Ιανουάριος 2003


 
  Παρασκευή 31
Ιανουαρίου
Εξωγήινοι; Ιδού οι άνθρωποι !!!

Μια κινηματογραφική ταινία για... εξωγήινους θεατές!
Οι Δανοί παραγωγοί έφτιαξαν αυτή την ταινία με την προοπτική να σταλεί στο διάστημα σε μια προγραμματισμένη διαστημική αποστολή το 2007!! Μετά τον δίσκο γραμμοφώνου στα διαστημόπλοια Voyager (μία ιδέα του αείμνηστου Carl Sagan), τώρα έρχεται η σειρά της σύγχρονης τεχνολογίας. Η ταινία θα σταλεί στο διάστημα σε CD!! Λέτε να έχουμε μεγαλύτερη τύχη έτσι;;

Περισσότερα

 
Μαλλιά που προβλέπουν χιονοπτώσεις !!

Η Carol Pearse ισχυρίζεται ότι μπορεί να προβλέψει χιονοπτώσεις ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα μαλλιά της!! Άλλη μία εκδοχή των πάμπολλων μεθόδων μαντικής;;
(και μην αρχίσετε να πειράζετε τα μαλλιά σας τώρα! Όλα τα πράγματα έχουν έναν πρωταρχικό και ιδιαίτερο σκοπό, ας το θυμόμαστε αυτό...)

Περισσότερα

 

 
  Τετάρτη 29
Ιανουαρίου
Screensaver - "Το Μυστήριο της ΑΙΓΥΠΤΟΥ" - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Απολαύστε και χρησιμοποιήστε το καινούργιο μας Screensaver με εκπληκτικές εικόνες που μας μεταφέρουν στον πανάρχαιο, μυστηριακό πολιτισμό της ΑΙΓΥΠΤΟΥ !!

"Το Μυστήριο της ΑΙΓΥΠΤΟΥ"



FORUM: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ !!

 
"Τα τέσσερα Κεριά" - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Και μία ευγενική προσφορά από το Μέλος των Forums, ANTONIOS1997, μία βαθιά "ανθρώπινη" παρουσίαση:

"Τα τέσσερα Κεριά"

Και φυσικά μην ξεχνάτε τις υπόλοιπες προσφορές των Forums...

FORUM: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ !!

 

 
  Δευτέρα 27
Ιανουαρίου
Το Αμερικάνικο "Πεντάγωνο" θα μας πάρει... "μυρουδιά" !!!

Μήπως μέχρι τώρα φοβόσασταν ότι η ιδιωτική σας ζωή απειλείται; Ότι τα προσωπικά σας δεδομένα κινδυνεύουν; Ότι οι κινήσεις σας και το «απόρρητο» των συναλλαγών σας θα μπορούσαν να γίνουν γνωστά από τις πιστωτικές κάρτες που χρησιμοποιείτε; Φοβάστε ότι σας υποκλέπτουν τα e-mails;

Αν όλα αυτά σας πανικοβάλουν, πανικοβληθείτε ακόμη πιο πολύ με το σχέδιο του Πενταγώνου για την κατασκευή μιας μηχανής που θα αναγνωρίζει τους ανθρώπους από τη μυρωδιά τους!

Περισσότερα

 
Τουρκικό Ίδρυμα ζητάει την επιστροφή των οστών του Αϊ – Βασίλη !!!

Άλλο ένα… διεθνές ζήτημα προ των πυλών;; Δεν γωρίζουμε και ούτε μπορούμε να κάνουμε αυτήν την πρόβλεψη... Όπως επίσης δεν γνωρίζαμε ότι τα Οστά του Αγ. Νικολάου είχαν κλαπεί από πειρατές τον 11ο αιώνα από το έδαφος της σημερινής Τουρκίας και ότι τώρα βρίσκονται φυλαγμένα στη βασιλική του Αγ. Νικολάου στην Ιταλική πόλη Μπάρι! Εκπληκτικό!! Περισσότερο εκπληκτικό ακόμη το ότι το εν λόγω Τουρκικό Ίδρυμα οργανώνει καμπάνια για την επιστροφή τους. Μήπως η υπόθεση σας θυμίζει κάτι από την γνωστή περίπτωση του Λόρδου Έλγιν;;

Περισσότερα

 
!! Φεβρουάριος 2003 - ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ !!

Το τεύχος Νο 174 του περιοδικού ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ για τον Φεβρουάριο ήδη κυκλοφορεί! Για άλλη μία φορά τα θέματα αυτού του τεύχους μας εντυπωσίασαν με την βάθος τους, την ευρύτητά τους και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι αρθρογράφοι του περιοδικού τις μελέτες τους! Το τεύχος καταπιάνεται με μεγάλη ποικιλία θεμάτων και πάλι, από τα Ορφικά Μυστήρια, έως τους πανάρχαιους - αλλά και εκπληκτικά επίκαιρους συνάμα - Αιγυπτιακούς Πάπυρους και τα Θαύματα!

Ανεξήγητο (Ειδική Συνεργασία)

 

 
  Σάββατο 25
Ιανουαρίου - [ΙΙ]
Η Λειτουργία των Forums αποκαταστάθηκε πλήρως!!

20:30:
Φαίνεται πως οι καλές σκέψεις όλων των Φίλων μας είχαν μία θετικότατη επίδραση!
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, μετά από προσπάθειες ωρών (ατελείωτες μας φάνηκαν...) οι Ομάδες Συζήτησης του ESOTERICA.gr λειτουργούν και πάλι σε "πλήρη ισχύ"!!
Στην απίθανη περίπτωση που εξακολουθεί η δυσκολία για κάποιους να εισέλθουν στα Forums η προηγούμενη οδηγία ισχύει ακόμη:
Κατά την διαδικασία Εισόδου/Login απο-επιλέξτε την ρύθμιση: "Φύλαξη Password"


Σας ευχαριστούμε και πάλι από καρδιάς!!

FORUMS

 

 
  Σάββατο 25
Ιανουαρίου
Προβλήματα στην πρόσβαση στο ESOTERICA.gr και στην λειτουργία των Forums - "Η Παγκόσμια Επίθεση"

Φυσικά αυτό δεν είναι ακριβώς μία "εσωτερική" είδηση αλλά αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να πληροφορήσουμε τους Επισκέπτες, τους Φίλους και τα Μέλη μας σχετικά με τα προβλήματα που παρατηρούνται το τελευταίο διήμερο στην πρόσβαση στις σελίδες του δικτυακού μας Τόπου αλλά και στην λειτουργικότητά τους - κυρίως σε αυτήν των Forums!

Φαίνεται λοιπόν πως μία ατυχής και συνάμα εκπληκτική σειρά συγκυριών έχει επηρεάσει την λειτουργία του ESOTERICA.gr αυτές τις δύο τελευταίες ημέρες με βασικότερη και σοβαρότερη φυσικά, εφόσον δεν επηρρεάζει μόνον τις ιστοσελίδες και τις εφαρμογές αυτού του τόπου αλλά το παγκόσμιο διαδίκτυο στο σύνολό του, την μεγάλης κλίμακας επίθεση - τύπου DoS ("άρνηση υπηρεσίας") - που δείχνει να προέρχεται από κακόβουλα προγράμματα της ευρύτερης οικογένειας των Ηλεκτρονικών Ιών!

Η εταιρεία Symantec (κατασκευάστρια του δημοφιλούς Αντιικού
προγράμματος προστασίας Norton AntiVirus) υπολογίζει τον αριθμό των υπολογιστικών συστημάτων που έχουν πληγεί άμεσα σε τουλάχιστον 22.000 παγκοσμίως! Έκτός βέβαια από τα συστήματα που έχουν δεκτεί απευθείας επίθεση, η γενικότερη λειτουργία του Παγκόσμιου Διαδικτύου έχει πληγεί επίσης καθώς το ή τα κακόβουλα αυτά προγράμματα φαίνεται ότι ψάχνουν για την εύρεση υποψήφιων θυμάτων υπολογιστών με τέτοιον τυχαίο και επιθετικό τρόπο, αποστέλλοντας δεκάδες χιλιάδες "ανιχνευτές" κάθε δευτερόλεπτο που έχουν καταστήσει πολλά κανάλια επικοινωνίας στο Internet πρακτικά άχρηστα!

Η τεχνική υποδομή του ESOTERICA.gr, αν και δεν έχει πληγεί άμεσα, έχει και αυτή επηρρεαστεί σε μεγάλο βαθμό εξαιτίας της πιθανής βλάβης κάποιων περιβάλλοντων και υποστηρικτικών συστημάτων... Αποκορύφωμα υπήρξε η μη διαθεσιμότητα των σελίδων για κάποιες ώρες νωρίτερα σήμερα. Το πρόβλημα πρόσβασης έχει ευτυχώς αποκατασταθεί αλλά η λειτουργικότητα των Forums δεν έχει επανέλθει ακόμη εντελώς! Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη από όλους τους Φίλους μας και να διαβεβαιώσουμε ότι κάνουμε ότι είναι πρακτικά δυνατό για να αποκαταστήσουμε εντελώς την λειτουργία του Τόπου!

Μία σημαντική πληροφορία για τα Μέλη των Forums που, το πιθανότερο, θα τους επιτρέψει να κάνουν Είσοδο σε αυτά και να συμμετέχουν στις Συζητήσεις:
Κατά την διαδικασία Εισόδου/Login απο-επιλέξτε την ρύθμιση: "Φύλαξη Password"


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επίθεση προτείνουμε τις ακόλουθες σελίδες:
CNN/Technology
BBC News
Sophos Anti-Virus
Microsoft Technet Bulletin

Από τον Τόπο του CNN μεταφέρουμε τα εξής:
"Η διακίνηση δεδομένων στα περισσότερα τμήματα του Internet μειώθηκε σε ταχύτητα σε δραματικό ποσοστό νωρίς το Σάββατο, το προφανές αποτέλεσμα μίας ταχύτατα διασπειρώμενης, τύπου ιού, μόλυνσης που κατέκλυσε τους παγκόσμιους ψηφιακούς "αγωγούς" και επηρρέασε την Πρόσβαση σε Ιστοσελίδες Web και την Μεταφορά των e-mail μηνυμάτων"

Πάντως το ESOTERICA.gr είναι ακόμη εδώ! Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας!!

FORUMS

 

 
  Πέμπτη 23
Ιανουαρίου
Γιατί οι άνδρες είναι λιγότερο θρήσκοι;

Το κοινωνιολογικό αυτό ζήτημα έχει απασχολήσει κατά καιρούς διάφορους ειδικούς. Μια ξεχωριστή άποψη που προέρχεται από τον καθηγητή Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, Rodney Stark, προτείνει ότι το φαινόμενο είναι μια μορφή της τάσης ανάληψης ρίσκου που έχουν οι άνδρες, τάση που τους οδηγεί για παράδειγμα και σε μεγαλύτερη εγκληματικότητα απ’ ό,τι τις γυναίκες!!

Περισσότερα

 
Διαλογισμός - Φιλοσοφία και Βεδάντα

Οι πρώτοι δάσκαλοι που έφεραν τη Γιόγκα στη Δύση ήρθαν με τις βαθιές διδασκαλίες της Βεδάντα που τη θεωρούσαν το μεγαλύτερο θησαυρό που είχαν να μοιραστούν με τον κόσμο. Παρουσίαζαν τη Βεδάντα σαν τη φιλοσοφία της αυτογνωσίας και τη Γιόγκα σαν τη μεθοδολογία με την οποία θα έφταναν σ' αυτή.

Δυστυχώς, με το πέρασμα του χρόνου, οι στάσεις της ασάνα γιόγκα απέκτησαν μεγαλύτερη δημοτικότητα στην υλιστική Δύση και η Βεδαντική όψη της διδασκαλίας έπεσε στο περιθώριο, ιδιαίτερα τα τελευταία 20 χρόνια...

Το άρθρο αυτό ασχολείται με την βαθιά, πραγματική διάσταση της διδασκαλίας της Γιόγκα-Βεδάντα σαν μια ολοκληρωμένη επιστήμη πνευματικής ανάπτυξης, όπως ακριβώς την θεώρησαν οι εισηγητές της στην... "άγρια Δύση"!!

Ένα άρθρο από την Κατηγορία άρθρων μας "ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ"

Περισσότερα

 

 
  Τρίτη 21
Ιανουαρίου
Ένα χρέος του Χριστιανισμού προς την Αρχαία Ελλάδα

Το βιβλίο "Pagan Monotheism in Late Antiquity" («Ο παγανιστικός μονοθεϊσμός στην όψιμη αρχαιότητα») των εκδόσεων "Clarendon Press" με συγγραφείς την καθηγήτρια Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Πολυμνία Αθανασιάδη και τον καθηγητή Ιστορίας και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης Michael Frede, τείνει να αμβλύνει την φαινομενικά μεγάλη διαφορά μεταξύ μονοθεϊσμού και πολυθεϊσμού και αγγίζει, με επιστημονικότητα και σεβασμό στις πηγές, το - ευαίσθητο – θέμα της σχέσης του Χριστιανισμού με τις λεγόμενες πολυθεϊστικές θρησκείες!

Ήδη απ’ την εισαγωγή του έργου, διατυπώνεται η άποψη ότι, ο Χριστιανισμός δεν επικράτησε επειδή ήταν μια μονοθεϊστική θρησκεία, αλλά διαμορφώθηκε ως τέτοια για να συμπορευτεί με το ρεύμα της ελληνιστικής εποχής, κατά την οποία υπήρχε ήδη η τάση για την ανάπτυξη του μονοθεϊσμού, από τους φιλοσόφους και διανοούμενους της εποχής.

Αυτή η φαινομενικότητα πάντως της διαφοράς μεταξύ Μονοθεϊσμού και Πολυθεϊσμού ή Πανθεϊσμού είναι μία εσωτερική διδαχή και πεποίθηση που έχει τις ρίζες της πολλές χιλιάδες χρόνια πριν, όμως η συνδρομή των επιστημόνων της εποχής μας και η συμπόρευσή τους με τις εσωτερικές διδασκαλίες, αν μη τι άλλο, προσφέρουν ανεκτίμητη βοήθεια στο έργο κάθε Αυθεντικού Αναζητητή της Αλήθειας!

Ένα άρθρο από την Κατηγορία άρθρων μας "ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΑ"

Περισσότερα

 

 
  Σάββατο 18
Ιανουαρίου
Έγκριση σε χριστιανό ιερέα να παραστεί σε παγανιστική τελετή !!

Εκπληκτική όσο και απρόσμενη είδηση!!
Δεν συμφωνείτε;;


Περισσότερα

 
Ο Εσωτερικός Συμβολισμός του αρχαίου Ελληνικού Χορού

"Οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν ότι ο χορός είναι μετάδοση της έκστασης. Είναι η διδασκαλία του ενθουσιασμού, στην κυριολεξία της λέξης: αίσθημα της παρουσίας του θεού και κοινωνία της ύπαρξής του. Και ασφαλώς εδώ βρίσκεται η "χάρη" του χορού. Η "χάρη" με την αισθητική και ταυτόχρονα τη θρησκευτική σημασία όρου: παρουσία πνεύματος μέσα στη σάρκα."

Διαβάστε το ενδιαφέρον καινούργιο μας άρθρο για ένα θέμα που πολύ σπάνια πραγματεύονται οι ερευνητές! Όχι στο ESOTERICA.gr βέβαια, εδώ προσπαθούμε να δούμε όσες περισσότερες μπορούμε από τις πλευρές της Γνώσης, της Ιστορίας, της ανθρώπινης Φύσης και του Σύμπαντος!

Ένα άρθρο από την Κατηγορία άρθρων μας "ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ"

Περισσότερα

 

 
  Πέμπτη 16
Ιανουαρίου
Είστε άτυχοι; Γραφτείτε στην Σχολή Τύχης!

Ο ψυχολόγος Richard Wiseman, μετά από 8 χρόνια ερευνών πάνω στον παράγοντα «τύχη» στην ανθρώπινη ζωή, ίδρυσε τελικά Σχολή Τύχης στην οποία έχουν φοιτήσει έως τώρα 70 άτομα με 80% επιτυχία στη βελτίωση της τύχης τους, όπως υποστηρίζει ο ίδιος φυσικά...

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως τις 4 αρχές της τύχης (!!), και ίσως και να αποφασίσετε ότι σας χρειάζονται επειγόντως αυτές οι επιπλέον γνώσεις που προσφέρει ο κος Wiseman! Θα χρειαστεί ένα μικρό ταξιδάκι μέχρι την Αγγλία βέβαια, αλλά... "αν έχεις - ή θέλεις - τύχη, διάβαινε!!"

Περισσότερα

 

 
  Τρίτη 14
Ιανουαρίου
Ο Ιησούς θεράπευε με... κάνναβη;;;

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται ο ερευνητής Chris Bennett που δεν διστάζει μάλιστα να αναρωτηθεί, αν θα πρέπει αυτοί που σήμερα κατηγορούν τη χρήση της κάνναβης να θεωρηθούν «αντίχριστοι», αφού ο ίδιος ο Ιησούς δίδαξε τη θεραπευτική χρήση της!!
Αυτή και άλλες παρόμοιες απόψεις στηρίζονται, υποτίθεται, σε Βιβλικές Αναφορές και ιστορικά στοιχεία(;;;)

Περισσότερα

 
Η μυστηριώδης Ατλαντίδα

Τα νερά του Ατλαντικού ωκεανού φυλάσσουν καλά το μυστήριο που λέγεται Ατλαντίδα. Το Τρίγωνο των Βερμούδων, οι τέσσερις κατακλυσμοί, οι Άτλαντες γίγαντες είναι αινίγματα που αρχίζουμε σιγά-σιγά να λύνουμε. Οι απαντήσεις βρίσκονται εκεί, στα απομεινάρια του πανάρχαιου πολιτισμού, μερικά από τα οποία έχουν έλθει ήδη στο φως, κάποια άλλα περιμένουν για να ανακαλυφθούν ή να ταυτοποιηθούν...


Ένα άρθρο από την Κατηγορία άρθρων μας "ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ - ΜΥΣΤΗΡΙΑ"

Περισσότερα

 

 
  Σάββατο 11
Ιανουαρίου
Πορτραίτα σύγχρονων Εσωτεριστών

Μ. Μάθερς, Α. Κρόουλι, Κρισναμούρτι, Ντ. Φόρτσιουν, Α. Μπέιλι

Είμαστε σίγουροι πως τα παραπάνω ονόματα λένε πολλά σε αρκετούς από εσάς! Διαβάστε ποιοι ήταν και πως έδρασαν 5 από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του Εσωτερισμού του αιώνα μας!!

Ένα άρθρο από την Κατηγορία άρθρων μας "ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ"

Περισσότερα

 

 
  Τετάρτη 8
Ιανουαρίου
Screensaver - "Αρχαία Mandalas" - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!

Απολαύστε και χρησιμοποιήστε το καινούργιο μας Screensaver με πολλά πανέμορφα σχήματα/σύμβολα αρχαίων Mandalas!

"Αρχαία Mandalas"

Και φυσικά μην ξεχνάτε τις υπόλοιπες προσφορές των Forums...

FORUM: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ !!

 
Αντικείμενο-Μυστήριο από το...μέλλον!

Διαβάστε την εκπληκτική ιστορία ενός αντικειμένου που ανακαλύφθηκε στην Εσθονία τη δεκαετία του 1960, ήρθε ξανά στο φως τις προηγούμενες ημέρες και έχει προξενήσει πονοκεφάλους στους ειδικούς ερευνητές που το μελετούν!
Ένα αντικείμενο από το παρελθόν, ίσως το απώτατο, που όμως μοιάζει να έχει έλθει κατευθείαν από το... μέλλον!

Περισσότερα

 

 
  Κυριακή 5
Ιανουαρίου
Περιοδικό "ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ" - ** Τεύχος 107 **

Ξεκίνησε ήδη μία ακόμη σημαντική Συνεργασία του ESOTERICA.gr με ένα από τα περιοδικά που έχουν πρωτοστατήσει στον χώρο της Φιλοσοφικής Έρευνας και του Εσωτερισμού στην χώρα μας! Το Περιοδικό Νέα Ακρόπολη (του ομώνυμου οργανισμού που φιλοξενείται και στο τμήμα φιλοξενιών) κυκλοφορεί στην χώρα μας εδώ και δύο δεκαετίες περίπου και κερδίζει τον αναγνώστη από την πρώτη ματιά με τη σοβαρότητα και το βάθος των άρθρων του, τουλάχιστον αυτό συνέβει με εμάς και με αυτόν τον τρόπο η συνεργασία αυτή ήταν πλέον αναπόφευκτη!!

Τα λόγια όμως περιττεύουν... δείτε τα περιεχόμενα του τεύχους που κυκλοφορεί και θα καταλάβετε, περιέχει εξάλλου δύο άρθρα από το αρχείο του ESOTERICA.gr:

- Προφητείες από το βιβλίο "Η Κοιλάδα των Ρόδων"
- ANIMUS & ANIMA σύμφωνα με τον Κ.Γιουνγκ

Το Περιοδικό "Νέα Ακρόπολη" μας παραχώρησε δύο άρθρα από παλαιότερα τεύχη του τα οποία και παραθέτουμε στη συνέχεια.


Περιοδικό "ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ" (Ειδική Συνεργασία)

 
Ο ΑΛΧΗΜΙΣΤΗΣ - "Ο Εραστής, ο Μάγος, ο Εσωτερικός Πολεμιστής"

"Αυτή είναι η δύναμη του μύθου ή του παραμυθιού, της ιστορίας εκείνης που γράφτηκε από έναν άνθρωπο που βλέπει τον κόσμο από δύο πλευρές συγχρόνως, με τέσσερα μάτια, με τα μάτια του παιδιού, αυτού που δεν γνωρίζει και θέλει να μάθει και με τα μάτια του γέρου που όλα τα έχουν δει"



Ένα άρθρο - προσφορά του Περιοδικού "ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ"

Περισσότερα

Οι μαθηματικές αρμονίες του Σύμπαντος

Από την μακρινή αρχαιότητα ο άνθρωπος προσπάθησε να ανακαλύψει το μυστήριο της ύπαρξης. Μέσα απ' την έκπληξη που προκαλεί το σύμπαν και ο εσωτερικός του μικρόκοσμος, ο άνθρωπος προσπαθεί να βρει το κλειδί που εξηγεί το μυστήριο, να βρει το κέντρο όπου ενώνονται το άπειρο και το ιερό σημείο γνώσης...

από τον κο Γεώργιο Α. Πλάνα,
Ιδρυτή και Διευθυντή του Φιλοσοφικού Οργανισμού "Νέα Ακρόπολη" στην Ελλάδα

Ένα άρθρο - προσφορά του Περιοδικού "ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ"

Περισσότερα


 
  Παρασκευή 3
Ιανουαρίου
Screensaver - "Αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι" -
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! - [1]

Απολαύστε και χρησιμοποιήστε το καινούργιο μας Screensaver με θέμα τους Γίγαντες της Αρχαίας ελληνικής Φιλοσοφίας !!

"Αρχαίοι Έλληνες Φιλόσοφοι"

Και φυσικά μην ξεχνάτε τις υπόλοιπες προσφορές των Forums: "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών", "Tarot του Aleister Crowley", "Kabbalah", "Ο Ιησούς παιδί", "UFO και Aliens", "Οι Δάσκαλοι Σοφίας" κ.ά.

FORUM: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ !!

 
Παρουσίαση - "Η Φύση μιλά για το 2003" -
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! - [2]

Και οι εκπλήξεις για σήμερα συνεχίζονται: Μία εκπληκτική - πολύ "ζωντανή" - παρουσίαση(PowerPoint Show), που έφτασε στα χέρια μας από το διεθνές Internet! Την μεταφράσαμε, της δώσαμε τον προσωπικό μας τόνο και σας την προσφέρουμε!!

"Η Φύση μιλά για το 2003"



FORUM: ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ !!

 




 
  Αρχείο ΝΕΩΝ