Δεκέμβριος 2002


 
  Τρίτη 31
Δεκεμβρίου
ΣΧΟΛΙΟ - ESOTERICA.gr:
"Σκοτάδι - Φως"

22:15 - Ελλάδα:
Ζούμε απόψε τις τελευταίες στιγμές ενός ακόμη έτους, τουλάχιστον σύμφωνα με τα μέτρα και σταθμά του πολιτισμού και της εποχής μας, και περιμένουμε την είσοδο ενός καινούργιου! Όπως και νάχει, ακόμη και με την περιορισμένη και περιοριστική ανθρώπινη οπτική, ένας μικροκύκλος του παιγνιδιού της ζωής κλείνει σε λίγες ώρες.

Οι εμπειρίες και τα συναισθήματα που μας αφήνει είναι, κατά γενική ομολογία, αντιφατικά:
ακόμη μεγαλύτερη τεχνολογική και επιστημονική πρόοδος με όλο και επιταχυνόμενους ρυθμούς, αύξηση της υλικής πλευράς του βιοτικού επιπέδου για τον Δυτικό Άνθρωπο, διεθνείς συμφωνίες για ακόμη μεγαλύτερη
,αλλά από την άλλη πλευρά:
ακόμη περισσότερη φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση και θάνατος για ένα συντριπτικό ποσοστό της Ανθρωπότητας, άνεμοι πολέμου(της πιο άθλιας και απάνθρωπης μορφής) σχεδόν σε κάθε γωνιά της γης, τα πέπλα του φόβου, του μίσους, του φανατισμού (και ειδικά μορφών φανατισμού που θεωρούσαμε - εσφαλμένα οπωσδήποτε - ότι είχαν πλέον εξαλειφθεί τουλάχιστον για τον "πολιτισμένο" κόσμο) απλώνονται και εισβάλλουν μέσα μας όλο και πιο απειλητικά...

Δυστυχώς από την βαθιά ανθρώπινη, πνευματική και εσωτερική οπτική ο χρόνος που φεύγει δεν είχε θετικό ισοζύγιο. Και όλα δείχνουν πως και αυτός που έρχεται θα συνεχίσει την ίδια, και πιθανότερα πιο ξέφρενη, πορεία. Πολλοί από τους Ανθρώπους της σημερινής Ανθρωπότητας έχουν καταβροχθιστεί από το σκοτάδι, έχουν γίνει μέρος του, μερικοί έχουν συμμαχήσει, αθέλητα ή ηθελημένα(δυστυχώς...) με αυτό!

Η αισιόδοξη νότα;; Υπάρχει πάντα, ας μην το ξεχνάμε αυτό, ακόμη και μέσα στο βαθύτερο έρεβος! Είναι νόμος της φύσης, όπως νόμος της φύσης είναι πως και όταν συσσωρεύεται ενέργεια μίας πολικότητας, αναπόφευκτα υπάρχει συσσώρευση και της ενέργειας της αντίθετης πολικότητας, για εξισορρόπηση και επειδή τα πάντα στο Σύμπαν είναι με τη μορφή διπόλου αν τα κοιτάξουμε με έναν τρόπο θέασης.

Υπάρχει λοιπόν και η ενεργοποίηση του Φωτός. Και ως τέτοια αντιλαμβανόμαστε όλους αυτούς τους Ανθρώπους που έχουν ξυπνήσει ή ξυπνάνε μέσα τους την πραγματική έννοια της λέξης "Άνθρωπος", που έχουν βγάλει από τον λήθαργο τη συνείδησή τους και που κάνουν την επιλογή να μην είναι πλέον παθητικοί παρατηρητές αλλά να συμμαχήσουν με το Φως.

Είμαστε πραγματικά ευτυχείς, όλοι οι συντελεστές του ESOTERICA.gr, καθώς γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αρκετοί από αυτούς τους Ανθρώπους βρίσκονται ανάμεσα στους Επισκέπτες, στους Φίλους, στα Μέλη και στους Συνεργάτες μας! Σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε ένα Καλό - Φωτεινό - Έτος!

 
Αγιουρβέρδα : Το φάρμακο της φύσης

Διαβάστε οπωσδήποτε το εκπληκτικό τελευταίο άρθρο μας για το 2002! Από τον σημαντικό διανοητή και πνευματικό άνθρωπο Dr. David Frawley. Η Αγιουρβέδα είναι η ιατρική οπτική της βεδικής γνώσης, όπου Βέδα είναι η γνώση ή επιστήμη, και Αγιούρ είναι η ζωή ή η μακροβιότητα.

"Ο στόχος της ζωής δεν είναι μόνο να ζούμε αλλά να βρούμε το νόημα της ζωής. Γι αυτό πρέπει να χρησιμοποιούμε τον χρόνο και την ενέργεια που μας προσφέρει η υγεία του σώματός μας για να αναπτύξουμε την ανώτερη φύση μας"


Ένα άρθρο από την Κατηγορία άρθρων μας "ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ"

Περισσότερα

 

 
  Σάββατο 28
Δεκεμβρίου
ΤΖ.Ρ.Ρ. ΤΟΛΚΙΝ - Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ

Εάν μπορέσατε να δείτε την 2η ταινία της σειράς, είμαστε σίγουροι πως θα έχετε ενθουσιαστεί όπως ακριβώς συνέβει και με μας!! Το μόνο "κακό" με την εκπληκτική αυτή πανδαισία των αισθήσεων είναι πως θα πρέπει να περιμένουμε έναν ακόμη χρόνο για να περιδιαβούμε, διαμέσου της εικόνας βέβαια γιατί υπάρχουν πάντα τα βιβλία, στον εκπληκτικό κόσμο που η πένα και η φαντασία(;;) του J.R.R. Tolkien έπλασε για εμάς...

"Σε μια εποχή όπου οι μύθοι και οι θρύλοι χλευάζονται, όπου ήρωες θεωρούνται μόνο οι παίχτες των τηλεοπτικών παιχνιδιών της κλειδαρότρυπας, άντε και κάτι τύποι στυλ Σβατσενέγκερ που σου ανεβάζουν την αδρεναλίνη, ο Τόλκιν ξαναχτυπά..."

... και μάλιστα πολύ βαθιά, κατευθείαν στην καρδιά!!

Ένα άρθρο από την Κατηγορία άρθρων μας "ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ"

Περισσότερα

 
UFOs σε ζωγραφικούς πίνακες της Αναγέννησης !!

Αν πιστεύετε ότι το φαινόμενο της εμφάνισης UFO ανήκει αποκλειστικά στον 20ο αιώνα, μάλλον πρέπει να αλλάξετε άποψη. Τουλάχιστον αν δεχτείτε τις απόψεις του Ιταλού αρχαιολόγου Roberto Volterri, ο οποίος ξεκίνησε σαν ένας συνηθισμένος και ορθολογιστής επιστήμονας, αλλά πλεόν ισχυρίζεται ότι σε κλασικά έργα Ιταλών ζωγράφων του 15ου αιώνα, απεικονίζονται ιπτάμενα αντικείμενα, πανομοιότυπα ιπτάμενων δίσκων...

Δείτε κι εσείς μερικές από τις εκπληκτικές, ομολογουμένως, απεικονίσεις!! Μελετώντας τες δεν θα αδικήσουμε τον κο Volterri στην υπεράσπιση του ισχυρισμού του ότι η επιστήμη καλά θα έκανε να ασχοληθεί με τον χώρο του «ανεξήγητου», αποδεχόμενη την άγνοιά της στο χώρο του μεταφυσικού.


Ένα άρθρο από την Κατηγορία άρθρων μας "ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ U.F.O."

Περισσότερα

 

 
  Τετάρτη 25
Δεκεμβρίου
Η Θεια Γέννηση !

Χριστούγεννα σήμερα για τον Χριστιανικό κόσμο! Ημέρες Γέννησης, Ανανέωσης και Νίκης του Φωτός για τον ανθρώπινο πολιτισμό στο νήμα της ιστορικής πορείας που χάνεται στο βάθος ατέλειωτων χιλιετιών!

Οι συντελεστές της Πύλης των Μυστηρίων εύχονται σε όλους μία καλή, συνειδητοποιημένη Νέα Αρχή του Κύκλου, με ζεστασιά, μαγεία και αγάπη! Ευχόμαστε επίσης αυτή η μαγεία της Θείας Γέννησης να μπορέσει να αγγίξει και αυτές τις περιοχές της Γης μας που δυστυχώς ακόμη δοκιμάζονται, εξαιτίας κυρίως της ανθρώπινης άγνοιας και μίσους. Αν και αντιλαμβανόμαστε ότι οι ευχές δεν φτάνουν...

 

Μία μεγάλη έκπληξη για τη σημερινή ημέρα:
Φιλοξενούμε μία "Συνέντευξη από το Θεό" !! Δείτε την παρουσίαση που μας έστειλε το Μέλος των Forums του ESOTERICA.gr, Secondborn - τον οποίο και ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ευγενική του προσφορά - και είμαστε σίγουροι πως θα ανακαλύψετε αρκετά, και πολύτιμα, πράγματα!

"Συνέντευξη από το Θεό"

Σας θυμίζουμε ακόμη τις σχετικές προσφορές μας:

· 50 Εικόνες Τέχνης: "Ο μικρός Ιησούς"
· Screensaver - "Ο Ιησούς παιδί"

και όλες τις υπόλοιπες προσφορές μας:

FORUM: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ !!

 

 
  Δευτέρα 23
Δεκεμβρίου
Το μυστήριο της ανάστασης προχριστιανικών θεών

Μια επιγραφή στο Βατικανό λέει "Αυτός που δεν θα φάει από το σώμα μου ούτε θα πιει από το αίμα μου έτσι ώστε να γίνει ένα με μένα και εγώ μ'αυτόν, αυτός δεν θα σωθεί". Δεν είναι κάτι τρομερά περίεργο, για τον χριστιανικό στο μεγαλύτερο του τμήμα Δυτικό πολιτισμό, αν δεν λάβουμε υπόψιν μας ότι αυτή η φράση βρίσκεται στα απομεινάρια ενός ναού της περιοχής του Βατικανού που είχε χτιστεί στο όνομα του Θεού Μίθρα!!!

Τέτοιες εκπληκτικές ομοιότητες ανάμεσα στις διδαχές και τα ιερά κείμενα του Χριστιανισμού και σ'αυτά άλλων, παλαιότερων, Θρησκειών που έχουν κάποια, μικρή η μεγαλύτερη, σύνδεση με την πανάρχαια Μυστηριακή Παράδοση ώθησαν σε διάφορες προσπάθειες "εφησυχασμού" της κοινής γνώμης του χριστιανικού κόσμου από πρόσωπα που άνηκαν στις τάξεις ή στο ρεύμα του Σχολαστικισμού της Χριστιανικής Εκκλησίας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εντυπωσιακή θεώρηση του Ιουστίνου του Μέγα, εκκλησιαστικού πατέρα, που, ούτε λίγο, ούτε πολύ, είχε πει ότι ο Σατανάς είχε αντιγράψει τον Χριστιανισμό, πριν τη γέννηση του, ως προσπάθεια παραπλάνησης των μελλοντικών Χριστιανών !!
Εσείς τι λέτε για τα παραπάνω;
Διαβάστε οπωσδήποτε το καινούργιο μας άρθρο...

Ένα άρθρο από την Κατηγορία άρθρων μας "ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ"

Περισσότερα

 
Εταιρεία στις ΗΠΑ πουλάει εισιτήρια για τον Παράδεισο !!!

Τώρα γι'αυτή την είδηση πιστεύουμε ότι τα λόγια πραγματικά περιττεύουν...
Μια εταιρεία στις ΗΠΑ, στην περιοχή της Καλιφόρνια, βρήκε τον τρόπο για να πάμε στον παράδεισο, και έχει αρχίσει να πουλάει εισιτήρια!!

" Ένα για την πρώτη θέση παρακαλώ! "

Περισσότερα

 

 
  Σάββατο 21
Δεκεμβρίου
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ
Μετάνοια - Κάθαρση - Έμπνευση

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο σήμερα από το Συνεργάτη μας και Μέλος των Forums του ESOTERICA.gr ΦΩΤΙΟ.

"Ξεκινώντας μια πρώτη προσέγγιση για το Φωτισμό της Ανθρωπότητας στη Νέα Εποχή, χρειάζεται να εμβαθύνουμε στις Λειτουργίες του Αγίου Πνεύματος και στο πώς θα ωφεληθεί η Ανθρωπότητα σε αυτή την Περίοδο."
Ο συγγραφέας θεωρεί πολύ σημαντική την εμβάθυνση στις έννοιες Μετάνοια, Κάθαρση και Έμπνευση και μας προσφέρει πολλές βαθυστόχαστες απόψεις και στοιχεία γι'αυτές.

Ένα άρθρο από την Κατηγορία άρθρων μας "ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ"

Περισσότερα

Το ανθρώπινο σώμα ως μπαταρία! Καλωσήρθες... MATRIX

Θυμηθείτε την γνωστή και αγαπημένη κινηματογραφική ταινία: Ο κόσμος των μηχανών εκτρέφει... ανθρώπους για να χρησιμοποιεί την θερμότητα του σώματός τους για πηγή ενέργειας. Η εκπληκτική αυτή επιστημονική-τεχνολογική είδηση μας κάνει να αναρωτηθούμε εάν ο κινηματογράφος αντιγράφει την επιστήμη ή τελικά η επιστήμη τον κινηματογράφο...

Περισσότερα

 
Εκδόσεις "ΜΕΤΑΕΚΔΟΤΙΚΗ-ΑΡΧΕΤΥΠΟ", 2 Νέα Βιβλία !

Παρουσιάζουμε σήμερα δύο ακόμη βιβλία από τις Εκδόσεις "Μεταεκδοτική - Αρχέτυπο":

· Ο ΓΚΟΥΡΤΖΙΕΦ ΣΗΜΕΡΑ - ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ και ΕΝΝΕΑΓΡΑΜΜΑ
Συγγραφέας: Δημήτρης Περετζής
"Το Εννεάγραμμα είναι το γεωμετρικό σχήμα που παρουσίασε στους μαθητές του, στη Ρωσία το 1914, ο Έλληνας φιλόσοφος Γ.Ι. Γκουρτζίεφ και το οποίο αποτελεί μία πρόταση για την περιγραφή της αρχέτυπης δομής της έννοιας του συμβάντος.
"

· Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΝΙΧΑΙΩΝ
Συγγραφέας: JONATHAN RABB
Οι Μανιχαίοι, οπαδοί μιας αίρεσης των πρώτων Χριστιανικών χρόνων, που αναζητούν το "Απόλυτο Φως", δηλαδή την υπέρτατη πηγή γνώσης, "εξαφανίζονται" περί τον 6ο αιώνα, μετά από μακροχρόνιες συγκρούσεις με τους Χριστιανούς.
Με φόντο το Βατικανό, τα ταραγμένα Βαλκάνια και το γαλήνιο Άθω, ο Τζόναθαν Ραμπ στήνει ένα θρίλερ αξιώσεων με δράση και σασπένς, πλούσιο σε ιστορικές λεπτομέρειες και μυστικιστική ατμόσφαιρα.

από τις εκδόσεις "ΜΕΤΑΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΑΡΧΕΤΥΠΟ".

Νέες Εκδόσεις ...

 
Εγγραφή στα NewsLetters του ESOTERICA.gr !

Και μην ξεχνάτε αυτήν τη δυνατότητα...
Εάν θέλετε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά NewsLetters με τα σημαντικότερα νέα (και πολλές εκπλήξεις) του ESOTERICA.gr μπορείτε να εισάγετε την e-mail σας διεύθυνση στο αντίστοιχο πεδίο (...δεξιά, κάτω από τις Κατηγορίες Άρθρων)

 

 
  Τετάρτη 18
Δεκεμβρίου
Χάρυ Πότερ: "Ο Θεός-Ήλιος, νικητής του σκοταδιού"

Μία εντυπωσιακή, ομολογουμένως, ερμηνεία για τούς άθλους του "νέου ήρωα":

Η ιστορία του Harry Potter ως ένα θεολογικό δράμα που αναπαριστά με απλό και συμβολικό τρόπο μια μεταφυσική κατανόηση η οποία όμως είναι ακριβής και αναφέρεται σε ενός είδους μυητικής διδασκαλίας, όπως αυτή εξασκούνταν στις αρχαίες Σχολές Μυστηρίων της Μέσης Ανατολής (Αίγυπτος, Βαβυλώνα, Ρώμη κ.λπ.)

Από τον χώρο εκείνο όπου το λογοτέχνημα και η κινηματογραφική εμπειρία χάνουν το όποιο επιφανειακό τους επικάλυμμα και συναντούν τη άχρονη Φιλοσοφία και τη Μεταφυσική Διάσταση!!

Περισσότερα

 
!! Ιανουάριος 2003 - ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ !!

Το 2003 έρχεται μαζί με το τεύχος Νο 173 του περιοδικού ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ για τον Ιανουάριο (στην πραγματικότητα το "Ανεξήγητο" προηγήθηκε κάπως...). Ένα τεύχος που θα αποζημιώσει σίγουρα αυτούς που θα το προμηθευτούν (και όχι μόνο για το Ημερολόγιο που περιέχει) με την ποικιλία, την πρωτοτυπία και την ποιότητα των θεμάτων τα οποία πραγματεύεται! Τα σχόλια περιττεύουν: Λάβκραφτ και Μυθολογία του Κθούλου, μία ιστορία για νεράιδες στην χώρα μας και στην εποχή μας(!!), ένα άρθρο από τη συνεργάτη του ESOTERICA.gr Γιούλη Κιάφη για το "Φενγκ Σούι" φυσικά, εκπληκτικά στοιχεία για τις ανέκδοτες Στάντζα του Ντζυάν για τη Θεογένεση, έως και Σεξ στο Διάστημα!!

Ανεξήγητο (Ειδική Συνεργασία)

 

 
  Δευτέρα 16
Δεκεμβρίου
"Το Κρυστάλλινο κρανίο του Τέξας"

Αυτό το μυστήριο παραμένει ανεξήγητο από τη δεκαετία του '70 στο Χιούστον του Τέξας. Άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο επισκέπτονται την περιοχή μόνο για να το δουν ή να το αγγίξουν για λίγο! Ένα από τα πιο διάσημα από τα κρυστάλλινα κρανία που υπάρχουν.
Γνωρίστε τον... MAX!!

Περισσότερα

 
Το ψυγείο δεν δουλεύει; Μήπως... κουφάθηκε;

Διαβάστε για την "Θερμοακουστική" και τις πιθανές τεχνολογικές της εφαρμογές που εκτείνονται από την ψύξη ηλεκτρονικών συστημάτων και ολοκληρωμένων κυκλωμάτων υπολογιστών έως την χρήση στα οικιακά ψυγεία.
Επιστήμονες χαρακτήρισαν την ανάπτυξη της μεθόδου "μεγάλο άλμα", συγκρίνοντάς το με την παραγωγή των ακτινών laser!!

Περισσότερα

 

 
  Παρασκευή 13
Δεκεμβρίου
Screensaver - "Ο Κόσμος του Tolkien" - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Σε αναμονή της συνέχειας της Εποποιίας - "Οι Δύο Πύργοι" σας κάνουμε σήμερα δώρο ένα Screensaver που φτιάξαμε για εσάς με θέμα τον "Κόσμο του J.R.R. Tolkien"! Οι εικόνες είναι εκπληκτικής αισθητικής και σίγουρα θα ξετρελλάνουν τους φίλους του Tolkien. Το αφιέρωμά μας όμως στον Κόσμο του Tolkien δεν σταματάει εδώ! Ετοιμάζουμε και άλλα πράγματα για τις επόμενες ημέρες...

Και φυσικά μην ξεχνάτε τις υπόλοιπες προσφορές των Forums: "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών", "Tarot του Aleister Crowley", "Kabbalah", "Ο Ιησούς παιδί", "UFO και Aliens", "Οι Δάσκαλοι Σοφίας"

FORUM: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ !!

 
Προβλέψεις του Feng Shui για το 2003 !

Η τέχνη του Feng Shui εξασκείται εδώ και χιλιάδες χρόνια στην Κίνα από όλους τους Αυτοκράτορές της αλλά και μέχρι τις μέρες μας από τεράστιες πολυεθνικές εταιρίες. Διαβάστε τι προβλέπει αυτή η πανάρχαια τέχνη για το έτος 2003!

Μία ευγενική συνεισφορά από τη Συνεργάτη μας κα Γεωργία Κιάφη, σύμβουλο του Feng Shui και των "4 Στηλών του Πεπρωμένου"!
... και κάποιες τελευταίες προβλέψεις της κας Κιάφη, κατευθείαν στην κεντρική μας σελίδα:

· "Δεν θα υπάρξει επίθεση των Η.Π.Α. εναντίον του Ιράκ έως τις αρχές του Μαρτίου του 2003"
· "Τον Δεκέμβριο του 2002 τρομοκράτες θα επιτεθούν μέσα στο έδαφος των Η.Π.Α., το πιθανότερο σε εργοστάσιο ενέργειας ή σε στρατιωτική βάση, αλλά χωρίς επιτυχία. Δεν είναι καθόλου σίγουρο πάντως πως το περιστατικό θα αναγγελθεί στον τύπο"
· "Η ισχύς και η εξουσία του George Bush θα τεθούν σε πρόκληση και πιέσεις αυτόν τον Δεκέμβριο..."

Ένα άρθρο από την Κατηγορία άρθρων μας "ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ"

Περισσότερα


 
  Τετάρτη 11
Δεκεμβρίου
Προτάσεις Δραστηριοτήτων Δεκεμβρίου

Επισκεφθείτε τον ανανεωμένο μας τομέα Δραστηριοτήτων για να δείτε τις προτάσεις μας για την περίοδο που διανύουμε...

Δραστηριότητες, Εκδηλώσεις, Σεμινάρια κ.ά.

 
Φωτογραφία του Προέδρου Bush με... εξωγήινο!!!

Ένας φωτογράφος κέρδισε μεγάλη αμοιβή επειδή παρουσίασε μια επεξεργασμένη ηλεκτρονικά φωτογραφία η οποία παρουσίαζε τον πρόεδρο των ΗΠΑ να κάνει χειραψία με έναν εξωγήινο.
Ξέρουμε βέβαια ότι τέτοιου είδους καταστάσεις μάλλον δεν αρέσουν καθόλου στους θιασώτες των Θεωριών σχετικά με την εξωγήινη ζωή και στους Ερευνητές των συγκεκριμένων πεδίων γιατί, αν μη τι άλλο, προσθέτουν "νότες" φαιδρότητας στο θέμα και δημιουργούν μία σχετική προδιάθεση στην κοινή γνώμη...

Περισσότερα

 

 
  Δευτέρα 9
Δεκεμβρίου
Φωτογραφικές ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Aπαγωγής απο UFO !!

Εάν αυτές οι φωτογραφίες αποδειχτεί ότι είναι όντως αυθεντικές, σίγουρα το συγκεκριμένο περιστατικό "Απαγωγής" που έλαβε χώρα στην Βραζιλία θα αποτελέσει σημαντικό σταθμό στην έρευνα αυτού του σύγχρονου Μυστηρίου, το εύρος και την ψυχολογική διάσταση του οποίου κανείς δεν μπορεί, ούτως ή άλλως, να αρνηθεί!
Αυτή την φορά ίσως έχουμε και τις πρώτες απτές, αντικειμενικές αποδείξεις για την ύπαρξή του!

Δείτε κι εσείς τις Φωτογραφίες, είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!

Εκ πρώτης όψεως πάντως υπάρχουν κάποιες ομοιότητες στις απεικονίσεις με περιστατικά "Αυτόματης Ανάφλεξης" καθώς και με τη"Σινδόνη του Τορίνο"...

Περισσότερα

 
Με τηλεσκόπιο θέλει να αποδείξει η NASA ότι Αμερικάνοι πράγματι πάτησαν στη Σελήνη το 1969 !

Για αυτούς που παρακολουθούν τον Συνομωσιολογικό χώρο, η θεωρία του ότι οι Αμερικάνοι στην πραγματικότητα δεν πάτησαν το πόδι τους στη Σελήνη το 1969, τα επιχειρήματα της οποίας είναι, αν μη τι άλλο, πλούσια και ευρηματικά, είναι σίγουρα γνωστή!

Το ότι η NASA σκοπεύει πλέον να αποδείξει την σχετική προσελήνωση με την χρήση του μεγαλύτερου τηλεσκοπίου στον κόσμο είναι πάντως μία εξέλιξη αναπάντεχη! Δεν ξέρουμε όμως αν η συγκεκριμένη πρόθεση απαλύνει τα ερωτηματικά ή εγείρει καινούργια...

Περισσότερα

 
>> 880 Μέλη ! <<
>> <<

 
  Σάββατο 7
Δεκεμβρίου
Βρέθηκε διατηρημένο δείγμα αρχαίας Ελληνικής λογοτεχνίας

Σε Αιγυπτιακή μούμια που χρονολογείται από τον 2ο αιώνα π.Χ., βρέθηκε το καλύτερα διατηρημένο δείγμα Ελληνικής λογοτεχνίας (ποίησης), του οποίου ο συγγραφέας ονομαζόταν Ποσίδιππος...

Περισσότερα

 
Γιατί οι Maya εγκατέλειπαν τις πόλεις τους;

Την εξήγηση του Μυστηρίου των μετακινήσεων των Μάγιας και της ξαφνικής εγκατάλειψης των υπέροχων πόλεων που έκτισαν γύρω στο 2000 π.Χ. διατείνονται πως ανακάλυψαν σύγχρονοι ιστορικοί!

Περισσότερα

 

 
  Πέμπτη 5
Δεκεμβρίου
UFOs και απόκρυφη τεχνολογία των ΝΑΖΙ

- «Τάγμα της Θούλης», «Ομάδα Βριλ», «Ahnenerbe»
- Πτώση UFO κοντά στην πόλη του Freiburg το 1936
- «Βάση 211»
- «κρυστάλλινα κρανία της Θεάς του Θανάτου»

Το περιστατικό Roswel στην γερμανική του εκδοχή και μάλιστα με αποκρυφιστικές συνιστώσες...

Περισσότερα

 
Νέο είδος Ύλης που... εξισορροπεί το Σύμπαν!

Έως τώρα είχατε ίσως ακούσει για την ύπαρξη του ζεύγους «ύλης» και «αντι-ύλης», μέσα από τις πιο σύγχρονες θεωρίες της Φυσικής του 20ου αιώνα. Ίσως όμως θα πρέπει σιγά–σιγά να εξοικειώνεστε και με την έννοια της ΣΥΜΜΕΤΡΙΚΗΣ (ΠΑΡΑΛΛΗΛΗΣ) ΥΛΗΣ (Mirror Matter).
Διαβάστε για την εκπληκτική θεωρητική - και όχι μόνο - σύλληψη των Επιστημόνων της Νέας Χιλιετίας...

Περισσότερα

 

 
  Τρίτη 3
Δεκεμβρίου
Η Ανθρώπινη Αύρα

"Εμφανίζονται κατά καιρούς βιβλία και άρθρα περιοδικών που μιλούν για την Αύρα. Υπάρχουν τόσες απόψεις γι' αυτήν όσοι σχεδόν και οι "ειδήμονες". Πίσω όμως από τις μορφές υπάρχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά στα οποία στηρίζεται αυτή η μελέτη που φιλοδοξεί να περιγράψει το απερίγραπτο: την ανθρώπινη Αύρα..."

Ένα άρθρο από την Κατηγορία άρθρων μας "ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ"

Περισσότερα

 

 
  Κυριακή 1
Δεκεμβρίου
Επιστήμονες αναζητούν πιθανή επικοινωνία με... φαντάσματα

Επιστήμονες στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Purdue αυτή τη στιγμή εκτελούν ένα πείραμα, το οποίο αν τελικά στεφθεί με επιτυχία, μπορει να αποτελέσει ίσως την επιστημονική τεκμηρίωση για το ότι υπάρχουν και άλλες παράλληλες διαστάσεις, πέρα από αυτήν την οποία αντιλαμβανόμαστε συνήθως και πιθανώς και για τις οντότητες που κατοικούν σε αυτές...

Περισσότερα

 
Εκπληκτική Ανακάλυψη - Οι Κινέζοι εξερεύνησαν την Αφρική πριν από τους Ευρωπαίους!!

Συνηθίζουμε να χρονολογούμε την ανακάλυψη ή την εξερεύνηση ηπείρων με κριτήριο πότε κάποιος ευρωπαίος έκανε κάτι τέτοιο. Τώρα όμως φαίνεται πως έχουμε τις ενδείξεις, αν όχι τις αποδείξεις, ότι τους ευρωπαίους τους είχαν προλάβει οι Κινέζοι... Τουλάχιστον όσον αφορά στην εξερεύνηση της Αφρικής!

Περισσότερα

 




 
  Αρχείο ΝΕΩΝ