"Ενορατικός", ζητάει αμοιβή γιατί έδωσε βοήθεια για την σύλληψη του... Σαντάμ

«Έφαγαν τον κόσμο» οι Αμερικανοί ταλαιπωρήθηκαν πολύ για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον Σαντάμ Χουσεΐν. Κι όμως ένας καθηγητής απ’ τη Βραζιλία ισχυρίζεται ότι γνώριζαν πού θα τον βρουν, καθώς αυτός τους είχε ειδοποιήσει ήδη απ’ το … 2001, εκμεταλλευόμενος το χάρισμα της διόρασης που κατέχει. Αυτός είναι ο λόγος που τώρα απαιτεί την αμοιβή των 25.000.000 δολαρίων για τη σύλληψη του Σαντάμ.

Συγκεκριμένα, μόλις δύο μέρες μετά το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους της Ν. Υόρκης, ο Βραζιλιάνος καθηγητής Jucelino Nobrega da Luz προέβλεψε ότι, οι Αμερικανοί θα εισβάλλουν στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν και «είδε» που θα κρύβεται κυνηγημένος ο Σαντάμ μετά από 3 χρόνια !

Όσα είδε απ’ το μέλλον, έσπευσε να τα κοινοποιήσει στον Τζωρτζ Μπους, στον διευθυντή του FBI καθώς και στον επικεφαλής της Γερουσίας των Η.Π.Α. με επιστολή του, την οποία κατοχύρωσε με συμβολαιογραφική πράξη, για να μπορεί αργότερα να αποδείξει την ακρίβεια των προβλέψεών του.

Τώρα λοιπόν, ο χαρισματικός Βραζιλιάνος ισχυρίζεται ότι, όλα όσα είχε πει βγήκαν αληθινά και ότι οι Αμερικανοί στηρίχθηκαν στις αναλυτικές περιγραφές του για να εντοπίσουν το κρησφύγετο του πρώην Ιρακινού ηγέτη, στην περιοχή Ad Daer, κοντά στο Tikrit.

Όσο για την ακρίβεια της περιγραφής του τόπου που θα βρίσκονταν ο Σαντάμ, αυτή είναι καταπληκτική: μιλάει για ένα μέρος όπου θα υπήρχε μια αφίσα που απεικόνιζε την κιβωτό του Νώε, για ένα πηγάδι μήκους 1,80 μ. και πλάτους 65 εκ., ακόμα και για την κάλυψή του με σκουπίδια και μπάζα.

Προς το παρόν οι Αμερικανοί δεν έχουν απαντήσει στους ισχυρισμούς και στις αξιώσεις του καθηγητή. Δεν αναγνωρίζουν την αλήθεια τους ή δεν θέλουν να αποδεχτούν την ύπαρξη του υπερφυσικού βοηθού τους;

http://www.phenomenamagazine.com/0/editorial.asp?aff_id=0&
this_cat=The+Ghost+Inside&action=page&type_id=&cat_id=58&obj_id=955

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ