Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΑΠ’ ΤΟ ΙΡΑΚ ΣΤΙΣ... Η.Π.Α.


Ποια θα μπορούσε να είναι η κατοικία του Σατανά; Εσείς τι νομίζετε; Μιας και το έκαναν κι άλλοι ας το βάλουμε κι εμείς στη … δημοσκόπηση. Και πράγματι δημοσκοπήσεις σε διεθνές επίπεδο έδειξαν ότι ο Σατανάς θα πρέπει να βρίσκεται … στο New Jersey των Η.Π.Α.

Υπεύθυνος γι’ αυτήν την περίεργη δημοσκόπηση είναι ο Karl Mason, καθηγητής θεολογίας στο πανεπιστήμιο της Ινδιανάπολης. Ο Mason ρώτησε εκατοντάδες ανθρώπους – κυρίως άθεους - ανά την υφήλιο τη γνώμη τους για το πού κατοικεί ο Σατανάς. Τα στατιστικά αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι κατά πάσα πιθανότητα «Κύριος του Σκότους» πρέπει να μετακόμισε στο New Jersey στα τέλη του 1995,ενώ μέχρι τότε βρίσκονταν στο … Ιράκ !!!

Μάλιστα οι πλειοψηφία των «ειδικών» (δηλ. κάποιων σατανιστών) που ρωτήθηκαν, υποστήριξαν ότι ο Σατανάς διέμενε στη Βαγδάτη, αλλά αποφάσισε να την εγκαταλείψει λόγω της όλο και αυξανόμενης αναταραχής και του θορύβου (Εδώ που τα λέμε δεν θα είχε και άδικο !!!)

Ο Mason υποστηρίζει τα αποτελέσματα της έρευνάς του και πιστεύει κι ο ίδιος ότι, το New Jersey είναι το ιδανικό περιβάλλον για κατοικία του … «έξω από δω», μιας και είναι μια ήσυχη και αφιλόξενη (για τους ανθρώπους) περιοχή, όπου θα μπορεί να σχεδιάσει την περαιτέρω στρατηγική του … με την ησυχία του !

Πάντως η έρευνα του καθηγητή έγινε διάσημη. Την ζήτησε ακόμα και επίσημη Καθολική Εκκλησία για να τη μελετήσουν οι ειδικοί της.

Έτσι, αν όντως αληθεύουν οι φήμες, καλά θα κάνετε να αποφύγετε να συμπεριλάβετε το New Jersey στην ταξιδιωτική σας λίστα … καθώς επίσης και τη Βαγδάτη! Σίγουρα θα βρεθείτε στην Κόλαση, είτε ταξιδέψετε στο ένα μέρος, είτε στο άλλο.

http://english.pravda.ru/main/18/90/361/11809_lucifer.html

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ