Τρένο-Φάντασμα, ταξιδεύει χωρίς οδηγό !!!


Ένα υπερφυσικό φαινόμενο έχει ταράξει τα νερά τελευταία στην Ινδονησία. Ξαφνικά ένα τρένο άρχισε να κυλάει στις γραμμές και τελικά κατέληξε να ταξιδεύει μόνο του … χωρίς οδηγό! Αντί όμως να συμβεί κάποιο ατύχημα, το τρένο ολοκλήρωσε την πορεία του μήκους 45 χιλιομέτρων και … ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

Κάποια στιγμή μάλιστα, ένας υπάλληλος των σιδηροδρόμων κατάφερε να πηδήξει πάνω στο τρένο για να το σταματήσει … αλλά αυτό δεν έλεγε να συνεργαστεί. Η καμπίνα του οδηγού δεν άνοιγε και ο υπάλληλος σταμάτησε την προσπάθειά του ενώ το τρένο συνέχιζε την πορεία του με ταχύτητα 65 χλμ./ώρα.

Το ταξίδι-«θαύμα» αυτό αποδόθηκε χωρίς καθυστέρηση σε φαντάσματα και σε μαύρη μαγεία, παράγοντες που έτσι κι αλλιώς οι ντόπιοι θεωρούν ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή τους.

Άλλοι πάλι έσπευσαν να εκμεταλλευτούν το γεγονός, δηλώνοντας ότι καλό θα ήταν να καταγραφεί στο Βιβλίο των Ρεκόρ Guinness.

Όποιος πάντως και να ήταν ο … αόρατος οδηγός του τρένου, το φαινόμενο παραμένει ανεξήγητο, παραπέμποντας σε άλλο ένα συμβάν τύπου X-Files.

http://www.ananova.com/news/story/sm_847673.html?
menu=news.scienceanddiscovery.phenomena

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ