ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Σχέδιο υποταγής της ανθρωπότητας.
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
alazlar
Νέο Μέλος

Greece
1 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/02/2005, 12:31:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους alazlar  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολλές φορές,αιχμάλωτοι στήν ψευδαίσθηση των διαφόρων ιδεολογιών ξεχνάμε μια βασική αρχή,οτι δηλαδή οι ιδεολογίες είναι τεχνικές ελένχου που χρησιμεύουν για να στρέφουν μια μερίδα ανθρώπων ενάντια σε κάποια άλλη....(Γιάννης Σπυρόπουλος απο άρθρο σε περιοδικό)

Αυτός θέλησα να είναι ο πρόλογος σε ενα πολύ σοβαρό θέμα που θέλω να σας παρουσιάσω και να το θέσω πρός συζύτηση.
Στο ίδιο άρθρο αναφέρει ο ερευνητής οτι το ενδιαφέρον της CIA για τεχνικές ελένχου της συνήδησης αρχίζει με την ίδρυση της Υπηρεσίας το 1947.Ως αιτιολογία ανάγκης για χρηματοδότηση των πρώτων πειραμάτων,χρησιμοποιήθηκαν πληροφορίες,σύμφωνα με τις οποίες Σοβιετικοί είχαν ήδη αναπτύξει εναν συνδυασμό ιατρικού και ανακριτικού προγράμματος,που μπορούσε να υποχρεώση άτομα να συνεργαστούν παρά την θελεησή τους,μετατρέποντας τα ουσιαστικά σε κινούμενες κούκλες,τις οποίες οι ίδιοι θα μπορούσαν να κατευθύνουν.
Στο πρώτο στάδιο bluebird όπως το ονόμασαν οι αμερικανοί πρατάθηκε:

α.Να συντονιστή η επιστημονική βιβλιογραφία όσον αφορά τον έλενχο της συνείδησης και της συμπεριφοράς.

β.Να οργανωθή καλύτερα η ροή πληροφοριών ως πρός τις ανακαλύψεις και τα πειράματα των σοβιετικών.

γ.Να εκπαιδευτεί κατάλληλο προσωπικό,που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τέτοιου είδους απειλές.

δ.Να προετοιμασθούν μέθοδοι προστασίας των αμερικανών πρακτόρων.

ε.Να αναπτυχθούν καινούργιες μεθόδοι,που θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε απόσπαση πληροφοριών απο τούς πράκτορες του εχθρού.

Ακόμα στίς μεθόδους που σύμφωνα με το σχέδιο έπρεπε να διερευνηθούν και να αναπτυχθούν συμπεριελαμβανόταν ψυχοχειρουργική,ηλεκτροσόκ,και ψυχοφάρμακα,ναρκανάλυση και υπνοανάλυση υπόηχοι και υπέρηχοι,τεχνικές αισθητηριακής και απομόνωσης,τεχνικές ανάκρισης.
Ιδρυτές του προγγράματος ήταν οι richard helms,james angleton,dr. sindney gottlieb,dr. marshall chadwell,frank wisher και ο συνταγματάρχης james drum.

Οι προεκτάσεις του προγράμματος και ο ακριβής αριθμός των πειραμάτων δεν θα γίνουν πιθανόν ποτέ γνωστές,σημασία όμως έχει οτι με το bluebird άρχισε μια συστηματική σειρά "επιστημονικών αναζητήσεων" στις οποίες συμμετείχε παρά την θελησή του ενα μεγάλο μέρος του αμερικανικού πληθυσμού.
Οι πράκτορες και οι συνεργοί τους άρχισαν να πειραματίζονται,εκτός απο τα εργαστήρια και σε δημόσιους χώρους,ρίχνοντας διάφορα χημικά παρασκευάσματα και ναρκωτικές ουσίες σε ποτήρια,πιάτα η άλλα αντικείμενα καταγράφοντας τις συνέπειες.

Μετά απο τα πιό πάνω ακολούθησαν κι άλλα προγγράματα όπως το artichoke που άρχισαν πειράματα με αιχμαλώτους πολέμου και τρόφιμους φυλακών.

Το mkultra που περιελάμβανε τα δύο προηγούμενα προγγράματα,αλλά και νέες μεθόδους και τομείς δράσεως όπως: ακτινοβιολογία,ψυχιατρική,κοινωνιολογία,ανθρωπολογία,γραφολογία κ.λ.π

Σε ενα μέλλον που μοιάζει προκαθορισμένο,η μόνη ελπίδα είναι η θεωρία του χάους,σύμφωνα με την οποία μια μικρή ανωμαλία συμπεριφοράς μπορεί να ανατρέψει ακόμη και τα κοσμικά δεδομένα.Σε ενα κόσμο που αγωνίζεται μέσα απο την αναζήτηση της παράδοσης και την διατήρηση του πολιτισμού ,να ξαναβρή τον χαμένο του εαυτό,πολλές μικρές παραλληλες <<ανωμαλίες>> συμπεριφοράς,μπορούν ίσως να ανατρέψουν την προσχεδιαζόμενη γενετική μετάλλαξη του ανθρώπου.
Αυτή που θα τον μετατρέψη οριστικά σε έναν υπάκουο σκλάβο,δίχως πνεύμα και ψυχή.
Σε ενα ζόμπι με σβησμένο μυαλό.

"Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση"

paragon
Νέο Μέλος


13 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/02/2005, 06:54:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους paragon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όταν γνωρίζουμε τις μεθόδους του επιτιθέμενου είναι καλό να καταλαβαίνουμε και πολιτικές άμυνας .
Αν ο επιτιθέμενος είναι τηλεοπτικός σταθμός ,απλά κατηγορούνται σαν βλάκες όσοι τόλμησαν να μιλήσουν εναντίον του.
Αν είναι ιντερνετικός τόπος , τότε κατηγορεί τους συμμετέχοντες σαν βλάκες , ανίδεους και "φασίστες".Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.109375
Maintained by Digital Alchemy