Κεντρική Σελίδα ESOTERICA.gr ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ (αρχική σελίδα)

 

 

 

mystery - Μεταεκδοτική

mystery

Εκδόσεις "Μεταεκδοτική"

Τεύχος 12, Νοέμβριος 2005

mystery, Τεύχος 12- Νοεμβρίου 2005

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ MYSTERY
ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Περιεχόμενα Τεύχους 12, Νοεμβρίου 2005

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΞΟΥ: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!
Στο Μεγάλο Εορταστικό μας τεύχος, ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΑΜΗΣ, ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗΣ και ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ πραγματοποιούν μια πρωτότυπη περιήγηση σ' όλες τις πλευρές της Ελλάδας, αναζητώντας και καταγράφοντας ένα μοναδικό κατάλογο για το μυστήριο στην άγνωστη Ελλάδα μας. Στις σελίδες του θα βρείτε ιστορίες από στοιχειωμένους τόπους, επαφές με UFO, παράξενες παραδόσεις, άγνωστους θρύλους, αναφορές για χαμένους θησαυρούς και πολλά ακόμα ιδιαίτερα φαινόμενα και περιστατικά που έχουν παρατηρηθεί από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα!

ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ DUNE: ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΠΟΧΗΣ…
Ο ΘΩΜΑΣ ΜΑΣΤΑΚΟΥΡΗΣ μας ξεναγεί στην μυθολογία DUNE του Frank Herbert, συγκρίνοντας το με τα σενάρια οικολογικής καταστροφής που απειλούν τον πλανήτη μας αλλά και το αρχέτυπο του Μεσσία.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ MANCHESTER 2005: ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
Είναι γεγονός πως η επιστημονική κοινότητα στρέφει την προσοχή της ολοένα και πιο συχνά στα θέματα της παραψυχολογίας. Οι πρόσφατες εξελίξεις μάλιστα στο Πανεπιστήμιο του Manchester επιβεβαιώνουν το ενθουσιώδες κλίμα. Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΟΥΔΗΣ μας μεταφέρει στο επίκεντρο των γεγονότων προτείνοντας παράλληλα και από την προσωπική του εμπειρία, 7 βήματα για να βγείτε από το σώμα σας!

ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ
Η Σολομωνική προκαλεί τον σεβασμό όσο και τον τρόμο των ανθρώπων. Για την παρεξηγημένη όσο και μιαρή αυτή τέχνη, μιλά τολμηρά ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ μέσα από την ιστορία των βιβλίων της αλλά και των ανθρώπων που ασχολήθηκαν μαζί της.

ΑΚΟΜΗ

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΤΑΫΓΕΤΟ: ΘΑΥΜΑ Ή UFO;
Του ΣΠΥΡΟΥ ΜΑΚΡΗ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
Του ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΔΗ

ΞΩΤΙΚΟΚΟΣΜΟΣ: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ
Της ΜΑΡΙΑΣ ΚΙΚΙΡΗ