ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
 The Psychedelic Review Archives 1963-1971
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/01/2005, 18:00:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

---με αφορμη ενα θεμα του φορουμ
Περι Ενθεογενών/"Ψυχεδέλειας":Ωδή προς Όλους---...

Multidisciplinary Association for Psychedelic Studies


plus:
The Albert Hofmann Foundation

Atma
Hail the jewel in the lotus!

αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 03/01/2005, 18:34:49  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Γεια σου ΑΤΜΑ και καλή χρονιά.
Θα γνωρίζεις σίγουρα ότι
ο Hofman,έφτιαξε το lsd εντελώς τυχαία,
δοκιμάζοντας να παράγει κάποιο άλλο φάρμακο.
Όπως εξομολογήθηκε αργότερα ο ίδιος,δοκίμασε μία σταγόνα
από το παρασκεύασμα κατά λάθος.
Μετά από ένα μισάωρο περίπου,είδε το φως το αληθινό.
Κάπως έτσι το είπε ο ίδιος.
Εννοείται ότι συνέχισε τη χρήση,αλλά έδωσε τη σκυτάλη
της διάδοσής του
στον μετέπειτα
"γκουρού" του lsd,Timothy Leary.Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Xotchipilli2
Μέλος 2ης Βαθμίδας


347 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2005, 04:31:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Xotchipilli2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και να που ο δημιουργός του "θέματος-αφορμή" δεν άργησε να εμφανιστεί όταν ανάγνωσε στον τίτλο το "Psychedelic Review".Γνωστό το περιοδικό σε όσους ασχολούνται σοβαρά με αυτο το περισσότερο παρεξηγημένο απο ότι ξεχασμένο αντικείμενο.

Φίλη ΑΤΜΑ μου έκανε εντύπωση που το κείμενό μου αποτέλεσε...αφορμή για να καταθέσεις αυτό το μήνυμα.Δεν ήξερα οτι είχε πέσει στην αντίληψή σου.Απο την άλλη μου κάνει εντύπωση που δεν έχεις ήδη συμμετάσχει στην συζήτηση εκεί:κάτι μου λέει μέσα μου πως ίσως το θέμα δεν σου είναι άγνωστο ....(Technoshamanism,στην υπογραφή σου.)

Φίλε Αγνοών,
Αρκετά σωστά αυτα που είπες.Μερικές συμπληρώσεις/διορθώσεις¨: Ο κύριος Χόφμαν έψαχνε φάρμακα για ημικρανίες και το LSD-25 ήταν ένα απο αυτά (ξέρεις οτι ασκεί προφυλακτική δράση σε ένα είδος ημικρανιών που λέγεται cluster headaches ή πιο περιγραφικά "πονοκέφαλοι αυτοκτονίας"?). Το συνέθεσε,αλλα το άφησε στο ράφι.Μετά απο κάποια χρόνια ,κάτι τον έπιασε και επανέλαβε την σύνθεση. Δεν ήπιε όμως μια σταγόνα,το LSD το είχε παρασκευάσει στην διταρταρική του μορφή οπου είναι άλας.Καταλάθως εισέπνευσε μικροποσότητα και...μετα απο μια μάλλον εφιαλτική μέρα ,επέστρεψε στο εργαστήριό του αποφασισμένος να μάθει το τι προκάλεσε την τόσο "απόκοσμη" αλλαγή που βίωσε. Έμαθε λοιπόν οτι το LSD ήταν αυτό που το προκάλεσε με ελάχιστη ενεργή δόση τα 25 ΜΙΚΡΟγραμμάρια! Η ποσότητα αυτή είναι τόσο μικρή που είναι πρακτικά αόρατη.Όσον αφορά την χρήση του Χόφμαν να πώ πως πρόκυτε για ΧΡΗΣΗ και όχι για ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ (Ο εν λόγω κύριος είναι 99 χρονών και....ακμαιότατος)

(Ενδιαφέρουσα Ανεκδοτολογία: Η ποσότητα αυτή είναι τόσο μικρή και διασκορπίζεται τόσο εύκολα στον αέρα που...βρέθηκε χρήση για αυτή της την ιδιότητα.Όταν τα πάνοπλα τάγματα της DEA έκαναν εφόρμιση σε εργαστήριο παρασκευής LSD που ανοίκε στην "Οικογένεια" που προμήθευε τους Grateful Dead με υλικό,αυτοί τους άφηναν ένα μικρό δωράκι.2-3 γραμμάρια LSD (εδώ μιλάμε για 2000000 ΜΙΚΡΟγραμμάρια) πασπαλισμένα στο πάνω μέρος της πόρτας την οποία με τόση μανία έσπαζαν αυτοί οι τόσο υπέροχοι ,νομοτεγέστατοι προστάτες της τάξης...Την συνέχεια σε αφήνω να την φανταστείς)

Κατεμέ ο...Timάκος κατέληξε δυστηχώς να είναί ένα εγωπαθές media monkey...


ATMA σε ευχαριστώ που έφερες το θέμα του MAPS στο προσκύνιο...Δυστηχώς πολλοί αγνοούν την ύπαρξη αυτής της οργάνωσης.Προσοχή μόνο μην πεταχτεί κανείς και σου πεί οτι δεν έχει καμμία σχέση με τον Εσωτερισμό,όπως είπαν σε εμένα ,χεχεχε.

Βλέπεις η κυρίαρχη άποψη είναι η : "Αφού όλα είναι καταστρεπτικά ναρκωτικά και το κράτος μας προστατεύει για το καλό μας,γιατί να μάθουμε για αυτές τις βδελυρές ουσίες?"

Reality: A serotonine induced Hallucination?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2005, 05:46:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ATMA, τί 'ν' αυτά που μας γράφεις;
Έχουν καμμία σχέση με τον Εσωτερισμό;

Αφού όλα είναι καταστρεπτικά ναρκωτικά και το κράτος μας προστατεύει για το καλό μας,γιατί να μάθουμε για αυτές τις βδελυρές ουσίες;


.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Xotchipilli2
Μέλος 2ης Βαθμίδας


347 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2005, 06:03:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Xotchipilli2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Πλάκα-πλάκα Φίλη Zadok όσο και χιουμοριστικά και να το πάρουμε το θέμα δυστηχώς υπάρχουν πολλά άτομα που χωρίς να έχουν μελετήσει το Χ ή το Ψ θέμα εκφέρουν άποψη "κοινώς αποδεκτή" (που δεν είναι ταυτόσημο της "σωστής") και αρκούνται μόνο στο να αναπαράγουν απόψεις που άκουσαν.Εξάλλου σε ένα θέμα μεμπτό απο την συντριπτική πλειοψηφια των ανθρώπων ένας άνθρωπος μπορεί να προσάψει και αυτός την μομφή του χωρίς ιδιαίτερες διευκρινήσεις...Μεγαλύτερη δυσκολία κάποιος συναντά όταν υποστιρίξει την "μη συνιθισμένη" άποψη.

Ποιό είναι πιο δύσκολο εγχείρημα? Το να υποστιρίξει κάποιος μια άποψη ενστερνισμένη απο κράτος-αστυνομία-κοινή γνώμη (που κακά τα ψέμματα,"αντε να τους αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας) ή να υποστιρίξει κάποιος μια μειοψηφική άποψη?

Νομίζω όμως πως αυτό το ξέρεις Zadok.

Υπόψιν,η "βολή" μου πήγαινε προς μερικούς "κομήτες" που πέρασαν απο το θέμα μου και είτε απο το πρώτο μήνυμα του λογαριασμού τους στο εσωτέρικα προσπάθησαν να βρούν το "χημικό κατιτίς" τους,είτε άφησαν ερωτησούλες επαναλαμβανόμενες που τους τις απάντησα 3 φορές και μετά εξαφανίστηκαν χωρίς να απαντήσουν τις δικές μου,είτε εμφανίστηκαν με "δεύτερη" ταυτότητα για να μην αμαυρώσουν το ονοματάκι τους και περιορίστηκαν σε ad hominem επιθέσεις...

Μάλιστα ,κατα την γνώμη κάποιου, είμαι "μαστούρης" και "έμπορος ναρκωτικών" και μου ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ (με κεφαλαία παρακαλώ) οτι θα βε βάλει φυλακή.Ακόμα τον/την περιμένω.Άντε...Γιατί αργεί? Όχι τίποτε άλλο αλλα αν οι κατηγορίες του/της ευσταθούν πάει κανας μήνας απο τότε οπότε θα έχω ξεφορτωθεί και τα αποδεικτικά στοιχεία της ενοχής μου!


Reality: A serotonine induced Hallucination?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2005, 18:47:08  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Τα καταλαβαίνω όλα αυτά φυσικά και τα βίωσα (θα έλεγα) στο θέμα, αγαπητέ Xotchipilli2, γι' αυτό κι έκανα πλακίτσα προηγουμένως.

Βέβαια, ξέρεις ότι σε κάποια σημεία είχα κι εγώ τις αντιρρήσεις μου.

Κυρίως, όταν αισθανόμουν ότι προκειμένου να επιχειρηματολογήσουμε, φτάναμε να κάνουμε σχεδόν ότι κατηγορούμε, αλλά από την άλλη πλευρά (κατά κάποιον τρόπο), τσουβαλιάζοντας όλο τον εσωτερισμό και εξετάζοντάς τον από δεδομένο πρίσμα για χάρη του συλλογισμού μας.

Εν πάσει περιπτώσει, ας μην επαναλαμβάνομαι.

Καλή χρονιά σου εύχομαι και άμα είναι να σε κλείσουν φυλακή, γράψε μας τί μάρκα τσιγάρα να σου φέρνουμε!
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2005, 20:03:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Μπορεί και να μην καπνίζει καν ο Xotchipilli2 !
Αν κατάλαβα καλά,στο άλλο τόπικ που έχει ανοίξει
ο φίλος μας,τον κατηγόρησαν για όλα αυτά,
επειδή μίλησε υπέρ των ναρκωτικών ??
Αυτά δεν είναι σωστά πράγματα...
Πόσο πιο μπροστά είναι οι Ολλανδοί,
σε τέτοιου είδους ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ θέματα !!
Ζητώ τη συμπαθειά σας,αν είμαι "εκτός".
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Mercury
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Netherlands
781 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/01/2005, 23:02:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mercury  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ο Xotchipilli2 δεν μίλησε υπέρ οποιαδήποτε ουσίας και πολύ
περισσότερο δεν μίλησε υπέρ κάποιας ναρκωτικής ουσίας
αγαπητέ αγνοών.

Έδωσε κάποιες πληροφορίες και έκανε κάποιες διευκρινήσεις για κάποιες πολύ συγκεκριμένες ουσίες που λανθασμένα έχουν μπει στην ίδια κατηγορία με αυτή των πραγματικών άκρως επικίνδυνων ναρκωτικών.

Και ΔΕΝ βάπτισε αυτές τις άλλες ουσίες ΑΚΙΝΔΥΝΕΣ. Έιπε πολύ συγκεκριμένα ότι η χρήση τους απο το λάθος άτομο,στο λάθος χρόνο,και με το λάθος τρόπο μπορεί να της καταστήσει επίσης πολύ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ.

Για το lsd καλό είναι να διαβάσεις προσεχτικά το μήνυμα του φίλου Βrainstorm που ακόμα προσπαθεί να συνέλθει απο την εμπειρία του με αυτό. Ακόμα και στην Ολλανδία το lsd είναι απαγορευμένο.

Δεν υπάρχει καμμιά ουσία να δώσει σε κανένα το "φως το αληθινό" (δες τις σαχλαμάρες του Leary) και το "μαύρο σκοτάδι" παραμονεύει πάντα στη γωνία. Yπάρχουν άτομα που κάναν το μυαλό τους σούπα απο λάθος χρήση lsd. Προσοχή μην εξιδανικευουμε πράγματα και καταστάσεις.

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Xotchipilli2
Μέλος 2ης Βαθμίδας


347 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2005, 02:43:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Xotchipilli2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πιστεύω οτι ο φίλος Mercury απάντησε όπως θα απαντούσα και εγώ αν είχα δει το μήνυμα νωρίτερα.

Φυσικά,το έχω τονίσει κιόλας, (το οποίο κάνει καλά και το επισημαίνει ο Mercury) οτι καμμία ουσία δεν είναι πανάκεια ή "silver bullet" αν προτιμάτε τον αγγλικό όρο.Εδώ που τα λέμε...σε κανένα τομέα της ανθρώπινης ζωής ,της αναζήτησης ,της υγείας κτλ κτλ δεν έχει βρεθεί "Πανάκεια"...

Όσον αφορά τις επικινδυνότητας αυτών των ουσιών? Αν πέσουν σε λάθος χέρια (που δυστηχώς αυτό είναι η "πλειοψηφική περίπτωση") είναι πιο επικίνδυνες και απο το να παρέχεις πιστόλι σε άτομο που έχει δηλώσει ρητά οτι θέλει να αυτοκτονήσει...Γιαυτό τον λόγο γράφτηκε το κείμενό μου.Δυστηχώς η ευτυχώς η οποιαδήποτε ουσία (ακόμα και ναρκωτική που τίθομαι ΚΑΘΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥΣ!!!) δεν θα εκλείψει απο αυτον τον Πλανήτη όσα λεφτά και να ξοδέψει το κράτος (Ενδεικτικά δείτε τον προυπολογισμό της DEA).Ας φροντίσουμε λοιπόν να λιγοστέψουμε τα "λάθος χέρια" γύρω μας....

Βασικά "Στις φυλακής τα σίδερα" που θα μπώ για τα μη διαπραχθέντα κακουργήματά μου ,φέρτε μου...ρόφημα κακάο.Η θεοβρωμίνη του κακάο είναι το ψυχοενεργό της προτίμησής μου.Εδώ και 4 μήνες είμαι άκαπνος,οπότε αν μου φέρετε τσιγάρα μάλλον θα τα μοιράσω στους συμπαθείς συγκρατούμενούς μου...Μόνο σαπούνι μην μου φέρετε! (Καμμιά φορά αναρωτιέμαι αν σε πολλούς που αδιάκριτα κατακρίνουν τα ψυχοενεργά κυλούν στο αίμα τους περισσότερες ψυχοενεργές ουσίες απο ότι στο δικό μου που...εκφράζω διαφορετική γνώμη.Ντροπή...)

Reality: A serotonine induced Hallucination?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PHILOSOFOS-1
Πλήρες Μέλος

Bolivia
1201 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2005, 15:35:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PHILOSOFOS-1  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
καλησπερα σε ολους τους φιλους

παντως αμα θελετε να μαθετε οι αρχαιοι ελληνες επαιρναν ναρκωτικες
ουσιες και εκστασιαζοντουσαν για αυτο και βλεπανε οραματα ονειρωξεις
διεισδυαν σε αλλες διαστασεις βεβαια το κρασι τους εφερνε ευθιμια
επισης ενα ελληνικο φυλο "ανασταζι" επαιρνε μανιταρια ειδικα και
βλεπανε φαντασματα και τερατα σε αλλη διασταση βεβαια δεν συνιστω
ουτε μανιταρια ουτε ναρκωτικα γιατι σε στελνουν δεν εισαι εγκεφαλικα
νοητικα και ψυχικα πια ο ιδιος!!
το lsd σε συνδυασμο με μανιταρια
ειναι ψυχεδελεια βλεπεις τον θεο τον ιδιο!!

η αγαπη ειναι παντοτινη

ghΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zinon
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
148 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2005, 15:56:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zinon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
παντως αμα θελετε να μαθετε οι αρχαιοι ελληνες επαιρναν ναρκωτικες
ουσιες και εκστασιαζοντουσαν για αυτο και βλεπανε οραματα ονειρωξεις
διεισδυαν σε αλλες διαστασεις βεβαια το κρασι τους εφερνε ευθιμια
επισης ενα ελληνικο φυλο "ανασταζι" επαιρνε μανιταρια ειδικα και.....

Φιλε της ΣΟΦΙΑΣ εξαιρουμενου του κρασιου των μαντειων και της διατροφης προ Ολυμπιακων Αγωνων μπορεις να μου δωσεις παραπομπη να διαβασω για την χρηση ουσιων απο τους Αρχαιους ΕΛΛΗΝΕΣ;

zinonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2005, 16:21:33  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

καλησπερα σε ολους τους φιλους

παντως αμα θελετε να μαθετε οι αρχαιοι ελληνες επαιρναν ναρκωτικες
ουσιες και εκστασιαζοντουσαν για αυτο και βλεπανε οραματα ονειρωξεις
διεισδυαν σε αλλες διαστασεις βεβαια το κρασι τους εφερνε ευθιμια
επισης ενα ελληνικο φυλο "ανασταζι" επαιρνε μανιταρια ειδικα και
βλεπανε φαντασματα και τερατα σε αλλη διασταση βεβαια δεν συνιστω
ουτε μανιταρια ουτε ναρκωτικα γιατι σε στελνουν δεν εισαι εγκεφαλικα
νοητικα και ψυχικα πια ο ιδιος!!
το lsd σε συνδυασμο με μανιταρια
ειναι ψυχεδελεια βλεπεις τον θεο τον ιδιο!!

η αγαπη ειναι παντοτινη

gh


Από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα!
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2005, 16:26:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε Mercury,
ευχαριστώ για την απάντηση.
Δεν ντρέπομαι να ομολογήσω ότι
σε κάποια περίοδο στη ζωή μου,έκανα χρήση ενός τρίτου lsd,
στο τέλος της κάθε εργάσιμης εβδομάδας.
Μη μου λες για τις παρενέργειες του εν λόγω ψυχοτροπικού.
Το έχω δοκιμάσει σε κάθε μορφή,στρυχνινούχο,παρισθησιογόνο,
κεφάτο,"νταουνιάρικο",τα πάντα.
Το μόνο που δεν "έφαγα"ήταν το Ε.
Τις παρενέργειες και τα προσωπικά αδιέξοδα στα οποία μπορεί να σε φέρει το lsd,τα έχω ζήσει από πρώτο χέρι.
Πολλές φορες,απορώ από που άντλησα τη δύναμη και δεν έμεινα για πάντα "εκεί".
ΔΕΝ θεοποίησα κανένα ναρκωτικό,ΔΕΝ είμαι θαυμαστής του Leary,
ΔΕΝ πιστευω στη μαστούρα,ούτε στις κάθε είδους εξαρτήσεις.
Επίσης,ΔΕΝ υποστήριξα ότι στην Ολλανδία ενθαρρύνουν τον
πολίτη να τριπάρεται,
είπα όμως το αντίθετο,ότι τον χρήστη ΔΕΝ τον στέλνουν στη φυλακή,
όπως Ελλάντα.
Ο κόσμος στη χώρα μας,μόλις τώρα αρχίζει κι αντιλαμβάνεται
ότι δε φταίει το "πρεζάκι",αλλά αυτοί που του δίνουν την ουσία.
Τέλος πάντων,ας μη συνεχίσω.
Απλά στενοχωρέθηκα που δεν κατάλαβες σχεδόν τίποτα από τα γραπτά μου.
Το φως το αληθινό το βλέπεις ΜΟΝΟ με καθαρό μυαλό
και καλύτερα κράτα αυτό από μένα.
Σ'ευχαριστώ.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2005, 16:29:09  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αλλά έπεσα μέσα στο ότι ο xotchipilli2,
δεν καπνίζει πλέον !
Ε,κάτι ξέρω από εξαρτήσεις...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2005, 16:39:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Ο κόσμος στη χώρα μας,μόλις τώρα αρχίζει κι αντιλαμβάνεται
ότι δε φταίει το "πρεζάκι",αλλά αυτοί που του δίνουν την ουσία.

Δε φταίω εγώ, η Εύα με ηπάτησε!

Έλεος πια με τις δικαιολογίες!

Πουθενά δεν υπάρχει η στοιχειώδης υπευθυνότητα, να βγει κάποιος στα ίσα να πει:

"Ναι, έκανα ότι έκανα, γιατί έκανα κέφι".

Διότι περί αυτού πρόκειται και ας αφήσουμε την "παραμύθα"...

Κι όταν το "πρεζάκι" σπάει βιτρίνες, κλέβει κλπ. είναι εγκληματίας όπως όλοι οι άλλοι.

Δεν τον βοηθάμε ν' απεξαρτητοποιηθεί, αν τον παραμυθιάσουμε κι εμείς, ότι δεν είναι.
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2005, 17:13:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα zadok...
Σκέψου ότι το κάθε "πρεζάκι",
δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος.
Θα επανέρθω,δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Mercury
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Netherlands
781 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2005, 18:12:28  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Mercury  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φίλε αγνοών χαίρομαι που βρήκες τη δύναμη να μη "μείνεις για πάντα εκεί",και που πιστεύεις αληθινά αυτά που πιστεύεις.

Μη στεναχωριέσαι που δεν κατάλαβα τίποτα.Αν ξαναδιαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματα σου θα διαπιστώσεις ότι, με βάση αυτά, θα ήταν αδύνατο στον οποιοδήποτε να συμπεράνει αυτά που ανέφερες στο τελευταίο σου μήνυμα.

Να είσαι πάντα καλά.


Φίλε Χotchipilli δεν με εντυπωσιάζεις που έκοψες το κάπνισμα. Χωρίς υπερβολές το έχω κόψει τουλάχιστον 20 φορές (τελευταία φορά την Πρωτοχρονιά). Αρχίζω και με θαυμάζω.... Είμαι ένα τέρας θέλησης...

Σας αφήνω τώρα γιατί έμεινα απο τσιγάρα...

Edited by - Mercury on 05/01/2005 18:25:09Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2005, 18:17:57  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Δυστυχώς, το γνωρίζω πολύ καλά το πρόβλημα αυτό, αγαπητέ αγνοών και γνωρίζω ότι δεν είναι απλό.

Ζητώ συγγνώμη αν ήμουν έντονη κάπως, στον τρόπο με τον οποίο εκφράστηκα, αλλά το έζησα από πολύ-πολύ κοντά σε σχέση με πρόσωπο του άμεσου φιλικού μου περίγυρου, το οποίο κατάφερα να βοηθήσω ν' απεξαρτητοποιηθεί πριν μερικά χρόνια και τα βιώματα είναι ακόμη νωπά.

Θα σε αναμένω, όταν μπορέσεις, αν και φοβάμαι ότι είμαστε off-topic εδώ.
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 05/01/2005 18:20:10Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Xotchipilli2
Μέλος 2ης Βαθμίδας


347 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2005, 19:32:39  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Xotchipilli2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
παντως αμα θελετε να μαθετε οι αρχαιοι ελληνες επαιρναν ναρκωτικες
ουσιες και εκστασιαζοντουσαν για αυτο και βλεπανε οραματα ονειρωξεις
διεισδυαν σε αλλες διαστασεις βεβαια το κρασι τους εφερνε ευθιμια
επισης ενα ελληνικο φυλο "ανασταζι" επαιρνε μανιταρια ειδικα και
βλεπανε φαντασματα και τερατα σε αλλη διασταση βεβαια δεν συνιστω
ουτε μανιταρια ουτε ναρκωτικα γιατι σε στελνουν δεν εισαι εγκεφαλικα
νοητικα και ψυχικα πια ο ιδιος!!
το lsd σε συνδυασμο με μανιταρια
ειναι ψυχεδελεια βλεπεις τον θεο τον ιδιο!!

Δεν κάναν χρήση ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ουσιών.Είχαν γνώση πάντως των Λυσιργικών οξέων του Εργότ που φυτρώνει στην σίκαλη και επίσης γνώριζαν μερικά μανιτάρια με ψυχεδελικές ιδιότητες.Ενδιαφέρον έχει στην μυθολογία η τροφή των κεντάυρων...

Υπάρχει επίσης η θεωρεία οτι ο Κυκεών των Ελευσινίων Μυστηρίων περιείχε ενθεογενή βότανα.Μην γελιέσαι όμως ούτε στιγμή,δεν ήταν "πρεζάκια" ουτε "ναρκωμανείς".Αν ο κυκεών περιείχε κάποιο ψυχεδελικό τότε αυτό ήταν απλά καταλύτης της όλης διαδικασίας.Σε παρακαλώ διάβασε το τόπικ αφορμή που παραθέτει η ATMA,εκεί θα δείς για τί ακριβώς πράγμα μιλάω.Σίγουρα δεν έκαναν χρήση σαν τα σημερινά παιδάκια για να βλέπουν...τερατάκια.

Ας μην συγχέουμε τους εξαρτημένους στην Ηρωίνη με το θέμα που ανέφερα.Φίλη Zadok υπάρχει φάρμακο που βοηθάει στο στερητικό σύνδρομο της Ηρωίνης και δίνει μια ευκαιρία στον εξαρτημένο να βοηθηθεί καθώς εκλείπουν τα στερητικά συμπτώματα.Αυτή η ουσία είναι η Ιμπογκαίνη (παραπάνω για αυτήν στο τόπικ μου).Μακάρι Zadok το κράτος μας να μπορούσε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να παρέχει βοήθεια σε αυτά τα άτομα...Νομίζω πάντως πως έχεις αντιληφθεί πως κάτι τέτοιο πρακτικά δεν το εφαρμόζει ,τουλάχιστον όχι όσο μπορεί.Είναι ντροπή να υπάρχει κάποια ουσία που εξαλείφει το στερητικό σύνδρομο και αφήνει δρόμο ανοιχτό για ψυχολογική δουλειά και το κράτος μας να την κατατάσει μαζί με την Ηρωίνη.Το δυσκολότερο όμως είναι να απαλλαγεί αύτο το άτομο απο τον ψυχολογικό εθισμό... Να υπενθυμίσω πως αν αναφερόμαστε σε ουσίες όπως η ηρωίνη ,τότε να ξέρετε οτι είμαι ΚΑΘΕΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ (Πολέμιος).Αν δηλώνει κάποιος μια φορά την αντιπάθειά του προς αυτές,πρέπει να σας πώ οτι η διαφορά μου με αυτό το άτομο είναι...σημαντική.Είμαι ...."Χρυσαυγίτης" απέναντι σε αυτές τις ουσίες και την νοοτροπία τους.

Το κόψιμο του τσιγάρου δεν το είπα για εντυπωσιασμό,απλά διάλεξα το είδος που θα προτιμούσα να μου δίνετε στην φυλακή.Αν μπορεί και η Zadok να μου παίζει βιολί θα είμαι ιδιέταιρα ευτυχής.Λένε οτι ηρεμεί ακόμα και τα θηρία...

quote:
Το έχω δοκιμάσει σε κάθε μορφή,στρυχνινούχο,παρισθησιογόνο,
κεφάτο,"νταουνιάρικο",τα πάντα.
Το μόνο που δεν "έφαγα"ήταν το Ε.
Τις παρενέργειες και τα προσωπικά αδιέξοδα στα οποία μπορεί να σε φέρει το lsd,τα έχω ζήσει από πρώτο χέρι.

Δεν αμφισβητώ την εμπειρική γνώση αλλα πρέπει να σου πώ πως "στυχνινούχο" LSD δεν υπάρχει και υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΛΟΓΟΙ για αυτό οι οποίοι αφορούν φυσικοχημικά θέματα.Ψάχνωντας κάποιες ενημερωμένες σελίδες στο δύκτιο βρήκα μια σχετική συζήτηση που μιλάει για παρουσία στρυχνίνης σε ορισμένα χάπια "και καλά MDMA"(για αυτούς που δεν γνωρίζουν ,στην πανέμορφη πιάτσα το λένε Ε και ΟΧΙ,δεν αναφέρονται στην ομάδα Ε).Η συζήτηση δεν μιλάει για LSD αλλα απομυθοποιεί τον μύθο της στρυχνίνης http://www.paterasprod.org/phpBB2/viewtopic.php?t=21.

Πιστεύω φίλε αγνοών οτι η νοοτροπία της "πιάτσας" που συνοδεύει αυτες τις ουσίες είναι αυτή που κάνει το μεγαλύτερο κακό...Το έχω αναλύσει εκτενώς σε άλλο θέμα του φόρουμ ο οποίο είναι κατά των εξαρτήσεων ,κατά της μαστούρας,κατά της λάθος νοοτροπίας που κυριαρχεί.

quote:
ότι δε φταίει το "πρεζάκι",αλλά αυτοί που του δίνουν την ουσία.

Φταίει και αυτός όχι μόνο ο παροχέας του.Δεν μπορούμε να τον στερήσουμε ευθυνών.Φταίει λόγο νοοτροπίας,φταίει λόγο έλλειψής μελέτης.Τα..."πρεζάκια" θα μειωθούν σε αριθμό όχι οταν συλλάβεις τους Dealer,αλλα όταν αρχίζεις να ενημερώνεις εις βάθος.Ο "Πόλεμος κατά των Ναρκωτικών" έχει αποτύχει...Μήπως πρέπει ώς εναλλακτικό να αρχίσουμε να ενημερώνουμε? Είναι ένα βήμα,σαφώς καλύτερο απο το να βαράμε τους εθισμένους ή να ρίχνουμε όλο το φταίξιμο στους παροχείς.Ζήτηση-Προσφορά,δεν δουλέυει μονόπλευρα.

Σε αυτό το σημείο θα παρακαλούσα οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση να μεταφερθεί στο τόπικ που άρχισα εγώ.Νομίζω ταιριάζει εκεί ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο ότι εδώ.Αυτό γίνεται και για λόγους θεματικης συνοχής αλλα και για να μην ανοίξουν 100 θέματα στο εσωτέρικα για το θέμα των ψυχοενεργών ουσιών.Θα παρακαλούσα λοιπόν να κρατήσουμε την συζήτηση εκεί που πρέπει ,δηλαδή εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4478.

Reality: A serotonine induced Hallucination?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2005, 19:59:01  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Φίλη Zadok υπάρχει φάρμακο που βοηθάει στο στερητικό σύνδρομο της Ηρωίνης και δίνει μια ευκαιρία στον εξαρτημένο να βοηθηθεί καθώς εκλείπουν τα στερητικά συμπτώματα.Αυτή η ουσία είναι η Ιμπογκαίνη (παραπάνω για αυτήν στο τόπικ μου).

Αγαπητέ Xotchipilli2, θα το ψάξω αυτό το ζήτημα ρωτώντας κάποιους ειδικούς που τυχαίνει να γνωρίζω σε προγράμματα απεξάρτησης και εμπιστεύομαι ότι θα με ενημερώσουν σωστά για το γιατί δεν προτιμάται η λύση, την οποία συστήνεις και τί μέλει γενέσθαι. Μόλις έχω νέα, θα τα καταγράψω στο θέμα σου.

quote:
Αν μπορεί και η Zadok να μου παίζει βιολί θα είμαι ιδιέταιρα ευτυχής.Λένε οτι ηρεμεί ακόμα και τα θηρία...

Ουπς! Μας πήρανε χαμπάρι.......
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 05/01/2005 20:00:45Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Xotchipilli2
Μέλος 2ης Βαθμίδας


347 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/01/2005, 20:24:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Xotchipilli2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Αγαπητέ Xotchipilli2, θα το ψάξω αυτό το ζήτημα ρωτώντας κάποιους ειδικούς που τυχαίνει να γνωρίζω σε προγράμματα απεξάρτησης και εμπιστεύομαι ότι θα με ενημερώσουν σωστά για το γιατί δεν προτιμάται η λύση, την οποία συστήνεις και τί μέλει γενέσθαι. Μόλις έχω νέα, θα τα καταγράψω στο θέμα σου.

Θα το εκτιμούσα αφάνταστα.Ρώτησε αν μπορείς και αν γνωρίζουν προσπάθειες ανάπτυξης αναλόγων της ιμπογκαίνης.Μπορεί κάποιος χημικός/νευροχημικός δηλαδή να πάρει την ιμπογκαίνη ώς πρότυπο μόριο και να συνθέσει παρόμοιες ουσίες οι οποίες α)θα έχουν λιγότερες παρενέργειες β)θα είναι πιο ενεργές ανα mg χορήγησης γ) θα έχουν μεγαλύτερη ημιζωή οπότε θα είναι δραστικές για πολύ καιρό με μόνο μια χορήγηση. Εδώ να υπενθυμίσω οτι κάθε "θεραπεία" έχει παρενέργειες και η ιμπογκαίνη είναι το πρώτο βήμα ,ένα τραχύ κλειδί που ανοίγει την κλειδαριά του στερητικού συνδρόμου.Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να επιστρατεύσουμε τον "κλειδαρα" με βάση αυτό να μας φτιάξει ένα καλύτερο.

Πιστεύω οτι απο την στιγμή που χορηγούν ήδη μεθαδόνη ή ναλοξόνη/ναλτρεξόνη,θα ήταν ενδιαφέρον τουλάχιστον να εξετάσουν την "Υπόθεση Ιμπογκαίνη".Στο οπλοστάσιο της απεξάρτησης ,πιστεύω,πως ποτέ τα όπλα που έχουμε δεν μπορούν να θεωρηθούν "αρκετά".

Reality: A serotonine induced Hallucination?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PHILOSOFOS-1
Πλήρες Μέλος

Bolivia
1201 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/01/2005, 00:53:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PHILOSOFOS-1  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Αγαπητέ Xotchipilli2

φυσικα "αστειευομαι" σε οσα μιλας ειμαι συμφωνος δεν φερω καμια αντιρριση εχεις δικιο!!
δεν ξερω αν γνωριζεις μια φυλή που λεγεται "ανασταζι"
αυτοι κανουν χρηση μανιταριων με ψυχεδελικες τασεις
εκστασιαζονται βλεπουν οραματα και χορευουν στον ξυπνιο τους!!
Βρισκονται στην Ασια κοντα στην ινδια και λενε οτι ανηκουν
σε ελληνικο φυλο τωρα αν παιρνουν ειδικες ουσιες μαζι με τα
μανιταρια !!
ειμαι κατα των ναρκωτικων και θλιβομαι 0ταν βλεπω
ατομα να βρισκονται σε αυτη την κατασταση γιατι επελεξαν
αυτον τον δρομο χωρις γυρισμο!!
πηγα πριν καιρο να βοηθησω εναν ανθρωπο που ειχε αυτο
το προβλημα και εκανα τα παντα αλλα ισως ηθελε να παρει
αυτον τον δρομο ευτυχως δε κολλησα εστω και απο τα μαλακα
ναρκωτικα γιατι ημουν δυνατος και δεν εχω εξαρτησεις
τελικα εμαθα οτι εκανε αποτοξινωση και σωθηκε !
Για να φτασει ενα ατομο δεν παιζει ρολο ο χαρακτηρας του
μπορει να ειναι ο καλυτερος ανθρωπος του κοσμου αλλα
πταιει το περιβαλλον γυρω του οι γονεις οι φιλοι που δεν του
εδειξαν συμπαρασταση και αγαπη!!
μακαρι να μπορουσαμε να βοηθουσαμε ο ενας τον αλλον σε μια
δυσκολη στιγμη οταν την χρειαστουμε!
ολα υποκεινται στην δυναμη του συνολου


η αγαπη ειναι παντοτινη
δες μεσα στο σκοταδι
ερευνα αλλα μην πιστευεις ακομα

ghΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/01/2005, 12:59:12  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Όντως είμαστε off-topic εδώ,
αλλά θα μου επιτρέψουν οι φίλοι δύο παρατηρήσεις.
Η πρώτη για τον xotchipilli2:
Ίσως φίλε να μην το εξέφερα σωστά.
Δεν υπάρχει lsd στρυχνινούχο,άλλωστε lsd σημαίνει απλά
λυσσεργικό οξύ κι όπως πολύ σωστά επεσήμανες,λαμβάνεται από
το σιτάρι.Υπάρχει όμως στρυχνινούχο τριπάκι,
φαντάζομαι ξέρεις τι είναι αυτό το χαρτάκι.
Αλλά επειδή η κουβέντα γίνεται επικίνδυνη,
επειδή ίσως μας διαβάζουν μικρά παιδιά,ας σταματήσουμε εδώ καλύτερα.
Για τον φίλο Mercury:
Να'σαι καλά κι εσύ φίλε μου.
Κατάλαβα τι θες να πεις με το μήνυμά σου.
Εγά απλά θα σου πω κάτι άλλο.
Ότι χρειάζεται ΤΕΡΑΣΤΙΑ δύναμη ΚΑΙ οικογενειακή,φιλική,συγγενική υποστήριξη,
για να ξεπεράσεις τέτοιες καταστάσεις.
Μπορώ όμως με σιγουριά να σου πω το εξής:ότι ναι,είναι πολύ εύκολο
κάποιος να λέει τα μεν,αλλά να καταλήγει στα δε.
Αρκεί να πιστέψει σε ένα και μόνο πράγμα: στον εαυτό του.
zadok,
θα ήθελες να μεταφέρουμε κάπου αλλού τη συζήτηση ??
Στο άλλο τόπικ ίσως ??Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
αγνοών
Πλήρες Μέλος

Greenland
803 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/01/2005, 13:01:51  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους αγνοών  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Mercury,
το έχει πει κι ο Mark Twain:
"το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο είναι να κόψεις το κάπνισμα.Εγώ μέχρι στιγμής το έχω κόψει 30 φορές!".Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Sagaviper
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Cyprus
733 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/01/2005, 14:33:31  Εμφάνιση Προφίλ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ενδιαφέρον θέμα.
Ρε Xotchipilli2 θα ήθελα να σε ρωτήσω αν είχες ποτέ άμεση ή έμμεση εμπειρία με DMT(dimethyltryptamine).

Βασικά διάβασα το βιβλίο του Dr. Rick Strassman - http://www.rickstrassman.com/DMT: The Spirit Molecule

και έμαθα επίσης ότι το Αyahuascaτων Ινδιάνων έχει σκοπό την απόσπαση της ουσίας DMT με ειδική επεξεργασία που δεν ξερώ ακριβώς ακόμα πως το ήξεραν.
Θα ήθελα να πω ότι το βιβλίο αναφέρει επίσης οτι όταν το σώμα μας πεθαίνει ο εγκέφαλος μας παράγει DMT και τριππάρουμε για λίγα λεπτά, και παράγει την ίδια ουσία όταν το μωρό στην κοίλια της μητέρας είναι περίπου 40-45 ημερών! Ποιός είναι ο σκοπός αυτής της ουσίας; και γιατί το Ayahuasca είχε και έχει το όνομα "Φυτό των Θεών";


Ελπίζω να μην ξέφυγα απο το θέμα σου ATMA απλά θεώρησα ευκαιρία να ρωτήσω τον Xotchipilli2 και τους ενδιαφερόμενους του θέματος τώρα που είναι μαζεμένοι.

"You are only paranoid when you Imagine people are against you"


Edited by - Sagaviper on 06/01/2005 14:57:08Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Xotchipilli2
Μέλος 2ης Βαθμίδας


347 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/01/2005, 19:11:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Xotchipilli2  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Σε αυτό εδώ το τόπικ θα υπάρξω λακωνικός.Μπορώ να απαντήσω εκτενώς μόνο στο δικό μου θέμα.

Έχω λάβει γνώση της Διμεθυλοτρυπταμίνης και κατέχω το εν λόγω βιβλίο.

Υπάρχει και άρθρο στο Esoterica με αυτό το θέμα ,ψάξε στο google με keyword +esoterica +entheogen

Η Zadok ,όπως εξάλλου και εγώ θα θέλαμε να μεταφερθεί αυτή η κουβέντα στο θέμα που ήη υπάρχει.

Παρακαλώ όποιος θέλει να μιλήσει παραπάνω για αυτό ας το κάνει σε αυτό το θέμα http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4478.

Reality: A serotonine induced Hallucination?Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

zinon
Μέλος 1ης Βαθμίδας

Greece
148 Μηνύματα
Απεστάλη: 06/01/2005, 20:11:35  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους zinon  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Φιλε xotchipilli 2
διαβασα την αναλυση σου περι ενθεογενων ουσιων και πραγματικα εχω μενει αφωνος απο το ποσα πραγματα αγνοω.
Εχω μονο μια πολυ συντομη ερωτηση.
Ας υποθεσουμε οτι παρασκευαζω εγω η βρισκω μια τετοια ουσια στην φυση η οποια οχι μονο δεν καει τον εγκεφαλο αλλα του κανει και καλο επισης οτι θεραπευει και μερικες ασθενειες και ολοι οσοι κανουν χρηση βρισκοντε υπο πληρη "ευτυχια".
Μπορεις να μου πεις μετα την κυκλοφορια της στον κοσμο και την χρηση της απο ολους ποιος θα την σταματησει για να παει να την "ξαναμαζεψει" ;
Η κοινωνικη δομη δεν σηκωνει πολλους χρηστες,θα κινδυνευσει η συνεχεια της ΠΟΛΗΣ και μαλλον θα ερθει το τελος της απο καποιους αλλους μη χρηστες .
Φιλικα Ζηνων

zinonΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΤΜΑ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

India
6464 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2005, 17:48:19  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΤΜΑ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
Σε αυτό το σημείο θα παρακαλούσα οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση να μεταφερθεί στο τόπικ που άρχισα εγώ.Νομίζω ταιριάζει εκεί ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο ότι εδώ.Αυτό γίνεται και για λόγους θεματικης συνοχής αλλα και για να μην ανοίξουν 100 θέματα στο εσωτέρικα για το θέμα των ψυχοενεργών ουσιών.Θα παρακαλούσα λοιπόν να κρατήσουμε την συζήτηση εκεί που πρέπει ,δηλαδή εδώ http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=4478.

namaste:)

οπως ανεφερα + στην αρχη του τοπικ :

quote:
---με αφορμη ενα θεμα του φορουμ
Περι Ενθεογενών/"Ψυχεδέλειας":Ωδή προς Όλους---

θεωρησα πως ειναι θησαυρος τα κειμενα που ανακαλυψα //μαλλον ψαχνοντας κατι αλλο//+πως θα βοηθησουν στην περαιτερω συνεχιση του θεματος που ανοιξε ο αγαπητος συνταξιδιωτης Xotchipilli2:)//o λογος δε, που ανοιξα ετουτο,ειναι απλα για να δωσω το url //βλεποντας οτι το εκει τοπικ -κατα την τελευταια σελιδα του- ειχε λαβει μαλλον μια τετοια -τροπη που εχριζε..επαναπροσδιορισμου+αναθερμανσης..:)

καλη συνεχεια παιδια:)Technoshamanism

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2005, 19:52:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
zadok,
θα ήθελες να μεταφέρουμε κάπου αλλού τη συζήτηση ??
Στο άλλο τόπικ ίσως ??

Θα ήταν καλύτερα, αν και μου φαίνεται ότι ούτε το άλλο θέμα είναι άμεσα σχετιζόμενο με το εμπόριο και την εξάρτηση από τα ναρκωτικά.

Υπάρχει κάποιο άλλο θέμα, το οποίο ασχολείται με αυτό (δεν το 'χω πρόχειρο αυτή την στιγμή).

Θα μπορούσαμε να τα πούμε και μέσω μέιλ, αν θέλεις, για να μην ξεφύγουμε κι απ' τη θεματολογία του esoterica.
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 07/01/2005, 20:23:00  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
"Ηρωινη " ΦΥΓΗ ...MONAΞΙΑ...ΕΞΑΡΤΗΣΗ...ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
wendigo
Μέλος 3ης Βαθμίδας


561 Μηνύματα
Απεστάλη: 11/01/2005, 18:24:40  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους wendigo  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Έχω μια ερώτηση φίλοι μου (αν κρίνω από την ενημέρωσή του, μάλλον για τον Xotchipilli2 θα χτυπήσει η καμπάνα!):
Έχει διαβάσει κανείς το βιβλίο "The Ibocaine story:Report on the Staten Island project" των PAUL DE RIENZO, DANA BEAL; Αξίζει τον κόπο;
Αληθεύει πως υποστηρίζουν πως η Ιμποκαϊνη μπορεί να θεραπεύσει όλων των ειδών τις χημικές εξαρτήσεις; Και πως το σχετικό project κυνηγήθηκε άγρια;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


No Method, No Guru, No TeacherΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.15625
Maintained by Digital Alchemy