ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 10 Χρόνια ESOTERICA Forums - 2001-2011
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/12/2011, 15:31:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ένας από τους σημαντικότερους κύκλους, αυτός της Δεκαετίας, ολοκληρώνεται σήμερα γι'αυτήν εδώ την Κοινότητα Διαλόγου των Ελλήνων Αναζητητών!

Πριν από 10 λοιπόν ακριβώς χρόνια, το Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου του 2001, εγκαινιάσαμε και επίσημα τα Forums του ESOTERICA.gr στα πλαίσια της διεύρυνσης των υπηρεσιών του Διαδικτυακού μας Τόπου και ενταγμένα φυσικά στο ευρύτερο πλαίσιο των Δραστηριοτήτων της Προσπάθειας του ESOTERICA.

Από τότε, χιλιάδες Αναζητητές έχουν εγγραφεί και συμμετάσχει στις Συζητήσεις μας, χιλιάδες θέματα των πεδίων που αφορούν τον Χώρο έχουν φιλοξενηθεί στα Forums και έχουν κατατεθεί πάνω από μισό Εκατομμύριο Μηνύματα/Θέσεις σ'αυτά. Τέλος εκατομμύρια Επισκέπτες/Αναγνώστες έχουν διαβάσει τους Διαλόγους των ESOTERICA.gr Forums και από αυτούς(τους Διαλόγους) έχουν επωφεληθεί -με πολλούς και διάφορους τρόπους- αρκετές πραγματικά δεκάδες άλλοι διαδικτυακοί -και μη- χώροι(και άλλα Forums), ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές καθώς και εκδόσεις Περιοδικών και Βιβλίων!

Ίσως μία από τις σημαντικότερες πρωτοπορίες και "κατορθώματα" των Forums του ESOTERICA είναι ότι πρόκειται για την Παλαιότερη Κοινότητα Συζητήσεων Συγκεκριμένης Θεματολογίας μίας Θεματικής Διαδικτυακής Πύλης ("Vortal") που λειτουργεί αδιάλειπτα επί 10 χρόνια ήδη στην ελληνική "περιοχή" του Διαδικτύου! Μάλιστα κατέχει, το πιθανότερο και απ'ότι δείχνουν οι σχετικές διερευνήσεις μας, μία από τις απόλυτα κορυφαίες θέσεις μακροβιότητας Διεθνώς όταν έχουμε να κάνουμε με τις Θεματικές Πύλες και Κοινότητες Συζητήσεων ειδικότερα του Πεδίου της Αναζήτησης!

Σκοπεύουμε βέβαια να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε και πολλούς άλλους ακόμη κύκλους, όσο μας το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας και όσο ζωογονούμαστε από τη δική σας Βοήθεια, Συμπαράσταση και κυριότερα Δημιουργική Συμμετοχή! Το σημαντικότερο μάλλον μέτρο της δράσης μας είναι άλλωστε το ουσιαστικό ενδιαφέρον των Ελλήνων Αναζητητών και η εκπλήρωση του στόχου της έκφρασης και διάδοσης του Φιλοσοφικού Τρόπου Διαλόγου και Συνεργατικής Έρευνας των αντικειμένων που συνθέτουν τη σύγχρονη Αναζήτηση.

Με το παρόν θέμα εκτός από μία πολύ μικρή ανασκόπηση/αναφορά ιστορικών στοιχείων που αφορούν τη γέννηση της Κοινότητας και στους στόχους της, θέλουμε κυρίως να απευθύνουμε ένα Μεγάλο και εκ βάθους καρδίας "Ευχαριστώ" προς τα εγγεγραμένα Μέλη των Συζητήσεων, προς τους Συνεργάτες του Χώρου (νυν και παλαιότερους) και τους αμέτρητους αυτούς, και κατά κύριο μέρος αφανείς, Φίλους, Επισκέπτες και Αναγνώστες των Διαλόγων μας!

Καλή μας Συνέχεια!


Ο Πραγματικός Αναζητητής της Γνώσης
είναι ένας απαράμιλλος Ακροβάτης του φευγαλέου ορίου
ανάμεσα στον Δογματισμό και το Μηδενισμό.

----------------------

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/12/2011, 13:36:37  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νομίζω ότι το Εσωτέρικα έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους στην πορεία της εσωτερικής αναζήτησής τους, βάζοντας και εμένα μέσα. Σε κάποιους, λίγους, μπορεί να τους έχει κάνει κακό, ανάλογα με την ικανότητα διάκρισής τους. Γενικά πάντως έχει πολύ αξιόλογο περιεχόμενο και πολλή "τροφή για σκέψη" για όσους το ψάχνουν...
Είναι πράγματι ένα απο τα μακροβιότερα σάιτ της κατηγορίας του.

Χρόνια πολλά σε όλους του αναζητητές!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/12/2011, 14:57:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ένας κύκλος έκλεισε κι όντως υπάρχουν πολλοί ακόμη κύκλοι οι οποίοι περιμένουν να τους διανύσουμε και να συνεχίσουμε αυτό το "ταξίδι" προς την Έρευνα, τον Στοχασμό και τη Γνώση.

Αν και δεν πρόλαβα τα Forums από την στιγμή της γέννησης τους στα τέλη του 2001, αυτό που μπορώ να πω είναι πως από την στιγμή που τα γνώρισα έως και σήμερα έχουν γίνει πλέον ένα κομμάτι του εαυτού μου.
Έχω γνωρίσει μέσα από αυτά αρκετά πράγματα για τον ίδιο μου τον εαυτό, για τους ανθρώπους, τον Διάλογο, έχω γνωρίσει ανθρώπους οι οποίοι μου έχω δώσει πράγματα - είτε σε μικρότερο είτε σε μεγαλύτερο βαθμό - κι εύχομαι να τους έχω δώσει κι εγώ με την σειρά μου έστω κι ένα πράγμα, έχω γνωρίσει Ιδέες κι Αρχές οι οποίες με έχουν ωφελήσει ως άνθρωπο.
Ως Μέλος κι ως Συνεργάτης της Κοινότητας του Esoterica θέλω να πω κι εγώ ένα Ευχαριστώ σε όλους κι εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να έρθουν τα καλύτερα και να πάμε ακόμη παραπέρα.
Κι επειδή "συν Αθηνά και χείρα κίνει", από την πλευρά μου θα συνεχίσω ως άνθρωπος, ως μέλος κι ως συνεργάτης να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ για αυτό.

Κι εις άλλα με υγεία λοιπόν!

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kost
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


3194 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/12/2011, 17:38:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους kost  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους, με περισσότερη χαρά, δημιουργικότητα και ανθρωπιά αυτές τις δύσκολες ημέρες! Ευχές και στο Esoterica, να παραμείνει ενεργό, δημιουργικό και ενδιαφέρον για πολλά ακόμα χρόνια!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

mystery flower
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
204 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/12/2011, 19:35:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά στο εσωτέρικα. Να τα χιλιάσει!

Ταξίδι στο άγνωστοΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

IndustrialAngel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2772 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/12/2011, 19:42:58  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλή η δεκαετία, νομίζω ο επόμενος στόχος είναι η εκατονταετία.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/12/2011, 19:57:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
elo
Συντονιστής

Greece
3417 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/12/2011, 22:50:24  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους elo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να πω και εγώ με την σειρά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Forums του ESOTERICA, αλλά και σε κάθε μέλος των Forums για την ευκαιρία που μου έδωσαν να ταξιδεύσω μέσα σε αυτό το δύσκολο αλλά και συγχρόνως τόσο όμορφο αχανές πέλαγος της γνώσης.

ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ESOTERICA


Και να είσαι πάντα δίπλα μας για να μας ταξιδεύεις…


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Narkissa555
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2038 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/01/2012, 00:29:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ , ESOTERICA !!!

Είσαι ο πιο πολύτιμος συνοδοιπόρος μας προς τη ΓΝΩΣΗ και ο πιο ένθερμος υποστηρικτής μας στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!


Ό,τι δεν συνέβη ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά...

Edited by - Narkissa555 on 01/01/2012 00:30:13

Edited by - Narkissa555 on 01/01/2012 00:31:29Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10782 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/01/2012, 05:38:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους όσους είμαστε το ESOTERICA!!!

Κι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αν ερχόταν κάποιος και με ρώταγε, ως τώρα στη ζωή σου υπήρξε κάτι που θα το χαρακτήριζες ως το σημείο καμπής που επηρέασε ολοκληρωτικά την πορεία σου;
θα απαντούσα με απόλυτη ειλικρίνια και χωρίς καμία υπερβολή: ναι, το ESOTERICA.

Δεν ξέρω εάν είμαι το μοναδικό άτομο για το οποίο ίσχυσε κάτι τέτοιο και με τόσο αποφασιστικό τρόπο. Θα ευχόμουν να είναι κι άλλοι άνθρωποι που τους συνέβη αυτό, με θετικές συνέπειες. Για μένα πάντως, ήταν το καθοριστικό σημείο της ζωής μου κι αυτό έχει μια αξία που δεν υπολογίζεται.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Αίολος
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


5558 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/01/2012, 12:37:15  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/01/2012, 19:55:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα ESOTERICA,
Καλησπέρα σέ όλους!
Χρόνια Πολλά για την νέα χρονιά, αλλά κυρίως για τα
Εκλεκτά Γενέθλια!

Πάντα στην ζωή μας, όταν επιλέγουμε να
ακολουθήσουμε κάτι ή κάποιον, όλο και κάπου
θα ωφεληθούμε...
Όλο και θα νοιώσουμε αυτή την σχέση να
γεμίζει κενά στην ζωή μας!

Ετσι και το ESOTERICA από το 2003 που
μπήκε στην δική μου ζωή,
μου έδωσε πράγματα,αλλά και
σε προσωπικό επίπεδο σχέσεις ζωής!!!

Και όπως είπε η αγαπητή Αμαλία, αποτέλεσε:
"...το καθοριστικό σημείο της ζωής μου κι αυτό έχει μια αξία που δεν υπολογίζεται..."


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10782 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/01/2012, 20:08:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
kapodistria:

Και όπως είπε η αγαπητή Αμαλία, αποτέλεσε:
"...το καθοριστικό σημείο της ζωής μου κι αυτό έχει μια αξία που δεν υπολογίζεται..."kapodistria , όταν έγραφα το παραπάνω, σκέφτηκα ότι θα το διάβαζες και θα το καταλάβαινες...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

kapodistria
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4652 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/01/2012, 20:36:34  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

quote:
kapodistria:

Και όπως είπε η αγαπητή Αμαλία, αποτέλεσε:
"...το καθοριστικό σημείο της ζωής μου κι αυτό έχει μια αξία που δεν υπολογίζεται..."kapodistria , όταν έγραφα το παραπάνω, σκέφτηκα ότι θα το διάβαζες και θα το καταλάβαινες...

Ε, πώς θα ήταν δυνατόν να περάσει απαρατήρητο κάτι τόσο
καθοριστικό όπως έγραψες!

Αλλά Αμαλία, ειλικρινά αν μπορούσα να ευχηθώ κάτι και
να έχει πιθανότητα πραγματοποίησης αυτό θα ήταν να
επανέρχονταν οι παλιοί καλοί φίλοι εκείνης της εποχής!
Με τα καλά τους και τα ...άσχημά τους... Όλα είχαν την
δυναμική τους και την αξία τους,αρκεί να λειτουργούσαν για
όλους μας εποικοδομητικά...


ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

pyramid
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


1585 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2012, 13:21:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους pyramid  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να ευχηθώ Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά για όλους μας!

Για το esoterica τι να πεις...
Νομίζω ότι το πιο βασικό χαρακτηριστικό του είναι ότι προωθεί την ελευθερία του ατόμου ενώ το καλεί να ακολουθήσει συγκεκριμένους κανόνες. Δεν το βλέπω ως έναν χώρο με πληροφορίες, συζητήσεις κλπ συνηθισμένα, μερικές δε φορές έχω την εντύπωση ότι βρίσκεται σε πορεία αυτογνωσίας...


Χρόνια πολλά esoterica!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Sesostris
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4907 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/01/2012, 01:25:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Sesostris  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Sesostris  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

*Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/01/2012, 09:08:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για την amalia που με πετάει έξω με τις κλωτσιές,
για το τρίγωνο των βερμούδων
και για την Μπατ Γκερλ των εργατικών κατοικιών που με γρατσούνισε.

quote:
Εγώ είμαι εδώ για το “RELΩADED!”

Εντάξει, βέβαια, είμαι επίσης εδώ για τις φωσφορίζουσες ιδέες, για τις μυστικές κληματαριές του νου και για την μοναχικότητα των ψαριών της Μεγάλης Λιμνοθάλασσας. Είμαι εδώ για την σκουριά και την μούχλα, για τις τελετουργίες του ινδιάνικου φεστιβάλ τσίπουρου, για τις ζεύξεις των ψυχών και των πραγμάτων και γιατί – όσο απίστευτο κι αν φαίνεται αυτό – πιστεύω ακόμη στον άνθρωπο. Είμαι εδώ για το τυράχλαδο και για το χρυσό ενδιάμεσο του ποθητού κόσμου των θαυμάτων, για τις σκουληκότρυπες της Πεντέλης, για την Μυθολογία της Θρησκείας και τον Κομπαγιάσι, για τους αφρούς από το στόμα της Σελήνης, για τις θεραπευτικές ικανότητες του φίλτρου της απαστράπτουσας ανάγνωσης, για τις Νεραϊδονονές, και γιατί σ' όλα, μα σ' όλα μέσα, στα εσωτερικά, στα ενδότερα και στα απόκρυφα σημεία της Αρχέγονης Σπηλιάς, υπάρχει ένα ερεθιστικά κατακόκκινο φουσκωμένο καβλόσπυρο της κοσμικής αλήθειας. Είμαι εδώ για αυτούς που λένε “σκάσε σπυρί!” και πλιτς! πλατς! παφ! τσακ! βζιγκ! ασπρίζουν τον κόσμο μας αλλά και γι' αυτούς που βάζουν μέικ απ απάνω του γιατί φοβούνται να το ζουλήξουν. Είμαι εδώ γιατί παλαιότερα έγραφαν εδώ η ATMA και ο Ryche, και γιατί ακόμη και τώρα σε μερικά θέματα θα βρεις μερικούς γέρους αναρχικούς που γυαλίζει το μάτι τους να τραγουδούν τις ετοιμόρροπες μπαλάντες της συντροφικότητας και της επανάστασής τους. Είμαι εδώ γιατί το εσωτέρικα μου θυμίζει το Σιάτλ, την “αμερικανική πρωτεύουσα για όσους θέλουν να κρυφτούν”, όπως κάποιος είπε κάποτε, μια μακρινή πόλη όπου έρχονται για να εξαφανιστούν οι μπουχτισμένοι από τους “δήθεν”, όπως ο lorenzo, μια μακρινή πόλη όπου έρχονται για να αφανιστούν οι “δήθεν”, όπως ο pixeldream. Είμαι εδώ για τις μεταλλαγμένες κουκουβάγιες της ελεύθερης καρδιάς, για τον ζεντόφιλο jonnie, για την nst, για το ρουζ της Αφροδίτης που ξέβαψε, για τον filosofos3 και τον schwabe, για την pyramid που χάθηκε. Είμαι σαφώς εδώ για την Τέχνη και για το size=1 και @ που χρησιμοποιεί η Mοz. Είμαι εδώ για το wendigo που μιλάει σουαχείλη και γιατί κράτησε την υποσχετική ουδετερότητά του. Είμαι εδώ για το ανάστροφο πέταγμα του Vril, για τις αγριόπαπιες του ΠΛΑΤΩΝΑ, για την μαγκούρα του Πλωτίνου. Είμαι ασφαλώς εδώ και για την λίλιθ, για τις ακροπολίστικες σκεπτομορφές και για την γεωμετρία του ονείρου της. Για την karma, για το ντάρμα, για το χάρμα της ευγένειάς της και την αφρώδη μπεσαμέλ της γλύκας της. Για τον Θωμά, τον Δημήτρη, τον Μιχάλη, τον Νίκο. Για την ταβέρνα στο Θησείο, για το τσίπουρο του rizitis, για το παγωτό στην πλάκα. Είμαι εδώ για τον Τανούκι, για το έμενταλ του jonnie, για την θρυλική Ατμάνοβιτς του Κισινάου, για την Κυριακή που ξύπνησα χωρίς κλειδιά, για τον θεοπάλαβο Μανώλη στο σανατόρειο. Είμαι επίσης εδώ για την ιέρεια του φιλιού. Για τις 15 γάτες τις galadriel, για τον Πίκατσου και για τον απίθανο γατόβουδα Ξέρξη! Είμαι εδώ για την τσιγγάνα ομορφιά της simori που απλώνεται στις στέπες τις Λευκορωσίας. Για τον Τέρενς Μακένα, τον Τομ Ρόμπινς, τον Μάρκ Τουέϊν, για τον Γιάννη Υφαντή αλλά και για τον Γιαννάκη τον Πάριο. Είμαι εδώ γι' αυτόν που τον κατέβασαν κωπηλατώντας από τον βορρά μέσα σ' ένα δερμάτινο κανό επανδρωμένο με τρολ. Είμαι εδώ γι' αυτόν που έχει στα δόντια του μια πένα από φτερό και ένα μοναχικό δάκρυ να στριφογυρίζει στην παλάμη του χεριού του. Είμαι εδώ για το τέλειον της τελείας.

Αλλά βασικά, σε τελική ανάλυση, είμαι εδώ, ΕΔΩ που τα λέμε, για το φωτεινό αναβοσβησμένο “RELΩADED!”. Χωρίς αυτό, το τοπίο μας θα ήταν σαν τον αποφλιωμένο καρπό ενός φρούτου που έχασε το μεγαλύτερο ποσοστό των βιταμινών του.

Μέσα στην βαθύτερη και σκοτεινότερη καρδιά του χειμώνα, όταν ο ουρανός μοιάζει για ολόκληρους μήνες με χαλασμένη παιδική τροφή μπανάνα και η ιλαρά της μάγισσας που οι μετεωρολόγοι ονομάζουν “ψιλόβροχο” έχει γίνει ένα χρόνιο εξάνθημα πάνω στο δέρμα της γης, ο κόσμος γύρω μου βουλιάζει σε ζοφερή μεγαγχολία. Πολλοί παθαίνουν κατάθλιψη, μερικοί εμφανίζουν τάσεις αυτοκτονίας. Εγώ όμως βλέπω την φράση “RELΩADED!” να αναβοσβήνει κάτω από το λέξη “FORUMS” σαν πινακίδα νέον ενός πρόστυχου καμπαρέ γεμάτο μυστήριους τύπους, κορίτσια για όλα τα γούστα και υπομονετικούς μπάρμαν, και λέω “ΟΚ! Το μαγαζί είναι ακόμη ανοιχτό! Τι λες ; Πάμε για ένα ξερό σφηνάκι Κόεν; Και ότι ήθελε προκύψει μωρό μου! Και ότι ήθελε προκύψει! “


Χρόνια πολλά esoterica.gr!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Sweden
2198 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/01/2012, 05:25:18  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χρόνια Πολλά ρε παιδιά! Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/01/2012, 08:52:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Δεν ξέρω εάν είμαι το μοναδικό άτομο για το οποίο ίσχυσε κάτι τέτοιο και με τόσο αποφασιστικό τρόπο. Θα ευχόμουν να είναι κι άλλοι άνθρωποι που τους συνέβη αυτό, με θετικές συνέπειες. Για μένα πάντως, ήταν το καθοριστικό σημείο της ζωής μου κι αυτό έχει μια αξία που δεν υπολογίζεται.

Όχι, δεν είσαι το μοναδικό άτομο...
In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
NEKTARIOS
Νέο Μέλος

United Kingdom
11 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/01/2012, 22:56:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ευχομαι χρονια πολλα και καλη συνεχεια. Και σαν νεο μελος ευχομαι να μπορεσω να παραμεινω στην σελιδα για να μαθω περισοτερα απο αυτα που δεν ξερω,για να μπορεσω να πρωχωρησω λιγο παρακατω απο αυτο που εγω βλεπω.

SNΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PY8AGORAS
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2283 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/02/2012, 11:52:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Πλάκα, πλάκα, πάνε 10 χρόνια ρε σεις....

Σε λίγο μπαίνουμε στην ...εφηβεία!


Χρόνια πολλά!


.
.
.
" Υπάρχει ο σωστός τρόπος, ο λάθος τρόπος, και ο ...δικός μου τρόπος! "Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Western Sahara
732 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/02/2012, 16:32:07  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
;)

Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι πως από το esoterica.gr βγήκα σοφότερος και αυτή είναι η αλήθεια.
Επίσης γνώρισα ενδιαφέροντες ανθρώπους έκανα φίλους και καλούς φίλους.
Ακόμα και τώρα που απέχω συνειδητά από την ενεργό δράση στις σελίδες του forum ρίχνω την κλεφτή ματιά μου όποτε μπορώ. Ίσως πιο πολύ για να διαβεβαιώσω ότι πληκτρολογείτε άρα υπάρχετε...
Καλή δύναμη και υγεία σε όλους, αλλά όταν λέω όλους εννοώ ΌΛΟΥΣ.
Και της δεξιάς και της αριστερής πτέρυγας...

Οι δύσκολες μέρες άρχισαν και μας επιφυλάσσουν δυσάρεστες εκπλήξεις αδέρφια, πολύ δυσάρεστες...
Μέσα στις σελίδες του esoterica υπάρχει ένα παζλ γνώσης μαζί με την λύση του παζλ.Εύχομαι να το ανακαλύψετε, ο κάθε ένας το δικό για έχετε μια, ας πούμε, ασπίδα προστασίας στα γεγονότα των καιρών.
Με λίγα λόγια Αγάπη παιδιά αγάπη ;)

υγ.0 χρόνια πολλά είπα; χρόνια πολλά! :D
υγ.1 άμα δεν χαλάσει κάτι πως θα φτιάξει;
υγ.2 Liebe, wie Christus


Αγάπη αν δεν έχω, τίποτα δεν έχω...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1089783
Maintained by Digital Alchemy