Στενές επαφές "τρίτου τύπου" (και... σεξουαλικές!!!), στην Κίνα


Ο Zhang Jingping, διευθυντής της Ένωσης για την Έρευνα για U.F.O., στην Κίνα, αναφέρει ότι έχει τόσες πολλές αναφορές ανθρώπων που είδαν U.F.O. που «δεν τις ερευνούν πια αν δεν συνοδεύονται από φωτογραφίες».

Ωστόσο, υπάρχει ένα κείμενο του 4ου αιώνα το ονομαζόμενο «Συλλογή Κληροδοτημάτων» που περιγράφει ότι ένα «πλοίο της σελήνης» έπλεε πάνω από την Κίνα κάθε 12 χρόνια.

Ο Richard McNally , ψυχολόγος του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ ισχυρίζεται ότι αυτό μπορεί να oφείλεται στην πνευματική αναζήτηση κάποιων και την ανάγκη τους να πιστέψουν ότι τους έχουν απαγάγει εξωγήινοι.

Ο Meng Zhaoguo είναι ο διασημότερος διαγαλαξιακός ταξιδιώτης στην Κίνα. Όλα ξεκίνησαν όταν είδε μια μεταλλική λάμψη να έρχεται από το βουνό «Phoenix», πιστεύοντας ότι ήταν η συντριβή κάποιου αεροσκάφους. Όταν πήγε κοντά, κάτι τον χτύπησε στο μέτωπο και τον άφησε αναίσθητο.

Μόνο που ο Meng θα αποκτήσει ένα παιδί από αυτή την επαφή. Όπως του είπαν οι εξωγήινοι, θα δει το παιδί του, κάποτε στο μέλλον, αφού αυτό γεννηθεί σε 60 χρόνια σε κάποιο μακρινό πλανήτη!

Μετά από όλα αυτά, είναι να αναρωτιέσαι: "Που σταματάει η υγιής αναζήτηση και που αρχίζει η...φαντασιοπληξία;"

http://www.time.com/time/asia/magazine/article
/0,13673,501030929-488900,00.html

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ