ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 4
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2003, 13:09:23  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΗΣΤΕΣ
ΤΟΥ ESOTERICA.gr ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΠΛΕΩΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ.

ΑΥΤΟ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ.
ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2003, 13:14:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΒΕΒΑΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ
ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ Forums ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ


** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2003, 13:46:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σου AVATARGR.

Είμαι ένας από αυτούς που περιγράφεις. Έτσι δεν είναι;

Κατ' αρχήν, νομίζω, ότι θα ήταν προτιμότερο να στείλεις προσωπικό email στον καθένα από αυτούς τους 3-4 στους οποίους αναφέρεσαι για να σου απαντήσουν προσωπικά ο καθένας και να μην χρειάζεται να γίνεται δημόσιος διάλογος. Ο καθένας θα έχει τους προσωπικούς του λόγους και εφόσον είναι προσωπικοί, ίσως, νομίζω, θα ήθελαν να μείνουν προσωπικοί.

Μετά, γιατί να πρέπει να προβληματιστούν όλοι, όταν το forum πριν 4-5 μήνες είχε 500 μέλη και τώρα πάνω από 1000; Αυτοί οι τελευταίοι, λογικά, δεν έχουν και λόγους να προβληματιστούν.

Επίσης, τα πρώτα μέλη του forum είναι και οι δημιουργοί και συντελεστές του site και οι οποίοι λόγω της γρήγορης ανάπτυξης του site έχουν να διεκπεραιώσουν μεγαλύτερο όγκο εργασίας, σε όλα τα επίπεδα. Οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει, λόγω των αυξημένων αναγκών και κάποιοι πρέπει να κάνουν αυτήν την εργασία. Κάποιοι πρέπει να ανανεώνουν εβδομαδιαία, 3 ηλεκτρονικούς χώρους με υλικό από το Esoterica.gr, κάποιοι πρέπει να μεταφράζουν και να διαμορφώνουν άρθρα και ειδήσεις από το διεθνές Internet. Κάποιοι πρέπει να ασχολούνται με την ανάπτυξη και ασφάλεια του site, πολύ περισσότερο χρόνο από πριν. Κάποιοι πρέπει να κάνουν καθημερινή επισκόπηση αρκετές φορές την ημέρα πολλαπλάσια μηνύματα, σε σχέση με πριν από μήνες. Κάποιοι πρέπει να κάνουν επαφές με τις εσωτερικές ομάδες για να βρούμε τρόπους να φιλοξενήσουν τις απόψεις τους στο Esoterica.gr κ.α. Και είμαστε, δραματικά, λίγοι για όλα αυτά.

Τέλος γιατί να πρέπει να ασχοληθούμε τόσο με τα μηνύματα και το forum όταν συμμετέχουν ενεργά πολύ αξιόλογα μέλη όπως εσύ και άλλοι 7-10 και κρατούν το επίπεδο του forum υψηλό; Πρέπει να αφήσουμε χρόνο και σε άλλους. Κάποιοι από αυτούς που ήρθαν μετά έγιναν συντονιστές και κάποιοι άλλοι θα γίνουν στο άμεσο μέλλον. Και όλοι αυτοί θα πρέπει να αφήσουν το δικό τους "στίγμα"¨και το δικό τους "χρώμα" εδώ μέσα.

Ίσως η Εποχή της Μέσης Γης, να έχει παρέλθει

Το forum πρέπει και οφείλει να γίνει πιο μαζικό και πιο ευρύ και δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο και την προσοχή μας όπως πριν. Σίγουρα θα εμφανίσει "ασθένειες" (όπως αυτές που αναφέρεις και εσύ σε άλλα topics) αλλά αυτά είναι αναμενόμενα προβλήματα που δεν μπορούμε να αποφύγουμε.

Η "θεραπεία" είναι μία, να έχουμε όλοι μας μία θετική, δημιουργική στάση απέναντι σε αυτήν την (καλοδεχούμενη) ανάπτυξη και τα προβλήματα που φέρνει και να προσπαθούμε ο καθένας να συνεισφέρει στην λύση τους.

Το έχουμε πει και αλλού, το forum το συνδιαμορφώνουμε και πρέπει να χωρέσουμε όλοι όσοι σέβονται τις αρχές του και το πνεύμα δημιουργίας του. Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε. Λίγη υπομονή, λίγη ανεκτικότητα, λίγη βοήθεια, λίγο περισσότερο σεβασμό στην διαφορετικότητα και όλα θα μπαίνουν στο "αυλάκι" τους.

Ευχαριστώ για την κατανόηση...

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2003, 14:34:54  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΘΟΘ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ... ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ESOTERICA.gr.

ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.
ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 3-4 ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25 ΧΡΗΣΤΕΣ.

ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΛΕ ΦΙΛΕ ΘΩΘ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ...
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ

quote:
ΒΕΒΑΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩΜΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ
ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ Forums ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΣΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΩΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ........

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10782 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2003, 17:22:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Να συμφωνήσω κι εγώ με τον AVATARGR.

Δεν εννοούσε και βέβαια κανέναν από τους συντονιστές. Αλλωστε η παρουσία σας είναι εμφανής όταν κάποιος τη ζητήσει...(βοήθειαααααα!!!)

Απλά, κι εγώ αισθάνομαι τον τελευταίο καιρό, ότι κάτι λύπει από τα φόρουμς, που υπήρχε πριν, δεν μπορώ όμως να διευκρινήσω συγκεκριμένο άτομο.
Ισως φταίει και το γεγονός ότι λείπουν τα λευκά πτηνά...
Ενας δυνατός αντίλογος, όσο δογματικός κι αν είναι, δεν βλάπτει κατά τη γνώμη μου.

αυτή...που τα κατάφερε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Arzuna
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
155 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2003, 18:55:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Arzuna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ απλά θα ήθελα να προσθέσω ότι ο δρόμος της Αναζήτησης, και εννοώ της Πραγματικής Εσωτερικής Πορείας, είναι δύσκολος και ότι πραγματικά απαιτεί απεριόριστη υπομονή, προσήλωση και θάρρος για να τον ακολουθήσει κάποιος!

Φυσικά δεν υπονοώ ότι αυτός εδώ ο χώρος είναι "Ο Δρόμος", αλλά ελπίζω τουλάχιστον να είναι κομμάτι του και σίγουρα να βοηθάει αυτούς που πραγματικά Θέλουν και Μπορούν να τον βαδίσουν.

Κι εγώ αναρωτιέμαι αρκετές φορές πώς κάποιος που ενδιαφέρεται μπορεί να το "ξεχνάει" κατά καιρούς και να μη συμμετέχει ολοκληρωτικά και συνεχώς, αλλά τελικά είναι φαινόμενο (αυτό και άλλα σχετικά) που προσιδιάζουν απόλυτα στην ανθρώπινη φύση και δεν πρέπει να μας προβληματίζουν με μη δημιουργικό τρόπο.

Νομίζω πως ο πιο σωστός τρόπος αντιμετώπισης - και σε αυτό το σημείο συμφωνώ απόλυτα με τον φίλο thoth - είναι να γινόμαστε οι ίδιοι ολοένα και πιο συνειδητοί σε αυτό που κάνουμε, με περισσότερη διάθεση αλληλοβοήθειας και συμμετοχής ώστε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα κάνουν αυτοί που θα έλθουν κοντά μας, να κρατηθούν από τη δική μας δύναμη όσο χρειάζεται για να αποκτήσουν επαφή με τη δική τους. Είναι ίσως λίγο μπλεγμένη η παραπάνω διατύπωση, αλλά και η ουσία του Δρόμου αυτού είναι όσο μπλεγμένη ή όσο απλή θεωρεί ο καθένας, δηλαδή πολυεπίπεδη, δυναμική και εξατομικευμένη όσο και ομαδική. Νομίζω πως αρκετοί θα καταλαβαίνουν τι θέλω να πω...

Πάντως η εμπειρία η δική μου, όσο καιρό βαδίζω σε αυτόν τον δρόμο(ελπίζω να είναι έτσι και να μην είναι η φαντασία μου και οι δικές μου προσωπικές προβολές, γιατί δυστυχώς συμβαίνει και αυτό πολλές φορές ), είναι ότι ο υπερβολικός ενθουσιασμός, και ειδικά στην αρχή, δεν είναι πάντα καλό σημάδι! Ο πραγματικός Ενθουσιασμός (Εν θεώ Ουσία) έρχεται στη συνέχεια και δομείται πάνω σε προηγούμενες "κατακτήσεις"!

"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Darkangel_78
Πλήρες Μέλος

Egypt
1013 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/01/2003, 23:25:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Darkangel_78  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γειά σας και από μένα...
Ως ...παλιό μέλος του forum θα ήθελα να καταθέσω την άποψή μου...
Όντας ενεργό μέλος εδώ και ένα χρόνο περίπου,ΕΜΑΘΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ διαβάζοντας ή και συμμετέχοντας στις συζητήσεις...
ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ είναι ότι πρέπει να μιλάς όταν έχεις κάτι να πεις...
Καλύτερα μετρημένη αλλά ουσιαστική παρουσία παρά χείμαρρος μηνυμάτων που δεν έχουν νόημα...ή αλλιώς <<ουκ εν τω πολλώ το ευ>>!
Θεωρώ ότι ΟΛΟΙ παρακολουθούν τα θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα παρέμβουν όποτε οι ίδιοι κρίνουν απαραίτητο.
Εξάλλου,ο αριθμός των μελών αυξάνεται ...ώρα με την ώρα και χαίρομαι ιδιαίτερα γι αυτό!!!
Καλή σας νύχτα φίλοι μου!

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Kelsos
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2081 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2003, 08:18:06  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Kelsos  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος Kelsos  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Την καλημέρα μου σε όλους, ΠΑΛΑΙΑ αλλά και ΝΕΑ μέλη του Esoterica.gr

Καταρχάς, δεν θα είχα να προσθέσω τίποτα παραπάνω απο όσα ανέφεραν οι ΣΥΝσυντονιστές (που πάνω απο όλα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ) Arzuna και Τhoth. Με κάλυψαν πλήρως...
Θα ήθελα μόνο να αναφέρω πώς η ερώτηση "έπιασε τόπο"...
Με πραγματικά ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ξαναείδα μύνημα ενός φίλου που είχα πάρα πολύ καιρό να δώ...
Ποιός ξέρει φίλε ΑvatarGr... ίσως να σε "άκουστηκες"...

Για τα λευκά πτηνά τώρα δεν ξέρω.... Αισθάνομαι ότι είναι ΚΑΛΥΤΕΡΑ τώρα που κάνουν τις πτήσεις τους σε άλλους ουρανούς και όχι σε αυτούς του Esoterica.gr, ουρανούς που με κόπο (πολλές φορές θα έλεγα) προσπαθούμε να τους κρατήσουμε ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ...

Κέλσος ο Φιλαλήθης

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2003, 09:51:02  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΜΕΛΗ
ΠΟΥ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ESOTERICA.gr.

ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ Darkangel_78 ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ.
ΚΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ <<ουκ εν τω πολλώ το ευ>>! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ.

ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΠΛΩΤΙΝΟΣ
Πρώην Συνεργάτης

Greece
1491 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/01/2003, 11:23:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΠΛΩΤΙΝΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ είναι ότι πρέπει να μιλάς όταν έχεις κάτι να πεις...

Φίλε Aβαταρ δεν πρέπει να ζητάς συ(ν)γνώμη, απλώς προσσέγγισες ρομαντικά το θέμα. Αυτό που παρατήρησες συμβαίνει σε κάθε τομέα της ζωής μας. Τόσο οι επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις μας, οσο και το αίσθημα του κορεσμού αργά ή γρήγορα οδηγεί κάποιους στην αποχώρηση...

Rossarioum που είσαι?????

«Η γνώση της άγνοιας είναι η αρχή της σοφίας»

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
indigo_boy
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Western Sahara
493 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/01/2003, 18:05:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους indigo_boy  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΦΥΓΑΝΕ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΛΗ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ 15 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΠΕΡΝΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/01/2003, 13:41:27  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ indigo_boy ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟ
ESOTERICA.gr ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΟΠΩΣ ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΝΕΟΥΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.
ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΘΩ.


** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ANTONIOS1997
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
391 Μηνύματα
Απεστάλη: 01/02/2003, 22:29:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ANTONIOS1997  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΕ ΑΒΑΤΑΡ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΑ ΕΝΑ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΌΥΣΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΜΙΑ ΓΝΩΜΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΛΣΟ. ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΠΑΡΞΗΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΣΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ. ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ. ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΦΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΑΒΟΥΖΕΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΩ. ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΦΙΜΩΣΗ. ΠΑΡ΄ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΟΥΡΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΙΣΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΕΜΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ "ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ" ΟΥΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΝ ΘΑ ΠΜΟΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΝΕΝΕΡΓΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΧ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ DIRECTORY. ΘΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ.

ANTONIOS1997

""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/02/2003, 12:29:26  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ1997 ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ.
ΤΟ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΓΙΞΕΙ Η ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΙΣΟΥΜΕ.
ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ.
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ......
ΝΑΙ ΣΥΜΦΟΝΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.

quote:
ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ "ΠΥΡΟΒΟΛΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ" ΟΥΤΕ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΥΤΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ. ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ.

ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΑΣ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΦΙΛΕ ΑΝΤΩΝΗ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΠΤΩΜΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΧΟΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10782 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/02/2003, 19:45:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλησπέρα.
Κι εμένα με έχει αποσχολήσει το θέμα του "πυροβολώ και φεύγω".
Τα αίτια ας τα αναζητήσουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους, αλλά ας προκαλέσουμε και τους άλλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Οταν ανοίγουμε ένα θέμα φίλοι μου, προσκαλούμε κάποιους να συμμετέχουν σε αυτό το θέμα. Αυτό σημαίνει ότι μας ενδιαφέρει το θέμα, αλλά και ότι κατά κάποιον τρόπο γινόμαστε και οι συντονιστές του. Ξέρουμε τι θα πούμε, ελισσόμαστε, ψάχνουμε ίσως καινούργια γνώση για να το πλουτήσουμε, κ.λ.π. Στο χέρι μας είναι να το διατηρήσουμε ζωντανό. Ας σκεφτούμε αυτά τα πράγματα πριν αρχίσουμε μια συζήτηση.

Βέβαια, συχνά παρά τις προσπάθειες "καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης CPR" ενός θέματος, το βλέπουμε να ξεψυχά σερνόμενο μπροστά στα μάτια μας. Ο χώρος των "εσωτερικά" έχει ανάγκη από ποικιλλία μελών σε ηληκία και απόψεις. Κάποιοι ταιριάζουν, κάποιοι όχι στο στυλ ενός θέματος. Κάποιοι μπορούν επίσης να ασχολούνται με τις ώρες στο ίντερνετ, κάποιοι όχι. Στους πρώτους πέφτει λοιπόν η ευθύνη να βοηθήσουν θέματα τα οποία έχουν ενδιαφέρον, να κρατηθούν ζωντανά, παίζοντας κι αυτοί με τη σειρά τους έναν συντονιστικό ρόλο.

αυτή...που τα κατάφερε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/02/2003, 20:52:23  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ευχαριστώ όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτόν τον προβληματισμό κι έγραψαν τις θέσεις τους.

Νομίζω ότι έχουν ειπωθεί πολύ σωστά πράγματα.

Εγώ θα ήθελα να επικεντρωθώ σε κάποια σημεία.

Πριν ένα χρόνο και ένα μήνα περίπου 4-5 άτομα ξεκινήσαμε αυτήν την προσπάθεια. Μερικοί (ελάχιστοι) αγκάλιασαν την προσπάθειά μας από την αρχή άλλοι ήρθαν πολύ αργότερα. Αν με ρωτήσετε εμένα - που είμαι ένας από τους πρώτους που ξεκίνησαν αυτήν την προσπάθεια - πως έβλεπα την προοπτική να εντάξουμε ένα forum Αναζήτησης και Μυστηρίου στο ήδη υπάρχον site (στο οποίο έχουμε αυτήν την στιγμή γύρω στα 170 άρθρα χωρισμένα σε κατηγορίες και εκατοντάδες νέα και ειδήσεις από το διεθνές Ιντερνετ) θα σας έλεγα ότι το έβλεπα με πολύ σκεπτικισμό.

Βλέποντας το τι γίνεται στο διεθνές και εθνικό επίπεδο δεν ήξερα αν θα ήθελα να ασχοληθώ με μια ψυχοφθόρα διαδικασία που είναι αυτή της διαχείρισης, συντονισμού και ανάπτυξης του forum. Οι φίλοι μου και οι συνεργάτες μου πρώτα και τα ίδια τα γεγονότα, όμως, με διέψευσαν.

Αν και δεν ήταν καθόλου αμελητέες οι στιγμές που "τσαλαπάτησα" την ψυχή μου με την αντιπαλότητα και τις ανόητες αντιπαράθεσεις, αν και δεν ήταν λίγες οι στιγμές που έβλεπα καλούς συζητητές και εσωτεριστές να αποχωρούν από το forum καταγγέλοντας ότι δεν βρίσκεται στο επίπεδό τους ή ότι υποστηρίζουμε, λανθασμένα, την τάδε ή την δείνα ιδεολογία, ωστόσο ο γενικός απολογισμός είναι πολύ θετικός.

Είμαστε εδώ, διαφυλάσσουμε την ευγένεια και τον αλληλοσεβασμό, σεβόμαστε την διαφορετικότητα όταν αυτήν δεν καταπατά το γενικό πνεύμα και κανονισμούς του forum, δεν προσπαθούμε να καθοδηγήσουμε τους συνομιλητές, δεν βάζουμε εθνικά, θρησκευτικά ή ιδεολογικά όρια στην προσπάθεια της εσωτερικής αναζήτησης και συνεχίζουμε.

Το γιατί υπάρχουν αυτά τα προβλήματα θα ήθελα να το δούμε υπό το πρίσμα μιας εμπειρίας μου. Κάποτε βλέποντας ένα ντοκιμαντέρ του BBC για την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, ο ιστορικός που το παρουσίαζε είπε: "Η ερώτηση πώς έπεσε τελικά η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον γιατί κάθε αυτοκρατορία κάποτε πέφτει. Το περίεργο και πολύ ενδιαφέρον είναι πως είχε αυτή η αυτοκρατορία μία τέτοια μεγάλη διάρκεια"

Έτσι τα προβλήματα - τα οποία δεν παραβλέπουμε αλλά προσπαθούμε να τα λύσουμε - υπάρχουν, θα υπάρχουν και κυρίως... θα υπήρχαν, έτσι κι αλλιώς.

Παλεύοντας με τον δράκο της φθοράς που ρίχνει τον κόσμο "στον ωκεανό της ανομοιότητας" όπως λέει και Πλάτωνας, ας προσπαθούμε να μην επαναπαυόμαστε και να κάνουμε κι εμείς κάτι για αυτό το forum. Πριν κατηγορήσουμε, πριν απελπιστούμε, ας δώσουμε εμείς το καλό παράδειγμα πριν την κριτική και ας δώσουμε ζωή στα topics, ας αναστήσουμε αυτά που πρέπει, ας αφήσουμε με σιωπηρό τρόπο να σβήσουν αυτά που δεν είχαν δυνατό και κατάλληλο "σπέρμα" και ας προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στην "αυτορρύθμιση" αυτού του forum.

Στους επόμενους μήνες και στα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλοι καλοί φίλοι που δεν μας γνωρίζουν ακόμα και θα χαρούν να δουν την όμορφη και γόνιμη προσπάθεια που κάναμε όλοι μαζί διαβάζοντας με τις ώρες topics που "υφάναμε" μαζί από την πολύτιμη πλέον περίσσεια του αναπόδραστου χρόνου μας.

Νομίζω ότι ήδη δεν είμαστε μόνοι μας αυτοί που το ξεκινήσαμε αλλά υπάρχουν και άλλοι καλοί φίλοι που μπορούν να βοηθήσουν στο έργο του συντονισμού και της αναβάθμισης του forum. Αλλά για αυτό ξέρει καλύτερα ο Admin.

Λοιπόν πριν ρωτήσετε τι κάνει για εσάς αυτό το forum αναρωτηθείτε τι κάνατε εσείς για αυτό.

Ωχχχ, μου ξέφυγε λίγος Κένεντυ από μέσα μου

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10782 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/02/2003, 22:22:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολύς θα έλεγα...
Συγνώμη, αλλά το σκεφτόμουν αυτό καθόλη τη διάρκεια που διάβαζα τα γραφόμενά σου,
διάβασα και το τελευταίο...

αυτή...που τα κατάφερε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

thoth
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
3130 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2003, 00:13:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους thoth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εεεε, Αμαλία δεν ήθελα να το πω αλλά ξέρεις αναγκάστηκα να ενσαρκωθώ γρήγορα, μετά την... δολοφονία μου από την CIA και δεν μπόρεσα να ξεχάσω τις παλιές μου συνήθειες.

Τέτοια έλεγα, ο χαζός, και δείτε τι έπαθα. Παραμένω όμως αμετανόητος .

Το καλύτερο όπλο του εσωτεριστή-φιλοσόφου είναι το χιούμορ και ακόμα περισσότερο ο αυτοσαρκασμός. Αν πάρουμε το "εγώ" μας πολύ στα σοβαρά δεν θα μπορέσουμε ποτέ να βελτιωθούμε.

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
amalia
Διαχειριστής

Greece
10782 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2003, 02:01:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Το καλύτερο όπλο του εσωτεριστή-φιλοσόφου είναι το χιούμορ και ακόμα περισσότερο ο αυτοσαρκασμός. Αν πάρουμε το "εγώ" μας πολύ στα σοβαρά δεν θα μπορέσουμε ποτέ να βελτιωθούμε.

Τώρα μόλις εξέφρασες μία πολύ μεγάλη εσωτερική σοφία. Προσωπικά έχω καταλήξει να πιστεύω πως το χιούμορ και ειδικά αυτών που ξέρουν να αυτοσαρκάζονται και να το δέχονται, είναι η απαραίτητη προϋπόθεση - λεπτομέρεια για να φυτρώσουν εκεί ψηλά...

αυτή...που τα κατάφερε!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/02/2003, 12:31:39  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ.
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ
ΘΕΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΩΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** FWS PERISSOTERO FWS **
** EAN NIOSEIS THN SKIAS SOU NA FEYGEI MHN GYRISEIS PISW NA THN KOITAXEIS **Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ANTONIOS1997
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
391 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/02/2003, 13:02:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ANTONIOS1997  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΒΑΤΑΡ.........


ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΩΝ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ "ΣΟΦΙΑ" ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΣΟΦΙΑΣ". Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ.

http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=815


ANTONIOS1997
""ΑΡΑΤΕ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ""Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/03/2003, 21:04:53  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.gr...

ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ.
Ο ΛΟΓΟΣ ?? ΜΑΛΛΟΝ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ (ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ) ΑΛΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΙ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΑΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕ ΑΛΛΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ
ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΩΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ.

ΘΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ
ESOTERICA.gr ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΔΙΑΔΥΧΤΙΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΜΑΞΙΜΟΣ
Νέο Μέλος

Greece
16 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/03/2003, 12:10:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΜΑΞΙΜΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν μπορείς να σβήσεις αύτο που ήδη υπάρχει μεσα στην πνευματική αλλά και υλική μορφή του καθενός μας, ποτέ δεν ξεχνούμε, ποτέ δεν σταματάμε με την παραμικρή δυσκολία, το μόνο που μέλλει να εναποθέσουμε στο αχανές αυτό σύμπαν είναι τον εσωτερικό μας ΘΕΟ έτσι ώστε να υπάρχει η συνεχείς αίσθηση της αγάπης.

Ω ΔΟΞΑΣΜΕΝΕ, Ω ΥΠΕΡΤΑΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΟΙΩΣΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

Ο ΦΕΥΓΑΤΟΣΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Arzuna
Ιδρυτικό Μέλος ESOTERICA.gr

Greece
155 Μηνύματα
Απεστάλη: 14/03/2003, 12:48:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Arzuna  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΜΑΞΙΜΟΣ, καταρχήν καλωσήλθες στην μεγάλη μας παρέα!

Μήπως ήθελες να στείλες το μήνυμά σου σε άλλη Συζήτηση;;
Ρωτάω, επειδή μου φαίνεται κάπως άσχετο με το Θέμα αυτό...

Πιθανώς στο Θέμα: ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΣΟΦΙΑΣ

"Η Θυσία της Γνώσης είναι πιο μεγάλη από κάθε υλική θυσία. Η Γνώση είναι αυτό που μέσα του, κάθε πράξη φτάνει στο ανώτατο σημείο της"Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Secondborn
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
410 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/03/2003, 03:15:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Secondborn  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δε ξέρω αν στους "25 χρήστες" που αναφέρεις φίλε Avatargr ανήκω και εγώ, αλλά λαμβάνοντας υπόψη ότι είχα περίπου 4 μήνες να εμφανιστώ σου οφείλω μια απάντηση.
Δεν ήταν ότι το forum άρχισε να μη με καλύπτει. Οι λόγοι ήταν καθαρά προσωπικοί.
Δε σημαίνει λοιπόν ότι επειδή κάποια μέλη σιωπούν φταίει η οργάνωση του forum. Πάντως ακούστε την αποψή μου: Αρχές Νοεμβρίου που "άφησα" προσωρινά το forum τα πράγματα ήταν πιο "μαζεμένα". Τώρα πια τα μέλη είναι τουλάχιστον διπλάσια και οι απαντήσεις των μελών δε στέκονται πάντα στο ύψος των περιστάσεων. Όμως μαζί με την άυξηση των "παρεμβολών" έχουμε και την αύξηση των μελών που είναι "τέρατα" σοφίας και πνευματικοί ογκόλιθοι.
Καταλήγοντας λοιπόν προτιμώ αυτή την κατάσταση του forum. Είναι σίγουρα καλύτερο να υπάρχει πλουραλισμός απόψεων. Αρκεί να διαθέτουμε και εμείς την κατάλληλη κριτική σκέψη... να ξεχωρίσουμε τη λάσπη από τον χρυσό.
Φιλικά Secondborn...Ένα μέλος που επέστρεψε κοντά σας και εύχεται να μη φύγει ποτέ.

"Δώρο είναι οι καρδιές των ανθρώπων που ψάχνουν πέρα απο τον κόσμο και δε βρίσκουν ανάπαυση εντός του."Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/03/2003, 03:55:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΝΑΙ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,SECONDBORN ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΑΧΡΟΝΟ ΧΩΡΟ!ETΣI ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ "LOGIN" ΣΤΟ ESOTERICA.GR...
ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ...

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΒΑΤΑΡ,ΠΟΛΛΑΚΙΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ
(ΩΡΑΙΑ ΛΕΞΗ ΕΤΟΥΤΗ! ΑΛΗΘΕΙΑ!+"ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΑΤΗ")ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ...
ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΡ-ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ +ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ...


ΑΛΛΙΩΣ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟ "Χ"
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ...ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΑ'ΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ...

ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ Η ΑΤΜΑ ΘΕΜΑΤΑ...ΜΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ...ΜΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΘΑ'ΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ!
"ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ" ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ,ΑΠΕΧΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,ΕΓΩ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ-ΕΞΟΜΑΛΥΝΕΙ-ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΙ....

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΨΥΧΗΣ...ΟΠΩΣ ΒΙΩΝΩ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ...ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΑΣ,ΕΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ...ΝΑ ΕΙΣΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΣΕΙ,Η Ν'ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΑΝ ΝΑ'ΑΝΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΣΑ'ΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!
Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ...ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....

ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ...ΑΛΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΟΙ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΛΞΗ,ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ,ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ,ΑΛΛΟΙ...
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΕΔΩ...ΑΙΩΝΙΕΣ ΑΧΡΟΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ...ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ...ΑΦΟΥ ΕΔΩ ...ΨΥΧΕΣ ΜΙΛΑΝΕ...
ΑΥΤΟ ΘΑ'ΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΜΑ...ΕΔΩ ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΨΥΧΕΣ...ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΣΩ...
ΕΤΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΖΩ ...
ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΜΑΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ!!!!ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ...
ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩ...
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ....ΕΔΩ...

ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ...ΕΚΕΙ ΕΞΩ...

"ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣE OΛOYΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ..."
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΡΩΤΑΜΕ!
ΑΒΑΤΑΡ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...
ΤΟ ΘΕΜΑ ΙΣΩΣ MOIAZEI ME...
"ΑΝΑΡΡΩΤ-ΗΣΕΙΣ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ESOTERICA.GR!"

'manava seva, madhava seva'Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/03/2003, 06:45:19  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ Secondborn ΧΕΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΔΩ.
ΝΑΙ ... ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.....
ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ Η ΚΑΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ,
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Secondborn ΝΑ ΣΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΛΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ Η ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡ-ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ...
ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ...
ΝΑΙ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ...
ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΕΝΑΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ (ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ)ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ...
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΣΥΓΧΥΣΗ ΣΤΑ ΕΣΩ...
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ....ΕΔΩ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΜΑΞΙΜΟΣ
Νέο Μέλος

Greece
16 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/03/2003, 11:26:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΜΑΞΙΜΟΣ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΥΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΦΥΣΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΖΗΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ <<ΧΑΩΔΕΣ ΣΥΜΠΑΝ>>

Ο ΦΕΥΓΑΤΟΣ

Edited by - ΜΑΞΙΜΟΣ on 26/03/2003 11:28:46

Edited by - ΜΑΞΙΜΟΣ on 26/03/2003 11:30:15Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 17/04/2003, 11:40:57  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ...
Ο ΛΟΓΟΣ ??????
ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...
ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

ΑΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΨΟΥΜΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΜΑΣ.
ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

EYXAΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Helios
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
735 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/04/2003, 23:53:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Helios  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μηπως το προβλημα που αναφερεις Αβαταρ,οφειλεται στο οτι το συγκεκριμενο site,εχει εσωτεριστες διαμετρηματος ψευτοκελσου ,ΕΟΝ,Αντωνιου ,Φωτιου και αναλογων?
Και μηπως γιατι καποιοι βαρεθηκαν την καλυμμενη εβραιοχριστιανικη προπαγανδα?
Ειπαμε,ολα εχουν καποια ορια.
Ο ουροβορος ηταν υπεροπτης και εγωισταρος.
Οι κρινοντες δεν ειναι,ειναι Νυφες του Κυριου.
Ο ουροβορος εφυγε.
Μαλλον απο αηδια,και κουραση.
Η Εκατη δεν τους εκανε.
Η κοπελλα,μονον στην αστρολογια και τα ελληνοκεντρικα ,πλουτισε τον τοπο.
Βεβαια αυτη εβριζε.
Απλα ειχε την ειλικρινεια,να πει αντε και...
Μαγκια της.
Τα πτηνα ,ειχαν ρατσιστικες αποψεις.
Λες και δεν υπαρχουν αλλοι τρισχειροτεροι,προστατευομενοι,δες ψευτοκελσος ,ΕΟΝ,με μισος για καθε τι οχι εβραιοχριστιανικο.
Και αλλα που μπορεις να βρεις μονος σου.
Μην ξεχνας επισης οτι στο www.innernet.gr,υπαρχει ενας Λιακοπουλος.
Εδω πνηγηκαμε στους Μαλακοπουλους.Μετα συγχωρησεως.


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

AVATARGR
Πρώην Συνεργάτης

Greece
4317 Μηνύματα
Απεστάλη: 30/04/2003, 15:39:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΗΛΙΕ ΜΕ ΧΑΡΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚ.
ΤΟΛΜΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ.

ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΗΡΧΕ ΜΙΑ ΕΝΤΑΣΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΘΕΡΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.

ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ??????????
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ???????

Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΓΝΩΣΗΣ.
ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ?????
ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΔΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Ο ΗΛΙΟΣ,ΚΕΛΣΟΣ,serpentpan,ΕΟΝ,ΦΩΤΙΟΣ,ΕΚΑΤΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ....
ΒΕΒΑΙΑ Η ΦΙΛΗ ΕΚΑΤΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΒΡΙΖΕ ...
ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ.
ΑΣ MHN ΤΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ.

Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΘΕΜΙΤΟ...
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ????
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

** ΦΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ**
** ΕΑΝ ΝΙΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ**

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 4 Σελίδες:
  1  2  3  4
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy