι το καθαρό γυαλί που μας επιτρέπει να παρατηρούμε και να γευτούμε τις εμπειρίες και τη γνώση που το ταξίδι θέλει να μας προσφέρει.

Ό,τι άλλο έχετε στην καρδιά σας και στην νόηση σας αδέλφια μου ,
λυπάμαι που έρχομαι να σας τα γκρεμίσω, αλλά δεν είναι χρήσιμες αποσκευές.

Αν θυμάστε ότι οι μόνες αποσκευές που θα έχουμε όταν ολοκληρώσουμε το ταξίδι της Ζωή μας, το ταξίδι μας στην Αγάπη, θα είναι η Αγάπη που έχουμε μοιρασθεί με τους συνανθρώπους μας.

Είθε αυτή η πανσέληνος να μεταμορφωθεί σε λαμπερό ‘Ήλιο όπως Εκείνον, οπού θα γεμίσει την καρδιά μας με το Φως της Καλοσύνης και της Απλότητας.

Είθε κάθε Τopic του esoterica.gr να είναι μια Εστία της Ειρήνης στις πνευματικές μας αναζητήσεις στο Ταξίδι της Ζωής. Στο Ταξίδι της Αγάπης.


Με αγαθή Αγάπη.
Just A Man

“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΑΤΩΝΑΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Switzerland
3558 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2004, 21:44:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΑΤΩΝΑΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σας….

Καλε μου Jast_A_Man,

Ίσως με την σειρά μου γίνομαι ένας άλλος (γκρεμιστης) πεποιθήσεων, μα τα γράφω το ίδιο μέσα από την καρδιά μου! Σκέψου λίγο αν όλα ήσαν τόσο απλά, όσο οι αποσκευές που γράφεις…. Πόσος κόσμος θα ταξίδευε σήμερα…στην παραδείσια γη μας!

Αυτό όμως που βλέπουμε και ζούμε καθημερινά, τόσο ΕΞΩ, μα και στο Εσωτερικά, είναι οι εικόνες, η αλλιώς οι εαυτοί μας, αυτά τα πολλαπλά ατελείωτα εγώ… πάντα σε πρώτη θέση…. φανερά…η έντεχνα καλυμμένα, πίσω από γλυκανάλατες λεξούλες…

Η Ειρήνη, η Αρετή, η Αγάπη….όταν γίνονται σκοποί της ΖΩΗΣ, είναι μόνο περιορισμένες έννοιες…. Υπάρχουν δηλαδή όπως μια άλλη ΕΙΚΟΝΑ μέσα… μα όχι σαν πραγματικότητα.

Ο λόγος?

Πρέπει να τελειώσει η σύγκρουση (μέσα / έξω)….για να υπάρξουν.

Δεν έχεις παρατηρήσει, πως μετά από κάθε πόλεμο, η ανθρωπότητα ετοιμάζεται για τον επόμενο?

Μάθαμε τίποτα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ για τον πόλεμο? Γνωρίζει κανείς πως δεν γίνονται πόλεμοι?

Ούτε καν πιστευω θα μπεις σε κόπο να πάρεις αποσκευές, μιας και ότι ονομάζεις ΘΕΟ, ΑΓΑΠΗ… (άλλοι ΟΜΟΡΦΙΑ,….ΘΕΙΟ….) ΕΙΝΑΙ μια ΑΕΝΑΗ κίνηση... που πληροί τα πάντα…. (Ειρήνη, Αρετή, Αγάπη, Ζωή…)ΕΝΑ!

Πάντως αυτές οι (ΜΠΟΡΕΣ)... που κάθε τόσο εμφανίζονται, αν πράγματι κάποιος ενδιαφέρεται ειληκρινα για τον έσω κόσμο, (και όχι για την επιφάνεια της ΕΙΚΟΝΑΣ/ΕΓΩ), διδάσκουν τόσο, όσο τόμοι και τόμοι φιλοσοφίας... θρησκειών,….διαλογισμού,... και προσευχής,…. μιας και ότι υπάρχει ΜΕΣΑ….(ο ΕΣΩΦΑΚΟΣ μας)…. μπορεί να το δει…. σε όλο του το μεγαλείο, και να κανει κατι!!!!

Ξερεις ποσοι ανθρωποι κουβαλουν μισος μεσα τους...και εξωτερικα δειχνουν... αγιοι?

Αυτα χρειάζεται να κατανοήσουμε....(και οτι αχρειαστο), να το αφησουμε στην ακρη!

Τωρα... μπορειται και να Σκοτωθείτε!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Just_A_Man
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
766 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2004, 23:40:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Just_A_Man  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλέ μας Πλάτων,

Πολλά αυτά που θα ήθελα να μοιρασθώ μαζί σας απόψε, μα αύριο το πρωί από της 6:00 μέχρι όσο πάρει, θα πρέπει να είμαι σε εκλογικό εέντρο, γιατί με κλήρωσαν σαν Τακτικό μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής σε εκλογικό κέντρο της περιοχή μου.

Θα είμαι σύντομος.

Οι λέξεις έχουν μεγάλη δόνηση!!!!!!! Το κάθε κόμμα. Το χρώμα και τα συναίσθημα που θα εκπέμψουμε.

Μα όλοι μας τις ακούμε, η τις διαβάζουμε, άλλες φορές συνειδητά, άλλες φορές αδιάφορα και άλλες επιδερμικά.

Αν θέλουμε να είμαστε Πνευματικοί Αναζητητές, Μαχητές του Φώτος της, Αλήθειας και της Ζώης, να έχουμε Εξωτερική και Εξωτερική και Παγκόσμια Ειρήνη, θα πρέπει να είμαστε τόσο Δυνατή, να έχουμε τέτοια πειθαρχία και εγκράτεια ώστε ο Κατώτερος μας Εαυτός να μην το σκεφτεί κάν, να επαναστατήσει.

Το καλύτερο Πανεπιστήμιο για την Αυτογνωσία είναι η Έρημος.

Γιατί εκεί μαθαίνουμε πραγματικά την αξία των λέξεων. Τη πραγματικά σημαίνει Αγάπη.

Για να αγαπήσουμε κάποιον αληθινά θα πρέπει να απαρνηθούμε το ΕΓΩ μας.

Και όταν λέω ότι θα πρέπει να απαρνηθούμε το ΕΓΩ μας αυτό σημαίνει ότι διατηρούμε την ταυτότητα μας αλλά δεν προσπαθούμε να μπούμε στον κύκλο του αλλού, όπως και προσωπικά και επιλεκτικά να μην θέλουμε να μπει κάποιος άλλος στο κύκλο μας.

Ε: Εγώ, Ελεύθερα.
Γ: Γίνομαι.
Ω: Τέλειος, Τελεύουμε, Φτάνω στο Τέλος.

Τότε και μόνο μπορούμε να συνυπάρχουμε με Ειρήνη. Είναι η μόνη αληθινή Αγάπη που μπορεί να μας ενώνει είναι με ανιδιοτέλεια με οτιδήποτε υπάρχει γύρο μας.

Είθε οι κραδασμοί του Φώτος της Αγάπης, να μεταμορφώνουν τους κραδασμούς των φόβων μας, σε γαλήνια Αγάπη μέσα στις καρδιές μας.

Καλή αντάμωση μετά τις εκλογές. Καλή Κυριακή φιλαράκια μου καλά.
Να σταματήσετε να μαλώνετε γιατί αυτό είναι κάτι τελικά που μας στενοχωρεί όλους.

Φιλιά σε όλους.


Με αγαθή Αγάπη.
Just A Man

“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/03/2004, 23:57:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ξερεις ποσοι ανθρωποι κουβαλουν μισος μεσα τους...και εξωτερικα δειχνουν... αγιοι?


ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;
..ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ( ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ "ΕΣΩΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...":)ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΣΥΝ ΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ"
-Η "ΦΟΒΕΡΗ" ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ...
ΚΑΝΟΝΕΣ +ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΜΩΝ ΤΗΣ "ΠΑΠΥΡΟΣ ΛΑΡΟΥΣ"/ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΩΝΕΨΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΗΠΙΕ...ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ...ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΣΟ ΜΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΤΟΥΤΟΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ "ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗ"!(Η ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ..."ΠΟΣΑ ΒΙΒΛΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ"....:)

-Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ "ΚΩΔΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ" ΤΩΝ ΦΟΡΟΥΜΣ...ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ - ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΠΕΤΟ...-...ΑΦΟΥ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΟΙΔΗΜΩΝ" ΑΥΤΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙ" ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ...ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙ!(μα ΤΙ ΕΞΥΠΝΟ! μα ΤΙ ΕΣΩΤΕΡΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤω!)ΟΚ! ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΡΑΨΙΜΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΟΣ.../ ΜΕ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΟΜΩΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ Η "ΕΡΜΗ"...ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ!..ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΑΓΝΟΩ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ...ΑΝΤΜΙΝ ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΣΥ ...ΙΣΩΣ;

-ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΩΝΗΣ ΠΟΥ ΛΙΓΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ + ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ ΕΝΩ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΕΞΗΓΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ 'Η ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΩΣΕΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...
ΔΕΝ ΡΩΤΩ ΤΟΝ ΑΝΤΜΙΝ ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΧΡΙΖΕΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ/ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΤΟΥ "ΔΙΑ-ΒΟΛΟΥ"...ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΘΗΣΗΣ ΜΟΥ(ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΩ;ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ; Η ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΑΙΤ;..ΤΣΤΣΤΣ!ΤΙ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ Ω! ΘΕΟΙ...)
ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΜΑΣ(ΒΛΕΠΕ ΤΙΣ 2 ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ)...
ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ....
-ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ + ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΝΑ ΚΑΤΙ...-

Zez,ευχαριστω για τα καλα σου λογια μου ,μα δυσκολευομαι να πιστευω στις ευλογιες αφου ουκ ολιγες εδω εσω...με προδωσαν,επιφυλασσομαι και τασομαι οπως παντα με την ειρηνη...(αλλα ΕΡΩΤ-Ω! δεν σου ειπε η φιλη Αβαλον οτι πριν μπει εδω ειχε περασει απο την εστια και κοροιδευε τον εκει ρολο μου;;;;;)

Αβαλον, πας γυρευοντας 'η μου φαινεται;


ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣα ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ +ΟΛΑ ΤΗΣ ΜΕΤΡΗΤΙΣ!ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΙΘΕΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΝΙΩΘΟΥ Ν ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ...-ΧΜ-ΕΙΝΑΙ ...Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ...!ΕΤΣΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΕΝΑ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΧΡΙΖΕΙ ΤΟΣΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΤΟΣΗΣ ΘΗΛΥΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΤΟΣΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΑ ΕΣΩ ΣΟΥ...ΤΟΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΕΚΛΠΗΡΩΣΕΙΣ.ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ.-


ΑΝΤΕ(βορεια εκφραση :)ΛΟΙΠΟΝ "ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΙΤ ΚΑΤ" ΤΗΣ ΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΟΥ
+ΔΕΣ ΜΕ ΠΑΛΙ -ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ-ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ "ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ"
+ΑΝΑΡΡΩΤΗΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΤΣΙ!
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΣΟΥ..
ΔΕΣ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΛΕΣ/ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΣΑ ΔΕΥΤΕΡΗ Η ΤΡΙΤΗ Η ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΠΕΜΠΤΗ Η ΕΚΤΗ..ΙΔΕΑ ΣΟΥ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ.
ΑΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΧΩ...ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΕΥΧΕΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ,ΜΑΚΑΙΡ ΘΑ ΠΩ.ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΝΕΤΕ ΒΡΕ...
ΕΚΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΗΔΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ...:)+ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ "ΤΙ" ΠΡΟΣΕΦΕΡΑ ...
+ ΑΝ ΜΠΟΡΩ +ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!/ΟΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ +ΜΠΟΡΩ/ ΕΝΩ ΕΣΥ ΟΧΙ...ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!(
τι χωριζουμε ειπαμε;;;;την ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ..α! Ναι!...εκει που μπηκες πριν ξεκινησεις αυτο το θεμα + κοροιδεψες τον εσωτερικο μου ρολο ως ιερεια της Εστιας/Εσωτερικα δεν ειμαστε ειπαμε;;;;;εσυ ταχθηκες υπερ του κοινου της δρουζα! λοιπον αν κοροιδευεις "τα ιερα μου "( δεν νομιζω να σε χαλαγε- οπωςμε βοηθας να διαπιστωσω πως θελεις να κατακτησεις...)θα σου μιλω οπως σου αρμοζει.
το ειχες κανει και παλιοτερα στο αχλαδοτυρο της αστρολογιας/εκει που ο οιδημων ερπετος ναι εκεινος που ανοιξε οτνα μπηκε ενα θεμα με τιτλο σεληνη/που προυπηρχε ηδη απο την ατμα.και ζητουσε να του πουμε οσα δεν γνωριζε ως ασχετος .μετα σας εκανε μαθηματα σενα θεμα που μαλλον εδωσε εντασεις χωρισες τα μελη και κατεγραψε τα ζωδια ολων μας λες και ...ειναιμελετη...αν δεν ειναι τωρα μπορει να γινει βρε! δεν ειναι αργα..
αχλαδοτυρο λοιπον...και να τωρα που το αχλαδοτυρο μας κανει επιθεση/ευχαριστω μα προτιμω να μεινω μονη μου στην εστια της ειρηνης/...
θυμαμαι ο χριστος ειχε πει οτι ειναι γιος του και δεν τον πιστεψε κανεις,επειδη ενοιωσαν μειονεκτικα οσοι ειχαν θεσεις αλλα δεν ειχαν χαρη...η δυνατοτητα να συνηδειτοποιηδσουν το μεγαλο δωρο της ζωης/
εκεινος σταυρωθηκε/σταυρωνεται συμβολιακ απο καθε στρουμπλου χριστοδουλο και ανοργασμικη χριστιανη και ακομη δεν ξυπνησανε να δουν πως η επαναληψη εκοτς απο καποιους που βαριουνται ευκολα.αν εχεις διαθεση να καταλαβεις το κανεις απλα .

κι εσυ αβαλον απεδειξες πως δεν εχεις/ευτυχως εχει η ζεζ...και ετσι θα ανεβεις...

οπως το γρηγορη διπλα στην ατμα....

ενημερωτικα ΑΝ ΤΣΙΜΠΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΟΧΙΑ(ευχομαι οχι διμουτσουνη:) ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΟΤΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ....

ΝΕΧΤ;


λυπαμαι αλλα αν και τωρα δεν με καταλαβεις θα βαλω μια ταμπελα νεον που θ αναβοσβηνει και θα λεει οσα δε φτανει η αλεπου.τα κανει κρεμασταρια.

σημειωση .
λυπαμαι που δεν καταλαβες απο το μειλ μου οτι ειχα φιλικη διαθεση.
αν το θελεις βεβαια μπορω να παραγγειλω δυο ταμπελες....μια και γιαυτο ...


ειρηνη πασι


Listen to the rythm of the Universe


-ΤΥΧΟΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ +ΒΟΗΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!...ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ Μ'ΑΦΗΝΟΥΝ Ν'ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ...ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΘΙΓΟΥΝ + ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΩ.-

(αυτο θυμιζει τον Ω!μεγα Αλεξανδρο....που ειχε πει..."ευτυχως που τρωω + κοιμαμαι για να βλεπουν πως +γω...ειμαι ανθρωπος...":)

Edited by - ΑΤΜΑ on 07/03/2004 00:50:36Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 00:20:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τη καλησπέρα μου σε ΟΛΟΥΣ...

Πολλές είναι οι φορές που συλλογίστηκα πως: "τα ΛΟΓΙΑ είναι περιττά"
Τα έργα όμως... ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ...
Και τα ΕΡΓΑ (κατα την Αγία Γραφή) ΕΓΙΝΑΝ, ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ δια μέσο του ΛΟΓΟΥ, ο Οποίος είναι και Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ...

Σκέφτηκα λοιπόν, τι θα ήταν καλύτερο να γράψω στο παρόν θέμα των αγαπητών Ζezmperg & Avallon και κατέληξα στο να αντιγράψω ένα παλαιότερο μήνυμά μου, πρίν απο έναν ολόκληρο χρόνο...
Ενα μήνυμα που έχει να κάνει ΤΟΣΟ με το Λόγο και πολύ περισσότερο με τα έργα...

Ξέρω τι θα σκεφτούν πολλοί όταν το διαβάσουν και σπεύδω να τους πώ να ΜΗΝ μείνουν στην ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ, αλλά να βουτήξουν στο ΒΑΘΟΣ του...

quote:
'Ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ΕΣΕΝΑ... 'Ανοιξε το και διάβασε
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=919

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2007 Μηνύματα Posted - 20/02/2003 : 08:49:46


Με αφορμή τα ΧΙΛΙΑ μυνήματα που έχω ΗΔΗ στείλει στα forums, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς ΟΛΑ τα μέλη ΚΑΙ τους συντονιστές της μεγαλύτερης διαδυκτιακής πύλης στην Ελλάδα που ασχολείται ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ με την έρευνα της ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ με όχημα και μέσο τον ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟ...

...Σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε την ευκαιρία να ΜΑΘΩ και να ΓΝΩΡΙΣΩ...
...Σας ευχαριστώ γιατί ήσασταν εκεί και απαντήσατε στα μηνύματά μου...
...Σας ευχαριστώ γιατί με ανεχθήκατε...
...Σας ευχαριστώ γιατί με δεχθήκατε...
...Σας ευχαριστώ γιατί γίναμε ΟΛΟΙ μια μεγάλη και υγιής παρέα, ανήσυχων ανθρώπων που ΔΕΝ θέλουν να μείνουν ΣΤΑΣΙΜΟΙ μέσα στη βαλτώδη ζωή που ζούμε όλοι ΜΑΣ, αλλά που ΟΛΟΙ θέλαμε (και που ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ακόμα περισσότερο), να δούμε τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ να γίνεται ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΟΣ...
Φωτεινότερος όχι από ένα ΦΩΣ που έρχεται ΑΠ' ΕΞΩ και μας φωτίζει, αλλά ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΟΣ από το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΦΩΣ... ΤΟ ΑΝΕΣΠΕΡΟ ΦΩΣ... ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ... ΤΟ ΑΪΖΩΩΝ ΠΥΡ του Ηρακλείτου, εκείνου του Σκοτεινού Φιλοσόφου, που όμως τα λόγια του και οι σκέψεις του ήταν ΓΕΜΑΤΕΣ από αυτό το ΦΩΣ...

ΦΩΤΕΙΝΟΤΕΡΟΙ, τόσο όσο να ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΙΑ, και να σταματήσει η καλή μας Σκοτεινή Αγγελική να αναρωτιέται για το μέγεθος της Σκιάς της...
Κάποτε της απάντησα και μου είπε ότι δεν είχε ξανακούσει τόσο καλή απάντηση για την αναρώτησή της. Την απάντηση που έδωσα τότε μέσα από κάποιο από ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ πλέον μηνύματά μου, δεν της την έδωσα ΟΛΟΚΛΗΡΗ...
Την υπόλοιπη θα την ανακαλύψει ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ελπίζοντας να πρόσφερα ένα μικρό λιθαράκι στο όλο οικοδόμημά της, ένα οικοδόμημα ΤΟΣΟ ΚΟΙΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

Μέσα από ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ έμαθα πάρα πολλά, που ΑΝ ΔΕΝ ήσασταν ΕΣΕΙΣ (δηλαδή ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΤΑΣ) δεν θα είχα ανακαλύψει ΙΣΩΣ...
Ξέρω και μάλιστα ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ, ότι όλα αυτά είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ, μια ΑΡΧΗ που ακόμα δεν έχει ξεκινήσει, αλλά που έχει κάνει ΗΔΗ βήματα ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΡΑΠΟ...
Είναι ένα ταξίδι ΜΕΣΑ στα Εσωβάθη της κάθε μίας προσωπικότητας ΜΑΣ...
Πόσο μου αρέσει λοιπόν να κοιτώ το βάθος...
Χμμμμ να γιατί ΙΣΩΣ να θαυμάζω την Γοργόνα του Αλέξανδρου που ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟ, αλλά που ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙ εκεί μέσα στο απέραντο βάθος του 'Αχρονου Ωκεανού της Γνώσης...
Ναι θα ήθελα να μπορούσα ΚΑΙ ΕΓΩ να ζούσα ΕΚΕΙ...
Επειδή όμως ΤΩΡΑ δεν μπορώ να βρίσκομαι και να ΖΩ εκεί, προετοιμάζομαι για ΟΤΑΝ θα έρθει η ώρα που θα παρατήσω τον απατηλό κόσμο της μορφής (ποιος ξέρει για ΠΟΙΑ πολυοστή φορά!!!), να παραμείνω ΕΚΕΙ στο απέραντο βάθος το Ωκεανού της Πανσοφίας, για μακρύυυυυ χρονικό διάστημα, τόσο μακρύ, όσο μια ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!!

Να μην σας κουράζω όμως άλλο με την φλυαρία μου και την πολυλογία μου, να μην σας στερώ τον χρόνο (που δεν υπάρχει) από την τόσο σημαντική και χρήσιμη για ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ περιήγηση στα forums της ΑΝΑΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΩΤΟΣ...
Η ειλικρινή μου φιλία με ΕΣΑΣ, με έφερε στο Esoterica.gr για να ΣΑΣ γνωρίσω.
Αυτή η φιλία με κράτησε ΕΔΩ, ΜΑΖΙ ΣΑΣ...
Ελπίζω το ίδιο να συνεχίσει να υφίσταται ΚΑΙ για το μέλλον...

"Οι Θεϊκοί και Ηρωικοί Άνθρωποι,
περνούν από το μονοπάτι της δυσκολίας
ώστε η μοίρα να ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ
να τους δώσει το στεφάνι της
ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ"

Το παραπάνω απόσπασμα, είναι του Τζορντάνο Μπρούνο και νομίζω ότι ταιριάζει ΑΠΟΛΥΤΑ σε όλους ΕΣΑΣ... σε όλους ΕΜΑΣ, τα μέλη του Esoterica.gr...
Σας το αφιερώνω λοιπόν καλοί μου φίλοι με την ευχή ΓΡΗΓΟΡΑ να φτάσετε ΚΑΙ εσείς στα 1000 μηνύματα και μάλιστα στα 1000 μηνύματα ΟΥΣΙΑΣ...


Κέλσος ο Φιλαλήθης


ΤΙΠΟΤΕ μα ΤΙΠΟΤΕ δεν άλλαξε στα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ και αυτό γιατί τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ προέρχονται απο τη ΨΥΧΗ και όχι απο το ΜΥΑΛΟ...
Η αγαπητή φίλη Ζezmperg αναφέρθηκε στο θέμα του ΠΟΝΟΥ...

Αγαπητή φίλη, το ΠΟΝΟ τον έχω ΔΑΣΚΑΛΟ...
Είναι αυτός που ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ...
Ποτέ μα ΠΟΤΕ δεν το απέφυγα, απεναντίας η φύση μου είναι τέτοια που τον επεδίωξα, όχι απο ΒΙΤΣΙΟ (όπως πολλοί θα σκεφτούν ΙΣΩΣ) αλλά ακριβώς επειδή είμαι ΕΔΩ για να ΜΑΘΩ και εύκολη γνώση ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...

Ελπίζω να σου έδωσα επιγραμματικά να καταλάβεις πώς απο τον ΠΟΝΟ (όπως τον προσδίδει ο κόσμος) η αναξιότης μου ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΑ και αυτός είναι ο λόγος, η αιτία που τον ΑΓΑΠΑΩ και άρα δεν αισθάνομαι καθόλου το συναίσθημα που αφήνει στους άλλους...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 00:43:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ατμα...
Ατμα...

Θα σου απαντήσω με ένα απόσπασμα απο την ΑΣΑΛΕΥΤΗ ΖΩΗ του μεγαλύτερου (κατ' εμέ ΠΑΝΤΑ) Εσωτεριστή Ποιητή, του Κωστή Παλαμά...
Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα καταλάβεις τι θέλω να σου πώ και συνάμα λέω πρός όλους σας, ότι το απόσπασμα (αλλά και ΟΛΑΚΑΙΡΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ) με εκφράζει ΑΠΟΛΥΤΑ και με δονεί μέσα απο τους στίχους του...

Ασκραίος
"...Και κράτησ' απ' τα χέρια τους τη δάφνινη τη βέργα,
Κ' έφαγα απο τα χέρια τους το δάφνινο καρπό,
Και γνώρισα των ανθρώπων και των θεών τα έργα,
Κ' είδα σαν τώρα και σα χτές τον αύριο τον καιρό.
Κ' είμαι απο τότε ο ποιητής, ο μαντευτής και ο ΜΑΓΟΣ..."

Προείπα ότι τα ΕΡΓΑ γίνονται, ΥΛΟΙΠΟΙΟΥΝΤΑΙ δια μέσο του ΛΟΓΟΥ καιπρόσθέτω πως ο Λόγος, δεν είναι ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΚΦΡΑΣΜΕΝΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ...

Πόση ΘΕΛΗΣΗ κρύβεται μέσα ΜΑΣ;;;
Μέσα σε σένα καλή μου Ατμα και μέσα στη καλή μας Αβαλλον, ούτως ώστε να επιΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ;;;

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Υ.Γ
Για όσα αναφέρεις για το ΠΑΡΕΛΘΟΝ, έχεις δίκιο...
Ξέρω ότι κάποιες-οι σε περιγέλασαν (στη καλύτερη των περιπτώσεων), ΑΛΛΑ ξαναδιάβασε το απόσπασμα του Παλαμά ΚΑΙ παραλλήλησέ το με το παραπάνω απόσπασμα του Τζορντάνο Μπρούνο και μετά ΣΥΛΛΟΓΙΣΟΥ...
Και συλλογιέσαι ΚΑΛΑ, γιατί είναι ΛΕΥΤΕΡΗ...
Να το ΘΥΜΑΣΑΙ αυτό...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 01:17:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΚΕΛΣΟ...

quote:
ΤΙΠΟΤΕ μα ΤΙΠΟΤΕ δεν άλλαξε στα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥ και αυτό γιατί τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ προέρχονται απο τη ΨΥΧΗ και όχι απο το ΜΥΑΛΟ...


ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ + ΠΑΛΙ -ΕΝΤΕΛΩΣ- ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ(Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΣΕΣ "ΜΑΧΕΣ"ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΠΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΓΩΙΣΜΟΙ -ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ-...ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΒΡΕΘΗΚΑ ΥΠΟΛΟΓΗ...ΕΣΩ...
ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΙΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΟΙ,ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ ΟΤΑΝΤΟΥΣ ΛΕΣ ΜΙΑΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΙΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ/ΟΜΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΑ ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΜΑΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΛΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΣΩΤΕΡΣΤΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΠΑ"ΕΙΜΑΙ Η ΑΤΜΑ" + ΑΠΕΧΩ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ: ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΘΟΤΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΩΣ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΑΣ ΜΕ ΤΗ "ΒΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΑΣΚΑΛΑΣ"(ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ "ΧΟΥΝΤΑ" ΑΚΟΜΗ)...ΑΛΛΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΗΚΑ ΩΣ + ΤΑ ΔΥΟ.../ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ(...)ΕΓΩ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΤΑΙΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ/Ο ΧΡΟΝΟΕΣ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΩΝΡΙΖΕΙ Η ΨΥΧΗ ΟΥ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.
ΠΑΝΤΑ ΒΟΙΩΝΑ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ /ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΝΑ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΧΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΡΟΜΟ...ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΑΡ
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΧΟΥΝ Ν' ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΠΟ...
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ...
ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΛΩΝΗΣΟΥΝ ΧΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ...ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ /ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΞΑΝΑΖΗΣΟΥΝ(ΕΠΕΙΔΗ ΣΩΘΗΚΑ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΕΝΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ/ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ /ΑΠΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ Η ΕΜΠΕΙΡΑ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ...ΑΛΛΑ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΒΟΗΘΑΕΙ)

Η ΨΥΧΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...\ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΘΕΣ...\ΚΑΙ ΓΩ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ...ΔΗΛΑΔΗ ΑΤΟΠΟ.

Η ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΔΩ + ΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ "ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΟΥ"(ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ:)/ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΩ+ ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ/ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΑΛΙΑ:)

Ο ΠΟΝΟΣ ΝΑΙ!/ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ./ΠΟΛΥΣ ΟΜΩΣ ΓΜΤ...
ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ/ΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΩ...ΑΝ ΑΝΤΕΞΩ ΛΙΓΟ ΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣΑΝΤΕΧΩ ...ΤΟΤΕ ...Ω! ΤΙ ΘΑΥΜΑ!

ΕΜΕΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΕ "ΠΟΝΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ"
...ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ "ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ
ΦΥΣΗ".
ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΠΙΑ....
-ΟΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ...ΦΕΡΝΕΙ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΧΙ ΤΗ ΘΕΙΑ ΜΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΠΑΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΣ...
ΑΥΤΗ Η ΤΡΕΛΑ
ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΕΙ ΟΣΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ / ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΥΛΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ "ΟΙΔΗΜΟΝΕΣ" +ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΦΩΣ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ!


Listen to the rythm of the Universe

Edited by - ΑΤΜΑ on 07/03/2004 01:59:25Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 02:59:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ...ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΛΟΙΠΟΝ...

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗ ΧΑΝΤΡΑ-ΓΗ + ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ
/ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΕΝΕΙ ΑΠ'ΕΞΩ + ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΣΤΗ,
ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΚΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΨΥΧΗ" ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...
ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΕΤΣΙ..ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΥ "ΠΡΟΛΑΒΑ"
(:ολο κακια το "φιδι" οταν το στριμωξα με τη "σαρισα μου" ...ειπε !!)
μαααα δεν τιθεται θεμα ,στον αυθορμητισμο, "πρωτιας"..!
Οποιος ερχεται "δευτερος" ΕΝΩ ΔΕΝ αντεχει κατι τετοιο,
Οποιος δεν ξερει ν'αγωνιζεται με ευγενεια ,αλλα κανει τα παντα (σχεδια με το μυαλο:)προσαπτει πολλα στον "πρωτο" που θελει απεγνωσμενα ομως να φτασει!γνωστο αυτο πια :)...
να μιλησω μηπως για τη φλογα του αθλητη;....
-οχι ακομη/ θα ρθει ο καιρος .....καταλληλος ...,ετα το πασχα-
οποιος λοιπον τολμαει ας ερθει....ημουν αθλητρια στιβου + γνωριζω πως και οι ηττες σου δινουν πολλα+σε καλυτερευουν...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ...
Αυτο θα ειναι και η συμβουλη μου σε οσους ατυχησαν και η διαισθηση μου τους προδωσε και εμειναν πισω...:)
χμ...σπουδες προγνωσης δεν υπαρχουν/υπαρχουν σπουδες που φερουν την προγνωση μα δεν μεταβιβαζεται με τη ..βια....απλα η ζωη καποτε σου κανει ενα δωρο....


ειρηνη πασι!

ΙΤS A FREE -ALTHOUGHT AN UNFAIR- COUNTRY...


ΑUM SHANTIH...Listen to the rythm of the Universe

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 03:41:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


Έχει πανσέληνο απόψε... κι ειν' ωραία...
είναι αλλιώτικη η σιωπή χωρίς παρέα
δε νοιώθω τύψεις μα μου 'χει λείψει
το κοριτσάκι αυτό που αγάπησες τυχαία

δε νοιώθω τύψεις μα μου 'χει λείψει
το λάγνο ψέμμα σου που τα 'κανε όλα ωραία...

"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 07/03/2004 03:42:13Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zezmperg
Πλήρες Μέλος

Greece
983 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 07:51:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zezmperg  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σας χαιρετώ φίλοι μου.
Καλως ήρθες στην παρέα των ΦΙΛΩΝ, αγαπημένε φίλε Κέλσο.
Ναι έχεις απόλυτο δίκιο για την εσωτερική διεργασία του "ψυχικού" πόνου. Γνωρίζεις όμως πως όλες σχεδόν, οι εσωτερικές σχολές, σε κάποια επίπεδα ανόδου (τάξεις) έχουν επιλεκτικό και μοναδικό μάθημα την διδακτική "ύλη" του πόνου!
Αναρωτιέμαι τώρα, κάνοντας κάποιους λογικούς συνειρμούς, εάν το ESOTERICA.GR, είναι τελικά μιά καθαρά μεγάλη πνευματική σχολή;
Εδώ που το πνεύμα, σε κάθε forum-τάξη, παίρνει τα μαθήματα -εκείνα πάντα που θα μπορεί να κατανοήσει- από τα διάφορα topics και αρχίζει μετά να δίνει εξετάσεις στα διάφορα posts... άλλοτε διαμορφώνοντας το πνευματικό οικοδόμημα (τον έσω Ναο) κι άλλοτε κτίζοντάς τον απ'την αρχή!!!
Βάζοντας όλοι μαζί τις πέτρες της λείανσης στον εξωτερικό ναό της δικής μας προσωρινής ή μόνιμης Ιερουσαλήμ....esoterica.gr

Ποιός όμως είναι εκείνος, που θα μπορεί να αντέξει χωρίς ΓΟΓΓΥΣΜΟ τον εσωτερικό πόνο, τον πόνο της μαθητείας; Ίσως ναι, να είναι Εκείνοι οι Άγιοι που πάντα ταυτίζουν την ζωή τους με τον ημίθεο Ηρακλή, Εκείνοι οι Άλλοι πάλι, που κλείνουν τα μάτια και τα αυτιά στις σειρήνες της ύλης και επιλέγοντας την ερημιά εργάζονται στο Πνεύμα.
Μα εμείς καλέ μου φίλε Κέλσο, είμαστε ακόμα ζωντανά μέρη της κοινωνίας, είμαστε άνθρωποι όπου έχουμε το φορτίο του όποιου κοινωνικού συνόλου κιαν "ενοικούμε", ακόμα στην πνευματική πλάτη και μας βαραίνει αφόρητα.
Μόνο η υπομονή και η αγάπη θα κρατήσει, τις φωνές του διδακτικού πόνου χαμηλά και ξέρω ότι έχεις και υπομονή αλλά και αρκετή αγάπη να δώσεις ακόμα....

Όταν ήρθα εδώ κοντά σας, ερευνούσα και μελετούσα όσα topic μου έκαναν εντύπωση δίχως να στέλνω κάποιο post. Έμενα στο topic, της μαγικής Πάρνηθας και περίμενα εσείς -όχι τόσο τα μέλη, όσο οι συντονιστές- να μου απλώσετε το χέρι της φιλίας. Όμως δειλά-δειλά η Avallon και ο γλυκός Endorama με πλησίασαν και ένα πρωινό μετά από δυό-τρεις εβδομάδες συναντηθήκαμε στον τόπο όπου και οι τρεις μας τόσο πολύ αγαπούμε, στον τόπο της Ιερής Πάρνηθας!
Κάποιοι, κατάλαβα τότε, πως δεν ήθελαν την παρουσία μου στο topic της Πάρνηθας, ίσως και στο esoterica.gr, μου προκάλεσαν πόνο και δίχως να το καταλαβαίνουμε -όλοι μαζί- έτσι, πιστεύω ότι με βοήθησαν και πέρασα τις πρώτες μου εξετάσεις στη μεγάλη σχολή του esoterica.gr...
Σε χαιρετώ φίλε Κέλσο κι αφού διάβασα τι έγραψες πριν από ένα χρόνο,
σε ευχαριστώ που από εδώ και πέρα θα μας φωτίζουν ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΓΝΩΣΕΙΣ.
Σας χαιρετώ φίλοι μου.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 09:58:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Ακολουθώντας την Ατμα και τη Ζαντόκ, καταθέτω τη προσωπική μου ΣΦΑΙΡΑ της Ειρήνης...
Οποιος ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ τότε ΑΡΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τι ήταν εκείνο το τόπικ της Ατμα...
Τι ΣΚΟΠΟ είχε...
Και με ποιό ΜΕΣΟ είχε επιτευχθεί...

Αγαπητή φίλη Ζezmperg...
Τα ΛΟΓΙΑ σου τα ιδιαίτερα για την αναξιότητά μου, αλήθεια με ΤΙΜΗΣΑΝ...
Τη ΓΝΩΣΗ (το έχω ξαναπέι πολλές φορές εδώ μέσα, μέχρι σημείου παρεξηγήσεως κι' όλας), μπορεί ο ΚΑΘΕΝΑΣ να την αποκτήσει...
Μα ο ΚΑΘΕΝΑΣ...
Δεν είναι όμως αυτός ο σκοπός...
Αν ήταν, τότε οι "παπαγάλοι" θα ήταν ΣΟΦΟΙ...

Σκόπος (υπό την οπτική μου ΠΑΝΤΑ), είναι με μέσο τη ΓΝΩΣΗ, τα ΒΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ να είναι τέτοια που να μας επιτρέψουν οι ανώτεροι να ανεβούμε και εμείς ένα σκαλοπάτι στην εξελικτική κλίμακα ανόδου...

Και αυτό το ΒΙΩΜΑ είναι που έχει την ΑΞΙΑ...
Αυτό το ΒΙΩΜΑ είναι που δέχεται τον ΠΟΝΟ...
Ελπίζω και εύχομαι αυτοί που ΕΠΡΕΠΕ να καταλάβουν, απλά να κατάλαβαν...
Εάν όχι (πράγμα ΚΑΙ ΑΥΤΟ σύνηθες), τότε έχουν εμπρός τους ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ και ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΑ ΠΟΝΟ βήματα επι της ατραπού...

Καλή μου Ατμα...
Το κείμενό σου, με βρίσκει σύμφωνο...
Ξέρω τι πέρασες...
Ξέρω τι περνάς...
Ξέρω τι ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ακόμα...

Οι δρόμοι μας, ΚΟΙΝΟΙ...
Και αυτό γιατί υπάρχει ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ, που η εν ημίν θέα ΑΡΤΕΜΙΣ, η τοξοβόλα με τα σκυλιά, έχει προ πολλού καιρού ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ...
Και ξέρεις φυσικά, ότι στους Ρωμαίους αποκαλείται DIANA...
Και το DIANA φυσικά μας παραπέμπει στη συγκεκριμένη λέξη ΔΙΑΝΑ που σημαίνει ότι "ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ"...
Αλλά μας παραπέμπει και στη ΔΙΑΝΟΙΑ, που είναι ο λόγος- η αιτία, που ΠΕΤΥΧΑΜΕ...

DΗΙANA (Ντυάνα) όμως, στην αγαπημένη μας Σανσκριτική γλώσσα, σημαίνει "Διαλογισμός, εποπτεία, θεώρηση και είναι το ΕΒΔΟΜΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ στο οκτάσκαλο Γιόγκα."
Τι μέγα έργο επιτελείται σε αυτό το ΕΒΔΟΜΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ για την Ανθρωποψυχή!!!!!!

Και ποιό είναι το ΟΓΔΟΟ και τελευταίο σκαλοπατι...
Ψάξε και θα βρείς...
Ζήτησε και θα λάβεις...

Τώρα, ξέρεις ΗΔΗ περισσότερα...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Edited by - Kelsos on 07/03/2004 10:06:15Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loucas
Πλήρες Μέλος

Cyprus
1186 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 12:39:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loucas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Loucas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.

ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΕΧΩ ΠΛΗΓΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΕΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΑΜΕΛΕΙΑ ΜΟΥ.

ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΥΓΑΔΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΠΟΛΛΑ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΜΩΣ ΠΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑ.
ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.
ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΗΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΕΝΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΙΟ ΔΥΝΑΤΟ.ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΗΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.
ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΨΥΧΗ ΟΘΟΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΓΩΝΟΝΤΑΙ.

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ.ΜΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΠΙΣΩ.ΔΩΣΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ.ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΘΑΤΕ ΠΟΛΛΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ.

ΕΡΡΩΣΘΕ

ΧΑΙΡΕ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.
ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ.
ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.

ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΗ ΚΥΠΡΟ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1279Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ananasss
Πλήρες Μέλος


884 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 16:11:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ananasss  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
pelagos
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Italy
50 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 17:22:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pelagos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συγχαρητηρια γιατι επιτελους μετα απο <<μπινελικια..>> <<διαμαρτυριες..>>,<<διαπιστωσεις>> και μαχες με διαβολους..διαμορφωθηκε ενα θεμα που προσφερει θετικη ενεργεια και ηρεμια σε ολοκληρο το forums..

Αυτο ισχυει και για το παρων topic και για την εστια της ειρηνης.

Ποσοι ειχαν την ικανοτητα να τα αφησουν ολα πισω και να βαδησουν μπροστα βοηθωντας ετσι και τους αλλους να εξελιχθουν σε πιο ενδειαφερον θεματα και οχι να αναλωνονται μεσα απο προσωπικες διαμαχες..;;;
Ποσοι ειχαν την ικανοτητα να στειλουν ενα μηνυμα αγαπης καταπατωντας εστω κι ετσι την υπερογκη υπερηφανεια τους...;;;
Ποσοι ειχαν την δυναμη..;

Ετσι με απλα λογια.Δεν ειναι αναγκη παντα να φιλοσοφουμε και να παραγουμε μεσα μας τις πιο πολυπλοκες σκεψεις για τοσο απλα πραγματα.Ενωραση ΝΑΙ..φιλοσοφια ΝΑΙ..αλλα και ΑΠΛΟΤΗΤΑ....
Αυτο δεν διδασκεται..;

Kαι μετα συζηταμε ποιος ειναι ο πραγματικος εσωτεριστης...

Μετα απο αυτες τις σκεψεις μου ενα μεγαλο μπραβο και τιποτα αλλο..

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το ξωτικό
Μέλος 3ης Βαθμίδας


641 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 17:35:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Το ξωτικό  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπερα σας.

Διαβαζοντας το θεμα ετουτου του τοπικ θελω να πω ενα μπραβο στην Ζεζεμπεργκ και στην Αβαλλον.
Διαβαζοντας το μου εφερε στο μυαλο ενα παρομοιο θεμα που ειχε ανοιξει στην αρχη του χρονου η Αβαλλον
:http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=3018.

Ευχομαι και στις δυο να εχει το τοπικ την προσελευση των ατομων που θελετε.

Καλη σας εβδομαδα

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 18:55:51  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΤΜΑ
Γιατί το κάνεις αυτό?

Απ'όλο σου αυτόν τον παροξυσμό με τα bold και υπερμεγέθη γράμματα ξέρεις τι είναι το μόνο που κατάλαβα?Το ότι για μια ακόμη φορά έχει γίνει κάποια παρεξήγηση (ξανά μανά) φτού γμτ!(γιατί όμως δε μου κάνει καθόλου εντύπωση????)

Αν θέλεις να λύσεις την απορία μου και όχι να δημιουργείς απλώς εντυπώσεις κάνε ένα απλό copy-paste για να δω και γω η έρμη για τι κατηγορούμαι...Α! ναι για κοροϊδία όπως είπες στο τόπικ της ειρήνης... Θα ήθελα πολύ να το δω αυτό ...

Περιμένω λοιπόν με αγωνία...

Ευχαριστώ τους φίλους που στέκονται δίπλα μας σε αυτή μας την προσπάθεια...η οποία να είστε σίγουροι ότι θα ευωδώσει... όσο και αν κάποιοι (ξέρουν αυτοί...) δεν θέλουν...

Υ.Γ. Ασχετο αλλά είναι η πρώτη φορά που αποφάσισα τι θα ψηφίσω όταν βρέθηκα αντιμέτωπη με τα ψηφοδέλτια και είναι η πρώτη φορά που βούρκωσα την ώρα που έριχνα την ψήφο μου στην κάλπη...


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10776 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 20:02:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σας.
Αγαπητές zezmperg και Avallon, σας συγχαίρω κι εγώ με τη σειρά μου για την πρωτοβουλία σας αυτή, να ανοίξετε ένα θέμα - κατάθεση καλών προθέσεων και αγάπης από όλους.
Μιας και η πράσινη χάντρα συμβολίζει εδώ και καιρό την κατάθεση αυτή, θα ήθελα να προσθέσω κι εγώ τη δική μου.

Θα επαναφέρω όμως και τα λόγια του φίλου Just_A_Man, γιατί είναι τέτοια, που μπορούν μία ψυχή να την αγγίξουν:

quote:
Αλλά ο καιρός θαλάσσης στο ταξίδι της Ζωής είναι μια πραγματικότητα ότι μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση. Έτσι είναι και τα συναισθήματα μας.

Ό μόνος τρόπος για να είναι σταθερό το πλοίο μας (σαν κρουαζιερόπλοιο) στο ταξίδι της Αγάπης, θα πρέπει να το κατασκευάσουμε με όλες τις Αρετές ώστε κανένα συναίσθήμα να μην μπορεί να το ταρακουνήσει.

Και η βάση για αυτό το πλοίο είναι η Αγάπη που θα μας επιτρέψει με Ειρήνη να διανύσουμε το ταξίδι μας και να το χαρούμε.

Και τελικά για να δούμε πώς η Αγάπη στηρίζει την Ειρήνη και για να δώσομε τον ορισμό της Ειρήνης:

Ειρήνη είναι η αγαθή διάθεση Aγάπης προς τον συνάνθρωπο μας χωρίς διακρίσεις.

Είναι δηλαδή η Eιρήνη μια εσωτερική κατάσταση η οποία δεν πρέπει να μεταβάλλεται εύκολα από την περιστασιακή δυσαρμονία των συναισθημάτων των συνανθρώπων μας.

Για αυτό ας δούμε πιες αποσκευές θα πάρουμε για το ταξίδι μας

Αποσκευή 1η:
H Πίστη (Στην Φιλία), η οποία είναι επιθυμητή, είναι η διάθεση, ώθηση να φτάσουμε στον προορισμό μας.

Αποσκευή 2η:
Η Αγάπη είναι η δύναμη που μας καθοδηγεί.
(Ένας μικρός διαλογισμός του Just: Σε ευχαριστώ Γλυκέ μας. Σε ευχαριστώ που μας δίνεις την δύναμη της καθοδήγησης.)

Αποσκευή 3η:
Η Ειρήνη στην καρδιά μας, είναι το καθαρό γυαλί που μας επιτρέπει να παρατηρούμε και να γευτούμε τις εμπειρίες και τη γνώση που το ταξίδι θέλει να μας προσφέρει.

Ό,τι άλλο έχετε στην καρδιά σας και στην νόηση σας αδέλφια μου ,
λυπάμαι που έρχομαι να σας τα γκρεμίσω, αλλά δεν είναι χρήσιμες αποσκευές.

Αν θυμάστε ότι οι μόνες αποσκευές που θα έχουμε όταν ολοκληρώσουμε το ταξίδι της Ζωή μας, το ταξίδι μας στην Αγάπη, θα είναι η Αγάπη που έχουμε μοιρασθεί με τους συνανθρώπους μας.

Είθε αυτή η πανσέληνος να μεταμορφωθεί σε λαμπερό ‘Ήλιο όπως Εκείνον, οπού θα γεμίσει την καρδιά μας με το Φως της Καλοσύνης και της Απλότητας.

Είθε κάθε Τopic του esoterica.gr να είναι μια Εστία της Ειρήνης στις πνευματικές μας αναζητήσεις στο Ταξίδι της Ζωής. Στο Ταξίδι της Αγάπης.Φίλε Just_A_Man, σε ευχαριστώ για το μήνυμα αυτό που μας έγραψες.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου
Να σπας τα σύνορα
Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου
Να πεθαίνεις και να λες:
ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Τσανάκαλος
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
198 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 20:57:36  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα σε όλους μας!

Είμαι μέλος του esoterica εδώ και αρκετό καιρό ( αν συμπεριλάβει κανείς και τους μήνες κατά την διάρκεια των οποίων ήμουν απλός παρατηρητής). Τολμώ να πω πως έχω "κλέψει" αρκετά από αυτόν τον χώρο γιατί ακριβώς έχω την εντύπωση οτι δεν έχω δώσει ΤΙΠΟΤΑ, τουλάχιστον στην έως τώρα διαδρομή μου(Αυτό θα έπρεπε να το πιστεύουν και άλλα μέλη).

Και επειδή ακριβώς είμαι υπέρμετρα τσαμπατζής εύχομαι ολόψυχα μα ΟΛΟΨΥΧΑ να σταματήσουν οι όσες αντιδικίες μεταξύ των μελών που θεωρώ οτι έχουν να προσφέρουν πολλά εδώ μέσα (ξέρετε εσείς ποιοι είστε), ούτως ώστε να μπορώ ανενόχλητος να "κλέβω" τις γνώσεις σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κυρίες Avallon και zezmperg σας ευχαριστώ που κάνατε ένα μεγάλο βήμα για την εξουδετέρωση των αντίθετων δυνάμεων.

Υ/Γ

Πιστέψτε με είναι πολύ ενοχλητικό (για όλους εμάς τα απλά μέλη), μέλη όπως εσείς να τσακώνεστε και να μην ασχολείστε με τα ενεργά θέματα του forum.


ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 22:36:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΑΜΑΛΙΑ* ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ(TA EMOTIKONS ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ...)
(*ΟΧΙ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ...ΚΡΙΜΑ)
ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΧΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΜΗΤΗΡ ΠΑΣΗΣ ΜΑΘΗΣΕΩΣ.
ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ "ΚΛΕΒΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ" ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ...

ΑΒΑΛΟΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ...:)ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΠΑ...ΔΕΝ ΚΡΑΤΩ ΚΑΚΙΑ.
ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΛΑΨΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ..ΕΚΛΑΨΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΝ...
ΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΧΑΝΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΚΟΛΙΕ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ,
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΩ ΠΟΤΕ ΣΗΜΑΣΙΑ,
ΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ(ΝΑΙ ΟΣΑ ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΠΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΛΥΤΡΩΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΙΚΡΑΙΝΕΙ)
...ΕΝΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΩ...ΤΑ ΛΟΓΙΑ...ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΛΛΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ...
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ "ΠΙΚΡΑΘΗΚΑΜΕ" ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΝΑΜΕ "ΚΟΙΝΩΝΟΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ"- ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΚΕΛΣΟΣ-

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ...ΠΑΝΤΑ.

ΑΝΑΝΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ...
ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΟΣΑ ΜΕ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ/ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...
ΚΙ ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΕΙΝΗ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.
-ΣΕ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΠΡΙΝ, ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΑ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ...
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ "ΝΟΥΜΕΡΑ" ΤΟΥ ΡΙΑΛΙΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ.ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗ ΡΟΗ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ...
ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΥ...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝ ΣΙΩΠΗ ΑΒΑΤΑΡ...
ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ...
ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ....(ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΕΙΚΟΝΩΝ/ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΩ ΤΟΝ ΤΟΠΟ/ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ:)

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ...
ΕΠΑΓΩΓΙΚΑ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΩΜΙΣΕ Η ΠΟΛΥΚΟΣΜΙΑ...
ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΟΣ ΦΕΓΓΑΡΙ...ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ...
(ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ "ΖΟΥΜΙ" ΦΙΛΗ ΑΒΑΛΟΝ...:ΨΑΞΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ:)

ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ;;;;;\

ΧΩΡΙΣΑΤΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
ΠΕΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ.

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ*
(*Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ)
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΑ "ΜΕΛΗ" ΜΟΥ...
ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΝΑ-ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ + ΕΝΑ ΡΗΤΟ...
"ΠΙΣΤΕΥΕΚΑΙΜΗΕΡΕΥΝΑ"
-ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ...ΚΑΤΑΒΟΥΛΗΣΗ-
ΑΛΛΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΟΣΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ....ΑΛΛΟΙ ΠΑΛΙ...ΓΡΙΖΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ...


ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ/ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΑΛΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ.
ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΑΛΛΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΑΣ".
Ο "ΚΡΟΝΟΣ" (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ Τ'ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΗ ΧΑΡΗ)ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ+ΝΑ ΕΠΩΜΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ
ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ...
ΑΝ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΥΓΩ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ "ΕΙΧΕ ΑΔΙΚΟ"
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ...;;;;

ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ;

ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΦΤΑΣΑΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ...
ΑΛΛΑ "ΑΝ ΠΙΕΙΣ ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΤΟ ΠΕΤΑΣ"...

ΤΑ "ΑΣΧΗΜΑ ΕΓΩ ΣΑΣ" ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΩ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ
ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ Η ΨΥΧΗ...
ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ...
Ο ΜΙΜΙΤΙΣΜΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΧΟ...

ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ /ΑΝ ΠΩ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΑΥΤΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΠΩ ΕΚΑΤΩ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΙΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΙ...ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΜΕΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΤΑΜΠΕΛΑ"...Ε ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΕΤΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ....ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ...

ΝΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΚΑΚΟΣ ΒΟΗΘΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...


ΑΝΤΕ ΒΡΕ!
ΕΙΡΗΝΗ...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...ΕΞΑΛΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ...
ΚΙ ΟΧΙ...ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ..ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΕΘΟΔΕΥΤΗΚΕ ΕΝΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ...
ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΑΝΑΡΗΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...


ΓΙΑΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΟΛΑ ΕΤΟΥΤΑ ΕΔΩ;
ΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ "ΨΥΧΗ"

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΗ ΤΗΣ ΠΥΘΙΑΤΜΑ...


ΦΩΣ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ....


http://www.esoterica.gr/forums/users/_imgmsgs/indigo_boy/peaceprayerin83languages640.gif


Edited by - ΑΤΜΑ on 07/03/2004 23:01:59Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zezmperg
Πλήρες Μέλος

Greece
983 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 22:47:05  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zezmperg  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σας χαιρετώ.

"Τσιμπολογόντας" καλοί μου φίλοι για αρχή δυο-τρία λόγια δικά σας αγαπημένα θυμήθηκα, -μα δεν αποκοιμήθηκα Zadok, έστω κιαν δεν έβλεπα την δική σου πανσέληνο- , κάτι από την αρχαία Ελλάδα και το πρώτο είναι, από Πλάτωνα, από τον <<Φαίδρος>> κάποιο απόσπασμα. Ενώ το δεύτερο του Ανδοκίδη, καλοί μου φίλοι, λέει κάτι για όλους μας....


Δεν μπορώ ακόμα, καθώς λεει το Δελφικό ρητό, να <<γνωρίσω τον εαυτό μου>>. Μου φαίνεται λοιπόν γελοίο, ενόσω δεν ξέρω ακόμα τον εαυτό μου, να νοιάζομαι για ξένα πράγματα...Γι'αυτό λοιπόν τ'αφήνω αυτά όπως είναι και...νοιάζομαι, (στοχάζομαι)...για τον εαυτό μου, για να δω τι είμαι. Κάποιο θηρίο πιό ακατανόητο και πιό άγριο από τον Τυφώνα ή κανένα ήμερο και απλό ζώο που του έχει τάξει η φύση να έχει μερδικό από κάποιο θεϊκό ή και απλό κλήρο.


ΕΧΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΊΤΗΣ ΘΕΛΕΙ Ν'ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΣΥΧΑΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΕΧΘΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ". ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ, ΑΛΛΑ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ.
Ανδοκίδης (απόσπασμα)
Μεταφρ. Α.Ντόκα.

Σας χαιρετώ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Just_A_Man
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
766 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 23:08:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Just_A_Man  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μετά από μια κουραστική μέρα στο εκλογικό κέντρο, μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε στο esoterica.gr.

Και πάλι όλοι αγαπημένοι. Σας ευχαριστώ που με κάνατε χαρούμενο.

Συγχωρέστε με ταπεινά για όσους τους πίκρανα με η χωρίς την θέληση μου με όσα έγραψα.


Με αγαθή Αγάπη.
Just A Man

“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zezmperg
Πλήρες Μέλος

Greece
983 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 23:24:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zezmperg  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σας χαιρετώ.
quote:

Μετά από μια κουραστική μέρα στο εκλογικό κέντρο, μια ευχάριστη έκπληξη με περίμενε στο esoterica.gr.

Και πάλι όλοι αγαπημένοι. Σας ευχαριστώ που με κάνατε χαρούμενο.

Συγχωρέστε με ταπεινά για όσους τους πίκρανα με η χωρίς την θέληση μου με όσα έγραψα.


Με αγαθή Αγάπη.
Just A Man

“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”Σε χαιρετώ καλέ μου φίλε Just A Man.
Και εγώ κουρασμένη από μία πολύ "μεγάλη" ημέρα...
Θέλω λοιπόν να σου πώ, ότι θα πρέπει κάποτε όλοι να σκευτόμαστε σαν και σ'ένα, έτσι θετικά, να στέλνουμε κραδασμούς αγνής αγάπης γύρω μας... Χωρίς ουσιαστικούς (ονομαστικούς) αποδέκτες, παρά γύρω μας, στο σύμπαν, παντού...
Κι όπως λέει ο Διογένης ο Κυνικός: <<Δεν πρέπει να βιάζουμε τη φύση αλλά να την υπακούουμε. Και θα την υπακούμε αν ικανοποιούμε μόνο τις αναγκαίες επιθυμίες, ξέχωρα τις φυσικές επιθυμίες, αν δεν μας βλάπτουν. Αλλά πρέπει οπωσδήποτε να καταστέλλουμε όσο μπορούμε τις βλαβερές με την περισυλλογή της αγάπης...>>
Σε χαιρετώ και σε ευχαριστούμε για την τακτική παρουσία σου.
Σας χαιρετώ.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 23:35:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εμπνεόμενος από τα αποσπάσματα της Zezperg...

... σε άλλο επίπεδο προβλήματος....

... διδασκαλίες χρήσιμες για όλους μας...

«Με αυτήν ακριβώς την επιφανειακή και φανερή έννοια ο νους ονομάζεται ο «δημιουργός της πλάνης». Μας παρουσιάζει μόνο διαστρεβλωμένες εικόνες, έναν συνδυασμό του εαυτού του και του εξωτερικού αντικειμένου. Με μία πολύ βαθύτερη έννοια, όμως, είναι πράγματι ο δημιουργός της πλάνης γιατί ακόμα κι αυτές οι διαστρεβλωμένες εικόνες δεν είναι παρά εικόνες φαινομένων κι όχι πραγματικοτήτων. Όλα όσα μας δίνει δεν είναι παρά σκιές των σκιών». Η Δύναμη της σκέψης, σελ. 31.

«Η αλήθεια ότι μπορούμε να γνωρίσουμε μόνο τις εντυπώσεις μας από τα πράγματα κι όχι τα πράγματα είναι μία αλήθεια που έχει ζωτική σημασία όταν εφαρμόζεται στην πρακτική ζωή. Διδάσκει ταπεινότητα, προσοχή κι ετοιμότητα για να ακούσουμε νέες ιδέες. Χάνουμε την ενστικτώδη βεβαιότητα ότι έχουμε δίκιο στις παρατηρήσεις μας και μαθαίνουμε να αναλύουμε τον εαυτό μας πριν καταδικάσουμε τους άλλους». ANNIE BESANT, Η Δύναμη της σκέψης, σελ. 32.

.... και μια συμβουλή θεραπευτική...

Όταν μια κακή σκέψη εισέρχεται στο νου, είναι καλύτερα να μην την πολεμάμε άμεσα, αλλά να εκμεταλλευόμαστε το γεγονός ότι ο νους μπορεί να σκεφτεί μόνο ένα πράγμα κάθε φορά. Έτσι ας στρέφουμε το νου αμέσως σε μια καλή σκέψη κι αναγκαστικά θα εκδιωχθεί η κακή σκέψη. Πολεμώντας ενάντια σε οτιδήποτε, η ίδια η δύναμη που στέλνουμε έξω προκαλεί μια αντίστοιχη αντίδραση κι έτσι το πρόβλημα μας μεγαλώνει». ANNIE BESANT, Η Δύναμη της σκέψης, σελ. 97.

Κι έτσι η προτροπή του "Τσανάκαλου" είναι πολύ σοφή...

quote:
Πιστέψτε με είναι πολύ ενοχλητικό (για όλους εμάς τα απλά μέλη), μέλη όπως εσείς να τσακώνεστε και να μην ασχολείστε με τα ενεργά θέματα του forum.


ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ!!!


Εμένα αυτό με βοήθησε. Γιατί να μην το δοκιμάσουμε όλοι;

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/03/2004, 23:52:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ζεζ γνωθι σαυτον ειπαμε...αλλα ειναι κριμα να πληρωνουμε επειδη "προλαβαμε" να το κανουμε πρωτοι...
και ποιος κρινει ποιος προλαβαινει "τι"...μα ο δευτερος...

σημερα ηταν μια σημαντικη ημερα...ολα εγιναν συμφωνα με τα προακθορισμενα που το καλοκαιρι μου φανερωθηκαν.
ευχαριστω αγαπημενη αδερφη ψυχη..λατρεμενε κελσο καρμικα ξανανταμωσαμε λοιπον καρμικα το ζουμε...

ολοι οσοι θελησαν να με πεισουν οτι ειχαμε καρμικη σχεση δεν το καταφεραν.
αδερφες ψυχες ειναι ολα οσα σε κανουν να βιωνεις ψυχικα και οχι εκεινα που σε βαζουν να σκεφτεσαι....

οι σκεψεις δημιουργουνται απο μια δραση...
η μη δραση μου εδωσε το συμπερασμα..το φως που λεω συχνα.
αλλα καποιοι θα σκεφτηκαν πως το φως το ηθελα μονο για μενα και μαλλον σκεφτηκαν πως υπαρχει τροπος να αρπαχθει/ναι υπαρχει τροπος να το συναντησεις στο διαβα σου...αλλα καλεισαι να κανεις ολα τα βηματα.

καποτε ελεγα πως οταν εισαι ετοιμος ερχεται ο δασκαλος και μαλλον ειναι μια φραση που ειπωθηκε παλιοτερα αλλα μεσα μου πρτιστως γενηθηκε...
χαιρομαι λοιπον που αν και δεν καταφερα να βοηθησω την αβαλον να καταλαβει...βρεθηκε η zez...
ετσι ευχομαι να βρεθουν κι οι υπολοιποι που αντιστοιχουν ακομη και στους συκοφαντες μου οχι για να ερθουν καποτε να μου ζητησουν συγνωμη επειδη ματαια μιλαγα με σκοπο να κατανοησουν οσα μου ζητησαν ...αλλα επειδη η εμπειρια οντως δεν μεταβιβαζεται και εχω υπομονη να περιμενω...
ηθελα να μεταφερω ενα μηνυμα
δεν κρατησα για μενα τιποτα
ακομη και τωρα δα που γραφω ενα τιποτα ενα κενο
αν ειχα φορτωθει παπαγαλιζουσα γνωσαη θα ειχα παραμορφωθει και η εικονα μου δεν θα ηταν μιας ομορφης αχρονης νεαρης γυναικας αλλα θα ημουν μια γρια...

ο οσσο ειχε μια ομορφη ιστορια γι αυτο που ζω αλλα δεν τη θυμαμαι απ εξω να σας τη γραψω.

να δηλωσω -ευθαρσως- οτι η μνημη μου δεν διαθετει παρα τις ελαχιστες αποσκευες προς μεταβαση στον απολυτο σκοπο μου...την επιστροφη μου στην εστια του φωτος οπου εκπορευτικα...οση γνωση εχω βρισκεται μεσα σε απειρες λεξεις απο απεναντι που δεν θελω να αποστηθισω θεωρω περιττο ...αφου οι λεξεις οπως ελεγα παλιοτερα ερχονται οταν η ψυχη μου ειναι ετοιμη να δει απο απεναντι το συμπερασμα μεσα σ'ενα βιβλιο..η σελιδα ανοιγει ακομη τυχαια και οχι με σκοπο να υπερηφανευτω για τις τεραστιες γνωσεις μου...
δεν εχω.
δεν το επεδιωξα ποτε
η ζωη ειναι ενα ζουμερο φρουτο
οταν το φαω ολο
θα εχω επιστρεψει εκει
και δεν θα εχετε παρα μοναχα τα κουκουτσια (...υπαρχουν τρεις τροποι να τα χρησιμοποιησετε/μα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια του οσσο...και θα επαναλαβω οτι...)

..............

...κελσο αγαπημενε, το ονομα μου- το βαφτηστικο- αλλα+ ολα οσα με αποκαλουν οι πραγματικοι μου φιλοι ειναι μερικα απ'οσα ειπες...
...ειναι τοσο βαρια η κληρονομια αυτη που με βαφτησανε δεν λεω τυχαι το γνωθι σ'αυτον ,ουτε προς εντυπωσιασμο...απλα η αληθεια(πικρη για ,μερικους αδιαφορη για αλλους...υποκειμενικα αυτα)
ειχα ξαναπει οτι απολογουμαι για ολα επειδη κανεις δεν το κανει...-το ιδιο με τα δακρυα-
αν "ειμαι εντυπωσιακη"(στη γραφη και στη μορφη0 δεν φταιω που γεννηθηκα ετσι οπως δεν φταιει κανενας που εχει οποιοδηποτε προβλημα(ακου να δεις λεω "προβλημα" αυτο το ΔΩΡΟ που καποιοι τοσο φθονησαν... αφου με χρηματα δεν αποκτιεται:)
ενας ινδος πριν δυο μηνες περιπου...μου ειπε πως στα ινδικα -που μιλανε στα ιμαλαια-...σημαινει...
η φλογιτσα στο λυχναρι...
στα λατινικα ...αρτεμη...με μια συλλαβη εντασης
στα αγγλικα σταθεροτητα , οταν ειναι ολακερο/
μισο ειναι ολυμπιος θεος...
το αλλο μισο ειναι το ονομα τοσων πρωθυπουργων...
αλλα και η πισω πλευρα...στα πορτογαλεζικα...

καντε κι εσεις μια αυτοκριτικη/ενα τεστ αυρας τελος παντων/
...θα βρειτε πολλα "θετικα" ...απο τα "βαφτησια σας"
καντε το ομως καλα...- δειτε τα ολα οχι μονο τα θετικα...-
εμενα εκεινο το "πορτογαλεζικο" για παραδειγμα....που δηλωνει οτι "θα δεχομαι πισωπλατα χτυπηματα" ...ακομη δεν μου καθεται καλα...αλλα συμβιβαστηκα η "δολια"


φως εν σκοτει!εν αναμονη της υστατης σταυρωσης....
που μου δινει... την νικη(ακεφαλη ηταν της σαμοθρακης/τωρα ...αφροδιτη σε ολα τελεια:)
ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ...
ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑ ΕΣΩ.

ΝΑ+ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ 'ΑΦΙΕΡΩΣΕΙ' ΚΑΠΟΤΕ Ο ΕΡΠΕΤΟΣ- ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ "ΞΩΤΙΚΙΕΝΑ" ΚΟΥΚΟΥΛΑ..ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΕΝΑΡΜΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΩΝ...ΠΟΥ ΦΕΡΩ ΑΚΟΜΗ...ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ:)
(ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΒΡΕ ΠΑΛΙΟΦΙΔΟ;..)


hare hare aum...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΜ

ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ/Ο ΘΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΤΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ...
ΣΙΒΑ-ΣΑΚΤΙ

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΓΚΑΝΕΣ-Α!...ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΒΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΒΑΤΙ...ΤΗ ΣΑΚΤΙ ΤΟΥ...*( ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΟΝ ΓΚΑΝΕΣ-Α....ΠΩΩΩΩΩ!!!! ΟΚ GUYS ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ :)

ΜΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ...-ΕΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΣ...-
ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΛΣΟ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΩΜΕΓΑ
ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ ΣΤΟΝ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟ ΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΤΑΥΤΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΜΟΥΡΤΙ ΣΑΚΤΙ ΤΟΥ...
+ ΜΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ...
ΑΛΛΑ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΟΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΤΗΚΑ Η ΨΥΧΗ;...
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΟΥ Ο ΑΒΑΤΑΡ ΜΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΣΕ...;
Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ...
ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ....ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΩ ΠΑΝΤΑ...

Ο "ΑΡΖΟΥΝΑ" + Ο "ΕΡΜΗΣ"

ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΤΗΝ ΜΠΑΓΚΑΒΑΤ...ΓΚΙΤΑΑΑΑΑ
ΠΟΥ "ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ"ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ ...ΤΟΝ ΚΡΙΣΝΑ...-ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ...-ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΒΑ....-ΦΩΤΙΑ ΓΑΡ-
ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΕΣ ΜΟΡΦΕΣ (ΧΜ..)...ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΕΡΜ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ "Ο ΟΦΙΣ* ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ"...ΚΑΙΝΑΙ!
ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΚΤΙ(ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΜΟΥ ΥΔΩΡ:) ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ
(ετσι εξηγειται το 'ροζ' ...πολυτιμε μου ;)

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...

ΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ...

ΕΙΜΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΩ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΜΟΥ.

ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΡΟΗ ...ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ..

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΠΡΟΣ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ'ΑΥΤΟΝ
(με δικα σας λογια:)Edited by - ΑΤΜΑ on 08/03/2004 00:39:55Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2004, 00:44:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

ΦΑΝΗΣ - ΕΡΩΣ

Μ' αρέσει πολύ αυτός ο μύθος γιατί είναι λίγο πιο παραστατικός σε σχέση μ' εκείνον του ΛΟΓΟΥ, χωρίς να διαφοροποιείται κι ενώνει γλυκά και το μύθο ΣΙΒΑ-ΣΑΚΤΙ, αλλά και τον ερμαφρόδιτο.

Από το κοσμογονικό αυγό, που προήλθε από το Χάος και την μονάδα, εκπορεύθηκε κατά πρώτον ο Φάνης η χρυσόφτερος Έρως, για τον οποίον οι μύστες της Ελευσίνος έλεγαν ότι είναι ο νεώτερος και αρχαιότερος από τους θεούς.
Είναι μια από τις αλληγορικές εικόνες των Ορφικών, που μέσα της εγκλείεται ένα πολύ μεγάλο μυστικό της δημιουργίας. Σχετική έννοια του Φάνητος μπορούμε να έχουμε από την λειτουργία του έρωτος, στην ενέργεια του οποίου οφείλεται η λειτουργία των μορφών των κόσμων και των όντων τους, η διανόησή τους και η εξέλιξη με την οποία συντελούνται οι μεταμορφώσεις από τις οποίες προάγεται η δυναμική ενέργεια. Ο Φάνης είναι ο πρωταρχικός νόμος της μονάδος από την συνεργασία της στις μορφές με την ουσία του χάους.

Μετά την παρουσία του Φάνητος, δημιουργήθηκε ο Ουρανός και η Γη, οι κόσμοι του Ουρανού και της Γης. Ο Ουρανός και η Γή λειτουργούν με τις δυνάμεις των ουσιών τους, οι δε δυνάμεις αυτές, έρχονται σε επιμειξία γάμου ώστε να διαπλάθονται οι μορφές των όντων της γης και συνεχώς να εξελίσσονται. Διότι οι επιμειξίες των δυνάμεων του ουρανού και της γης συνεχίζονται. Η εξέλιξη των μορφών των όντων της γης οφείλεται σ΄ αυτό το γεγονός.


Συνταξειδιώτισσα,

εσύ

quote:
οτι "θα δεχομαι πισωπλατα χτυπηματα"

κι εγώ


quote:
"Οι Θεϊκοί και Ηρωικοί Άνθρωποι,
περνούν από το μονοπάτι της δυσκολίας
ώστε η μοίρα να ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ
να τους δώσει το στεφάνι της
ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ"

Αχ! Τί μου 'κανες, φίλτατε Kelsos


zez, κριαράκι λάμπεις...!

(Το ξέρεις τ' ανέκδοτο: "...κι εσύ λάμπεις, Μπάμπη μου!!!";)

Just_A_Man, είθε η αγάπη..., καλέ μας φίλε.

Αγαπητέ thoth, το καλό σ' αυτό το χώρο είναι ότι και το υλικό υπάρχει και η γνώση και η θέληση. Λίγο προσοχή στο μίγμα χρειάζεται, γιατί αν είναι λίγο, κινδυνεύει να μη γίνει αντίδραση, αν είναι πολύ, γίνεται εκρηκτικό και μετά χρειάζεται να μας "θεραπεύσεις".


"Virtus Junxit Mors Non Separabit" (Whom virtue unites, death will not separate)Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zezmperg
Πλήρες Μέλος

Greece
983 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2004, 07:44:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zezmperg  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σας χαιρετώ.

Ένα μικρό πόσπασμα από την Ριγκβέδα (ένα βιβλίο από τις ΒΕΔΕΣ, Ινδικές Αγίες Γραφές. Η ΡΙΓΚΒΕΔΑ -η βέδα των Ιερών στροφών, των ύμνων-. Είναι η αρχαιότερη από τις Βέδες και από όλα τα λογοτεχνικά κείμενα των Ινδιών. Είναι μια συλλογή με δέκα κύκλους που λέγονται και Ινδικά <<Μανταλά>>... ).

Ο Άνθρωπος έχει χίλια κεφάλια,
χίλια μάτια, χίλια πόδια
αφού εκάλυψε τη Γη από παντού
την έχει ξεπεράσει.

Ο Άνθρωπος είναι παν ό,τι είναι
ό,τι ήταν και ό,τι θα είναι.
Είναι και ο Κύριος του αθάνατου
που η τροφή ξεπερνά την ανάπτυξή του.

Όλα τα όντα είναι το ένα τέταρτο του δικού του μέτρου
τα άλλα τρία είναι το αθάνατο στον ουρανό.

Με τα τρία τούτα τέταρτα ο Άνθρωπος ανέβηκε εκεί πάνω.
Όμως το ένα τέταρτο έμεινε εδώ,
απ'όπου ανέπτυξε προς κάθε κατεύθυνση
τα πράγματα που τρώγουν και εκείνα που δεν τρώγουν

Κι'όταν οι θεοί διαίρεσαν τον χοϊκό τον άνθρωπο
σε πόσα κομμάτια άραγε τον χώρισαν; *(ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΥΛΙΚΗ" ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ)
Τι έγινε το στόμα του, τα μπράτσα του;
Πως αποκαλούντε τα χέρια και τα πόδια του;

Το στόμα του υπήρξε ο Βραχμάνας.
με τα μπράτσα του έκαμαν τον Πολεμιστή,
οι γάμπες του είναι ο Γεωργός, ο Καλλιεργητής,
ο Υπερέτης γεννήθηκε από τα πέλματα του. *(ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 4 ΚΑΣΤΕΣ)

*(ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΠΌΜΕΝΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΥΜΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΟΔΟ, ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ)

Το φεγγάρι γεννήθηκε από το πνεύμα του
ο Ηλιος γεννήθηκε από το μάτι του
από το στόμα του, Ίνδρα και ο Άγνι.

Ο Αέρας προήλθε από τον οφαλό του
από το κεφάλι του αναπτύχθηκε ο Ουρανός
από τα πόδια του η Γη, από το αυτί οι Περιοχές:
Έτσι αποτελέσθηκε ο της "ύλης" κόσμος.

Οι θεοί θυσίασαν τη θυσία στη θυσία:
τέτοιοι στάθηκαν οι πρωταρχικοί νόμοι θεοι μοιράσματα.
Οι δυνάμοις τούτης της πράξης έφθασαν στον άφατο Ουρανό,
όπου βρίσκονται ΕΝΑ, οι αρχαίοι Άγιοι και οι Θεοί.

Από το βιβλίο: ΒΕΔΕΣ.
Εισαγωγή-επιλογή-Μεταφραση: Γιώργου Ζωγραφάκη.
Εκδόσεις: <<ΔΩΔΟΝΗ>>

Καλή μου Lencolas σε χαιρετώ.
Τούτο το Ινδικό κείμενο είναι για εμάς, τα μικρά ρομαντικά "πληγωμένα" ανθρωπάκια... Έτσι καλή μου άφησα τον χρόνο να κυλά από την παρουσία σου στο topic. Για να σου φανερώσω, πως σιγά-σιγά, με όση αγάπη μπορούμε να αντλήσουμε από το ΕΙΝΑΙ μας, το esoterica.gr είναι εδώ και μας χρειάζεται όλους.
Είναι ένας μικρόκοσμος, -Εικόνα του κοινωνικού Γίγνεσθαι-, ας επιλέξουμε καλύτερες λοιπόν θέσεις για εμάς (μέσα από την Εικόνα) και ας προχωρήσουμε μαζί του...
Σε χαιρετώ φιλικά.
Σας χαιρετώ.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Avallon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
5090 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2004, 11:39:09  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΑΒΑΛΟΝ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ...:)

Oops!
Sorry Αvallon! (αντε να το ξαναγράψω άλλη μια φορά το όνομά μου μπας και μάθεις πως γράφεται...)
Σε είδα στο σκοτάδι και σε σκότωσα κατα λάθος...Ξέρεις σε πέρασα για τον/την ... για κείνον ήταν η σφαίρα...

Χμμμ... ευτυχώς έχω πάθει ανοσία από τις "αδέσποτες"

Τέλος πάντων έστω και αργά κάτι βγήκε από αυτό...
Ισως να μάθεις κιόλας πως γράφεται το Avallon!!

Πάμε από την αρχή...


"Τάδε έφη Avallon"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Valnta
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Vietnam
2285 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2004, 11:54:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Valnta  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αισιοδοξία/K.Kαρυωτάκης

Ας υποθέσουμε πως δεν έχουμε φτάσει
στο μαύρο αδιέξοδο, στην άβυσσο του νου.
Ας υποθέσουμε πως ήρθανε τα δάση
μ' αυτοκρατορικήν εξάρτυση πρωινού
θριάμβου, με πουλιά, με το φως τ' ουρανού
και με τον ήλιον όπου θα τα διαπεράσει.
...................................................................................
Πηγαίνουμε -σημαίες στον άνεμο χτυπούν-
ήρωες σταυροφόροι, σωτήρες του Σωτήρος.
Ας υποθέσουμε πως δεν έχουμε φτάσει
από εκατό δρόμους τα όρια της σιγής,
κι ας τραγουδήσουμε, το τραγούδι μας να μοιάσει
νικητήριο σάλπισμα, ξέσπασμα κραυγής-
τους πυρρούς δαίμονες, στα έγκατα της γης,
και, ψηλά, τους ανθρώπους να διασκεδάσει.

+πέρα από τα ποιήματα///σιωπή.
Tο πρώτο μήνυμα περιέχει την φράση "Ό,τι πέρασε, πέρασε....(σωστά;)"
έλεγε ο ποιητής///σωστά.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zagreas
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
153 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/03/2004, 12:11:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zagreas  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος zagreas  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητοι φιλοι για σας.
Το <εγω> ειναι κατα κυριο λογο απασχολημενο με τις δικες του αμυνες και την προαγωγη των φιλοδοξιων του.ΤΟ καθετι
που εμποδιζει αυτη τη διαδικασια ..πρεπει να απωθηθει.τωρα αν προστεθει και το ψυχρο μεσω επικοινωνιας που
χρησιμοποιουμε, η δημιουργια παρεξηγησεων ειναι αναποφευτη.Μα το μονοπατι που ακολουθουμε φιλοι μου ειναι
<εσωτερικο> και οι διαμαχες εδω δεν εχουν θεση.

Δεστε τη μας διδασκει μια ιστοριουλα απο το ζεν.

Καποτε μια μικρη Γιαπωνεζα σε ενα ψαροχωρι εμεινε εγκυος,αλλα συνεχισε να ζει στο σπιτι των γονιων της.
Ολοι οι κατοικοι του χωριου την πιεζαν να ονοματισει τον πατερα του παιδιου,να καταδειξει αυτον τον αρνησιθρησκο.
Τελικα επειτα απο πολλες κουβεντες οργης, ομολογησε.<Ειναι ο ιερεας> ειπε.Οι χωρικοι βρηκαν το ιερεα
και τον εφεραν σε αντιπαρασταση με τα λεγομενα της κοπελας. <<ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ?>> ηταν το μονο που ειπε. Για πολλους μηνες
ολο το χωριο μισουσε αυτον τον ιερεα.Καποια στιγμη ομως ενας νεαρος ο οποιος απουσιαζε για ενα διαστημα απο το χωριο
επεστρεψε και ζητησε να παντρευτει την κοπελα. Παραδεχτηκε οτι αυτος ειναι ο πατερας του παιδιου και οτι η κοπελα ειχε
σκαρφιστει αυτην την απιθανη ιστορια με τον ιερεα για να τον προσρατευσει.Οταν οι χωρικοι πηγαν στον ιερεα να του
ζητησουν συγνωμη,αυτος ειπε <<ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ?>>

Σας χαιρετω

<Ακουλουθω την θρησκεια της αγαπης
οποιον δρομο κι αν παιρνουν οι καμηλες της.>
Ιμπν αλ-Αραμπι

999Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 4 Σελίδες:
  1  2  3  4
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy