Μύθοι που έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την καταστροφή του WTC

 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (Associated Press)

Την καταστροφή του Παγκοσμίου Κέντρου Εμπορίου (ΠΚΕ), την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, ακολούθησαν μια σειρά από παρατηρήσεις παραφυσικών φαινομένων και συμβολισμών, που συνδέουν το κοσμοϊστορικό αυτό συμβάν με τον κόσμο του … ανεξήγητου.

Μέσω e-mail αλλά και από στόμα σε στόμα, διαδόδηκαν πολλές ασαφής, διφορούμενες και εντελώς ψεύτικες πληροφορίες, για τις οποίες ο Kevin Christopher, της "Επιτροπής για την Επιστημονική Έρευνα ισχυρισμών Παραφυσικών Φαινομένων", δηλώνει ότι δεν είναι παρά προσπάθειες του κόσμου να κατανοήσει τι κρύβεται πίσω απ' το φοβερό συμβάν.

Παραδείγματα:

- Ένας αστυνομικός που έκανε "σέρφινγκ" πάνω στα συντρίμμια του ενός πύργου που γκρεμίζονταν. Κάποιες πληροφορίες των ήθελαν να πέφτει με αυτόν τον τρόπο απ' τον 82ο όροφο, σπάζοντας μόνο τα δύο του πόδια.

- Ένα "σατανικό πρόσωπο" που εμφανίστηκε στους σχηματισμούς καπνού της έκρηξης.

- Επίσης άλλες αναφορές θέλουν τον Νοστράδαμο - τον προφήτη αυτό του 16ου αιώνα - να έχει προβλέψει την καταστροφή, όπως ήδη είχε κάνει όπως λέγεται για την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία και την Γαλλική Επανάσταση. Σ' ένα σημείο των προβλέψεών του ο Νοστράδαμος φέρεται να προφητεύει ότι: "Ο τρίτος μεγάλος πόλεμος θα ξεκινήσει όταν η μεγάλη πόλη καίγεται." Ενώ αλλού: "Στην πόλη της Υόρκης θα συμβεί μια μεγάλη κατάρρευση." Όπως όμως κάποιοι υποστηρίζουν, οι προφητείες του Νοστράδαμου έχουν γραφτεί με τρόπο ασαφή και σχεδόν πάντα είναι αντιστρέψιμες (δηλ. μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν αναφέρονταν σε ένα γεγονός αν αυτό δεν επιβεβαιωθεί). Κάποιοι άλλοι δεν δέχονται ότι ο Νοστράδαμος έχει γράψει αυτούς τους στίχους.

- Ο αριθμός 11 κάνει πολλές φορές την εμφάνισή του για κάποιο συμβολικό λόγο. Η επίθεση έγινε στις 11/9. Το πρώτο αεροπλάνο ήταν της πτήσης 11. Η 11η Σεπτεμβρίου είναι η 254η μέρα του έτους και 2+5+4=11, ενώ και οι πύργοι σχημάτιζαν ένα μεγάλο 11.

Είναι όλα αυτά "μύθοι", συμπτώσεις, απλά νοητικά κατασκευάσματα ή θέλουν να φανερώσουν την αθέατη πλευρά αυτής της μεγάλης καταστροφής;


 

http://www.100megsfree4.com/farshores/nmyth.htm

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ