Αγρογλυφικά (Crop-Circles):"Ένα σημείο των καιρών;"

 


Ο αγρότης Ράσελ Άντερσον δεν ήξερε τι να σκεφτεί όταν είδε στη φυτεία καλαμποκιού του το πρωί της Δευτέρας κάποια περίεργα σχήματα, ενώ την τελευταία φορά που πέρασε από εκεί το Σάββατο δεν υπήρχαν.

Η πρώτη σκέψη του Άντερσον ήταν ότι θα μπορούσε να το δημιούργησε ένας ανεμοστρόβιλος. Ο ίδιος είπε ότι έχει δει ανεμοστρόβιλους και ότι δημιουργούν τέτοιες καταστροφές στο έδαφος.

Αυτό που είδε έμοιαζε με ένα μεγάλο κοίλωμα που συνέχιζε σε ένα διάδρομο και οδηγούσε σε ένα άλλο μικρότερο. Ο Άντερσον πίστεψε ότι βρέθηκε μπροστά σε ένα αγρογλυφικό όπως αυτά της ταινίας "Sign" με πρωταγωνιστή το Μελ Γκίμπσον. Αυτό που τον οδήγησε σ' αυτή την άποψη ήταν, το ότι αυτό που αντίκρυσε, ήταν στο κέντρο του χωραφιού και δεν υπήρχε κάποιο μονοπάτι που να οδηγεί εκεί, ενώ τα καλαμπόκια είχαν πέσει στο έδαφος , με φορά αντίθετη του ρολογιού, σαν να τα είχε ρίξει κάποιος.

Μετά από περαιτέρω έρευνες αποδείχτηκε ότι το σχέδιο στο χωράφι του Άντερσον έγινε από ανθρώπους και όχι από εξωγήινους. Στο τέλος ο Άντερσον είπε ότι δεν πιστεύει στους εξωγήινους και σε όλες τις ιστορίες που έχουν εκδοθεί κατά καιρούς.

Ο εμπειρογνώμονας που πήγε στο χώρο και είδε το σχέδιο είπε ότι προφανώς ήταν φτιαγμένο από ανθρώπους γιατί ο κύκλος ήταν τέλειος. "Φαίνεται πολύ όμορφο" είπε. "Όλα τα καλαμπόκια είναι σπασμένα προς τη μια πλευρά στο μεγάλο κοίλωμα ενώ μετά το διάδρομο στο μικρό κοίλωμα η κατεύθυνση είναι αντίθετη".

Ο Σερίφης της περιοχής είπε ότι το άτομο που έκανε αυτό σχέδιο μπορεί να κατηγορηθεί για εγκληματική ενέργεια. Βέβαια το θετικό είναι ότι το καλαμπόκι ήταν ήδη κατεστραμμένο εξαιτίας της ξηρασίας, οπότε δεν υπήρχε απώλεια για τον αγρότη.

Μετά το πέρας του γεγονότος ο Άντερσον φάνηκε ενοχλημένος γιατί κάποιος παραβίασε τα όρια του χωραφιού του αλλά ευτυχώς όλα τελείωσαν ήρεμα.



http://www.journalstar.com/local.php?story_id=25869

Προσθέστε: Σχόλια - Παρατηρήσεις - Δικές σας απόψεις,

στην διεύθυνση arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ