Ρωσίδα "βλέπει" προηγούμενες ζωές της !


Πολλοί άνθρωποι μπορούν να έχουν μια εξαιρετική μνήμη και να θυμούνται εκπληκτικές λεπτομέρειες απ’ το παρελθόν. Πόσοι όμως μπορούν να θυμούνται τα όνειρα που είχαν όταν ήταν δύο χρονών; Κι όμως η 35χρονη ρωσίδα Inna Makarova θυμάται όλη την παιδική της ηλικία, ακόμα και όνειρά της και ακόμα περισσότερο … προηγούμενες ζωές της !!!

Η Inna περιγράφει για παράδειγμα ένα όνειρο που έβλεπε ενώ ήταν δύο χρονών και στο οποίο έβλεπε τον εαυτό της ως στρατιώτη που σκοτώνονταν απ’ τους διώκτες του μέσα σ’ ένα δάσος. Το όνειρο αυτό της είχε γίνει εφιάλτης για τρία χρόνια στην παιδική της ηλικία, ώσπου συνειδητοποίησε ότι δεν πέθαινε και ότι μπορούσε να αφήνει το σώμα της και να συνεχίζει να ζει.

Το όνειρο αυτό επανήλθε με περισσότερες ακόμα λεπτομέρειες, όταν η Inna έζησε για λίγο στη Γερμανία γύρω στο 2000. Μέσα απ’ τα όνειρά της είδε ότι στην προηγούμενη ζωή της ήταν Βούλγαρος με το όνομα Serdov και σκοτώθηκε απ’ τα ους Ναζί στα δάση της Γερμανίας … όπως ακριβώς στο παιδικό της όνειρό !

Το αποκορύφωμα αυτής της εκπληκτικής ιστορίας συντελέστηκε όταν σε ένα ταξίδι της στη Βουλγαρία ένας 70χρονος κάτοικος της πόλης Itos όπου κατέληξε να διανυκτερεύσει την «αναγνώρισε» και απευθύνθηκε στην Inna έκπληκτος λέγοντάς της: «Ξαναγύρισες;»

Πέρα όμως απ’ αυτές τις εκπληκτικές ιστορίες, η Inna έχει δει στον ύπνο της και προηγούμενη ζωή της – στην Ρωσία του 1917 – αυτήν και τον παρόντα σύζυγό της Vadim να βρίσκονται ερωτευμένοι και αυτός να είναι μουσικός. Ο άντρας έμεινε έκπληκτος όταν άκουσε το όνειρό της, καθώς από μικρός είχε το ταλέντο του μουσικού το οποίο όμως δεν είχε καλλιεργήσει (σ’ αυτή του την ενσάρκωση). Αυτά όμως δεν τα είχε πει στην Inna< πριν αυτή του διηγηθεί το όνειρό της!
 
Τα όνειρά της Inna δεν σταματάνε εδώ. Η ίδια λέει ότι συχνά βλέπει στον ύπνο της πεθαμένους συγγενείς και συνομιλεί μαζί τους. Βλέπει ακόμα και πεθαμένους ρώσους καλλιτέχνες και διανοούμενους οι οποίοι μάλιστα την προειδοποιούν για δυσάρεστα γεγονότα που είναι να συμβούν.

Ίσως η ιστορία της Inna να αποτελεί άλλη μια περίπτωση επαλήθευσης της αρχαίας διδασκαλίας της μετενσάρκωσης, η οποία έχει έρθει στο προσκήνιο και σε άλλες περιπτώσεις, από ανθρώπους που έχουν θυμηθεί προηγούμενες ζωές τους, είτε με ξαφνικό και «αποκαλυπτικό» τρόπο, είτε μέσω της διαδικασίας της ύπνωσης.

http://www.paranormalnews.com/article.asp?ArticleID=983

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ