ESOTERICA.gr Forums !

ESOTERICA.gr Forums !
Κεντρική Σελίδα | Προφίλ | Εγγραφή | Ενεργά Θέματα | Μέλη | Αναζήτηση | FAQ
Όνομα Μέλους:
Password:
Επιλογή Γλώσσας
Φύλαξη Password
Ξεχάσατε τον Κωδικό;
 Όλα τα Forums
 Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
 Επίσημη Συνάντηση ESOTERICA.gr - 10/4/2005 (για τα Μέλη των Forums)
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Σελίδα: 
από 4
Συγγραφέας Προηγούμενο Θέμα Θέμα Επόμενο Θέμα  
Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 05:33:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καλημέρα αγαπητοί Φίλοι και Φίλες! Τουλάχιστον όσες/οι αισθάνεστε έτσι - και γνωρίζω πως είστε πολλοί/ές...
Αλλά απευθύνομαι και σε αυτούς που δεν αισθάνονται ακριβώς έτσι, ίσως το ένιωσαν στο παρελθόν αλλά όχι πλέον, ίσως πάλι να το νιώσουν περισσότερο στο μέλλον... ακόμη και σε αυτούς που δεν πιστεύουν ότι μπορούν να είναι φίλοι μας ή δεν θέλουν να είναι ή και σε αυτούς που επιθυμούν να είναι φίλοι του ESOTERICA και των Στόχων του(το οποίο είναι και αυτό που θα προτιμούσαμε πάνω απ'όλα...) αλλά όχι των ανθρώπων που η ροή του χρόνου τους έθεσε στην πρόσκαιρη θέση των Δημιουργών, Εκφραστών και Συντηρητών...

Όπως θα καταλάβατε ήδη από τον τίτλο του Θέματος, πρόκειται για την Ανακοίνωση/Πρόσκληση για την Συνάντηση που οργανώνουμε την ερχόμενη Κυριακή, 10 Απριλίου 2005, και η οποία απευθύνεται μόνον στα Μέλη των Ομάδων Συζήτησης του ESOTERICA.

Έχει περάσει ήδη αρκετός καιρός από την Πρώτη Δραστηριότητα του ESOTERICA(την 3η Ιουλίου 2004) και σκεφτήκαμε ότι θα είναι σίγουρα καλό και ίσως αποδειχτεί πολύ δημιουργικό να συγκαλέσουμε μία συνάντηση των Μελών των Forums πριν διοργανώσουμε μία άλλη πιο ανοιχτή, σε περισσότερους ανθρώπους, δραστηριότητα.

Για πολλούς και οπωσδήποτε σημαντικούς λόγους, αποφασίσαμε να προσκαλέσουμε όσα από τα Ενεργά Μέλη των Forums το επιθυμούν, να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί, παρουσιάζοντας και συζητώντας κάποια από τα θέματα που απασχολούν ακριβώς αυτούς τους ανθρώπους που Συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια, είτε από την πλευρά των Φίλων Συζητητών των Forums, είτε από την πλευρά των Μελών της Ομάδας των Υπευθύνων του χώρου ή καλύτερα της "Συντροφιάς του ESOTERICA".

Προτιμούμε δε να γίνει μία τέτοια συνάντηση πριν από οποιαδήποτε άλλη κίνηση "εξωτερίκευσης", παρότι είναι αρκετοί μήνες τώρα που έχουμε κάνει τις απαραίτητες Συζητήσεις με Ανθρώπους του χώρου της Αναζήτησης και του Εσωτερισμού στην Ελλάδα που ενδιαφέρονται για Συμμετοχή και Προσφορά στις Συναντήσεις μας. Ζητούμε ειλικρινά συγνώμη από αυτούς/ες που δεν μπορούμε να τους συμπεριλάβουμε σε αυτήν τη Δραστηριότητα, προέχουν όμως αυτή τη στιγμή για εμάς οι συνοδοιπόροι που δίνουν ζωή σε αυτό το πολύ Δυναμικό και Εξελισσόμενο(με απρόβλεπτους τρόπους πολλές φορές) Ον που λέγεται "Χώρος Διαλόγου", "Δωμάτια Συζήτησης", "Forums", "Ομάδες Συζήτησης" του ESOTERICA ή όπως αλλιώς προτιμάτε να το ονομάζετε!

Η Συνάντηση αυτή, όπως είναι προφανές, θα αναφέρεται στο ίδιο το ESOTERICA και σε αυτά που αντιπροσωπεύει για τον καθένα από εμάς, σε αυτά ακόμη που θα ήταν δυνατόν να είναι και σε αυτά που μπορεί να γίνει, θα δοθεί μεγαλύτερο βάρος στα ζητήματα που αφορούν στα Forums, στις ελπίδες, στόχους, όνειρα και προβλήματα που σχετίζονται με αυτά, στα πράγματα που γίνονται αυτή τη στιγμή και σε αυτά που προγραμματίζονται για μέλλον, στην κριτική σκέψη σχετικά με αυτά, θετικής ή αρνητικής χροιάς, αλλά κατ'ευχήν δημιουργική.

- Αυτή η "Συνάντηση των Φίλων του ESOTERICA" Θα λάβει χώρα την Κυριακή 10 Απριλίου και πάλι στον Χώρο "Studio IDEA",
Ιπποκράτους 156 & Βελισσαρίου, Αθήνα

- Θα υπάρξουν εισηγήσεις από Μέλη της Ομάδας Υπευθύνων του ESOTERICA

- Θα υπάρξουν επίσης εισηγήσεις από Μέλη των Forums καθώς και Ανοιχτή Συντονιζόμενη Συζήτηση με Ερωτήσεις, Προτάσεις και γενικότερα Απόψεις για τον Τόπο του ESOTERICA και τις δράσεις του.

Η Είσοδος θα είναι Ελεύθερη.

Παρότι έχουμε προγραμματίσει τη Συνάντηση αυτή για την Κυριακή που έρχεται, δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να δώσουμε ακριβή ώρα γι'αυτή καθώς κάποιο "ματς" του Ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος(αδιευκρίνιστης ακόμη ώρας έναρξης και για το οποίο δυστυχώς δεν γνωρίζαμε μέχρι πρώτινος) πρόκειται να διεξαχθεί την ίδια ημέρα στην περιοχή αυτή και δεν θα θέλαμε να συμπέσουν οι ώρες προσέλευσης και αποχώρησης των Οπαδών με την ώρα της Συνάντησης αλλά και ο ίδιος ο αγώνας. Οπότε η ώρα της Δραστηριότητας πρόκειται να συγκεκριμενοποιηθεί(και να ανακοινωθεί) τις αμέσως επόμενες ημέρες. Αφήνουμε δε, και κάποιο μικρό - αλλά αρκετά απίθανο - περιθώριο αλλαγής της ημέρας γι'αυτήν.

Στη συγκέντρωση αυτή θα μπορούν να παρευρεθούν ελεύθερα όσα Ενεργά(σε παράθεση μηνυμάτων) Μέλη των Forums επιθυμούν και έχουν συμμετάσχει έως και το τελευταίο τρίμηνο στις Συζητήσεις μας. Δεν υπάρχει κάποια άλλη προϋπόθεση παρά η καλή και δημιουργική διάθεση.

Τα ονόματα των Εισηγητών από την πλευρά των Υπευθύνων του ESOTERICA θα ανακοινωθούν επίσης τις επόμενες ημέρες.

Ενημερώνουμε όσους και όσες επιθυμούν να κάνουν μία εκτενέστερη Εισήγηση(πέραν όσων απόψεων κατατεθούν στην ανοιχτή Συζήτηση) στη Συνάντηση αυτή, ότι υπάρχει σαφώς αυτή η δυνατότητα. Θα πρέπει όμως να αποστείλουν μία Δήλωση Πρόθεσης γι'αυτό(έτσι ώστε να μπορέσουμε να διευθετήσουμε καλύτερα τον χρόνο), είτε στην παρούσα Συζήτηση, είτε μέσω e-mail στη διεύθυνση forums@esoterica.gr. Παρακαλούμε επίσης να αποσταλεί(μέσω e-mail) το Θέμα της Εισήγησης και οι κεντρικοί της άξονες. Είναι πιστεύουμε κατανοητό ότι θα προηγηθούν(στην επιλογή που θα είναι απαραίτητο να κάνουμε εάν ο αριθμός των Εισηγήσεων δεν μπορέσει να "χωρέσει" σε κάποια αποδεκτά όρια χρόνου) τα Μέλη με την πλέον ενεργή και "πραγματική" συμμετοχή, τα Μέλη με την Μεγαλύτερη παλαιότητα στα Forums καθώς και οι Εισηγήσεις που η Θεματολογία τους παρουσιάζει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα πάντα με τους σκοπούς αυτής της Συνάντησης που, επαναλαμβάνω, αφορούν το ESOTERICA και τις Δράσεις του γενικότερα. Παρακαλούμε ιδιαίτερα τα οποιαδήποτε e-mails να έχουν διακριτικό τίτλο "Για τη Συνάντηση των Φίλων του ESOTERICA".

Περισσότερες ανακοινώσεις λοιπόν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα!

Θα περιμένουμε όμως εδώ τις απόψεις σας και τις ιδέες σας σχετικά με τη Συνάντηση αυτή!

Ας κάνουμε λοιπόν μία, δημιουργική, "προκαταρκτική" Συζήτηση!


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------

τυχερουλης
Πλήρες Μέλος

Greece
1123 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 08:07:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους τυχερουλης  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ προσωπικά δεν συμμετείχα στην τελευταια συνάντηση σας.
Αναρωτιέμαι όμως τι αποκομίσατε από την τελευταία συνάντηση.
Υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση?

----

Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 11:32:50  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Όπως θα καταλάβατε ήδη από τον τίτλο του Θέματος, πρόκειται για την Ανακοίνωση/Πρόσκληση για την Συνάντηση που οργανώνουμε την ερχόμενη Κυριακή, 10 Απριλίου 2005, και η οποία απευθύνεται μόνον στα Μέλη των Ομάδων Συζήτησης του ESOTERICA.


καλη ιδεα, αλλα δεν καταλαβα ακριβως: ο τιτλος "πληρες μελος" με καλυπτει για να συμμετασχω?

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθεινΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Loco
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
429 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 11:51:21  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Loco  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Χαιρετώ!

ADMIN υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποτε η συνάντηση Θεσσαλονίκη;
Η προσπάθεια σου είναι αρετά καλή αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να ταξιδέψω 600 χιλιόμετρα για μια συνάντηση. Φαντάζομαι πως δεν είμαι ο μόνος που θα δυσκολευτεί.

Αν δηλαδή ADMIN ζούσες στην Κρήτη, θα μας κατέβαζες όλους εκεί;C'est la vie and i am livin' la vida LOCA!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 14:08:36  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Για θυμήστε μου, πέρασε η Πρωταπριλιά

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4073 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 14:40:59  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΕΡΘΩ.
ΘΑ ΤΟ [ΣΚΑΣΩ] ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ Η ΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΔΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ.
ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

allzzaro
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
6226 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 15:44:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους allzzaro  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ψάχνω να βρώ τί ώρα.. αλλά admin μάλλον ξέχασες τί ώρα ??

Ούπς?? το είδα.. εχει μάτς.. sorry..

Edited by - allzzaro on 04/04/2005 15:47:12Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


3264 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 19:26:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galadriel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Θα είχατε την καλοσύνη παρακαλώ να μου πείτε ποιος θα τραγουδάει??

εεε... συγνώμη ποιος θα κάνει τις εισηγήσεις και με τι θέμα εννοούσα...

για να ξέρω μην κάνω τσάμπα τόσα χιλιόμετρα παρακαλώ...


Galadriel

1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4073 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 19:32:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 19:46:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!

Καλά, εσύ δεν ήξερες, δε ρώταγες... ;;

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Attis
Μέλος 1ης Βαθμίδας


118 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 20:00:32  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Attis  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

Ουκρανέζες & Ρωσίδες θα έχει η συνάντηση;

Αμαζόνες;

Γιατί αμά δεν έχει, εγώ δεν έρχομαι!

Τι να "συζητήσουμε" χωρίς αυτές; Δεν έχει νόημα η ζωή... να λέμε για την Εποχή του Υδροχόου; ή μήπως θα κάνουμε εξορκισμούς; ...Θα εξορκίσουμε την Εποχή των Ιχθύων!!!

ΆττιςΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4073 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 20:10:47  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
TOYΣ ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΓΩ.
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

CYBERMASTER
Πλήρες Μέλος

Greece
1404 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 21:57:53  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CYBERMASTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
η εισοδοσ σε ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΜΑΖΙ....???
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΜΑΥΡΟΜΑΛΙΚΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ.......

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!


ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

CYBERMASTER
Πλήρες Μέλος

Greece
1404 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 22:34:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CYBERMASTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Ε ΑΔΕΛΦΕ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΜΑΘΕΙΣ......
ΜΑΥΡΟ ΜΑΛΛΙ ΕΧΩ ΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΤΙ ΔΝ ΜΕ ΘΥΜΑΣΑΙ??????
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑ ΣΚΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΚΡΥΒΥΝΕ ΚΑΙ Ο ΦΠΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ FREE ΚΑΙ ΔΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΑΦΡΑ ΑΔΕΛΦΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ????
ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΚΑΦΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕ ΣΚΑΣΕ ΤΠΤ ΡΕ ΑΔΕΛΦΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ.....
ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΟΨΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ......
Α ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΝΑ ΔΝ ΘΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΚ????
Α ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΛΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΤΣΙ ΑΔΕΛΦΕ????
ΓΙΑ ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ......

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!


ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PHILOSOFOS-1
Πλήρες Μέλος

Bolivia
1201 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 22:44:48  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PHILOSOFOS-1  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΕΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΞΑΝΑΔΕΙΝΩ ΓΚΑΦΡΑ ΓΙΑΤΙ

ΤΑ ΤΡΩΤΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ !!

ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΚΑΦΡΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ

ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙ !!

ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ


ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΟ ΕΓΩ!!

ghΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

CYBERMASTER
Πλήρες Μέλος

Greece
1404 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 22:45:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CYBERMASTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΩΧ ΑΔΕΛΦΕ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΤΩΡΑ.......
ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΠΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΒΗΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΑΛΛΗ ΣΩΣΤΑ????
ΩΡΑΙΑ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑ ΔΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΠΤ ΔΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΡΕ ΣΥ.....
ΑΣΕ ΦΙΛΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΓΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΕΧΩ ΒΙΔΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΛΟΕΝ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑ ΤΑ ΤΡΩΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΑΞΟΥΜΕ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΕΛΦΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΙΣ ΚΛΑΣΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΙΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ......
ΨΗΝΕΣΑΙ????

ΑΑΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ......

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!


ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

PHILOSOFOS-1
Πλήρες Μέλος

Bolivia
1201 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 23:01:43  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους PHILOSOFOS-1  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΣΩΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ.......

ΜΟΥ ΞΗΓΗΘΗΚΕΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΑΠΟΤΟΜΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΩΣΤΟΣ

ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!.....

ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ

ΓΚΦΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΞΑ!!

ΚΑΘΕΣΑΙ ΛΕΣ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ

ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΕΔ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΛΑ

ΤΑ ΓΕΦΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΤΕΣΠΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ!!.......

ghΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

CYBERMASTER
Πλήρες Μέλος

Greece
1404 Μηνύματα
Απεστάλη: 04/04/2005, 23:22:02  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους CYBERMASTER  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!.....

ΡΕ ΑΔΕΛΦΙ ΔΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΑ ΣΟΡΡΥ.......

quote:
ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΟΥΤΕ ΣΕ

ΓΚΦΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΞΑ!!ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ Ε ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΑΣΤΗΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ.......


quote:
ΚΑΘΕΣΑΙ ΛΕΣ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΡΧΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ

ΧΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΕΔ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΟΛΑ

ΤΑ ΓΕΦΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ ΤΕΣΠΑ ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΩ!!.......ΟΧΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ....
ΜΗΝ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΨΕΥΤΡΑ ΘΑ ΣΤΑ ΕΙΠΕ ΑΥΤΑ......
ΑΧ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΣ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΑΥΤΟ....
ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ αδελφε μου γιαυτο μην πληγωνεσαι οκ??????

YΓ:ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΝΑ MAIL ΡΕ ΑΔΕΛΦΙ......

------------------------

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΘΕΩΡΕΙ ΨΕΜΜΑ!!!


ΤΗΕ LAST DΑRK KNIGHT...Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

amalia
Διαχειριστής

Greece
10782 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2005, 00:45:46  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους amalia  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:
εεε... συγνώμη ποιος θα κάνει τις εισηγήσεις και με τι θέμα εννοούσα...

για να ξέρω μην κάνω τσάμπα τόσα χιλιόμετρα παρακαλώ...Γειά σου Galadriel.
Εισήγηση μπορείς να κάνεις κι εσύ, όπως γράφει η ανακοίνωση:
"Ενημερώνουμε όσους και όσες επιθυμούν να κάνουν μία εκτενέστερη Εισήγηση(πέραν όσων απόψεων κατατεθούν στην ανοιχτή Συζήτηση) στη Συνάντηση αυτή, ότι υπάρχει σαφώς αυτή η δυνατότητα. Θα πρέπει όμως να αποστείλουν μία Δήλωση Πρόθεσης γι'αυτό(έτσι ώστε να μπορέσουμε να διευθετήσουμε καλύτερα τον χρόνο), είτε στην παρούσα Συζήτηση, είτε μέσω e-mail στη διεύθυνση forums@esoterica.gr."

Οπότε, ακόμα κι αν η επιλογή των εισηγητών θα μπορούσε να σε κάνει να υποθέσεις, πως τσάμπα ταξίδευσες τόσα χιλιόμετρα, σίγουρα σου δίνεται η δυνατότητα, να αλλάξεις την κατάσταση αυτή, τουλάχιστον όσον αφορά τις δικές σου προτιμήσεις.
Θα είναι ευχάριστο άλλωστε, να φιλοξενηθούν και οι απόψεις άλλων αξιόλογων εισηγητών.

κάνε κλικ!
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2005, 06:57:26  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Καποιες απαραίτητες απαντήσεις:

τυχερουλης:
Αναρωτιέμαι όμως τι αποκομίσατε από την τελευταία συνάντηση.
Υπάρχει κάποια σχετική ανακοίνωση?

Αγαπητέ "τυχερούλη", στοιχεία σχετικά με την προηγούμενη Συνάντηση μπορείς να βρείς στο θέμα: "1η Ανοιxτή Δραστηριότητα του ESOTERICA" ! 3/7/04
Η δική μας "αποτίμηση" υπήρξε πολύ θετική από τη συγκεκριμένη Δραστηριότητα.


jonniebegood:
καλη ιδεα, αλλα δεν καταλαβα ακριβως: ο τιτλος "πληρες μελος" με καλυπτει για να συμμετασχω?

Αγαπητέ jonniebegood, εννοείται... Στη συνάντηση είναι προσκεκλημένοι όλοι οι άνθρωποι που είναι εγγεγραμμένοι στα Forums του ESOTERICA και συμμετέχουν ενεργά στις Συζητήσεις μας("έως και το τελευταίο τρίμηνο...").


Loco:
ADMIN υπάρχει περίπτωση να γίνει κάποτε η συνάντηση Θεσσαλονίκη;
Η προσπάθεια σου είναι αρετά καλή αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να ταξιδέψω 600 χιλιόμετρα για μια συνάντηση. Φαντάζομαι πως δεν είμαι ο μόνος που θα δυσκολευτεί.

Αν δηλαδή ADMIN ζούσες στην Κρήτη, θα μας κατέβαζες όλους εκεί;

Αγαπητέ Loco καταλαβαίνεις... ότι εμείς δεν "κατεβάζουμε", ούτε "ανεβάζουμε" κανέναν οπουδήποτε...
Απλά Προσκαλούμε!
Είναι υποθέτω αποδεκτό να εστιάζονται οι "ζωντανές" δραστηριότητες του ESOTERICA στην πόλη στην οποία κατοικούν οι Συνεργάτες του αλλά και το μεγαλύτερο ποσοστό των Μελών των Ομάδων Συζήτησής του. Πρωταρχικά λόγω συνθηκών.
Δυστυχώς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος Συνεργάτης που να κατοικεί σε άλλη πόλη της Ελλάδας, έτσι ώστε να μπορέσουμε, με μία σχετική ευκολία, να διοργανώσουμε κάτι τέτοιο και αλλού. Υπάρχουν όμως αρκετοί Φίλοι και πάρα πολλά Μέλη.
Φαντάζομαι πως δεν θα είναι κάτι υπερβολικά δύσκολο να προετοιμαστούν από αυτούς τους ανθρώπους ανάλογες Συναντήσεις και σε άλλες πόλεις, εφόσον οργανώσουμε αρχικά, σε κάποιο βαθμό, το όλο ζήτημα.

Ευελπιστούμε λοιπόν ότι κάτι τέτοιο, όπως αυτό που προτείνεις, είναι πιθανό να γίνει σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Και... Ναι! Η πρώτη υποψήφια πόλη είναι φυσικά η Θεσσαλονίκη!


Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους/ες έχουν δηλώσει ήδη τη συμμετοχή τους!

----------------------

Καποιες απαραίτητες διευκρινίσεις:

Παρακαλούμε να "καταπολεμηθούν" με κάθε τρόπο οι οποιεσδήποτε "ενορμήσεις" ή "ωθήσεις" για την αποστολή άσχετων με αυτό, το σημαντικό για τα Forums του ESOTERICA, Θέμα Συζήτησης. Αναφέρομαι κυριότερα στους CYBERMASTER και PHILOSOFOS-1.

Κάποια στιγμή, στις επόμενες ημέρες, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις στις, πάντα καλοπροαίρετες και ευγενικές(), Zadok και galadriel για την "συμμετοχή" τους, έως τώρα, στη Συζήτηση.

Όμως, για την ώρα, περιμένουμε τη δημιουργική συνεισφορά των Φίλων Αναζητητών στο Θέμα αυτό!


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Timetrapped
Μέλος 1ης Βαθμίδας


125 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2005, 08:23:38  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Timetrapped  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Πολύ καλή ιδέα,
νομίζω ότι στις συναντήσεις υπάρχει
πιο άμεση και ουσιαστική επικοινωνία μετάξυ των συνομιλητών
κάτι που δεν είναι τόσο εύκολο στον γραπτό λόγο.

Χρειάζεται να δηλώσουμε συμμετοχή με email?
Αν όχι προσθέστε και τον Timetrapped.


If the truth hurts prepare for pain.
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

galadriel
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"


3264 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2005, 10:49:18  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους galadriel  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
χμ... αγαπητέ Admin δεν κατάλαβα από πότε το χιούμορ είναι καταδικαστέο στις συζητήσεις...

τι στιγμή μάλιστα που δεν προσβάλει κανέναν...

όπως επίσης δεν κατάλαβα γιατί αφού λέτε ότι θα γίνουν κάποιες
εισηγήσεις και δεδομένου ότι έχω να ταξιδέψω κάποια χιλιόμετρα
για να παρευρεθώ στην συνάντηση , δεν έχω το δικαίωμα να ξέρω
τι θέματα θα αναπτυχθούν....

αν απλά ήθελα να συναντήσω κάποια άτομα μπορούσα να το κάνω κάτω
από άλλες συνθήκες πιο βολικές για μένα..

επίσης, δεν έκρινα ούτε το ποιοι θα κάνουν αυτές τις εισηγήσεις ούτε το περιεχόμενο τους αφού δεν το γνωρίζω....
ως εκ τούτου θεωρώ εντελώς άτοπη την απάντηση σου αγαπητή amalia για το να δηλώσω εγώ συμμετοχή σ'αυτές...
αυτό θα είχε νόημα εφόσον θα διαφωνούσα και θα θεωρούσα ότι εγώ έχω να αναπτύξω κάτι πιο ενδιαφέρον...


τέλος, αν προϋπόθεση για την συμμετοχή σε αυτή την συνάντηση είναι η εκδήλωση ενδιαφέροντος για εισηγήσεις παρακαλώ να το διευκρινήσετε εγκαίρως....


Φιλικά
Galadriel


1899 αλήθειες + 1 ψέμμα...

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Gothic
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
747 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2005, 11:19:13  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Gothic  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Εγώ πιθανότατα θα είμαι πάντως.

Εξ άλλου υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέλη τα όποία θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά και εύχομαι να έρθουν.

Συγχαρητήρια στον admin και εύχομαι και εις άλλα πολλά


Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Zadok
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Kiribati
4489 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2005, 13:51:27  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Zadok  Στείλτε ένα ICQ Μήνυμα στο Μέλος Zadok  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Κάποια στιγμή, στις επόμενες ημέρες, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις στις, πάντα καλοπροαίρετες και ευγενικές(), Zadok και galadriel για την "συμμετοχή" τους, έως τώρα, στη Συζήτηση.

Τί λέτε ;;

Θα περιμένω με ενδιαφέρον να διατυπώσεις με την ησυχία σου τις ερωτήσεις λοιπόν και θα προτιμήσω να κρατήσω κι εγώ με τη σειρά μου τα ανάλογα εικονίδια και εισαγωγικά ("") για τον εμπλουτισμό των δικών μου απαντήσεων...

Αγαπητέ τυχερούλη, μην παραλείψεις να επισκεφθείς το σύνδεσμο στον οποίο σε παρέπεμψε ο αγαπητός Admin. Θα ενημερωθείς κι εσύ τα μάλλα...

.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 05/04/2005 13:55:11Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4073 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2005, 14:22:45  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
TΙ ΩΡΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ;
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
ΑΓΩΝΙΩ...

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

jonniebegood
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4382 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2005, 14:50:52  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους jonniebegood  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)

quote:

Εξ άλλου υπάρχουν πολλά αξιόλογα μέλη τα όποία θα ήθελα να γνωρίσω από κοντά και εύχομαι να έρθουν.θα ερθεις οπλισμενος με το σπαθι της εικονας?


αν ειναι ετσι να παρω μαζι μου την τσαπα!

ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθεινΜετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Jejeje
Πρώην Συνεργάτης

Greece
533 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2005, 14:51:16  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Jejeje  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
quote:

Galadriel: συγνώμη ποιος θα κάνει τις εισηγήσεις και με τι θέμα...;


quote:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ: ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ!!!


quote:

Zadok: Καλά, εσύ δεν ήξερες, δε ρώταγες... ;;

Ναι βρε ΑΦΡΟΔΙΤΗ μου, γιατί δεν ρωτάς;
Μη μου πεις καλή μου Zadok ότι ξέρεις τους ταλαντούχους (Ποιοι; Που; ...στις εισηγήσεις; και σε τι θέμα;) και δεν μας ενημερώνεις!;!;

ΥΓ: Εγκό ντεν ίμε ταλαντούχο...

--Je^3--

Listening to ~Bloodhound Gang~Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

osiris_myth
Μέλος 2ης Βαθμίδας

Greece
229 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2005, 15:17:30  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους osiris_myth  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ADMIN ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ , ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΣΕΣ, ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΣΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΚΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ. ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΦΘΟΝΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ


"ΤΑ ΠΑΝΡΑ ΡΕΙ"

Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

ΑΦΡΟΔΙΤΗ
ΜΕΛΟΣ "Forums ESOTERICA"

Greece
4073 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2005, 15:26:29  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΝΤΟΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ -Ε-
Ο ΠΟΝΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΣΙΜΟ ΤΟΥ ΟΣΤΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.
---
ΠΟΛΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΕΚΤΙΜΩ
ΜΑ ΑΠ΄ΟΛΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ
Η ΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΕΣΑΣ
ΜΑ Η ΚΑΡΔΙΑ; ΤΟΝ ΜΑΝΟ...
---Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Admin
Forum Admin

Greece
2326 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2005, 15:53:55  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Admin  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Αγαπητέ Timetrapped, δεν είναι απαραίτητη η Δήλωση Συμμετοχής στη Συνάντηση. Βέβαια στην περίπτωση που κάποιος/α θα ήθελε να ενημερώσει στην παρούσα συζήτηση(ή και μέσω e-mail) ότι θα έλθει, αυτό είναι καλοδεχούμενο, καθώς θα μας δώσει εκ των προτέρων μία σχετική εικόνα του προβλεπόμενου αριθμού των Συμμετεχόντων.
Δήλωση όμως είναι απαραίτητη για όσους/ες θα ήθελαν να κάνουν μία Εισήγηση στη Συνάντηση(εννοούμε εκτενέστερη από την οποιαδήποτε συμμετοχή στην ανοιχτή Συζήτηση). Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να αποσταλούν και κάποιες επιπλέον πληροφορίες(μέσω e-mail) για το θέμα που θα πραγματεύεται η Εισήγηση. Διαβάστε παρακαλώ το αρχικό μήνημα αυτού του Θέματος.

Αγαπητή ΑΦΡΟΔΙΤΗ, σχετικά με τη συγκεκριμένη ώρα, δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε αυτή τη στιγμή να σε ενημερώσουμε επακριβώς, καθώς, όπως θα είδες και από το αρχικό μήνυμα, υπάρχει και το ζήτημα εκείνου του ποδοσφαιρικού αγώνα(Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού)... Εάν κάποιος έχει μάθει κάτι για την ώρα τέλεσής του, παρακαλώ να ενημερώσει εδώ.
Πάντως, η Συνάντηση έχει προβλεφθεί να γίνει απογευματινές/πρώτες βραδινές ώρες.

Αγαπητέ/ή osiris_myth, αυτή είναι η 2η "Ζωντανή" Δραστηριότητα που διοργανώνουμε. Όμως, ουσιαστικά είναι η πρώτη του συγκεκριμένου τύπου: "μόνον για τους Συμμετέχοντες στις Συζητήσεις του ESOTERICA". Για την πρώτη μας, και αρκετά επιτυχημένη από την δική μας οπτική, Δραστηριότητα μπορείς να βρεις ενημερωτικά στοιχεία στον Υπερσύνδεσμο που παραθέτω στο προηγούμενο μήνυμά μου.

-----------------

Επί της ευκαιρίας, νομίζω πως δεν θα ήταν καθόλου αταίριαστο να ανακινήσω εδώ το ενδιαφέρον και να επαναφέρω την προσοχή για την επίσης Σημαντική για τα Forums Ανακοίνωση/Πρόσκληση/Πρόκληση του Θέματος: Δημιουργία "Ομάδας Συνεργατών των Forums - Συντονιστών"! Δυστυχώς, η ανταπόκριση των Μελών των Forums μέχρι τώρα σε αυτήν δεν ήταν αυτή που θα ελπίζαμε. Υπήρξε πάντως μία "μερική" τουλάχιστον δήλωση Συμμετοχής και Συμπόρευσης από κάποιους ανθρώπους τους οποίους φυσικά και τιμάει αυτή τους η στάση.


-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας

Hermes
Μέλος 3ης Βαθμίδας

Greece
640 Μηνύματα
Απεστάλη: 05/04/2005, 16:27:22  Εμφάνιση Προφίλ  Επισκεφθείτε την Προσωπική Σελίδα του Μέλους Hermes  Απάντηση με Παραπομπή (Quote)
Και εγω θα ηθελα να ερθω αλλα δεν νομιζω να προλαβω...παρ ολα αυτα οτι και να συμβει ευχομαι μια σωστη,ομορφη,καλοπροαιρετη,ηρεμη προοδευτικη και χωρις φανατικη βλακεια συζητηση.

Δηλ. Θα εχετε καποιο "βημα" απο οπου ο καθε υποψηφιος κυρηκας θα αναφωνει τον προβληματισμο του?

"Anno IIIxiii Sol 19° Libra, Luna 12° Capricorn Dies Mercurii"
Μετάβαση στην Κορυφή της Σελίδας
Το Θέμα καταλαμβάνει 4 Σελίδες:
  1  2  3  4
 
 Νέο Θέμα  Απάντηση στο Θέμα
 Εκτυπώσιμη Μορφή
Μετάβαση Σε:

ESOTERICA.gr Forums !

© 2010-11 ESOTERICA.gr

Μετάβαση Στην Κορυφή Της Σελίδας
0.140625
Maintained by Digital Alchemy