ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 
 Όλα τα Forums
 ΝΕΑ - Μέσα από το Διεθνές Internet
 // Επίσημη Συνάντηση ESOTERICA.gr - 10/4/2005 (για τα Μέλη των Forums) //
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
 
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 05:52:04  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
Αναπαραγωγή από την Ανακοίνωση στο Forum "Απόψεις, Προτάσεις κ.ά." όπου διεξάγεται και η σχετική Συζήτηση:

Καλημέρα αγαπητοί Φίλοι και Φίλες! Τουλάχιστον όσες/οι αισθάνεστε έτσι - και γνωρίζω πως είστε πολλοί/ές...
Αλλά απευθύνομαι και σε αυτούς που δεν αισθάνονται ακριβώς έτσι, ίσως το ένιωσαν στο παρελθόν αλλά όχι πλέον, ίσως πάλι να το νιώσουν περισσότερο στο μέλλον... ακόμη και σε αυτούς που δεν πιστεύουν ότι μπορούν να είναι φίλοι μας ή δεν θέλουν να είναι ή και σε αυτούς που επιθυμούν να είναι φίλοι του ESOTERICA και των Στόχων του(το οποίο είναι και αυτό που θα προτιμούσαμε πάνω απ'όλα...) αλλά όχι των ανθρώπων που η ροή του χρόνου τους έθεσε στην πρόσκαιρη θέση των Δημιουργών, Εκφραστών και Συντηρητών...

Όπως θα καταλάβατε ήδη από τον τίτλο του Θέματος, πρόκειται για την Ανακοίνωση/Πρόσκληση για την Συνάντηση που οργανώνουμε την ερχόμενη Κυριακή, 10 Απριλίου 2005, και η οποία απευθύνεται μόνον στα Μέλη των Ομάδων Συζήτησης του ESOTERICA.

Έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός από την Πρώτη Δραστηριότητα του ESOTERICA(την 3η Ιουλίου 2004) και σκεφτήκαμε ότι θα είναι σίγουρα καλό και ίσως αποδειχτεί πολύ δημιουργικό να συγκαλέσουμε μία συνάντηση των Μελών των Forums πριν διοργανώσουμε μία άλλη πιο ανοιχτή, σε περισσότερους ανθρώπους, δραστηριότητα.

Για πολλούς και οπωσδήποτε σημαντικούς λόγους, αποφασίσαμε να προσκαλέσουμε όσα από τα Ενεργά Μέλη των Forums το επιθυμούν, να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί, παρουσιάζοντας και συζητώντας κάποια από τα θέματα που απασχολούν ακριβώς αυτούς τους ανθρώπους που Συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια, είτε από την πλευρά των Φίλων Συζητητών των Forums, είτε από την πλευρά των Μελών της Ομάδας των Υπευθύνων του χώρου ή καλύτερα της "Συντροφιάς του ESOTERICA".

Προτιμούμε δε να γίνει μία τέτοια συνάντηση πριν από οποιαδήποτε άλλη κίνηση "εξωτερίκευσης", παρότι είναι αρκετοί μήνες τώρα που έχουμε κάνει τις απαραίτητες Συζητήσεις με Ανθρώπους του χώρου της Αναζήτησης και του Εσωτερισμού στην Ελλάδα που ενδιαφέρονται για Συμμετοχή και Προσφορά στις Συναντήσεις μας. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη από αυτούς/ες που δεν μπορούμε να τους συμπεριλάβουμε σε αυτήν τη Δραστηριότητα, προέχουν όμως αυτή τη στιγμή για εμάς οι συνοδοιπόροι που δίνουν ζωή σε αυτό το πολύ Δυναμικό και Εξελισσόμενο(με απρόβλεπτους τρόπους πολλές φορές) Ον που λέγεται "Χώρος Διαλόγου", "Δωμάτια Συζήτησης", "Forums", "Ομάδες Συζήτησης" του ESOTERICA ή όπως αλλιώς προτιμάτε να το ονομάζετε!

Η Συνάντηση αυτή, όπως είναι προφανές, θα αναφέρεται στο ίδιο το ESOTERICA και σε αυτά που αντιπροσωπεύει για τον καθένα από εμάς, σε αυτά ακόμη που θα ήταν δυνατόν να είναι και σε αυτά που μπορεί να γίνει, θα δοθεί μεγαλύτερο βάρος στα ζητήματα που αφορούν στα Forums, στις ελπίδες, στόχους, όνειρα και προβλήματα που σχετίζονται με αυτά, στα πράγματα που γίνονται αυτή τη στιγμή και σε αυτά που προγραμματίζονται για μέλλον, στην κριτική σκέψη σχετικά με αυτά, θετικής ή αρνητικής χροιάς, αλλά κατ'ευχήν δημιουργική.

- Αυτή η "Συνάντηση των Φίλων του ESOTERICA" Θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 Απριλίου και πάλι στον Χώρο "Studio IDEA",
Ιπποκράτους 156 & Βελισσαρίου, Αθήνα

- Θα υπάρξουν εισηγήσεις από Μέλη της Ομάδας Υπευθύνων του ESOTERICA

- Θα υπάρξουν επίσης εισηγήσεις από Μέλη των Forums καθώς και Ανοιχτή Συντονιζόμενη Συζήτηση με Ερωτήσεις, Προτάσεις και γενικότερα Απόψεις για τον Τόπο του ESOTERICA και τις δράσεις του.

Η Είσοδος θα είναι Ελεύθερη.

Παρότι έχουμε προγραμματίσει τη Συνάντηση αυτή για την Κυριακή που έρχεται, δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να δώσουμε ακριβή ώρα γι'αυτή καθώς κάποιο "ματς" του Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος(αδιευκρίνιστης ακόμη ώρας έναρξης και για το οποίο δυστυχώς δεν γνωρίζαμε μέχρι πρώτινος) πρόκειται να διεξαχθεί την ίδια ημέρα στην περιοχή αυτή και δεν θα θέλαμε να συμπέσουν οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των Οπαδών με την ώρα της Συνάντησης αλλά και ο ίδιος ο αγώνας. Οπότε η ώρα της Δραστηριότητας πρόκειται να συγκεκριμενοποιηθεί(και να ανακοινωθεί) τις αμέσως επόμενες ημέρες. Αφήνουμε δε, και κάποιο μικρό - αλλά αρκετά απίθανο - περιθώριο αλλαγής της ημέρας γι'αυτήν.

Στη συγκέντρωση αυτή θα μπορούν να παρευρεθούν ελεύθερα όσα Ενεργά(σε παράθεση μηνυμάτων) Μέλη των Forums επιθυμούν και έχουν συμμετάσχει έως και το τελευταίο τρίμηνο στις Συζητήσεις μας. Δεν υπάρχει κάποια άλλη προϋπόθεση παρά η καλή και δημιουργική διάθεση.

Τα ονόματα των Εισηγητών από την πλευρά των Υπευθύνων του ESOTERICA θα ανακοινωθούν επίσης τις επόμενες ημέρες.

Ενημερώνουμε όσους και όσες επιθυμούν να κάνουν μία εκτενέστερη Εισήγηση(πέραν όσων απόψεων κατατεθούν στην ανοιχτή Συζήτηση) στη Συνάντηση αυτή, ότι υπάρχει σαφώς αυτή η δυνατότητα. Θα πρέπει όμως να αποστείλουν μία Δήλωση Πρόθεσης γι'αυτό(έτσι ώστε να μπορέσουμε να διευθετήσουμε καλύτερα τον χρόνο), είτε στην παρούσα Συζήτηση, είτε μέσω e-mail στη διεύθυνση forums@esoterica.gr. Παρακαλούμε επίσης να αποσταλεί(μέσω e-mail) το Θέμα της Εισήγησης και οι κεντρικοί της άξονες. Είναι πιστεύουμε κατανοητό ότι θα προηγηθούν(στην επιλογή που θα είναι απαραίτητο να κάνουμε εάν ο αριθμός των Εισηγήσεων δεν μπορέσει να "χωρέσει" σε κάποια αποδεκτά όρια χρόνου) τα Μέλη με την πλέον ενεργή και "πραγματική" συμμετοχή, τα Μέλη με την Μεγαλύτερη παλαιότητα στα Forums καθώς και οι Εισηγήσεις που η Θεματολογία τους παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα πάντα με τους σκοπούς αυτής της Συνάντησης που, επαναλαμβάνω, αφορούν το ESOTERICA και τις Δράσεις του γενικότερα. Παρακαλούμε ιδιαίτερα τα οποιαδήποτε e-mails να έχουν διακριτικό τίτλο "Για τη Συνάντηση των Φίλων του ESOTERICA".

Περισσότερες ανακοινώσεις λοιπόν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα!

Θα περιμένουμε όμως εδώ τις απόψεις σας και τις ιδέες σας σχετικά με τη Συνάντηση αυτή!

Ας κάνουμε λοιπόν μία, δημιουργική, "προκαταρκτική" Συζήτηση!


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 09/04/2005, 12:47:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin
Τελικό Πρόγραμμα της "Συνάντησης των Φίλων του ESOTERICA"

- Κυριακή 10 Απριλίου,
στον Χώρο "Studio IDEA", Ιπποκράτους 156 & Βελισσαρίου, Αθήνα,
τηλ.: 210 6466466

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

16:30-17:00, Προσέλευση
17:00, Έναρξη Συνάντησης

- Eισηγήσεις από Μέλη της Ομάδας Υπευθύνων του ESOTERICA(αλφαβητικά):

  • AVATARGR
  • Μιχάλης Βίνος
  • Ευφροσύνη Τσακίρη
  • Βασίλης Χλέτσος

- Ανοιχτή Συντονιζόμενη Συζήτηση με Ερωτήσεις, Προτάσεις και γενικότερα Απόψεις για τον Τόπο του ESOTERICA και τις δράσεις του.

- Επίσημη(προβλεπόμενη) Λήξη Συνάντησης: 19:30 - 20:00

- Ανεπίσημη συνέχεια Συνάντησης με γνωριμίες, Συζητήσεις κ.ο.κ.: Ακαθόριστος χρόνος(ίσως και τόπος...) "Για όσους, πραγματικά, αντέχουν!"

- Ενδιάμεσα στα διάφορα τμήματα της Συνάντησης θα υπάρξουν ολιγόλεπτα Διαλείματα.

- Στον χώρο θα υπάρχουν αναψυκτικά, τσάι, κρασί & σνακς


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10782 Μηνύματα
Απεστάλη: 10/04/2005, 14:51:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia
Μια επισήμανση:

Λόγω βλάβης του δικτύου του ΟΤΕ στην περιοχή,
το τηλέφωνο του "Studio IDEA" (210 6466466) δεν θα λειτουργεί σήμερα.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες
σχετικά με τη συνάντηση
μπορείτε να καλέσετε τον αριθμό:

6944 673323Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

   
 Νέο Θέμα  Topic Locked
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.09375
Maintained by Digital Alchemy