ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Θεωρίες Κινέζικης Συνωμοσίας
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 5
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Heretic
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
2919 Μηνύματα
Απεστάλη: 15/04/2020, 09:49:33  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

(είδα πολλά κοκκινάδια, και μάλλον έχασα επεισόδια, αλλά ...δε βαριέσαι, για να κοκκινίστηκαν από τον αδμιν, μάλλον δεν θα πρεπε να τα δούμε για πολύ...)


Δεν θα το έλεγα, ήταν μάλλον ένας άνευ σημασίας διάλογος, που προέκυψε επειδή αυτά που γράφονται στο esoterica για το θέμα της covid-19 γενικά, χαλάνε το YOLO κλίμα σε κάποιους. Πάμε παρακάτω.

quote:

Εστω λοιπόν ότι ένας ευσυνείδητος επιστήμονας ιατρός, διερευνά και βρίσκει ίχνη ότι ο ιός αυτός είναι τεχνητός/βιολογικό όπλο (τεχνητώς μεταλλαγμένος, στη βάση κάποιου προϋπάρχοντος ιού) ακόμα και ημιτελές ή μη προφανές εξ ολοκλήρου.
Εσείς λέτε ότι θα βγει να το πει φόρα παρτίδα? Θα τον φάει η μαρμάγκα στη χειρότερη ή στην καλύτερη θα καταλήξει σαν τον συμπαθή κυρ-Γιάννη τον Σεισμικό.


Μα αυτό ακριβώς συζητιέται πλέον επίσημα στην Αμερική και θα πρέπει να αρχίσει να συζητιέται και στην Ελλάδα και σε όλον το κόσμο. Δεν μπορείς να έχεις μια χώρα αδίστακτων κυβερνώντων όπως στη Κίνα, που βγαίνει τώρα και ζητάει τα ρέστα ότι την κατηγορούν άδικα, μετά από όλον αυτό το χαμό που προκάλεσε.

Beijing tightens grip over coronavirus research, amid US-China row on virus origin

China has imposed restrictions on the publication of academic research on the origins of the novel coronavirus, according to a central government directive and online notices published by two Chinese universities, that have since been removed from the web.

Under the new policy, all academic papers on Covid-19 will be subject to extra vetting before being submitted for publication. Studies on the origin of the virus will receive extra scrutiny and must be approved by central government officials, according to the now-deleted posts.

Το σενάριο του αρχικού κορονοϊού (γονέα του SARS-CoV-2) από νυχτερίδα φορέα, όπου έγινε προσπάθεια να απομονωθεί για μελέτη σε εργαστήριο του γνωστού κέντρου βιολογικών μελετών της Ουχάν, για απροσδιόριστους μέχρι σήμερα λόγους, και στη συνέχεια διέρρευσε από λάθος ή ατύχημα, είναι ανησυχητικά λογικοφανές.

quote:

Αλλά το να αρχίζεις να κοπανάς πρόστιμα στον μπάρμπα που έκανε το γύρο του τετραγώνου του σπιτιού του, ή στον άλλο που αντί για το φαρμακείο πήγε πχ στο φούρνο, έ...μη γίνουμε και βασιλικότεροι του βασιλέως, δεν έπιασε πανούκλα και χολέρα που αποδεκάτιζε κόσμο κατά εκατοντάδες και χιλιάδες.


Για την ώρα, μια επιφανειακή εξήγηση είναι ότι πρόκειται για εισπρακτικά μέτρα. Αν υπάρχει κάτι πιο ύπουλο, θα φανεί σε βάθος χρόνου. Καταστάσεις στυλ Όρμπαν πάντως, αποκλείεται να δούμε στην Ελλάδα. Δεν θα περάσουν δηλαδή.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Το Θέμα καταλαμβάνει 5 Σελίδες:
  1  2  3  4  5
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.1015625
Maintained by Digital Alchemy