Συγγραφέας |
Θέμα  |
|
Akis42
Νέο Μέλος
25 Μηνύματα |
Απεστάλη: 27/05/2017, 08:51:39
Δεν θα πω πολλα εδω .. Θελω αποψεις πανω σε ενα θεμα . Πιστευετε πως υπαρχουν πραγματα που ειναι " γραφτο " να γινουν για καθε ανθρωπο ; Δηλαδη πως ( παραδειγμα ) υπαρχουν πραγματα ή αποφασεις που θα παρω εγω ή καποιος αλλος οι οποιες ειναι γραφτο να γινουν για καποιο λογο ? Μηπως υπαρχουν μερικα γεγονοτα που να αφορουν το συνολο των ανθρωπων και τα οποια θα μας οδηγησουν σε ενα σημειο που πρεπει εν τελει να φτασουμε ; Μηπως οι αποφασεις που παιρνουμε σαν ανθρωποι ξεχωριστα αλλα και σαν συνολο ειναι " της στιγμης " ; Ποιες οι αποψεις πανω στο θεμα ; |
ΝΙΚΟΜΑΧΟΣ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"
Greece
11657 Μηνύματα |
Απεστάλη: 28/05/2017, 01:09:35
quote:
Πιστευετε πως υπαρχουν πραγματα που ειναι " γραφτο " να γινουν για καθε ανθρωπο ;
Εσύ πιστεύεις?
quote:
Δηλαδη πως ( παραδειγμα ) υπαρχουν πραγματα ή αποφασεις που θα παρω εγω ή καποιος αλλος οι οποιες ειναι γραφτο να γινουν για καποιο λογο ?
Εσύ τι λες? Υπάρχουν? Αν ναι, γιατί? Αν όχι, γιατί?
quote:
Μηπως υπαρχουν μερικα γεγονοτα που να αφορουν το συνολο των ανθρωπων και τα οποια θα μας οδηγησουν σε ενα σημειο που πρεπει εν τελει να φτασουμε ;
Εσύ τι λες? Υπάρχουν? Και σε ποιό σημείο?
quote:
Μηπως οι αποφασεις που παιρνουμε σαν ανθρωποι ξεχωριστα αλλα και σαν συνολο ειναι " της στιγμης " ;
Η δική σου άποψη στο ερώτημα? quote:
Ποιες οι αποψεις πανω στο θεμα ;
Αφού εκθέσεις τις δικές σου εμπεριστατωμένες, τότε θα μάθεις και τις δικές μας.
quote:
Θελω αποψεις πανω σε ενα θεμα .
Κι εγώ θέλω αστακό με μαγιονέζα. ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ. |
Akis42
Νέο Μέλος
25 Μηνύματα |
Απεστάλη: 28/05/2017, 05:15:33
Μαγιονεζα ... τι μου θυμισες ... Παω να κανω κανα μπεργκερ με μπιφτεκι , κρεμμυδι , ισως κανα αυγο , μαρουλι , τυρι , μπεικον , πατατες εννοειται και θα βαλω και μαγιονεζα .. Να σαι καλα . 
|
panpam
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"
2487 Μηνύματα |
Απεστάλη: 30/05/2017, 09:32:07
quote:
Δεν θα πω πολλα εδω .. Θελω αποψεις πανω σε ενα θεμα . Πιστευετε πως υπαρχουν πραγματα που ειναι " γραφτο " να γινουν για καθε ανθρωπο ; Δηλαδη πως ( παραδειγμα ) υπαρχουν πραγματα ή αποφασεις που θα παρω εγω ή καποιος αλλος οι οποιες ειναι γραφτο να γινουν για καποιο λογο ? Μηπως υπαρχουν μερικα γεγονοτα που να αφορουν το συνολο των ανθρωπων και τα οποια θα μας οδηγησουν σε ενα σημειο που πρεπει εν τελει να φτασουμε ; Μηπως οι αποφασεις που παιρνουμε σαν ανθρωποι ξεχωριστα αλλα και σαν συνολο ειναι " της στιγμης " ; Ποιες οι αποψεις πανω στο θεμα ;
Η μοίρα δεν είναι το 'γραφτό' αλλά το "μερίδιο" που έχεις από γέννηση θέλοντας και μη και το οποίο δεν αποφεύγεται χωρίς κόπο ή κόστος. Πχ γεννημένος στην Ελλάδα είναι στη "μοίρα" σου να πας στο στρατό ενώ κάποιος πχ στην Αγγλία δεν είναι στη μοίρα του. Μπορεί και ο Έλληνας να μην πάει αν το επιδιώξει αλλά θα του κοστίσει....ἐκ γὰρ τοῦ περισσεύματος τῆς καρδίας τὸ στόμα λαλεῖ
  |