ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΓΚΙΖΑΣ

Πολλά έχουν γραφτεί για το συγκρότημα των πυραμίδων της Γκίζας και της χιλιόχρονης συντρόφου τους … της Σφίγγας! Όμως φαίνεται ότι πολλά μένουν ακόμα να ανακαλυφθούν για τα μυστηριώδη αυτά μνημεία. Αυτό πιστεύει και μια ερευνητική ομάδα από Άγγλους και Αιγύπτιους αρχαιολόγους που πρόκειται να διεξάγουν ανασκαφές κάτω απ’ τις πυραμίδες και τη Σφίγγα.

Τις έρευνες θα διευθύνει ο Dr Zahi Hawass, Γενικός Γραμματέας του Ανώτατου Συμβουλίου Αιγυπτιακών Αρχαιοτήτων, έχοντας στη διάθεσή του την τελευταία λέξη της τεχνολογίας εντοπισμού και χαρτογράφησης. Με τη χρήση της τεχνολογίας αυτής, η ερευνητική ομάδα πιστεύει στην ανακάλυψη υπόγειων διαμερισμάτων και στοών που υποθέτουν ότι βρίσκονται κάτω απ’ την επιφάνεια του εδάφους της Γκίζας.

Ήδη υπάρχουν αρκετές ενδείξεις για την παρουσία μυστικών διαμερισμάτων και διάφορων κοιλοτήτων κάτω απ’ το έδαφος της περιοχής, τα οποία ο Dr Hawass τα χρονολογεί στον 26ο αιώνα π.Χ.

Θυμίζουμε ότι παλιότερα, είχε διεξαχθεί έρευνα από την ομάδα του διάσημου Edgar Cayce, πιστεύοντας στην ανακάλυψη της μυθικής «Αίθουσας των Αρχείων» που θα αποκάλυπτε άγνωστα μυστικά για τον πολιτισμό της Αιγύπτου. Τώρα οι … φανατικοί της Αιγύπτου ας αρκεστούν στην αναμονή των ερευνών του Dr Hawass. … Είδωμεν !!!

http://www.phenomenamagazine.com/0/editorial.asp?
aff_id=0&this_cat=Alternate+History&action=page&obj_id
=170&type_id=2&cat_id=43&sub_id=0#

Δείτε κι άλλες συναρπαστικές ειδήσεις και έρευνες από τον χώρο του Ανεξήγητου, του Εσωτερισμού και της Μεταφυσικής

Στείλτε τα δικά σας σχόλια και παρατηρήσεις στο arthra@esoterica.gr

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ