ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 ΟΙ 10 "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 10
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 20/10/2008, 23:05:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Δευτέρα, 11 Αύγουστος 2008
ΟΙ (ΤΑΦΟ)ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ 10 "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !!

Tυλιγμένη στο μυστήριο, η Georgia Guidestones βρίσκεται επάνω στη βουνοπλαγιά Elbert της
κομητείας, Georgia . Χτισμένες από τους ανώνυμους χορηγούς, οι εντολές για τη νέα παγκόσμια τάξη χαράζονται στο γρανίτη σε 12 γλώσσες - και περιλαμβάνουν τα διατάγματα τα οποία πρέπει να μας κάνουν να ανησυχήσουμε!!
Ασχολούνται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:Τον Πληθυσμό και την ελεγχόμενη αναπαραγωγή του. τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. ενός Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. η αναφορά στην "αναζήτηση αρμονίας με το άπειρο" αντανακλά την τρέχουσα προσπάθεια για να αντικαταστήσει τις χριστιανικές πεποιθήσεις με μια νέα θρησκεία.

"ΕΝΤΟΛΗ" 1 : <Να Διατηρείται η ανθρωπότητα κάτω από πεντακόσια εκατομμύρια πληθυσμό σε διαρκή ισορροπία με τη φύση!!!>
(Αυτήν την περίοδο, στο έτος 2008, ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι πάνω από 6.5 δισεκατομμύρια. Αυτή η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αρμόζει τέλεια στις φιλοσοφίες του Illuminati και της νέας παγκόσμιας τάξης. Το συμπέρασμα είναι απλό. Θεωρούν ότι υπάρχουν ακριβώς πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και η δολοφονία της πλειοψηφίας των «άχρηστων όντων» είναι ένα όφελος στη νέα παγκόσμια τάξη....)
"ΕΝΤΟΛΗ" 2 : < Οδηγός αναπαραγωγής με σύνεση, τη βελτίωση της καταλληλότητας και της πολυμορφίας!!!>
(Δείχνει ότι η αναπαραγωγή πρέπει να ελεγχθεί - πως ακριβώς αυτό πρόκειται να ελεγχθεί;
Άμβλωση, πόλεμος, γενοκτονία, ασθένεια; Προφανώς κάποιο είδος της κυβερνητικής παρέμβασης θα ήταν απαραίτητο.!!!)
"ΕΝΤΟΛΗ" 3 : < ένωση της ανθρωπότητας με μια νέα κοινή γλώσσα!!!>
(εδώ ας θυμηθούμε την Διαμαντόπουλου που ζητάει την καθιέρωση της αγγλικής γλωσσάς ως επίσημη γλώσσα του Ελληνικού κράτους!!!)
"ΕΝΤΟΛΗ" 4 : <Πάθος, πίστη, παράδοση, και όλα αυτά πρέπει να μετριάζονται!!!>
(προτείνει να υπάρξει δικαστικός έλεγχος των θεμάτων πίστης και θρησκείας. Οι παραδόσεις μας απεικονίζουν τη θρησκεία μας, αλλά αυτή η εντολή προτείνει την ανάγκη μιας κυβέρνησης που κυβερνά πέρα από αυτά τα πράγματα. Η κυβέρνηση θα καθορίζει ποια θρησκεία είναι «σωστή»!!!)
"ΕΝΤΟΛΗ" 5 : <Προστατευθούν οι άνθρωποι και τα έθνη με δίκαιους νόμους μόνο απο τα δικαστήρια.>
( Αφαίρεση του δικαιώματος της αυτοπροστασίας κύριος εθνικής.το δικαστήριο θα καθορίζει αν το κοσοβο είναι της Σερβίας,η θρακη της Ελλάδας κτλ)
"ΕΝΤΟΛΗ" 6 : <Αφαίρεση από όλα τα έθνη των εσωτερικών νόμων , με την επίλυση διαφορών σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο.>
(ανοικτά προτείνει ότι το παγκόσμιο δικαστήριο της νέας παγκόσμιας τάξης πρέπει να
επιτηρήσει όλα τα θέματα. Η επίλυση των «εξωτερικών διαφωνιών» περιλαμβάνει τη σφαιρική προσιτότητα των κυβερνώντας δυνάμεων)
"ΕΝΤΟΛΗ 7 : <Αποφύγετε τους ασήμαντους νόμους και τους άχρηστους ανώτερους υπάλληλους!!!>
(Αποβλέπει στην αποβολή των «ασήμαντων νόμων» επιτρέποντας έτσι τη νέα παγκόσμια τάξη να βελτιώσει το νομικό κώδικα, ώστε να μη δανείζει όλη τη δύναμη της ερμηνείας στα άτομα που κρατούν εκείνη την δύναμη.!!!)
"ΕΝΤΟΛΗ" 8 : <Προσωπικά δικαιώματα ισορροπουνται με τα κοινωνικά καθήκοντα>
( δηλώνει ότι τα άτομα έχουν μια φυσική ανησυχία για την προσωπική ευημερία τους, αλλά το άτομο είναι ένα κοινωνικό ζώο και πρέπει επίσης να είναι ενδιαφερόμενο για την ομάδα. Η
αποτυχία της κοινωνίας σημαίνει την αποτυχία για τους μεμονωμένους πολίτες της. Τα ατομικά δικαιώματα θα γδύνονταν μακριά προς όφελος του συνόλου)
"ΕΝΤΟΛΗ" 9 : < αλήθεια, ομορφιά, αγάπη ... αναζητούν αρμονία με το άπειρο.>
( η αναφορά στην "αναζήτηση αρμονίας με το άπειρο" αντανακλά την τρέχουσα προσπάθεια για να αντικαταστήσει τις χριστιανικές πεποιθήσεις με μια νέα θρησκεία.)
"ΕΝΤΟΛΗ" 10: <Να μην είστε ένας καρκίνος για την γη....αφήστε χώρο για τη φύση>
(Αυτή η τελευταία εντολή αντηχεί με το ίδιο κακό του πρώτου. Η πρώτη εντολή ήταν να κρατηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός κάτω από 500 εκατομμύρια, και η 10η εντολή επαναλαμβάνει αυτό το σημείο λέγοντας μας ότι ο απέραντος πληθυσμός του πλανήτη Γη έχει γίνει ένας καρκίνος κατανάλωσης)

ΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ........
Θάθελα κάποιο σχόλιο.
Εν αναμονή

Rebellious

toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 21/10/2008, 23:02:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ανάμεσα σε πολλά άλλα ενιδαφέροντα κείμενα σχετικά με την Νέα Παγκόσμια Τάξη, τους στόχους της και τους τρόπους "κίνησης" της,
είχα διαβάσει και είχα δει και τις φωτογραφίες του συγκεκριμένου "γλυπτού" που αναφέρεις.

Ο Ντεϊβιντ Αϊκ στον 1ο τομο του "και η αλήθεια θα σας ελευθρώσει" κάνει λόγο για αυτούς ακριβώς τους στόχους και κατονομάζει όχι μόνο τους τέκτονες και τους Ιλλουμινάτι, αλλά και γνωστά ονόματα όπως τους Ροκφέλλερ και πηγαίνοντας ένα βήμα παραπάνω, θεωρεί ότι η αρνητική-σατανική συνείδηση, ώς συνειδησιακό εγρηγορός από την 4η διάσταση, είναι αυτή που "επιθυμεί" όλα όσα αναφέρονται τόσο στις πλάκες αυτές, όσο και στους στόχους της πραγματικής "εξουσίας" σε όλο τον κόσμο:

μία παγκόσμια κυβέρνηση, ένας παγκόσμιος στρατός, μία θρησκεία, ένα κοινό νόμισμα, μία παγκόσμια κεντρική τράπεζα...

στο χέρι μας όμως είναι η επιλογή και η λύση

εμείς με το φόβο μας δίνουμε την "πολυπόθητη" αρνητική ενέργεια για να γίνουν πραγματικότητα όλα αυτά

γιατί οι ίδιοι δεν έχουν αυτή την ενέργεια.

Ας προσέχουμε λοιπόν τι είδους σκέψεις και συναισθήματα μας κατακλύζουν, γιατί αυτά ακριβώς δημιουργούν την πραγματικότητα που βιώνουμε...

Αν η πλειοψηφία διακατέχεται από άγχος, φόβο, πανικό, απελπισία κτλ αρνητική θα είναι και η πραγματικότητα

Αν εστιάζουμε στην ηρεμία, τη γαλήνη, τη χαρά και την αγάπη, ανάλογη θα είναι και η πραγματικότητα που θα βιώσουμε.


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2008, 00:48:17  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Helios 2012,
κατ΄αρχήν δεν είμαι εναντίον κανενός.
Το εναντίον όλων, μάλλον το είδες πρόχειρα και φυσικά το παρερμήνευσες.Εξ άλλου η πρόθεση μου ήταν να εστιάσουν τα μέλη την προσοχή τους σε συγκεκριμμένο θέμα.Η απορία σου είναι μιά άλλη συζήτηση.
Αγαπητέ Samuel 1974,ομολογώ ότι μερικούς "ιδιωματισμούς" στά Ελληνικά σου,δεν τους καταλαβαίνω.
Ευχαριστώ το μέλος toxotis γιά το σχόλιο.
Τέλος να προσθέσω γιά το Συντονιστή, ότι οι όποιες παρεκτροπές δεν έγιναν από πρόθεση.Οι νόμοι και οι κανόνες γενικά δεν είναι πάντα τέλειοι,γι΄ αυτό αναθεωρούνται, καταργούνται, γίνονται νέοι (καθημερινό φαινόμενο).Οι άνθρωποι δεν είναι δυνατό να μπούνε σε καλούπια.

Rebellious
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/10/2008, 01:16:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλέ μου Rebellious, το σχόλιο μου δεν αφορούσε εσένα αλλά τον elo επειδή στο λινκ που μας παρέπεμψες εμφανίζεται η εικόνα που έχει ο elo στα μηνύματά του, και είπα να κάνω λίγο χιούμορ...

Κατά τ'άλλα, παρ'ότι το συγκεκριμένο θέμα που ανέδειξες, παρουσιάζεται στο ιστολόγιο κάποιου φανατικού, και μπορεί εύκολα να εγείρει κόσμο, για μένα δεν παύει να έχει ενδιαφέρον, καθώς δεν μ'ενδιαφέρει ο παρουσιαστής αλλά το περιεχόμενο.
Οπότε προτείνω σε όσους δούν το λίνκ να επικεντρωθούν στο θέμα που μας ανέφερες και τα υπόλοιπα να τα κάνουν delete αν δεν τους αρέσουν.

Για να διευκολυνθούμε όλοι και ν'αναπτυχθεί το συγκεκριμένο θέμα, σου προτείνω, μιας και είσαι ο θεματοθέτης να ξαναβάλεις το λινκ εδώ και μετά σιγα σιγά το συζητάμε.
Αν μπορείς να βρείς και άλλες πηγές για το θέμα σου ακόμα καλύτερα για όλους μας...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dying_Incubus
Συντονιστής

Tuvalu
13482 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/10/2008, 12:18:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Dying_Incubus  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ rebellious, το μήνυμα που έστειλες στις 23/10/2008, 00:48:17 προφανώς είναι απάντηση για τις απαντήσεις των συνομιλητών σου που δόθηκαν στο θέμα Γιά κάποιους που ίσως δεν πείσθηκαν.

Αυτό το ρωτάω ώστε εάν κάποιος διαβάζει το θέμα αυτό να μπορεί να ακολουθήσει τη ροή των μηνυμάτων και του διαλόγου που αναπτύσσεται μεταξύ μας.

Για αυτό το λόγο ας παρατεθεί και το link που είχες επισυνάψει στο εισαγωγικό μήνυμα του προαναφερθέντος θέματος ώστε να μπορεί να το επισκεφθεί ο κάθε ενδιαφερόμενος:

http://enantion-olwn.blogspot.com/2008/08/10.html

quote:
Τέλος να προσθέσω γιά το Συντονιστή, ότι οι όποιες παρεκτροπές δεν έγιναν από πρόθεση.Οι νόμοι και οι κανόνες γενικά δεν είναι πάντα τέλειοι,γι΄ αυτό αναθεωρούνται, καταργούνται, γίνονται νέοι (καθημερινό φαινόμενο).Οι άνθρωποι δεν είναι δυνατό να μπούνε σε καλούπια.

Αν και δεν παρατήρησα την δημιουργία κάποιας παρεκτροπής, θα συμφωνήσω μαζί σου ότι οι κανόνες φυσικά και δεν είναι πάντα τέλειοι και για αυτό το λόγο θα πρέπει να τροποποιούνται, να αλλάζουν και γενικά να προσαρμόζονται στο γενικότερο κλίμα της κάθε εποχής στην οποία ισχύουν ώστε να ρυθμίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ζωή και την δράση των ανθρώπων.
Δεν θα μπορούσε να συμβαίνει άλλωστε το αντίθετο, κάποιοι στατικοί νόμοι σε μια δυναμικά μεταβαλλόμενη κοινωνία θα ήταν σχεδόν άχρηστοι.

Οι άνθρωποι σαφώς και δε μπορούν να μπουν σε καλούπια και τα όποια νοητικά καλούπια έχουμε δημιουργήσει εμείς οι ίδιοι για τον εαυτό μας, τον κόσμο μας μπορούν να παραμεριστούν εάν το προσπαθήσουμε ώστε να επιτρέψουν στο νου μας να κατακτήσει λίγο περισσότερο ποσοστό ελευθερίας.
Αυτό είναι κάτι το οποίο προσπαθεί - μεταξύ πολλών άλλων - να επιτύχει στο μέτρο που μπορεί και το Esoterica.


In anticipation of my resurrection...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
zip
Απενεργοποιημένος Λογαριασμός


4814 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/10/2008, 13:43:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zip  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
"...Όσον αφορά εμένα δεν είναι ο θάνατος που με στενοχωρεί. Είναι που πεθαίνοντας θα πάψω να έχω την ελληνική ιθαγένεια, να είμαι ’Ελλην υπήκοος. Και βέβαια, δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία πως οι άγγελοι στον παράδεισο μιλούν ελληνικά. Νίκος Εγγονόπουλος"

Δηλαδή το τι γλώσσα μιλάνε οι δαίμονες, είναι νομίζω ευκολονόητο... Μάλλον "μπουρντά αλλάχ γιοκ" θα λένε... samuel1974O Εγγονόπουλος εδώ, αναφέρεται στο βιβλίο του Οι άγγελοι στον παράδεισο μιλούν ελληνικά. Συνεντεύξεις, σχόλια και γνώμες, εκδ. Ύψιλον, 1999, και μάλλον το λέει χάρην αστειότητος και για να υπενθυμίσει και το συγγραφικό του έργο. Αλλά ... τι να λέμε τώρα ... η Ελληνική ξερολίαση είναι βαριά πάθηση ... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, παρ' όλο που το 2007, είχε χαρακτηριστεί "έτος Εγγονόπουλου". Αυτά είναι ψηλά γράμματα για σένα, υποθέτω, samuel1974, έτσι ;

Edited by - zip on 25/10/2008 13:50:51Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

samuel1974
Πλήρες Μέλος

Argentina
1323 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/10/2008, 14:38:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους samuel1974  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
@ zip

quote:
O Εγγονόπουλος εδώ, αναφέρεται στο βιβλίο του Οι άγγελοι στον παράδεισο μιλούν ελληνικά. Συνεντεύξεις, σχόλια και γνώμες, εκδ. Ύψιλον, 1999, και μάλλον το λέει χάρην αστειότητος και για να υπενθυμίσει και το συγγραφικό του έργο. Αλλά ... τι να λέμε τώρα ... η Ελληνική ξερολίαση είναι βαριά πάθηση ... Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, παρ' όλο που το 2007, είχε χαρακτηριστεί "έτος Εγγονόπουλου". Αυτά είναι ψηλά γράμματα για σένα, υποθέτω, samuel1974, έτσι ;

Ξέρεις τι σημαίνει στα τούρκικα "Μπουρντά Αλλάχ γιοκ" και ποιοι χρησιμοποιούνε αυτήν την έκφραση;;

Εάν το ήξερες, δεν θα αισθανότανε θιγμένη η καλλιτεχνική σου φλέβα...

Εξάλλου εκείνη η σελίδα σε κάθε άλλο παρά σε καλλιτέχνες απευθύνεται... εκτός και εάν συμπεριλαμβάνονται στις καλές τέχνες, εκτός απο τον υπερρεαλισμό και η υπερβολική ξενοφοβία, ο υπερβολικός ρατσισμός και ο υπερεθνικισμός.


“Why do my eyes hurt?”

“You’ve never used them before.”

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/10/2008, 19:30:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

http://enantion-olwn.blogspot.com/2008/08/10.html

Δευτέρα, 11 Αύγουστος 2008
ΟΙ (ΤΑΦΟ)ΠΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ 10 "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !!

Tυλιγμένη στο μυστήριο, η Georgia Guidestones βρίσκεται επάνω στη βουνοπλαγιά Elbert της
κομητείας, Georgia . Χτισμένες από τους ανώνυμους χορηγούς, οι εντολές για τη νέα παγκόσμια τάξη χαράζονται στο γρανίτη σε 12 γλώσσες - και περιλαμβάνουν τα διατάγματα τα οποία πρέπει να μας κάνουν να ανησυχήσουμε!!
Ασχολούνται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:Τον Πληθυσμό και την ελεγχόμενη αναπαραγωγή του. τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. ενός Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. η αναφορά στην "αναζήτηση αρμονίας με το άπειρο" αντανακλά την τρέχουσα προσπάθεια για να αντικαταστήσει τις χριστιανικές πεποιθήσεις με μια νέα θρησκεία.

"ΕΝΤΟΛΗ" 1 : <Να Διατηρείται η ανθρωπότητα κάτω από πεντακόσια εκατομμύρια πληθυσμό σε διαρκή ισορροπία με τη φύση!!!>
(Αυτήν την περίοδο, στο έτος 2008, ο παγκόσμιος πληθυσμός είναι πάνω από 6.5 δισεκατομμύρια. Αυτή η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού αρμόζει τέλεια στις φιλοσοφίες του Illuminati και της νέας παγκόσμιας τάξης. Το συμπέρασμα είναι απλό. Θεωρούν ότι υπάρχουν ακριβώς πάρα πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη και η δολοφονία της πλειοψηφίας των «άχρηστων όντων» είναι ένα όφελος στη νέα παγκόσμια τάξη....)
"ΕΝΤΟΛΗ" 2 : < Οδηγός αναπαραγωγής με σύνεση, τη βελτίωση της καταλληλότητας και της πολυμορφίας!!!>
(Δείχνει ότι η αναπαραγωγή πρέπει να ελεγχθεί - πως ακριβώς αυτό πρόκειται να ελεγχθεί;
Άμβλωση, πόλεμος, γενοκτονία, ασθένεια; Προφανώς κάποιο είδος της κυβερνητικής παρέμβασης θα ήταν απαραίτητο.!!!)
"ΕΝΤΟΛΗ" 3 : < ένωση της ανθρωπότητας με μια νέα κοινή γλώσσα!!!>
(εδώ ας θυμηθούμε την Διαμαντόπουλου που ζητάει την καθιέρωση της αγγλικής γλωσσάς ως επίσημη γλώσσα του Ελληνικού κράτους!!!)
"ΕΝΤΟΛΗ" 4 : <Πάθος, πίστη, παράδοση, και όλα αυτά πρέπει να μετριάζονται!!!>
(προτείνει να υπάρξει δικαστικός έλεγχος των θεμάτων πίστης και θρησκείας. Οι παραδόσεις μας απεικονίζουν τη θρησκεία μας, αλλά αυτή η εντολή προτείνει την ανάγκη μιας κυβέρνησης που κυβερνά πέρα από αυτά τα πράγματα. Η κυβέρνηση θα καθορίζει ποια θρησκεία είναι «σωστή»!!!)
"ΕΝΤΟΛΗ" 5 : <Προστατευθούν οι άνθρωποι και τα έθνη με δίκαιους νόμους μόνο απο τα δικαστήρια.>
( Αφαίρεση του δικαιώματος της αυτοπροστασίας κύριος εθνικής.το δικαστήριο θα καθορίζει αν το κοσοβο είναι της Σερβίας,η θρακη της Ελλάδας κτλ)
"ΕΝΤΟΛΗ" 6 : <Αφαίρεση από όλα τα έθνη των εσωτερικών νόμων , με την επίλυση διαφορών σε ένα παγκόσμιο δικαστήριο.>
(ανοικτά προτείνει ότι το παγκόσμιο δικαστήριο της νέας παγκόσμιας τάξης πρέπει να
επιτηρήσει όλα τα θέματα. Η επίλυση των «εξωτερικών διαφωνιών» περιλαμβάνει τη σφαιρική προσιτότητα των κυβερνώντας δυνάμεων)
"ΕΝΤΟΛΗ 7 : <Αποφύγετε τους ασήμαντους νόμους και τους άχρηστους ανώτερους υπάλληλους!!!>
(Αποβλέπει στην αποβολή των «ασήμαντων νόμων» επιτρέποντας έτσι τη νέα παγκόσμια τάξη να βελτιώσει το νομικό κώδικα, ώστε να μη δανείζει όλη τη δύναμη της ερμηνείας στα άτομα που κρατούν εκείνη την δύναμη.!!!)
"ΕΝΤΟΛΗ" 8 : <Προσωπικά δικαιώματα ισορροπουνται με τα κοινωνικά καθήκοντα>
( δηλώνει ότι τα άτομα έχουν μια φυσική ανησυχία για την προσωπική ευημερία τους, αλλά το άτομο είναι ένα κοινωνικό ζώο και πρέπει επίσης να είναι ενδιαφερόμενο για την ομάδα. Η
αποτυχία της κοινωνίας σημαίνει την αποτυχία για τους μεμονωμένους πολίτες της. Τα ατομικά δικαιώματα θα γδύνονταν μακριά προς όφελος του συνόλου)
"ΕΝΤΟΛΗ" 9 : < αλήθεια, ομορφιά, αγάπη ... αναζητούν αρμονία με το άπειρο.>
( η αναφορά στην "αναζήτηση αρμονίας με το άπειρο" αντανακλά την τρέχουσα προσπάθεια για να αντικαταστήσει τις χριστιανικές πεποιθήσεις με μια νέα θρησκεία.)
"ΕΝΤΟΛΗ" 10: <Να μην είστε ένας καρκίνος για την γη....αφήστε χώρο για τη φύση>
(Αυτή η τελευταία εντολή αντηχεί με το ίδιο κακό του πρώτου. Η πρώτη εντολή ήταν να κρατηθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός κάτω από 500 εκατομμύρια, και η 10η εντολή επαναλαμβάνει αυτό το σημείο λέγοντας μας ότι ο απέραντος πληθυσμός του πλανήτη Γη έχει γίνει ένας καρκίνος κατανάλωσης)

ΤΑ ΣΥΜΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!ΠΑΝΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ........
Θάθελα κάποιο σχόλιο.
Εν αναμονή

Rebellious


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/10/2008, 19:44:42  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ rebellious, δεν βγαίνουν συμπεράσματα απο τις
εν λόγω εντολές, είναι ξεκάθαρες... Λένε πεντακάθαρα τι
θέλουνε....
Το θέμα που χρήζει απαντήσεων, νομίζω,
είναι πως βλέπουμε την ύπαρξη τέτοιων νόμων και κανονων, κρυφών οργανώσεων,
με απολυταρχική και αυτοκρατορική φάσίζουσα νοοτροπία απέναντι στην
ανθρωπότητα και το συγκλονιστικότερο όλων είναι για μένα, ότι δεν κινείται κανείς εναντίον τους....
Εκεί τι συμπεράσματα βγάζουμε....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
macedon
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7458 Μηνύματα
Απεστάλη: 26/10/2008, 23:24:38  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Νομίζω ότι κάποιοι πάσχουν από σύνδρομο καταδίωξης και ονειρεύονται παγκόσμιες συνωμοσίες, νέες τάξεις, υπερεθνικές κυβερνήσεις, παγκόσμιες θρησκείες και Αντίχριστους που τα υποκινάνε, διαβόλους που τα συντηρούν και εκ πενίας βασιλιάδες που θα μας γλυτώσουν, σφάζοντας όλους τους μη χριστιανούς και κρατώντας μόνον τους ... ορθοδόξους.

Να ξαναδώ λίγο το ημερολόγιό μου... Οντως... 2008 λέει!

macedonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/10/2008, 09:33:56  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
...Ήδη ο Μακεδόν, άρχισε την προπαγανδα υπέρ της Νέας Εποχής...
"Μην πιστεύετε τίποτε, ότι κι αν γίνει όλα πανε καλά..."λέει,
κοιμηθήτε...
Και το γνωστό ανέκδοτο με τον Τοτό, όταν λέμε οτιδηποτε κοτσάρει τους
αφορισμούς του για τον χριστιανισμό και ξεχαρμανιάζει ο άνθρωπος...
Άρε χριστιανισμέ, ακόμη και
το χαλάρωμα του κάθε πικραμένου ικανοποιείς...
Και φυσικά, οι 10 εντολές της Νέας Τάξης, είναι καλές, αυτό δεν το λέει
φανερά ο φίλος μας...
Έτσι είναι φίλε Μακεδόν; εκπληρώνονται και δικές σου ιδέες με αυτές;
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
samuel1974
Πλήρες Μέλος

Argentina
1323 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/10/2008, 20:11:07  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους samuel1974  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
@ macedon

quote:
Νομίζω ότι κάποιοι πάσχουν από σύνδρομο καταδίωξης και ονειρεύονται παγκόσμιες συνωμοσίες, νέες τάξεις, υπερεθνικές κυβερνήσεις, παγκόσμιες θρησκείες και Αντίχριστους που τα υποκινάνε, διαβόλους που τα συντηρούν και εκ πενίας βασιλιάδες που θα μας γλυτώσουν, σφάζοντας όλους τους μη χριστιανούς και κρατώντας μόνον τους ... ορθοδόξους.
Να ξαναδώ λίγο το ημερολόγιό μου... Οντως... 2008 λέει!

Στου κρεμασμένου το σπίτι...


“Why do my eyes hurt?”

“You’ve never used them before.”

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/10/2008, 20:41:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ trexagireve,
στο σχόλιο σου να σταθώ στο ότι κανείς δεν κινείται εναντίον τους. Είναι όντως εκ πρώτης όψεως συγκλονιστικό.Ας το δούμε λίγο σφαιρικά, ίσως βγή κάτι.Κατ΄αρχήν είναι άγνωστοι!Πως να κινηθή κάποιος; εναντίον ποίου;Δεν είναι τυχαίοι, είναι αόρατοι,γνωρίζουν πως αντιδρά το πλήθος και πράττουν εκ του ασφαλούς.Δεν θα το έστηναν γιά να το γκρεμίσουν κάποιοι, στους οποίους δεν θα ήταν αρεστό. Ποντάροντας στον σημερινό αδιάφορο άνθρωπο, μας λανσάρουν τις όποιες ιδέες τους και ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρούν τους περισσότερους από μας αναλώσιμους.Το κακό ξεκινά εδώ!Το ανεχόμαστε,το σκεφτόμαστε και τηρούμε τη γνωστή παθητική στάση! Δεν βαρυέσαι!Προσωπικά εμένα δεν με θίγει!Γιατί λοιπόν να αντιδράσω;
Κάποιοι βέβαια,ίσως οι ποιό πολλοί, κοιμούνται πολύ βαθειά και δεν τους αγγίζουν αυτά.Το χειρότερο βέβαια είναι να ασπάζεσαι τέτοιες ιδέες. Αλλά δεν είναι δυνατόν να είμαστε αιθεροβάμονες!Μιά ματιά μόνο στο σήμερα, στο πρόσφατο χθές, αλλά και στην Ιστορία(όχι βέβαια αυτή που μας σερβίρουν τελευταία), ίσως αλλάξει τη γνώμη κάποιων.Δεν θάθελα να αναφερθώ σε συγκεκριμμένα περιστατικά,αυτό αφήνεται στον καθένα μας.Η Ιστορία επαναλαμβάνεται,κάποιοι δεν το αντιλαμβάνονται και όταν ξυπνήσουν, ίσως είναι πολύ αργά γιά οτιδήποτε.Μετά απ΄όλα αυτά απλά θα θυμηθώ τον Χεμινγουέϊ:Μήν ρωτήσεις γιά ποιόν χτυπάει η καμπάνα, χτυπάει γιά σένα!
Rebellious
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 27/10/2008, 21:35:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ μου rebellious, αλήθεια είναι όλα όσα λές.
Σήμερα γίνεται κάτι πολύ σημαντικό, για την ιστορία του
ανθρώπου ... Είμαστε, δυστυχώς η ευτυχώς, θεατές
στην τελευταία, κατά τη γνώμη μου φάση κι εφαρμογή του όποιου
σχεδίου λένε τόσα χρόνια για παγκόσμιο κράτος και παγκόσμια
κυβέρνηση, όλοι οι νεοεποχιτες προφητολόγοι...
Οι 10 νόμοι που λές αποτελούν ιδρυτική διακηρυξη... Αυτή τη μορφή
τους αναγνωρίζω εγώ...Νεοεποχότικες φανφάρες και κομπασμοι, πλήρους
φασισμού γέμουσες...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
toxotis
Πλήρες Μέλος

Greece
1256 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/10/2008, 19:06:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους toxotis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε μου macedon, δεν ξέρω από που ορμώμενος τα γράφεις όλα αυτά,
quote:
Νομίζω ότι κάποιοι πάσχουν από σύνδρομο καταδίωξης και ονειρεύονται παγκόσμιες συνωμοσίες, νέες τάξεις, υπερεθνικές κυβερνήσεις, παγκόσμιες θρησκείες και Αντίχριστους που τα υποκινάνε, διαβόλους που τα συντηρούν (...)

και δεν καταλαβαίνω αν τα σχόλια σου αφορούν τους συνομιλιτές σου ή αυτούς που έστεισαν τις "10 εντολές"

αλλά

quote:
και εκ πενίας βασιλιάδες που θα μας γλυτώσουν, σφάζοντας όλους τους μη χριστιανούς και κρατώντας μόνον τους ... ορθοδόξους.

Πρώτον: κανείς δεν πρόκειται να σώσει κανέναν. Ο κάθε ένας μας είναι υπέυθυνος για την "τύχη" του και κάνει ανα πάσα στιγμή τις επιλογές του.

Δεύτερον: Δεν είναι μάχη "χριστιανών" ή μη, είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο και δεν αφορά "θρησκείες"...


Γενικότερα θα έλεγα, πως "ξεστραβώνεται" κανείς, όταν φροντίζει μόνος του να μελετά όσο πιο σφαιρικά μπορεί όλα τα δεδομένα.

Είναι μια μορφή "παγίδας" θα έλεγα να αποκόπτουμε σε κομματάκια τα γεγονότα και να τα αναλύουμε δίχως να βλέπουμε το γενικότερο πλαίσιο.

Π.χ.:Τα σημεία 1 και 2
"ΕΝΤΟΛΗ" 1 : <Να Διατηρείται η ανθρωπότητα κάτω από πεντακόσια εκατομμύρια πληθυσμό σε διαρκή ισορροπία με τη φύση!!!>

"ΕΝΤΟΛΗ" 2 : < Οδηγός αναπαραγωγής με σύνεση, τη βελτίωση της καταλληλότητας και της πολυμορφίας!!!>
(Δείχνει ότι η αναπαραγωγή πρέπει να ελεγχθεί - πως ακριβώς αυτό πρόκειται να ελεγχθεί;
Άμβλωση, πόλεμος, γενοκτονία, ασθένεια; Προφανώς κάποιο είδος της κυβερνητικής παρέμβασης θα ήταν απαραίτητο.!!!)

Στο "θα" είμαστε ακόμη? Δεν υπάρχουν λέτε ήδη μέθοδοι που από δεκαετίες τις έχουμε βάλει στο απυρόβλυτο καθώς τις έχουμε δεχτεί ως "δεδομένα"? (Βλέπε π.χ. εμβολιασμούς...)

Συνδέστε τώρα: βιολογικό πόλεμο, κλιματολογικό πόλεμο, χειραγώγηση του καιρού, γενετικά τροποποιημένα, γενοκτονίες, chemtrails, "νέες-κατασκευασμένες" ασθένειες, στρες, ελεγχόμενη-προπαγανδιστική "ενημέρωση", διαφθορά κ.α. και ίσως αρχίζουν τα κομμάτια του παζλ να μπαίουν στη θέση τους... (Δείτε και εδω http://vickytoxotis.blogspot.com/2008/10/morgellons-chemtrails.html)

Όταν δεν υπάρχει γνώση είναι δύσκολο μόνο με επιμέρους πληροφορίες να δεις και να καταλάβεις τι συμβαίνει και πολλά πράγματα εκ πρώτης όψεως μοιάζουν "εξωφρενικά", "φανταστικά" ή επιστημονικής φαντασίας.

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΥΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΕΙ την εικόνα ολόκληρη και συνδεμένη σε ένα εννιαίο παζμ, όπως πραγματικά είναι.

Αυτό είναι δουλειά του καθ' ενός μας και μόνο αν εμείς το επιθυμούμε.
Απαιτεί πολύ χρόνο, πολύ έρευνα και πολύ μελέτη. Κάποιοι περνάνε καλύτερα στον καναπέ και στα "πανυγήρια"... Επιλογή τους.

Ομώς αξίζει για όσους αναζητούν την αλήθεια.

Πολλές φορές είναι δυσβάσταχτη και εξωφρενική η ίδια αλήθεια και κάποιοι μπρος την λάμψη της προτειμούν το σερβιρησμένο σκοτάδι...

Επιλογή τους.

Όμως με τέτοιες καθημερινές επιλογές δημιουργούν και την πργαματικότητα τους οι άνθρωποι. Με τέτοιες καθημερινές επιλογές αποφασίζουν που θέλουν να στέκονται, στο ΦΩΣ ή τη σκιά και το ΣΚΟΤΑΔΙ.

Μόνοι τους αποφασίζουν τη "σωτηρία" ή την "καταδίκη" τους -και αυτό δεν έχει να κάνει με θρησκείες & εκλησσίες μόνο.

Ακόμη και ο ΛΟΓΟΣ του Χριστού, με την τελειότητα του, έπεσε θύμα των Αποστόλων Πέτρου & Παυλου, οι οποίοι με τις αυθαίρετες "επεξηγήσεις" τους έφτιαξαν και πάλι τις "συναγωγές" (σήμερα εκλησσίες) που τόσο πολέμησε ο ίδιος ο Χριστός... μήπως θα έπρεπε να λεγονται "Πετρινοί" ή "Παυλινοί" ή δήθεν "Χριστιανοί", που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τον πραγματικό Λόγο του Χριστού, από τις Επιστολές και τις Πατερικές συγγραφές? Μήπως δεν έψαξαν ούτε αυτή την αλήθεια να βρουν, αλλά πάλι την αντιμετώπισαν ως άλλο ένα ..."δεδομένο"?

Όμως έτσι λειτουργεί επί αιώνες το ίδιο το σύστημα:
πείθοντας τις μάζες για την πραγματικότητα μίας σειράς πολιτικών ή θρησκευτικών "δεδομένων", τα οποία χρησιμεύουν για τη διασφάληση της λειτουργίας του συστήματος, τον έλεγχο των μαζών και την άσκηση της εξουσίας από την κορυφή της όποιας πυραμίδας...

Η δε "παιδεία" πάντα είναι "υπο έλεγχο" γιατί ολόκληρο αυτό το οικοδόμημα στηρίζεται στον έλεγχο της Γνώσης. (εδώ συνδέστε τώρα επιστήμες, εκπεδευτικά ιδρύματα, θεωρίες, τεχνολογίες, "ενημέρωση" κ.α.)

Με εκτίμηση
Τοξότης


http://vickytoxotis.blogspot.comΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/10/2008, 20:29:30  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γιατί πάμε τόσο μακριά αγαπητοί μου?
Κάντε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και παρατηρήστε τα σύμβολα που κοσμούν μεγαλόπρεπα κτήρια!
Βρίθει ο τόπος από δράκοντες, διφυή φτερωτά όντα και τελοσπάντων τα πάντα εκτός από ανθρώπινα...
Γιατί παρακαλώ?
Για να τρομάζουν τους περαστικούς ή για να ξορκίζουν το ''κακό'' μάτι?
Να πώ ότι είναι τέχνη? Μα τα περισσότερα είναι αποκρουστικά και τερατώδη...!
Αλλά ουδής ενδιαφέρεται...
Τι περιμένεις να μας νοιάξει για 10 εντολές που σκαλίστηκαν από αγνώστους σε άλλη ήπειρο?

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 29/10/2008, 21:02:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Είναι αλήθεια μεγάλη ότι έχει αλλάξει η αισθητική, αλλά και
γενικά η πρόθεση του ανθρώπου απέναντι σε πιο άσχημα θέματα για
την καθημερινοτητα του. Εδώ βλέπουν τα παιδιά απο το πρωί ως το βράδυ βία
και συζητάμε το πόσο επηρεαζόμαστε αρνητικά απο το περιβάλλον μας;
Είναι βέβαιο, όπως βέβαιο είναι ότι έπρεπε να αντιμετωπιστεί,το λιγότερο,
αντί δούμε το ότι υπάρχει και είναι ύποπτο που κι αυτό έχει την συλλογιστική
του...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 31/10/2008, 20:01:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συνεχίζοντας, και ρίχνοντας μιά ματιά

στο σήμερα,
Δράμα προσφύγων στο Κογκό
Δεκάδες χιλιάδες άτομα εγκαταλείπουν τις εστίες τους στο Ανατολικό Κονγκό, σε μια προσπάθεια να ξεφύγουν από τις φλόγες του πολέμου και τα διασταυρούμενα πυρά ανταρτών και δυνάμεων του ΟΗΕ κοντά στην πόλη Γκόμα.Το νέο κύμα προσφύγων, περισσότεροι από 30.000 είναι αποτέλεσμα της αναζοπύρωσης των μαχών στο Ανατολικό Κονγκό, με τους αντάρτες να προελαύνουν και τον κυβερνητικό στρατό με στρατιώτες του ΟΗΕ να πραγματοποιούν επιχειρήσεις για να τους απωθήσουν.Η οργή των κατοίκων της περιοχής είναι τέτοια, που πολλοί δεν διστάζουν να επιτεθούν με πέτρες εναντίον των κυανοκράνων.
Ο πόλεμος στο Κονγκό
που πολλοί ονομάζουν 'παγκόσμιο πόλεμο της Αφρικής'
έχει μέχρι σήμερα στοιχίσει τη ζωή σε 4.000.000 άνθρώπους και θεωρείται η πιο αιματηρή σύγκρουση μετά το Β' Παγκόσμιο. Στην περιοχή ο ΟΗΕ διατηρεί την πιο πολυάριθμη ειρηνευτική δύναμη στον κόσμο, με 18.000 άνδρες.

στην Ιστορία,
Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος 1914 -1918.
Τα θύματα του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου σε νεκρούς και τραυματίες ανήλθαν σε 37 εκατομμύρια, ανάμεσα στους οποίους και πολλοί Κύπριοι, από τις χιλιάδες των εθελοντών που υπηρέτησαν στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο

Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος 1939 -1945
Οι συνολικές απώλειες σε έμψυχο υλικό έφτασαν τα 50-55
εκατομμύρια νεκρούς, από τα οποία τα 27 εκατομμύρια στα διάφορα πεδία των μαχών. Το πιο βαρύ κόστος του πολέμου είχε υποστεί η Σοβιετική Ενωση με 20 εκατομμύρια νεκρούς

όχι στο πρόσφατο χθές,
Κύπρος,Πόλεμος Κόλπου,Αφγανιστάν,Σερβία,Οσετία....
γιατί αυτό το ξεχνάμε πιό εύκολα, και περιμένουμε να το μάθουμε σαν Ιστορία εμείς και ίσως τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας,όπως θα μας το σερβίρουν αργότερα!Συγχωρήστε μου την ειρωνία.

θέλω να σταθώ στο σχόλιο του μέλους toxotis που αναφέρεται στην κατευθυνόμενη γνώση.
Ναι είναι όντως έτσι.Όμως και τι δεν είναι κατευθυνόμενο σήμερα;
Δεν είναι κατευθυνόμενη η Ιατρική;
Δεν είναι κατευθυνόμενη η θεραπεία;
Οι τεχνητές ασθένειες, που προέρχονται από τα εργαστήρια;
Σήμερα αν είναι δυνατόν να μας λανσάρουν φάρμακα και στα νεογέννητα,
με τα όποια ευεργετήματα!!!!
Ο μαζάνθρωπος πλάθεται από την κοιλιά της μάνας του!
μεγαλώνει και σπουδάζει κατευθυνόμενα!
Χρησιμοποιείται και αναλίσκεται πιστεύω βάσει προκαθορισμένου σχεδίου.
Πέρα όμως από ύλη ο άνθρωπος είναι και κομμάτι Θεού.Αυτό το κομμάτι καλείται ν'αντιδράσει και να πάει κόντρα στο ρεύμα.
Ας σκεφθούμε ελεύθερα,ας δούμε τι γίνεται γύρω μας με περισσότερη σπουδή,ίσως έτσι μπορέσουμε να αντιληφθούμε τι παίζεται!
Ας ασχοληθούμε με πραγματικά γεγονότα γιά να προσεγγίσουμε την αλήθεια, να δέσουμε τα κομμάτια του παζλ!
Δεν είναι όλα αυτά εμφανής μονόδρομος γιά τον πρώτο νόμο;
Αργότερα πηγαίνουμε και παρακάτω!
Λέγεται ότι για να στηθή κάποιος πρόεδρος στις ΗΠΑ, διότι περί στησίματος πρόκειται, πρέπει να χρεωθεί έναν πόλεμο! Μήπως άν προσέξουμε την Ιστορία διαπιστώσουμε ότι αυτό επαληθεύεται;
Κόντρα στο ρεύμα λοιπόν.

Δεν υπάρχει δρόμος προς την Ειρήνη. Η Ειρήνη είναι ο δρόμος
Γκάντι

Rebellious
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/11/2008, 15:34:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Συνεχίζοντας τον προβληματισμό!
Μιά ματιά μόνο στην κιβωτό.
Αναζήτηση google:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngentityid=876860&lngdtrid=252
και μιά δεύτερη ματιά στον Ανδρομέδιο.
Αναζήτηση google: http://andromedios.blogspot.com/
και επιλογή του σχετικού video youtube(6ο κατά σειρά) από τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα επίσης.
Ας προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε,άν μπορούμε,τι μεθοδεύεται και από πότε;;;

Εν αναμονή σχολίων
RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/11/2008, 21:37:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μπορώ να προσθέσω μόνο, αγπαητέ μου rebellius,
ότι οι εντολές τους τώρα θα αρχίσουν να περνάνε
μέσω διεθνών οργανισμών, πιο έντονα..Πιστεύω ότι
έχουν χρονοδιάγραμμα κι η εφαρμογή του, μέσω των εντολών,
θα μας δείξει πόσο απολυταρχικά μιλάνε και τι κόσμο
ονειρεύονται να κάνουν για μας. Αποφασίζοντας πριν απο
μας για μας....Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 18/11/2008, 21:55:56  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολύ καλή η επιλογή των συγκεκριμένων link, rebellious!

Όποιος τα δει, ας κανει τους συσχετισμούς και θα προκύψουν ενδιαφέροντες συνειρμοί!

Πάνω κάτω, τα ίδια λέμε και στο θέμα των chemtrails, εδώ και αρκετές σελίδες με την τοξεύτριά μας.....

Καλή ανά-γνωση σε όλους!
Και βοήθειά σας!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Dr Jekyll Mr Hyde
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
7552 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2008, 12:37:47  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Παιδια εχω ανοιξει ίδιο θεμα στης 17/10/2008 που περιλαμβανει όσα λετε εδω και αντιστοιχα βίντεο εδω:

New World Order, ILLUMINATI, Οργανωσεις, UFO, Θεος, Ανωτερα οντα:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=9988&whichpage=2&ARCHIVE=


Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 23/11/2008 12:39:12Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Mi_Ki
Μέλος 2ης Βαθμίδας


257 Μηνύματα
Απεστάλη: 23/11/2008, 14:10:20  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mi_Ki  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
δηλαδή θέλετε να πείτε ότι η προηγούμενη εντολή "αυξάνεσθε και πληθύνεσθε" έχει αναθεωρηθεί:::

ποιος υπέγραψε το νέο διάταγμα;;;

θα κάνω αναφορά στην κεντρική επιτροπή!!!

θα πέσει παντόφλα! Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2008, 09:23:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Λοιπόν αυτές εδώ είναι οι πλάκες των "10 εντολών"...

Εδώ ένα πιο κοντινό πλάνο όπου φαίνονται οι εντολές

Και η επόμενη είναι η επεξηγηματική επίγεια πλάκα που βρίσκεται στον ίδιο χώρο λίγο πιο δίπλα από τις όρθιες πλάκες.


Αυτή η πλάκα προσδιορίζει τη δομή και τις γλώσσες που χρησιμοποιούνται, παραθέτει διάφορα στοιχεία σχετικά με το μέγεθος, το βάρος, και τα αστρονομικά στοιχεία των λίθων, την ημερομηνία που ανεγέρθηκε και τους χορηγούς του έργου. Επίσης, μιλά για μια χρονική κάψουλα θαμμένη κάτω από την πλάκα, αλλά οι θέσεις -πάνω στην πλάκα- που προορίζονταν για τη συμπλήρωση των ημερομηνιών κατά τις οποίες η κάψουλα θάφτηκε καθώς και αυτών που επρόκειτο ν' ανοιχτεί, απουσιάζουν. Όποτε δεν είναι σαφές αν η χρονική κάψουλα τοποθετήθηκε ποτέ.

Ετσι τουλάχιστον αναφέρει η ελληνική Wikipedia

Μάλιστα παρουσιάζει και την ελληνική επιγραφή η οποία αναφέρει: "Οἴτε οί λίθοι την ὀδών δεικνύντων οἰῶνοι σωφροσύνης".

Η Ελληνική επιγραφή βρίσκεται στην οριζόντια πλάκα που είναι τοποθετημένη πάνω από τις τέσσερεις κάθετες ενώ οι άλλες τρεις επιγραφές της κορωνίδας πλάκας είναι γραμμένες στα Βαβυλωνιακά, Ιερογλυφικά Αιγυπτιακά και Σανσκριτικά.

Σύμφωνα με την wiki...

Η δημιουργία του επιβλητικού αυτού κατασκευάσματος καλύπτεται από αρκετό μυστήριο. Κατασκευάστηκε στις 22 Μαρτίου 1980, όπως αναφέρει η επεξηγηματική πλάκα, δίπλα απ’ αυτό. Οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την κατασκευή του, αναφέρουν ότι τον Ιούνιο του 1979 μετέβη στην περιοχή ένας άνθρωπος ονόματι R.C. Christian, όνομα το οποίο αποτελούσε ψευδώνυμο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος. Προσέγγισε την εταιρεία φινιρίσματος γρανίτη Elberton και ζήτησε την οικοδόμηση ενός μνημείου το οποίο θα μεταβίβαζε ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα. Όπως ο ίδιος είχε πει, αντιπροσώπευε μια ομάδα ατόμων που ήθελαν να προσφέρουν οδηγίες στην ανθρωπότητα.

Σύμφωνα με το http://www.crystalinks.com/gaguidestones.html ο σκοπός της ομάδας του νεφελώδους κύριου R.C. Christian όπως είπαν στους κατασκευαστές είναι να βοηθήσουν τους επιζώντες από παγκόσμιο ολοκαύτωμα ανθρώπους να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα, υποθέτω σε έναν πιο "πετυχημένο" δρόμο..

Αλλοι συνδέουν το μνημείο με Μασόνους και Ροδόσταυρους. Είναι χαρακτηριστική η στάση κάποιου κύριου με το ψευδώνυμο John Conner, εκδότη του βιβλίου The Resistance Manifesto, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Mark Dice. Ο υπερσυντηρητικός αυτός κύριος μέσω της χριστιανικής οργάνωσης The Resistance απαίτησε να γκρεμιστεί το μνημείο. Πάντως αν κρίνω από τις μέχρι τώρα πράξεις του μάλλον πρόκειται για έναν βαρεμένο φονταμενταλιστή που δαιμονοποιεί εύκολα ανθρώπους,καταστάσεις και ρεύματα. Μάλιστα ο ίδιος κύριος αναγνώρισε λέει πίσω από τον R.C. Christian που έδωσε την παραγγελία για τους λίθους το όνομα του Christian Rosenkreuz, του ιδρυτή του Τάγματος των Ροδόσταυρων του 15ου αιώνα!

Η δική μου άποψη για όλα αυτά...

Δεν θα έλεγα ότι πρόκειται για ενέργεια κάποιας "Νέας Τάξης" που σκοπεύει να κυβερνήσει τον κόσμο, να ελέγξει τους πληθυσμούς, τις θρησκείες και τα έθνη κλπ,κλπ...
Υποτίθεται ότι αυτή η "Νέα Τάξη" κινείται υπογείως, στα μουλωχτά που λέμε. Θα ήταν εξαιρετικά αφελές αυτή η υποτιθέμενη ομάδα ανθρώπων που απαρτίζουν τη "Νέα Τάξη" να δημοσιοποιεί τις μεθόδους και τους στόχους της μέσω ενός τόσο πομπώδους μνημείου που μπορεί να το δει οποιοσδήποτε. Γιατί να αποκαλύπτει στα "θύματά" της το πλάνο της και μάλιστα με τόσο διαυγή τρόπο? Πιο πιθανό είναι το μεγαλιθικό (και αστρονομικά προσανατολισμένο) μνημείο να στήθηκε από ένα τσούρμο βλαμμένων οπαδών κάποιας θρησκευτικής κάστας που πραγματικά πιστεύουν σε αυτά που πρεσβεύει η ιδεολογία τους και χαράξανε στις πλάκες, παρά από κάποια...νεφελώδη "Νέα Τάξη" στα πλαίσια των σκοπών της να επιβάλλει μια παγκόσμια κυβέρνηση. Οταν λέω ότι το μνημείο στήθηκε από κάποια θρησκευτική οργάνωση εννοώ φυσικά ότι πληρώσανε την εταιρία να τους το χτίσει. Προφανώς αν είναι έτσι και δεν αποτελεί το όλο θέμα μια τουριστική απάτη, ορισμένα μέλη της κάστας θα έχουν αρκετά χρήματα, αλλά αυτό δεν θα τους καθιστούσε αυτόματα μέλη μιας υποτιθέμενης "Νέας Τάξης". Και ο Βαρδινογγιάνης(τυχαίο το όνομα) ή οποιοσδήποτε εκατομμυριούχος μπορεί να πληρώσει για να φτιάξει ανάλογο μνημείο...χωρίς να αποτελεί απαραίτητα μέλος μιας μυστικής κυβέρνησης που ταλανίζει την ανθρωπότητα.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι οι αιρέσεις και οι θρησκευτικές κάστες ανθούν στις ΗΠΑ.

Με προβληματίζει βέβαια και η τουριστική αξιοποίηση του μνημείου από την Elbert County

http://www.infowars.com/articles/nwo/occult_dismantling_georgia_guidestones.htm

The Georgia Guidestones have been part of the landscape in Elberton, Georgia for a quarter of a century. Tourists flood to Elberton each year to see the 19-foot-tall granite monument, often posing for pictures standing beside it.

Φαντάζομαι τα ζευγαράκια να βγάζουν ωραίες φωτογραφίες δίπλα στις υποτιθέμενες ταφόπλακες της ανθρωπότητας και μετά να αγοράζουνε και κανά τσίζμπεργκερ από τα φαστφουντάδικα της περιοχής καθώς και σουβενίρ ενισχύοντας την τοπική οικονομία...Που να'ξεραν ότι βρίσκονταν δίπλα στις ταφόπλακες της ανθρωπότητας. Μπρρρρ

Το μνημείο με τις "10 εντολές της Νέας Τάξης" περιλαμβάνεται και στις προτάσεις του National Geographic για την Georgia

http://www.gfb.org/neighbors/fall_05/neighbor1.htm

Georgia sites that made the MapGuide are: the Chickamauga & Chattanooga National Military Park, Chieftain’s Trail, Prater’s Mill near Dalton, the Dalton Depot Restaurant, Oak Hill and the Martha Berry Museum at Berry College, Cagle’s Dairy in Hickory Flats, the Southern Highlands Trail, the Russell-Brasstown National Scenic Byway, the Northeast Georgia History Center, the Foxfire Museum in Mountain City, the Georgia Heritage Center for the Arts, Tallulah Falls, historic Dahlonega, the Shields-Etheridge Heritage Farm in Jefferson,the Georgia Guidestones in Elberton, the Appalachian Scenic Trail at Springer Mountain, Mountain Crossings at Walasi-Yi near Blairsville, the Blue and Gray Trail that traces Sherman’s Atlanta Campaign and the McIntosh Reserve in Carroll County, a 527- acre recreation park along the Chattahoochee River named for Chief William McIntosh, Jr. Contact information for each site is provided on page 26.

Πάντως αυτοί οι Αμερικάνοι ξέρουν να αντιγράφουν αριστοτεχνικά τα μνημεία άλλων πολιτισμών. Αντιγράψανε τον Παρθενώνα, αντιγράψανε τα αρχαία ελληνικά θέατρα, αντιγράψανε τις ξύλινες εκκλησίες των Σκανδιναβών...ε σου λέει βάλε και λίγο από Στόουνχετζ να γουστάρουμε! Αλλωστε μην ξεχνάμε ότι οι Georgia Guidestones αποκαλούνται και..."American Stonehenge"

Και τα κατάφεραν αρκετά καλά απ'ότι φαίνεται...

Βλέπω πολύ κόσμο να μιλάει για Νέα Τάξη και δυστυχώς κανείς δεν προσδιορίζει με σαφήνεια τον όρο και το περιεχόμενό του. Υποψιάζομαι μάλιστα ότι λίγοι από τους θιασώτες των σχετικών θεωριών θα έχουν αποκρυσταλλώσει στο μυαλό τους μια ευκρινή εικόνα.
Για να μπορέσει λοιπόν να προχωρήσει μια συζήτηση με τέτοια θέματα που αναφέρονται άμεσα ή έμμεσα στη Νέα Τάξη, θα πρέπει να διεκρινιστεί
1) Τι είναι η "Νέα Τάξη"?
2) Ποια στοιχεία αποδεικνύουν ή έστω παρέχουν ενδείξης για την ύπαρξή της(Ο Λιακό εξαιρείται)?
3) Πότε ιδρύθηκε και από ποιους/ποιον?
4) Ποιο είναι μέχρι τώρα το παρελθόν της και οι ενέργειες της στον ιστορικό στίβο?

Και άλλα ερωτήματα μπορούν να προστεθούν αλλά μέχρι στιγμής είναι αρκετά θα έλεγα.

Εν κατακλείδι...

Θεωρώ ότι το μνημείο χτίστηκε
1)είτε από κάποια άιρεση/κάστα/οργάνωση που πραγματικά πιστεύει σ'αυτό που κάνει και που διαθέτει κάποιο αξιόλογο κεφάλαιο αλλά προφανώς όχι για να κυβερνήσει τον κόσμο,
2)είτε από παράγοντες της περιοχής για να προσθέσουν ένα τουριστικό αξιοθέατο στον τόπο τους και ακριβώς με όλη τη μυστικότητα και το απόκρυφο που συντηρούν για το μνημείο κατάφεραν να το κάνουν αρκετά ελκυστικό αξιοθέατο.

Για έργο της "Νέας Τάξης"...με τίποτα (με όλα τουλάχιστον τα διαθέσιμα στοιχεία)

Δυστυχώς φίλοι μου βλέπω πολλές ενοχλητικές παραμέτρους να μπλέκονται στο θέμα των πλακών με τις 10 νεοταξικές εντολές...

-Μασόνοι
-Ροδόσταυροι
-Νέα Τάξη
-Μυστηριώδεις χρονοκάψουλες
-Φονταμενταλιστικές οργανώσεις υπερσηντηρητικών ανθρώπων με πρωτομάστορα τον John Conner
-Νεφελώδεις χαρακτήρες όπως ο "σκοτεινός" εντολοδότης R.C. Christian
-Αρχαίες γλώσσες που οπωσδήποτε δίνουν μια πινελιά αρχαίου μυστικισμού και αποκρυφισμού στο μνημείο
-Αστρονομικές ευθυγραμμίσεις, ηλιοστάσια, μεσημβρίες και δε συμμαζεύεται που με τη σειρά τους αυξάνουν την ήδη διαμορφωθείσα μυστικιστική ατμόσφαιρα

Τα κεράσια είναι πολλά, και θα κρατήσω μικρό καλάθι λοιπόν (αναφορικά πάντα με την ευθύνη της Νέας Τάξης)

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 24/11/2008, 10:24:15  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολύ καλημέρα σου αγαπητέ Agnostic, πολύ ενδιαφέροντα τα
στοιχεία απο την Wici, που παρέθεσες. Θα ήθελα, όμως, να έρθουμε
σε δυο τρια θεματάκια που θίγεις και να ξεκινήσουμε απο τον
R.C. Christian....Για σένα το R.C. δεν είναι αντίστοιχα του Rosen
Crunch; Δηλαδή, δεν είναι τα πρώτα γράμματα των λέξεων, Ρόδο και Σταυρός;
Για το Christian, λέει μόνο του...Αυτο το θέτω, όχι ως αντιπαράθεση, αλλά γιατί
πολλές φορές γίνονταν η αλλαγή επιθέτου - ονόματος στην ιστορία, πολλών
μυστικών και όχι μόνο οργανώσεων και εδώ δείχνει ανάλογο...
Όσο για τις 10 εντολές των μασόνων και της Νέας Εποχής, μπορούμε μέσω
των αποκρυφιστών να δούμε ότι η H .P Blavatchky, ιδρύτρια του θεοσοφισμού
και πολλών σημερινών θυγατρικών του, είχε πει απο τον 19ο αιώνα περί Νέας
Εποχής, σε συνδυασμό με το ότι μπήκαμε στον αστερισμό του Υδροχόου, που
θα φέρει αλλαγές, κι έσπευσαν να τις προκαταβάλουν....
Ζούμε την εφαρμογή του σχεδίου των απανταχού τεκτόνων, για μια Νέα Εποχή,
κομμένη και ραμένη στα μέτρα τους. Τώρα έχουν το θράσσος και το λένε
φανερά αυτο που χρόνια έκρυβαν: Ότι θέλουν να κυριαρχήσουν επι της
γής, με προσχημα το καλό της...
Συμφωνούμε ότι απο τις πολλές οργανώσεις, λίγες έχουν ουσία και δύναμη,
αλλά, οι υπόλοιπες λειτουργούν ώς περιφερειακά τους κέντρα και βοηθούν
στον αποτελεσματικότερο έλεγχο του κόσμου...
Αν θέλεις το συζητάμε, βλέποντας μέσα απο κείμενα αποκρυφιστών, την αναγγελία
της Νέας Εποχής και πως την θέλουν, παράλληλα με οτπ όσο το έχουν πετύχει,
πάντα πίσω απο άλλους φορείς και όργανα ...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Agnostic
Πρώην Συνεργάτης

Greece
3373 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/11/2008, 06:24:34  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Agnostic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
trexagireve

Για σένα το R.C. δεν είναι αντίστοιχα του Rosen
Crunch; Δηλαδή, δεν είναι τα πρώτα γράμματα των λέξεων, Ρόδο και Σταυρός;
Για το Christian, λέει μόνο του...Αυτο το θέτω, όχι ως αντιπαράθεση, αλλά γιατί
πολλές φορές γίνονταν η αλλαγή επιθέτου - ονόματος στην ιστορία, πολλών
μυστικών και όχι μόνο οργανώσεων και εδώ δείχνει ανάλογο...


Ακόμα και να ισχύει η ταύτιση, δεν βλέπω το λόγω γιατί θα πρέπει να θεωρήσουμε εμπλοκή ενός τάγματος του 15ου-16ου αιώνα με το σημερινό μνημείο. Θα μπορούσε ο εντολοδότης που παρουσιάστηκε με αυτό το ψευδώνυμο να το έκανε καθαρά για να δημιουργήσει ντόρο, μυστήριο και αποκρυφιστική ατμόσφαιρα. Αλλωστε τα ψευδώνυμα αντιπροσωπεύουν μια πλασματική εικόνα και ο καθένας θα μπορεί να τα χρησιμοποιήσει κατά το δοκούν. Ακόμα όμως κι αν πίσω από το μνημείο βρίσκεται μια κάστα που ισχυρίζεται ότι έχει σχέση με τους Ροδόσταυρους...γιατί θα πρέπει να το θεωρήσουμε προϊόν ενός γενικότερου συνωμοτικού σχεδίου κατά της ανθρωπότητας?

quote:
trexagireve

Όσο για τις 10 εντολές των μασόνων και της Νέας Εποχής, μπορούμε μέσω
των αποκρυφιστών να δούμε ότι η H .P Blavatchky, ιδρύτρια του θεοσοφισμού
και πολλών σημερινών θυγατρικών του, είχε πει απο τον 19ο αιώνα περί Νέας
Εποχής, σε συνδυασμό με το ότι μπήκαμε στον αστερισμό του Υδροχόου, που
θα φέρει αλλαγές, κι έσπευσαν να τις προκαταβάλουν....


Ο καθένας μπορεί να χωρίσει τον ιστορικό χρόνο σε "εποχές" με γνώμονα κάποιες παραμέτρους. Αλλος μπορεί να χρισημοποιήσει αστρονομικές, άλλος γεωλογικές, άλλος τεχνολογικές κτλ. Ολα αυτά όμως αποτελούν απλά συμβάσεις και δεν βλέπω το λόγο για δημιουργία ανησυχιών και συνωμοσιολογιών. Το ότι μπήκαμε στην εποχή του "Υδροχόου" δεν μου λέει τίποτα περισσότερο απ'το οτι κάποτε μπήκαμε στην Ολόκαινο. Οι αλλαγές που αναφέρεις είναι ασφαλώς μια γενικότητα. Αλλαγές γίνονταν πάντα σε ποικίλους τομείς. Μάλλον πρέπει να γίνεις πιο συγκεκριμένος φίλε τρέχα.

quote:
trexagireve

Ζούμε την εφαρμογή του σχεδίου των απανταχού τεκτόνων, για μια Νέα Εποχή,
κομμένη και ραμένη στα μέτρα τους. Τώρα έχουν το θράσσος και το λένε
φανερά αυτο που χρόνια έκρυβαν: Ότι θέλουν να κυριαρχήσουν επι της
γής, με προσχημα το καλό της...


Κι αυτό είναι μια αναπόδεικτη γενικότητα. Πάντως πολύ "πρωτότυπο" τρόπο βρήκαν να ομολογήσουν τις διαθέσεις και τους στόχους τους. Αναρωτιέμαι γιατί να το λένε ευθαρσώς με χαράγματα σε...πέτρες...

quote:
trexagireve

Αν θέλεις το συζητάμε, βλέποντας μέσα απο κείμενα αποκρυφιστών, την αναγγελία
της Νέας Εποχής και πως την θέλουν, παράλληλα με οτπ όσο το έχουν πετύχει,
πάντα πίσω απο άλλους φορείς και όργανα ...


Αν έχεις στη διάθεσή σου τέτοια κείμενα, θα παρουσίαζαν οπωσδήποτε ένα φιλολογικό ενδιαφέρον και καλό θα ήταν να παρέθετες σχετικό υλικό. Αλλά σου υπενθυμίζω....όλοι μπορούν να δηλώνουν "αποκρυφιστές", να παρουσιάζουν "σχέδια", να εκφράζουν "θελήσεις" για το μέλλον κτλ...χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουν τη δύναμη να τα πράξουν κιόλας ή ότι εννοούν τα όσα πρεσβεύουν. Υποψιάζομαι μάλιστα, ότι διάφορες "αποκρυφιστικές" οργανώσεις που συχνά εμφανίζονται στο προσκήνιο μάλλον περισσότερο ικανοποιούν τη ματαιοδοξία τους παπαγαλίζοντας ασαφείς "φιλοσοφικούς" όρους και καλοστολισμένες εκφράσεις μέσω των ταγών τους, παρά συντελούν σε αξιοσημείωτες αλλαγές της κοινωνίας.

Lost in Necropolis

La ville de la mort

Edited by - Agnostic on 25/11/2008 06:49:04Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

trexagireve
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


13021 Μηνύματα
Απεστάλη: 25/11/2008, 08:47:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους trexagireve  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ μου Agnostic, καλημέρα και επι του θέματος,
μπορώ να πω ότι συμφωνώ στο σύνολο των τοποθετήσεων σου,
απλά πιστεύω ότι υπάρχει και η σχετική φιλολογία και παραφιλολογία,
γύρω απο αυτά τα πράγματα που σημαίνει, διαλόγο, σε επι μέρους θέματα..
Είτε ρομαντικοί, είτε για παραπλάνηση, είτε γνήσιοι, όποιοι παραλληλισμοί,
μπορούν να γίνουν γύρω απο τέτοιους ανθρώπους, που λέγονται ακόμη κια γραφικοί,
αλλά, απαιτούν τουλάχιστον μια διερεύνηση και ένα σκεπτικισμό...Κι αυτό
μπορούμε να το κάνουμε, βασιζόμενοι στην συχνή αναφορά,λόγω της πληθώρας
παρομοίων, κινήσεων, ώστε, στο ενεργητικό των, αν μετρήσουμε ένα σύνολο
που δειχνει σαν χάρτης επιδιώξεων και σχεδίου δράσης, να μπορούμε
να καταλάβουμε τι γίνετια και που πάει το θέμα αυτό...
Έτσι δεν είναι;
Τώρα, το αν δουλεύουν φανερά, μέσα απο τα όργανα τους ΟΗΕ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ,
κλπ, αυτό είναι ένα άλλο ζήτημα που πλέον δεν πρέπει να μας είναι αδιάφορο...
Πρώην Γ. Γ. του ΟΗΕ, δήλωνε ότι πρέπει να βρεθεί ένας παγκόσμιος ηγέτης,
ακόμη κι αν είναι ο διάβολος, είπε συγκεκριμένα, ο ίδιος. ώστε να γίνει
ένα κράτος ο πλανήτης, κλπ... .
Η βία για ένα κόσμο πε παγκόσμια κυβέρνηση, δείχνει να τους κινεί,
αν θα το πετύχουν ή όχι,είναι ασαφές, αλλά δεν είναι μόνο αυτό το θέμα...
Πολλοί τέτοιοι φορείς, εργάζονται τόσους αιώνες για σκοπούς που ζητούν να
επιβάλλουν στον άνθρωπο...Και τέτοιες ενδείξεις κι αποδείξεις έχουμε...
Κι αυτό είναι ένα θέμα...
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 02/12/2008, 18:32:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ίσως χρειάζεται λίγη περιπλάνηση ακόμη.τουλάχιστον θα συνειδητοποιήσουμε πόσο χαθήκαμε!

Η απληστία των Χλωμών Προσώπων θα τα καταβροχθίσει όλα, ό,τι υπάρχει στη Γη, αφήνοντας πίσω της μια τεράστια έρημο. Από δω και μπρος η ζωή τελείωσε. Τώρα αρχίζει η επιβίωση. Απόσπασμα από την Επιστολή του Αρχηγού των Ερυθρόδερμων Σηάτλ, στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, 1854

Γιά δήτε μερικά ενδιαφέροντα ακόμη!

http://ange-ta.blogspot.com/2008/08/svalbard-project.html

RebelliousΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

rebellious
Μέλος 1ης Βαθμίδας


97 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/12/2008, 21:38:58  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους rebellious  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Είναι απορίας άξιο!
Κατάφεραν και τόχτισαν σε 11 μόλις μήνες!
Τέτοια σπουδή!
Τόση βιασύνη!
Και τόσα χρήματα!
Εννοώ φυσικά την Κιβωτό.
Γιατί βιάζονται;
Μήπως φοβούνται κάτι,που έρχεται σύντομα!
Τι ξέρουν,που εμείς αγνοούμε!
Ποιοί κρύβονται πίσω απ'όλα αυτά,τίς πλάκες,την κιβωτό!
Δεν εννοώ αυτούς που φαίνονται, αλλά αυτούς που βρίσκονται στο σκοτάδι.
Εδώ νομίζω χρειάζεται λίγη "ψυχαγωγία"!γιά όποιον αντέχει!Σαν να πάμε κινηματογράφο!Γιά δείτε!
Tο πολυαναμενόμενο συναρπαστικό ντοκυμαντέρ του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους: Endgame: blueprint for global enslavement
http://video.google.com/videoplay?docid=-387184764550286718&hl=el
Εν αναμονή σχολίων.

Rebellious
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

helios2012
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
664 Μηνύματα
Απεστάλη: 19/12/2008, 19:13:52  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε rebellious,

Τι σχόλια να κάνει κάποιος...
Είμαστε όλοι εν αναμονή...
Άρχισαν τα όργανα...
Αναρωτιέμαι...αν τρέξει η "ελίτ" στα υπόγεια για να σωθεί, θα καταφέρουν να εισβάλλουν και απλοί Άνθρωποι και να τους λυντσάρουν?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amfitrion
Νέο Μέλος


1 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/01/2009, 18:57:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amfitrion  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαιρετώ την παρέα. Σχετικά με το θέμα.. Το ότι η βρίσκεται μέσα στο πρόγραμμα της μασονικής "ελιτ" ο πληθυσμιακός αποδεκτατισμός (το λένε με την γνωστή εμετική τους ευγένια "πλυθησμιακός έλεγχος") δεν χρειάζεται να είσαι καμιά διάνοια για να το καταλάβεις, ούτε χρειάζεται να διαβάσεις τις "10 εντολές" στη Γεωργία..
Υπάρχουν οι θέσεις του ΟΗΕ περί "βιώσιμης ανάπτυξης" οι ομιλίες του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, οι δηλώσεις του Πρίγκηπα Κάρολου που θέλει να επιστρέψει στη Γη ως θανατηφόρος ιός για να μειώσει τον πληθυσμό, οι ομιλίες του επιστήμονα Δρ Πιάνκα που θέλει να εξαπολύσει τον αερόβιο ιο Εμπολα ως μέσο γρήγορου πληθυσμιακού αποδεκατισμού, ομιλίες που καταχειροκροτήθηκαν από τους εξίσου εμετικούς αυλοκόλακες και τσιράκια τους.. καθώς και το πρόγραμμα πληθυσμιακού αποδεκατισμού του 3ου κόσμου memorandum 200 μέσω έλλειψης τροφίμων και μεθόδους αντισήληψης-στείρωσης που συντάχθηκε από το διαβόητο τσιράκι της "ελιτ" Χένρυ Κίσσιγκερ μέλος σε όλες τις κεκλεισμένων των θυρών λεσχών τους.
Μόνο ανόητοι σκλάβοι του συστήματος και οι υποτακτικοί των ισχυρών αρνούνται ακόμα την ύπαρξη τέτοιων σχεδιασμών.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 10 Σελίδες:
  1  2  3  4  5  6  7  8  9 10
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1875
Maintained by Digital Alchemy