ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
 ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ !!!!!!!
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 3
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/06/2006, 08:47:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΜΣΤΕΡΝΤΑΜ. Σάλο έχει προκαλέσει στην Ολλανδία η πρόθεση των ντόπιων παιδεραστών να προχωρήσουν σήμερα στην επίσημη ίδρυση πολιτικού κόμματος, το οποίο διεκδικεί τη μείωση του θεμιτού ηλικιακού ορίου για τη σύναψη ερωτικών σχέσεων από τα 12 στα 16 καθώς και τη νομιμοποίηση της παιδικής πορνογραφίας και της κτηνοβασίας. «Η απαγόρευση απλά εντείνει την περιέργεια των παιδιών», σχολίασε ένας από τους επίδοξους ιδρυτές του πολιτικού σχηματισμού με την επωνυμία Φιλανθρωπία, Ελευθερία, Διαφορετικότητα. «Θα αφυπνίσουμε τη Χάγη», συμπλήρωσε ο Αντ βαν ντεν Μπεργκ σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Algemeen Dagblad.

«Θέλουμε να καταστήσουμε τη παιδοφιλία αντικείμενο συζήτησης», ανέφερε, επισημαίνοντας ότι το ζήτημα έγινε ταμπού μετά την πολύκροτη υπόθεση Ντιτρού στο γειτονικό Βέλγιο. Υπενθυμίζεται ότι η Oλλανδία έχει ήδη εξαιρετικά ανεκτικούς νόμους σε θέματα όπως τα μαλακά ναρκωτικά, η πορνεία και οι γάμοι ομοφυλοφίλων, είναι όμως σχεδόν βέβαιο ότι το αμφιλεγόμενο κόμμα δεν θα συναντήσει την αποδοχή της κοινής γνώμης. «Παριστάνουν ότι κόπτονται για τη διεύρυνση των δικαιωμάτων των παιδιών. Η θέση τους όμως πως τα παιδιά θα έπρεπε να έχουν το δικαίωμα να έχουν σεξουαλικές επαφές από τα 12 είναι φυσικά προς το δικό τους συμφέρον», ανέφερε η Ιρίν βαν Ενγκελεν, επικεφαλής της εκστρατείας κατά της παιδοφιλίας.

Το κόμμα πιστεύει ότι η ιδιωτική κατοχή παιδικής πορνογραφίας θα πρέπει να επιτρέπεται αν και θεωρεί πως θα πρέπει να ποινικοποιηθεί η εμπορία τέτοιου υλικού. Η τηλεοπτική μετάδοση πορνογραφίας θα πρέπει να επιτρέπεται στη διάρκεια της ημέρας και μόνο η βίαιη πορνογραφία οφείλει να περιοριστεί σε νυχτερινές ώρες, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος. Κατά τη γνώμη στελεχών του κόμματος τα παιδιά θα πρέπει να διδάσκονται σεξουαλική διαπαιδαγώγηση και σε νέους πάνω από 16 ετών θα πρέπει να επιτρέπεται να εμφανίζονται σε πορνογραφικές ταινίες ή να εκδίδονται. Επίσης, θα πρέπει να αποποινικοποιηθεί η κτηνοβασία, όχι όμως και η κακοποίηση ζώων. Τέλος, θα έπρεπε να κυκλοφορούν γυμνοί δημοσίως όσοι το επιθυμούν, ενώ στην πλατφόρμα του κόμματος περιλαμβάνονται επίσης η νομιμοποίηση μαλακών και σκληρών ναρκωτικών, καθώς και τα δωρεάν σιδηροδρομικά ταξίδια για όλους.

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/06/2006, 08:48:31  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τελικά δεν πιάσαμε πάτο ακόμα.....

Έχει κι΄άλλο......Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Templar Gr
Νέο Μέλος

Greece
2 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/06/2006, 09:16:03  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Templar Gr  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Τελικά δεν πιάσαμε πάτο ακόμα.....

Έχει κι΄άλλο......


Δυστυχως ετσι φαινεται ... εχει κι' αλλο ... πολλυ μαλλον
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

another star
Μέλος 3ης Βαθμίδας


518 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/06/2006, 09:26:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους another star  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...........

και άντε αυτοί που θέλουν να το κάνουν είναι ανισόροποι (όχι φυσικά ότι τους δικαιολογώ), αυτοί που τους επιτρέπουν και τους έχουν ελευθερους όλους αυτούς και τα κάνουν αυτά????**Είναι η καρδιά φωτιά και χιόνι, γυρίζει μόνη, να βρει Θεό**
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/06/2006, 11:56:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τι να πώ?

Ποτέ μου δεν πίστευα οτι κάποια μερίδα ανθρώπων θα ζητούσε την θέσπιση της κτηνοβασίας και φυσικά τη μείωση του ορίου ηλικίας για τα παιδιά.

Πολλές φορές ένα παιδί στην ηλικία των 16 μπορεί να κάνει κάποια λανθασμένη επιλογή, μπορεί να επηρεαστεί ή ακόμα και θύμα εκμετάλλευσης από κάποιον άνθρωπο που θα το προσεγγίσει.

Το να αρχίσει ένας έφηβος την ερωτική του ζωή είναι κάτι το οποίο θα έχει συνειδητοποιήσει γιατί το κάνει, με ποιό άτομο θα το κάνει κι αν πράγματι επιθυμεί να κάνει κάτι τέτοιο.
Πως λοιπόν στην ηλικία των 12, των 13 θα μπορεί να έχει αυτή την συνείδηση?
Πολύ απλά είναι παιδί ακόμα.
Ένα παιδί που μόλις αρχίζει να μαθαίνει τον εαυτό του, τους ανθρώπους γύρω του και τον κόσμο γενικότερα.
Πως θα μπορεί να είναι σίγουρο οτι θέλει να κάνει έρωτα?
Δεν έχει διαπλαθεί ούτε σωματικά για κάτι τέτοιο ούτε ψυχολογικά.

Με άλλα λόγια μου ακούγεται παρανοϊκό αυτό...


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/06/2006, 12:48:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ντύσου πρόχειρα,βάλε το κραγιόν σου
Πες ο έρωτας πως είμαι ο παιδικός σου
...
Κι έλα πάρε με αγκαλιά....αααααααα

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...

Edited by - Agnostic on 02/06/2006 13:01:17Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/06/2006, 04:53:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)


υπαρχουν φωτογραφιες τους και ονοματα στο δικτυο???


να τους επικηρυξουμε - το εννοω!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν

www.johnniebegood.gr

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/06/2006, 05:13:55  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δυστυχώς τα θέματα αυτά ξεχνιούνται όταν περάσει η λάμψη της τηλεόρασης. Για παράδειγμα, πριν 3 χρόνια οι ΗΠΑ συγκλονίστηκαν με την μεγάλη υπόθεση παιδεραστίας στην οποία βασικοί εμπλεκόμενοι ήταν καθολικοί ιερείς. Το θέμα πήρε διάσταση αλλά σκεπάστηκε μάλλον γρήγορα.

Τελικά, μετά από τρία χρόνια, μόνον ένας φαίνεται να τη θυμάται. Κάθεται κάθε μέρα λίγο παρακάτω από τον καθεδρικό ναό της Ουάσιγκτον (ο δεύτερος σε μέγεθος καθολικός ναός του κόσμου) με ένα ταμπλώ στα χέρια που γράφει "Η Καθολική Εκκλησία ΔΕΝ τιμωρεί την παιδεραστία".

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/06/2006, 08:47:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε JBG ο "ιδρυτής" ονομάζεται Ad van den Berg και την σκατόφατσά του μπορείτε να την καμαρώσετε στο

http://www.ad.nl/multimedia/archive/00078/berg_78808b.jpg

(μόλις μάθω να βάζω φωτογραφίες στα ποστ μου θα τον βάλω να τον δείτε).

Από την εμετική του φάτσα, καταλαβαίνεις το ποιόν του. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το κάθαρμα θα έχει βιάσει αρκετά κοριτσάκια και μόνο η θέα του και η σκέψη της στιγμής - μου βγάζει τον μεγαλύτερο σαδιστή δολοφόνο μέσα μου.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/06/2006, 11:16:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οι Κάτω Χώρες έχουν παράδοση σε θέματα παιδεραστίας.
Κάτι δεν πάει καλά με την ά-μετρη ελευθερία.
jonniebegood,δεν πρόκειται να πετύχεις τίποτα με μία απλή επικήρυξη...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
scar_face
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
183 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/06/2006, 11:33:11  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους scar_face  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πάρτε φάτσα, δείτε "άνθρωπο". Μπλιαχ

Δεν μοιάζει με εκείνον τον βέλγο παιδεραστη, πως το λέγαν?The love is like a ball. Ul c
.|.

Edited by - scar_face on 03/06/2006 11:34:59Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/06/2006, 15:58:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ θα πρότεινα να μην βγάζουμε βεβιασμένα συμπεράσματα για έναν άνθρωπο ο οποίος μπορεί και να μην έχει διαπράξει κάποιο τέτοιο αδίκημα.
Δε μπορούμε λοιπόν να είμαστε σίγουροι για κάτι τέτοιο.
Εξάλλου αν έχει διαπραχθεί ένα τέτοιο ειδεχθές έγκλημα εκ μέρους του θα υπάρξουν (ή θα έπρεπε να είχαν υπάρξει) καταγγελίες.

Αυτό που είναι υπό εξέταση κατά την γνώμη μου είναι οι ηθικές προεκτάσεις του θέματος.
Μια μερίδα ανθρώπων ζητάει την θέσπιση της κτηνοβασίας και τη μείωση του όριου ανηλίκων από τα 16 στα 12.
Καταρχάς θα συμφωνήσω οτι οι Κάτω Χώρες έχουν ένα πολύ ανοιχτό πνεύμα γύρω από κάποια ζητήματα που σε άλλες χώρες είναι θέματα ταμπού.
Αν όμως θεσπιστεί αυτή η ρύθμιση ποιός θα φταίει?
Αυτή η μερίδα ανθρώπων ή μια κυβέρνηση στο σύνολο της που τάσσεται υπέρ αυτής της άποψης?

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/06/2006, 16:27:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε D_I ο εν λόγο "κύριος" σίγουρα είναι μία σταγόνα στον ωκεανό της διαφθοράς και της κατρακύλας. Είμαι 100% σίγουρος πως δεν πρέπει να έχει νορμαλ σεξουαλική ζωή, πιστεύω ακράδαντα πως θα έχει κάνει σεξ με ανήλικα (ίσως και με ζώα) και στο όνομα της ασυδοσίας κάνει ότι κάνει. Δεν πιστεύω πως θα πετύχει τίποτα και απλά είναι ο βλάκας της υπόθεσης, ένας βλάκας όμως που θα έχει κάνει το πρώτο βήμα για να βγούνε αύριο κάποιοι άλλοι, πιό "ελκυστικόί" και πιό ισχυροί και θα ξαναθέσουν τις ίδιες αξιώσεις.....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/06/2006, 17:02:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν ξέρω, φίλε μου KERRY KING!
Προσωπικά δε μπορώ να κρίνω έναν άνθρωπο από την φυσιογνωμία του ή όχι.
Να έχω κάποιες υποψίες από την συμπεριφορά του, τις πεποιθήσεις του, το βλέμμα του κτλ ναι, μπορεί να έχω.
Αλλά έως ότου δώ κάποιες ενδείξεις/αποδείξεις δε μπορώ να τον κρίνω σε προσωπικό επίπεδο.

Σίγουρα όμως αυτή η κίνηση αυτής της μερίδας ανθρώπων έχει να μας πεί πολλά και να μας κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου για κάποιες πιθανότητες στο μέλλον...

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/06/2006, 19:35:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδιά εγώ θα την πω την αμαρτία μου.
Κάποτε στα αγγλικά είχε προσλάβει ο ιδιοκτήτης του φροντιστηριου μια θηλυκιά, ψηλή, θεσπέσια παρουσιά να μας κάνει μαθημα 2 τάξεις πριν το lower. Σας διαβεβαιώνω ότι παρά το γεγονός ότι ήμασταν ανήλικα, γύρω στα 14 χρονια, δεν θα υπήρχε καμιά περίπτωση να την καταγγείλουμε τα αγοράκια, αν παρενοχλούσε κάποιον από μας σεξουαλικά
Ισα ίσα ονειρευόμασταν "αμήν και πότε"

Αλλά ας σοβαρευτούμε. Τέτοιοι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας και πολύ κοντά μας. Θυμηθείτε έναν στο Γαλατσι που βίασε τη μάνα και την ανήλικη κόρη της σε μια οικοδομή. Πρέπει να είχε γίνει πέρυσι το περιστατικό αν θυμάμαι καλά...

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...

Edited by - Agnostic on 03/06/2006 19:38:14Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

durden_alie
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Turkey
1532 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/06/2006, 11:44:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους durden_alie  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος durden_alie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εδώ πάντως ο Agnostic έχει ένα...point...

Να ρωτήσω κάτι : Η σεξουαλική συνεύρεση ενός 15χρονου και μιας 35χρονης, εφόσον και οι δύο το επιθυμούν, είναι παιδεραστία;

Και η ίδια ερώτηση απ' την ανάποδη : Μιας 15χρονης και ενός 35χρονου;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/06/2006, 15:48:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αν δεν κάνω λάθος, με βάση το νόμο πρέπει να είναι.

Το ενδιαφέρον ερώτημα που σηκώνει συζήτηση είναι κατά πόσο πρέπει να θεωρείται κατακριτέα η ερωτική σχέση ενός ανήλικου με μια ενήλικη και το ανάποδο, δεδομένου ότι και τα δύο μέρη συμμετέχουν θελημένα στη σχέση και κανείς δεν καταπιέζεται. Η καταπίεση είναι σίγουρα κατακριτέα. Οταν όμως και οι δύο θέλουν κάτι, είναι σωστό να στερούμε την ευχαρίστηση από τους δύο εμπλεκόμενους επικαλούμενοι το νόμο? Εδώ σας θέλω!!!

Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

durden_alie
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Turkey
1532 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/06/2006, 16:14:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους durden_alie  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος durden_alie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε μου Agnostic, εδώ νομίζω τίθεται ένα ζήτημα που έχει να κάνει με νοοτροπίες και αντιλήψεις βαθιά ριζωμένες στη συνείδηση των ανθρώπων...

Δεν έβαλα τυχαία το ερώτημα και από την ανάποδη...

Είναι προφανές ότι στη "συνείδηση του κόσμου", η ερωτική συνεύρεση ενός ανήλικου αγοριού με μια ενήλικη γυναίκα είναι περισσότερο αποδεκτή από ότι το αντίστροφο. Γιατί συμβαίνει αυτό όμως; Εδώ θα ήθελα να αναρωτηθούμε λιγάκι...

Και μπορεί σαφώς η ηλικία των 12 χρόνων να είναι υπερβολική--και δεν κρίνω εδώ το κόμμα των Ολλανδών του οποίου οι προθέσεις είναι όντως "περίεργες", συζήτηση γενικότερη κάνουμε--τι γίνεται όμως στις ηλικίες όπου ο έφηβος πια έχει "ολοκληρωθεί" σωματικά και το μόνο που κάνουμε ως κοινωνία είναι να ενοχοποιούμε την φυσική του τάση; Θα πούμε πχ σ' έναν 15χρονο που "ολοκλήρωσε" με την επίσης 15χρονη φίλη του ότι είναι "παιδεραστής"; (αν δεν κάνω λάθος, ο νόμος δεν κάνει ηλικιακές διακρίσεις) Ή ότι το σεξ είναι κάτι "βρώμικο" και "αμαρτωλό";

Προσέξτε πριν βιαστείτε να καταδικάσετε : Δεν μιλώ για περιπτώσεις βιασμού! Ο βιασμός είναι ένα απεχθές έγκλημα που πρέπει να τιμωρείται ανεξάρτητα αν έχει πέσει θύμα του παιδί ή ενήλικας! Μιλώ όμως για τις περιπτώσεις όπου υπάρχει η συναίνεση και των δύο πλευρών...Και εκεί τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/06/2006, 20:11:14  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Agnostic, το όριο ηλικίας ανηλίκου νομίζω οτι είναι τα 16 χρόνια.
Αν σκεφτούμε οτι ένα αγόρι 15 χρονών ή μια κοπέλα 15 χρονών αντίστοιχα συνάπτει μια σχέση με έναν άνθρωπο κατά 15-20 χρόνια μεγαλύτερο τότε θεωρείται ποινικό αδίκημα.
Αυτό που με κάνει να απορώ όμως είναι τι θα μπορούσε να βρεί ένας άνδρας σε μια ώριμη ηλικία σε μια κοπέλα τέτοιας ηλικίας.
Και το αντίστροφο φυσικά.
Δε μιλάω για μια σχέση ενός άνδρα με μια κοπέλα 18 χρονών, εκεί είναι κάπως διαφορετικά τα πράγματα.

Εν πάσει περιπτώσει, αυτές είναι προσωπικές εκτιμήσεις κι αντιλήψεις και θεωρώ οτι είναι ένα λεπτό ζήτημα.

Αν θυμάμαι καλά πριν κάμποσες μέρες άκουσα την περίπτωση μιας καθηγήτριας που στα 32 της χρόνια σύναψε σχέση με ένα μαθητή της ο οποίος ήταν 13 χρονών τότε.
Σήμερα, 9 χρόνια μετά έχουν παντρευτεί (αφού εκείνη αποφυλακίστηκε) κι έχουν αποκτήσει 2 παιδιά.
Αυτό ίσως είναι η εξαίρεση του κανόνα όμως γιατί δε νομίζω οτι σε άλλες περιπτώσεις έχουμε τέτοια κατάληξη μιας τέτοιας σχέσης (όταν είναι ηθελημένη φυσικά ή όσο ηθελημένη μπορούμε να πούμε οτι είναι).

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/06/2006, 03:42:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Είναι προφανές ότι στη "συνείδηση του κόσμου", η ερωτική συνεύρεση ενός ανήλικου αγοριού με μια ενήλικη γυναίκα είναι περισσότερο αποδεκτή από ότι το αντίστροφο. Γιατί συμβαίνει αυτό όμως; Εδώ θα ήθελα να αναρωτηθούμε λιγάκι...


Υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει λόγω της στερεότυπης αντίληψης ότι ένα κορίτσι είναι περισσότερο "ευάλωτο" και απροστάτευτο από ένα αγόρι.

Επίσης η όλη κατακραυγή για σχέσεις ανηλίκων με ενήλικους προκύπτει και από το γεγονός ότι ο ενήλικας θεωρητικά είναι πιο έξυπνος και μπορεί να παρασύρει τον/την ανήλικο/η στα μονοπατια που ο πρώτος θέλει. Ο ανήλικος δεν έχει και την πείρα να κρίνει τι είναι ορθό να πράξει(θα υπάρχουν και εξαιρέσεις).
Και να δώσω ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε πως ένα 15χρονο κοριτσάκι έχει ίνδαλμα τον Σάκη Ρουβά ή κάποιον εμφανήσιμο καλλιτέχνη,την γοητεύει η νυχτερινή ζωή και το clubbing. Γνωρίζει έναν 35 χρονο στο στυλ του Σάκη Ρουβά, δηλαδή, ψηλός,όμορφος, με γυμνασμένους κοιλιακούς, είναι και γ*μώ τους χορευτές, ξέρει όλα τα clubs της νύχτας απ'έξω,σε όποιο club πάει ο κόσμος τον γνωρίζει και τον χαιρετάει, ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας,της παίρνει δώρα σούπερ-ουάου, έχει και μουράτο αμάξι στο οποίο της βάζει τα αγαπημένα της κομμάτια. Πείτε μου τώρα...πόσο εύκολο είναι για τον τυπα να κατακτήσει το κοριτσάκι ή αντιστρόφως το κοριτσάκι να γοητευτεί από τον συγκεκριμένο τυπά?? Πανεύκολο μάλλον ε??
Προσοχή. Δεν λέω ότι απαραίτητα είναι κακό όλο αυτό το σκηνικό. Απλά ένας 35 χρονος συνήθως μια τέτοια περίπτωση την βλέπει για χαβαλέ και όχι στα σοβαρά και κάποια στιγμη θα το ξαποστείλει το μικρό. Γνωρίζω τέτοιες περιπτώσεις, με μεγαλύτερες από 15 χρονών βέβαια,συνήθως γύρω στα 17, και είμαι σίγουρος ότι όλοι σας θα έχετε παρατηρήσει έστω και από μία τέτοια περίπτωση.

Παραδόξως ποτέ δεν έχω δει το αντίστροφο. Δηλαδή, στη θέση του 15χρονου κοριτσιού να βρίσκεται αγορι που θα το γοητέψει μια 35-χρονη κυρία και θα το τρέχει στα clubs και σε παρόμοιες καταστάσεις. Γιατί άραγε?


Αστρονομική απόδειξη περί της υπάρξεως φούξια ελεφάντων...

Edited by - Agnostic on 05/06/2006 03:43:10Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/06/2006, 10:14:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε μου, δεν έχεις άδικο!

Μήπως όμως όλο αυτό έχει να κάνει και με κάποια στερεότυπα τα οποία έχουν ήδη διαμορφωθεί?
Για παράδειγμα, ένας άνδρας υποτίθεται πως μπορεί να γοητεύσει μια νέα κοπέλα για πολλούς λόγους.
Μπορεί να είναι ελκυστικός εμφανισιακά, να είναι ώριμος πνευματικά, να έχει μια καλή κοινωνική/επαγγελματική ή κι οικονομική θέση, να έχει κύρος κτλ.
Επιπλέον, οι συνάνθρωποι μας σπάνια θα κατηγορήσουν έναν άνδρα που έχει σχέση με μια γυναίκα 15,20 χρόνια μικρότερη του.
Αντιθέτως, έρχεται η επιβράβευση κι η επιβεβαίωση του ίδιου.

Με την γυναίκα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Μια γυναίκα στην ηλικία των 35-40 υποτίθεται πως πρέπει να έχει μια οικογένεια, παιδιά κτλ.

Πιστεύεις οτι το ίδιο θα σχολιαστεί σε αυτή την περίπτωση μια γυναίκα κι ένας άνδρας?
Οπότε ένας άνδρας μπορεί να κάνει κάποια πράγματα πιο φανερά αλλά μια γυναίκα αναγκάζεται να τα κάνει μακρυά από τα βλέμματα του κόσμου...

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/06/2006, 13:37:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλοι μου το θέμα της ηλικίας είναι όντως μπερδεμένη υπόθεση. Με βάση την αυστηρή έννοια του νόμου, οι περισσότεροι θα θεωρηθούμε παιδεραστές την στιγμή που ως ενήλικες θα είχαμε σχέση με ανήλικη. Τα παραδείγματα του 35χρονου "φτασμένου" και της 17-19ης "ψαρωμένης" είναι όντως πάμπολλα. Και γνωρίζω και 15χρονους που "τριγυρίσανε" με 30άρες και στην ουσία τζιγκολιλίκη κάνανε, αφού το κάνανε για την εμπειρία (λεγανε) και φυσικά για τα υλικά ανταλάγματα (δεν είναι να πέσεις στον έρωτα απελπισμένης 30+αρας...).

Το θέμα "παιδεραστία - παιδοφιλία" είναι άλλο όμως. Εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με την ηλικία, όσο έχουμε να κάνουμε με την εικόνα. Αυτοί οι "άνθρωποι" ερεθίζονται στην εικόνα του άγουρου κορμιού. Δεν τους "φτιάχνει" η εικόνα μιάς 15χρονης πλήρους αναπτυγμένης κοπέλας. Βλέπεις 15χρονα και 16χρονα και δεν μπορείς να καθορίσεις καν την ηλικία τους. Και βλέπεις και 20χρονες κοπέλες και νομίζεις πως είναι 15χρονα... Μην μπούμε στην διαδικασία να αναλύσουμε την ωριμότητά τους και το lifestyle τους.

Οι παιδόφιλοι είναι άνθρωποι που ζητάνε ικανοποίηση πάνω σε ΠΑΙΔΙΑ, κοριτσάκια χωρίς στήθος, χωρίς τρίχωμα και για να τα πούμε και πιό χύμα, δεν νομίζω πως δίνουν και ιδιαίτερη σημασία στο φύλλο του παιδιού.... Και μόνο ότι αυτός ο άνθρωπος δηλώνει με τόσο θράσσος "είμαι παιδεραστής" για μένα είναι εγκληματίας. Η ηλικία είναι απλά το αντικείμενο για να γίνει κουβέντα. Σκοπός είναι η αποπλάνηση και κακοποίηση (σωματική και ψυχική) ΠΑΙΔΙΩΝ.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mercury
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Netherlands
781 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/06/2006, 16:44:54  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mercury  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Οι νόμοι για την παιδεραστία στην Ολλανδία δεν είναι λιγοτερο σκληροί απο ότι είναι στην Ελλάδα ή κάποια άλλη χωρα του κόσμου.Η δύναμη του κόμματος αυτού αμφιβάλλω αν ξεπερνάει τα δεκα άτομα.Ας μη δίνουμε τεράστιες διαστάσεις σε ένα ζήτημα που αφορά το τι λενε μια χούφτα γραφικοί.Το ότι κυκλοφορούν ελευθεροι οφείλεται στο ότι δεν έχουν κάνει κάποια παράνομη πράξη ή τουλάχιστον δεν υπάρχει κάποια καταγγελία εναντίον τους.Στην Ολλάνδια υπάρχει απόλυτη ελευθερία λόγου και δεν μπορέις να καταδικάσεις κάποιον για τις δηλώσεις του. Τώρα θα ρωτήσει κάποιος είναι δυνατόν να βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή τους (γιατί αυτή τη στιγμή και μετά τις δηλώσεις αυτές οι τύποι αυτοί είναι σε μεγάλο κίνδυνο) για κάτι που δεν έχουν δοκιμάσει ποτέ?

Ασφαλώς και όχι,από ότι φαίνεται οι τύποι τη βγάζουν όπως τη βγάζουν και όλοι οι παιδόφιλοι αυτού του κόσμου.Σύντομα ταξιδάκια στις χώρες του τρίτου κόσμου,στις χώρες που τα παιδιά δεν έχουν ψυχή...

Η απόλυτη πλειοψηφία των Ολλανδών,παρά το ότι έχουν από καιρού ξεπεράσει ζήτηματα ταμπού όπως ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων, απορρίπτει μετά βλεδυγμίας τέτοιες ακραίες απόψεις.Δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία γιαυτό.


Η γενική μου άποψη είναι ότι ο νόμος και το δίκαιο δεν εχει καμμιά θέση στην κρεβατοκάμαρα των ελευθερων ενήλικων ανθρώπων.Ο καθένας θα πρέπει ελευθερα να εκφράζει το σεξουαλικό του δυναμικό, όποιο και αν είναι αυτό, με μοναδική προυπόθεση την ύπαρξη κοινής συναίνεσης και την απουσία της οποιαδήποτε μορφής καταναγκασμού.

Απο εκεί και πέρα η υπαρξη κοινής συναίνεσης προυποθέτει την έκφραση της ελευθερης βούλησης ενήλικων ανθρώπων, αφού αξιωματικά δεχόμαστε ότι τα παιδιά δεν έχουν ούτε την απαραίτητη σεξουαλική ωρίμανση,αλλά όυτε και την απαραίτητη κρίση και ωριμότητα για να αποφασίσουν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως αυτό της κατευθυνσης της σεξουαλικής τους έκφρασης. Και ακριβώς έτσι είναι... Εφόσον λοιπόν παραβιάζεται η αρχή της κοινής συναίνεσης,το ζήτημα είναι λήξαν,έρωτας με ανήλικο ισοδυναμεί με βιασμό,γίνεται καταγγελία,πας φυλακή..."The most beautiful thing we can experience is the mysterious.
It is the source of all true art and all science.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Crusader
Νέο Μέλος


30 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/06/2006, 02:42:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Crusader  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μάλλον έχετε αρχίσει να γερνάτε. Ας υποθέσουμε ότι υπήρχε το Internet τη δεκαετία του 1950 και είχαμε σε ένα forum το παρακάτω θέμα: Νομιμοποίηση της ομοφυλοφιλίας στην Ολλανδία, δικαίωμα γάμου και υιοθεσίας στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Αποποινικοποίηση της μοιχείας ο καθένας μπορεί να πηγαίνει με όσους και όποιον θέλει ελεύθερα στο sex. Σεξ πριν το γάμο κάνει καλό.
Τι τύπου σχόλια θα περιμένατε να δείτε για τα παραπάνω θέματα εκείνη την επόχή; Υποθέτω ανάλογα με τα δικά σας τώρα για το θέμα που μας σοκάρει. Σοκ, αηδία και αφορισμούς, προτάσεις για λυντσάρισμα και βέβαια κάποια επιχειρήματα, υπέρ της αγνότητας και της τότε ηθικής.
Βέβαια τώρα θα μας φαίνονταν ξεπερασμένα αντιδραστικά ηθικολογικά και επηρεασμένα από την κακή εκκλησία που καταπίεζε τη σεξουαλικότητα των ενηλίκων. Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι είστε καλύτεροι και πιο σωστοί από τους τότε ανθρώπους; Μήπως κατ’ αναλογία όταν δουν τα δικά σας μηνύματα το 2050 θα πουν κοίτα εκείνους τους κολλημένους όπως εμείς θα βλέπαμε τα υποθετικά μηνύματα το 1950, που καταπίεζαν την σεξουαλικότητα των εφήβων;

Επειδή είναι σίγουρο ότι θα παρεξηγηθώ ΔΗΛΩΝΩ ότι είμαι εντελώς ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ σε αυτά που συμβαίνουν στην Ολλανδία.

Τέλος μετά από την αναγνώριση της αρχαιοελληνικής θρησκείας άλλη μία κατάκτηση έστω και ξόφαλτση, ένα κομμάτι της αρχαιότητας μπορεί να αναβιώσει, ο αγνός έρωτας του αγοριού με τον ώριμο πολίτη που θα τον οδηγήσει στην ομαλή κοινωνικοποίηση.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

KERRY KING
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


2249 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/06/2006, 09:23:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους KERRY KING  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Crusader ομολογώ πως δεν έχω κατανοήσει πλήρως το ποστ σου.
Δηλαδή καταδικάζουμε την ενέργεια και την ιδέα, αλλά μένουμε απαθείς γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει και τίποτα ?

Ο JBG πρότεινε να τον επικυρήξουμε, κάποιος άλλος ίσως να έχει να προτείνει κάτι πίό εφικτό και ουσιαστικό ίσως. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρέπει να μένουμε απαθείς και απλά να βλέπουμε τον κόσμο μας να πηγαίνει κατά διαόλου....

Το ανάφερα και παραπάνω, το συγκεκριμένο "κίνημα" λογικά θα φάει πόρτα από τους ίδιους τους Ολλανδούς (ελπίζω). Το θέμα είναι πως έγινε μια πρώτη κίνηση και στο μέλλον πιθανόν να δούμε νέες ανάλογες κινήσεις και το πρόβλημα είναι μην γίνει η αρχή από κάποια "απελευθερωμένη" χώρα και θεσμοθετήσει ανάλογο τερατούργημα.

Σε λίγο θα ζητήσουν και νομιμοποίηση της ανθώπινης σκλαβιάς έτσι που πάμε - και ενοοώ σκλαβιά με την κυριολεχτική έννοια....

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/06/2006, 09:29:10  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε μου Crusader, επέτρεψε μου να τοποθετηθώ απέναντι σε κάποια από τα γραφόμενα σου.
Πιστεύεις πως είναι το ίδιο πράγμα να μιλήσουμε για την αποποινικοποίηση της μοιχείας, την ελευθερία γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την παιδεραστία?
Ένα παιδί στα 12 μπορεί να θεωρηθεί έφηβος ώστε να κρίνει αν θέλει να έχει ερωτική ζωή ή όχι?
Πιστεύω πως είναι μη συγκρίσιμα πράγματα αυτά που αναφέρεις με την παιδεραστία.

Αν θέλεις την άποψη μου, δεν θεωρώ νομικά επιλήψιμη τη μοιχεία κι ούτε αιτία για την επιβολή ποινής.
Αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός και πως αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα.
Γενικότερα προσυπογράφω κι εγώ αυτό που αναφέρει ο φίλος Mercury:

quote:
Ο καθένας θα πρέπει ελευθερα να εκφράζει το σεξουαλικό του δυναμικό, όποιο και αν είναι αυτό, με μοναδική προυπόθεση την ύπαρξη κοινής συναίνεσης και την απουσία της οποιαδήποτε μορφής καταναγκασμού.

Γιατί όμως θα μπορούσε κάποιος άνθρωπος του 2050 να θεωρήσει οπισθοδρομικές τις απόψεις που έχουν κατατεθεί σ' αυτό το θέμα?
Δεν βρίσκεις σοκαριστικό εσύ το γεγονός για ένα παιδί στην προεφηβεία/πρώΐμη εφηβεία να επηρεαστεί προκειμένου να συνάψει σχέση ή να έλθει σε επαφή με έναν άνθρωπο σε ώριμη ηλικία?

Και θα ήθελα να θέσω ένα προβληματισμό μου για αυτό που αναφέρεις με πραγματικά καλή πρόθεση.
Αν το 2050 θεωρείται υπερβολή να διαβάσει κάποιος οτι κάποιοι άνθρωποι ήταν αντίθετοι στη μείωση του ορίου ανηλίκου από τα 16 στα 12, το 2100 κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν υπερβολικό το όριο ηλικίας των 12 και να θεωρήσουν απολύτως φυσιολογικό τη μείωση του ορίου στα 9.
Είναι πιθανό αυτό, σωστά?

Θα ήθελα να σταθώ επίσης, φίλε μου, σε κάτι που θα ήθελα να συζητήσουμε:

quote:
Τέλος μετά από την αναγνώριση της αρχαιοελληνικής θρησκείας άλλη μία κατάκτηση έστω και ξόφαλτση, ένα κομμάτι της αρχαιότητας μπορεί να αναβιώσει, ο αγνός έρωτας του αγοριού με τον ώριμο πολίτη που θα τον οδηγήσει στην ομαλή κοινωνικοποίηση.

Θα ήθελα να σε ρωτήσω πως ακριβώς εννοείς τον αγνό έρωτα ενός αγοριού με έναν ώριμο πολίτη.
Πιστεύεις οτι η ομαλή κοινωνικοποίηση ενός αγοριού είναι άμεσα συνυφασμένη με τον αγνό έρωτα του με έναν ώριμο πολίτη?

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/06/2006, 11:09:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Προφανώς θα εννοεί τους αρχαίους Έλληνες που εκτός από μια καλή συζήτηση
ήθελαν και έναν όμορφο νεαρό να τους φτιάχνει τη μέρα (στυλ Ψινάκη)...
Αλλά όχι και δωδεκάχρονο !!!!!
Να πάμε τότε όλοι στην Ταιλάνδη και στις Φιλιππίνες,να γνωρίσουμε την ομορφιά του sex.
Το μόνο καλό που έχει βγάλει η Ολλανδία είναι το στυλ ποδοσφαίρου που παίζει.
Κατά τ'άλλα,coffe shops,γάμοι ομοφυλοφίλων,apartheid (ελπίζω να γνωρίζετε ότι το έφτιαξαν οι Ολλανδοί Boers),εμπόριο διαμαντιών από την Αφρική και δε συμμαζεύεται.
Κατά τη γνώμη μου,ίσως η πιο αηδιαστική δυτικοευρωπαική χώρα.
Ακόμη κι οι Άγγλοι πιο σοβαροί είναι απ'αυτούς.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
mariha2912
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
619 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2006, 20:47:53  Εμφάνιση Προφίλ  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος mariha2912  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ ΦΙΛΕ αγνοών. ΒΑΣΙΚΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ, ΑΡΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΘ'ΕΑΥΤΟΥ, ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ 15 ΕΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΑ 20 ΕΤΩΝ. ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΘΕΣΠΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΛΕΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,Π.Χ. 16 ΕΤΩΝ. ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 10 ΕΤΩΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΛΟΓΙΚΟ. ΑΛΛΑ ΣΤΑ 14 Η 15, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ, ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ... ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 15 ΕΤΩΝ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΗΘΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΚΟΥ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ, ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ, Η ΤΡΙΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
durden_alie
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Turkey
1532 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/06/2006, 22:38:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους durden_alie  Στείλτε ένα Yahoo! Μήνυμα στο Μέλος durden_alie  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ορισμένες παρατηρήσεις θα ήθελα να κάνω...

Φίλε Agnostic, το έθεσες αρκετά..."κόσμια"...

quote:
Υποθέτω ότι αυτό συμβαίνει λόγω της στερεότυπης αντίληψης ότι ένα κορίτσι είναι περισσότερο "ευάλωτο" και απροστάτευτο από ένα αγόρι.

Θα πρόσθετα μόνο ότι έχουμε να κάνουμε με την κλασική υπερσυντηρητική άποψη του ότι κατά τη σεξουαλική πράξη, η γυναίκα είναι σε "μειονεκτική θέση" (για να το θέσω κι εγώ κόσμια )...Βλέπε για παράδειγμα το πόσο ελαστικοί είναι κάποιοι γονείς στο να έχει σεξουαλικές εμπειρίες ο γιος τους ακόμη και σε μικρή ηλικία, ενώ αντίστοιχα βγάζουν σπυριά και μόνο στην ιδέα η κόρη τους να κάνει το ίδιο...Γελοία πράγματα εν ολίγοις!

Ο φίλος Mercury λέει :

quote:
Απο εκεί και πέρα η υπαρξη κοινής συναίνεσης προυποθέτει την έκφραση της ελευθερης βούλησης ενήλικων ανθρώπων, αφού αξιωματικά δεχόμαστε ότι τα παιδιά δεν έχουν ούτε την απαραίτητη σεξουαλική ωρίμανση,αλλά όυτε και την απαραίτητη κρίση και ωριμότητα για να αποφασίσουν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως αυτό της κατευθυνσης της σεξουαλικής τους έκφρασης. Και ακριβώς έτσι είναι... Εφόσον λοιπόν παραβιάζεται η αρχή της κοινής συναίνεσης,το ζήτημα είναι λήξαν,έρωτας με ανήλικο ισοδυναμεί με βιασμό,γίνεται καταγγελία,πας φυλακή...

αλλά να πω επίσης ότι οι έννοιες "παιδί" και "ανήλικος" δεν ταυτίζονται...Το μόνο που δεν χρειάζεται σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτό το..."αξιωματικά"! Ξαναρωτώ : 19χρονος με 16χρονη = βιασμός και φυλακή; Αλλά και...πόση είναι η "αποδεκτή" διαφορά ηλικίας; Από τι κρίνεται αυτή;

Φίλε αγνοών, λες :

quote:
Κατά τ'άλλα,coffe shops,γάμοι ομοφυλοφίλων,apartheid (ελπίζω να γνωρίζετε ότι το έφτιαξαν οι Ολλανδοί Boers),εμπόριο διαμαντιών από την Αφρική και δε συμμαζεύεται.
Κατά τη γνώμη μου,ίσως η πιο αηδιαστική δυτικοευρωπαική χώρα.

Βάζεις δηλαδή το Απαρτχάιντ δίπλα στα coffee shops και τους γάμους των ομοφυλοφίλων; Τι είδους σύγκριση είναι αυτή;

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Crusader
Νέο Μέλος


30 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/06/2006, 02:53:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Crusader  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Φίλε μου Crusader, επέτρεψε μου να τοποθετηθώ απέναντι σε κάποια από τα γραφόμενα σου.
Πιστεύεις πως είναι το ίδιο πράγμα να μιλήσουμε για την αποποινικοποίηση της μοιχείας, την ελευθερία γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την παιδεραστία?
Ένα παιδί στα 12 μπορεί να θεωρηθεί έφηβος ώστε να κρίνει αν θέλει να έχει ερωτική ζωή ή όχι?
Πιστεύω πως είναι μη συγκρίσιμα πράγματα αυτά που αναφέρεις με την παιδεραστία.

Αν θέλεις την άποψη μου, δεν θεωρώ νομικά επιλήψιμη τη μοιχεία κι ούτε αιτία για την επιβολή ποινής.
Αυτό είναι προσωπικό θέμα του καθενός και πως αντιλαμβάνεται κάποια πράγματα.
...

Θα ήθελα να σε ρωτήσω πως ακριβώς εννοείς τον αγνό έρωτα ενός αγοριού με έναν ώριμο πολίτη.
Πιστεύεις οτι η ομαλή κοινωνικοποίηση ενός αγοριού είναι άμεσα συνυφασμένη με τον αγνό έρωτα του με έναν ώριμο πολίτη?Δεν θα αναφερθώ επί τις ουσίας στην ομοφυλοφιλία και τα άλλα παραδείγματα που έθεσα για να φανεί η σχετικότητα της ηθικής.

Ουσιαστικά υπερασπίζεσαι την σημερινή ηθική και η αλλαγή σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα επειδή είναι εκτός το σύστημα αξιών έχουμε συνηθίσει και μας προβάλλεται από την TV, τα περιοδικά , το hollywood, το σχολείο κλπ. Δεν είναι και τόσο επαναστατικό/ενναλακτικό σήμερα να είναι κανείς υπέρ της ομοφυλοφιλίας ή της πολυγαμίας είναι πλέον δεδομένο. Το ίδιο άβολα θα ένιωθαν , υποθέτω, και οι άνθρωποι του 1950 που έβλεπαν τις αλλαγές να έρχονται και εσένα πλέον φαίνονται φυσιολογικά. Με βάση ποιο κριτήριο λοιπόν θα αναιρέσουμε τη σχετικότητα της ηθικής; αν στηρικτούμε σε νομικές αρχές τύπου δικαιώματα του ανθρώπου τι αποκλείει κάποτε να μην αλλάξουν οι νόμοι να αναθεωρηθούν όπως το σύνταγμα και οι νόμοι του κράτους ; Αυτό το στόχο δεν έχουν τα κόμματα έτσι και αλλιώς, να παίζουν το ρόλο της νομοθετικής εξουσίας;
Αν στηρικτούμε σε κάποιες νεφελώδεις αρχές τύπου "κάνε ότι θες αρκεί να μην επηρεάζεις τους άλλους", " Αν κάποιοι συναινούν ας κάνουν ότι θέλουν", καταρχήν ποιος υποχρέωσε τις κοινωνίες να υπακούουν σε αυτές τις αρχές; Είναι μέρος των συνταγμάτων,ή έχει γίνει διάλογος στην κοινωνία για αυτό το θέμα; Αλήθεια ποιος τις έχει πρωτοδιατυπώσει; ακολουθούν κάποιο σύστημα αξιών ή είναι ξεκάρφωτα τσιτάτα;

Μέχρι στιγμής μάλλον συμφωνώ με τον Ντοστογιέφσκι που είχε καταλήξει στο ότι χωρίς το Θεό όλα επιτρέπονται .


Το τελευταίο περί έρωτος ήταν ένα σαρκαστικό πείραγμα για τους αρχαιοελληνιστές

Edited by - Crusader on 08/06/2006 02:57:11Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 08/06/2006, 07:48:41  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Crusader, δε νομίζω να υπερασπίζομαι ούτε να αντιμάχομαι την ηθική όπως αυτή τείνει να είναι στην εποχή μας.
Θεωρείς κατά κάποιο τρόπο, φίλε μου, περίεργη την αντίδραση μου για τη μείωση του ορίου ηλικίας των ανηλίκων?
Σκέψου όμως μια σημαντική παράμετρο σ' αυτό το θέμα.
Μιλάμε για παιδιά.

Κι αν έχουμε να κάνουμε με ένα παιδί 12 χρόνων, τότε μπορεί να θεωρηθώ αντίθετος σε κάποιες επερχόμενες αλλαγές και το αποδέχομαι.
Τώρα για το σύστημα αξιών που έχω ενστερνιστεί...
Ίσως να μην συμφωνώ με το σύστημα αξιών που προβάλλεται από τις πηγές που προανέφερες.

Σχετικά με την πολυγαμία και την ομοφυλοφιλία δεν συμφώνησα ούτε διαφώνησα, φίλε μου.
Αυτό που είπα είναι οτι δεν θα κρίνω κάποιον ούτε για την ερωτική του ζωή, ούτε για τις προσωπικές του επιλογές γιατί πολύ απλά κανείς δε μου έδωσε τέτοιο δικαίωμα.
Όμως στις περιπτώσεις που έχουμε ένα ζευγάρι ανθρώπων, δεν είναι απαραίτητο ως προϋπόθεση να συναινούν κι οι δύο συνειδητά?

Το εκάστοτε σύστημα αξιών σε μια κοινωνία προέρχεται όντως από την ίδια την κοινωνία, από τις συνήθειες της κι από αυτά που, μέσα από το πέρασμα του χρόνου, κρίνονται ως αποδεκτά ή κατακριτέα.
Μερικές όμως αξίες δεν πρέπει να μένουν σταθερές?

In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 3 Σελίδες:
  1  2  3
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.2148438
Maintained by Digital Alchemy