Κεντρική Σελίδα Φιλοξενιών

 

Εκδόσεις
"ΟΜΑΚΟΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ"

 


 

 

ESOTERICA.gr
Η "Πύλη" στον ελληνικό δικτυακό χώρο για τη Μεταφυσική έρευνα και την Εσωτερική αναζήτηση
Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2002

 

"ΟΜΑΚΟΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ"

 

ΣΧΟΛΗ ΡΑΤΖΑ ΓΙΟΓΚΑ
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ

Στη Ράτζα Γιόγκα δίδεται η Εσωτερική Διδασκαλία που αφορά την Πνευματική ανάταση και ολοκλήρωση του μαθητή όπω και τη σταδιακή μεταλλαγή του Νου με σκοπό τη μεταπήδησή του από την συνειδητή στη υπερσυνειδητή του λειτουργία.
Διδάσκονται ειδικές ασκήσεις συγκέντρωσης - διαλογισμού και πράναγιαμα (έλεγχος πνοής - ενέργειας).


ΣΧΟΛΗ ΚΡΙΓΙΑ ΓΙΟΓΚΑ
ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ

Διδάσκονται ρυθμοκινούμενες ασκήσεις σώματος, (αζάνες), που αποσκοπούν στην ενδυνάμωση του μυϊκού και νευρικού συστήματος για την ευεξία, Υγεία και αρμονία του φυσικού σώματος.
Ταυτόχρονα γίνονται ασκήσεις χαλάρωσης, ρηλάξ για απαλλαγή από το Άγχος - Στρες. Επίσης η Κρίγια Γιόγκα διαθέτει μοναδικές ασκήσεις του Νου, που προσφέρουν την Ψυχολογική εξισορρόπηση του ατόμου και τον εισάγουν στον Διαλογισμό.


ΣΧΟΛΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη ολοκληρωμένου συστήματος θεωρητικής και πρακτικής διδασκαλίας των κλάδων της Εσωτερικής Θεραπευτικής.
Θα δοθεί η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να γνωρίσουν πρωτίστως την μεγαλειώδη τάξη και αρμονία του ανθρώπινου οργανισμού και στη συνέχεια να τους δοθεί η αναλυτική κατάρτιση να εφαρμόσουν στους εαυτούς τους και στους συνανθρώπους τους όλες τις πρακτικές αυτής της πανάρχαιας Γνώσης, για την αποκατάσταση και αρμονία της ψυχικής και σωματικής μας υγείας.


ΣΧΟΛΗ ΑΤΜΟΫΓΡΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΣΥΣΤΗΜΑ Ν. Α. ΜΑΡΓΙΩΡΗ - ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Γίνονται ειδικές ασκήσεις σώματος σε συνδυασμό με αναπνευστικές ασκήσεις που αποσκοπούν στο λιώσιμο των λιπών και στην ταυτόχρονη σύσφιξη του μυϊκού συστήματος χωρίς μηχανικά μέσα - φάρμακα και χωρίς εξάντληση του οργανισμού.


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ

Βασισμένα στο Μυητικό Σύστημα του Δασκάλου Νικολάου Α. Μαργιώρη, που αφορά όλη τη Γνώμη των Ανατολικών, Αιγυπτιακών, Αρχαίων Ελληνικών Μυστηρίων, του Αποκρυφισμού και του Χριστοκεντρικού Μυστικισμού.


Εγγραφές σε όλους τους κύκλους των μαθημάτων από 15 Σεπτεμβρίου 2001

Πληροφορίες: Στα γραφεία μας Αινιάνος 6, Πεδίο Άρεως
Τηλ. 8210051 - 8211090

Κεντρική Σελίδα ESOTERICA.gr